Hvorfor skal du forbinde Etsy til et Wix-websted & hvordan man gør det på 10 minutter

Etsy er vokset fra et ukendt websted til at købe seje håndlavede ting til et børsnoteret firma, der solgte over 2 milliarder amerikanske dollars i varer sidste år.


Hvis du sælger håndlavede varer eller unikke digitale downloads, har Etsy over 50 millioner aktive brugere, der køber og sælger, så du har ikke noget problem med at finde kunder. Du behøver ikke at bekymre dig om at oprette et websted eller finde folk til at købe dine produkter. Etsy håndterer det for dig.

Men når din virksomhed vokser, kan du opleve, at Etsy ikke tillader dig at gøre nogle af de ting, du har brug for, så det er en nødvendighed at oprette din egen hjemmeside.

Hvorfor Wix og Etsy er store sammen

Sådan forbindes Etsy til Wix

Hvis du har dit eget websted, foreslår nogle, at du lukker din Etsy-butik og opgiver Etsy helt. Men i betragtning af at Etsy indbragte over 87 millioner dollars alene i tredje kvartal af 2016, tror du virkelig det er det bedste råd?

Over 20 millioner mennesker er aktive købere på Etsy. Det er mange chancer for at sælge dine produkter. Hvis du ser alvorligt på at sælge online på fuld tid, skal det være en del af din virksomhed. Men kun en del.

I stedet for at lukke din Etsy-butik, hvorfor ikke forbinde den til et Wix-websted? Dette skaber en gratis måde at bringe trafik til dit websted på.

Wix er et webstedsoprettelsesværktøj til folk, der ikke ved, hvordan man designer websteder. Du behøver ikke at kende en kodelinje. Hvis tanken om at oprette et websted giver dig mareridt, gør deres kunstige design intelligens det let. Bare svar på nogle enkle spørgsmål, og inden for et par minutter har du et websted.

Ved at kombinere dit Wix-websted med din Etsy-butik har du en indbygget kilde til organisk trafik til dit websted, der ikke koster dig en krone. Gratis trafik er svært at komme i disse dage. Og når du bygger en forretning på en skobånd, føjes dimes virkelig op.

Opret et Wix-sted: 

Hvis du lige er startet, viser denne omfattende guide dig nøjagtige trin til, hvordan du bygger dit første Wix-sted.

Hvorfor skulle jeg inkludere min Etsy-butik på Wix?

Hvis du vil have en virksomhed, der vil vare, skal du bygge den på din egen, ikke på Etsy. Hvad ville der ske med dit voksende brand, hvis Etsy begyndte at opkræve $ 1000 / år for at bruge deres platform?

Etsy gør et fantastisk stykke arbejde for at promovere deres brand online, på tryk og på tv. De bruger hundretusinder af dollars på markedsføring for konstant at få nye kunder. Folk stoler på Etsy og elsker at købe af dem. Disse ting kan være sandt om dig, men hvis du har hundreder af tusinder af dollars at bruge på markedsføring, behøver du ikke have en Etsy-butik.

Mens Etsy er en fantastisk platform, der arbejder hårdt for at tilfredsstille både købere og sælgere, har det begrænsninger.

Disse begrænsninger gør det svært at vokse din virksomhed. Men det er muligt at få det bedste fra begge verdener. Indlejring af din Etsy-butik på dit Wix-websted giver dig mulighed for:

  1. Lettere bygning af e-mail-listen
  2. En bedre kundeoplevelse
  3. Evnen til at pleje kunder, der ikke er klar til at købe
  4. Ingen links til konkurrerende produkter

1. Lettere bygning af e-mail-listen

På Etsy får du kun din kundes e-mail-adresser, når de foretager et køb. Dette er et godt udgangspunkt, og du skal allerede e-maile dine kunder regelmæssigt.

Men kundemails er kun et udgangspunkt. Dette giver ikke en mulighed for at få forbindelse til de mennesker, der ikke købte ved deres første besøg på dit websted. Med Wix kan du bruge en af ​​deres listebyggende apps til at fange e-mail-adresser på dine besøgende, der endnu ikke er kunder.

2. En bedre kundeoplevelse

Kundeservice til online-virksomheder starter med et websted, der gør det nemt for kunderne at finde og købe, hvad de ønsker. Kald det brugeroplevelse, kundeservice eller kundeoplevelse. Hovedpunkterne er, at du er nødt til at gøre det så let som muligt for kunderne at købe fra dig.

En del af grunden til, at folk elsker at købe hos Etsy, er, at de gør det super let for enhver at købe. Søg, klik, køb. Det er det. Hvorfor bruge utallige timer på at finde ud af, hvordan man gør alt dette selv, når man bare kan bruge deres proces?

Hvis du ikke ønsker at beskæftige dig med opsætning af indkøbsvogne og integrering af dem med betalingsportaler, fører Etsy Store-appen fra Wix kunder til Etsy-kassen siden. Fordi kunderne har tillid til Etsy og elsker at købe fra dem, vil dine opgivelsesrater være lavere.

3. Evnen til at pleje kunder, der ikke er klar til at købe

Hvis du sælger en dyre pris, kan det tage flere besøg, før de har tillid til dig nok til at foretage et køb. Selvom der ikke er et “officielt” nummer fra Etsy, er sælgere det gennemsnitlig salgspris på Etsy til omkring $ 20.

Hvis du tilbyder en freebie på dit websted i bytte mod en e-mail-adresse, vil det være lettere at holde kontakten med udsigterne. På denne måde kan du sende dem e-mails, der leder dem mod at købe dit produkt.

4. Ingen links til konkurrerende produkter

Når en kunde ser på varen, er der en menu, der fører dem til flere produkter fra andre Etsy-sælgere. Etsy-shoppen på et Wix-websted har ikke disse links, så din potentielle køber har ikke en måde at finde lignende produkter fra en anden sælger.

Konkurrerende produkter i Etsy

Sådan forbindes din Etsy-butik til dit Wix-websted

1. Log ind på din Wix-konto.

2. Klik på knappen Tilføj app fra dit betjeningspanel i øverste højre hjørne.

Tilføj en app i Wix

3. Skriv ordet ‘Etsy’ i feltet Søg apps øverst på skærmen App Market. 

4. Vælg appen Etsy Shop, og klik på knappen ‘Tilføj til websted’.

Wix App Market

5. Åbn Wix Editor fra skærmen Success. 

Tilføjelse af App-app

6. Wix Editor opretter en ny side kaldet Etsy Shop.

Desværre kan du ikke integrere din butik på din startside. Hvis du prøver at slette denne side, fjerner du Etsy shop-appen. Siden er fyldt med demoinformation for at give dig en idé om, hvordan butikken ser ud. Du skal forbinde din butik gennem indstillingerne for at se dine varer.

7. Klik hvor som helst i butikken for at få den ovale knappen ‘Indstillinger’ til at vises.

Etsy Wix-indstillinger

8. Klik på den blå ‘Tilslut din butik’ -knap i den app, der dukker op øverst på din forhåndsvisning af din side. 

Tilslut Etsy Shop

9. Giv Wix tilladelse til at trække dine Etsy-oplysninger

Tillad Wix til at trække dine Etsy-oplysninger ved hjælp af dit Etsy-login i popup-vinduet. Hvis du stadig er logget ind på Etsy, skal du klikke på knappen Tillad. Du ledes tilbage til Etsy Shop-appen i Wix Editor.

Brug af Etsy Store-appen inde i Wix Editor

Etsy Store-appen er meget ligetil. Det indeholder to sektioner:

  1. Indstillinger
  2. Design

Appens indstillinger giver dig mulighed for at vælge, hvilke sektioner i din Etsy-butik, der skal vises. Hvis du vil ændre teksten i nogen af ​​disse sektioner, skal du gå til din Etsy-konto for at gøre det. Klik bare på den blå ‘Rediger butik’ -knap fra Etsy for at foretage ændringer i disse sektioner.

Rediger butik

Afsnittet Design giver dig mulighed for at ændre farver på knapper og tekst, men du kan ikke ændre det aktuelle layout på siden.

Konklusion

Ved at kombinere det store kundegrundlag for Etsy og e-mail-listebygningsmulighederne på dit Wix-websted er du på vej til at opbygge en lukrativ online-forretning, der vil opretholde dig i mange år fremover.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector