21 skal have WordPress-plugins til et e-handelswebsted

WordPress har ofte været den valgte platform for mange virksomheder, der ønsker at starte deres egen online butik. En del af det skyldes de omfattende plugins, som WordPress har at tilbyde.


Uanset om du er klar over det eller ej, er det vigtigt at vælge det rigtige eCommerce-plugin til dit WordPress-websted, hvis du vil skabe flere muligheder for vækst og profit.

Ud af de tusinder af plugins, der i øjeblikket er tilgængelige på WordPress, har vi indsnævret det til 20 af de skal have WordPress-plugins til et e-handelswebsted!

De funktioner, du skal kigge efter i et WordPress-plugin

En hurtig søgning efter et eCommerce-plugin hos WordPress vil netto dig hundredvis af resultater. For begyndere og nye webstedsejere kan det være lidt overvældende at prøve at finde det perfekte plugin til dit websted.

Her er den ting, der er ikke sådan noget som et perfekt plugin, da nogle måske har de vigtige funktioner, som du gerne vil have, mens andre måske ikke.

For eksempel, hvis dit websted hovedsageligt sælger digitale varer såsom musik, podcasts, digitale e-bøger osv., Har du muligvis brug for et eCommerce-plugin, der er specialiseret i at sælge digitale produkter. Omvendt, hvis du sælger fysiske varer, skal du bruge et eCommerce-plugin, der indeholder funktioner som forsendelse og lagerstyring.

Andre faktorer, du skal overveje, er plugins, der understøtter betalingsgateways som standard, og muligheden for at tilføje mere. Du skal også kontrollere, om eCommerce-pluginet leveres med WordPress-temaer, der er kompatible med hinanden.

Grundlæggende skal du vide, hvad fokuset for din online forretning er for at vide, hvilke funktioner og plugins du skal installere.

Kravene til at køre et e-handelswebsted

Det er ingen hemmelighed, at eCommerce-websted har tendens til at være ressourcehult. På grund af det er det vigtigt, at du vælger det den bedste WordPress hosting der passer til dit budget.

De, der leder efter en overkommelig mulighed, kan starte med hostingwebsteder som Inmotion Hosting eller SiteGround. SiteGround tilbyder især planer, der er optimeret til e-handelswebsteder med funktioner såsom SSL-certifikater til sikre betalinger, en dedikeret IP og en dedikeret supportlinje.

Hvis du har budgettet og vil have den bedste ydelse, kan du se til Kinsta, der er specialiseret i WordPress eCommerce-websted.

Hvis du ikke har gjort det endnu, skal du beslutte et domænenavn til dit eCommerce-websted. Hvis du har brug for hjælp, kan du bruge en domænenavngenerator for nogle ideer.

Når du har fået dit websted i orden, er det tid til at se på WordPress-plugin skal du have til din e-handelsvirksomhed!

20 Must-Have WordPress-plugin

1. WooCommerce

WooCommerce

Noget af det mest populære WordPress eCommerce-plugin, WooCommerce er et fantastisk plugin til at opbygge din digitale butik fra bunden på WordPress.

Lige siden Automattic (teamet bag WordPress.com bloghosting) købte dem i 2015, har WooCommerce tilføjet flere temaer og funktioner, der er optimeret til et eCommerce WordPress-websted.

2. WPForms

WPForms

Det er vigtigt for enhver virksomhedsejer at have en måde for kunder at kontakte dem i tilfælde af, at de har feedback eller spørgsmål. WPForms er et plugin, der giver dig mulighed for hurtigt at oprette en kontaktformular på WordPress med en begyndervenlig grænseflade.

Brug af deres træk & drop-funktionalitet, kan du nemt oprette kontaktformularer, ordreformularer, betalingsformularer, e-mail-abonnementsformularer og mere med blot et par enkle klik.

For dem, der ønsker mere avancerede indstillinger og funktionalitet, kan du tilmelde dig deres Pro-version, som har flere muligheder og funktioner til tilpasning.

3. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster, der er et populært softwareprogram til optimering, hjælper dig med at konvertere dine forladte besøgende på webstedet ved at bede dem om at blive e-mail-abonnenter. Det er også et godt plugin, hvis du vil opbygge din e-mail-abonnementsliste og øge din opsøgende rækkefølge til dine loyale kunder.

4. Veeqo

Veeqo

Veeqo er en af ​​de bedste muligheder for at tage sig af alle dine ting WooCommerce lagerstyring har brug for. Softwaren er en alt-i-en e-handelsløsning, der giver dig mulighed for at administrere din WooCommerce butik (er), såvel som andre kanaler som eBay, Amazon og Etsy fra en enkelt platform.

Ved at bruge Veeqo kan du administrere ordrer, holde beholdningen synkroniseret i realtid, redigere produktfortegnelser, købe fra leverandører, styre din plukning, pakning og forsendelse og meget mere.

Softwaren hjælper detailhandlere med at undgå lager og oversalg, hvilket skaber en mere strømlinet og effektiv forretning.

5. Envira Gallery

Envira Gallery

For onlinebutikker er det meget vigtigt at have et galleri for at vise dine produkter til dine kunder. Mens WordPress giver dig mulighed for at oprette et billedgalleri uden behov for et plugin, er det stadig temmelig grundlæggende.

Envira Gallery hjælper dig med at oprette et lydhørt og smukt galleri nemt i WordPress. Med plugin kan du oprette flere gallerier, oprette albums, åbne billeder i lightbox-popups og så meget mere.

6. Yoast SEO

Yoast SEO

Tidligere kendt som WordPress SEO af Yoast, Yoast SEO er et populært WordPress-plugin, der optimerer dit websted til søgemaskiner og forbedrer dit websteds synlighed for nøglegrupper.

Plugin leveres med masser af funktioner ud over tilføjelse af metakoder, der hjælper dig med at forbedre dit websteds SEO-placering. Hvis du ikke er bekendt med SEO-vilkår, kan det tage lidt tid at vænne sig til. Heldigvis er deres interface meget brugervenlig og let at bruge.

7. BackupBuddy

BackupBuddy

Sikkerhed er absolut vigtig for enhver virksomhed, dobbelt så for et e-handelswebsted. En pålidelig form for sikkerhed er at have en sikkerhedskopi klar, hvis du mister alle dine kunders data på grund af en hardwarefejl eller et angreb på din værts servere.

Opsætning af en sikkerhedskopi til dit websted skal være den første ting, du gør, og vi anbefaler at bruge BackupBuddy da de ikke kun er pålidelige, men også lette at opsætte og gendanne dit WordPress-websted.

Endnu bedre skal du gemme din sikkerhedskopi i skyen til offsite for at få et ekstra beskyttelseslag. BackupBuddy giver bekvemmelighederne til let at konfigurere tingene.

8. Ecwid

Ecwid

Når det kommer til køb i en online butik, vil en professionel og enkel kasseside helt sikkert hjælpe med at forbedre dine chancer.

Det Ecwid WordPress-plugin opretter temmelig enkle kassesider, der indeholder alle de nødvendige funktioner, du har brug for til et e-handelswebsted. De også support over 40 internationale betalingsportaler indstillinger, realtidsforsendelsesintegration og 45 sprog.

9. MemberPress

MemberPress

Med MemberPress, kan du opbygge en medlemskabsmulighed til dit eCommerce-websted ved hjælp af et af de bedste tilgængelige WordPress-medlemskabsplugin.

Du opretter specielle abonnementer og eksklusivt indhold for dine medlemmer til at lokke andre brugere til at tilmelde sig. En god ting ved MemberPress er, at de også er kompatible med alle mulige betalingsportaler og med online-butiks-plugins som WooCommerce.

10. JigoShop

JigoShop

Vil du starte din online butik og har brug for en øjeblikkelig løsning? JigoShop Med WordPress-plugin kan du gøre det, da de har alle de nødvendige muligheder, du har brug for for at oprette et fuldt udstyret e-handelswebsted.

Du kan tage betalinger med PayPal, uploade alle dine produkter, bruge Skrill / Moneybookers uden at skulle installere eksterne eller yderligere værktøjer. De tilbyder også premium-udvidelser, som du kan bruge på dit WordPress-websted.

11. WP e-handel

WP e-handel

WP e-handel er en fantastisk løsning for virksomheder, der har brug for et enkelt, men alligevel omfattende eCommerce-plugin på WordPress. Ved hjælp af dette plugin kan du oprette din online butik fra bunden for at sælge digitale eller fysiske produkter, tjenester eller endda oprette et medlemssted.

Du kan tilpasse plugin’en, som du vil med CSS og HTML. Håndtering af dine ordrer og kataloger kan udføres med deres kraftfulde indbyggede værktøjer.

12. Easy Digital Downloads

Nem digitale downloads

Hvis du udelukkende er fokuseret på at sælge digitale varer, så Nem digitale downloads er et fantastisk plugin, der fungerer godt med WordPress e-handelswebsteder.

Det er et nemt at bruge plugin, der har masser af udvidelser til forskellige betalingsgateways, platforme og tjenester. Mens de arbejder med alle WordPress-temaer, har Easy Digital Download også deres egne smukke temaer, der er bygget specielt til plugin.

13. Shopify Connect til WooCommerce

Shopify Connect til WooCommerce

En af de hurtigst voksende e-handelsplatforme, Shopify er mere end bare en platform, det er en alt-i-en-løsning, der er problemfri og let at bruge.

Med Shopify Connect til WooCommerce kan du nu forbinde både Shopify og WooCommerce-systemer sammen. Du får fordelene ved WordPress, såsom fleksibilitet og tilpassbarhed. På samme tid kan du sælge direkte på sociale medieplatforme som Facebook og Pinterest med Shopify-forbindelser.

14. LearnDash

LearnDash

LearnDash er et fantastisk LMS (Learning Management System) plugin, som du kan bruge til at oprette og sælge digitale kurser på dit WordPress-websted. Det er dejligt for folk, der vil starte et vejledningswebsted eller undervise i specialiserede emner som digital marketing eller sociale medieteknikker.

Du kan nemt og hurtigt oprette lektioner, quizzer, opgaver og meget mere for at opbygge dine online-kurser ved hjælp af deres brugervenlige træk og slip-kursusbygger.

15. Hurtige og lette ofte stillede spørgsmål

Hurtige og lette ofte stillede spørgsmål

For nogle e-handelswebsteder vil det være nyttigt at have et FAQ-afsnit, hver gang du lancerer et nyt produkt eller en ny tjeneste, hvis dine kunder ikke er bekendt med selve produktet.

Hurtige og lette ofte stillede spørgsmål lever op til sit navn ved at lade dig tilføje FAQ-sider på en relativt hurtig og nem måde. Tilføjelse af FAQ-sektionen vil også hjælpe med at reducere kundesupportomkostninger og forbedre konvertering, så det er bestemt et godt plugin at have.

16. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Et andet godt eCommerce-plugin til opbygning af en e-mail-liste og til at sende e-mails til dine abonnenter er Constant Contact-plugin til WordPress.

Som en af ​​de mest begyndervenlige platforme at bruge, kan du få din e-mail-marketing op og køre på kort tid ved hjælp af deres hurtige og nemme opsætning. Plus med indbyggede værktøjer til at oprette tilmeldingsformularer og muligheden for at arbejde med blygenereringsværktøjer som OptinMonster, er det bestemt et plugin, du har brug for.

17. MonsterInsights

MonsterInsights

Sporing af din analyse er en god måde at forstå, hvad der fungerer for dit publikum. MonsterInsights giver dig mulighed for at oprette forbindelse til Google Analytics, så du kan lære mere om dine besøgende ved at spore, hvor de kom fra, og hvad de gør, mens du er på dit websted.

Mens plugin er gratis at bruge, kræver deres avancerede funktioner, at du køber deres Pro-version, hvilket giver dig mere indsigt og muligheder for at tilpasse dine data.

18. CSS Hero

CSS Hero

Temaer på WordPress er afhængige af CSS for det visuelle udseende på dit websted. For at ændre eller foretage tilpasning til dit tema, skal du være i stand til det i CSS. Og det kan være tidskrævende at lære det.

Med CSS Hero, du kan tilpasse dit WordPress-tema uden at skulle skrive en enkelt kodelinie. Alt hvad du skal gøre er bare at installere WordPress-plugin, og du kan begynde at tilpasse dine temaer med det samme.

Eller, hvis det er for meget for dig, kan du altid gå til premium WordPress-temaer.

19. MaxCDN

Et CDN (Content Distribution Network) hjælper dig med at indlæse dine billeder og andet statisk indhold på dit websted hurtigere for dine brugere. For e-handelswebsteder er det meget vigtigt at have hurtige indlæsning af sider for brugeroplevelsen.

Et pålideligt CDN-plugin, MaxCDN fungerer og integreres let med WordPress for at hjælpe med at få dit websted til at indlæse endnu hurtigere uden at skulle flytte til et nyt hostingfirma. Plus, det er super let at installere og komme i gang!

20. SEMRush

På e-handelsmarkedet er det altid en god ide at holde styr på, hvordan dine konkurrenter har det. Med SEMRush, kan du kontrollere, hvordan dine konkurrenter rangerer sammen med deres betalte søgeord og deres organiske trafik.

Ved hjælp af disse oplysninger kan du opbygge og optimere dit eget indhold og markedsføringsstrategi effektivt for at komme foran konkurrencen.

21. Produkt nedtælling WordPress Plugin

Produkt nedtælling

En god måde at øge salget er at markedsføre dine produkter i en begrænset periode. Produkt Nedtælling WordPress Plugin lader dig nemt oprette en produktoptællingsindstilling i din online butik og opfordre kunder til at gribe disse tilbud, før de forsvinder.

Det er et enkelt og effektivt værktøj, som du kan bruge til at øge salget på dit eCommerce-websted. Plus, det fungerer godt med WooCommerce.

Pak ind

Så der har du det, 21 WordPress-plugins, som du har brug for til et e-handelswebsted. Har du andre plugins, som du synes, vi skal inkludere? Fortæl os om det.

Har du et websted, men har brug for hjælp til at opbygge din online tilstedeværelse? Tjek derefter vores fantastiske guide til at bygge videre på online tilstedeværelse!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map