6 måder at øge den maksimale uploadfilstørrelse i WordPress

Dette er et gæstepost af Mustaasam Saleem fra Cloudways.


Når du har et WordPress-websted, skal du uploade filer hver gang for at holde dit websted aktivt og smukt. Så du skal vide, at der er mere end en måde at uploade dit billede, tema eller andet indhold til din WordPress.

Grundlæggende er der tre måder at uploade filer i WordPress:

 1. Log ind på din hostingudbyder ved at åbne deres online filhåndtering.
 2. Opret forbindelse til din server via en FTP-klient som FileZilla.
 3. Upload dine medier, temaer eller plugin-filer direkte fra WordPress Dashboard.

Hvis du vil uploade andet end medier, temaer eller plugins, kan du altid uploade dem via en filhåndtering. For alle normale uploads skal du imidlertid bare navigere til det ønskede sted i WordPress Dashboard og vælge tilføje / uploade fil.

Hvis du f.eks. Vil tilføje en video, skal du navigere til Medier -> Tilføj nyt, og vælg enten filen fra din computer, eller du kan bare trække og slippe den i boksen. Her er et skærmbillede:

Fejl i filstørrelse på WordPress

Bemærkede du dog noget underligt? Nej, ikke i artiklen. I skærmbilledet ovenfor. Ja, den maksimale uploadfilgrænse på kun 5 MB. Er det ikke noget modbydeligt? Og denne grænse gælder også, når du vil uploade et tema eller plugin direkte fra WordPress Admin Dashboard. Denne tærskel varierer dog fra hosting til hosting. Nogle tillader endda kun 2 MB som standard, mens andre muligvis tillader mere.

Men rolig; Vi er her for at fortælle dig nøjagtigt, hvordan du øger uploadgrænsen.

Lad os komme i gang uden videre.

PRO-TIP

Langsomt dræbe salg! Supercharge din WordPress-hastighed med disse 8 hacks.

Selvom der er flere måder at fjerne denne cap på filstørrelse, arbejder vi med tre indstillinger inden for PHP, der skal håndtere uploadgrænsen. Lad os definere indstillingerne først, så du ved, hvad du rent faktisk laver:

 • upload_max_filesize
  Dette definerer den maksimale uploadgrænse for filer.
 • post_max_size
  Dette definerer den maksimale uploadgrænse, der skal håndteres i en POST-anmodning.
 • memory_limit
  Dette definerer, hvor meget hukommelse der er allokeret til PHP. Dette nummer skal være lig eller højere end upload_max_filesize.

Lad os antage, at vi har en 20 MB fil. Vi indstiller upload_max_filesize til 25MB, post_max_filesize til 27MB og memory_limit til 30MB.

Her er de trin, du kan tage for at øge uploadgrænsen. Afhængig af din server, skal en af ​​dem fungere.

Bemærk

Sørg for at oprette en sikkerhedskopifil, inden du foretager ændringer.

1. Opret eller rediger PHP.ini-fil

PHP.ini indeholder PHP-konfigurationen til din server. Du kan finde det i rodmappen på din server. Gå til dit root-bibliotek, og søg efter php.ini-filen. Af sikkerhedsmæssige årsager er det muligvis skjult, så glem ikke at markere “Vis skjulte filer”.

Åbn php.ini-filen med en hvilken som helst teksteditor, og søg efter de tre indstillinger for at ændre dem i henhold til dit krav. Vi bruger følgende numre til dette eksempel:

Filstørrelse, der skal uploades: 20MB.

 • upload_max_filesize = 25MB
 • post_max_size = 27MB
 • memory_limit = 30MB

Hvis du ikke fandt filen php.ini, skal du ikke bekymre dig! Du kan oprette den med et højreklik på din mus og vælge Tilføj ny fil. Åbn den nye fil, og indsæt de tre linjer ovenfor, og gem den som php.ini.

Nogle gange navngives din server’s php.ini-fil som php5.ini. Bliv derfor ikke forvirret mellem de to.

2. Opret eller rediger .htaccess

.htaccess er en vigtig fil og indeholder forskellige konfigurationer til din server. De fleste hostingudbydere holder det imidlertid skjult. For at ændre det skal du kontrollere “Vis skjulte filer” igen og finde .htaccess-fil i rodmappen på din server.

Åbn den med enhver redigerer, og indsæt disse tre linjer i slutningen af ​​filen, hvor den står #END WordPress:

 • php_value upload_max_filesize 25MB
 • php_value post_max_ størrelse 27MB
 • php_value memory_limit 30MB

Hvis du ikke finder .htaccess-filen, kan du oprette en og indsætte standardindstillingen WordPress .htaccess filattributter og indsæt derefter de tre linjer ovenfor for at øge uploadgrænsen.

3. Ændring af en WordPress-fil

Hvis ovenstående to metoder ikke fungerede for dig, er der altid et alternativ. Du kan indsætte de følgende 3 linjer i dine WordPress-filer. Disse linjer kan skrives i wp-config.php, temaer features.php-fil osv. Dette er dog ikke den anbefalede måde at øge grænsen for uploadfilstørrelse.

 • @ini_set (‘upload_max_size’, ’25MB’);
 • @ini_set (‘post_max_size’, ’27MB’);
 • @ini_set (‘hukommelse_limit’, ’30MB’);

4. Direkte fra platformen

Nogle WordPress Hosting-udbydere som Cloudways har en indbygget funktion til at ændre filstørrelsesgrænsen. Sådan kan du gøre det direkte fra platformen, hvis du har Cloudways som din hosting-udbyder:

Gå til servere fra linjen øverst og kom ind på den ønskede server. Vælg Indstillinger & Pakker fra venstre rude, og du vil se Upload størrelse under fanen Basisindstillinger. Skift det til dit krav. I vores tilfælde bruger vi 25MB.

Cloudways Edit Memory

5. Plugin

Hvis du ikke ønsker at gøre det manuelt, er der altid et plugin i WordPress-arkivet. Du skal bare finde det rigtige plugin, der er kompatibelt med din nuværende WordPress-version. Prøv at bruge Forøg upload max filstørrelse som er kompatibel med den nyeste version af WordPress.

Fra venstre rude på dit WordPress Dashboard skal du navigere til Plugins -> Tilføj nyt, søg efter øget upload-maksimum-filstørrelse-plugin fra øverste højre hjørne, og installer det.

Installer plugin

Når plugin er aktiveret; naviger til dens indstillinger og indtast den ønskede størrelse for din nye uploadstørrelse.

Indtast værdien

Det er det! Du har netop øget WordPress Maksimal uploadfilstørrelsesgrænse.

6. Den sidste udvej mulighed

Hvis intet andet fungerer, skal du blot bede din hostingudbyder om at øge uploadgrænsen for filstørrelse på din WordPress-applikation, og de vil helt sikkert hjælpe dig. Cloudways 24 × 7-support er meget lydhør, og du vil være i stand til at arbejde dig hen imod dit mål på kort tid.

Hvis du kender andre metoder til at øge grænsen for upload af filstørrelse, er du velkommen til at dele den ved hjælp af kommentarsektionen nedenfor. Lad os også vide, hvilken mulighed der fungerede perfekt til din WordPress-applikation!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector