Αξιολογήστε το SiteGround – 10 Keuntungan & 2 Kelemahan (Speed ​​Server Telah Diuji!)

Siteground


SiteGround

https://www.siteground.com/

tl; δρ

Το SiteGround είναι οικοδεσπότης που terjamin με τα χαρακτηριστικά-χαρακτηριστικά mengesankan, εκτέλεση luar biasa και γρήγορη γρήγορη konsisten. Με την έκπτωση τιμή perkenalan 60%, την υπηρεσία berbintang, και τα χαρακτηριστικά eksklusif, πρέπει να πούμε και να κάνουμε πράγματι MENYUKAI Siteground. Δείτε περισσότερα.

Αξιολογήστε το SiteGround – 10 Keuntungan & 2 Kelemahan (Speed ​​Server Telah Diuji!)

Για σας Yang εξοικειωμένοι με το Bitcatcha, πιθανότατα σας sadar από μας κάπως προκατάληψη έναντι του SiteGround. Dan tahukah Anda?

Είστε πραγματικά μια φορά.

Εάν έχετε εκτελέσει πολλές πιθανές δοκιμές και εκτελέστε περισσότερα ποσά, μπορείτε επίσης να μεροληψίες.

Λίστα isi

Keuntungan SiteGround

 1. Το SiteGround μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο Anda 4x πιο γρήγορα!
 2. Ώρα απόκρισης διακομιστή που γρήγορα σε όλο τον κόσμο!
 3. Δυνατότητα 100% από το 2014
 4. SiteGround υποστήριξη για WordPress
 5. Υποστήριξη πελατών που ενεργά
 6. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας καθημερινά δωρεάν
 7. Βελτιστοποίηση & pembaharuan αυτόματα
 8. 5 κέντρο δεδομένων di 3 benua (SiteGround cepat di India!)
 9. Δωρεάν ιστότοπος migrasi
 10. Τιμή perkenalan SiteGround @ έκπτωση 60%

Kelemahan SiteGround

 1. Sumber daya περιορισμένη
 2. Τιμές περισσότερο για την περίοδο δύο

Πακέτο & Χαρακτηριστικά SiteGround

 • Η Opsi μοιράστηκε φιλοξενία
 • Φιλοξενία cloud
 • Φιλοξενία ειδικά, μεταπωλητής & εταιρείες

Πώς SiteGround Bertahan Melawan Para Pesaing?

 • SiteGround VS HostGator
 • SiteGround VS GoDaddy (Διαχειριστής WordPress Host)

Συμπέρασμα

 • Haruskah Anda χρησιμοποιώντας την υπηρεσία φιλοξενίας SiteGround?

Σημείωση

Χρησιμοποιούμε kurs 1 USD για 13.948 IDR για όλες τις τιμές yang tertera.

Έχουμε menguji πολλούς οικοδεσπότες Ιστού από το Bitcatcha stand, και με κάθε pengujian yang kami jalankan από αυτό, SiteGround menjadi yang terbaik σε persaingan σχετική ταχύτητα και αξία. Sangat luar biasa τα άτομα bangkit για να αγωνίζονται με raksasa industri, mengingat perusahaan ini didirikan από μερικούς φίλους που εργάζονται στο δωμάτιο asrama universitas mereka di Bulgaria κατά το έτος 2004.

Κριτικές SiteGround

Τώρα, το SiteGround διαθέτει κεντρικά δεδομένα στο 5 negara, εξυπηρετεί περισσότερα από 800.000 domain σε όλο τον κόσμο και έχει περισσότερα από 400 orang (και συνεχώς αυξάνεται).

Τα άτομα έδωσαν πολλά περισσότερα, και διάφορους ιστότοπους έχουν menyanyikan πολλά pujian σχετικά με τους, αλλά θα είμαι λέγοντας ότι pengakuan μεγάλο τους πάνω από αυτό είναι για berafiliasi dan υποστηρίζεται από το WordPress. Με το kata-kata WordPress το ίδιο, το SiteGround είναι «Salah satu Yang terbesar και tercerdas di dunia hosting«.

Ωστόσο, η φιλοξενία ιστοσελίδων όχι ένα-ειδικό που πολύ digemari από para pendiri SiteGround.

Orang-orang tua tinggi di SiteGround πιστεύω ότι οι εργαζόμενοι που είναι ευτυχισμένος είναι οι πελάτες που bahagia (μπορώ να αποδείξω – έχουν τους orang-orang hebat που κάνουν live chat,) orang-orang suka δουλεύουν για τους, διακρίνονται από τις αναλύσεις τους θερμά τους στο Glassdoor.

Αυτό είναι εταιρεία yang sama-sama bersemangat σχετικά με το προσωπικό, τα προϊόντα και τους πελάτες τους!

Πώς με το datanya; Όπως τι uptime-nya; Πώς τους συνδυάζουν με τους pesaing?

Ya, kami tahu για apa Anda di sini, και kami θα σας βοηθήσουμε. Ωστόσο, πριν συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες ενδιαφέροντα, mari kita bicarakan…

Sanggahan

Λόγω της αντιμετώπισης των προβλημάτων και λίγο μεροληψία έναντι του SiteGround. Kami meng-host Bitcatcha.com με τους, ιστοσελίδα pengujian kami όπως SitegroundSGHosted.com δημιουργήθηκε ειδικά για menguji ταχύτητα τους, και μας πολύ memercayai SiteGround από μας έχουμε μεταφέρετε όλους τους ιστότοπους μας στους αυτούς. Αναζήτηση SiteGround.

10 Alasan SiteGround Merupakan Web Host Yang Sempurna!

1. SiteGround Dapat Memuat Ιστοσελίδα Anda 4x Πιο γρήγορα!

Εάν θέλετε να μάθετε νέα φιλοξενία ιστοσελίδων, θα πρέπει να κάνετε αυτό: ταχύτητα είναι raja.

Ταχύτητα πολύ σημαντικό, για την εταιρεία αγορών raksasa όπως το Amazon θα χρειαστεί έως 1,6 $ miliar ανά έτος, εάν ο ιστότοπος τους diperlambat μόνο 1 δευτερόλεπτο, καθώς μπορείτε να δείτε τους λόγους hal ini menjadi αριθμός στον κατάλογο Prioritas Kami.

SiteGround πολύ paham θα είναι hal ini, και τους έχουν εκτελέσει τα καθήκοντά τους, χρησιμοποιώντας συνδυασμούς λογισμικού και συσκευή keras yang apik για τη φύλαξη της ιστοσελίδας σταθερή και γρήγορα!

Αυτά mengelolanya με χρήση SSD σε όλους τους διακομιστές. Εάν εσείς δεν terbiasa με SSD, σε απόσταση, αυτός είναι ο σκληρός δίσκος που μπορεί να παρέχει δεδομένα με πολύ γρήγορο – έως 30% περισσότερο γρήγορα από τον σκληρό δίσκο biasa.

Η παράδοση του περιεχομένου μπορεί να γίνει online. Εάν δεν υπάρχει pengoptimalan, που πραγματοποιείται, ιστότοπος yang μπορείτε να δείτε θα χρησιμοποιήσετε με πολύ αργά, δεν είναι επαγγελματίας και δεν μπορείτε να diandalkan.

Αυτό είναι γιατίnya SiteGround χρησιμοποιώντας Cloudflare; που γνωρίζει κανείς αριθ. Τι artinya για kita; Παράδοση μετάδοσης περιεχομένου.

SiteGround SuperCacher

Αυτά επίσης mengoptimalkan σύστημα caching τους με το SuperCacher miliknya.

Αυτό που εκτελείται SuperCacher είναι αποθήκευση δεδομένων μέσα στο σύστημα RAM, το οποίο τους επιτρέπει για την πρόσβαση στις πληροφορίες που απαιτούνται με τρόπους που ταχύτερα και μεταφέρετε τις πληροφορίες στην οθόνη χρησιμοποιώντας τις διαδρομές.

Εάν εσείς δεν είναι πραγματικά-πραγματικά διαγράψτε το προηγούμενο, μην khawatir – που χρειάζεται Anda ketahui είναι αυτό μπορεί να αυξήσετε ταχύτητα έως και 40%.

Terakhir, αλλά όχι kalah pentingnya, πάντα πάντα όλες οι συσκευές λογισμικού είναι είναι terbarunya. Πώς αυτό επηρεάζει την ταχύτητα?

Perangkat soft yang sudah ketinggalan jaman berisiko δεν είναι συμβατό με rekan-rekan mereka yang baru diper εμφάνιση. Αυτό θα προκαλέσει perlambatan και πρόβλημα yang merepotkan. Με την φροντίδα πάντα πάντα diperbaharui, SiteGround φύλαξη όλων περπατώντας όπως και, βοηθά τον διακομιστή να περπατάει πιο γρήγορα.

(Kembali Ke Atas)

2. Server Time Respon Server Cepat di Seluruh Dunia!

Ο διακομιστής χρόνου απόκρισης σε harfiah είναι μέγεθος από τον αριθμό χρόνος που απαιτείται διακομιστής για την αίτηση merespon πριν από την έναρξη περιεχομένου στην οθόνη. Ο χρόνος απόκρισης διακομιστής που προτείνει το Google είναι κάτω 200 md, εάν θέλετε περισσότερα από αυτό, το άτομο θα αρχίσει να υπάρχει διαθέσιμο keterlambatan.

Χρησιμοποιούμε pemeriksa ταχύ διακομιστή που ανήκει σε kami (ένα-μόνο pemeriksa ταχύτητας στον κόσμο μέχρι σήμερα ini #bangga).

Τολόκ ukurnya?

Google χρόνος χρόνος απόκρισης 200 md.

ΩΣ (Β)
ΩΣ (Τ)
Λονδίνο
Σιγκαπούρη
Σάο Πάολο

56 χιλ3 md98 χιλ229 md138 χιλ

Μπανγκαλόρ
Σίδνεϊ
Ιαπωνικά
Καναδά
Γερμανία

307 md222 md141 χιλ1 md103 χιλ

Μέση αναλογία ταχύτητας: 129,8 md – Δείτε το αποτέλεσμα πλήρες

Αυτό είναι αποτέλεσμα από τον ιστότοπο yang Anda kunjungi τώρα (www.bitcatcha.com) yang di-hosting με SiteGround Cloud με το κέντρο δεδομένων στο Σικάγο.

Dilihat από grafik di atas, πολύ ξεκάθαρα χώρα-negara που πιο κοντά με τον διακομιστή τοποθεσίας (AS Barat, AS Timur, Λονδίνο, Σάο Πάολο, Καναδά, Γερμανία) πιο γρήγορα, προσωρινά Αυστραλία και χώρα-χώρα Ασία λίγο πιο αργά.

Με rata-rata σε ολόκληρο τον κόσμο 129,8 md, SiteGround Cloud berperforma jauh melampaui harapan μας! Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το κέντρο δεδομένων που βρίσκεται πιο κοντά στον στόχο pasar για για μέγιστο.

Ο τρόπος με την ταχύτητα για την επιλογή host που είναι keunggulan τους?

Tenang μόνο.

Έχουμε δοκιμή ταχύτητας σε πακέτο φιλοξενίας μαζί SiteGround επίσης, και hasilnya πολύ γρήγοραm με rata-rata σε ολόκληρο τον κόσμο 138 md. Δείτε το τμήμα SiteGround εναντίον HostGator εδώ.

(Kembali Ke Atas)

3. Δυνατότητα 100% από το 2014

Με το SiteGround, ο χρόνος λειτουργίας μας 99,99%!

Έχουμε melacak uptime SiteGround από το 2014 για να menguji εγγύηση, χρησιμοποιώντας UptimeRobot για τον ιστότοπο μας κάθε 5 λεπτά. Hingga hari ini, perhitungan εξακολουθεί να εμφανίζεται uptime 100%!

Λειτουργία από τις 14 Δεκεμβρίου 2016

100%

* Penghitung αυτό diperbaharui secara konstan

Τώρα, αν δεν επιθυμείτε να εισέλθετε στον κόσμο τεχνικό SiteGround, μπορείτε να ανεβάσετε το # 4: SiteGround ως οικοδεσπότης που υποστηρίζει WordPress. Ωστόσο, Εάν θέλετε να τα αναζητήσετε, μπορείτε να λάβετε τα αποτελέσματα του είδους, αυτό yang kami temukan:

SiteGround χρήση τεχνικής τεχνολογίας χειροποίητα για τους ίδιους για την παροχή λύσης, memprediksi, αναζήτηση, και χρήση χρόνος αργίας, όπως:

 • Linux Κοντέινερ Linux
  SiteGround ανάπτυξη πλατφόρμας που χρησιμοποιούν την πηγή daya που είναι πολύ αποτελεσματική, δηλαδή Τεχνολογία κοντέινερ Linux (LXC), yang sangat stabil meski συνέβη lonjakan lalu lintas.
 • Το σύστημα Pemantauan Server Pro-Active ανήκει στον εαυτό του
  Para ahli yang cerdik di SiteGround membuat tim DevOps για δημιουργία συστήματος pemantauan διακομιστή στο σπίτι, που δεν είναι μόνο να επιμετρηθούν και να αντιμετωπιστούν προβλήματα που συνέβη, αλλά έχουν επίσης δυνατότητα για memprediksi komplikasi που πιθανότατα συμβαίνει στο μέλλον μπροστά και να λάβει βήματα-βήματα για menghindarinya.
 • AI Anti-Bot
  Για την επίθεση Kasat Bot, Tim DevOps Yang Berbakat Δημιουργία Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) που είναι πολύ αποτελεσματικό, μεταξύ 500.000 έως 2.000.000 serangan bot ανά Jam στον διακομιστή SEMUA, μόνο για την προστασία του ιστότοπου και των δεδομένων Anda.
 • Τεχνολογία Isolasi Akun yang Aman
  Ιδιαίτερα εταιρική φιλοξενία ιστοσελίδων βλέποντας kemustahilan, SiteGround βλέποντας ευκαιρίες. Πρόκειται για κάθε τρόπο για να είναι αποτελεσματικά mengisolasi λογαριασμός CHROOT στον διακομιστή μαζί (κάτι που δημιουργεί τον κεντρικό υπολογιστή και αυτό το sia-sia), κάθε λογαριασμός που λειτουργεί μόνο στο instansi mereka,.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, διαβάστε εδώ.

(Kembali Ke Atas)

4. SiteGround Didukung Oleh WordPress

Το SiteGround συνιστάται από το WordPress

Sebhow tercantum in pengantar, SiteGround είναι salah satu web host που είναι πολύ προτεινόμενο και dikelola με το WordPress. Βραβείο δεν είναι εύκολο didapat; πρέπει να περάσουν ριμπάνια υποστήριξη, δοκιμές ασφαλείας, και ταχύτητα για να αποκτήσουν pengakuan αυτό.

Με pengakuan itu, didapatkanlah τα περισσότερα δικαιώματα που δεν μπορούσαν να έχουν το host host, όπως:

 • Υποστήριξη Eksklusif WordPress
  Ειδικά WordPress από το SiteGround θα σας βοηθήσουν Σχετικά προβλήματα ό, τι μπορεί να Anda miliki. Τα τεχνικά τμήματα θα λειτουργούν.
 • WP-CLI Aktif
  Αυτό προσεγγίζει για για ιστότοπο WordPress Χρησιμοποιείτε τη γραμμή εντολών. Ο ιστότοπος Pembaruan μπορεί να γίνει, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μπορεί να εκτελεστεί, το άρθρο baru μπορεί να δημοσιευτεί, και πολλές μεγάλες ενέργειες διαχειριστή συνήθως μπορεί να γίνει μόνο με το δίκτυο.
 • 1-Κάντε κλικ στο Στάδιο
  Pembaruan ιστότοπος που μόνο μόνο δεν είναι επαγγελματίας. Kemampuan για ανανεώστε ολόκληρο τον ιστότοπο μόνο με 1-κλικ yang sangat χρήσιμο για kita semua.
 • Git Aktif
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα git επιλογή Anda, που μπορείτε να εργαστείτε με τον pengkode που διαφέρει. Το χαρακτηριστικό Kenyamanan είναι λόγος orang-orang που ψάχνει τον κεντρικό υπολογιστή WordPress που terkelola secara ειδικά!
 • Pembaharuan Otomatis
  SiteGround αυτόματα ανανεώστε το λογισμικό λογισμικό που χρησιμοποιείται για τη μόνιμη απόκτηση πληροφοριών terbaru και terbaik στην παράδοση δεδομένων, και δεν χρειάζεστε khawatir σχετικά με το πρόβλημα ταχύτητας ή ασφάλειας!

Fakta Menarik

SiteGround εμφάνιση # 1 στη λίστα Διαχειριζόμενο WordPress Host Kami!

(Kembali Ke Atas)

5. Υποστήριξη πελατών Yang Aktif

Υποστήριξη πελατών που καταδεικνύει τον κεντρικό υπολογιστή ιστού kredibilitas, και tim υποστήριξη SiteGround σαφώς ελπίδα.

Mari kita δείτε τι προσφέρετε στους πελάτες.

 • Ζωντανή συνομιλία 24/7, υποστήριξη τηλεφώνου, και εισιτήρια
  Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικά ζωντανής συνομιλίας τους. Κάθε φορά που αντιμετωπίζω πρόβλημα, μας προηγούμενο με την ζωντανή συνομιλία τους. Μην αναμένεται ποτέ λάμα, και πρόβλημα μας συνήθως γρήγορα teratasi.

  Εάν η ζωντανή συνομιλία δεν λειτουργεί ή αν σας αρέσει περισσότερο μέσω τηλεφώνου, επικοινωνήστε αρκετά. Δεν χρειάζεται να περιμένετε περισσότερο από 5 λεπτά για σύνδεση σε ένα άτομο, και Anda θα λάβετε balasan σε 10 λεπτά μετά την έξοδο του εισιτηρίου.

 • Υποστήριξη Prioritas 30 Hari
  Με το πακέτο GrowBig SiteGround και di atasnya, σας αποκτάτε πρόσβαση στην υποστήριξη prioritas 30 hari, di mana tim Dukungan Prioritas αυτά που γρηγορότερα βοηθάτε στην επίλυση προβλημάτων apa pun yang πιθανότατα. Τα εισιτήρια θα dijawab σε λίγα λεπτά (όχι σε μαρμελάδα).

  Εάν έχετε πρόσβαση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα Anda και βοήθεια Anda από jarak jauh!

 • Artikel Berbasis Peng γνώσεις
  Για βοήθεια με το πρόβλημα apa pun yang πιθανό Anda temui, tim υποστήριξη SiteGround yang πολύ καλά έχει γράψει ribuan άρθρα Μπορείτε να βρείτε άρθρα στο κέντρο γνώσης τους.

Pengalaman Kami με υποστήριξη πελάτες SiteGround πάντα ευχάριστη και αποτελεσματική. Δεν είμαστε ποτέ δεν ικανοποιήθηκαν με τη συνομιλία ζωντανής συνομιλίας, και όλα τα προβλήματα που έχουν επιλυθεί μέχρι τα tuntas! Δείτε την ιστορία του ιστότοπου migrasi di poin # 9.

(Kembali Ke Atas)

6. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Harian Δωρεάν

Opsi Cloud και Shared Hosting SiteGround παρέχεται με εφεδρικά καθημερινά, έτσι δεν θα χρειαστείτε khawatir θα απαιτήσει δεδομένα.

Η εφεδρική εφημερίδα πραγματοποιείται αυτόματα, έτσι μπορούμε να εκτελέσουμε επιχείρηση χωρίς να χρειάζεται χρόνος για την πραγματοποίηση εφεδρικών δεδομένων.

Επιλέξτε ένα αντίγραφο ασφαλείας για επαναφορά

Με επιλογή Shared Hosting, εσείς θα απολαύσετε εφεδρικά δεδομένα για 30 ημέρες τελευταία Εάν θέλετε να επιστρέψετε στην αλλαγή yang Anda buat 23 hari yang lalu, μπορείτε να το κάνετε εύκολα μέσω του cPanel μόνο σε λίγα λεπτά.

Εφεδρικά δεδομένα από το λογαριασμό cloud hosting πολύ πιο δύσκολο, γιατί πολλοί οικοδεσπότες web SiteGround με berani προσφέρουν rekaman λογαριασμό έως 7 ημέρες. Για μας, αυτό είναι πολύ mengesankan!

Η εφεδρική εφημερίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιλογή για την αποκατάσταση bencana, επίσης, και η διαδικασία αποκατάστασης πραγματικά-πραγματικά δωρεάν!

Εάν εσείς προσφέρετε εισιτήρια, θα βοηθήσουν εσείς menyelesaikan προβλήματα και ιστότοπος Πρέπει να dipulihkan σε χρόνο 15 λεπτά αν δεν υπάρχει komplikasi parah.

(Kembali Ke Atas)

7. Perangkat Lunak Yang Dioptimalkan & Pembaharuan Otomatis

Εφαρμογή διακομιστή λογισμικού επεξεργάζεται προς έκδοση terbaru, αυτό διακρίνει ένα sama lain, διαφορές και βελτιώστε τον αποδοτικό διακομιστή, που σε gilirannya άμεσα μεταφράζεται σε ταχύτητα που πιο γρήγορα για Anda.

Sistem SiteGround diatur για mengunduh και εφαρμογή versi terbaru από την συσκευή soft inti mereka αυτόματα χωρίς memengaruhi ή διακομιστή.

Τα πάντα εργάζονται στο πίσω οθόνη για τη φύλαξη της ιστοσελίδας Anda σταθερή βέλτιστη, προσωρινά!

Αυτοί χρησιμοποιούν επίσης διάφορα λογισμικά για mengoptimalkan ταχύτητα για να επιταχύνουν την αποστολή δεδομένων από το διακομιστή στην οθόνη, όπως το NGIX Server, τον τεχνολογικό διακομιστή web canggih yang αυξάνουν την ταχύτητα του περιεχομένου στατιστικά με τα menyederhanakan δεδομένα, που βοηθούν στην αύξηση της απόδοσης.

Έχουμε ευχάριστα τα παιδιά και τους προσφέρουμε PHP7.

Αυτό έχει αποδειχθεί πολύ πιο γρήγορα από την έκδοση PHP lain. Duntuk melengkapi αυτό, εσείς έχετε επίσης επιλογές για να ενεργοποιήσετε HHVM (επιλογή Cloud hosting & Yang επίπεδοnya περισσότερο tinggi saja), που αναπτύχθηκε από το Facebook για την επίτευξη ταχύτητας πολύ γρήγορα κατά τη διάρκεια του script PHP.

(Kembali Ke Atas)

8. 5 Data Center Di 3 Benua (SiteGround Cepat Di India!)

Το SiteGround διαθέτει 5 κεντρικά δεδομένα mutakhir σε όλο τον κόσμο, δηλαδή στο Λονδίνο, το Σικάγο, το Άμστερνταμ, το Μιλάνο και τη Σιγκαπούρη.

Tentu saja, negara-negara που πιο κοντά στο κέντρο δεδομένων μπορεί να απολαύσετε ταχύτητα SiteGround με όλα τα αποτελέσματαnya.

Μπορείτε να βρείτε κέντρο δεδομένων που βρίσκονται πιο κοντά με τον πελάτη-στόχο σας εδώ. Ωστόσο, δεν είναι όλα – κάντε κλικ στην τοποθεσία κέντρο δεδομένων και το κουτί αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζει διαδρομές ping / pelacakan και διεύθυνση IP.

Κέντρα δεδομένων του SiteGround σε όλο τον κόσμο

Όποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τη διεύθυνση IP για να menguji και να παρακολουθήσει μερικούς γρήγορους διακομιστές SiteGround πραγματικά. Δράσεις που αποκαλύπτουν IP τους menunjukan πολλά πράγματα σχετικά με την εμπιστοσύνη στον διακομιστή τους, που αυξάνουν την εμπιστοσύνη μας σε αυτούς επίσης.

Ωστόσο, αν θέλετε στόχος pasar Anda berada di negara όπως η Ινδία, που δεν διαθέτει κεντρικά δεδομένα?

Ιδιαίτερα teoritis, πελάτης θα έχετε εμπειρία που συνδέεται ιδανικά, σχετίζεται με το χρόνο απόκρισης που αργά, που δεν είναι καλό για την επιχείρηση.

Αλλά δεν χρειάζεστε khawatir.

Ιστότοπος που φιλοξενεί SiteGround ακόμα πολύ γρήγορα στην Ινδία!

Ο διακομιστής μας δοκιμάζουμε ταχύτητα διακομιστή με τον ιστότοπο pengujian kami yang di-hosting στη Σιγκαπούρη, και έχουμε το αποτέλεσμα 68 μ.!

Lihatlah αποτελέσματα ini:

SiteGround γρήγορα di Ινδία

Διακομιστής χρόνου απόκρισης (Μπανγκαλόρ): 66 md – Δείτε το αποτέλεσμα πλήρες

SiteGround πιθανότατα δεν έχει κεντρικά δεδομένα στην Ινδία, χρήση των εργαλείων και των συσκευών lunak pengurang latensi όπως SuperCacher, php7, HHVM, NGIX, όλα berkontribusi σε ταχύτητα pemuatan γρήγορος ιστότοπος Anda.

Ping από την χώρα-χώρα όπως η Αυστραλία και η Ιαπωνία (που δεν διαθέτουν κεντρικά δεδομένα) παρέχουν επίσης αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ταχύτητα ιστοσελίδας Γνωρίστε γρήγορα σε όλο τον κόσμο.

Ingatlah τα άτομα αυτά διαθέτουν 5 κεντρικά δεδομένα έξω από biasa yang tersebar di 3 benua.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το κέντρο δεδομένων που προσεγγίζει τον πελάτη σας τα άτομα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ταχύτητα της χρήσης (Επιλέξτε κέντρο data Singapura εάν θα σας menargetkan πελάτες στη Μαλαισία, την Ινδία ή την Αυστραλία)!

(Kembali Ke Atas)

9. Ιστοσελίδα Migrasi Δωρεάν

Λαμβάνετε GRATIS μία φορά ιστοσελίδα μεταφοράς με κάθε λογαριασμό νέο! (Hanya για GrowBig και πακέτο που είναι πολύ υψηλότερο)

Σημείωση

Ιστοσελίδα Migrasi δωρεάν μόνο διαθέσιμη συλλογή Πληροφορίες για το πακέτο GrowBig και πακέτο που είναι πολύ υψηλότερο. GrowBig από € 82,990 / bln Δείτε περισσότερα.

Όσα χρειάζεται να κάνετε χρήση αίτημα αίτησης migrasi, παρέχετε χρόνο SiteGround πρόσβαση στον λογαριασμό cPanel Anda και αυτοί θα ολοκληρώσουν όλα σε 24 jam!

Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία μετανάστευση του ιστότοπου τους με το Bitcatcha.com.

Έχουμε πρόσβαση στο cPanel Kami, αυτοί εισέρχονται στον οικοδεσπότη λάμα μας, πραγματοποιώντας αντίγραφα ασφαλείας όλων, και χρησιμοποιήσαμε αντίγραφα ασφαλείας από το cPanel SiteGround sendiri.

Awalnya, Kami αρκετά αρκετά khawatir, γιατί δοκιμάζουμε ταχύτητα διακομιστή Kami – δεν έχουμε κάνει κάτι σαν αυτό sebelumnya! Πώς εάν rusak; Pembuatan berbulan-bulan itu hilang σε sekejap!

Untungnya, μετανάστης ιστότοπος που περπατά με ομαλά, όλα τα tetap ada στο tempatnya και λειτουργεί με baik όπως yang.

Μετεγκατάσταση ιστότοπου Bitcatcha στο SiteGround

* Ada 6 προσωπικό υποστήριξη που ditugaskan στις περιπτώσεις μας. Ευχαριστώ σε όλους!

Pengalaman υποστήριξη Prioritas Yang Kami alami sempurna.

Τα εισιτήρια μας dijawab μέσα σε λίγα λεπτά, και μας δεν ήταν ποτέ πολύ αναμενόμενα λάμα (Faktanya, μάλιστα εμείς δημιουργήσαμε ως penghambat εξέλιξη!)

Εάν υπάρχει komplikasi που χρειάζεται χρόνος για memperbaikinya, το προσωπικό τους θα με sabar οδηγεί μας σε όλη την οδό.

Κατά την εργασία μας balasan tiket στο jam-jam παράξενο, το προσωπικό που υποστηρίζει διαφορετικό θα είναι έτοιμο για βοήθεια μας χωρίς πρέπει να επεξηγήσω ξανά πρόβλημα yang kami temui.

Δεν χρειάζεται diragukan lagi, Kami πολύ ικανοποιημένοι με την υπηρεσία migrasi website τους!

(Kembali Ke Atas)

10. Τιμή Perkenalan SiteGround @ Diskon 60%

Το SiteGround είναι ο οικοδεσπότης Ιστού που με την υπηρεσία και την ποιότητα τους, και τους γνωρίζει για πολλά hal….

Μέχρι τη Μαύρη Παρασκευή, το SiteGround δεν προσφέρει πολλές εκπτώσεις.

Αυτό είναι το λόγο μας, το αποτέλεσμα, η εμφάνιση των τιμών με την έκπτωση 60% είναι kesepakatan yang luar biasa, mengingat υπηρεσία yang akan Anda nikmati.

SiteGround Τιμή γνωριμίας: Έκπτωση 60%

Εάν θέλετε σοβαρά να-φιλοξενείτε τον ιστότοπο.

Lagi pula, εάν δεν ικανοποιείτε με τις υπηρεσίες τους γιατί είναι γιατί, επιτρέπετε για να ακυρώσετε langganan Anda και κερδίστε χρήματα Anda επιστρέφετε σε χρόνο 30 ημερών, τόσο πραγματικά-ελεύθερα!

Τώρα έχουμε διαβάσετε λίστα πλήρους αξιοποίησης SiteGround, σκέφτομαι ότι είναι δίκαιο εάν kita berlanjut ke…

(Kembali Ke Atas)

Kelemahan SiteGround

1. Sumber Daya Yang Terbatas

Βελτιωμένες δυνατότητες και υπηρεσίες SiteGround, οικοδεσπότης Ιστού δεν αφαιρείται από την έλλειψη. Παράδειγμα, επιλογή φιλοξενίας μαζί τους περιορισμένα μόνο εσείς θα λάβετε πολλά αποθηκευμένα για πακέτο yang Anda daftarkan, όπως:

 • 10 GB για πακέτο StartUp
 • 20 GB για πακέτο GrowBig
 • 30 GB για πακέτο GoGeek

Πρόβλημα, έλλειψη αυτό δεν είναι seburuk αυτό; malah menguntungkan χρήστες σε ταχύτητα και σταθερά.

Γιατί?

Ακόμη shaered φιλοξενία που χρησιμοποιείται κάθε χρόνο, ο λογαριασμός θα δημιουργεί πηγές ενέργειας μεταξύ τους.

Εάν ένας χρήστης αντιμετωπίζει lonjakan lalu lintas yang tiba-tiba ή χρησιμοποιήστε τον αριθμό του χώρου που δεν είναι συνηθισμένο, αυτό θα επηρεάσει τους λογαριασμούς άλλους στο διακομιστή yang sama.

Με membatasi πλήθος χώρων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον λογαριασμό, SiteGround αποθήκευση monopoli χώρο δεν συμβαίνει και όλοι οι άνθρωποι μπορούν να απολαμβάνουν πόρους που adil, διατηρήστε stabilitas και ταχύ διακομιστή.

(Kembali Ke Atas)

2. Τιμή Yang Lebih Tinggi Για Kontrak Periode Kedua

Εσείς μπορείτε να απολαύσετε έκπτωση 60% ως χρήστες baru μόνο langganan Anda λήξη, Πρέπει να έχετε τιμή πλήρες (Mulia από Rp 166.679 έως Rp 487.483 ανά μήνα).

Αυτό είναι γιατίnya εσείς προτείνουμε για memaksimalkan χρονικό διάστημα berlangganan ως χρήστης baru, έτσι μπορείτε να memaksimalkan κέρδος για penghematan που περισσότερα!

(Kembali Ke Atas)

Πακέτο & Χαρακτηριστικά SiteGround

Το SiteGround διαθέτει πακέτο που εξυπηρετεί όλους τους χρήστες, από την επιχείρηση μικρό έως τους πελάτες της εταιρείας. Mari kita δείτε τι που είναι miliki.

1. Κοινή φιλοξενία Opsi

StartUpGrowBigGoGeek
Δίσκος χώρου 10 GB 20 GB 30 GB
Αριθμός Ιστοσελίδας1BanyakBanyak
Cocok Untuk10k Kunjungan25k Kunjungan100k Kunjungan
Τιμή / blnRp 55,095 * Rp 82,990 * Rp 166,679 *
Μάθετε περισσότερα

* Τιμή perkenalan ειδικά. Mendaftarlah για 1 ή 36 μήνες με την τιμή yang sama.

(Kembali Ke Atas)

2. Φιλοξενία Cloud

Opsi Cloud Hosting SiteGround είναι η υπηρεσία terkelola πολύ γρήγορα που με την υποστήριξη VIP 24/7. Εάν Anda berada στο pasar για cloud hosting, τα πακέτα τους berkisar από Rp 1.115.840 – Rp 3.347.520 ανά μήνα (Bitcatcha.com χρησιμοποιεί το host με το πακέτο cloud mereka).

(Kembali Ke Atas)

3. Φιλοξενία Ειδικά, Μεταπωλητής & Εταιρεία

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη φιλοξενία ειδικά αν σας αναζητάτε πακέτο για διακομιστή ειδικά, πωλήστε πίσω χώρο φιλοξενίας ή αναζητήστε φιλοξενία εταιρείας ειδικά. Πακέτο δεν φθηνότερα αλλά προσφέρω διάφορα οφέλη eksklusif yang δεν μπορώ να λάβετε στο tempat lain. Σε ιδιαίτερα, τιμές yang dibayarkan sepadan!

Διαθέσιμο SiteGround προσφέρει διάφορες επιλογές φιλοξενίας για προορισμούς που διαφέρουν, μας προσωπικά διαχωρίστε την επιλογή κοινόχρηστη φιλοξενία αρκετά καλή για 85% τύπους ιστότοπου που υπάρχει τώρα.

Πώς SiteGround Bertahan Melawan Persaingan?

SiteGround VS HostGator

Χρησιμοποιούμε pemeriksa ταχύ διακομιστή Kami για menguji χρόνο απόκρισης SiteGround εναντίον HostGator για να γνωρίσουμε web host mana yang berkinerja.

Lihatlah hasil di bawah ini.

SiteGround CloudHostGator Cloud
Τοποθεσία ServerChicago, ILHouston, TX
AS (B) 56 md32 md
AS (T) 3 md40 md
Λονδίνο98 md128 md
Σιγκαπούρη229 md323 md
Σάο Πάολο138 μ.μ.
Bangalore 307 md574 md
Σύδνεϋ222 md203 md
Ιαπωνικά141 md159 md
Καναδά1 md46 md
Γερμανία103 md140 md
Rata-rata Dunia129,8 md180,6 md
Αποτελέσματα Lengkap

* SiteGround Cloud VS HostGator Cloud (Δεύτερος ιστότοπος di-host di Amerika)

Με διακομιστή από τη δεύτερη τοποθεσία pengujian yang berlokasi di Amerika, SiteGround και HostGator Cloud δίνει hal yang sama baiknya, με ταχύτητα rata-rata σε ολόκληρο τον κόσμο πολύ κάτω κάτω από Google 200 md.

Mereka tercepat di benua barat (λόγω τοποθεσία pusat δεδομένων), και αρχίζουν λίγο momentum di Singapura, Ινδία, Σίδνεϊ και Ιαπωνικά.

Οι εμείς επίσης πραγματοποιούμε δοκιμές σε επιλογή φιλοξενίας μαζί και τελικά αποτελέσματαnya:

SiteGround GrowBigHostGator Baby
Τοποθεσία ServerChicago, ILHouston, TX
AS (B) 55 md32 md
AS (T) 3 md36 md
Λονδίνο 92 md221 md
Singapura223 md221 md
Σάο Πάολο139 md139 md
Bangalore380 md717 md
Σύδνεϋ226 md205 md
Ιαπωνικά148 md333 md
Καναδά12 md36 md
Γερμανία103 md140 md
Rata-rata Dunia138,1 md190 md
Αποτελέσματα Lengkap

* Rata-rata ταχύτητας σε όλο τον κόσμο που dibagikan SiteGround περισσότερα από τα αποτελέσματα HostGator Cloud (181 md)!

Cukup ελκυστικό, αναλογικό, SiteGround σε όλο τον κόσμο πολύ πιο γρήγορα από HostGator.

Faktanya, rata-rata σε ολόκληρο τον κόσμο που dibagikan SiteGround (138 md) sebanding με αποτέλεσμα HostGator Cloud (181 md)!

Αυτό το μεγάλο μέγεθος δημιουργείται από το Supercacher και το λογισμικό soft SiteGround, yang semuanya dioptimalkan για την αποστολή δεδομένων με τα γρήγορα και γρήγορα στη χώρα-negara yang jauh από το κέντρο των δεδομένων.

Keyakin kami kami στο SiteGround diperkuat kompilasi κάνοντας tes ini. Λειτουργία Cloud HostGator έχει πράγματι πλεονέκτημα, αλλά είναι το tim yang memprioritaskan ταχύτητα.

JIka συζητάμε σχετικά με την αξία και την ταχύτητα, την ευχέρεια που έχουμε για μας έχουμε εναλλακτικές λύσεις που προσφέρονται μέσω πακέτου SiteGround Shared yang menyaingi Hosting Cloud HostGator. Για διακρίσεις που είναι πιο προσεκτικά, διαβάστε το SiteGround VS HostGator.

(Kembali Ke Atas)

SiteGround VS GoDaddy (Διαχειριστής WordPress Host)

SiteGround VS GoDaddy Διαχειριστής WordPress Host

Έχουμε terbiasa με την ελευθερία και την πρόσβαση που παρέχεται από το cPanel από το kami λίγο απογοητευμένος γιατί δεν υπάρχει στη φιλοξενία GoDaddy yang που διαχειρίζεται με το WordPress.

Έχουν δημιουργήσει ταμπλό ειδικά tersendiri χρήστες που μπορούν να κάνουν αλλαγές από εκεί, αλλά έχουμε ακόμα αυτό είναι λίγο membatasi σύγκριση με το cPanel.

Terkait batasan, kami πολύ suka χρήση plugin.

Χρησιμοποιούμε plugin όπως Συνολική προσωρινή μνήμη W3 για βοήθεια βελτιώστε την εμφάνιση της ιστοσελίδας, αλλά φυσικά περιορισμένη από τη φιλοξενία WordPress yang Dikelola από Godaddy σημαίνει ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, γιατί προτιμάται το jatuh στο SiteGround.

Ωστόσο, δεν είναι όλα κακό, pembatasan Το GoDaddy έχει πλεονεκτήματα; Θα ξέρετε τον ιστότοπό σας Δεν θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα, εύκολα χρησιμοποιημένα, και Anda θα απολαύσετε την υποστήριξη από τους ειδικούς τους.

Μόνο εσείς Πρέπει να mengorbankan kustomisasi για την άνεση.

Ένα ακόμη keunggulan SiteGround dibanding Το GoDaddy είναι διαθέσιμο email.

GoDaddy παρουσιάζεται διαθέσιμο με langganan δωρεάν Office 365, jadi εσείς μπορεί να meng-host διεύθυνση email di sana, μόνο που μπορείτε να κάνετε έναν λογαριασμό.

Selanjutnya, langganan μόνο διαρκεί για ένα έτος; μετά kedaluwarsa, Πρέπει να βγάζετε χρήματα για να ανανεώσετε langganan ή να αναζητήσετε φιλοξενία email στο tempat lain.

Το γραμματοκιβώτιο Microsoft 365 είναι δωρεάν μόνο για το πρώτο έτος

Εάν συνδυάζομαι με SiteGround tempat φιλοξενία μας, αποστολή email συμπεριλαμβάνεται εντός πακέτου (ακόμα δεν μπορούμε να κάνουμε διευθύνσεις email περισσότερα yang Kami inginkan), δεν mengherankan host mana yang kami inginkan.

Αφού πείτε όλα αυτά, σκέφτομαι δίκαια για να αναφέρω αυτά τα στοιχεία ανάλογα με το preferensi. Ουσιαστικά μας φιλοξενούμε δύο. Φιλοξενία WordPress που διαχειρίζεται σίγουρα διαθέτει πολύ (ταχύ luar biasa, υποστήριξη luar biasa, ελεύθερο repot).

Μόνο, μας περισσότερο suka SiteGround επειδή διαθέτουν όλα τα keunggulan φιλοξενία του WordPress GoDaddy, με πλεονεκτήματα από τη φιλοξενία email terpadu και ικανότητα για χρήση του GIT, φιλοξενία 1 κλικ, και πρόσθετο.

(Kembali Ke Atas)

Συμπέρασμα: SiteGround Sangat Direkomend!

Η σκέψη μου είναι ήδη σαφής τώρα Ο ιστότοποςGround είναι οικοδεσπότης Ιστού Favor Kami.

Ταχύτητα είναι κάτι που είναι πιο σημαντικό για μας γιατί άμεσα σχετίζονται με τις πωλήσεις, και το SiteGround συνεχώς melampaui harapan.

Έχουν δημιουργήσει διάφορα εργαλεία και mengoptimalkan διακομιστή τους για να βελτιώσουν τον χρόνο απόκρισης διακομιστή και την ταχύτητα ταχύτητας.

Berkat χαρακτηριστικά τους όπως Supercacher (που μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα έως και 40%), implementasi PHP7, και perangkat keras yang solid, αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά στην οθόνη σε όλο τον κόσμο.

Χρόνος υποστήριξης είναι είναι teratas di kelasnya, και εργάζονται πολύ καλά με το WordPress.

Di Bitcatcha.com, SiteGround βαθμολογία # 1 σε λίστα panjang host kami, και ως host teratas di μερικές χώρες όπως Ινδία, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Αυστραλία, και Ηνωμένες Πολιτείες.

Δεν χρειάζεστε mengkhawatirkan apa pun kompilasi Anda meng-host με SiteGround. Επιλέξτε μόνο τοποθεσία φιλοξενίας που βρίσκεται πιο κοντά με τον στόχο pasar Anda, και επιλέξτε τους που χρησιμοποιούν sisanya. Αυτοί θα memigrasi σε ολόκληρο τον ιστότοπο σας δωρεάν!

Χαρακτηριστικό Utama

 • ✓ Ταχύ Luar Biasa
 • ✓ Sumber Daya yang Memadai
 • ✓ Garansi Uptime 99,9%
 • ✓ Πρόσβαση cPanel & SSH
 • ✓ Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Harian Δωρεάν
 • ✓ Git & 1-κλικ σταδιοποίηση
 • ✓ Διακομιστής Di 3 Benua
 • ✓ Υποστήριξη Premium

Disarankan Για

 • • WooCommerce
 • • Magento, PrestaShop
 • • WordPress
 • • Joomla, Drupal
 • • Ιστοσελίδα kecil-besar
 • • Ιστοσελίδα Business

(Kembali Ke Atas)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map