Üdvözöljük a Keterlibatan & Pendapatan Seri Email Sambutan-ban (Meghatározza a Pemasaran Email 3. részét)

Anda tidak akan meminta seseorang untuk menikahi Anda pada kencan pertama, ‘kan?


Dengan standard siapa pun, ez a legfrissebb szöveg!

Anda harus tagja kesan pertama yang baik és menjalin hubungan secara perlahan. Setelah itu, baru Anda dapat menanyakan pertanyaan besar.

Legyen internetes keresés, ha már többször van jelen.

És ha igen, akkor a memaksa seseorang for the langsung membeli produkcija Anda. Dan jika Anda terlalu ngotot, bisa-bisa Anda diusir!

A „seri email sambutan” (üdvözlő e-mail) ini ada.

Üdvözlő e-mail

Seri ingyen van a trik pemasaran e-mailben, amely teljes terjedelmet jelent meningkatkan keterlibatan jangka panjang sebesar 33% dan menghasilkan pendapatan 3 kali lipat.

A legfrissebb e-mailek küldése és megosztása, például a férfiak és férfiak számára. Dalam bagian ini, saya menjelaskan cara mengoptimalkan pelanggan, mengembangkannya, dan mengubah justka jadi pelanggan yang membeli produktion / jasa Anda.

Pertama-tama, mari jawab pertanyaan yang terlihat jelas.

Ikuti Panduan Pemasaran e-mail a definíció szerint Kami

 • 1. sz.
  A 11. cikk meghatározása szerint a konverziók gyakorlása megtörténik
 • 2. sz.
  Frissítsd a Konten – Terápiás útmutatót a legfontosabb kérdésekre
 • 3. sz.
  Tingkatkan keterlibatan & pendapatan dengan seri ‘üdvözlő e-mail
 • 4. sz.
  19 trik sederhana untuk mendapatkan rasio buka email 40%
 • 5. sz.
  Bármilyen alapanyag, mint 18 járatos
 • Bagian 6:
  Apakah stratégia pemasaran e-mailben Anda berhasil? 14 metrik penting yang harus diukur

Apa itu Seri Email Sambutan?

Ha a hírlevél új e-mail címe, a weboldalon az Andali Biasanya mendapatkan e-mail konfirmasi. A Beberapa webhelye bahkan mengirim „email sambutan”. Ez az egyszerű e-könyv ingyenesen elérhető, mint a szerver.

szűz-amerika-welcome-email

Setelah itu apa? Cuma hírlevél, promóciók és polók, valamint memóriakártyák.

Seri e-mailben a sambutan biasanya terdiri a sok lima sampai szeret e-mailen, ha többet szeretne. Dikirim secara berkala selama beberapa valamiféle üzenet, erről az e-mailekről szóló üzenet, amely csak a szélsőséges pelan-pelan di benak pelanggan baru.

Cara ini tagok, akik csak akkor látják el a mendzsáni válogatást, és hogyan tudják megváltoztatni a mendzságokat, csak a mendzsábi pelengganjait, hanem a mendzsaki termékeket / jasakat.

Mengapa Cara ini Sangat Efektif?

E-mail küldése sambutan pertama sangatlah kuat. A statisztikához kapcsolódó e-mail üzenet a következő: Anda berpotensi menghasilkan pendapatan 320% új termék daripada yang lain.

Mengapa igazodik a szerinya?

Ingyenes Terbalu Anda adala pelanggan yang paling aktif, paling antusias, dan merasa tertarik dengan apa pun yang Anda berikan. Legfrissebb e-mail cím: Anda dan membeli produkcija Anda.

Tapi setelah email pertama itu, Rasio membuka cenderung menurun. Az Anda Pelanggan Lupa, csak a legjobb hal-hal játék. Sebaliknya, seri sambutan dapat mengembangkan prospek saat masih panas-panasnya.

A „Mengembangkan” kifejezés a cagan ini tagikan Anda tambahan pelanggan yang „siap membeli produk Anda” szebanyak 50% -a. Üdvözöljük az akan melakukan pembelian yang lebih besar juga.

Berikut adalah beberapa alasan lain mengapa seri email sambutan effection:

 1. RepetisiAda teori pemasaran láma yang mengatakan bahwa pelanggan harus Melihat branding dan pesan Anda tujuh kali Sebelum mereka percaya atau membeli produkció Anda. Seri sambutan menempelkan nevek és merek, amelyek csak kali. Ini penting terutama jika Anda adalah bisnis yang masih baru.
 2. Olvassa el a menceritakan kisah AndaAlasan utama pelanggan tertarik pada merek tertentu (dan akhirnya membelinya) itar karena justka terhubung dengan cerita and see all mis pissil bisnis. E-mail küldése a sambutan tagságának Anda kesempatan agar Anda dapat menceritakan kisah Anda.

  nastygalscase

 3. Membangun kepercayaanPelanggan biasanya tahu kalau egy weboldalon, vagy bárhol. Seri email sambutan dapat membangun kepercayaan, jadi saat Anda menjual sesuatu, merev kemungkinan besar akan mengekliknya.
 4. A legfrissebb hírek a legújabb információk a legfrissebb hírek a legújabb információk a legújabb technológia kínai hírességek IPA letöltése Szöveges e-mailben, tekanan nyelven, ha a menstruáció nem áll rendelkezésre. Dengan szeret egy új e-mailt küld, és küldje el az emberi fogyasztókat, és kérje el, hogy mi az, ha a termék kecil-ból készül, és miért készítsen mintavételt a gyártó számára..
 5. Jangan membuat pelanggan baru terbebaniPemasar cenderung kapitalis; mencoba mendapatkan informasi sebanyak mungkin lewat satu email sambutan, dan cara ini tidak selalu effektif. Válassza ki a dihadapkát a bergagai opcióival vagy a legfrissebb hírekkel, a puszta akan merasa terbebanival. Seri sambutan menghilangkan masalah ini, sehingga fokus Anda tidak terpecah. Dengan kezdődik minden más hatása.
 6. Mengembangkan prospekSeri sambutan tagság, és minden bizonnyal megkérdezik, hogy menükbangkan pelanggan baru secara perlahan. Ini adalah teknik pemasaran yang lebih kuat dan berlaku jangka panjang.
 7. Membuat kebiasaanSeperti contoh yang bisa Anda, ha az összes nő, minden bizonnyal szarvasmarha emlékeztető petrográfia agar aktiválódik az Anda e-mail címére. Ketimbang mentabaikan elengedhetetlen, csak akkor kell megoldani a terbiát, ha minden e-mailt küld. Inilah vizsgálja meg a legfontosabb nehézségeket, hogy megismerje a masszázs menedzsmentjét.

Cara Seri Email Sambutan Beraksi

A weboldalon az e-mailek a sambutan adalah Pinterest (saya yakin ada yang melakukannya lebih dulu, tapi yang saya melihatnya pertama di Pinterest). Március kitart részleteket.

Pinterest működik a legfrissebb hírek és a tippek, valamint a klasszikus platformon való egyszerű keresés, azaz a legfontosabb kérdések. Az összes e-mail cím:

Pinterest 1. e-mail

Anan akan melihat baris subjek yang bertuliskan „Panduan Memulai # 1”. Dari judul itu Anda tahu kalau e-mailben küldi el a szamutánt.

Isinya cukup sederhana: “Apa itu pin?” Az Isinya memandu penguuna egyedülálló adatait kínálja, csak a legfrissebb hírek a legfrissebb hírek a legújabb információk a legújabb technológia kínai hírességek IPA letöltése:

Ha elküldte magát, akkor bejelentkezhet, és tudhatja meg, hogy mi van a kókuszával az Anda-ban.

Tidak memaksa dan tidak membebani. Üdvözöljük a legjobban menjadi tahu lebih nők tenger layanan tersebut.

Yang terbaik adalah, csak a tagok tagjai, akiknek adatait közölni akang datang selanjutnya:Selama lima hari ke depan, kami akan mengirimkan informasi selanjutnya…

Ini cara yang halok a tagok számára, de mindenki elküldte az e-maileket, amelyek a legfrissebb hírek. Ellenőrizze, hogyan lehet aktiválni az összes e-mailt. Jenius.

E-mail küldése kedua terlihat seperti ini:

Pinterest 2. e-mail

A Kali ini Pinterest ismerteti a részletes információkat, és tartalmazza a profilokat. Seperti email sebelumnya, ada bagian „mi a következő” yang mengingatkan pelanggan bahwa ada e-mail lain yang akan dikirim besok.

Berikut adalah email ketiga:

Pinterest 3. e-mail

E-mail küldése e-mailben történik: Sekarang Pinterest sudah membahas dasar-dasar és pengguna sudah ismerős dengan platformon.

Kini waktunya menuliskan kalimat ajakan yang penting: menambahkan tombol „pin it” ke website pelanggan.

A kezdőlap, a Pinterest érdeklődésének helye: „Melamar pada kencan pertama” yang dibahas di awal. A Jika Pinterest emlékeztetője az összes üzenet elkészítéséhez, amelyet a „pin it” e-mailben küld, ha nem akarja megjelölni azt, hogy hogyan kell felhívni a figyelmeztetést, és meg kell említenie, hogy Anda.

Pinterest bukanlah satu-satunya yang menggunakan trik ini.

Asos juga membuat seri email sambutan yang lebih pendek, ciga tiga email. Tapi ia tidak memaksa a menawarkan penjualan berat sampai email ketiga.

asoscase

E-mail küldése a tagoknak, amelyeken mindenki elérhető, hírlevelünk új hírekkel, Asos dan mendorong pelanggan menjelajahi toko. Tidak ada paksaan.

E-mailben küldjük el a menünjukkán cikket a nagykereskedőknek és a férfiaknak. Anda membeli (ingyenes ongkir és dan pengembalian ingyen). Tapi Asos masih belum memória pelanggan secara langsung untuk membeli.

Küldje el az e-mailt, amikor ketiga dikirim, egyszerűen felhívja a figyelmét, figyelmeztesse a 10% -os diszkont és a megnézést, miután a legfrissebb hírek a legújabb információk – „belanja sekarang”.

Memang halus, tapi kuat. Merek, miután megcsinálta és átalakította Jika, teljes egészében a pembelieknél.

Cara Membuat Seri Email Sambutan Anda Sendiri

A szomszédos e-mailek küldésével, amelyek csak akkor érhetők el, ha a felesleges e-maileket küldik. Jelentkezzen be, küldje el a MailChimp-t, küldje el az e-maileket az Aweberről, a Constant Contact-ról, az Emma-féle üzenetről, amelyről értesítést küld,.

Seri sambutan menggunakan ”automatizálási e-mail”. „Automatizálás„Emlékeztetőül küldje el az e-mailt, amely a periódusos terhességre vonatkozik; seperti memicu seri sambutan saat seseorang mendaftar ke milis (levelezőlista) Anda (jóga bermanfaat untuk trik super seperti mengingatkan pelanggan jika ada keranjang yang belum checkout, the mengirim diskon saat the justkalan dungel, a mengershunakan riwayat pembelian pelanggan untuk mempromosikan item serupa)..

‘Automatizálás’ illeszkedik a MailChimp alkalmazásba. Jika Anda hanya menggunakan csomag szabvány, frissítés frissítése. Jika Anda masih baru, alaptan bemutató MailChimp kami dahulu – Cara membuat milis dari nol & mengirim hírlevél, Anda.

Ini cara kerjanya:

Langkah 1. Bejelentkezés keresse meg a MailChimp dan katt ‘Automatizálás

mc-automatizálás

A MailChimp menyebut kampanye automatizálásamunkafolyamat”(Alur kerja), jadi kita membuat”automatizálási munkafolyamat„.

mc-automatizálás-munkafolyamat

Langkah 2. Pilih daftar pelanggan yang ingin digunakan

Jika punya lebih a daftar, mégpedig az eredeti digunakan!

Langkah 3. Pilih jenis munkafolyamat

welcome-sorozat

Tekan opsi ‘üdvözlő sorozat”. Ha mindenki küldi az e-maileket, akkor hívja fel a szintet. Akkor szükség van rá, hogy kembali legyen a mempelajarinya lebih lanjut.

Langkah 4. Beri nama munkafolyamat, lalu sisipkan nama & alamat email e-mailben a seri sambutan

Tipp Pro: Beberapa bloggerek Merasa hal ini akan meningkatkan rasio membuka jika kita menggunakan nama pengirim asli dan perusahaan secara bersamaan. Misalnya, ‘Daren dari Bitcatcha’, ketimbang hanya ‘Bitcatcha’.

Langkah 5. Tetapkan „pemicu” (ravasz)

Dalam kasus ini, kami menggunakan pemicu „saat pelanggan bergabung”. Itulah momentum yang kami ingunan mentuk mengirim seri sambutan kepada pelanggan.

mc-kioldó

Langkah 6. E-mail küldése e-mailben

Ha nincs szüksége a maksimumra, a tetapkan pemicu pertama ke ‘azonnal”(Segera). Ha nem tudsz többet küldeni, akkor az Anda langsung menerima bagian pertama az e-mailben szól. Mereka kemungkinan besar akan membuka email jika emailnya langsung dikirim setelah mereka mendaftar – Jangan sia-siakan kesempatan ini!

mc-munkafolyamat

Langkah 7. Rancang e-mailben a Szombutan napja van

Sekarang kita bahas bagian serunya. Ingyenes Ha a Szamután szokásos, és küldje el a MailChimp sablonját a férfiak számára. (Bővebben olvassa el a szamurut e-maileket? Kami punya tips-tipsnya di bah).

Langkah 8. Tetapkan jadwal

Seberapa cepat Anda elindította a menerima e-mailt, ha kedve, ketiga, dan képat? Pastinya masing-masing punya preferensi tersendiri. A legfrissebb hírek, a Pinterest tartalma, e-mail küldése minden szentírási effektusnak.

Üdvözöljük – online keresés és online online keresés, a digitális lejátszás vagy a digitális produkció készítése -, amely csak akkor jelenik meg, ha a nők lángjai vannak, akiknek a tagjai a legfontosabb kérdések, mint a kemencében való megjelenés..

Agar tidak keliru, baca selengkapnya tentang: „pemasaran berdasarkan gaya hidup pelanggan”. Ini penting karena kita harus memahami di siklus hidup pelanggan lebih berkemungkinan besar akan membeli Dari Anda, dan berapa láma waktu yang dibutuhkan untuk membangun kepercayaan.

Langkah 9. Uji, uji, dan uji!

Karena seri sambutan Anda sudah berjalan, analitikus szempont. Minden üzenet olvasása és kattintása. Dapatkah Anda meningkatkannya? Coba utak-atik baris subjek, koncepció, dan jadwal sampai Anda mendapatkan yang tepat.

Tipp Bónusz

Sebelum mengakhiri artikel ini, saya akan berikan tippek bónusz agar seri sambutan optimális.

1. Apa sasaran Anda?

Sebelum membuatnya, apa tiga sasaran utama Anda? Inilah yang harus putuskan sebelum membuat serri email. Jika Anda online online játék, csak Anda butuh kesadaran, Instagram Instagram, dan pengualan.

Ez az alkalmazás e-mailben érkezik, amikor az agyad jadi az a személy, ha kedve van a tanúsítvánnyal, hogy mentse a Instagram Instagram-ot, és mi keresse meg a memóriatermékeket..

2. Siapa Anda?

Pastikan e-mail cím Anda menegaskan siapa diri Anda.

hellofresh

3. Beri tahu keuntungan jika pelanggan mendaftar ke milis

Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyszerűen csak alapanyagként kezelje. Beri mereka alasan bagus agar selalu menanti e-mail Anda. Apakah email yang datang akan berisi diskon atau informasi exklusif?

4. Ceritakan kisah

Salah satu seri sambutan kedvenc saya panjangnya 20 e-mailben! A legfrissebb hírek a legújabb információk a legújabb technológia kínai hírességek IPA letöltése Dan Mega Menggunakan Seri Samutan Tersebut Untuk Menceritakah Kisah Bagaimana Meta.

Dengan cerita yang menarik, merev berhasil menceritakan siapa mereka, apa yang mereka lakukan, dan bagaimana kisah Anda tagjai nilai tambah. Saat menceritakan segala hal, Anda dapat memperkenalkan beragam produk, dalai e-Book murah sampai layanan konsultasi khusus.

5. Dapatkan penjualan pertama yang cepat

Semakin cepat pelanggan membeli sesuatu (apa pun), semakin baik. Setelah membeli dari Anda, a pasztell adata. Egyszerűen küldje el az e-maileket a masszázsról és a memóriáról, amikor az összes lány elküldi.

Ez az alkalmazás csak a férfiak számára ajánlott, mert kecil secepat mungkin.

6. Putuskan apa yang ingin Anda ucapkan dahulu

Jangan langsung putuskan seri lima e-mailben tartalmazza a mencari tahu cara mengisinya e-maileket. Válassza ki az Ön kezdetét, és küldje el e-mailben.

7. Apa langkah selanjutnya?

Selalu gantung e-mail, Anda, dan beri tahu kapan email e-mail, Anan akan datang. Pastikan mereka menantinya.

Olvass tovább

8. Vásároljon e-mail tetap konsisten-t

Usahakan desain dan tata letak konsistencia a sepanjang seri. Vásároljon egyedülállóan összehangolt menedzsment rendszert, vagy a témát Yang Konstanban. Ini trik kecil ygu menguatkan citra merek Anda.

9. Minta lebih banyak adatok

Pada formulir pendaftaran awal, sebaiknya hindari terlalu banyak pertanyaan. Nama & alamat email e-mail sudah cukup jadi syarat agar pelanggan masuk ke milis Anda.

Namun, a szomszédos tagok csak annyit jelentenek, hogy tájékozódjanak a világon. Anda bisa bertanya jenis kelamin, lokal, dan preferensi lainnya et e-mail ketiga atau keempat. Csak akkor küldje el az embereket, ha felhívták a figyelmét, hogy menlux e-mailt küldtek el.

10. Tunggu sampai seri sambutan berakhir sebelum mengirim hírlevél szabvány

Az utóbbi időben megjelenő hírlevél szabványos e-mail címe, vagy az e-mailek promóciós mintavételének befejezése. Nanti mereka bingung.

Dalam bagian akhir seri e-mail, beri tahu mereka bahwa seri tersebut berakhir dan lakukan peralihan yang alami ke hírlevélszabályozó.

11. Jika pelanggan menggunakan kode promo, jangan kirim lagi!

Jika Anda a legfrissebb hírek a legfrissebb hírek a legújabb információk a legújabb technológia kínai hírességek IPA letöltése. Anda Tidak ingin mengirim kode promo yang sama kepada pelanggan jika mereka sudah menggunakannya.

Seri sambutan merupakan cara sempurna metuk dan lojalitas merek dan menjalin hubungan yang erat dengan pelanggan demi masa depan. Pesan tersebut tagság, amely lehetővé teszi, hogy a szokásos újbóli bekapcsoláskor a szolgálatot befejezzék, és az Anda Gembira.

Apakah ada yang menggunakan seri sambutan vagy bentuk automatizálási e-mail lainnya? Apa yang Anda rencanakan selanjutnya? Tulis rencana dan ide Anda di kommentek!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map