16 mega-tipp az e-kereskedelem konverziós arányának növelésére

Engem lenyűgöznek a konverziós arányok.


Mert növelheti eladásait anélkül, hogy egyetlen fillért költene az extra marketingre.

Az új ügyfelek üldözése helyett szűkítheti webhelyét, és még jobban kihozhatja a meglévő forgalmat.

Várjon, mi az átváltási árfolyamok?

Egyszerű, minden alkalommal, amikor az ügyfél rákattint a „vásárlás gombra”. Vagy minden alkalommal, amikor feliratkoznak a szolgáltatásodra. Az Ön konverziós aránya az összes olyan látogató százaléka, akik rákattintanak arra a nagyon fontos gombra.

Vágjuk le a hajszara, és mutassuk meg, hogyan kell magasan elküldeni az e-kereskedelem konverziós arányát.

1. Állítsa be a kisebb konverziókat

Tudtad, hogy Az üzlet látogatóinak 90% -a még nem hajlandó vásárolni tőled? Beletelik egy ideig, amíg kiépíti ezt a bizalmat, és meggyőzi valakit, hogy vásárol tőled.

De ahelyett, hogy búcsút mondana a 96% -nak, állítson be néhány kisebb konverziót az út mentén – mint például egy e-mail feliratkozás. Még ha nem is azonnal eladja, akkor kap egy e-mail címet. Ez azt jelenti, hogy ápolhatja őket. és hajtsa végre ezt a nagy átváltást később.

Marie Claire - kisebb átalakítás

Vessen egy pillantást arra, hogyan kínál Önnek Marie Clare a ’50 legjobb szépségápolási tippet ‘e-mail címért cserébe. Tudják, hogy potenciális ügyfeleik imádni fogják, és kis átalakítást végeznek.

Végül az előfizető valószínűleg tőlük fog vásárolni. Teljes átalakítás befejeződött!

2. Vegye ki a kockázatot

A legtöbb ember szkeptikus abban, hogy vásároljon egy kisvállalkozást, amelyről még soha nem hallott. Óvatos ösztönünk bekapcsol, és gyakran beszámolunk belőle.

Tehát távolítsa el a kockázatot, mielőtt az ügyfélnek esélye lenne arra gondolni! Várja meg, hogy egy potenciális vásárló miért habozik a termék megvásárlásával kapcsolatban. Tegyük fel, hogy divatáruházat működtet. Ügyfelei a következő kockázatok miatt aggódnak:

 1. a ruhák nem lesznek megfelelőek
 2. nem fogják tetszeni, ha kipróbálod
 3. pazarolták pénzüket szállításkor

Tehát távolítsa el ezeket a kockázatokat a „go” szóból.

Hugo Boss - Csökkentse az ügyfelek kockázatát

Hugo Boss ezt közvetlenül a weboldaluk tetején csinálja. Azonnal elmondják az ügyfeleknek, hogy ingyenesen visszajuttathatják a terméket. És még kiegészítő változtatásokat is végrehajtanak az Ön számára.

Ha nem tetszik a ruhák, akkor visszakapja pénzét, vagy megváltoztathatja. A kockázat és a szorongás eltűnt.

3. Társadalmi bizonyíték

Ezen óvatos akadályok lebontásának és az extra konverziók biztosításának másik módja a társadalmi bizonyíték. Mutasd meg a látogatóknak ezt igazi emberek már használja a terméket.

Az ügyfelek juhok; szeretik tudni, hogy mások bíznak az Ön szolgálatában!

Asos jobban csinálja ezt, mint bárki más a #AsSeenOnMe funkcióval. Az ügyfelek képeket töltenek fel róluk Asos ruhát viselve.

Mutassa meg termékét működésben

Ez meggyőzi a látogatókat, hogy mások is bíznak az Ön termékeiben. És ez biztosítja számukra a „vásárlás” gombra való kattintást. Ez a sajátosság azt is lehetővé teszi, hogy az emberek látják, hogy néznek ki a ruhák a „normál” embereknél. (azaz nem modell!), amely nagyban segíti az embereket döntéshozatalban.

Marketing guru Mark Schaefer ezt jobban mondta, mint bárki más:

Társadalmi bizonyíték

4. Egy kattintással történő vásárlás

Találd ki, hogy hány online bevásárlókocsit hagytak fel, mielőtt kijelentkeznél?

68%.

68% !! Ez egy hatalmas ember, akik közvetlenül a célvonalon vannak, de vásárlás előtt kattintanak rá. Miért történik ez??

Az egyik válasz egy bonyolult fizetési folyamat. Az ügyfelek unatkoznak, csalódottak vagy figyelmesek.

A te dolgod, hogy rávegyél őket gyorsan megnézni. A fizetési és a fizetési folyamat egyszerűsítése kiemelt prioritás.

A már bejelentkezett meglévő ügyfelek számára állítson be egy kattintással történő vásárlást.

Amazon - fizetési folyamat

Ön már tudja, hogy az Amazon egy kattintással történő vásárlás királya. Valószínűleg már esett érte (értem már használtam). A rendszer megjegyzi az összes adatot, így megrendelheti a rendetlen fizetési folyamat átesése nélkül.

5. „Vásárlás vendégként”

Van egy másik oka annak, hogy az ügyfelek oly gyakran hagyják el a kocsikat. Végtelen mennyiségű információt kérnek tőlem. Ne feledje, hogy minél több konverziót próbál elérni az ajtón keresztül. Tegye ezt a részt a lehető legegyszerűbbé.

Adjon az embereknek egy rendkívül egyszerű módot a fizetésre és a továbblépésre. Minél több információt kér, annál valószínűbb, hogy elveszíti az eladást.

Apple vendég pénztár

Az Apple nagyszerű rendszerrel rendelkezik itt. Természetesen végül megadja az e-mail címét, de hagyja, hogy a végéig. Először juttassa el őket a fizetési átjáróhoz.

6. Ingyenes szállítás

Vevőként gyakran mentálisan elkötelezzük magunkat valami vásárlás mellett. Indokolni fogjuk az árat a fejünkben, és végre meglátogatjuk a pénzt.

Aztán – várjon – csak 5 dollárt fizettek hozzá! Ez egy kis összeg, de megváltoztatja a vásárlás teljes pszichológiáját. Ez egy újabb akadály, amely egyszerűen elfordíthatja az embereket.

ingyenes szállítás

Próbáljon meg mindenkihez hozzáadni az ingyenes szállítást, és inkább árusítsa a termékek szállítási költségét. Tudjuk, hogy ez kissé trükkössé teszi a dolgokat az Ön és a fiókjai számára, de vannak módok, amelyek segítenek.

7. Csökkentse a megjelenített termékek számát

A józan ész azt mondja nekünk, hogy minél több terméket értékesítsünk. Végül is mindenki szereti a választást, igaz?

Az igazság valójában egészen más. Amikor az ügyfelek sok termékkel szembesülnek, hajlamosak egyiket sem választani. Nagyon megterheltek, és nem tudnak dönteni.

Ha csak kicsi a választék, akkor könnyebb kiválasztani.

Néhány Stanfordi Egyetem szakértője kipróbálta ezt egy jam shopban. Amikor kevesebb választékot kínáltak az ügyfeleknek a lekvárízekről, az eladások felrepültek.

néhány termék jobban átalakul

Vegyen ki egy levelet az Apple könyvéből itt. Két kézből számolhatja meg az általuk eladott termékek számát. És ők a világ legnagyobb kiskereskedelmi vállalata. A pokolba, ők a világ legnagyobb vállalata (a piaci korlát szempontjából)

8. Hozzon létre szűkösséget

Mindannyian rettegünk, hogy elveszítünk egy fantasztikus üzletet vagy ajánlatot. Ha azt mondja az ügyfeleknek, hogy csak korlátozott készlete van hátra, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel vásárolják meg.

Egy nemrégiben készült tanulmány szerint ez a trükk az egyik marketingszakember konverziós rátáját egy évvel növelte elképesztő 332%.

Ha azt mondja az ügyfeleknek, hogy egy ajánlat 6 perc és 18 másodperc alatt ér véget, akkor a “vásárlás” gombra rohannak. És gyorsan.

Boohoo - hiány

Ez az egyszerű pszichológia. És nem feltétlenül is igaz. De ez biztosan növeli az átváltási arányokat. Utálunk nagyon sokat kihagyni. A FOMO valódi!

9. Mágneses cselekvésre hívás

A cselekvésre ösztönzés az egyetlen legfontosabb gomb a webhelyén. Ez a „vásárlás” gomb vagy a „regisztráció” gomb.

Ez a konverziós gomb.

A cél az, hogy minél több ember kattintson rá. Tehát mágnesesnek kell lennie. Van néhány szabály, amelyet be kell tartani a CTA-k vonatkozásában:

 1. Merész színűvé tegye
 2. Hagyjon sok szabad helyet, hogy felhívja a szemet
 3. Használjon sürgős másolatot

Különösen szeretem a következő példát, amely mindhárom szabályt követi, és hozzáad egy kis „klinchert”, így elhárítja az ügyfelek esetleges szorongását.

Férfias áruk - cselekvésre ösztönzés

Világoszöld, és figyelmet igényel. Rengeteg szabad hely van a szem felhívására, és sürgõssége van; “Fogj neki”. De a legjobb az a kis klincher, „Csatlakozzon a már regisztrált 1000 emberhez”. (Még az aposztrófa felháborító használatát is megbocsáthatom).

Magában foglalja a társadalmi bizonyítékokat (mint amiről korábban beszéltünk), és eltávolítja a kockázat vagy az óvatosság érzését.

10. Élesítse meg értékjavaslatát

Az árjavaslat valószínűleg a legfontosabb tényező az átváltási árfolyamokban. Ez is a legnehezebb helyrehozni.

Soha nem hallottam róla? Itt van egy értékreakció a gyakorlatban, a ‘Square’ jóvoltából:

négyzetértékű javaslat

Véleményem szerint ez az egyik legértékesebb javaslat az interneten.

Az értékmeghatározás a másolat, a képek és a CTA kombinációja, amely egy másodperc alatt elfogja az egész vállalkozást.

Nézzük meg a fenti példát. A szavak és a kép kombinációja annyira finoman egyszerű, azonnal megtudhatja, mit csinál, és miért van szüksége rá. És nézd csak azt a CTA-t: „Szerezd meg az ingyenes kártyaolvasót”. Ezt meg kell tanítaniuk a marketing iskolában.

Ha meg tudja mondani az ügyfeleknek, hogy kik vagytok, és miért vásároltak tőled kevesebb, mint egy másodperc alatt, akkor az átváltási árfolyamod a tetőn keresztül fog lőni.

Profi tipp

Néz Alex Osterwalder a tökéletes érték-javaslat megtervezéséről beszél.[/Kiemel]

11. Testreszabás

Az ügyfelek nagyobb valószínűséggel vásárolnak tőled, ha értékelik és megértik őket. Várja meg, hogy mely termékek szeretnék, és újra és újra konvertálhatja azokat.

Mindannyian tudjuk, hogy az Amazon briliáns ebben. Megmutatják személyre szabott cikkek tárcsait a böngészési előzmények és a korábbi vásárlások alapján. Bizalmat épít és erősíti az ügyfélkapcsolatot.

Az Asos ezt egy kiemelkedő orsóval is megteszi, melynek neve „Te is tetszhetne…”. Vásárlási előzményei alapján összeállítják a kapcsolódó cikkek és termékek listáját. Személyesnek érzi magát, így az ügyfelek sokkal valószínűbb, hogy megütik a „vásárlás” gombot.

Asossal kapcsolatos cikkek

Ha a WooCommerce szolgáltatást használja az üzlet táplálására, akkor használhatja a „vevői előzmények kiterjesztése figyelemmel kíséri az ügyfelek vásárlásait, és személyre szabott javaslatokat kínálhat.

12. Hagyja abba a részletek eladását, eladja az előnyöket

Ha azt szeretné, hogy miért ad az Apple azért, hogy több terméket értékesítsen, mint a versenytársai, akkor íme ez az oka. Ez a Dell eladási oldala:

információs túlterhelés

Információs túlterhelés!!

Megpróbálják eladni a terméket, felsorolva annak funkcióit és specifikációit.

Most nézzük meg az Apple eladási oldalát:

Apple - értékesítési oldal

Egyetlen statisztika sem látható. Nem az információkat értékesítik, hanem az előnyöket. Megmutatják, hogyan fog segíteni termékük te légy kreatívabb. Inspiráló.

(Ez is tiszta, egyszerű, nagy értékű javaslat).

Hagyja abba a termékek leírását, és kezdje megmutatni az ügyfeleknek, hogy ez hogyan változtatja meg életüket.

13. Egyszerűsítse webdesignját. Távolítsa el a figyelmet

Webhelyének egyetlen célja van: termékek eladása.

Bármi más csak a figyelemelterelés. Megszabadulni tőle.

Minden vállalkozó számára a legnehezebb a termék, üzleti vagy weboldal egyszerűsítése. Minden úgy tűnik alapvető, jobb? De itt az ideje, hogy bátor legyen, és vágjon a webhelyre.

Itt található a Beats weboldala. Több fejhallgatót árulnak, mint a bolygó bármelyik más vállalata.

Beats - egyszerűség

Észre fogja venni, hogy szó szerint nincs rá rákattintás, kivéve magukat a termékeket. Semmi sem vonhatja el magát a további feltárástól és végül a vásárlástól.

Az internetet a figyelemelterelésre tervezték. Eltévedünk a nyúllyukakban és a tartalomban. Amikor az értékesítési oldalról van szó, ellenőrizze, hogy van-e csak egy kiút. A vásárlás gomb!

14. Mutassa be a terméket működésben

A helyszínen használt képek hihetetlenül fontosak. Nem titok, hogy a gyönyörű képek termékeket árulnak. Az ügyfelek szívesen látnak minden részletet nagy felbontásban, mielőtt vásárolnának. Csökkenti a kockázatot és növeli a vágyat!

A tip-top konverziós arány eléréséhez azonban egy lépéssel tovább léphet. Mutassa meg a terméket működésben.

Go Pro érték prop

Itt egy GoPro kamera a természetes környezetében. Önnek nem is kell látnia magának a kameranak a képét, de azonnal szüksége van rá!

Asos ezt még jobban teszi, ha ruháját kifutón mutatják be. Sokkal jobb módja annak, hogy megnézze, milyen ruhák vannak, mint egy pár gondosan szerkesztett kép.

y6dk3asos - kifutó

15. Jó ol eladás

Ez a legrégebbi trükk a kiskereskedelmi könyvben, de úgy viselkedik, mint egy varázsa.

asos - értékesítés

Az eladások sürgetik a sürgősséget, és még nagyobb okot adnak az embereknek a „vásárlás” gombra kattintásra. Nyilvánvaló, hogy nem végezhet értékesítést éjjel-nappal, de elforgathatja, hogy melyik készlet és elem eladó.

Talán eladhatná az összes férfi ruháját egy hétig. Akkor minden nő ruhája. Akkor csak cipő. Folytassa a forgatást, és mindig lesz valami értékesíthető, így az átváltási árfolyam magasságba kerül.

16. A / B tesztelés

Neked két nagyszerű fejlécre gondolsz, de nem tudod, melyik a hatékonyabb?

Vagy talán kétféle szín közül választhat a cselekvésre ösztönzéshez.

Ahelyett, hogy vakon kitalálná vagy választaná, futtasson egy A / B tesztet, hogy megtudja bizonyos melyik működik a legjobban. Az A / B teszt az egyik lehetőséget szolgálja fel a látogatók felének, a másik pedig a többieknek.

Aki a legjobbat konvertálja, az a győztes. És akkor ezt az egész webhelyen megvalósíthatja.

Kezdje ezt megtenni minden nagyobb döntéssel, és jelentősen megjavítja az átváltási arányt. Gyorsan rájön, hogy webhelyének minden apró aspektusa befolyásolja az értékesítést. Mindezt ki kell próbálni!

Ezzel a 16 mega tippel felfegyverkezve növelheti eladásait anélkül, hogy egy fillért költene az extra marketingre.

Van kérdése, ötlete vagy véleménye? Kérjük, tudassa velem a megjegyzésekben, és örömmel válaszolok.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map