Miért kell az Etsyt csatlakoztatni a Wix oldalhoz, és hogyan kell ezt 10 perc alatt elvégezni

Etsy egy ismeretlen webhelyről nőtte ki magát, hogy hűvös kézzel készített dolgokat vásároljon egy nyilvános forgalmazású társaságnak, amely eladta 2 milliárd USD árukban tavaly.


Ha kézzel készített termékeket vagy egyedi digitális letöltéseket ad el, az Etsy-nek több mint 50 millió aktív felhasználója van, akik vásárol és ad eladásokat, így nincs probléma az ügyfelek keresésével. Nem kell aggódnia egy weboldal létrehozása vagy az emberek keresése mellett, akik megvásárolhatják az Ön termékeit. Etsy ezt kezeli neked.

De ahogy növekszik vállalkozása, előfordulhat, hogy az Etsy nem engedélyezi a szükséges dolgok elvégzését, tehát a saját webhely felépítése nélkülözhetetlen.

Miért nagyszerű Wix és Etsy együtt?

Hogyan lehet csatlakoztatni Etsy-t a Wix-hez

Ha van saját weboldala, néhányan azt javasolják, hogy bezárja az Etsy üzletét, és teljes mértékben feladja az Etsyt. De figyelembe véve azt a tényt, hogy Etsy több mint 87 millió dollárt hozott be csak 2016 harmadik negyedévében, gondolod, hogy ez a legjobb tanács?

Több mint 20 millió ember aktív vásárló az Etsy-n. Nagyon sok esély van a termékek eladására. Ha komolyan veszi a teljes munkaidős online értékesítést, akkor ennek a vállalkozás részét kell képeznie. De csak egy részét.

Az Etsy üzlet bezárása helyett miért nem csatlakoztatja azt egy Wix webhelyhez? Ez ingyenes módon hozza létre forgalmát az Ön webhelyére.

A Wix egy webhely-készítő eszköz azok számára, akik nem tudják, hogyan kell webhelyeket megtervezni. Nem kell tudnia a kódsorot. Ha egy weboldal létrehozásának gondolata rémálmokra ad okot, akkor a mesterséges tervezési intelligencia megkönnyíti. Csak válaszoljon néhány egyszerű kérdésre, és néhány perc alatt megkapja a weboldalát.

A Wix webhely és az Etsy áruház kombinációjával beépített organikus forgalmi forrást szerezhet a webhelyén, amely nem kerül fizetségre egy fillért. Manapság nehéz elérni a szabad forgalmat. És amikor vállalkozást épít egy cipőfűzővel, a dimet valóban összeadják.

Hozzon létre egy Wix webhelyet: 

Ha csak most kezdődik, ez az átfogó útmutató megmutatja a az első Wix-webhely felépítésének pontos lépései.

Miért kellene belefoglalni az Etsy Store-t a Wix-be?

Ha olyan vállalkozást szeretne, amely tartósan fennáll, saját magára kell építenie, nem pedig az Etsy-re. Mi történne a növekvő márkáddal, ha Etsy évente 1000 dollárt számít fel a platformjuk használatáért?

Etsy fantasztikus munkát végez a márkájuk online, nyomtatott és televíziós reklámozásában. Több százezer dollárt költ marketingre, hogy folyamatosan új ügyfeleket szerezzen. Az emberek bíznak az Etsy-ben és szeretnek tőlük vásárolni. Lehet, hogy ezek a dolgok igazak rólad, de ha százezer dollár költene a marketingre, akkor nem kellene Etsy üzlet.

Noha az Etsy egy nagyszerű platform, amely keményen dolgozik a vevők és az eladók egyaránt kielégítése érdekében, ennek korlátai vannak.

Ezek a korlátozások megnehezítik vállalkozása növekedését. De lehetséges mind a két világ legjobbjainak elérése. Az Etsy áruház beágyazása a Wix webhelyre lehetővé teszi:

  1. Könnyebb e-mail listák készítése
  2. Jobb vevői élmény
  3. Az a képesség, hogy olyan vásárlókat támogassunk, akik még nem állnak készen a vásárlásra
  4. Nincs hivatkozás a versengő termékekre

1. Könnyebb e-mail listák készítése

Az Etsy oldalon az ügyfelek e-mail címeit csak vásárláskor kapja meg. Ez nagyszerű kiindulási pont, és máris rendszeresen e-mailt kell küldenie az ügyfeleknek.

Az ügyfél e-mailek azonban csak kiindulópontot jelentenek. Ez nem nyújt lehetőséget arra, hogy kapcsolatba lépjünk azokkal az emberekkel, akik nem vásároltak a webhely első látogatásakor. A Wix segítségével az egyik listát készítő alkalmazást felhasználhatja webhelyének olyan e-mail címeinek rögzítésére, akik még nem ügyfelek.

2. Jobb ügyfélélmény

Az online vállalkozások ügyfélszolgálata egy olyan weboldallal kezdődik, amely megkönnyíti az ügyfelek számára a kívánt keresést és vásárlást. Hívja a felhasználói élményt, az ügyfélszolgálatot vagy az ügyfélélményt. A lényeg az, hogy a lehető legkönnyebb legyen, hogy az ügyfelek vásárolhassanak tőled.

Ennek egyik oka az, hogy az emberek szeretnek vásárolni az Etsy-től, az, hogy mindenki számára szuper könnyűvé teszik a vásárlást. Keressen, kattintson, vásároljon. Ez az. Miért töltene számtalan órát azzal, hogy kitalálja, hogyan lehet mindezt csinálni, amikor csak felhasználhatja a folyamatot?

Ha nem akarja foglalkozni a bevásárlókocsik beállításával és a fizetési átjárókkal való integrálásával, a Wix Etsy Store alkalmazásával az ügyfelek az Etsy pénztár oldalára kerülnek. Mivel az ügyfelek bíznak az Etsy-ben és szeretnek tőlük vásárolni, az elhagyási arány alacsonyabb lesz.

3. Képesség olyan vásárlókat táplálni, akik még nem állnak készen a vásárlásra

Ha drága terméket értékesít, akkor több látogatás eltarthat, mielőtt elég megbízhatóan bíznának a vásárláshoz. Noha Etsy nem rendelkezik „hivatalos” számmal, az eladók kitalálják a számot átlagos eladási ár az Etsy-en körülbelül 20 dollár körül.

Ha e-mail címért cserébe ingyenes weboldalt ajánl fel webhelyén, könnyebb lesz kapcsolatba lépni a kilátásokkal. Ilyen módon e-maileket küldhet nekik, amelyek útmutatást nyújtanak a termék megvásárlásához.

4. Nincsenek linkek a versengő termékekhez

Amikor az ügyfél megtekinti az árut, rendelkezésre áll egy menü, amely más Etsy-eladók számos termékéhez visz. A Wix webhelyen található Etsy üzlet nem rendelkezik ezekkel a linkekkel, így a potenciális vásárlónak nincs módja arra, hogy hasonló termékeket találjon más eladótól.

Versenyző termékek Etsy-ben

Az Etsy áruház csatlakoztatása a Wix webhelyhez

1. Jelentkezzen be a Wix-fiókjába.

2. Kattintson az Irányítópult jobb felső sarkában található Alkalmazás hozzáadása gombra.

Adjon hozzá egy alkalmazást a Wix-ben

3. Írja be az „Etsy” szót az Alkalmazások keresése mezőbe az App Market képernyő tetején. 

4. Válassza az Etsy Shop alkalmazást, majd kattintson a „Hozzáadás a webhelyhez” gombra.

Wix App Market

5. Nyissa meg a Wix Editor alkalmazást a Siker képernyőn. 

AddingEtsy App

6. A Wix Editor új oldalt hoz létre Etsy Shop néven.

Sajnos nem tudja beágyazni üzletét a honlapjára. Ha megpróbálja törölni ezt az oldalt, akkor eltávolítja az Etsy shop alkalmazást. Az oldal kitöltése bemutató információkkal történik, hogy képet kapjon az üzlet megjelenéséről. Az elemek megtekintéséhez össze kell kapcsolnia a boltot a beállításokkal.

7. Kattintson az üzlet bármely pontjára, hogy megjelenjen az ovális „Beállítások” gomb.

Etsy Wix beállítások

8. Kattintson az oldal előnézete tetején megjelenő alkalmazás kék „Csatlakoztassa üzletét” gombra. 

Csatlakoztassa az Etsy Shop-t

9. Engedélyezze Wix-nek az Etsy adatainak lekérését

Engedélyezze a Wix számára, hogy az Etsy bejelentkezési adatainak segítségével felvegye Etsy adatait a felbukkanó ablakban. Ha továbbra is be van jelentkezve az Etsy-be, kattintson az Engedélyezés gombra. A Wix Editor alkalmazásba visszatér az Etsy Shop App.

Az Etsy Store alkalmazás használata a Wix Editorban

Az Etsy Store alkalmazás nagyon egyszerű. Két részből áll:

  1. Beállítások
  2. Tervezés

Az alkalmazás Beállítások szakaszában kiválaszthatja, hogy az Etsy üzlet mely részei jelenjenek meg. Ha meg akarja változtatni a szekciók bármelyikének szövegét, akkor az Etsy-fiókjához kell mennie. Csak kattintson az Etsy kék ‘Store Store’ gombjára, hogy módosítsa ezeket a szakaszokat.

Bolt szerkesztése

A Tervezés szakasz lehetővé teszi a gombok és a szöveg színének megváltoztatását, de az oldal tényleges elrendezését nem változtathatja meg.

Következtetés

Az Etsy nagy ügyfélkörének és a Wix webhelyének e-mail listák készítésének képességeinek ötvözésével úton áll egy jövedelmező online üzlet létrehozásához, amely évekig fenntartja Önt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector