Az online vásárlási birodalom felállítása és az első akció!

Különleges érzés az első eladása.


Ez jelzi a saját bevásárló birodalmának kezdetét és egy vállalkozás kiépítésének esélyét.

Láttuk, hogy ez megtörténik. Azt figyeltük, hogy a hálószobás vállalkozók álmaikat millió dolláros e-kereskedelmi társaságokká változtatják. Csak egy nagyszerű termékre és egy online üzletre van szüksége.

jegyzet

Ez egy 10 perces útmutató online áruház felállításához, első vásárlóinak megtalálásához és sikeres vállalkozássá változtatásához.

Ha ezt az oldalt olvassa, akkor talán már van egy ragyogó ötlete, de nem biztos benne, hogyan tudja felépíteni üzletét.

Ismerős?

Bízz bennünk, ez könnyebb, mint gondolnád, és megmutatjuk az összes titkot. Az egyszerűség kedvéért az útmutató három részre oszlik. Fogjon egy csésze kávét, és elakadjunk be.

1. rész: Hol kezdjem még??
Az első online áruház gyors bevezetése.

2. rész: A műszaki bit
Lépésről lépésre a saját webhely és üzlet felállításához.

3. rész: Az első eladás
Egy üzletnek ügyfelekre van szüksége! Megmutatunk egy gyors trükköt az első eladáshoz.

1. RÉSZ: Hol kezdjem??

Az internet tele van hűvös helyekkel termékek eladására. A trükkös rész a legjobb útvonal kiválasztása. Röviden: a legjobb megoldás a saját webhely felállítása, de nézzük meg az összes lehetőséget.

1. lehetőség: eBay, Etsy és harmadik fél szolgáltatásai

Piactér

Az eBay, az Etsy és a Craigslist óriási platformok, és ezer kis butik üzlet és üzlet található itt. A tiéd lehet az egyikük.

A legjobb dolog ezekben a harmadik fél eladókban az egyszerűségük. Regisztrálhat, és percek alatt elkezdheti eladását. Kemény munkát végeznek, és felállítják az Ön üzletét. Kezelik a pénzt, és megkönnyítik az egész folyamatot.

Az ügyfelek már ismerik ezeket a platformokat, és kényelmesen érzik magukat tőlük vásárolni. Itt van a bizalom és a biztonság érzése.

Talál egy beépített közönséget is. Például az Etsy-nek több millió ügyfele van, akik kézzel készített kézműves termékeket és személyes tárgyakat keresnek. Ha egyedi ajándékokat és termékeket készít, sok ügyfél már vár rád.

De?…

A baj az, hogy soha nem építhet birodalmat valaki más oldalán.

Nagyon nehéz létrehozni egy igazán hűséges közönséget és erősíteni márka identitását, ha valaki más földjén guggolsz! Az eBay, az Etsy, a Craigslist és mások mind a márkájuk és identitásuk elé helyezik a termékeket.

Sőt, ami a legrosszabb, ha a harmadik fél úgy dönt, hogy visszavonja üzletét, akkor az egész vállalkozása elveszik. Rossz hír, ha megbízható, hosszú távú jövedelmet keres.

Ha e-mail címeket szeretne gyűjteni, kapcsolatba lépni az ügyfelekkel és egyedi identitást felépíteni, akkor szüksége van a saját helyére. A saját weboldala.

2. lehetőség: Közösségi média áruházak

Facebook üzleti oldal

Egy másik népszerű választás a Facebook áruház felállítása. Ez magában foglalja a Facebook egyik integrált beépülő moduljának használatát egy üzlet tárolásához a közösségi média oldalán.

Vegyes érzéseink vannak ezzel a módszerrel kapcsolatban. Persze, hogy soha nem sokkal könnyebb eladni társadalmi követőinek. A Facebooknak azonban szokása, hogy nagy figyelmeztetés nélkül megváltoztassa algoritmusaikat.

Évekkel tölthette vállalkozásának építését, hogy mindent egy gyors Facebook-frissítéssel törölhessen.

Ne tévesszen be minket, feltétlenül létre kell hoznia egy közösséget a Facebookon. De nem bölcs dolog abban bízni, hogy az egyetlen online jelenléte.

A válasz a 3. lehetőséggel rejlik: A saját üzlete

Ha olyan helyet keres, ahol felhívhatja a sajátját, létre kell hoznia saját üzletét.

www.your-shop.com

Ez csak egy kis remegést okozott neked az izgalomtól? Ez könnyebb, mint gondolnád.

Az áruház felépítésének két fő módja van, és végigvezeti Önt a folyamaton.

WordPress + WooCommerce = Ingyenes online üzlet!

WooCommerce

Ha idegen nyelvnek hangzik, mély lélegzetet kell tenni. Webhely létrehozása most könnyebb, mint valaha. A felhasználással kezdjük WordPress: a bolygó legnépszerűbb weboldalépítő platformja.

Valójában az internetes webhelyek 24% -át a WordPress hajtja. Tehát jó társaságban vagy.

Választhat az előre beállított minták közül, és tetszés szerint módosíthatja. Még egyetlen webkódot sem kell ismernie.

De mi van a trükkös fizetési mechanizmusokkal, termékekkel és szállítással??

Ahol WooCommerce jön be. A WooCommerce a műszaki eszközkészlet, amely működésbe hozza üzletét. Csak annyit kell tennie, hogy letölt a szoftvert, és telepíti azt a WordPress webhelyére.

Segít létrehozni és megtervezni a kirakatot. Ezenkívül beállítja az összes trükkös fizetési rendszert, kezeli a készletét és rendezi a szállítást.

Mind a WordPress, mind a WooCommerce teljesen szabadon használható de a hozzájuk tartozó építészet nem az. Szüksége lesz egy internetes hostra és egy domain névre, amely csak a költségek töredéke. Erről bővebben a 2. RÉSZBEN: A műszaki bit.

Shopify – Az online bolt felállításának legegyszerűbb módja

Shopify online bolt

A WordPress + WooCommerce legjobb alternatíva a Shopify. A Shopify egy egyszerű szoftver, amely létrehozza az Ön online áruházát. Kifejezetten az e-kereskedelem számára készült.

Használnak sablonokat (lásd a Shopify sablonjainak 100-at itt), amelyek segítenek a weboldal megtervezésében, tehát nincs trükkös kód, amellyel foglalkozni lehetne..

Csakúgy, mint a WooCommerce, a Shopify háttér varázslása minden nehéz munkát elvégz az Ön számára.

De?…

A Shopify egyetlen valódi hátránya a költségek. Havi díj (29 havonta kezdődik) a választott Shopify-tervtől függ. Ha nagy tervei vannak, ne hagyd, hogy elbocsássák. A Shopify tökéletes, ha magas haszonkulccsal rendelkezik. Végül is áron páratlan kényelmet kap.

Láthatja, hogyan hoztuk létre a Shopify online áruházat mindössze 19 perc alatt. Ez a folyamat egyértelmű.

Alsó sor

A lényeg az, hogy szükség van a saját helyére. Szüksége van identitásra, hangra és hűséges követõk törzsére. Nem teheti meg ezt a malacka támogatást az Etsy-en, az eBay-en, a Facebookon stb. Ez azt jelenti, hogy saját birodalmát ki kell építeni a WordPress + WooCommerce vagy a Shopify segítségével.

2. RÉSZ: A műszaki bit

Bízz bennünk, ez könnyebb, mint gondolnád.

JEGYZET

A 2. RÉSZ bemutatja, hogyan kell beállítani a WordPress + WooCommerce online boltot. Összeállítottunk egy részletes útmutatót a Shopify üzlet létrehozásáról (19 perc alatt!). Ne nézd meg.

1. lépés: Webtárhely a WordPress számára

A web hosting az internetes föld foltja, amelyen webhelye élni fog.

Trükkös dolog lehet a fejét körülvinni, ha még nem ismeri a játékot. Gondolj erre:

A web hosting cégek olyanok, mint az internetes földesurak. Bérbe adják az Ön webének egy részét, és itt fogják elkészíteni a webhelyet.

De itt van a dolog. Vannak jó hosting cégek, és vannak rosszok is.

Tehát ne csak válassza a legolcsóbb lehetőséget. Webhelyének sebessége és biztonsága elengedhetetlen, és az online boltja megérdemli a legjobbat.

A legjobb internetes házigazdák olyan gyorsak, mint a pokolban, közel a célközönséghez, és biztonságosak a hackerekkel szemben.

Sok tapasztalatunk volt itt, és ezt ajánljuk:

SiteGround WooCommerce Host

A SiteGround egy ragyogó prémium választás. Ha nagy tervei vannak, és sok a globális forgalom, akkor erősen ajánljuk őket. Gyors, biztonságos és kiváló ügyfélszolgálattal. Valójában ez a Bitcatcha.com webhely tárolja őket.

Olvassa el a SiteGround áttekintést

Inmotion tárhely

Az Inmotion Hosting tökéletes, ha az amerikai közönségre koncentrál. A Max Speed ​​Zone ™ készüléket úgy tervezték, hogy az Ön webhelyét rendkívül gyorsan kiszolgálja az Egyesült Államokban. Párosítva egy ingyenes Cloudflare fiókkal, webhelye gyorsan repül majd a világ minden tájáról.

Olvassa el az Inmotion Hosting áttekintést

2. lépés: www.my-first-business.com!

Ez a “domain név”. Ez a cím mutat a webhelyére. Valami egyszerűt, egyedi és egyértelmű dolgot keres.

Válassza ezt nagyon óvatosan. Remélhetőleg már van egy vállalkozási neve, amelyet mindenki kiválasztott és készen áll a kiadásra.

3. lépés: A WordPress beállítása & WooCommerce

Miután megszerezte webtárhelyét & készen áll a domain névre, jelentkezzen be a vezérlőpultra a WordPress telepítéséhez. Az egy kattintással történő telepítés mindkét iPage-ben & Az Inmotion Hosting azonnal megteszi.

Ezután jelentkezzen be a WordPress webhelyére, lépjen a Plugins-hez és keressen a WooCommerce-ra. letöltés és telepítés.

Voálá. Online üzlete most működik.

Bonyolultnak hangzik, de nem az. Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek, készítettünk egy sor videot, amely lépésről lépésre végigvezeti Önt a folyamaton. Ebben az 5 videóban pontosan megmutatjuk, hogyan állítottuk be a WooCommerce online boltot egy barátjának.

4. lépés: A bolt megtervezése

Most, hogy elkészítette online üzletét, ideje díszíteni!

Mint korábban mondtam, a WordPress rendkívül egyszerűen díszíthető és készíthető saját. Választhat ingyenesen előre beállított minták százai közül, vagy prémium témára is felfrissíthet. Szeretjük az Elegáns témákat, akik megfizethető, egyedi és gyönyörű témákat kínálnak.

Szakértői tervezési tippek:

 1. Az egyszerűség minden, válasszon egy egyszerű kialakítást, amely kiemeli termékeit és könnyen navigálható.
 2. Logó és márkanévKeressen egy témát vagy mintát, amely lehetővé teszi egyedi identitás létrehozását.
 3. Nagy, nagy felbontású fotókFotók termékeket árusítanak. Ez ennyire egyszerű. Válasszon egy olyan webhelyet, amely a képeit legjobban mutatja.

5. lépés: A pénz számlálása

Természetesen egyetlen online áruház sem teljes a fizetési mechanizmus nélkül. Az interneten a legismertebb szolgáltatás PayPal és könnyedén eloszthatja fizetési átjáróját a fizetési folyamatba.

Az ügyfelek néha inkább az egyszerű hitelkártya-fizetést részesítik előnyben. Megbirkózhat vele Braintree. Ők hajtják végre az AirBnB és az Uber fizetési rendszerét, így jó kezekben leszel.

Most már készen állsz, és készen állsz az ajtók kinyitására! Most csak meg kell találnia néhány ügyfelet.

3. RÉSZ: Az első eladás

Az első eladás mindig a legdrágább. Ezután hógolyó hatás! Egy szaktanácsadási tippet garantálunk, amely segít az első eladásban.

Vigye termékét millió millió szem előtt

Az internet tele van hatalmas blogokkal, YouTube-csatornákkal és a közösségi média befolyásolóival. Ezeknek az embereknek hatalma van arra, hogy sok termék előtt eljuttassák az Ön termékét.

Kezdje azzal, hogy felsorolja a saját niche-jén található blogokat és befolyásolókat. Mindig arra törekszenek, hogy hűvös termékeket és történeteket osszanak meg a közösségükkel, ezért keressék fel és kérjenek véleményt, vagy szponzorált üzenetet.

Ezek a befolyásológépek naponta több száz e-mailt és helyet kapnak, szóval hogyan kiemelkedsz??

 1. Legyen personalCraft egyedi és személyes üzenet minden blogger számára. Mutassa meg valamit, amit látott és tetszett a blogjukban, és mondja el nekik, miért gondolja, hogy terméked érdekes lenne a közönség számára.
 2. Névvel forduljon hozzájuk. A legtöbb blogíró nevét nem könnyű megtalálni. Bizonyítsa be nekik, hogy időt vett igénybe webhelyének megnézésére.
 3. Hozzon létre egy vonzó történetetAz írók és a bloggerek nem csupán egy hűvös terméket keresnek. Azt akarják, hogy egy történet kapcsolódjon az olvasókhoz. Mi teszi egyedivé termékét? Mi az érzelmi kapcsolat? Miért kell az embereknek hallaniuk rólad és a termékről?
 4. De tartsd be a pontot.Nem kell tudniuk az életét. Csak adja meg nekik a szükséges intézkedéseket, hogy megbélyegzzék őket, és mutassák meg a terméket. A bloggerek rövid, éles hirdetéseket keresnek.
 5. Kövesse csak egyszer, körülbelül egy héttel később. Őrizze meg udvariasan, és ha nem hall vissza, ne vegye személyesen. Csak próbáljon meg egy újat!
 6. SzponzorálásSok olyan blogok és közösségi médiaszámlák fogadnak el fizetéseket, amelyek megosztják a terméket, vagy annak körül tartalmat hoznak létre. Kis ár, ha fizet, ha sokféle szemmel látja el a terméket.

Egy ingyenes minta itt is csodákat csinál;)

Ragaszkodni kell egy munkamódszerhez, amire szükséged van az üzlet sikeréhez, de ha még többet szeretne, olvassa el a marketing blogbejegyzéseinket, hogy inspiráljon!

Phew, a végére érted!

Szóval, mit tanultak?

 1. Sokféle módon lehet online eladni, de semmi sem akadályozza meg a saját webhely létrehozását a WordPress vagy a Shopify webhelyen.
 2. A WordPress esetében döntsön egy hosting cégről & a WordPress + WooCommerce telepítése.
 3. A Shopify számára csak induljon itt.
 4. Válasszon tiszta és egyedi dizájnt.
 5. Vegye fel a kapcsolatot befolyásos blogokkal az értékelések és a lefedettség biztosítása érdekében.

VÉGLEGES Gondolkodás

A legnehezebb az első ugrás. Ne érezze magát félve a folyamattól, ölelje át és tanuljon, amint megy. Bízz magadban és a termékében! Ha további segítségre van szüksége, én csak egy e-mailt küldök. Ha a WordPress-t választja, megnézheti, hogyan állítottam be a WooCommerce-t a Bon Bon Boutique-hoz.

Kövesse szenvedélyeit, indítson el egy sikeres üzletet, és szüntesse meg a napi munkát!

Valójában megtörténhet, csak olvassa el Kalennel (a Bon Bon Boutique tulajdonosával) készített interjúnkat, így 1000 dollárt keresnek szabadidejében!

Sok szerencsét!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map