Zyro anmeldelse: 10 fordele og 4 ulemper ved Zyro webstedsbygger

Zyro


Zyro

https://zyro.com/

tl; dr

Zyro er et nyt webstedsbygningsværktøj, der leveres med sin egen hosting. Det er et hjernebarn af det etablerede mærke Hostinger, og det giver brugerne mulighed for meget hurtigt at opbygge og lancere grundlæggende websteder helt uden problemer. Selvom det ikke er perfekt ved et langskud, har Zyro en masse potentiel appel til brugere, der ikke ser meget forbi en grundlæggende digital tilstedeværelse.

Zyro anmeldelse: 10 fordele & 4 Ulemper ved Zyro Website Builder

Med webstedets bygning marked varmere end en pizza ud af ovnen, har mange webstedsbyggerne dukket op her og der. Fra min iagttagelse konkurrerer imidlertid mange af dem om, hvad man antager at være et allerede nichemarkedssegment.

Dette er det tidspunkt, hvor en ny spiller i branchen træder ind og forstyrrer æblekurven. Nogen som f.eks. Zyro. På trods af sin påstand om at være en ekstremt kraftfuld løsning finder en grundig gennemgang af Zyro, at i virkeligheden ligger den centrale appel i dens nære tilslutning til enkelhed.

Indholdsfortegnelse

Fordele ved Zyro

 1. God site performance!
  • Automatisk inkludering af Cloudflare
  • Håndfri SSL
  • Responsivitet kommer naturligt
 2. Ekstrem enkelhed!
 3. Brug eksisterende skabeloner!
 4. Nyttige sidebygningsgitre!
 5. AI-forfatter hjælper med at skabe indhold!
 6. Masser af gratis billeder!
 7. Lynopdateringer til hurtig opdatering!
 8. Logo & sloganproducenter!
 9. AI-varmekort hjælper med at holde fokus!
 10. Praktiske appintegrationer!

Ulemper ved Zyro

 1. Mere kompleks domænehåndtering
 2. Begrænset tilpasning
 3. Stadig lidt buggy
 4. Support giver meget tilbage at ønske
  • Langsom kundesupport
  • Begrænset videnbase

Zyro-plan & Prisfastsættelse

 • Oversigt

Dom

 • Er Zyro den rigtige løsning til dig?

Ikke alle websteder, der går online, sigter mod at være en digital behemoth, og for kunder som disse tilbyder Zyro en meget unik mulighed for partnerskab med en ideel løsningsudbyder. En, der er let at bruge, meget rimelig og tilbyder den rigtige kombination af værktøjer.

Hvad er Zyro?

zyro giver dig mulighed for at oprette websted gratis

Zyro er en hurtig webstedsudviklingsplatform, der er rettet mod brugere med nulkodningsevner. Faktisk er der ikke engang en nødvendighed for det meste af sit målmarked at vide noget om websteder. Så længe du er fortrolig med grafiske brugergrænseflader, kan du bruge Zyro.

Bortset fra GUI til webudvikling tilbyder Zyro også tilknyttede værktøjer, der kan komme godt med. Disse inkluderer et AI-indholdsproduktionsskript, AI-varmekort til hjælp til fokuskontrol og en stor pool af billeder, der skal bruges som ressourcer.

10 grunde til, at Zyro er en fremragende webstedsbygger

1. God siteydelse!

Zyros præstation med vores testside var ret god.

zyro har en god serverhastighed baseret på bitcatcha

Vores Zyro-teststed scorede en A + i Bitcatcha-serverhastighedscheckeren.
(Se de fulde resultater)

Bitcatcha bygger og vedligeholder testwebsteder for de værter, vi gennemgår for maksimal gennemsigtighed i vores anmeldelser. I Zyros tilfælde presterede deres servere ganske godt ved hjælp af vores serverhastighedschecker, i gennemsnit 125,8 ms baseret på test fra ti lokationer i hele verden.

1.1 Automatisk inkludering af Cloudflare

Hvor de fleste webstedsbyggere tillader brugere at integrere CDN-tjenester (Content Distribution Network) som Cloudflare, går Zyro et skridt videre og har Cloudflare aktiv og fungerer som standard for alle websteder.

zyro bruger cloudflare-servere

Selvom dette muligvis ikke lyder så meget, kan det gøre en stor forskel for nye webstedsejere, der måske ikke engang er opmærksomme på, hvad en CDN er (eller at disse findes). Inkluderingen kan også spille en rolle i den stærke præstation, der er set på Zyro-værtsteder indtil videre.

1.2 Håndfri SSL

For dem af jer, der muligvis har kæmpet med at konfigurere og tilføje SSL i fortiden, håndterer Zyro det for dig. I modsætning til mange hosting-tilbud, hvor du har brug for forskellige SSL og håndteringsmetoder, dækkes dit Zyro-sted automatisk med en SSL.

Det er korrekt – med nul indsats fra din side. SSL lyder måske som en lille ting, men det er absolut vigtigt for ethvert moderne websted. Faktisk straffer mange søgemaskiner i dag aktivt websteder uden SSL.

1.3 Responsivitet kommer naturligvis

For dem, der muligvis også er bekymrede for at skulle bygge til mobil, har Zyro også dækket der. Alle websteder, der er bygget med Zyro, reagerer automatisk på både desktop og mobile oplevelser.

Denne inkludering fremhæver yderligere Zyro-intentionen om at hjælpe nybegynder med at opbygge websteder let. Du behøver ikke mere at bekymre dig om forskellige formater, bare træk, slip og Zyro håndterer resten.

2. Ekstrem enkelhed!

Da jeg først begyndte min Zyro-rejse nærmede jeg mig den samme, da jeg tidligere havde mange webstedsbyggere. Dette førte til, at jeg blev overordentlig utilfreds med dem, da jeg stod over for den ene hindring efter den næste i min søgen efter det perfekte sted.

Det var først efter meget overvejelse, at jeg indså, at jeg var nødt til at se på det med friske øjne – og det var da vægterne faldt ud af mit syn på Zyro. Skønheden i Zyro ligger ikke i, at den tilbyder alt, hvad du har brug for for at bygge det perfekte sted, men lige nok til, at du hurtigt og nemt kan etablere en digital tilstedeværelse.

Zyro bringer webstedsbyggere tilbage til de tidlige dage, da de fleste af dem huskede, at brugere, der ønskede at bruge dem, havde brug for enkelhed. I dag er markedet blevet så overophedet, at spillerne tvinger sig til at samle op med stadig stigende funktionssæt.

Hvis du er ny på websteder og ønsker et grundlæggende websted til din virksomhed (eller endda dig selv), er dette en alvorlig mulighed at overveje. Næsten alt i Zyro handler om enkelhed, og funktioner, der kan synes at mangle, er der af to grunde.

Den første er, at de sandsynligvis ikke er funktioner, som meget basale brugere ønsker, så de udelades for at holde tingene rene. Det andet er, at ineffektiv brug af disse funktioner ville bringe Zyros løfte om fremragende webstedsydelse i fare.

Som det mest indlysende tegn på dette tilbyder deres webstedsbyggergrænseflade kun en håndfuld elementer at bruge. Måden disse arbejder er så let som 1, 2, 3 – du trækker og slipper, ændrer størrelsen og redigerer derefter. Det er i det væsentlige alt, hvad der er dertil.

3. Brug eksisterende skabeloner!

For at komme i gang har Zyro en pulje med færdiglavede skabeloner, som du kan bruge. Disse er designet til at give dig en generel idé om, hvordan websteder kan se ud, og så kan du enten bruge dem ‘som den er’ og tilpasse indholdet, eller tilpasse dem så meget, som du ønsker.

zyro har færdiglavede skabeloner til hurtig start

Zyros pulje af skabeloner spænder over en række brugssager.

På den måde Zyros bygmester fungerer, er det meget lettere at ændre eksisterende skabeloner sammenlignet med de fleste andre webstedsbyggere, da der er færre elementer og designkoncepter at være bekymrede for.

Hvad jeg foreslår, at brugerne gør for at opnå maksimal effektivitet, er det at tage skabelonerne med en knivspids salt. Vær ikke opmærksom på, at det er netop det, du skal arbejde med. Overhold udvalget af skabeloner for at give dig en idé om, hvad der muligvis er muligt i Zyro.

Et eksempel på dette ville være, hvordan nogle skabeloner bruger delvis overlappende billeder for at give en mere multidimensionel fornemmelse af steder. Hvis du kan mestre begreber som det, vil du være i stand til at komme med nogle tilpassede, fantastiske skabeloner af dine egne.

4. Nyttige sideopbygningsnet!

Som du kan se fra følgende billede, har Zyro et meget nyttigt gittersystem, der hjælper med layout. Netblokkene er ikke synlige, før du prøver at flytte et element, så det overhovedet ikke distraherer.

zyro grid-system hjælper med at organisere sideindhold

Gitterne i Zyro hjælper dig med let at organisere dine on-page-elementer.

Når du vælger noget og forsøger at flytte det, er det, når gitterkasserne kommer i spil og hjælper dig med placering såsom justering og ændring af størrelsen på elementerne. Ingen bekymringer mere om, at dine forskellige sideelementer bliver forkert justeret.

Jeg elsker den måde, uanset om du prøver at manipulere elementerne, de let klikkes på plads takket være disse kasser. Følelsen er næsten identisk med Windows-interface-snap- og låsefunktionen, omend mere naturlig.

Det kan ganske vist være en smule at vænne sig at tilpasse elementernes grænser og tilpasse dem til gitre. Når du først gør det, vil du bemærke, at denne fleksibilitet giver dig mulighed for at gøre tingene meget lettere end mange andre webstedsbyggere.

5. AI Writer hjælper med at oprette indhold!

Denne funktion er noget, som jeg hidtil ikke har set i nogen anden webstedsbygger. Alligevel for mange ejere af webstedsejere er det en god idé at have evnen til at generere generisk indhold.

zyro ai-forfatter hjælper med at skabe indhold

AI Writer er et af de mere betagende værktøjer i Zyro-repertoiret.

Som en forfatter i hjertet var jeg virkelig nødt til at sluge min tunge, da jeg første gang stødte på denne funktion. Imidlertid indså jeg hurtigt, at ikke mange ejere af små virksomheder ville have en indholdsforfatter til rådighed for at generere fejlfri kopi til dem.

Selvom indholdet ikke er fantastisk, kan AI Writer let bruges til at give spirende webstedsejere en idé om, hvad der kan gå ind i bestemte sektioner på deres websted. Det er også ekstremt enkelt at bruge. Alt hvad du skal gøre er at vælge fra et par forindstillede indstillinger og derefter klikke på en knap for automatisk at indsætte den genererede tekst i.

Vær dog advaret om, at teksten virkelig er ekstremt generisk. Fantastisk som fyldstof.

6. Masser af gratis billeder!

Endnu et kritisk område, hvor mange webstedsbyggere kommer til kort, giver brugerne en image pool at lege med. Jeg har endda stødt på nogle, der ønskede at opkræve ekstra for billeder og tilbød kun et par stockbilleder gratis.

zyro tilbyder gratis billeder

Zyro har selv bundet sig til Unsplash, så du kan vælge fra en massiv billedbank af freebies, der fungerer inden for selve webstedsbyggeren. Idéen til at integrere med et websted som Unsplash er simpelthen inspireret.

Naturligvis kan du også vælge at uploade dine egne billeder til Zyro og bruge dem på dit eget sted. Uanset dit valg, kan du ændre størrelse, beskære og placere billeder hvor som helst, du ønsker.

7. Hurtig opdatering af udrulning!

Da Zyro først blev bragt opmærksom på mig, var jeg lidt forvirret, da jeg følte, at der var mange områder, der kunne forbedres. Hvad jeg imidlertid indså næste var, at næsten lige så hurtigt som jeg fandt dem, forsvandt spørgsmålene.

Kort efter fandt jeg ud af, at Zyro var (og stadig er) konstant under opdateringer. Selvom det måske ikke var noget nyt for tjenester som dette, var den hastighed, som jeg observerede opdateringer på, imponerende.

8. Logo & Slogan beslutningstagere!

Dette går tilbage til det, jeg nævnte om Zyro, der egner sig til nye webstedsejere, der hurtigt og ubesværet skal rulle websteder ud. Først var deres enkle webstedsbyggergrænseflade, derefter AI-forfatteren, og for at afslutte trifecta har vi logoet og sloganproducenterne.

Jeg vil ikke prøve at blæse solskin på dig og fortælle dig, at det er fantastisk – logoproducenten er faktisk ekstremt grundlæggende. Alligevel er det en mere integreret funktion, der kan være uvurderlig for nye webstedsejere. Det samme gælder sloganproducenterne.

Dette er noget, som mange andre webstedsbygningsværktøjer kunne gøre med, og Zyro har implementeret det på en sådan måde, at det er perfekt til deres målgruppe.

9. AI Heatmap hjælper med at holde fokus!

Når du bygger et websted, kan det være nyttigt at vide, hvor dine besøgende sandsynligvis vil fokusere deres opmærksomhed baseret på dit design. Dette kan hjælpe dig med at skifte elementer, hvor de skal være. Det er, hvad Zyros AI Heatmap forsøger at gøre.

zyro ai heatmap viser dig, hvor du kan fokusere på at opbygge din webside

Selvom det ikke er en del af den centrale Zyro-sitebuilder, kan du få adgang til dette offentligt tilgængelige værktøj fra deres websted. Det fungerer baseret på billeder, så for at se, hvordan dit websted er, skal du lave et øjebliksbillede af siden og uploade det til AI Heatmap-værktøjet.

De resulterende farveplastre er temperaturer – der viser, hvor godt disse områder fungerer som højdepunkter.

10. Praktiske appintegrationer!

For dem, der ønsker lidt mere avancerede funktioner, bruger Zyro apps til at integrere funktionalitet. I øjeblikket er der kun en håndfuld inklusive Google Tags Manager, Google Analytics, Facebook Pixel, Facebook Messenger og Hotjar.

Jeg er dog ikke i tvivl om, at Zyro vil tilføje mere på sin tid.

4 ting Zyro kan forbedre

1. Mere kompleks domænebehandling

For et system som Zyro, der hævder at sigte mod enkelhed, er håndtering af domænenavne lidt underligt. I normale tilfælde er alt hvad du skal gøre (selvom du købte domænenavnet separat fra hvor du købte hosting), at opdatere DNS-serverne.

I Zyros tilfælde skal du gå ind og redigere CNAME-poster. Selvom dette ikke er for vanskeligt, tilføjer det et unødvendigt niveau af kompleksitet for ikke-teknisk-kyndige brugere. Det kræves, at de roter rundt i et område, der ikke rigtig er egnet til nybegynder at være i.

Zyro sælger ikke domænenavne direkte, så det sender dig til Hostinger, hvis du ønsker at købe et brugerdefineret navn.

2. Begrænset tilpasning

Da jeg sagde, at Zyro er meget grundlæggende, mente jeg virkelig det. Træk & slipelementer består af fem typer indhold – tekst, knap, billede, video og kort. Der er bogstaveligt talt intet andet. Under gennemgangsprocessen forsøgte jeg at sætte mig ind i tankegangen til en person, der bruger et sådant system for første gang, og den slags fungerede for mig.

Dette er dog muligheden for at påpege, at hvis du har meget specifikke design i tankerne til et websted, du ønsker, er Zyro muligvis ikke det rigtige valg for dig. Hvis du kommer ind med et friskt sind og arbejder med de værktøjer, du har, kan jeg forsikre dig om et hurtigt, enkelt sted.

3. Stadig lidt buggy

Da jeg først kiggede på Zyro, følte jeg mig ganske vist lidt ulykkelig. Men med de satser, de har foretaget opgraderinger, føler jeg nu, at det er et anvendeligt system, selvom jeg bemærker et par bugs her og der.

For eksempel, når du prøver at uploade et eget billede, hvis du dobbeltklikker på det ønskede billede, når dialogboksen åbnes, mislykkes uploaden og sparker dig tilbage til skærmen til billedoverførsel. Gentagelse af handlingen anden gang vil være en succes.

Som sagt små, fnise små bugs, der er mere irriterende end noget større.

4. Support lader meget tilbage at ønske

Zyros supportsystem har stadig brug for større forbedringer – primært på de 2 aspekter, som jeg vil diskutere nedenfor.

4.1 Langsom kundesupport

Det var lidt usædvanligt at kontakte Zyro-support, da de ikke i sig selv havde en live chat. Det var mere en chatbot, som ville videresende supportanmodninger eller spørgsmål til deres tekniske team. Svaret tog et stykke tid at komme tilbage via e-mail (i mit tilfælde omkring 12 timer).

zyro kundesupport kan forbedres

Skønt de er retfærdige, tager de fleste supportteam lidt lang tid – det gælder normalt ikke rigtig hjælp til chat. At skulle vente en halv dag på en online supportforespørgsel er en smule forvirrende.

Når det er sagt, skal du også være opmærksom på, at selv om Zyro tilhører Hostinger, er deres supportsystemer næsten helt forskellige. Jeg prøvede at tale med Hostinger-support om DNS-ændringer for mit Zyro-sted, og de instruerede mig til at kontakte Zyro-support (som tager MYE længere tid for at svare).

4.2 Begrænset vidensbase

Desværre er deres vidensbase ganske skimpy. Der er en håndfuld artikler der indeholder nogle få eller to linjesvar på grundlæggende spørgsmål. Ingen dybdegående guider eller noget der virkelig er nyttigt, desværre.

zyro-videnbase mangler stadig

Nogle af Q&A i vidensbasen lyder faktisk som gibberish.

Faktisk ser hele deres vidensbase ud som om det blev skrevet som en hurtig FAQ baseret på deres funktioner snarere end rettet mod at tackle reelle problemer, tekniske eller på anden måde.

Zyro-plan & Prissætning: Oversigt

FreeBasicUnleashed
Bandwidth500MB10GBUnlimited
Storage500MB10GBUnlimited
AI Writer ✓✓✓
Logo Maker ✓✓✓
Forbind domæne✘✓✓
Fjern annoncer✘✓✓
Google Analytics✘✓✓
Pris / moFREE$1.99*$3.49*

* Den viste pris faktureres årligt.

Mens du kan bruge Zyro gratis, anbefaler jeg absolut, at du tilmelder dig deres BASIC-plan, som giver dig meget mere ressourcer, giver dig mulighed for at bruge et brugerdefineret domænenavn, inkluderer appintegrationer og fjerner annoncer fra dit websted.

Prisen for BASIC er kun $ 1,99 hvilket for mig føles som det søde sted på Zyro, som de fleste brugere ville skyde efter på et begynderniveau. Faktisk er den eneste forskel mellem BASISKE og ULEASHED-planer, at sidstnævnte giver ubegrænsede ressourcer.

Med hensyn til funktioner er begge betalte planer identiske bortset fra ressourcetildeling.

De priser, jeg har vist ovenfor, er baseret på et årligt abonnement. Hvis du tilmelder dig i længere perioder, øges rabatten. For en 3-årig plan betaler du faktisk kun $ 1,30 pr. Måned på BASIC-planen!

Nogle af de mere bemærkelsesværdige funktioner, der er inkluderet i Zyro, er;

 • AI Writer
 • AI Heatmap
 • Gratis logo & Slogan maker
 • Masser af gratis billeder

Bedømmelse: Er Zyro den rigtige løsning for dig?

Hvis du er ny på websteder og ønsker at etablere en grundlæggende digital tilstedeværelse, kan Zyro være det perfekte værktøj til dig. Det tilbyder et stressfrit miljø, som meget basale brugere let kan arbejde med. Tilmeld dig faktisk deres gratis plan og eksperimenter, før du konverterer til en betalt plan, så du kan teste deres system.

For mere avancerede brugere, der kender detaljerne om, hvordan og hvad du vil, er Zyro muligvis ikke egnet. Miljøet i Zyro har et meget specifikt mål – at lade begyndere nemt bygge meget fleksible steder – og det har opnået det.

Måske kan det ændre sig i fremtiden, men for øjeblikket er Zyro den ideelle platform for rigtige begyndere.

Du er velkommen til at udforske vores liste over bedste webstedsbygger for andre fantastiske alternativer!

Nøglefunktioner

 • ✓ Stor hastighed
 • ✓ Nem træk & Dråbe
 • ✓ Netnettet
 • ✓ AI Writer
 • ✓ Logo & Slogan maker
 • ✓ Gratis billeder

Anbefales til

 • • Begynderwebsteder
 • • Grundlæggende online tilstedeværelse
 • • Porteføljesteder
 • • Budget Website Builder

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map