Revisió de backblaze: 6 avantatges i 5 avantatges d’utilitzar Backblaze Cloud Backup

Retardada


Retardada

https://www.backblaze.com/

tl; dr

Backblaze ofereix una solució econòmica i senzilla per fer còpies de seguretat de dades il·limitades al núvol. Amb només 50 dòlars anuals per ordinador, pensem que Backblaze és, amb molt, la còpia de seguretat personal més sensible en línia. .

Revisió de retrocessos: 6 pros & 5 contra d’utilitzar Backblaze Cloud Backup

Backblaze, establerta el 2007, es considera una de les millors opcions per als serveis de còpia de seguretat en línia.

Nosaltres, a Bitcatcha, hem posat diversos proveïdors de còpia de seguretat mitjançant el bateig d’incendis i hem sabut el perquè de tothom li agrada el Backblaze:

  • Obteniu espai de còpia de seguretat il·limitada de manera que tots els vostres fitxers, passats, presents i futurs, s’emmagatzemen de forma segura
  • Una interfície que està dissenyada per ser tan fàcil, fins i tot la persona menys experimentada en tecnologia pot utilitzar-la bé
  • La seva tarifa és una de les més assequibles del mercat i té un cost inferior a 4 dòlars mensuals

Per descomptat, no és la millor solució per a l’emmagatzematge en núvol (vegeu pCloud per a això).

Tot i així, amb 600 dades de Petabytes emmagatzemades i més de 30 mil milions de fitxers recuperats fins ara, és la millor opció per fer una còpia de seguretat senzilla i còmoda dels fitxers de l’ordinador..

6 coses que ens encanten de la retrovisió

El que fa que Backblaze sigui un proveïdor d’emmagatzematge de núvols de còpia de seguretat que valgui la pena és com està dissenyat específicament per a un ús senzill amb totes les funcions bàsiques necessàries que no requereixen molta feina per part de l’usuari..

Aquí és el motiu pel qual Backblaze funciona bé per a les vostres necessitats de còpia de seguretat:

1. Experiència de còpia de seguretat més fàcil

La força de Backblaze rau en la simplicitat del seu disseny.

Blackblaze Installer

Quan instal·leu el programa per primera vegada, analitza immediatament el disc dur de tots els fitxers (excepte els fitxers del sistema operatiu, les aplicacions i els fitxers temporals que poden provocar complicacions en intentar restaurar-los) i us proporciona una visió general dels fitxers a còpia de seguretat..

Quan feu clic a “d’acord”, procedeix a tornar-lo a fer de forma automàtica i no haureu de fer res, tret que deixi funcionar la seva màgia.

Tauler de control per blackblaze

En connectar qualsevol disc dur USB o extern, també es pot connectar automàticament durant la còpia de seguretat inicial o bé, podeu connectar-los més tard i afegir-los a la configuració.

El millor de tot, Backblaze supervisa el vostre ordinador i actualitza els fitxers de còpia de seguretat sempre que hi hagi canvis, mantenint una presència mínima al vostre ordinador de manera que no interfereixi amb cap altra cosa que feu..

Al costat de capgiració, si hi ha fitxers que preferiu no haver-hi una còpia de seguretat, podeu especificar quines carpetes voleu excloure de la vostra entrada a l’emmagatzematge al núvol. En cas contrari, simplement us ho facilitarà agafant-ho tot.

En definitiva, si preferiu no passar per la molèstia d’haver de gestionar els vostres fitxers, Backblaze us ho fa molt fàcil.

2. Còpia de seguretat realment il·limitada

Tant si teniu només 1 Megabyte com tones de fitxers de Terrabytes, Backblaze no té cap problema que ho realitzi. Tenint en compte que la majoria de serveis de còpia de seguretat inclouen un límit d’espai, es tracta d’una funció inestimable pel preu que obté (més endavant).

Ara, depenent de la vostra xarxa i de la velocitat informàtica i de la mida dels fitxers, pot trigar unes hores o fins i tot unes setmanes. La bona notícia és que, per molt que triga, Backblaze continua passant entre bastidors per assegurar-se que els vostres fitxers s’emmagatzemen totalment i completament.

Quan teniu la vostra còpia de seguretat inicial, hi ha un botó que diu: “Quant temps trigarà la meva primera còpia de seguretat?” cosa que us donarà una previsió. Sempre que l’ordinador estigui engegat (o fins i tot si l’heu tancat i l’heu encès més endavant), continuarà el primer procés de còpia de seguretat fins que estigui completat.

Alternativament, també podeu accelerar les coses augmentant el nombre de fils de còpia de seguretat que teniu en marxa o ajustant manualment la configuració de l’accelerador..

Configuració manual de l’acceleració de Blackblaze

La nostra opinió

Backblaze funciona bé com a servei de còpia de seguretat en núvol!

3. Seguretat molt estreta sobre els vostres fitxers

El backblaze xifra tots els vostres fitxers amb l’estàndard AES de 128 bits, que generalment no es pot revisar. Es calcula que es necessitarien un supercomputador diversos milers d’anys en trencar-lo.

A més d’això, es pot mantenir qualsevol àrea de guia amb el xifrat de fitxers al vostre ordinador abans de ser enviat en trànsit amb SSL. Dins del centre de dades mateix, s’emmagatzemen diverses còpies dels vostres fitxers en diversos servidors de manera que si s’hauria de corrompre una còpia, hi ha moltes altres còpies de seguretat disponibles per a vosaltres..

Si encara necessiteu alguna cosa més, Backblaze us ofereix l’opció d’una clau de xifrat privat a la secció “Configuració -> Pestanya de seguretat ”del programa d’escriptori. D’aquesta manera, podeu definir la vostra pròpia contrasenya per accedir als fitxers que només sabreu (amb una precaució: si l’oblideu, podeu perdre l’accés a totes les vostres dades, de manera que Backblaze us proporciona un avís per advertir-vos que us assegureu que la recordeu).

Negra la configuració de xifrat privat

I si us preocupa que la vostra contrasenya es pogués piratejar o robar, també podeu activar l’autenticació de dos factors (2FA). El que vol dir és que si un inici de sessió al vostre compte es produeix en un dispositiu no reconegut, el sistema us enviarà un codi de seguretat mitjançant un text o mitjançant Google Authenticator per assegurar-vos que abans de concedir accés, com un codi TAC quan feu un transacció en línia al banc.

Així que estigueu segurs, les vostres dades són molt segures i segures.

4. Recuperació de dades mitjançant el disc dur enviat

L’objectiu de tenir una còpia de seguretat és poder recuperar els vostres fitxers si el disc dur físic no funciona. La manera més habitual de restaurar mitjançant Backblaze és mitjançant un fitxer zip i podeu sol·licitar 500 GB a la vegada amb cinc sol·licituds simultànies. Però, per descomptat, aquestes coses necessiten temps i depèn de la vostra xarxa.

Una altra forma alternativa és utilitzar l’aplicació mòbil per descarregar i / o reproduir els fitxers als quals desitgeu accedir. També podeu compartir fitxers, però està limitat a les opcions de compartició integrades del dispositiu.

La forma més ràpida de restauració és mitjançant el servei de lliurament de missatgeria de Backblaze que us pot enviar un disc dur extern. Heu de pagar un dipòsit per endavant, però rebrà un reemborsament quan es retorni el disc dur. Per a bits de dades més petits, es poden subministrar unitats de bolígraf.

5. Funció addicional per protegir el vostre dispositiu

El retrocés no només us ajuda a protegir les vostres dades. També us ajuda a protegir l’ordinador on també s’emmagatzemen els vostres fitxers.

Com que la subscripció del vostre compte està vinculada a un equip, el lloc web de Backblaze té una funció Localitzar el meu equip que us permet accedir a la ubicació física del vostre equip en cas que el vostre ordinador estigui fora de lloc o fins i tot robat. Aquesta funció també proporciona detalls sobre els fitxers de còpia de seguretat més recent, el ISP actual que serveix a l’ordinador i la seva adreça IP.

Blackblaze Localitza la funció del meu ordinador

Si temeu que les dades del vostre ordinador robat es vegin compromeses, fins i tot podeu fer servir la còpia de seguretat en línia SOS que inclou l’opció d’esborrar de forma remota totes les dades del vostre ordinador per mantenir la vostra informació segura dels lladres de dades..

6. Atenció al client ràpid en línia

Durant l’horari normal d’oficina als Estats Units (de 9:00 a 17:00 hores del Pacífic), podeu interactuar amb l’atenció al client mitjançant el xat en línia. Alternativament, també hi ha un sistema de correu electrònic rastreable que sol rebre una resposta en poques hores juntament amb l’opció de rastrejar l’estat del vostre bitllet..

Què no ens agrada de la retrocessió

  • Les funcions senzilles de Backblaze el limiten a ser un simple servei de còpia de seguretat de l’ordinador.
  • La subscripció està limitada a un equip només per compte.
  • Si utilitzeu una contrasenya privada i l’heu oblidat, les dades de la vostra subscripció es bloquegen definitivament sense cap possibilitat de recuperació.
  • Les versions anteriors del fitxer només duren fins a 30 dies abans que se suprimeixi.
  • Les aplicacions mòbils no es poden utilitzar per sincronitzar fitxers amb el vostre compte.

Quant costa utilitzar Backblaze?

Tan senzill com el producte, l’estructura de preus de Backblaze és molt senzilla.

Estructura de preus de Blackblaze

Amb subscripcions a llarg termini, només acumuleu 3,96 dòlars en despeses mensuals, que és la més assequible que hi ha. Consulteu l’estructura de preus aquí.

Recomanem Backblaze?

Per a la persona que vol una solució econòmica i senzilla per fer còpies de seguretat de les seves dades, el més càlid!

Necessiteu una entrada mínima per part de l’usuari, seguretat de primera qualitat a un preu assequible i l’opció de demanar un disc dur extern per restaurar totes les vostres dades si l’ordinador es descompon o es roba, és un excel·lent servei de còpia de seguretat..

Tot i així, com que un compte està limitat a un equip, haureu de tenir en compte diversos comptes per a totes les unitats informàtiques, especialment si teniu una família o una empresa per executar..

Una vegada més, sí que es recomana Backblaze com a còpia de seguretat en núvol per al vostre ordinador.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector