Onko verkkosivustosi tarpeeksi nopea? 5 erilaista tapaa mitata se tarkasti

Tiedätkö kuinka nopeasti verkkosivustosi on?


Se on kysymys, joka haastoi minua pitkään.

Viimeisimmässä viestissäni selitin kuinka hidas verkkosivusto voi todella vahingoittaa kävijämääriäsi ja myyntiäsi. Näyttelin kuinka Amazon menettäisi hämmästyttävän 1,6 miljardia dollaria, jos se hidastuisi!

Verkkosivuston nopeudella on todella merkitystä!

Asia on, että verkossa on paljon verkkosivustojen nopeuden tarkastajia. Mutta useimmat heistä kertovat vain yhden asian: kuinka kauan kestää koko verkkosivuston lataaminen alusta loppuun.

Mikä ei oikeastaan ​​anna sinulle tarpeeksi tietoa siitä, mitä tapahtuu. On paljon kerroksia, jotka vaikuttavat verkkosivustosi yleiseen nopeuteen. Sinun täytyy lähentää kutakin niistä ja nähdä mitä tapahtuu.

Tätä silmällä pitäen olen laatinut luettelon parhaista työkaluista verkkosivustosi nopeuden jokaisen kerroksen tarkistamiseksi. Mutta ensin pieni taustaluku …

Verkkosivun nopeustieteen nopea erittely

Ennen kuin takertuimme työkaluihin, joita voit käyttää nopeuden tarkistamiseen, meidän on ymmärrettävä siitä lisää.

Verkkosivuston nopeus riippuu valtavasta monesta tekijästä. Yksinkertaisesti eriteltynä on kaksi pääosaa:

a. Palvelimen nopeus

Palvelimen nopeus on moottori. Se on verkkosivustosi perusta.

Se määräytyy verkkoisäntäsi suorituskyvyn ja sijainnin mukaan.

Kuten odotit, haluat moottorin olevan mahdollisimman nopea. Ajattele sitä kuin Formula 1 -auto. Voit säätää koria niin paljon kuin haluat F1-autolla. Mutta ilman moottorin ytimenopeutta menetät kilpailun!

Sama on verkkosivustosi kanssa.

Ydinpalvelimen nopeus on ensimmäinen asia luettelossa.

b. Ladataan kaikki tiedot (kuvat, verkkosivujen suunnittelu, koodi, laajennukset, media)

Sivuston nopeuden toinen osa on kaikkea muuta. Se on kaikki tiedot, jotka verkkosivustosi on ladattava ja näytettävä kävijöille.

Kuten voitte kuvitella, jos sivustosi on täynnä valtavia kuvia, monimutkaista koodia ja monimutkaista suunnittelua, kaiken lataaminen vie paljon kauemmin.

Koska verkkosivustojen latausnopeuteen vaikuttaa niin monia tekijöitä, on parasta käyttää nopeuden mittaamiseen erilaisia ​​työkaluja.

Esimerkiksi verkkosivustosi keskimääräinen nopeuden tarkistaja saattaa kertoa, että sivustosi latautuu kolmessa sekunnissa. Mutta se ei auta selvittämään ongelmia.

Aloitetaan siis tarkistamalla moottorin nopeus. Palvelimen nopeus.

1. Bitcatcha-palvelimen nopeuden tarkistus

Bitcatcha-palvelimen nopeuden tarkistus

Ensimmäinen työkalu on moottorin nopeuden tarkistaminen. Kyse on siitä, että nämä perustat ovat mahdollisimman vahvat.

Bitcatcha-palvelimen nopeustarkistimemme mittaa vain palvelimen vastausajan. Näytämme sinulle selkeän ilmoituksen siitä, kuinka nopeasti moottori käy.

Teemme tämän pingistamalla palvelimesi kahdeksasta eri paikasta ympäri maailmaa ja mittaamalla vasteajan. Sitten näytämme keskimääräisen erittelyn.

Joten mikä on hyvä tulos?

Nopea ja reagoiva palvelin palauttaa B + -pisteet Bitcatcha-palvelimen nopeuskarttaan. Mikä tahansa matalampi, ja parantamisen varaa on ehdottomasti.

Google on sanonut, että he etsivät palvelimen vastausaikaa 200 ms, joten tavoittele sitä!

Kun etsit yliäänenopeutta, aloita aina moottorista. Aloita palvelimen nopeudella.

> Tarkista palvelimen nopeus nyt

2. Google Page Insights

Google on vuosien ajan tehnyt erittäin selväksi, että nopeudella on merkitystä.

”Täällä Googlessa olemme pakkomielle nopeudesta. Nopeammat sivustot luovat iloisia käyttäjiä. ”

Parannettu verkkosivustojen latausnopeus parantaa käyttökokemusta ja auttaa ylläpitämään sijoitustasi Googlessa.

Onneksi Google ei jätä sinua pimeässäsi sivustosi nopeudesta. He loivat loistavan pienen työkalun nimeltä Sivutiedot. Se mittaa verkkosivustosi kokonaisnopeutta, mutta hajottaa sen bitesize-osiksi.

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on laittaa verkkosivustosi otsikkopalkkiin ja antaa koneiden päästä töihin. Google antaa sinulle sitten pisteet 100: sta pöytätietokoneiden ja mobiililaitteiden kokonaisnopeudella.

Ne antavat sinulle myös täydellisen erittelyn kaikista asioista, jotka hidastavat sivustoasi, priorisoidulla luettelolla. Tässä on mitä tulee takaisin, kun lisäät New York Times -verkkosivun Page Insightsiin.

Google Page Insights

Kuten huomaat, The New York Times voisi nopeuttaa verkkosivustoaan mahdollistamalla pakkaamisen ja käyttämällä selaimen välimuistia tehokkaammin. Myös pieniä koodimuutoksia on tehtävä paljon.

> Kokeile Page Insights nyt

3. WhichLoadsFaster.com

Oletko koskaan miettinyt, onko verkkosivustosi nopeampi kuin kilpailijasi?

WhichLoadsFaster.com on hieno työkalu, joka kaivaa kaksi verkkosivustoa toisiaan vastaan. Se on loistava tapa mitata nopeuttasi kilpailijaa vastaan!

Katsotaanpa joitain Internetin suurimpia kilpailijoita ja katsotaan kuka voittaa.

Apple vs. Adobe
Voittaja: Adobe

Apple vs. Adobe

Google vs Bing
Voittaja: Bing

Google vs Bing

Facebook vs. Twitter
Voittaja: Facebook

Facebook vs. Twitter

Whichloadsfaster.com käyttää omaa selaintasi nopeuksien testaamiseen, joten tuloksissa on virhe. Jokainen selaimen sijainti ja nopeus ovat erilaiset. On parasta olla ottamatta tätä liian vakavasti. Mutta se on hauska osoitus siitä, kuinka nopeasti sivustoasi verrataan muihin.

> Kokeile WhichLoadsFaster.com-sivustoa

4. Kuorman vaikutus

Kaikki mitä olen tähän mennessä osoittanut, mittaa verkkosivustosi vastausta nykyisellä tasolla.

Mutta entä jos saisit yhtäkkiä kävijöitä? Entä jos 100 000 ihmistä laskeutuisi sivustollesi kerralla? Jos käynnistät suuren mainoskampanjan tai lanseeraat tuotteen, niin voi tapahtua. Ja sinun on oltava valmis siihen!

Kun paljon ihmisiä tulee verkkosivustollesi kerralla, se väistämättä hidastuu.

Kuorman vaikutus simuloi tuhansia ihmisiä, jotka käyttävät sivustoasi, ja testaa sitten sen vastauksen. Kuinka nopeasti sivustosi reagoi liikenteen tulvan paineessa?

Ohjelmisto jäljittelee todellista liikennettä lähettämällä pingit 10 eri paikasta, eri matkapuhelinverkoista ja selaimista. Jos alkaa nähdä suurempia liikenteen piikkejä, jotka tulevat sivustoosi, on aika käyttää Load Impact -sovellusta nähdäksesi, kykenevätkö nykyiset asetukset käsittelemään sitä.

> Kokeile Load Impact nyt

5. Pingdom

Pingdom on monipuolinen tekninen ratkaisu kehittäjille, mutta sillä on yksi siisti työkalu verkkosivujen nopeuteen. Se hajottaa latausaikasi sivustosi jokaisen elementin mukaan. Se näyttää tarkalleen, mitkä kuvat, koodi tai javascript hidastavat sinua.

Se osoittaa ongelmasi korostamalla verkkosivuelementtejä, joiden lataaminen vie kauan.

Se tarkoittaa, että voit nopeasti ja helposti löytää rikoksentekijät ja houkuttaa heidät sivustollasi. Facebookin erittely näyttää tältä:

Pingdom

> Kokeile Pingdomia nyt

Taitavimmat verkkosivustojen omistajat käyttävät näiden työkalujen yhdistelmää yhdessä. Koska verkkosivuston nopeudella on monia erilaisia ​​kerroksia ja tekijöitä. Jokainen on mitattava erikseen.

Kokeile niitä kaikkia ja mittaa verkkosivustosi nopeutta joka kulmasta, ylhäältä alas.

Kuten aina, olen täällä auttamassa ja haluaisin kuulla ajatuksesi verkkosivuston nopeudesta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map