Shopify-arvostelu – 8 plus ja 3 huomiota

Shopify


Shopify

https://www.shopify.com/

TL, dr

Shopify on sivustojen rakentaja, joka on voimakkaasti suunnattu verkkokauppoihin. Se voi auttaa sinua rakentamaan ja hallitsemaan helposti liiketoiminnan kaikkia osa-alueita suunnittelusta varastonhallintaan päästä päähän. Se voi tehdä melkein mitä tahansa paitsi kokki-illallisen, joten on vähän yllättävää, että se on hiukan nopeusosastolla.

Shopify-arvostelu – 8 plus ja 3 huomiota

Suoraan sanottuna Shopify on paljon enemmän kuin keskimääräinen sivustosi rakentaja. Itse asiassa se ei edes merkitse itseään sellaisenaan, mutta väittää olevansa täydellinen sähköisen kaupan alusta. Kasvanut Ottawasta, Kanadasta vuonna 2004, yritys tukee tänään yli 600 000 kauppaa, joiden bruttovolyymi on yli 82 miljardia dollaria..

Yrityksen tehtävänä on tarjota työkaluja, joilla ihmiset voivat helposti perustaa verkkokaupan. Shopify on todella keskitetty palvelupiste nouseville sähköisen kaupan yrityksille tarjoamalla nopeaa rakennetta tarjoaviin tukipalveluihin, kuten maksuportteihin, markkinointityökaluihin ja jopa varastojen hallintaan..

Mitä pidämme Shopifesta

1. Sileä ja kattava kokemus lennolla

Saumaton ajoneuvoon kokemus

Mielestäni yksi suurimmista plussivista Shopifessa on sen sileä ja saumaton kokemus aluksella. Se opastaa käyttäjiä moitteettomasti läpi lähes koko sähköisen kaupan verkkosivuston perustamisprosessin.

Kun olet rekisteröitynyt heidän luokseen, koko prosessi alusta loppuun on hyvin tiivistetty. Jokaisessa vaiheessa Shopify tekee parhaansa vuorovaikutuksessa käyttäjien kanssa ja yrittää rakentaa kuvan siitä, mistä sivustosta on tarkoitus tulla tai siitä tulee.

Lyhyiden kysymysten avulla voit auttaa Shopifea keksimään sinulle ihanteellisen ratkaisun järjestelmän sisällä. Itse asiassa se toimii jopa niin, että järjestelmä voi suositella teemaa sen yrityksen tyypin perusteella, jota käytät sen kanssa.

Kun olet käynyt läpi alkuasennusvaiheen, voit vaeltaa ja tutkia jäljellä olevia ominaisuuksia vapaa-aikana. Ainakin sinulla on peruspuitteet. Tämä on erityisen hyvää niille ihmisille, jotka yrittävät käyttää Shopifea, mutta joilla ei oikeastaan ​​ole mitään erityistä mielessä, kun he kirjautuvat sisään testaamaan sitä.

Sileä kokemus aluksella

Tämä prosessi on hyödyllinen paitsi uusille käyttäjille, myös niille, joilla on erilaiset tilanteet. Esimerkiksi, jos sinulla on jo fyysinen vähittäiskauppa ja haluat laajentaa toimintaa verkossa, tai jos siirryt fyysisestä myymälästä täysin verkkoalustaan ​​- siellä on myös tämä vaihtoehto.

Vastaamalla muutamiin kysymyksiin matkalla, autat Shopifya auttamaan sinua tässä prosessissa.

2. Muokattavat teemat

Muokattavat teemat

Vaikka Shopify tarjoaa teemoja erilaisiin tarpeisiin, ne on tarkoitettu ohjeiksi ja on todennäköistä, että joudut räätälöimään niitä voimakkaasti sopimaan haluttuun yritykseesi, jolla yksilöllisesti sinulla on. Tämä tarkoittaa, että voit lisätä erilaisia ​​kuvia ja taustoja ulkoasua varten.

Sitten on keskeisiä elementtejä, jotka muodostavat sivustosi – esimerkiksi sinulla voi olla blogiosa, joka auttaa sinua joidenkin SEO-tavoitteiden saavuttamisessa, tai saatat tarvita tuoteluettelon, joka sisältää kaiken, mitä sinulla on, sekä niiden hinnat, kuvat ja niin edelleen.

Erilaiset asettelut sopivat erilaisiin asioihin, joten joudut ehkä viemään vähän aikaa tottuakseen siihen. Uskon, että sopivuus riippuu suuresti siitä, mitä myyt. Otetaan esimerkiksi I setup -näytösivusto. Sen oli tarkoitus myydä pieniä PC-komponentteja, jotkut jopa pieniä kuin ruuvit.

Suuren kuvan asettelu näytti hiukan naurettavalta, ja oli järkevämpää saada nopea pääsy myytäväksi tarkoitettujen inventaariobittien luetteloihin.

Shopify-luettelo

Harkitse tätä sivustoa, joka mainostaa ehkä kauniita asioita, kuten matkakierroksia. Tällaiselle sivustolle mukavat, suuret levityskuvat välittävät positiivisemman tunteen potentiaalisessa asiakkaassa.

Huolimatta siitä, kuinka katsot sitä ja kiertää asioita, huomaat lopulta, että koko Shopify-räätälöintikokemus on suunniteltu auttamaan sinua rakentamaan parempaa verkkokauppaa. Niiden tarjoamat rakennuspalikat ovat esimerkki.

Monet niistä on omistettu verkkokauppasivustoille, kuten uutiskirje tai tuoteluettelo. Pieni hämmennys voi kuitenkin olla, koska siinä käytetään joskus Shopify-terminologiaa.

3. Shopify sisältää uskomattomia markkinointityökaluja

Muistan Squarespace-katsauksessa vielä rajoitetun määrän vaihtoehtoja, kun se tulee hakukoneoptimointiin (SEO). Se ei ole niin paljon Shopifyssa. Itse asiassa, lukuun ottamatta sitä tosiasiaa, että Shopifillä on jo puhdas, helposti indeksoitavissa oleva koodi, sen avulla voit lisätä mukautettuja tunnisteita ja metakuvauksia.

Markkinointikampanjat

Seuraavaksi löysin iloa siitä, että voin luoda markkinointikampanjoita Shopify-kojelaudan kautta. Koska joku työskentelee useilla alustoilla kerrallaan, voin varmasti nähdä sen kauneuden, että kaikki on integroitu yhteen paikkaan.

Vaikka näytöllä olevassa kuvakaappauksessa on vain kaksi, älä murehdi, nämä ovat oletusasetuksia ja sinulla on pääsy muihin, jos päätät käyttää näitä sovelluksia Shopify-sovellusten luettelosta. Niiden avulla voit jopa luoda aloitussivut jokaiselle erilliselle markkinointiympäristölle suoraan Shopify-kojelaudasta.

Tätä en ole toistaiseksi nähnyt tekevän niin hyvin tai kattavasti muille sivuston rakentajille, ja minusta ei ole loppua.

4. Yhteisön tuki

Shopify-yhteisön tuki

Huolimatta jo valtavasta tietopohjasta apua ja usein kysyttyjä artikkeleita, Shopifyn palveluksessa on myös käyttäjien yhteisö, joka sitoutuu keskustelemaan alustan eri kohdista. Itse Shopifyn järjestämässä täällä voit saada päivityksiä Shopify-maailmankaikkeuden uutisista ja kehityksestä.

Tällainen suuri, aktiivinen yhteisö on paljon erilainen kuin luottaa vain tietopohjaan ja tukihenkilöstöön. Eri käyttäjillä on erilaiset kyky- ja kypsyysasteet Shopifyn käytössä, joten on helppoa saada apua tarvittaessa.

Tietopohja ja UKK voivat toimia hyvänä ensimmäisenä puolustuslinjana, mutta on paljon parempi, että meillä on valtava joukko muita käyttäjiä, joihin voit pyytää apua, jos kohtaat jotain, jota ei ole kirjoissa. Se on epävirallinen ja todellakin todellinen yhteisö.

Tekniset kysymykset syrjään, olen jopa nähnyt, että jotkut käyttäjät lisäävät foorumin viestin vain pyytämällä palautetta heidän Shopify-sivustoillaan. Tämä ei ole vain loistava tapa saada rakentavaa kritiikkiä, mutta se voi myös toimia itsensä mainostamiseen Shopify-yhteisössä.

5. Kolmansien osapuolien sovellusten käyttöoikeus

Shopify App Store

Kuten aikaisemmin mainittiin, Shopifylla on kauppapaikka, jossa voit valita ja asentaa muita kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka voivat toimia verkkokaupan kanssa. Näitä ovat kehittäjät, jotka ovat nähneet tarpeen tiettyihin markkinarakoihin ja ovat tehneet oman työnsä tukeakseen sitä.

Tietenkin, Shopififilla on myös omat sovelluksensa muille alueille, joita sen mielestä ei ole järkevää olla oletuksena rakentajan ydinversiossa oletuksena.

Shopify App -markkinoiden selaaminen on hyvin tuttu kokemus, kuten Apple App Store tai Googlen Play Store. Selaamalla kauppaa, olin erittäin vaikuttunut ajatuksellisuudesta, joka on mennyt moniin siellä oleviin tarjouksiin.

Tietysti odottaa löytäväsi esimerkiksi lisäosia suunnittelusta ja tavallisia uutiskirjeitä ja niin edelleen, mutta täällä on todella vakava syvyys. Otetaan esimerkiksi yksi löytämistäni alueista – petostentorjunta. Verkkokaupassa tämä olisi jotain elintärkeää, mutta ei jotain, josta uusi kaupan omistaja olisi todennäköisesti ajatellut.

Tai ehkä innovatiivisempia tapoja asiakastukeen, kuten chat-botin tarjoaminen myymälässäsi tai sovellus vaihtojen ja / tai palautusten hallintaan? Täällä on yksinkertaisesti niin paljon, jolla voi olla valtava arvo, ja näen harvoin mitään, joka on vain ”fluffia” tai roskaa.

Huomaa kuitenkin, että monet käytettävissä olevista sovelluksista ovat hinnalla – tosin kohtuullisia. Kun tällainen tapaus on ShipStation-sovellus, joka auttaa sinua laajentamaan ja automatisoimaan myymälästäsi ostettujen tuotteiden lähetysprosessia. Vain 9 dollarilla kuukaudessa, tämä sovellus ei vain tee sitä, vaan myös antaa sinulle pääsyn alennuksiin joillekin yrityksille, kuten FedEx ja USPS.

6. Myy kaikkialla!

Useita myyntikanavia

Aikaisemmin, kun keskustelin markkinointikampanjoista, joita voit suorittaa suoraan Shopify-kojelaudalta, olin jo kutistunut jakamaan näitä muita tietoja – Shopify auttaa vain luomaan myymälää myymään ja markkinoimaan, mutta voit myös laajentaa läsnäoloasi muille kanaville.

Järjestelmä osoittaa äärimmäisen kypsyyden ajatuksessa, joka siirtyy asiakkaan kateelliselta vartioinnista asiakkaan täyden sydämen auttamiseen menestykseen heidän liiketoiminnassaan. Sanon erittäin virkistävän konseptin palveluntarjoajien keskuudessa.

Itse asiassa Shopify kannustaa sinua hyödyntämään kaikkia hyviä kanavia myynnin kasvattamiseksi entisestään. Voit integroida Shopify-myymälän Facebookiin, muodostaa yhteyden Amazoniin, Pinterestiin tai jopa kehittämiisi mobiilisovelluksiin.

7. Laajenna fyysisiä kauppoja verkossa

Koska fyysinen vähittäiskauppa kärsii verkkokaupoissa noususta, on selvästi vähittäiskauppiaita, jotka etsivät tapaa hyödyntää tätä. Jotkut saattavat haluta luoda verkkokaupan fyysisen myymälän lisäksi tai siirtyä verkossa kokonaan.

Niille, jotka haluavat saada kakunsa ja syödä sitä, Shopifylla on tässä ainutlaatuinen tarjous – integrointi omaan myyntipistejärjestelmään (POS). Tämä tarkoittaa, että voit käyttää Shopify POS -sovellusta fyysisessä myymälässäsi ja käyttää yhdistettyä tietokantaa, joka on jaettu molempien kesken.

Yhdistetyn tietokannan avulla voit hallita paremmin kaikkia yritystoiminnan kannalta tarvittavia tietoja – asiakastietoja, myyntiä, varastoja ja muuta. Shopify POS -laitteet voivat myös auttaa sinua käsittelemään maksuja yli 100 kansainvälisen maksuportin kautta, mikä tekee sinusta todella globaalin liiketoiminnan.

Siirtyminen fyysisestä vähittäiskaupasta verkkoon ei ole helppoa perinteisille liiketoimintatavoille tottuneille. Tarjoamalla mahdollisuus näiden kahden integrointiin ja pitämällä perinteisiä elementtejä, kuten POS-järjestelmä, Shopify toimii siltana kahden maailman välillä niille, jotka haluavat tehdä muutoksen.

8. Mahtava tietokanta ja asiakastuki

Tällaisilla laajoilla ominaisuuksilla, kuten sillä, erinomaisen ajoneuvoon kytkentäprosessin lisäksi Shopifylla on erittäin kattava ohjejärjestelmä sen tukemiseksi. Emme puhu satunnaisesti rajoitetusta avusta, jota useimmat yritykset ovat osoittaneet yrittäneensä, mutta Shopifen ohje-tietokanta antaa parhaansa neuvoakseen, ei vain tiettyjen ongelmien korjaamiseen..

Löydät useita aiheita verkkokaupan pitäjän sydämestä hyvin lähellä olevista aiheista, kuten SEO, markkinointi ja jopa data-analytiikka. Tämä on jyrkässä vastakohdassa joillekin kilpailijoille, jotka yrittävät rajoittaa avunsa pelkästään omiin toimintoihinsa ja kieltäytyvät avustamasta tai neuvomasta mitään jatkoa.

Jos sinun pitäisi tuntea, että yrität kaivaa vastausta tietokannasta ei ole sinun juttusi, Shopifylla on myös tukitiimi, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden ympäri – ei vain sähköpostitse, vaan myös puhelimen ja live-chatin kautta.

Mitä emme pitäneet Shopifesta

1. Siellä on paljon yksityiskohtia

Olin aluksi hiukan eristyksissä siitä, että tarkastelin tonnia yksityiskohtia Shopify-tilillä pelkästään sen erinomaisen aluksella tapahtuvan prosessin takia, josta puhuin aiemmin. Silti kun olin tehnyt perustiedot ja päästiin löysäksi, huomasin viettäväni paljon aikaa vaeltaen käyttöliittymän ympäri kokeilemassa erilaisia ​​asioita.

Yksinkertaistettuna sanottuna, on olemassa massiivinen – ja tarkoitan tarkoittavasti massiivinen – joukko asioita, joita voit käyttää Shopifyssa. Älä ymmärrä minua väärin, tämä on potentiaalin kannalta erittäin hyvä asia. Mutta jos annat itsesi vaeltaa liikaa, saatat helposti menettää keskittymisen.

Häiriötekijät syrjään, jos et ole varovainen, saatat joutua ottamaan enemmän kuin pystyt pureskella kaikilla valinnaisilla lisäominaisuuksilla ja menetät seurauksen todellisesta kauppatavoitteestasi. Samanaikaisesti, jos jätät tarjouksen huomiotta, saatat hyvinkin unohtaa todelliset mahdollisuudet, joita et ole ehkä ajatellut yksin..

Koska lisäosapalvelut ovat niin halpoja, saatat joutua loppupään laskuun, joka ylittää kykysi selviytyä, ja joutua joutua määrittämään myymäläsi useita kertoja uudelleen.

Neuvoni on, että ennen kuin annat itsesi löysäksi Shopify-pelitilassa, muista muistaa tarkalleen, mitä toivot saavuttavan verkossa ja työskentelemään tiiviimmin työkalujen kanssa, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan sen, mitä haluat.

Mitä tahansa muuta voidaan pitää silmäluoksena, ja se voi tulla myöhemmin. Kaupan versiossa 2.0 kenties.

2. Kolmannen osapuolen sovellukset voivat rikkoa sivustosi

Seuraavaksi tulee jotain, joka ei ole ainutlaatuinen Shopify-ongelma, vaan pikemminkin mikä tahansa, joka toimii kolmansien osapuolien integroinnin kanssa. Tämä on erityisen huolestuttava ohjelmistojen suhteen, koska voi olla helposti virheitä, joita ei ole vielä havaittu tai korjattu, kun kaksi ohjelmistoa yrittävät toimia yhdessä.

Jos yhdistät sen yksittäisiin koodeihin tai skripteihin, jotka saatetaan jollain tavalla lisätä täällä ja siellä, asiat saattavat mennä vatsaan yllättävistä syistä. Joskus näitä ongelmia ei ehkä ole helppo korjata, varsinkin jos kyseessä on sovellus tai ohjelmisto, joka toimii ydintietokantatietojesi kanssa.

Virheenkorjaus ja / tai apun hakeminen on vaivalloinen prosessi, jopa Shopifylla on näyttävästi hyödyllisiä resursseja. Tämä ei ole tarkalleen Shopify-vika, mutta se on asia, johon mikä tahansa voi sattua ja jota ei voida välttää.

3. Epäilyttävät sivuston nopeudet

Tämä oli yksi niistä alueista, joista olin alun perin vähiten huolissani aloittaessani Shopify-katsaukseni, mutta silmästä silmällä pitäen siitä tuli ongelma. Suoritin nopeustestejä muutaman kerran ja käy ilmi, että Shopifyn ylläpitämät sivustot eivät ehkä ole ketterimpiä.

Bitcatcha-nopeustestiä koskevassa Shopify-sivustoni näytti tuskin C + -luokkaa. Nopeudet olivat kunnossa alkaessa Yhdysvaltain vyöhykkeellä 55 ms: ssa, mutta kun ne veivät edelleen itään kohti Aasiaa, nopeudet laskivat edelleen, kun Japani aloitti nopeuden 892 ms.

Shopify WebPageTest -latauksen nopeus

Shopify: Sivusto latautuu 3.174 sekunnissa – Katso koko tulos

Siirryttäessä WebPageSpeed-testiin tulokset eivät olleet paljon parempia ja sain täältä hieman yksityiskohtaisempia yksityiskohtia, joista suoraan sanottuna olin hieman yllättynyt. Aika ensimmäiseen tavuun sai D-arvosanan ja myös sisällön välimuistilla näytti olevan joitain pieniä ongelmia.

Syy, miksi pidän tätä epätavallista, on se, että suurin osa sivustonrakennuksen ohjelmistoista on yleensä erittäin nopeita, etenkin koska useimmissa tapauksissa ne perivät palkkion siitä, mitä tavallinen web-hosting-yritys veloittaisi resursseista..

Shopify-suunnitelma & ominaisuudet

BasicShopifyAdvanced
Kauppamaksu2,0% 1,0% 0,5%
Henkilöstötilit2515
Locations458
Shopify POSYesYesYes
Hinta / kk $ 29 $ 79 $ 299

Alkaen alkeellisimmasta hinnasta, joka on 29 dollaria, Shopify juoksee kohti mahtavaa 299 dollaria kuukaudessa. Se ei vielä ole kaikkea mitä tarvitaan – on myös otettava huomioon transaktiokustannukset. Alin alimmillaan maksat 2% kuukausimaksun lisäksi transaktiomaksun.

Jos ansaitsisit tuloja 1 000 dollaria verkkokaupastasi, maksat Shopifylle 29 dollaria + 20 dollaria (20 dollaria on transaktiomaksu).

Nyt on kaksi tapausta verrata tätä verrattuna muihin sivuston rakentajiin ja oman verkkokauppasivustosi isännöintiin vaihtoehtoisella alustalla. Muut sivuston rakentajat veloittavat sinulta myös melko mojovan maksun, mutta niillä ei ehkä ole kauppamaksua.

Jos omistaisit oman verkkokauppasivustosi, maksat vähemmän isännöinnissä, mutta joudut tekemään kaiken itse. Plus, tarvitset silti maksuyhdyskäytävää, joka myös maksaa rahaa. Otetaan esimerkiksi WorldPay, yksi parhaimmista maksujen suorittajista verkossa.

Jos määrität sen omalla sivustollasi, WorldPay tarvitsee joko kuukausimaksun plus alhaiset transaktiomaksut tai pay-as-you-go-mallin, jolla on korkeampi transaktiomaksu. Se todennäköisesti maksaa enemmän kuin Shopify!

Asia on tässä, että Shopify ei ole halpaa, mutta verkkokaupan pitämiseksi muutkin vaihtoehdot eivät todennäköisesti ole liian halpoja. Maksuihin sisältyy maksuja, joita ei yksinkertaisesti voida välttää. Jopa PayPal imee verta suoraan suoneistasi, jos olet kauppias.

Tuomio: Onko Shopify oikea sinulle?

Resurssien ja ominaisuuksien suhteen tunnen, että Shopify on heidän liiketoiminnansa ylin taso. Missään muualla ei ole nähnyt pöytä- ja kokonaisvalikoimaa, joka on omistettu auttamaan asiakkaitaan johtamaan menestyviä verkkokauppoja.

Totta, sillä on joitain pieniä heikkouksia, kuten olen jo maininnut, ja hinta ei ole aivan halpa, mutta se on yksinkertaisesti liiketoiminnan kustannus. Jos olet tosissasi verkkokaupan pitämisestä, Shopify on loistava vaihtoehto.

Pelkkä automaation määrä on huikea, ja voit hoitaa yhden miehen toiminnan maailmanlaajuisesti Shopifyn avulla. Helvetti, se voi jopa auttaa sinua kirjanpidossa päivän lopussa.

Joten mielestäni kysymys ei todellakaan ole siitä, toimiiko tämä yrityksesi kannalta, vaan siitä, oletko tosissasi verkkokaupan ylläpitämisessä. Jos olet niin, ei ole mitään syytä olla antamatta Shopifylle mennä. Olen varma, että jos he eivät ole ajatelleet sitä, sinun ei todennäköisesti pitäisi käyttää tai tehdä sitä!

Avainominaisuudet

 • ✓ Erinomainen aluksella
 • ✓ Kiinteä & luotettava käyttöliittymä
 • ✓ Valtava määrä sovelluksia
 • ✓ Hyvä tuki & materiaali
 • ✓ Auttaa tilauksen täyttämisessä
 • ✓ Integroitu maksujen käsittely

Suositellaan

 • • Minkä kokoiset verkkokaupat tahansa
 • • Internet-pohjaiset yritykset
 • • Verkkoon laajentumista hakevat vähittäiskaupat

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map