6 grunde til, at ejere af onlinebutikker elsker WordPress

WordPress driver 24% af internettet.


Det er mere end 75 millioner websteder.

Hvis du har læst min guide til oprettelse af en online shop, ved du, at jeg allerede anbefaler den stærkt. Det er det bedste sted at starte dit nye online shoppingimperium.

Hold op, hvad der præcist er WordPress?

Wordpress

Hvis du er ny til spillet, er WordPress en platform, der giver dig mulighed for at opbygge dit eget websted. Du vælger design, layout, adresse. De gør alle computer-trickery. Det er den nemmeste og hurtigste måde at oprette dit eget sted.

Før vi fortsætter, er det værd at bemærke, at jeg taler om WordPress.ORG ikke WordPress.COM. Der er en forskel. På WordPress.COM, dit kontrolniveau er begrænset, og du deler værten med millioner af andre. På WordPress.ORG, du henter softwaren og er vært for den selv. Det er lidt mere arbejde, men du får meget mere kontrol og kreativitet. Hvis du bygger en online butik, er WordPress.ORG, hvor du skal være.

Okay, så hvorfor elsker online-shopejere det?

Årsag nr. 1. Det er gratis

Du kan ikke argumentere med WordPress ‘pricetag. Det koster intet at downloade softwaren og komme i gang. Du vil bemærke, at andre online shop-optioner normalt leveres med en startomkostninger.

Den største konkurrent, Shopify starter for eksempel med et stabilt gebyr på $ 29 om måneden og bliver dyrere, når du vokser. Andre platforme, som Etsy og eBay, tager en sund del af dine salgsindtægter.

Med WordPress kan du oprette shop og sælge dit første produkt uden at betale en krone til værten. De giver dig mulighed for at beholde mere af din fortjeneste end nogen anden service online.

Hvis du er en ny butiksejer, tæller hver krone.

Årsag nr. 2. Det er virkelig nemt at konfigurere

WordPress kan prale af en berømt ‘fem minutters installation’. Det er ikke en overdrivelse. Den trin-for-trin-guide fører dig let gennem den, og du har et websted online på få minutter.

Den eneste vanskelige del er at konfigurere din webhosting. For at bruge WordPress.org skal du bruge en bedste bloghosting. Det er det jordgrund, der lader dig bygge webstedet.

Heldigvis har vi hos Bitcatcha alle webhost-svarene! Vi har en komplet liste over anbefalede webhosts, så du kan finde den rigtige til dig. Vi har endda interviewet brugere og spurgt dem, hvor godt deres webhost fungerer.

Årsag nr. 3. Du behøver ikke at være en kreativ webdesigner eller et kodningsgeni

Mange mennesker undgår at bygge deres eget websted, fordi de ikke ved, hvordan man skriver kode.

Det smukke ved WordPress er, at du ikke behøver at kende en enkelt HTML-linje (skønt det måske hjælper lidt). Dette er perfekt til ejere af onlinebutikker, der bare ønsker at fokusere på at sælge deres produkt!

Der er tusinder af gratis temaer – eller designs – som du kan vælge imellem. Et tema er en skabelon til dit websted, som du kan justere og ændre. De fleste af dem er gratis; du skal blot klikke på din favorit og se, at dit websted omdannes til dit foretrukne design.

Personligt anbefaler jeg at betale lidt penge for et unikt tema af bedre kvalitet. Hvis du leder efter et hurtigt svar, kan du prøve Avada-temaet. Det er det mest populære tema derude, og det giver øjeblikkeligt dit websted en professionel fornemmelse.

Avada

Du vil også sikre dig, at temaet er kompatibelt med WooCommerce. (WooCommerce er det værktøjsæt, du har brug for for at drive indkøbsmekanismen på dit websted). Et tema som Divi er perfekt til dette.

Årsag 4. Det er mobilvenligt

Du ved muligvis ikke dette, men mere end halvdelen af ​​al internetadgang finder sted på en mobilenhed. Det betyder, at de fleste af dine potentielle kunder bruger en smartphone eller en tablet på et hvilket som helst tidspunkt.

Hvis det ikke er overraskende nok, er her nogle flere mobile shoppingstatistikker:

 • Mobil internetadgang har nu overgået adgang til desktop og bærbar computer.
 • Mobil shopping er blomstrende, og sprang fra 8% til 15% i 2019.
 • 72% af e-handel finder sted på en mobilenhed i 2021.

(statistik fra Selz.com)

Men hvordan i alverden opretter jeg et mobilt websted??

Det gør du ikke, WordPress gør det for dig! Bare husk at vælge en lydhør tema når du designer dit websted. ‘Responsive’ betyder, at dit websted tilpasser sig den enhed, der opretter forbindelse til det. Hvis din kunde er på en iPhone, formes din online butik, så den passer til en iPhone-skærm. Hvis det er en tablet eller et skrivebord, klikkes det for at passe til den større skærm. Avada-temaet, som jeg anbefalede før, er fuldt lydhør.

At vælge et responsivt WordPress-tema betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvor dine kunder kommer fra. Du skal bare lave fantastiske produkter.

Årsag # 5. Tusinder af plugins lader dig gøre næsten alt hvad du ønsker

‘Plugins’ er enkle software-bits, der tilsluttes dit websted for at tilføje nye funktioner og funktioner. Hvis du har en idé til dit websted, er der næsten altid et plugin, der hjælper dig med at gøre det.

Vil du indsamle e-mail-adresser med en tilmeldingsformular? Let, den MailChimp-plugin vil tage sig af det.

Vil du automatisk beregne forsendelse og skat for dine kunder? Let, der er en WooCommerce-tilføjelse til det.

Vil du have knapper til deling af sociale medier overalt på dit websted? En social plugin gør det også. Du skal bare indlæse din WordPress-admin-side og gå til fanen ‘plugins’. Søg efter den, du ønsker, og du vil downloade den med et enkelt klik. Du har ikke brug for nogen teknisk know-how for at gøre dette. Alle tilpasningsmulighederne er enkle og ligetil.

Wordpress-plugins

[Bliv hos os, for i næste uge går vi dybt ind i verdenen af ​​plugins for at vise dig alle de bedste muligheder for online butikker.]

Det er live! En begyndervejledning til WooCommerce & De 8 væsentlige udvidelser

Årsag nr. 6. Det er sikkert og sikkert

Vidste du, at 51% af kunderne opgiver deres online indkøbskurv, fordi de ikke har det godt med at indtaste deres kreditkortoplysninger? Onlinesvindel er en meget reel bekymring. Og hvis du driver en online butik, håndterer du nogle utroligt sarte oplysninger.

Du har brug for en platform, som du kan stole på. Og at dine kunder har tillid til. WordPress er tæt beskyttet mod hackere takket være sin enorme infrastruktur. Du kommer ikke til magten på 75 millioner websteder uden et stærkt sikkerhedssystem! Du kan stole på WordPress, og det samme kan dine kunder.

Det har aldrig været så enkelt, sikkert (og gratis!) At oprette en online shop.

I løbet af de næste par uger afslører vi de væsentlige temaer og plugins, der vil gøre din online butik til en pengemaskine, så bliv hos os.

Det er live! En begyndervejledning til WooCommerce & De 8 væsentlige udvidelser

P.S. Jeg ville meget gerne høre fra alle butikkejere, der i øjeblikket bruger WordPress. Har du positive (eller negative) oplevelser på platformen? Del dine tanker eller spørgsmål i kommentarafsnittet.

Se nu, hvorfor de bedste WordPress-onlinebutikker bruger Managed WordPress-hostingplatform som deres base.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map