SiteGround-gennemgang – De 10 fordele og 2 ulemper (serverhastighed testet!)

Siteground


SiteGround

https://www.siteground.com/

tl; dr

SiteGround er en solid vært med imponerende funktioner, fremragende ydelse og konstant hurtige hastigheder. Med 60% indledende prisrabatter, stjernetjeneste og proprietære funktioner, må vi sige, at vi ELSKER Siteground.

SiteGround-gennemgang – De 10 professionelle & 2 ulemper (serverhastighed testet!)

De af jer, der kender Bitcatcha, vil måske bemærke, at vi synes lidt forudindtaget overfor SiteGround, og du ved hvad?

Du har helt ret.

Hvis du kørte så mange tests og gjorde så mange sammenligninger som os, ville du sandsynligvis også være partisk.

Bemærk

Vi bruger en valutakurs på 1 USD til 4,1 MYR for alle de listede priser.

Vi har testet adskillige webhosts siden Bitcatcha blev dannet, og med hver test, vi har kørt hidtil, bedst SiteGround konkurrencen med hensyn til hastighed og værdi. Det er temmelig fantastisk, at de er rejst for at konkurrere med industrigiganter, i betragtning af, at virksomheden blev grundlagt af et par venner, der arbejdede ud af deres universitets sovesale i Bulgarien i løbet af 2004.

SiteGround-anmeldelser

I dag har SiteGround datacentre i 5 lande, der servicerer mere end 800.000 domæner over hele verden og har over 400 (og voksende) mennesker under deres ansættelse.

De har samlet mange anerkendelser, og forskellige steder har sunget roser om dem, men jeg vil sige, at deres største anerkendelse af præstationer til dags dato er at være tilknyttet og godkendt af WordPress. Med deres WordPress egne ord er SiteGround “en af ​​de største og lyseste af hostingverdenen”.

Men webhosting er ikke det eneste, som grundlæggere af SiteGround brænder for.

Folk på toppen tror, ​​at glade medarbejdere fører til glade kunder (det kan jeg vidne om – de har fået fremragende mennesker, der håndterer deres live chat), så de bestræber sig konstant på at holde arbejdspladsen glad, og det viser – folk elsker at arbejde for dem, som det fremgår af deres rave anmeldelser på Glassdoor.

Det er en virksomhed, der er lige så lidenskabelig med deres personale, produkter og kunder!

Hvad med dataene? Hvordan er oppetiden? Hvordan sammenligner de sig med konkurrencen?!

Ja, vi ved, hvad du er her for, og vi har dig dækket. Men inden vi kommer til alle disse saftige detaljer, lad os tale om …

Ansvarsfraskrivelse

Jeg føler mig tilbøjelig til at sige, at vi er lidt partiske over for SiteGround. Vi er vært hos Bitcatcha.com, vores testwebsteder som SitegroundSGHosted.com er oprettet specifikt for at teste deres hastigheder, og vi stoler på SiteGround så meget, at vi har flyttet alle vores websteder til dem. Besøg SiteGround.

10 grunde til, at SiteGround er en fremragende webhost!

1. SiteGround kan indlæse dit websted 4x hurtigere!

Hvis du er ny med webhosting, skal du forstå dette: hastighed er konge.

Det er så vigtigt, at shoppingbehemoter som Amazon står for at miste op til 1,6 milliarder dollars om året, hvis deres site blev bremset ned med kun 1 sekund, så du kan se, hvorfor det er nummer et på vores liste over prioriteter.

SiteGround forstår dette meget godt, og de har gjort deres hjemmearbejde ved hjælp af en smart kombination af software og hardware for at holde websteder lette og hurtige!

De administrerer dette ved at bruge SSD’er i alle deres servere. Hvis du ikke er bekendt med SSD’er, er de dybest set harddiske, der kan levere data virkelig hurtigt – op til 30% hurtigere end almindelige HDD’er.

Levering af indhold kan være ganske tegnet online. Hvis der ikke foretages nogen optimering, vil webstedet, du kigger på, indlæses virkelig langsomt og kommer som uprofessionelt og upålideligt.

Dette er grunden til, at SiteGround bruger Cloudflare; de er kendt for at have flest antallet af forbindelser til internetudvekslingssteder over hele verden. Hvad betyder det for os? Levering af glat indhold af slagteri.

SiteGround SuperCacher

De har også optimeret deres cachesystemer med deres helt egen SuperCacher.

Hvad det gør er, at det gemmer data i systemets RAM, hvilket giver dem adgang til de ønskede oplysninger på en hurtigere måde og sender disse oplysninger til skærme ved hjælp af den mest effektive rute, der er mulig.

Hvis det foregående afsnit er helt tabt på dig, skal du ikke bekymre dig om det – alt hvad du behøver at vide er, at dette kan forbedre din hastighed med op til 40%.

Sidst men ikke mindst holder de al deres software opdateret. Hvordan påvirker dette hastigheden?

Forældet software risikerer at være uforenelig med deres frisk opdaterede jævnaldrende, hvilket forårsager unødvendige afmatninger og problemer. Ved at holde alt opdateret holder SiteGround alt, hvad der fungerer som urværk, hvilket hjælper servere med at køre hurtigere.

2. Hurtige server-responstider over hele verden!

Serverens responstid er bogstaveligt talt et mål på, hvor lang tid det tager en server at besvare en anmodning, inden den begynder at levere indhold til skærme. Googles anbefalede serverresponstid er under 200 ms, hvilket er længere end, at folk begynder at bemærke forsinkelsen.

Vi brugte vores proprietære serverhastighedschecker (den eneste hastighedschecker i verden fra denne dato #shamelessplug) til at kontrollere vores websteds serverresponstid.

Benchmark?

Googles anbefalede svartid på 200 ms.

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo

56 ms 3 ms 98 ms 229 ms 138 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

307 ms 222 ms 141 ms 1 ms 103 ms

Gennemsnitshastighed: 129,8 ms – Se det fulde resultat

Dette er resultatet af vores vigtigste side (www.bitcatcha.com), der er vært med SiteGround Cloud med datacentret i Chicago.

Ser man på diagrammet, er det meget tydeligt, at de lande, der er tættest på serverens placering (US West, US East, London, Sao Paulo, Canada, Tyskland) høste de mest fordele, mens Australien og de asiatiske lande var lidt langsommere.

Bemærk

Du læser sandsynligvis dette fra Malaysia, og med ovenstående resultater tænker du sandsynligvis, at SiteGround er lidt langsom for dig. Lad mig forsikre dig om, at dette ikke er tilfældet. Mere om, hvordan SiteGround er superhurtig i Malaysia, punkt 8!

Med en verdensomspændende gennemsnit på 129,8 ms, SiteGround Cloud presterede langt over vores forventninger! Bare sørg for at vælge datacenteret tættest på dit målmarked for maksimal påvirkning.

Hvad med hastigheden for deres signatur delte værtindstillinger?

Vi har din ryg.

Vi udførte hastighedstest på SiteGround’s delte planer, og de er superhurtige med en verdensomspændende gennemsnit på 138 ms. Tjek det i afsnittet SiteGround vs HostGator her.

3. 100% oppetid siden 2014

Med SiteGround er vi garanteret en oppetid på 99,99%.

Vi har fulgt SiteGround’s oppetid siden 2014 for at sætte denne garanti på prøve ved hjælp af UptimeRobot at tjekke på vores side hvert 5. minut. Indtil i dag viser tælleren stadig en solid 100% oppetid!

Oppetid siden 14. december 2016

100%

* Denne tæller opdateres konstant

Hvis du ikke ønsker at komme ind i SiteGrounds tekniske guide, kan du springe til # 4: Siteground som administreret WordPress-vært. Men hvis du er interesseret i at finde ud af, hvordan de er i stand til at få disse slags resultater, er det her, vi fandt ud af:

SiteGround bruger deres egen teknologi og håndlavede løsninger til at forudsige, undgå og reducere nedetider, såsom:

 • Brug af Linux-containere
  SiteGround byggede deres eksisterende platform ved hjælp af den meget ressourceeffektive Linux Containers Technology (LXC), hvilket er stabilt som en klippe selv under uventede trafikstød.
 • Brug af deres eget Pro-Active Server Monitoring system
  Det geniale hoved honchos på SiteGround havde DevOps-teamet oprettet et internt serverovervågningssystem, som ikke kun registrerer og løser aktuelle problemer, men har evnen til at forudse fremtidige komplikationer og træffe foranstaltninger for at undgå dem.
 • Anti-Bot AI
  For at tackle brute force-angreb fra bots oprettede det talentfulde DevOps-team en kunstig intelligens-løsning, der er så effektiv, det stopper mellem 500.000 til 2.000.000 brute force-angreb i timen på tværs af ALLE deres servere, bare for at beskytte dine websteder og data.
 • Brug af sikker kontoisoleringsteknologi
  Hvor de fleste webhostingfirmaer ser umulighed, ser SiteGround mulighed. De fandt en måde til effektivt at isolere CHROOT-konti på delte servere (noget som andre webværter mente var nytteløst), så hver konto kun fungerer i deres tilfælde, hvilket øger serverstabiliteten.

For mere om disse, fortsæt her.

4. Siteground er en administreret WordPress-vært

SiteGround anbefalet af WordPress

Som nævnt i introduktionen er SiteGround en af ​​WordPress ‘s stærkt anbefalede administrerede webhosts. Denne pris er ikke let at komme med; de måtte gennem tusinder af support, sikkerhed og hastighedstest for at tjene denne anerkendelse.

Med denne anerkendelse kommer visse privilegier, som andre værter ikke er berettiget til, såsom:

 • Eksklusiv WordPress-support
  SiteGround’s WordPress-specialister hjælper dig med de problemer, du måtte have. De tager sig af de tekniske bits.
 • WP-CLI aktiveret
  Dette giver dig mulighed for at administrere dine WordPress-websteder ved hjælp af kommandoprompten. Webstedsopgraderinger kan udføres, sikkerhedskopier kan køres, nye poster kan offentliggøres, og de fleste regelmæssige administrative handlinger kan udføres med bare et sæt kommandoer.
 • 1-klik iscenesættelse
  Opdaterede sektionsopdateringer kan virke uprofessionelle. Muligheden for at opdatere hele webstedet med bare 1-klik er uvurderlig for os.
 • Git aktiveret
  Du kan bruge den git-platform, du vælger, så du kan arbejde med forskellige kodere. Bekvemmeligheden ved denne funktion er grunden til, at folk specifikt leder efter administrerede WordPress-værter!
 • Autoopdateringer
  SiteGround opdaterer automatisk den software, den bruger til at holde sig ajour med det nyeste og bedste inden for dataudlevering, så du behøver aldrig at bekymre dig om hastighed eller sikkerhedsproblemer!

Sjov kendsgerning

SiteGround er rangeret som nr. 1 på vores Managed WordPress Hosts liste!

5. Kundesupport, der fungerer

Stor kundesupport er et vidnesbyrd om en webhosts troværdighed, og SiteGrounds supportteam overgår bestemt forventningerne.

Lad os se på, hvad deres kundeservice har at tilbyde.

 • 24/7 Live Chat, telefonsupport og billetter
  Live chat-funktionen er det, vi bruger mest. Når vi støder på et problem, tjekker vi først med deres live chat-team. Ventetiden er aldrig lang, og vores problemer løses normalt hurtigt.

  Hvis live chat ikke fungerer, eller hvis du bare foretrækker at tale over telefonen, skal du bare ringe til dem. Du skal aldrig vente længere end 5 minutter for at oprette forbindelse til nogen, og du får svar inden for 10 minutter efter udstedelse af en billet.

 • 30 dages prioritetssupport
  Med SiteGround GrowBig-plan og derover får du adgang til deres 30-dages prioritetssupport, hvor deres hurtige Prioritetssupport-team hjælper med at sortere de problemer, du måtte have. Billetter bliver svaret inden for få minutter (i modsætning til timer).

  Hvis du giver dem tilladelse, kan de endda få adgang til dit system og hjælpe dig eksternt!

 • Videnbaserede artikler
  For at hjælpe dig med alle problemer, du måtte støde på, har SiteGrounds fremragende supportteam skrevet tusinder af videnbaserede artikler. Du kan få adgang til disse artikler på deres vidensbase.

Vores oplevelse med SiteGrounds kundesupport har altid været behagelig og effektiv. Vi har aldrig afsluttet en live chat-session ulykkelig eller med et problem, der ikke er løst! Se vores historie om migration af websteder i punkt # 9.

6. Daglig sikkerhedskopi gratis

SiteGround’s Cloud- og Shared-hostingmuligheder leveres med daglig backup, så du behøver ikke at bekymre dig om at starte fra bunden på grund af tab af data.

De daglige sikkerhedskopieringer udføres automatisk, så vi kan gå videre med vores forretning uden at skulle bruge tid på at sikkerhedskopiere dataene selv.

Vælg en sikkerhedskopi, der skal gendannes

Med indstillingen Delt hosting nyder du det sikkerhedskopiering af data i de sidste 30 dage. Hvis du vil vende tilbage til en ændring, du foretog for 23 dage siden, kan du nemt gøre det inden for få minutter via cPanel.

Sikkerhedskopiering af data fra en skyhostingskonto er betydeligt vanskeligere, med mange webhosts, der fuldstændigt forudser tjenesten. SiteGround tilbyder modigt tilbagespoling af konti op til 7 dage. For os er det temmelig forbandet!

De daglige sikkerhedskopier kan også bruges som en mulighed for gendannelse af katastrofer, og gendannelsesprocessen er absolut gratis!

Hvis du indsender en billet, hjælper de dig med at ordne tingene ud, og dit websted skal gendannes inden for 15 minutter, hvis der ikke er nogen drastiske komplikationer.

7. Optimeret software & Autoopdateringer

Når en serversoftware opdateres til den nyeste version, sikrer den kompatibilitet med hinanden, mindsker fejl og øger effektiviteten af ​​serveren, som igen direkte oversættes til hurtigere hastigheder for dig.

SiteGround’s system er indstillet til at downloade og anvende de nyeste versioner af deres kernesoftware automatisk uden at påvirke eller afbryde serverne.

De arbejder altid bag kulisserne for at holde dit websted optimeret, mens du er travlt med at huske det forretningsmæssige aspekt af ting!

De bruger også en række hastighedsoptimeringssoftware til at fremskynde datalevering fra servere til skærme, såsom NGIX Server-opsætning, en avanceret webserverteknologi, der øger indlæsningshastigheden for statisk indhold ved at strømline data, hvilket hjælper med at øge ydeevnen markant.

Vi er glade for at finde ud af, at de også har implementeret PHP7-support.

Det er allerede bevist, at det er meget hurtigere end nogen af ​​de eksisterende PHP-udgivelser, og for at supplere det har du også muligheden for at aktivere HHVM (Cloud hosting mulighed & ovenfor kun), som blev udviklet af Facebook for at opnå flammende hurtige hastigheder ved håndtering af PHP-scripts.

8. 5 datacentre på 3 kontinenter (SiteGround er hurtig i Malaysia!)

Siteground har 5 avancerede datacentre over hele verden, nemlig i London, Chicago, Amsterdam, Milan og Singapore.

Naturligvis kan lande, der er tættere på datacentre, nyde SiteGround’s hastighed i al sin herlighed.

Du kan tjekke, hvilket datacenter der er tættest på dine målkunder herover. Men det er ikke alt – klik på en datacenterplacering, og der vises en popup-boks, der afslører ping / spor-ruten og IP-adressen.

SiteGround datacentre over hele verden

Alle kan bruge denne IP-adresse til at teste og tjekke, hvor hurtigt SiteGround’s servere virkelig er. Denne handling med at afsløre deres IP taler om deres tillid til deres servere, hvilket øger vores tillid til dem også.

Men hvad nu hvis dit målmarked er i et land som Indien, som ikke har nogen datacenter-tilstedeværelse?

Teoretisk set ville dine kunder have en mindre end ideel oplevelse ved at håndtere langsomme responstider, hvilket ikke er godt for forretningen.

Bliv ikke.

SiteGround-hostede websteder er stadig superhurtige i Malaysia!

Vi kørte en serverhastighedstest med vores testwebsted, der var vært i Singapore, og vi testede en enorm 3 ms når pinget fra Singapore (Googles anbefalede serverhastighed er 200 ms)!

Se på disse resultater:

SiteGround hurtig hastighed Malaysia Asien

Serverens responstid (Singapore): 3 ms – Se det fulde resultat

SiteGround har muligvis ikke datacentre i Malaysia, men deres brug af latenstidsreducerende værktøjer og software som SuperCacher, php7, HHVM, NGIX, bidrager alle til de hurtige belastningshastigheder på dit websted.

Vores serverhastighedschecker har ikke en knudepunkt i Malaysia, men resultater fra pingede fra lande som Australien og Japan (der har ingen datacenter-tilstedeværelse) testede meget godt, så SiteGround-hostede websteder i Malaysia skulle klare sig meget bedre end dem i betragtning af datacentret er lige ved siden af ​​i Singapore!

Husk, at de har 5 fremragende datacentre fordelt på 3 kontinenter.

Sørg for at vælge et datacenter, der er tættest på dine målkunder, så de fuldt ud kan udnytte dets hastighed (Vælg datacenter i Singapore hvis du vil målrette mod kunder i Malaysia)!

9. Gratis webstedsmigration

Du får en GRATIS webstedsoverførsel med hver nye konto! (Kun for GrowBig og højere planer)

Bemærk

Gratis webstedsmigrering er kun tilgængelig, når du tilmelder dig GowBig og højere planer. GrowBig starter fra RM24.40 / mo og leveres med 20 GB SSD-lagerplads. .

Alt hvad du skal gøre er at udfylde formularen til anmodning om migrering, give SiteGround-teamet adgang til din cPanel-konto, og de sorterer alt om 24 timer!

Vi brugte deres webstedsmigrationstjeneste med Bitcatcha.com, da vi skiftede over til dem, og processen er virkelig så enkel som den lyder.

Vi gav dem adgang til vores cPanel, de logget ind på vores gamle vært, sikkerhedskopierede alt og sendte derefter sikkerhedskopien fra SiteGround’s cPanel.

Vi var faktisk ret bekymrede på dette tidspunkt på grund af vores serverhastighedstestværktøj – vi har aldrig gjort noget lignende før! Hvad hvis det går i stykker? Disse måneders udvikling er gået på et øjeblik!

Heldigvis gik webstedsvandringen glat, alt var på plads og fungerer perfekt, som du kan se fra vores destinationsside.

Bitcatcha-migrering til SiteGround

* Der var i alt 6 supportmedarbejdere, der deltog i vores sag. Tak til alle!

Den prioriterede støtte, vi oplevede, var fremragende.

Vores billetter blev svaret inden for få minutter, og vi følte aldrig, at vi overhovedet ventede længe. (Faktisk ser vi ud til at være flaskehalsen i fremskridt!)

Hvis der var komplikationer, der tog tid at rette op, ville deres personale tålmodig guide os hele vejen.

Når vi sendte svar på billetter på ulige timer, var et andet supportpersonale parat til at hjælpe os uden at have behov for at forklare de problemer, vi stød på undervejs.

Naturligvis var vi mere end tilfredse med deres webstedsmigrationstjeneste!

10. SiteGround’s introduktionspris @ 60% rabat

SiteGround er en webhost, der sætter en ære i deres service og kvalitet, og de er kendt for mange ting … Rabatter og prisnedsættelser er dog ikke en af ​​dem.

Selv under Black Friday tilbyder SiteGround ikke meget hvad angår rabatter.

Derfor synes vi, at deres introduktionspris med 60% rabat er en fantastisk aftale, i betragtning af de tjenester, du vil nyde.

SiteGround introduktionspris: 60% rabat

Hvis du ser alvorligt med at være vært for dit websted med SiteGround, anbefaler vi at du abonnerer i 3 år for at optimere deres introduktionspris og maksimere dine besparelser.

Når alt kommer til alt, hvis du ikke er tilfreds med deres service af en eller anden grund, har du lov til at annullere dit abonnement og få dine penge tilbage inden for 30 dage, så det er helt risikofri!

Nu, hvor vi har gennemgået den omfattende liste over SiteGround’s pro’er, synes jeg det er kun fair at vi kigger på …

SiteGround ulemper

1. Begrænsede ressourcer

Så fantastisk som SiteGrands funktioner og tjenester er, er webhosten ikke uden sine ulemper. For eksempel er deres delte hostingindstillinger begrænset, så du kun får en vis plads til den plan, du tilmeldte dig, såsom:

 • 10 GB til StartUp-plan
 • 20 GB til GrowBig-plan
 • 30 GB til GoGeek-plan

Sagen er, at denne ulempe faktisk ikke er så dårlig; det gavner brugeren med hensyn til hastighed og stabilitet.

Hvordan?

Delt hostingkonti betyder normalt, at alle kontoindehavere deler ressourcerne imellem.

Hvis en bruger oplever en pludselig stigning i trafikken eller bruger en usædvanlig mængde plads, vil det påvirke resten af ​​kontoindehaverne på den samme server.

Ved at begrænse den mængde plads, en kontoindehaver kan bruge, sikrer SiteGround, at pladshugging ikke sker, og alle får glæde af deres retfærdige andel af ressourcerne og opretholder serverens stabilitet og hastighed.

2. Højere pris for anden periode

Du kan få glæde af 60% rabat på prismærket som en ny bruger, men når dit abonnement slutter, bliver du nødt til at uddele den fulde pris (Start fra RM49 til RM143.30 pr. Måned) for at forny din kontrakt.

Derfor anbefales det at maksimere abonnementsperioden som en ny bruger, så du får maksimeret dit overskud for flere besparelser!

SiteGround er fantastisk for malaysiere

Inden vi fortsætter til det næste afsnit, vil jeg gerne gentage det faktum, at selvom der ikke er nogen datacenter-tilstedeværelse i Malaysia, er vi placeret lige ved siden af ​​Singapore, hvor en af ​​SiteGround’s nyeste datacentre bor.

Dette betyder, at vi vil nyde den samme slags hastighed som Singapore, fordi jo tættere du er på et datacenter, desto hurtigere indlæses dine websteder for folk i området.

Vi er måske ikke nøjagtigt hvor datacenteret er, men lad os se det – Singapore er så tæt på Malaysia, at de praktisk talt ER Malaysia, men med værre mad (kæmp mig, hvis du er uenig).

SiteGround’s planer & Funktioner

SiteGround har planer om at tage højde for alle brugere, fra små virksomheder til virksomhedskunder. Lad os se på, hvad de har.

1. Delt hostingindstillinger

StartUpGrowBigGoGeek
Disk Space10GB20GB30GB
Antal websteder1MultipleMultiple
Egnede til 10k-besøg25k-besøg100k-besøg
Pris /moRM16.20*RM24.40*RM49*

* Speciel introduktionspris. Tilmeld dig i 1 eller op til 36 måneder med samme pris.

2. Cloud Hosting

SiteGround’s Cloud-hostingmulighed er en ultra-hurtig fuldt administreret service, der leveres med 24/7 VIP-support. Hvis du er på markedet for cloud-hosting, varierer deres planer fra RM328 – RM984 om måneden. (Bitcatcha.com værter med deres skyplan.)

3. Dedikeret, forhandler & Enterprise Hosting

Du får også glæde af skræddersyet hosting, hvis du handler efter dedikerede servere, videresælger hostingplads eller specifikt leder efter enterprise hosting. Planerne kommer ikke billige, men det kommer med eksklusive fordele, som du ikke kan få andre steder. Grundlæggende får du det, du betaler for!

Selvom SiteGround tilbyder en bred vifte af hostingsmuligheder til forskellige formål, føler vi personligt, at deres delte hosting-option er god nok til 85% af webstederne.

Hvordan holder SiteGround op imod konkurrencerne?

SiteGround VS HostGator

Vi brugte vores serverhastighedschecker til at teste responstiderne for SiteGround mod HostGator for at finde ud af, hvilken webhost der fungerer hurtigere forskellige steder.

Tjek resultaterne nedenfor.

SiteGround CloudHostGator Cloud
Server LocationChicago, ILHouston, TX
US (W) 56 ms32 ms
US (E) 3 ms40 ms
London98 ms128 ms
Singapore229 ms323 ms
Sao Paulo138 ms161 ms
Bangalore307 ms574 ms
Sydney222 ms203 ms
Japan141 ms159 ms
Canada1 ms46 ms
Tyskland103ms140 ms
Verdensomspændende gennemsnit129,8 ms180,6 ms
Fuldt resultat

* SiteGround Cloud VS HostGator Cloud (begge websteder er vært i Amerika)

Med servere på begge testwebsteder, der er placeret i Amerika, gjorde SiteGround og HostGator Cloud lige så godt, med deres verdensomspændende gennemsnitlige hastigheder langt under Googles anbefaling på 200 ms..

Naturligvis var de hurtigst på det vestlige kontinent (på grund af datacenterets placering) og begyndte at miste lidt fart i Singapore, Indien, Sydney og Japan.

Vi udførte også test på deres delte hostingindstillinger, og her er resultaterne:

SiteGround GrowBigHostGator Baby
Server LocationChicago, ILHouston, TX
US (W) 55 ms32 ms
US (E) 3 ms36 ms
London92 ms221 ms
Singapore223 ms221 ms
Sao Paulo139 ms139 ms
Bangalore380 ms717 ms
Sydney226 ms205 ms
Japan148 ms153 ms
Canada12 ms36 ms
Tyskland103ms140 ms
Globalt gennemsnit138,1 ms190 ms
Fuldt resultat

* SiteGround Shareds verdensomspændende gennemsnitlige hastighed er bedre end HostGator Cloud-resultater (181 ms)!

Interessant nok er SiteGround verdensomspændende gennemsnit meget hurtigere end HostGators.

Faktisk er SiteGround Shareds gennemsnit på verdensplan (138 ms) sammenligneligt med HostGator Cloud’s resultater (181 ms)!

Dette skyldes sandsynligvis SiteGround’s Supercacher og software, som alle er optimeret til at levere data hurtigt, selv i lande længere væk fra det valgte datacenter.

Vores tillid til SiteGround blev styrket, da vi udførte disse test. Mens HostGators Cloud-option har sine fordele, er vi et team, der prioriterer hastighed.

Når vi taler om værdi og hastighed, er det dejligt at vide, at vi har et overkommeligt alternativ i SiteGround Delt, der konkurrerer med HostGators Cloud Hosting. For en mere dybtgående sammenligning skal du læse SiteGround VS HostGator.

SiteGround VS GoDaddys administrerede WordPress-vært

SiteGround VS GoDaddy administreret WordPress vært

Vi har været så vant til den frihed og bekvemmelighed, som cPanel gav, så vi følte os lidt skuffede over, at det ikke var tilgængeligt i GoDaddys administrerede WordPress-hosting.

De har oprettet deres eget brugerdefinerede dashboard, så brugere kan foretage ændringer derfra, men vi følte stadig, at det er lidt restriktivt sammenlignet med cPanel.

Apropos begrænsninger, vi elsker vores plugins.

Vi bruger plugins som W3 samlet cache for at hjælpe med at øge webstedsydelsen, men den restriktive karakter af Godaddy’s Managed WordPress-hosting betyder, at vi ikke kan bruge det, og derfor vores præference for SiteGround.

Dette er dog ikke alt sammen dårligt, GoDaddys begrænsninger har sine fordele; du ved, at dit websted ikke får mange problemer, det er helt problemfrit, og du vil nyde stor støtte fra deres dedikerede supportteam.

Det er bare, at du bliver nødt til at ofre tilpasning for nemheds skyld.

En yderligere fordel, SiteGround har over GoDaddy, er tilgængeligheden af ​​e-mail.

GoDaddy leveres med et gratis abonnement på Office 365, så du kan være vært for din e-mail-adresse der, men du kan kun oprette en konto.

Desuden varer abonnementet kun i et år; når dette udløber, er du enten nødt til at bruge penge for at fornye din sub eller kigge efter et andet sted til e-mail-hosting.

Microsoft 365-postkasse er kun gratis for det første år

Sammenlignet med SiteGround, hvor vores e-mail-hosting er inkluderet i planen (for ikke at nævne, vi får oprette så mange e-mail-adresser, som vi vil), er det ingen overraskelse, hvilken vært vi foretrækker.

Når alt dette er sagt, synes jeg det er kun fair at sige, at dette kommer ned på præferencer. Vi elsker faktisk begge værter. Administreret WordPress-hosting har bestemt sine fordele (fremragende hastighed, stor support, problemfri).

Det er bare det, at vi foretrækker SiteGround, fordi de har alle fordelene ved GoDaddys administrerede WordPress-hosting, med den ekstra fordel med integreret e-mail-hosting og muligheden for at bruge GIT, 1-klik-hosting og andre ydelser, der øger plug-ins.

Bedømmelse: SiteGround anbefales stærkt!

Jeg tror, ​​det er klart nu, at SiteGround langt den sidste er vores foretrukne webhost.

Hastighed er den vigtigste ting for os, fordi den direkte korrelerer med salget, og SiteGround har løbende overgået forventningerne.

De har oprettet værktøjer og optimeret deres servere for at øge serverens responstid og reducere indlæsningshastigheden.

Takket være deres funktioner som Supercacher (som kan øge indlæsningshastighederne med 40%), PHP7-implementering og solid hardware, er de i stand til effektivt at levere data til skærme over hele kloden.

Deres supportteam er toppen af ​​sin klasse, og de fungerer meget godt med WordPress som en administreret wordpress-vært.

I Bitcatcha.com rangerer SiteGround nr. 1 på vores lange liste med gennemgåede værter og er de bedste værter i flere lande som Malaysia, Indien, Singapore, Australien og USA for at nævne nogle få.

Du behøver ikke at bekymre dig om en ting, når du er vært med SiteGround. Vælg bare en hostingplads, der er tættest på dit målmarked, og lad dem håndtere resten. De migrerer endda hele dit websted gratis for dig!

Nøglefunktioner

 • ✓ Fremragende hastighed
 • ✓ Tilstrækkelige ressourcer
 • ✓ 99,9% Uptime Guar.
 • ✓ cPanel & SSH-adgang
 • ✓ Gratis daglig backup
 • ✓ Git & 1-klik på iscenesættelse
 • ✓ Server på 3 kontinenter
 • ✓ Premium Support

Anbefales til

 • • WooCommerce
 • • Magento, PrestaShop
 • • WordPress
 • • Joomla, Drupal
 • • Lille stort websted
 • • Forretningswebsted

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector