10 raons frustrants per què la velocitat del vostre lloc web és lenta

Fer clic a un enllaç d’un lloc web sembla una cosa tan senzilla.


Però entre reixes, centenars de peticions es fan instantàniament a tot el món per oferir-vos les imatges i el text. Hi ha molts passats en aquests pocs segons i hi ha molts que poden sortir malament.

Les coses poden començar a disminuir, agafant-ne el lloc web.

Si heu estat al dia de la meva sèrie actual sobre la velocitat de càrrega del lloc web, sabreu que els llocs web lents són males notícies! De fet, un lloc gandul et podria costar milers de visitants i conversions.

Tenint això en compte, passo per darrere dels escenaris per veure què passa. Ajustem aquests pocs segons i veiem què és el que segueix!

Consell tip

Llent lloc mata vendes! Sobrecarregueu la velocitat de WordPress amb aquests 8 hacks.

1. Rendiment del servidor

El vostre lloc web es carrega des de la base. Quan algú fa clic al vostre lloc, és com girar la clau al motor d’un cotxe. El vostre visitant demana que el vostre motor engegui.

El primer que passa és això: el vostre navegador (Firefox, Safari, etc.) envia un ping al vostre servidor. Sol·licita tota la informació i dades, de manera que es pot carregar el vostre lloc web.

Si el rendiment del vostre servidor és deficient, trigareu més a respondre. Per molt ràpida que tingui tota la resta, un servidor lent sempre us donarà un començament lent.

El mal funcionament del servidor es redueix gairebé sempre al vostre servidor web. Un amfitrió web barat us proporcionarà un servidor compartit, cosa que vol dir que compartiu espai i recursos amb molts altres llocs web. Si el vostre lloc és lent, és perquè esteu a una cua amb molts altres llocs!

2. Ubicació del servidor

Si alguna vegada heu fet una trucada de llarga distància, ja sabeu que triga més a fer la connexió. El fet és que la informació ha de viatjar físicament per arribar-hi. Les dades es transmeten per cables i es transmeten per satèl·lits.

Una cosa similar succeeix quan feu clic a un lloc web. Quan feu clic a un lloc web, envieu un missatge al servidor. Et demana que es carregui.

Suposem que el vostre servidor està a Amèrica. Quan un visitant japonès fa clic al vostre lloc web, la informació ha de recórrer tot el pas per l’oceà Pacífic. Ha de sol·licitar l’accés al servidor. Després, ha de recórrer tot el camí de tornada a través de l’oceà per carregar-lo a la seva pantalla.

Les dades són ràpides. Però no és màgia!

3. Molt trànsit

Si experimenteu molt trànsit, el vostre lloc web es farà més lent.

Al seu nivell actual, el vostre servidor web només pot donar servei a un determinat nombre de persones alhora. És una mica com fer cua a una botiga. Com més gent entri a la botiga, més lent serà el servei.

No només això, sinó que la botiga ha d’arrossegar recursos addicionals per ajudar-lo. Han de trucar al personal addicional per ajudar-los a servir a tothom. Però ara les coses posteriors també s’alenteixen.

El mateix succeeix al vostre lloc web. El vostre servidor intentarà gestionar tot el trànsit addicional, però es reduirà alentir en algun lloc.

4. Imatges molt grans (i format de fitxer complex)

¿Recordes els vells temps d’internet de marcació? Una imatge gran es pot trigar fins a un minut a carregar-se. Era agònic!

Les coses han millorat des de banda ampla, però la norma general encara s’aplica.

Després de fer el puny al servidor, començarà a transportar cada bit del lloc web a la pantalla del navegador. El servidor portarà contingut, text i imatges. Això és com el nostre botiguer traient les existències a l’esquena.

Quan ho penseu així, és senzill. Els articles grans i pesats trigaran més a sortir.

Una imatge gran es trigarà molt a carregar-se. Si teniu un munt d’imatges grans al vostre lloc web, afegirà un temps de càrrega addicional per a cada imatge.

El format del fitxer també és important aquí. Els navegadors poden carregar imatges de JPG, PNG i GIF de forma ràpida i ràpida. Però, formats pesats com TIFF i BMP van a menjar trossos enormes en el vostre temps de càrrega. Eviteu-los!

5. Densitat del codi

És possible que ja detecteu un tema aquí. Elements grans i densos alenteixen el vostre lloc web. Un dels elements més densos del vostre lloc és el codi que el crea.

Si coneixeu CSS, HTML i Javascript, sabreu que hi ha una quantitat enorme de codi al vostre lloc web.

Per exemple, n’hi ha 60 milions de línies de codi a Facebook tot sol.

Línia de codi de milions de milions

(Veure la imatge completa)

(És molt més que el col·lisionador d’Hadrons)

((Però encara menys que Google!)).

Si el backend del vostre lloc està obstruït amb excés de codificació i javascript, caldrà més temps per arrossegar-lo cap amunt.

6. Gràfics de text

Molts llocs web encara fan servir imatges per mostrar text.

Podeu utilitzar una imatge per mostrar el vostre logotip, per exemple. O podeu tenir un text explicatiu com a part d’una imatge gran de la pàgina principal.

Com us podeu imaginar, gràfics com aquests triguen molt a carregar-se en comparació amb una senzilla alternativa de lletra.

7. Massa sol·licituds de fitxers (RTTs)

Ja he explicat quins elements pesats i grans tarden molt a carregar-se. Bé, no es tracta només de la seva mida. És el nombre d’ells que hi ha.

Cada element petit del vostre lloc requereix carregar una sol·licitud de fitxer diferent. Cada fitxer CSS, cada imatge, cada botó de compartició social i cada fragment de Javascript és una sol·licitud de fitxer nova.

El vostre servidor només pot gestionar una certa quantitat de sol·licituds per segon.

Diguem que el vostre lloc web utilitza 50 sol·licituds d’arxius cada vegada que es carrega. Si 100 persones accedeixen al vostre lloc alhora, això vol dir 5.000 sol·licituds de fitxers en un segon. Si esteu en un servidor petit, això ralentirà seriosament les coses.

Recordeu-vos que només hi ha tants recursos per fer servir els fitxers.

8. Massa plugins

Si utilitzeu WordPress, probablement haureu tingut una sèrie de plugins entre bastidors. Bé, cadascú d’aquests fa la seva pròpia sol·licitud d’arxiu. Cadascun té un fitxer CSS i algun javascript per carregar.

Això significa més pes per portar i més sol·licituds de fitxers. Si utilitzeu molts plugins, es reduirà la velocitat. Pregunteu-vos quins són absolutament necessaris.

9. Redireccions innecessàries

Imagineu-vos que demaneu indicacions a l’estació de tren. A continuació, arribeu i descobriu que està tancat. Ha estat traslladada a l’altra banda de la ciutat i ara hauràs de passejar per la ciutat.

Et fa edat, no??

El mateix passa amb les redireccions. És com carregar una pàgina dues vegades. Si no teniu un motiu fantàstic per fer-ho, eviteu les redireccions al vostre lloc.

10. Un CMS obsolet

Si utilitzeu WordPress, Drupal o Wix per gestionar el vostre lloc web, notareu que apareixerà habitualment. Li demana que instal·leu actualitzacions o noves versions del programari.

Una actualització significa que generalment han esborrat qualsevol tipus de problemes i problemes, especialment pel que fa a la velocitat. Instal·leu les darreres versions de tots els programes i complements per ajudar-vos a carregar el vostre lloc més ràpidament i sense problemes.

Gràcies per llegir! S’adhereix amb mi, perquè la setmana que ve segueixo aquesta publicació amb una guia en profunditat per solucionar cada un d’aquests problemes. [Actualitzat: 14 trucs d’il·luminació per accelerar el vostre lloc web]

De fet m’animo a comprovar el meu llibre electrònic sobre els passos exactes que he fet per obtenir Bitcatcha.com en 3 segons.

Informeu-me si teniu cap pregunta sobre la velocitat del lloc als comentaris següents.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector