Shopify SEO: 9 välttämätöntä myymäläsi Google-sijoituksen parantamiseksi (täydellinen Shopify-oppaan osa 3)

Shopify-myymäläsi on valmis, se näyttää hyvältä ja ensimmäiset tilaukset ovat tulossa. Täydellinen!


Seuraava iso askel on vakavan liikenteen tuottaminen Googlen kautta.

Kuvittele. Jos verkkokauppasi oli Googlen tulossivun ensimmäisellä sivulla, voit tuottaa myyntiä joutumatta käyttämään penniäkään mainontaan.

Shopify SEO - 9 välttämätöntä sijoituksen parantamiseksi

Tietenkin nousta Google-riveille ei ole helppoa. Mutta se on mahdollista jollain taitavalla ‘hakukoneoptimoinnilla’ tai SEO: lla.

Ota yhteyttä täydelliseen Shopify-oppaaseemme

 • Osa 1: Kuinka perustaa Shopify-kauppa vain 19 minuutissa
 • Osa 2: 11 Shopify-ominaisuudet, jotka lisäävät myyntiäsi
 • Osa 3: Shopify SEO: 9 välttämätöntä myymäläsi Google-sijoituksen parantamiseksi
 • Osa 4: “Kuinka houkuttelen asiakkaita ??” Ensimmäiset 7 vaihetta Shopify-myymälän mainostamiseksi
 • Onko Shopify sinulle? Lue perusteellinen Shopify-arvostelu

Tämän Shopify-oppaan osassa 3 tarkastellaan Shopify-hakukoneoptimoinnin perusteita. Hypätään suoraan sisään.

1. Valitse täydelliset avainsanat, jotta Google voi löytää sinut

Avainsanat ovat SEO: n ydin. Avainsanat kertovat Googlelle tarkalleen, kuka olet ja mitä teet.

Laajenna itsesi asiakkaan kenkiin saadaksesi parhaat avainsanat. Mitä etsisit löytääksesi tuotteitasi? Ehkä se on ‘punk-t-paitoja’ tai ‘prom-mekkoja’ tai ‘seikkailukameroita’.

Avainsanojen valinnassa on hyvä paikka. On vaikeaa asettaa laajoja avainsanoja, kuten “kengät”, koska suurimmat jälleenmyyjät hallitsevat. Toisaalta niche-avauslause, kuten ‘purppura velcro punk kengät’, ei ota tarpeeksi hakuja. Kokeile jotain keskeltä, kuten ‘punk kengät’.

Oikeiden sanojen ja lauseiden valitseminen on tiede. Kirjoitimme äskettäin yksityiskohtaisen viestin avainsanojen valinnasta, mikä on hyvä lähtökohta.

2. Valitse avainsana tai lause, joka todella myy

Tässä on suurin ero normaalin SEO: n ja Shopify: n SEO: n välillä:

Haluat etsijöitä, jotka todella ostavat jotain.

Valitse avainsana tai lause, joka todella myy

Oletetaan, että myyt käsintehtyjä koruja Shopifyssa. Ihmiset, jotka etsivät käsintehtyjä koruja, saattavat etsiä tietoa korujen valmistuksesta. Et ole kiinnostunut noista ihmisistä.

Haluat asiakkaan, joka haluaa ostaa käsintehtyjä koruja. Yritä muokata avainsanojasi tai ilmauksiasi sisällyttämään aktiivisia sanoja, kuten ‘osta’, ‘paras’, ‘halpa’.

Etsi avainsana tai lause, joka viittaa aikeeseen ostaa. Katso tämä kattava opas kannattavien avainsanojen löytämiseen kirjoittanut Pardeep Goyal.

3. Sijoita nämä avainsanat oikeisiin paikkoihin

Onko sinulla täydellisiä avainsanoja? Loistava. Aika sijoittaa ne sinne, missä Google ne löytää.

Shopifyllä on viisi tärkeätä paikkaa avainsanojen lataamiseen:

1. Sivusi otsikko

Tämä on otsikko, joka näkyy Googlen tulossivulla.

sivu-otsikko-Shopify-SEO

Huomaa, kuinka tämä myymälä asettaa avainsanan ”puiset aurinkolasit” myymälän nimen eteen? Tämä johtuu siitä, että yhä useammat ihmiset etsivät ”puiset aurinkolasit”. Ajattele kuvata myymälää otsikossa.

Shopify-sivun-otsikko-SEO

Siirry verkkokauppaan > Asetukset muuttaaksesi omaasi.

Pro-vinkki: yritä tehdä otsikostasi toimintakehotus. Ajattele sitä houkuttelevana otsikkona, joka kehottaa napsauttamaan. Katso, kuinka House of Fraser käyttää aktiivista CTA: ta: “Osta kelloasi verkosta”

SEO CTA

2. Metakuvaus

Metakuvaus on lyhyt sanamuoto, joka näkyy otsikon alla. Aseta taas avainsanasi tänne, mutta yritä tehdä siitä kuvaava ja kiehtova. Tämä on tilaisuutesi vakuuttaa asiakkaita napsauttamaan.

Varmista, että jokaisella sivulla on myös erilainen metakuvaus. Siirry jälleen verkkokauppaan > Asetukset.

metakuvauksella-SEO-Shopify

3. Kuvan kuvaus & Alt-tunnisteet

Google on aika fiksu, mutta se ei silti näe kuvaa esimerkiksi punaisesta sukasta. Sinun täytyy kertoa Googlelle, että se on punainen sukka. Voit tehdä tämän muuttamalla kuvatiedoston nimi punaiseksi sukkaksi [myymälänimi] ennen lähettämistä.

Voit myös lisätä alt-tekstin, ts. Näytetyn tekstin, jos selain ei voi ladata kuvaa. Tee siitä kuvaava ja sisällytä avainsanasi. Nyt Google voi löytää sen, lukea sen ja järjestää sen.

Shopify-SEO-alt-tag

Haluta lisää? Lue Shopifyn opas tuotekuvien optimoimiseksi.

4. Otsikot ja otsikot (H1-tunnisteet)

Otsikot ovat yksi ensimmäisistä paikoista, joissa Google näyttää nähdäksesi sivustosi aiheen. Varmista, että kaikilla tuotesivuillasi on kuvaavat otsikot, älä unohda sisällyttää avainsanoja.

5. Tuotekuvaukset ja kopiointi

Sisällytä avainsanasi aina tuotekuvaukseen, jotta Google voi löytää sivusi. On myös tärkeää, että kirjoitat ainutlaatuisia ja jännittäviä tuotekuvauksia.

Älä kopioi vain valmistajan kuvausta, koska – todennäköisesti – tämä kopio liitetään Internetiin ja Google vihaa kopioita. Lisäksi kuvauksesi ovat loistava tilaisuus näyttää oma ääni ja vakuuttaa asiakkaat ostaa.

4. Yhdistä sivut ja sisältö sisäisillä linkkeillä

Avainsanojen lisäksi linkit ovat SEO: lle tärkeä sijoitustekijä. Aloita käytöstä sisäiset linkit koko sivustosi. Linkki tuotesivuillesi kotisivulta. Asenna luokkalinkit ja linkit blogiisi tuotteisiin.

Mitä enemmän linkitettynä verkkosivustoosi, sitä enemmän Google ymmärtää myymälääsi ja sen tuotteita. Ajattele sitä, kuten sivustosi perustan tai selkärangan rakentamista.

5. Luo linkkejä Shopify-kauppaan

Luokittelemaan myymälääsi Google tutkii, mitkä muut sivustot linkittävät sinuun. Google käyttää algoritmia, joka perustuu linkkien lukumäärään ja sinuun linkittävän sivuston auktoriteettiin määrittääksesi arvosanasi.

Jos esimerkiksi The Huffington Post ja The New York Times linkittävät tuotteisiisi, Google tietää, että sinulla on oltava todellinen auktoriteetti, joten sijoitut korkeammalle.

On lukemattomia tapoja luoda linkkejä takaisin Shopify-kauppaan. Lehdistötiedotteen lähettäminen auttaa saamaan kattavuuden blogeissa, sisältäen linkin takaisin sivustoosi. Tarjoaminen kirjoittaa vierasviestejä blogeillesi kapealla ansaitsee myös linkin. Voit myös vain lähettää sähköpostia verkkosivustoille ja pyytää heitä tarkistamaan tai linkittämään tuotteesi.

Pro-vinkki: ÄLÄ KOSKAAN osta linkkejä, käytä linkkitilaa tai linkinvaihtoa. Google metsästää verkkosivustoja käyttämällä näitä tekniikoita. Etsit luonnollista linkkikäyttäytymistä.

6. Kannusta asiakasarviointeja

Google rakastaa ainutlaatuista sisältöä, säännöllisiä päivityksiä ja todisteita käyttäjän korkeasta aktiivisuudesta ja tyytyväisyydestä. Asiakasarviot rasti kaikki nämä ruudut ja auttaa lisäämään myyntiä. Win-win.

Kannusta asiakasarviointeja

7. Aseta uudelleenohjaukset vanhoille tuotesivuille

Minkä tahansa verkkokaupan loppuunmyyty tuote loppuu tai lopettaa tuotteen. Jos poistat kyseisen tuotteen, kaikki linkit tuotteeseen johtavat nyt asiakkaat virhesivulle. Google vihaa virhesivuja ja se lisää poistumisprosenttia (toinen tekijä, jota Google tarkastelee).

Sen sijaan määritä uudelleenohjaukset vanhoilta tuotesivuilta uusille. Yksinkertainen.

Näin voit tehdä sen.

8. Käytä blogi-ominaisuutta!

Sisältö ja bloggaaminen ovat erittäin hyödyllisiä SEO: lle. Se on mahdollisuus puristaa lisää avainsanoja ja luoda paljon käänteisiä linkkejä ja liikennettä Shopify-kauppaan. Sen seurauksena ihmiset pidetään sivustolla pidempään (hyvä SEO) ja asiakkaiden osoittaminen tuotteillesi.

Shopifessä on sisäänrakennettu blogi -ominaisuus, mutta se on erittäin vähän käytetty. Aloita sisältöstrategia ja kokeile bloggaamista kerran viikossa. Etkö ole varma mitä blogata? Hanki inspiraatiota!

9. Älä ole huolissasi sivustokartoista. Shopify saa sinut suojaamaan

Yksi Shopifen parhaiten varjeltuista salaisuuksista on, että ne luovat automaattisesti sitemap.xml-tiedoston. Tämä indeksoi sisältösi, tuotteesi ja sivusi, jotta Google löytää ne helposti. Asettaminen on usein tuskaa, mutta Shopify saa sinut peittämään. Kun sinulla on sivukartan URL, lähetä se osoitteeseen Google Search Console ja sinulle annetaan hyödyllisempää tietoa sivustostasi.

Jos et tiedä missä sivustokarttasi on, käytä sitä osoitteessa: your-url.com/sitemap.xml. Muussa tapauksessa lue tämä Shopify-sivustokartan opas.

Shopifylla on melko vahva SEO-perusta, mutta muutamalla säädöllä ja temppulla voit nousta Google-kärjessä.

Oletko yrittänyt parantaa Shopify-myymäläsi hakukoneoptimointia? Kerro siitä kommenttiosassa.

Pidä kiinni tämän Shopify-sarjan viimeisestä osasta, kun tarkastelemme Shopify-myymälääsi mainostamaan ja markkinoimaan lopullista myyntiä varten.
hahmo

Kirjailijasta

Ben on copywriter ja toimittaja Lontoosta. Hänen työnsä esiintyy säännöllisesti The Huffington Post -lehdessä, ja hän on työskennellyt useiden onnistuneiden teosten parissa tekstikirjoituskampanjat Sony UK: lle. Ota rohkeasti yhteyttä Beniin kautta Viserrys.

Kuten mitä olet lukenut?

Liity liittymämme tilaajiin, jotka saavat päivityksen Bitcatchasta. Lähetämme yksinoikeudella verkkoyrityksiä koskevia vinkkejä ja temppuja.

Seuraava “

Lisää sitoutumista & Tuotot sähköpostitervetussarjalla (lopullinen opas sähköpostimarkkinointiin, osa 3)

” Edellinen

Älä koskaan hakkeroitu uudelleen: Security Ninja Review

Onko sivustosi tarpeeksi nopea?

Älä menetä myyntiä. Tarkista palvelimen nopeus täältä.

PAREMPI
 • Luo online-liiketoimintaa
 • Luo blogi
 • Vuoden 2020 paras isäntä
 • Paras VPN
 • Paras verkkosivustojen rakentaja
 • Paras pilvivarastointi

Aloita tästä

 • Verkkokauppasi 19 minuutissa: Kuinka perustaa Shopify (täydellinen Shopify-opas, osa 1)
 • 11 Shopify-ominaisuutta, joista et tiennyt (mutta ne saattavat kasvattaa myyntiäsi): täydellinen Shopify-opas, osa 2
 • Shopify SEO: 9 välttämätöntä myymäläsi Google-sijoituksen parantamiseksi (täydellinen Shopify-oppaan osa 3)
 • “Kuinka houkutella asiakkaita ??” Ensimmäiset 7 vaihetta Shopify-myymälän mainostamiseksi (täydellinen Shopify-opas, osa 4)
 • UX-suunnitteluosa 1: Kuinka käsitellä arvo-ehdotustasi & Vakuuta käyttäjät toimimaan

Luo Shopify-verkkokauppa

Pikalinkit

Shopify

Plan / hinnoittelu

Mallit

Asennusopas

14 päivän kokeilu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map