7 Forskningsanalyse-tip til at øge troværdigheden på dit websted

Mange virksomheder ivrig besat over ting som at generere trafik, øge konverteringer eller få deres websted til at se tiltalende ud, men meget få overvejer faktisk troværdigheden af ​​deres websted.


Har webstedets troværdighed endda noget? Tilsyneladende gør det det. Undersøgelser viser, at 34% af forbrugerne nævner en butiks anerkendte brand name som deres vigtigste grund til at handle med et brand. Der er også offentliggjort undersøgelser, der afslører a sammenhæng mellem brandets troværdighed og forbrugernes beslutning at købe fra et mærke. Kort sagt, jo mere troværdigt dit brand, jo mere salg vil det generere.

Udnyttelse af tilgængelige forskning og psykologiske studier, denne artikel deler 7 velprøvede tip, du kan bruge til at øge troværdigheden på dit websted:

1. Aktivér SSL på dit websted

Tilgængelige data viser det 78,9% af webstederne har intet SSL-certifikat eller et ugyldigt SSL-certifikat. Dette er ret interessant, især i betragtning af at det at have et SSL-certifikat ikke bare øger salget og trafikken, men det vil også øge din troværdighed.

Forskning har vist, at aktivering af SSL på dit websted – hvis den “HTTPS” foran din webstedsadresse og at besøgende har browsere viser dem en grøn hængelås, hver gang de besøger dit websted – kan øge konverteringerne med op til 87%.

Her er et par interessante eksempler på virksomheder, der var i stand til at øge deres troværdighed og forbedre konverteringer ved at aktivere SSL:

 • PaperCheck oplever en stigning på 87% i tilmeldinger efter aktivering af SSL på sit websted.
 • Central Reservation Service (CRS) oplevede en stigning i salget på 30% simpelthen ved at aktivere SSL.
 • Dwell.co.uk øgede konverteringerne med 13,8% og det månedlige salg med over $ 35.000 ved at aktivere SSL. For dem var dette en ROI på 48.000% for deres investering i et SSL-certifikat
 • Fitness Footwear, Ltd. oplevede et fald på 13,3% i nedlæggelse af vogne og en stigning i salget på 16,9% efter aktivering af SSL.

Som du kan se fra ovenstående eksempler, vil aktivering af SSL altid oversættes til salg; når folk ser hængelåsen og den grønne bjælke, føler de sig mere sikre, når de udfører transaktioner på dit websted, og de har naturligvis tillid til dig mere. Den forbedrede opfattelse af din troværdighed påvirker efterhånden dit salg.

2. Udnyt sikkerhedsforseglingssegler

Meget få virksomheder har en sikkerhedstol på deres websted, og konsekvensen er, at de mister meget salg. Forskning viser, at en enorm 48% af mennesker vil ikke helt have tillid et websted, der ikke bruger et sikkerhedstrust-segl. Faktisk blev det afsløret, at folk stoler på et websted, der har et tillidsforsegling over et websted, der tidligere har været brugt af en ven, en kollega eller et familiemedlem.

Dette giver mening i betragtning af det faktum, at internettet er inficeret med vira, og vi hører temmelig meget om nye hacks regelmæssigt. At have et tillidsforsegling viser, at dit websted er blevet kontrolleret af et tredjeparts sikkerhedsfirma, at dit websted har opfyldt nogle standarder, og at brugere sikkert kan udføre transaktioner på dit websted.

Når det er sagt, er de mest betroede tillidsforseglinger henholdsvis Norton (35,6%), McAfee SECURE (22,9%) og TRUSTe (13,2%).

Udnyt tillidssegler

3. Strategisk placere vidnesbyrd på nøglesteder på dit websted

Undersøgelser viser, at vidnesbyrd og anbefaling fra mund til mund påvirker op til 50% af alle købsbeslutninger, endnu kun en tredjedel af virksomhederne søger aktivt kundevurderinger.

Der er et populært ordsprog om, at intet tiltrækker et publikum som et publikum. Ingen ønsker at være en ensom ulv. Denne kendsgerning er faktisk rodfæstet i psykologi, og det har at gøre med, hvordan vores hjerne er forbundet. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Current Biology blev det observeret, at det område af vores hjerne, der er forbundet med belønning, er mere aktive, når andre er enige med vores meninger. Den psykologiske forklaring af dette skyldes spejlneuroner i vores hjerne; en spejlneuron er en neuron, der “skyder både når et dyr handler, og når dyret observerer den samme handling, der udføres af en anden.” Psykologer har også observeret tilstedeværelsen af ​​spejlneuroner hos mennesker, og det er konstateret, at den blotte handling ved at se andre gøre noget, kan påvirke os til at gøre det samme.

Berømte psykologiske undersøgelser såsom Jenness ‘konformitetseksperiment fra 1932, Sherifs autokinetiske virkningseksperimenter fra 1936 og Aschs konformitetsforsøg fra 1955 peger alle sammen på det faktum, at selvom folk allerede er i stand til at se noget, hører en gruppe mennesker en anden opfattelse sandsynligvis at få dem til at tvinge hen til gruppens syn. Dette er i vid udstrækning videnskaben bag vidnesbyrd; det faktum, at andre mennesker – som potentielle brugere af dit brand – har tillid til og anbefaler dit brand er nok til at få folk til at stole på dig også.

4. Tilskynde og fremvis brugergenereret indhold

Ligesom vidnesbyrd er der også observeret brugergenereret indhold for at øge troværdigheden og som en konsekvens forbedre salget.

Her er nogle bemærkelsesværdige casestudier af nogle meget succesrige anvendelser af brugergenereret indhold:

 • I 2009 lancerede tøjmærket Burberry The Art of the Trench – dets websted, der giver brugerne mulighed for at uploade og kommentere billeder af folk, der bærer Burberry-produkter. Den sociale beviseffekt af dette var så betydelig, at det resulterede i en stigning i salget på 50% år over år efter lanceringen af ​​webstedet.
 • Coca Cola lancerede først sin “Del en koks” -kampagne i Australien i 2011 – det er kampagnen, der mærker koksflasker med kundenavne og derefter beder dem om at dele billeder af deres personaliserede koksflaske på sociale medier. Dette var enormt vellykket, og i betragtning af kampagnens succes, udvidede Coca Cola den til USA og andre dele af verden. Resultaterne? En stigning på 2% i Coca Cola-salget i USA efter mere end et årti med svindende indtægter.
 • Det græske yoghurtfirma Chobani benyttede brugergenereret indhold i 2009, da det bad loyale kunder om at indsende videoer og billeder, der priste dens yoghurt. Indholdet blev derefter i vid udstrækning promoteret af Chobani. Resultatet var en stigning i omsætningen på 225,9% mellem 2009 og 2010.

Brugergenereret indhold er en af ​​de bedste former for troværdighedsforøgelse for din virksomhed. Ikke kun fortæller det folk, at mange andre bruger dine produkter og tjenester, det lader faktisk dem, der bruger dine produkter og tjenester, fortælle verden i deres egen stemme, hvor fantastisk du er.

5. Fremskynd din vej til bedre troværdighed

Vi bliver stadig mere utålmodige, og en masse forskning vidner om dette. Det mest bemærkelsesværdige er måske en undersøgelse fra 2015 af Microsoft Corporation der undersøgte 2.000 mennesker og undersøgte hjerneaktiviteten hos 112 andre mennesker med elektroencefalogrammer (EEG). Det blev observeret, at vores opmærksomhedsspænd er skrumpet massivt fra de 12 sekunder, det plejede at være i år 2000 til 8 sekunder nu. I modsætning hertil har vi et kortere opmærksomhedsspænd end en guldfisk – som har et opmærksomhedsspænd på 9 sekunder.

Der er så mange statistikker om rollehastigheden spiller på websteder – både hvad angår generering af trafik og konverteringer – og her er nogle af de mere interessante:

 • En forsinkelse på et sekund i webstedsbelastningstid vil resultere i et tab på 7% i konvertering
 • En side, der tager 6 sekunder at indlæse, oplever et tab på 50% i konvertering
 • Websteder med langsom indlæsning koster det amerikanske e-handelsmarked mere end $ 500 milliarder årligt

Hvad betyder hastighed dog for troværdighed?

 • Et overvældende 51% af kunderne vil opgive et køb på grund af langsom webstedshastighed.
 • 88% af kunderne vender sandsynligvis ikke tilbage efter en dårlig oplevelse.
 • Cirka halvdelen af ​​kunderne udvikler en mindre positiv opfattelse af det involverede firma.
 • Mere end en tredjedel af kunderne fortæller andre om deres skuffende oplevelse.

Dette resulterer igen i store brandskader og påvirker din troværdighed alvorligt.

Selvom det tilsyneladende er enkelt, er det at øge dit websteds hastighed en af ​​de bedste ting, du kan gøre for at øge dit websteds og brandets troværdighed. Løsningen er derfor at finjustere dit websted for forbedret ydelse eller få en bedre webhost. Vi foreslår InMotion Hosting, her er grunden.

6. Påtegning fra myndighedskilder

Forskning har vist, at en af ​​de største måder til at sikre overholdelse er en anmodning fra en myndighedskilde; faktisk blev det observeret, at de fleste mennesker vil overholde instruktionerne fra myndighedstallene, selvom det betyder at forårsage dødelig skade på en anden. Forestil dig at få rådgivning fra din læge, advokat eller en retshåndhævelsesagent; hvor alvorlig vil du tage deres ord i forhold til en andens?

Måske mest berømt undersøgelse af overholdelse og lydighed mod autoritet var Milgram-eksperimentet. Eksperimentet blev udført af Yale University-psykolog Stanley Milgram med det formål at observere folks reaktion, når de blev bedt om at gøre noget af en myndighed. Det involverede almindelige mennesker, der gennem en avisannonce blev opfordret til at administrere elektriske stød til andre mennesker “som dem” baseret på instruktioner fra en myndighedsfigur. Det blev observeret, at selv efter at de mennesker, der blev elektrokutteret, ikke længere reagerede (en indikation af, at de muligvis blev udskrevet eller død), fortsatte 65% af deltagerne i eksperimentet at administrere chokket, så længe de blev instrueret. at gøre det af myndighedstallet. Dette viser, hvor meget vi har tillid til og er villige til at gøre noget, ofte uden spørgsmål, hvis det bliver bedt om det af en autoritetsfigur.

En nyere og relatabel oplevelse af den indflydelse myndighedens påtegning kan have på troværdighed er “Oprah-effekten.” Grundlæggende er alt, hvad Oprah støtter, guld. Mere for nylig hende bare at købe en andel i Vægtvagterne brand øgede sin lagerværdi med 170% næsten natten over.

Oprah støtter en frityrgryder

Oprah støtter en frityrgryder

Vil du øge troværdigheden på dit websted? Få en autoritetstal til at støtte dig.

7. Filtrer ikke det “negative”

Et omhyggeligt kig på de fleste websteder afslører få negative eller endda lidt ubehagelige ting, folk siger om mærket – som om det hele er perfekt. Selvom det kun er naturligt at ønske at fremhæve de bedste ting, folk siger om dit brand, er det ikke nødvendigvis den mest forsigtige ting at gøre med hensyn til troværdighed. Undersøgelser fra Reevoo fandt det dårlige anmeldelser kan forbedre konverteringer med 67%; besøgende er mere tilbøjelige til at stole på dit brand, hvis de ser en afbalanceret kombination af gode og dårlige ting, folk siger om dig. Det blev også observeret, at så mange som 30% af mennesker mistænker censur eller falske anmeldelser, når de kun ser positive ting om dig.

Filtrer ikke det negative

Her er nogle bemærkelsesværdige eksempler af dette i aktion:

 • Tuscan, en vin, der koster $ 60 pr. Flaske, oplevede en 5% stigning i salget, efter at en populær anmelder sammenlignede sin aroma med stinkende sokker.
 • Shake Weight, en vibrerende håndvægt, blev ikke kun latterligt i medierne, men det var på et tidspunkt kaldet “den mest latterlige fitness-gadget gennem tidene” af en avis. Resultatet? Over 50 millioner dollars i salg.
 • Marketingeksperter Jonah Berger, Alan T. Sorenson og Scott J. Rasmussen, i et eksperiment, der observerede salgsmønster på omkring 250 fiktionværker, der blev gennemgået i New York Times fra 2001 til 2003, fandt, at dårlige anmeldelser forårsagede salg af bøger af ukendte forfattere til stiger med et gennemsnit på 45%.

Uanset om det har at gøre med din påtegning af andre mærker eller godkendelse af dit brand af andre, så at lade folk se et par “ikke-så-positive” ting, der er blevet sagt om dig, vil gå langt for at øge troværdigheden.

For ejeren af ​​et e-handelswebsted er troværdighed af største betydning med hensyn til stigende salg. Disse 7 tip er pænt. Har du noget, du kan tilføje til denne liste?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector