Tekintse át a NordVPN: 9 Kelebihan és 4 Kelemahan Menggunakan NordVPN oldalt

NordVPN


NordVPN

https://nordvpn.com/

tl; dr

Az NordVPN a szomorú édességet veszi körül. Nézzen meg minden emlékeztetőt a kétféle keunggán, magánszemélyek, dan kecepatan, serta menawarkan harga berlangganan jangka panjang yang sulit dikalahkan számára. Harus beépítették a sztrájkba, és kezdték meg a személyes szavakat! Végül is.

Nézze át az NordVPN: 9 Kelebihan-t & 4 Kelemahan Menggunakan NordVPN

Az NordVPN tartalmaz egy olyan írást, amely a VPN-t tartalmazza Panamában. A 2012. évi különjelentés, amely mindenki számára lehetővé teszi, hogy minden évben elhangzzon. 2018. március, csak a 4000 ezer szerver működik a 62 negatív verzióval.

Daftar Isi

Kelebihan NordVPN

 1. Privasi & keamanan terbaik
 2. Öld meg a kapcsolót mencegah kompromi privasi
  • Tidak és kebocoran DNS
 3. Teljes körű hozzáférést biztosít a VPN ganda
 4. Mendukung 6 perangkat banyak jenis platformon
 5. Kecepatan tinggi – kecuali di Malaysia!
 6. Aktuális 4.000 szerver, 62 negatív
 7. Az NordVPN memiliki penawaran harga menarik!
 8. Cryptocurrency & a tuning diterima sebagai pembayaran
 9. Dukungan Netflix a legjobban

Kelemahan NordVPN

 1. Torrenting hanya didukung beberapa szerver
 2. Kecepatan buruk di Malajzia
 3. Koneksi aplikasi & szerver lambat
 4. Konfigurasi OpenVPN, amíg nem sikerült

Penutup

 • Apakah saya rela membayar for NordVPN?

Catatan

Kami menggunakan kurs 1 USD a 13.948 IDR-nél a teljes harga yang tertera segítségével.

Yang Kami Suka Tentang NordVPN

1. Privasi & Keamanan Terbaik

A NordVPN panoráma hírnöke. Meskipun biasanya baba pebagian peniedia jasa lokasi tidaklah penting, innent the VPN. A panamai memória a korábbi penyimpanai adatait és az egyszerű adatátvitelt (sejauh yang kami tahu) az interneten való melakukan adatait tartalmazza. Ini berarti bahwa secara hukum, NordVPN tanúsítvánnyal rendelkezik a legfontosabb tevékenységek naplójába – kérjük, küldje el!

Végezzük el a privát hozzáférést, a NordVPN szabványos módon írja be a készüléket. Nézze meg az összes VPN-t, amely a 256 bites VPN-szót tartalmazza Speciális titkosítási szabvány (AES).

Kapcsolódás – minden részlet – Csak az egyéni privát üzenetekhez, a NordVPN memóriakártyájához, amely a PGP-hez kapcsolódik, és minden egyes részletre vonatkozik. A Kunci PGP a digitális kommunikáció elősegítésére irányítja az Anda és az NordVPN közreműködését.

Kunci Jaringan (Kill-switch): Mereka memiliki dua jenis kill-kapcsoló yang berbeda: pengguna sekarang dapat memilih apakah ingin menutup aplikasi tertentu atau benar-benar mengakhiri koneksi internet jika terjadi hubungan terputus secara tidak terduga (kapcsolószéles ölési-kapcsoló).

(Kembali Ke Atas)

2. Öld meg a kapcsolót Mencegah Kompromi Privasi

Jika Anda egyszerűen lejátszhatja a terjadi jika eszközt az NordVPN szerver szerverén, jó Öld meg a kapcsolót adalah jawabannya. Jika koneksi ke szerver, NordVPN, megfelelő Öld meg a kapcsolót membuat minden internetes kommunikációs terhenti.

Ada dua versi Öld meg a kapcsolót Az NordVPN digitális fényképezőgép, a platformok kiváló minőségét nyújtja. A Windows verziója vagy a Mac memóriakártyája az összes olyan alkalmazáshoz, amely a berrikantól függő jika terjadi sesuatu, a sementara versus pedig a legkevesebb menghentikan semuanya alkalmazáshoz.

Semua berfungsi mencegah kebocoran adatok.

(Kembali Ke Atas)

2.1. Tidak Ada Kebocoran DNS

Válassza ki a VPN menedzsmentjét, amelyben a normál instalasi és a kecepatáni tesztek szerepelnek, a szomszédos tartalmak pedig az IP-memóriakártyák beépítéséhez, valamint az összes terhességhez. Lagipula, itt van egy tutuan utamanya, bukan? Tes standard dapat dilakukan di dnsleak.com atau dnsleaktest.com.

Yang perlu Anikó adatszolgáltatói IP-vel rendelkezik, mint a kedves weboldalon elérhető weblap tersebut – Szelama puszta tidak kakas, itida tidak masalah.

NordVPN DNS szivárgáspróba* Saya di Malaysia, jadi NordVPN jekes bekerja dengan baik!

(Kembali Ke Atas)

3. Perlindungan Ganda Dengan VPN Ganda

Akkor jelenjen meg, amikor a VPN Jsar VPN-szolgálatában részesül, és a kétoldalú kétszer csak a NordVPN diszkádhoz csatlakozik, és a Double VPN-hez. A legfrissebb VPN szerver, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a leggyakoribb felhasználói felületeket..

Extra biztonság dupla VPN-sel

Ellenőrzött, számítógépes / alapvető VPN-kiszolgálók, a VPN-alapú kiszolgálók és a VPN-kiszolgálók kedvelt beépített akhirnya-menedzsmentjei. Ez nagyon fontos, IP-adatokkal, leginkább az adatokkal és az adatokkal, amelyek napjainkban a leginkább szükségesek. Seperti yang saya katakan, menedzsment perlindungan!

(Kembali Ke Atas)

4. Menghubungkan 6 Perangkat Pada Banyak Jenis Platform

A legjobb VPN több eszközhöz

Sebagian besar dari kita ingin mengunakan VPN by beberapa perangkat sekaligus. Kérdéses, kompatibilis számítógép és perangkat egyszerűbb. Olvassa el, kérjük, töltse le a számítógépet, laptop, dua okostelefon, dua táblagép, dan entah készülékek.

Az NordVPN melayani semua dan mendukung hingga enam koneksi sekaligus per akun. Ini berarti Anda dapat mengamankan semua perangkat Anda melemparkannya ke router in the supaya lebih aman.

Banyak jenis platform yang bisa dioperasikan. Jadi apa pun yang Anda Miliki, a legmegfelelőbb bajnok. Satu-satunya pengecuális adalah router, karéna mereka lebih rumit.

Peringatan

Tidak összes router mendukung VPN. Silakan periksa apakah Anda bisa mengoperasikan NordVPN bersama dengan koneksi internet sebelum membel layanan. Egyetlen útválasztó, amely a legfrissebb hírek a VPN-hez.

(Kembali Ke Atas)

5. Kecepatan Tinggi – Kecuali Di Malajzia!

Saya mencoba lima helyi geográfia yang berbeda, dan walau saya mendapat peningkatan waktu ping semakin jauh saya bergerak dari lokasi fisik tempat saya berada, kecepatannya secara keseluruhan sangat mengesankan. Pengujian dilakukan 50Mbps sebesség, és nézzük meg a hambir selalu mendapat kecepatan na 45Mbps.

A legfrissebb hírek a legújabb technológiákról, azaz 40 Mbps sebességű – mindegyik, a legfrissebb hírek a legfrissebb hírek a legújabb információk a legújabb technológia kínai hírességek IPA címére (a kezdetben az 50 MBbps-os maximális frissítési sebesség 45 Mbps). Satu-satunya pengecualian yang saya temukan dalam kinerja adalah szerver Malajzia.

Sebességteszt Ázsia - Malajzia SzerverÁzsia – Malajzia

Sebességteszt Ausztráliában - Perth ServerAusztrália – Perth

Sebességteszt Észak-Amerika - Washington ServerUtara Amerika – Washington

Sebességteszt Afrikában - Johannesburg ServerAfrika – Johannesburg

Sebességteszt Európa - London ServerEropa – London

Secara garis besarnya, kecepatan sangat memuaskan. A YouTube HD 2K és 4K streaming streaming streaming, lancar and david streaming streaming. Saya berhasil stream video 4K tanpa masalah sama sekali. Tetapi, nézd meg a teát a saya alami sebelumnya, a maksiázi kecepatannya rendah készülékeit, a sehingga saya kesulitan stream video 720p.

(Kembali Ke Atas)

6. Kövesse a 4.000-es szervert a 62 Negara-nál

NordVPN szerverek* Aplikasi Windows NordVPN memanfaatkan gambar peta dunia agar, ide kattintva a helyi szerver.

Ez a 4.000 szerver a 62 negatív szerverről szól, és magában foglalja a NordVPN bevezetését, amely egyedülálló a VPN-hez kapcsolódó VPN-kóddal. Bahkan jika beberapa dari mereka mungkin tidak begitu bagus, ada ribuan la yang bisa Anda pilih.

Üdvözöljük az ASS kiszolgáló által kiszolgált szervereken, és az Eropa kiszolgálói kiszolgálóinak kiszolgálásakor. Satu-satunya kelemahan yang saya lihat adalah egyszerű emlékezetében az egész Ázsia Pasifik és Afrika.

(Kembali Ke Atas)

7. NordVPN Memberikan Penawaran Harga Luar Biasa!

Bulanan
Tahunan
Dua Tahunan

Harga / milliárd
Rp: 166,679
Rp: 97,496
Rp: 69,600

Teljes Harga
Rp: 166,679
Rp 1.169.958
Rp: 1.335.521

Siklus Bayar
1 bulán
12 bulén
24 bulan

Garansi Uang Kembali
30 hari
30 hari
30 hari

Selengkapnya

Az SEVVNN ExpressVPN egységes csomag, amely az Rp 93.033 csomag, azaz az Rp 55.652 csomag teljes csomagjának két részét tartalmazó NordVPN-csomag (3. csomag, azaz a (z) [)]. Pada tingkatan yang sama dari jangka waktu satu bulan hingga satu tahun, keduanya hampir dihargai sama, tetapi paket 2 tahun NordVPN sangat sepadan harganya.

Keresse meg az összes szakkifejezést – csak tagjai, akik a kembali 30 harminc és legfontosabb harga muhát tartalmazzák a csomag jangka pandzsángjaihoz – a maszkokhoz hasonlóan. Paket satu tahun, harganya mencapai összes Rp 1,169,958. Jika Anda közzétette az összesen Rp 167.376 aláírt szavakat?

Sayangnya, azaz a szintetikus „tetapi” – NordVPN memóriakártya Pajak Pertambahan Nilai (PPN), a legfontosabb dari negara mana Anda berazális. Tidak senua dikenakan PPN, tetapi beberapa mungkin dikenakan biaya tambahan hingga 20% (dari apa yang saya lihat).

NordVPN ÁFA

(Kembali Ke Atas)

8. Cryptocurrency & UANG TUNAI Diterima Sebagai Pembayaran

Saya tidak tertarik jika VPN menerima pembayaran dengan cek, együtt hitel, a bahkan transzfer bank, tetapi saya terkesan bahwa selain dari mata uang crypto (cryptocurrency), A NordVPN menerima pembayaran tunai di beberapa lokasi. Jika tinggal di AS, amely a Fry elektronikájának vagy a mikroközpontnak a memóriájához tartozik.

Untuk cryptocurrency, perusahaan menerima tiga jenis – Bitcoin, Ethereum, dan Ripple.

Kedua módszer pembayaran ini penting karena tidak dapat dilacak. Bagaimanapun juga, privasi adalah alasan Anda mencari peniedia VPN, bukan?

(Kembali Ke Atas)

9. Dukungan Netflix Terus Diperbarui

A Netflix egyedülálló módon támogatja a VPN-t, hogy a mencoba és a regionális szintű gyakorlat megváltoztassa. Mereka mencoba a VPN memóriakirályhoz, és a NordVPN menedzsmentjei a legfrissebb hírek és a legújabb információk a legújabb információk a legújabb információk a legújabb technológia kínai hírességek IPA letöltése Netflix.

Faktanya, NordVPN menyediakan seluruh halaman yang berisi petunjuk tenang cara mengakses konten regionális. Petunjuknya selalu diperbarui, jadi jika Anda menemukan masalah mengaksesules Netflix saat menggunakan NordVPN, ingatlah untuk memeriksa halaman itu!

(Kembali Ke Atas)

Yang Tidak Kami Sukai Tentang NordVPN

1. Torrenting Didukung Oleh Beberapa Server

Pada awalnya, torrentezés- mentse a NordVPN sedikit membingungkan. Lalu, saya ingat bahwa tidak minden szerver puszta mendukung berbagi fájlt ponttól-pontig. Pénzügy a „Hubungkan otomatis saat memulai” (Automatikus csatlakozás indításkor), amellyel a memóriát csak akkor lehet megoldani, ha másról van szó, vagy a memilih jenisz szerverről van szó, a terhubung.

Pada NordVPN, készítsen külön bejelentést, Dedikált, DoubleVPN, Hagymán VPN vagy P2P. Meskipun tidak sepenuhnya ramah pengguna, tagjai fleksibilitas ellenőrzés yang lebih tinggi untuk for pengguna.

Torrent csak néhány szerveren* Jika Anda memória memória a P2P-hez, torrent letöltés az Anda akan datar -hoz

Meskipun saya senre karena NordVPN mendukung torrenting, jika Anda adalah penggemar torrenting akan sangat mengecewakan karena hanya terbatas pada server server tertentu. Saya juga memperhatikan bahwa kecepatan Torrent tidak sebaik yang saya harapkan, berdasarkan tes kecepatan yang saya lakukan.

(Kembali Ke Atas)

2. Kecepatan Rendah Di Malajzia

Saya harus menambahkan bagian ini sebagai kontra karena terkejut melihat betapa buruknya server NordVPN with Malaysia, meklaukan tes kecepatan. A belépés az országban, a mencoba szerver Malajziában, amelyben a legmagasabb szintű hari yang berbeda és a beberapa kali tes dalam sehari található – a kezepatán NordVPN a szinonézis-középkori buruk. Saya selalu mengalami kecepatan yang mengerikan 3 hg 11Mpbs, hal itu tidak bisa diterima.

(Kembali Ke Atas)

3. Koneksi Aplikasi és Server Lambat

Jika Anda alkalmazza az ügyfeleknek az operációs rendszert, amely a NordVPN operációs rendszert használja a Windows operációs rendszerhez, csak akkor, ha a felhasználói felület teljes, a legfrissebb hírek a legfrissebb hírek a legújabb információk megtekintéséhez. A Windows operációs rendszerrel működő stopperóra (a Windows 10 rendszerű szilárdtestalapú meghajtóra vonatkozik) és a 14–30 közötti nagyságrendű adatsűrűség meghatározása. Ini belum termasuk waktu yang dibutuhkan kliens untuk memuat…

Üdvözöljük a hangban, mungkin tidak tampak penting. Akan tetapi, jika Anda szecessi saya és terbiasa kecepatan waktu pemuatan SSD, maka Anda mungkin mengerti. Válasszon egy speciális merevlemezt, ha a merevlemez-meghajtó szabványos – 14-30.

Saya pikir satu-satunya pengecualian in the adalah jika Anda akan menjalankan NordVPN router, dimana VPN a “selalu aktif”.

(Kembali Ke Atas)

4. Konfigurasi OpenVPN Tidak Ramah Pengguna

Jika Anda, ha csak az OpenVPN Darpada L2TP-t használja, vagy pedig a legutóbbi protokollokat, az Anda fájdalomcsillapító. Ellenőrizze, hogy milyen fájlokat tartalmaz a ZIPVDN-kiszolgáló a ZIP-fájlról, és állítsa be a fájlokat a maszkoló maszkoló szerverre. Setiap szerver memóriakártya konfigurációja – a TCP-hez és az UDP-hez.

NordVPN konfigurációk

Ez az összes olyan ZIP fájlt tartalmaz, amely a 8.000 állományból áll (a 9.341-es számú terakhir befejeződött), nevezetesen nama-práma néven al1.nordvpn.com.tcp443 atau za12.nordvpn.com.tcp443. DI MANA setiap szerver fájl konfigurációs, harus ditemukan melalui uji coba.

Benar deh, amely nem tartalmaz telített módszert, amikor a NordVPN mérési adatait megváltoztatja, és az OpenVPN konfigurálása során a menük elosztják őket.

(Kembali Ke Atas)

Megjegyzés: Apakah Saya Rela Membayar Untuk NordVPN?

Üdvözöljük a teljes kategóriában! Elvégezhető prédikáció, a VPN-menedzsment-készlet, a menedzsment halálos közreműködésével, azaz mindenkivel – mindenesetre – privát, keamanan és kecepatan. NordVPN bekerja sangat baik di semua bidang utama ini.

Saya sangat terkesan dengan kecepatan szerver, már a legmagasabb szintű daripada yang saya harapkan dari peniedia layanan VPN-hez. Benar, ada beberapa kekecewaan speciális kecepatan szerver Malajziában yang buruk, tapi karena itu hanya salah satu 62 darab, két különféle ini bukan masalah.

Csatlakozzon a 3-as csomaghoz, amely NordVPN-hez Rp 48.678 vonatkozik, ha azt szeretné, hogy mindenki mondja, hogy harga ingat santa pantas. Bahkan, jika seseorang menawarkan harga yang lebih rendah, saya ragu akan memiliki tingkat layanan seperti yang ditawarkan NordVPN.

Apakah saya rela membayar intuk ini? Teljesen ideális.

Fitur Utama

 • ✓ Tidak adatrögzítés
 • ✓ DNS ganda
 • ✓ Mendukung hingga 6 perangkat
 • ✓ A PGP a kommunikációs pribadi számára
 • ✓ Dukungan berbagai protokol

Disrankan Untuk

 • • Keamanan kelas atas
 • • UI sederhana tetapi kuat
 • • Szerver még nem működik
 • • Tersedia untuk hampir semua platform

(Kembali Ke Atas)

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector