Weebly Review – 7 plus ja 4 miinusta paljastui!

Weebly


Weebly

https://www.weebly.com/

TL, dr

Weebly on erittäin siisti sivustojen rakentaja, joka reunustaa verkkokaupan sivutilaan. Vaikka se ei sovellu suurille verkkokauppasivustoille, se antaa pienille pelaajille erittäin kustannustehokkaan tavan päästä tälle areenalle. Sopii myös henkilökohtaisille verkkosivustoille ja vähäisemmässä määrin blogeille, koska tarjolla on ilmainen suunnitelma.

Weebly Review – 7 plus ja 4 miinusta paljastui!

Vaikka Weebly teknisesti merkitsee itseään Web-isäntänä, se on enemmän. Se liittyy Wixin kaltaisten parhaiden sivustojen rakentajien joukkoon tarjoten nopeita rakennusominaisuuksia verkkosivustoille. Itse asiassa määrä laajennettuja toimintoja, jotka voit rakentaa Weebly-sivustoihin, sopii verkkokauppaan.

Sivustojen rakentajat tarjoavat käyttäjille aloittamattomille työkaluja, kuten rakennuspalikoita, joita he voivat käyttää verkkosivuston visuaaliseen kokoamiseen. Weeblystä tekee hiukan erikoisempaa kuitenkin se, että jopa niin hienoilla ominaisuuksilla kuka tahansa verkkosivuston haltija voi käyttää sitä ja jopa julkaista sivustonsa ilmaiseksi. Tietenkin muutamalla varoituksella.

Tämä verkkosivustojen rakennusmenetelmä on yleistymässä, kun monet sivustonrakentajat itävät verkon kautta. Jotkut ovat hyviä, toiset ovat hienoja – mikä tekee Weeblystä erityisen, jos se on? Vuodesta 2007 lähtien Weebly kasvoi ylläpitämään noin 50 miljoonaa sivustoa maailmanlaajuisesti ennen sitä hankittu maksamalla 365 miljoonan dollarin hinta vuonna 2018, maksuja käsittelevä Square.

Tämä osoitti minulle kaksi asiaa – että Weebly menestyi ja että verkkokauppa kasvaa entisestään. Kauppa tarkoitti tietysti myös sitä, että Square pystyi nousemaan jalkaansa myös globaalissa verkkokaupan liiketoimintamaassa.

Tutkitaan joitain Weeblyn etuja ja haittoja sellaisena kuin se on nykyään.

Mitä pidämme Weeblystä

1. Kiinteät sivuston nopeudet

Weebly rekisteröi vakaan A-arvon BitCatcha-nopeustestillä. Ei odottamaton, koska sen on tarkoitus isännöidä verkkokauppasivustoja. Vastausprosentit ovat fantastisia Yhdysvalloissa, mutta taipumus vetää pidemmälle he ovat siitä alueesta.

Vaikka tämä on melko normaalia, kun otetaan huomioon, että heidän palvelimet todennäköisimmin sijaitsevat Yhdysvalloissa, Japanin palvelimen tulosten osoittama vastausprosentti Aasiasta oli hiukan häiritsevä.

Weebly WebPageTest-tulokset

Weebly: Sivusto latautuu 3.912 sekunnissa – Katso koko tulos

Vaikka WebPageTest-tuloksissa näytettiin hyvää aikataulua ensimmäiseen tavuun (TTFB), kuvan pakkaamiseen ja sisällön välimuistiin paljastui joitain heikkouksia, jotka ovat saattaneet vaikuttaa joidenkin palvelimien huonoon vasteeseen.

Kaiken kaikkiaan nämä ovat kuitenkin melko hyviä tuloksia.

2. Alustavat mallit

Monta kuukautta sitten Weeblyllä on valittavissa tonni malleja, mutta jostain syystä he leikkaavat sen hallittavissa olevaksi 35. Tulen olemaan rehellinen täällä ja sanon, että olen hiukan aidan päällä koko “useiden mallien asia.

Toisaalta tuntuu siltä, ​​että lukumäärän vähentäminen vähentäisi kustannuksia jollain tavalla. Se johtuu todennäköisesti vanhempien mallien karsimisesta, jotka eivät sovellu hyvin mobiililaitteiden reagointiin.

Kaiken kaikkiaan olen sitä mieltä, että tarjolla olevat mallit antavat käyttäjille riittävän laajan spektrin toimiakseen käynnistysalustana suunnitellessaan omia sivustojaan muuttamatta niitä mielettömiksi zombeiksi, jotka toivovat yhden koon sopivan kaikille.

3. Editor on yksinkertainen ja helppo käyttää

Weebly Vedä ja pudota -sivuston rakentaja

Kun olet valinnut mallisi, voit siirtyä eteenpäin vedä ja pudota -editoriin. Joillakin nopeilla sivustonrakentajilla termi ‘vedä ja pudota’ on kuviollinen, mutta Weeblyllä se on kirjaimellisesti vedä ja pudota -editori.

Jos haluat rakentaa haluamasi sivut, sinun on tehtävä se vetämällä esineitä näytön vasemmalla puolella olevalta työkaluriviltä ja pudottamalla ne haluamaasi sijaintiin sivualueelle. Voit lisätä monia asioita, tavallisista tekstiruuduista aina monimutkaisiin tuoteluetteloihin.

Olet valmis menemään heti, kun osut editoriin – et tarvitse mitään lisälatauksia, naurettavaa latausaikaa tai ylimääräisiä toimia. Jos haluat perussivuston, kaikki on siellä alusta alkaen.

Koska asettelun yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys, sanoisin, että olisi vaikeaa olla pystymättä käyttämään Weebly-editoria normaalien sivustojen rakentamiseen. Tämä tekee siitä loistavan valinnan aloittelijoille verkkosivustojen rakentamiseen.

Lisäeditorin ominaisuudet

 • Räätälöity koodi
  Kehittyneemmille käyttäjille voit mukauttaa asioita entisestään omilla HTML- ja CSS-tiedostoilla. Tämä tarkoittaa, että Weebly sopii myös kehittäjille, jotka tarvitsevat parempaa hallintaa verkkosivustojensa asetteluun.
 • SEO-integrointi
  Vaikka Weebly ei ole kovin laaja, järjestelmään integroidut SEO-ominaisuudet mahdollistavat otsikko- ja alatunnuskoodien syöttämisen, hakukoneiden indeksoinnin ohjauksen ja uudelleenohjaukset. Tämä on enemmän kuin mitä olen toistaiseksi nähnyt monissa tapauksissa.
 • Mahdollistaa avustajien
  Asetussivulta voit myös kutsua ihmisiä tekemään yhteistyötä kanssasi verkkosivustollasi. Tämä saattaa olla hyvä, jos haluat suunnittelijan, kirjoittajan tai jonkin muun alalle erikoistuneen henkilön panoksen.

4. Weebly-mobiilisovellus (nyt versiossa 5.0)

Weebly-mobiilisovellus

Weebly-mobiilisovelluksessa on paljon yksityiskohtia, joten älä alenna sitä vain termin “mobiili” vuoksi

Tätä en ole vielä nähnyt, paitsi Weeblyn kanssa. Älä mene lankaan termillä ‘mobiili’. Weebly-mobiilisovellus on tarkalleen mitä koko termi tarkoittaa – Weeblyllä on sovellus, joka toimii mobiililaitteellasi ja antaa sinun muokata sivustoasi siellä.

Maailma on siirtymässä mobiililaitteisiin, ja jopa omilla verkkosivustoillani näen mobiilikäyttäjien ylittävän paljon työasemilta tulevien kävijöiden määrän. Joten miksi et siirrä kehityskokemusta myös mobiililaitteisiin?

Weebly-mobiilisovellus on saatavana molemmilla suosituilla alustoilla – iOS ja Android. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä iPhonella, iPadilla, Android-puhelimella tai Android-tablet-laitteella. Paitsi, että voit tarkistaa sivustosi tilastot ja muut tiedot, voit myös itse muokata verkkosivustoasi.

Se tarjoaa käyttäjille todellisen kosketusnäytön vedä ja pudota -editorin, joka ei vain toimi perustietojen kanssa, vaan antaa jopa hallita monimutkaisia ​​taustatehtäviä, kuten tilausten käsittelyä, täyttämistä, varastotarkistusta, maksujen hyväksymistä ja niin edelleen.

Jos haluat, voit työskennellä offline-tilassa ja pystyä synkronoimaan kaikki muutokset, jotka tehdään, kun muodostat yhteyden takaisin Internetiin. Tämä on todella tehokas sovellus, joka laajentaa vakavasti Weeblyn ominaisuuksia.

Sivustojen rakentamisen lisäksi tässä on mitä muuta voit tehdä Weebly Mobile App -sovelluksella;

 • Seuraa tietoja
  Tarkista sivustosi tilastotiedot ja näe, miten sillä menee milloin tahansa, missä tahansa.
 • Vipuvaikutus näkemyksiin
  Tämän välilehden kautta saat yksityiskohtaisia ​​tietoja liiketietoa koskevista asioista, kuten mistä liikenteen suurin osa tulee, millaiset tuotteet myyvät parhaiten ja niin edelleen.
 • Sivustojen yleiskatsaukset
  Jos hallinnoit useampaa kuin yhtä sivustoa, voit saada ne kaikki lintuperspektiivistä verkkosivustot-välilehdeltä. Tai kasvattaa verkkoasi ostamalla uusia verkkotunnuksia ja lisäämällä lisää sivustoja suoraan sovellukseen.

Kaikki nämä ominaisuudet yhdessä mobiilisovelluksessa tekevät Weeblystä todella erottuvan kilpailusta. Heidän tarjouksistaan ​​olen huomannut keskittyvän pienempiin verkkokauppasivustoihin ja tämä sovellus vain vahvistaa uskoani. Se olisi ihanteellinen pienimuotoiselle yrittäjälle, joka todennäköisesti työskentelee liikkeellä monta kertaa.

5. Weebly-sovelluskeskus

Weebly-sovelluskeskus

Ei pidä sekoittaa Weebly Mobile App -sovellukseen, App Center tarjoaa lisäosavaihtoehtoja verkkosivustosi ominaisuuksien parantamiseksi. Mielestäni jokaisella sivustonrakentajalla pitäisi olla tämä asia, koska se pitää ydinliiketoiminnan ja laajennetut toiminnot erillään.

Tällä tavalla käyttäjät, jotka tarvitsevat vain perustoimintoja, eivät saa käyttöliittymää, joka on täynnä tonnia lisäominaisuuksia, joita he eivät todennäköisesti koskaan käytä. Samanaikaisesti lisäominaisuuksia tarvitsevilla käyttäjillä voi olla valikoima niitä tarpeidensa mukaan.

Weebly-sovelluskeskus kattaa viisi sovellusluokkaa – verkkokauppa, viestintä, markkinointi, sosiaaliset sovellukset ja sivustotyökalut. Ne toimitetaan joko ilmaiseksi, ilmaiseksi kokeiltavaksi tai premium-ominaisuutena, joten jokainen laajennettu ominaisuus ei maksa rahaa.

Hinnat kuitenkin vaihtelevat suuresti, joten kiinnitä huomiota, jos aiot käyttää jotain niistä. Ne voivat alkaa niinkin alhaalta kuin 3 dollaria + kuukaudessa tai maksaa jopa yli 100 dollaria kuukaudessa riippuen valitsemastasi sovelluksesta.

Tässä on joitain sovelluksia, jotka mielestäni voivat auttaa jotkut verkkokauppasivustot erottumaan erittäin pienistä kustannuksista;

 • Promo-baari
  Tämä työkalu korjaa reagoivan ja muokattavan mainospalkin sivustollesi, jota voit käyttää korostamaan tiettyjä myyntiä tai esiteltyjä tuotteita. Voit jopa tarjota alennuskoodeja tai muita tietoja, joihin haluat kiinnittää huomion.
 • MarketGoo
  Yksi asennettavista sovelluksista, jos päätät käyttää Weeblyn SEO-analyysitoimintoa. Se voi auttaa tarkistamaan sivustosi ja ilmoittamaan, mitä sinun on korjattava SEO-optimoimiseksi, jota tarvitaan kipeästi verkkokauppasivustoille..

Vaikka on olemassa paljon sovelluksia, jotka ovat peräisin kolmansilta osapuolilta, Weeblyllä on myös joitain, jotka se on itse rakentanut. Jotkut niistä ovat mielenkiintoisia, kuten Code Block -sovellus. Tämän sovelluksen avulla voit näyttää käyttäjille muotoilun koodin – hienoa, jos käytät ehkä ohjelmoinnin opasivustoa.

On jopa sovelluksia, jotka auttavat sinua rakentamaan edistyneempiä sivuston ominaisuuksia, kuten taulukoita ja välilehtiä!

6. Bonuksen lisäominaisuudet

Niiden pääominaisuuden lisäksi, joka on ilmainen sivustonrakentaja, Weebly sisältää myös muutaman bonusekstran;

 • Ilmainen verkkotunnus
  Tämä koskee kaikkia suunnitelmia, jopa ilmaisia. Tietenkin, maksetut suunnitelmat antavat sinulle todellisen verkkotunnuksen, mutta ilmaisia ​​suunnitelmia voidaan ylläpitää Weebly-aliverkkotunnuksissa, ellet ole päättänyt hankkia omaa.
 • Ilmainen SEO-raportti
  Jos asennat MarketGoo-sovelluksen, voit saada ilmaisen SEO-analyysiraportin sivustollesi, jos julkaiset sen. Tämä voi auttaa uusia käyttäjiä säätämään SEO-asetuksiaan optimoinnin parantamiseksi.
 • Helppo päivittää
  Kaikki Weeblyn suunnitelmat ovat skaalautuvat, mikä tarkoittaa, että jos ostat suunnitelmaan ja huomaat, että tarvitset parempaa, voit skaalata sitä milloin tahansa. Se on kätevä ja antaa sinun testata järjestelmä aloittamalla mistä tahansa tasosta, josta olet tyytyväinen.

7. Voit liikkua pois Weeblystä

On monia syitä, miksi haluat siirtää pois palveluntarjoajasta – nostaa hintoja, tehdä parempia tarjouksia muualla, etten pysty akklimatisoitumaan alustaan ​​tai edes päättämään siirtyä uuteen alustaan, kuten WordPress. Syystä riippumatta, aina on hyvä saada vaihtoehto.

Tämän havaitsin olevan epärealistista Wixin suhteen, koska se lukitsee käyttäjänsa ja vaatii heitä tekemään tai kuolemaan alustan kanssa.

Onneksi Weebly on realistisempi ja antaa käyttäjilleen mahdollisuuden viedä heidän sivustonsa ja siinä on jopa opetusohjelma, jolla opit tekemään niin.

Useimmat verkkosivustojen rakentajat lukitsevat sinut ekosysteemiin, eivätkä anna sinun liikkua. Ainoa tapa on poistaa sivustosi ja aloittaa alusta. Sinun ei ehkä tarvitse koskaan tehdä niin, jos olet tyytyväinen Weeblyyn, mutta ainakin voit, jos haluat.

Mitä emme pitäneet Weeblystä

1. Freeloaderit ovat juuttuneet Weebly-alueeseen

Weebly-verkkotunnukseen liittyvät kysymykset

En tietenkään voi oikeasti syyttää Weeblyä tästä, koska verkkotunnusten antaminen maksaa rahaa (ja miksi sen pitäisi antaa heille ilmaiseksi?!). Tosiasiat ovat tosiasioita ja ilmaisen suunnitelman käyttäjien on oltava tyytyväisiä saadakseen sivustonsa nimeltä www.something.weebly.com.

On myös toinen pieni tekninen ongelma, jos olet ilmaisen suunnitelman käyttäjä ja että olet pohjimmiltaan kiinni Weebly-aliverkkotunnuksessa, vaikka omistat oman verkkotunnuksesi. Weebly sallii mukautetut verkkotunnukset vain, jos olet joko ostanut niiden kautta tai olet maksettu suunnitelman käyttäjä.

Muuten takertuit myös Weebly-brändämiseen sivustoillasi.

2. Rajoitetut blogityökalut

Weebly-blogin työkalut

Vaikka sinulla voi olla blogiosa Weeblyllä, se on hiukan erilainen verrattuna WordPressiin, joka on omistettu enemmän sisällölle ja sallii siellä laajennetun toiminnallisuuden. Weeblyn blogikirjoitukset ovat omiaan muodostamaan kuten niiden sivustonrakentaja, jossa vetämällä ja pudottamalla bittiä ja palasia kankaalle.

Kokemus on vähän outo, mutta se saattaa olla vain minä, koska olen tottunut WordPress-ympäristöön. Kukin blogin kirjoittaminen on rajoitettu – muoto on kiinteä, kuten otsikossa ja sisällössä.

Kun otetaan huomioon valtava määrä bloggaajia, jotka leijuvat verkossa, ja kuinka Weeblyllä on ilmainen suunnitelma, minusta tuntui vain, että tämä oli yksi alue, johon he olisivat voineet kiinnittää paljon enemmän huomiota. Loppujen lopuksi ei ole niin, kuin ne rajoittuisivat vain verkkokauppasivustoihin.

3. Sinun on parempi käyttää offline-tilassa kuvankäsittelyä

Tätä ei voi mitenkään laittaa siististi, joten asetan sen vain ulkoasuun – voit tehdä vain muutamia asioita Weeblyn sisäänrakennetulla valokuvaeditorilla – Zoomaus, Hämärtä, Tummenna tai voit käyttää värisuodatinta. En ole varma miksi, mutta minulla on vain tämä erittäin outo tunne kuvankäsittelyohjelmasta, joka ei edes anna sinun rajata sitä.

Se on jotain hyvin perusteltua ja ottaen huomioon sen laajuuden, jonka Weebly on saavuttanut, olen todella tappiollinen selittämään, miksi he ovat pilkottaneet kuvankäsittelyä tällä tavalla.

4. Maksa lisää apua

Ymmärrän, että asiakkaiden tukeminen maksaa rahaa, mutta Weebly vie sen hieman pidemmälle kuin on tarpeen. Apu / tukitasosi riippuu siitä, mihin suunnitelmaan ostat. Luonnollisesti siinä on perustiedot, jotka ovat kaikkien saatavilla. Tämä sisältää tietokannan, faksin ja jopa joitain video-oppaita.

Sillä on myös muita tukikanavia – suorakeskustelu, puhelin tai sähköposti. Ellei sinulla ole muuta kuin ilmaista tai aloitussuunnitelmaa, et pääse heidän puhelintukeen tai ensisijaiseen tukeen.

Weebly-yhteisö

Weebly-yhteisö – Ei tarkalleen toiminnan alusta

Vaikka sillä on yhteisöfoorumi, selasin aluetta lyhyesti eikä se vaikuttanut kovin aktiiviselta. Aiheita oli useita, mutta hyvin vähän vuorovaikutusta. En ole varma siitä, voitko luottaa Weebly-yhteisön apuun.

Weebly-suunnitelmat ja hinnoittelu

ConnectPro
Storage500MBUnlimited
Ad-freeNoYes
OstoskoriNoKyllä
Hyväksy maksut SquareNoYes-palvelun kautta
HakukoneoptimointiKyllä
Advanced Site StatsNoYes
PuhelintukiKyllä
Maksaa $ 4 / kk * $ 12 / kk *

* Hinta kuukaudessa laskutetaan vuosittain.

Maahantulotasolla Weeblyllä on ilmainen suunnitelma, johon liittyy paljon rajoituksia. Silti sitä odotetaan, ja on ihme, että he tarjoavat sen täysin ilmaiseksi kokeilun sijasta. Tämä on asia, jota monet eivät ole valmiita tekemään nykyään, ja kiitän Weeblyä siitä, että meillä on se.

Jos olet hiukan vakavampi verkkosivustollesi, suunnitelmat alkavat 4 dollarista kuukaudessa aina 25 dollariin kuukaudessa.

Vapaa suunnitelma antaa sinulle tallennustilaa, Weebly-aliverkkotunnuksen ja ilmaisen SSL: n, mutta ei muuta. Tämä olisi silti hyvä tietyssä käytössä – esimerkiksi henkilökohtainen verkkosivusto, blogi tai portfolio. Ne voivat olla perustietoja, ja niiden ei tarvitse olla liian välkäs.

Aloitussuunnitelma 4 dollarin kuukaudessa hinta ei ole paljon parempi, mutta se sisältää ilmaisen verkkotunnuksen, jonka Weebly arvo on 19 dollaria (vaikka .com muualla asettaa sinut paljon vähemmän takaisin). Tämä suunnitelma ei sisällä verkkokaupan ominaisuuksia.

Kun siirryt niiden yläpuolelle, ammattilainen ja Liiketoimintasuunnitelmat ovat niille, jotka tarkoittavat hyvin liiketoimintaa. Näiden suunnitelmien avulla voit listata myytäviä tuotteita ja tehdä sivustostasi verkkokaupan. Saalis on, vaikka maksatkin enemmän, ja se on 3%: n transaktiomaksu, jonka Weebly perii myynnistäsi.

Kaiken kaikkiaan tämä hinta on kohtuullinen, koska voit käyttää heidän maksujaan ja ostoskorin ominaisuuksia. Jos aiot suorittaa sen yksin, joudut todennäköisesti maksamaan enemmän käsittelemään maksuja verkossa kolmannen osapuolen kautta.

Luettelossa olevien tuotteiden määrä riippuu valitsemastasi suunnitelmasta, ja vain kallein liiketoimintasuunnitelma antaa sinulle mahdollisuuden myydä digitaalisia tuotteita, kuten ohjelmistolisenssejä tai vastaavia. Se antaa sinulle myös pääsyn kuponkeihin ja varastonhallintaan.

Tuomio: Onko Weebly hyvä osto?

Rakastan Weeblyä, koska se ei tunne tarvetta sorrata asiakkaita pakollisten yritysostojen ja kiristysprosentin kautta. Itse asiassa, jopa liiketoimintasuunnitelmassa, jonka hinta on 25 dollaria kuukaudessa, saat ominaisuuksia, jotka maksavat sinulle huomattavasti enemmän kuin jos toteuttaisit ne itse toisessa Web-isäntässä.

Vaikka toimittaja on mukava ja spiffy, siinä on joitain puutteita – mutta voin elää niiden kanssa. Jos vertailisin tätä toiseen verkkokauppaan suuntautuneeseen sivustonrakentajaan, ajattelen, että tietyillä alueilla se tulisi mestariksi..

Se näyttää kuitenkin rakennetuvan alkutason verkkokauppoihin, ja jokaisella, jolla on iso tuoteluettelo, on ehkä tehtävä ostoksia muualle. Valitettavasti samaan aikaan ne näyttävät olevan heikkoja blogosfäärin vyöhykkeellä.

Lopputulos on jättänyt minut ihmettelemään, aikooko Weebly todella kilpailla pelkästään pienillä ja keskisuurilla verkkokauppasivustoilla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector