Shopify SEO: 9 Essentials for at styrke din butiks Google Rank (Den komplette Shopify-guide del 3)

Din Shopify-butik er sat op, den ser fantastisk ud, og de første ordrer kommer ind. Perfekt!


Det næste store skridt er at generere en vis alvorlig trafik gennem Google.

Tænk engang. Hvis din online butik var på Googles første resultatside, kunne du generere salg uden at skulle bruge en krone på reklame.

Shopify SEO - 9 væsentlige ting for at styrke rangordningen

Det er naturligvis ikke let at stige op i Google-rækkerne. Men det er muligt med en smule ‘søgemaskineoptimering’ eller SEO.

Afhentning i vores komplette Shopify-guide

 • Del 1: Sådan opretter du en Shopify-butik på kun 19 minutter
 • Del 2: 11 Shopify funktioner, der øger dit salg
 • Del 3: Shopify SEO: 9 Essentials for at øge din butiks Google Rank
 • Del 4: “Hvordan tiltrækker jeg kunder ??” De første 7 trin til promovering af din Shopify-butik
 • Er Shopify For You? Læs vores detaljerede Shopify-gennemgang

I del 3 af denne Shopify-guide undersøger vi det væsentlige ved SEO til Shopify. Lad os hoppe lige ind.

1. Vælg de perfekte søgeord, så Google kan finde dig

Nøgleord er SEO’s hjerte. Nøgleord fortæller Google nøjagtigt, hvem du er, og hvad du gør.

For at komme med de bedste nøgleord, skal du lægge dig selv i din kundes sko. Hvad ville du søge efter for at finde dine produkter? Måske er det ‘punk-t-shirts’ eller ‘prom kjoler’ eller ‘eventyrkameraer’.

Der er et søde sted, når det gælder valg af nøgleord. Det er svært at rangere efter brede nøgleord som ‘sko’, fordi de største forhandlere dominerer. På den anden side vil en niche-nøglefrase som ‘lilla velcro-punksko’ ikke finde nok søgninger. Prøv noget i midten, ligesom ‘punksko’.

Der er en videnskab til at vælge de rigtige ord og sætninger. Vi har for nylig skrevet et detaljeret indlæg om valg af nøgleord, som er et godt udgangspunkt.

2. Vælg et nøgleord eller en sætning, der rent faktisk sælger

Her er den største forskel mellem normal SEO og SEO for Shopify:

Du vil have søgere, der faktisk vil købe noget.

Vælg et nøgleord eller en sætning, der rent faktisk sælger

Lad os sige, at du sælger håndlavede smykker på Shopify. Mennesker, der søger efter ‘håndlavede smykker’ er muligvis på udkig efter oplysninger om at lave smykker. Du er ikke interesseret i disse mennesker.

Du vil have en kunde, der ønsker at købe håndlavede smykker. Prøv at ændre dine søgeord eller sætninger til at inkludere aktive ord som ‘køb’, ‘bedste’ ‘billige’.

Kig efter et nøgleord eller en sætning, der antyder en intention om at købe. Tjek dette omfattende guide til at finde de rentable søgeord af Pardeep Goyal.

3. Placer disse nøgleord på alle de rigtige steder

Har du dine perfekte søgeord? Store. Tid til at placere dem, hvor Google finder dem.

Shopify har fem vigtige steder at placere dine søgeord:

1. Din sidetitel

Dette er den titel, der vises på Googles resultatside.

side-titel-Shopify-seo

Læg mærke til, hvordan denne butik placerer nøgleordet ‘træ-solbriller’ foran butiksnavnet? Det er fordi flere mennesker søger efter ‘træ solbriller’. Tænk på at beskrive din butik i titlen.

Shopify-side-titel-seo

Gå til online butik > Præferencer for at ændre dine.

Pro tip: prøv at gøre din titel til en opfordring til handling. Tænk på det som en lokkende overskrift, der beder om at blive klikket. Se hvordan House of Fraser bruger en aktiv CTA: “Køb dit ur online”

SEO CTA

2. Meta beskrivelse

Metabeskrivelsen er det korte stykke ordlyd, der vises under titlen. Igen skal du placere dine søgeord her MEN prøv at gøre det beskrivende og spændende. Dette er din chance for at overbevise kunderne om at klikke.

Sørg for, at hver side også har en anden metabeskrivelse. Igen, gå til Online Store > Indstillinger.

meta-beskrivelse-seo-Shopify

3. Billedbeskrivelse & Alt tags

Google er temmelig smart, men den kan stadig ikke se et billede af, for eksempel, en rød sok. Du skal fortælle Google, at det er en rød strømpe. For at gøre dette, skal du ændre navnet på billedfilen til ‘rød sok [butiksnavn]’, før du uploader.

Du kan også tilføje ‘alt-tekst’, dvs. den tekst, der vises, hvis en webbrowser ikke kan indlæse billedet. Gør det beskrivende og inkluder dine nøgleord. Nu kan Google finde det, læse det og rangordne det.

Shopify-seo-alt-tag

Ønsker mere? Læs Shopifys guide til optimering af dine produktbilleder.

4. Overskrifter og titler (H1-tags)

Dine overskrifter er et af de første steder, som Google ser for at se, hvad dit websted handler om. Sørg for, at dine produktsider alle har beskrivende overskrifter, og glem ikke at medtage dine søgeord.

5. Produktbeskrivelser og kopi

Medtag altid dine søgeord i produktbeskrivelsen for at hjælpe Google med at finde din side. Det er også vigtigt, at du skriver unikke og spændende produktbeskrivelser.

Kopier ikke bare producentens beskrivelse, fordi – chancerne er -, at kopien indsættes overalt på internettet og Google hader kopi af duplikat. Derudover er dine beskrivelser en stor chance for at vise din egen tone og overbevise kunderne at foretage et køb.

4. Forbind dine sider og indhold med interne links

Foruden søgeord er links en væsentlig rankingfaktor for SEO. Start med at bruge interne links på hele dit websted. Link til dine produktsider fra startsiden. Opret kategorilinks og link til produkter fra din blog.

Jo mere forbundet dit websted er, desto mere forstår Google om din butik og dens produkter. Tænk på det som at opbygge et fundament eller rygrad til dit websted.

5. Opret backlinks til din Shopify-butik

For at rangere din butik ser Google på, hvilke andre websteder der linker til dig. Google bruger en algoritme baseret på antallet af links og autoriteten på det websted, der linker til dig for at bestemme din bedømmelse.

Hvis f.eks. The Huffington Post og The New York Times linker til dine produkter, ved Google, at du skal have en vis reel autoritet, så du rangerer højere.

Der er utallige måder at generere links tilbage til din Shopify-butik. Afsendelse af en pressemeddelelse vil hjælpe med at få dækning på blogs, komplet med et link tilbage til dit websted. At tilbyde at skrive gæsteposter til blogs i din niche vil også give dig et link. Du kan også blot e-maile websteder og bede dem om at gennemgå eller linke til dine produkter.

Pro tip: ALDRIG købe links, brug en link farm eller link exchange. Google jager websteder ned ved hjælp af disse teknikker. Du leder efter naturlig linkadfærd.

6. Tilskynde kundevurderinger

Google elsker unikt indhold, regelmæssige opdateringer og bevis på høj brugeraktivitet og tilfredshed. Kundeanmeldelser markerer hver af disse bokse og hjælper med at generere mere salg. Win-win.

Opmuntrer kundeanmeldelser

7. Indstil omdirigeringer til gamle produktsider

Enhver onlinebutik vil til sidst gå tør på lager eller afbryde en vare. Hvis du sletter denne vare, fører eventuelle links til det produkt nu kunder til en fejlside. Google hader fejlsider, og det øger din afvisningsprocent (en anden faktor, som Google ser på).

Indstil i stedet omdirigeringer fra gamle produktsider til nye. Enkel.

Sådan gør du.

8. Brug blogfunktionen!

Indhold og blogging er super nyttigt til SEO. Det er en chance for at presse flere søgeord ind og generere masser af backlinks og trafik til din Shopify-butik. Det har også effekten af ​​at holde folk på dit websted længere (fantastisk til SEO) og pege kunder på dine produkter.

Shopify har en indbygget blogfunktion, men den er enormt underbrugt. Start en indholdsstrategi, og prøv at blogge en gang om ugen. Ikke sikker på, hvad jeg skal blogge om? Blive inspireret!

9. Du skal ikke bekymre dig om sitemaps. Shopify får dig dækket

En af de bedst bevarede hemmeligheder hos Shopify er, at de automatisk genererer en sitemap.xml-fil. Dette indekserer dit indhold, produkter og sider, så Google nemt kan finde dem. Det er ofte en smerte at etablere, men Shopify får dig dækket. Når du har webadressen til sitemap, skal du sende den til Google Search Console og du får mere nyttig information om dit websted.

Hvis du ikke ved, hvor dit sitemap er, skal du få adgang til det på: din-url.com/sitemap.xml. Ellers skal du læse denne Shopify-sitemap-guide.

Shopify har et ret stærkt SEO-fundament, men med et par justeringer og tricks kan du stige op i Google-rækkerne.

Har du prøvet at forbedre SEO til din Shopify-butik? Fortæl mig det i kommentarafsnittet.

Og hold dig rundt for den sidste del af denne Shopify-serie, når vi skal se på at markedsføre og markedsføre din Shopify-butik for ultimativt salg.
Avatar

Om forfatteren

Ben er tekstforfatter og redaktør fra London. Hans arbejde vises regelmæssigt i The Huffington Post, og han har arbejdet på flere succesrige tekstforfatterkampagner til Sony UK. Du er velkommen til at oprette forbindelse til Ben via Twitter.

Synes godt om, hvad du har læst?

Bliv medlem af vores abonnenter, der modtager opdatering fra Bitcatcha. Vi sender eksklusive tip og tricks til online forretning.

Næste “

Boost Engagement & Indtægter med en e-mail-velkomstserie (Den definitive guide til e-mail-marketing del 3)

” Tidligere

Bliv aldrig hacket igen: En sikkerhedsninja-anmeldelse

Er dit websted hurtigt nok?

Tab ikke salg. Kontroller din serverhastighed her.

BLIV BEDRE
 • Opret online forretning
 • Opret en blog
 • Bedste vært i 2020
 • Bedste VPN
 • Bedste Webstedsbygger
 • Bedste Cloud Storage

Start her

 • Din online butik på 19 minutter: Sådan opsættes Shopify (den komplette Shopify-guide del 1)
 • 11 Shopify-funktioner, du ikke vidste om (men de vil raket dit salg): Den komplette Shopify-vejledning, del 2
 • Shopify SEO: 9 Essentials for at styrke din butiks Google Rank (Den komplette Shopify-guide del 3)
 • “Hvordan tiltrækker jeg kunder ??” De første 7 trin til promovering af din Shopify-butik (Den komplette Shopify-vejledning, del 4)
 • UX-design del 1: Sådan udarbejder du dit værdiproposition & Overbevis brugere om at tage handling

Opret Shopify Online Store

hurtige links

Shopify

Plan / Priser

Skabeloner

Installationsvejledning

14-dages prøveperiode

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map