16 megaconsells per augmentar les taxes de conversió del comerç electrònic

Em fascinen els tipus de conversió.


Perquè pot augmentar les seves vendes sense gastar ni un cèntim en màrqueting addicional.

En lloc de perseguir clients nous, podeu reforçar el vostre lloc i treure més profit del vostre trànsit existent.

Espera, quins són els percentatges de conversió?

Senzill, cada vegada que el client fa clic al botó de compra. O cada vegada que s’inscriuen al vostre servei. El percentatge de conversions és el percentatge de visitants totals que fan clic al botó tan important.

Anem a la persecució i us mostrarem com enviar el vostre nivell de conversió de comerç electrònic més alt.

1. Configureu les conversions més petites

Sabia vostè que 90% dels visitants de la vostra botiga Encara no esteu disposats a comprar? Es necessita un temps per crear aquesta confiança i convèncer algú que els compri.

Però, en lloc d’acomiadar-se d’aquest 96%, configureu algunes converses més petites al llarg del camí, com ara una inscripció per correu electrònic. Tot i que no feu la venda immediatament, obtindreu una adreça de correu electrònic. Això vol dir que podeu nodrir-los. i fer aquesta gran conversió més endavant.

Marie Claire: menor conversió

Mireu com Marie Clare us ofereix els seus “50 millors consells de bellesa” a canvi d’una adreça de correu electrònic. Saben que els seus clients potencials els encantarà i en fan una petita conversió.

Eventualment, aquest subscriptor probablement els comprarà. Conversió completa completa!

2. Eliminar el risc

La majoria de la gent és escèptica en comprar una petita empresa de la qual no han sentit a parlar. El nostre instint prudent arrenca, i sovint parlem de nosaltres mateixos.

Així que elimineu el risc abans que el client tingui l’oportunitat de pensar-ho. Preveu per què un client potencial podria dubtar en comprar el seu producte. Diguem que dirigiu una botiga de moda. Els vostres clients estan preocupats pels riscos següents:

  1. la roba no encaixa correctament
  2. no els agradarà quan ho proveu
  3. ja han gastat els seus diners en el moment del lliurament

Per tant, traieu aquests riscos de la paraula “anar”.

Hugo Boss - Reduir el risc dels clients

Hugo Boss ho fa just a la part superior del lloc web. Immediatament, diuen als clients que poden tornar l’article de forma gratuïta. I, fins i tot, faran modificacions complementàries per a vosaltres.

Si no us agrada la roba, es tornaran els diners o podeu canviar-la. El risc i l’ansietat han desaparegut.

3. Prova social

Una altra manera de trencar aquestes barreres prudents i protegir conversions addicionals és amb la prova social. Mostra als visitants que gent real ja està utilitzant el producte.

Els clients són ovelles; els agrada saber que altres persones confien en el vostre servei!

Asos ho fa millor que ningú amb la seva funció #AsSeenOnMe. Els clients carreguen imatges d’ells amb roba Asos.

Mostra el producte en acció

Convenç els visitants que altres persones confien en els vostres productes. I això els proporciona la confiança per fer clic al botó “comprar”. Aquesta característica particular també permet que la gent vegi com es veu la roba de la gent “normal”. (és a dir, no és un model!), la qual cosa fa molt per ajudar la gent a prendre la seva decisió.

Guru de màrqueting Mark Schaefer Va dir això millor que ningú:

Prova social

4. Compra d’un sol clic

Endevineu quants carros de compres en línia s’abandonen abans de fer el check-out?

68%.

68% !! És una quantitat enorme de persones que es troben just a la línia de meta, però feu clic abans de comprar. Per què passa això??

Una de les respostes és un procés complicat de revisió. Els clients s’avorreixen, es frustren o es distreuen.

És la vostra tasca fer que es revisin ràpidament. Simplificar el procés de pagament i de pagament és una prioritat màxima.

Per als clients existents que ja han entrat en sessió, configureu una compra amb un clic.

Amazon: procés de check-out

Ja sabeu que Amazon és els reis de la compra d’un clic. Probablement ja us heu equivocat (vull dir-ho usat). El sistema recorda totes les vostres dades i, per tant, podeu demanar-les sense passar pel procés desembolicat.

5. “Comprar com a convidat”

Hi ha una altra raó per la qual els clients abandonen els seus carretons amb tanta freqüència. Se li demana infinitat d’informació. Recordeu-ho que esteu intentant obtenir el màxim de converses per la porta. Fer que aquesta part sigui el més fàcil possible.

Doneu-li a les persones una manera molt fàcil de pagar i seguiu endavant. Com més informació sol·liciti, més probabilitats perdreu la venda.

Ordre del client per a Apple

Apple té un gran sistema aquí. Per descomptat, acabes posant la teva adreça de correu electrònic al final, però deixa-la bé fins al final. Obteniu-los primer a la passarel·la de pagament.

6. Enviament gratuït

Com a client, sovint ens comprometem mentalment a comprar alguna cosa. Justificarem el preu al nostre cap i finalment anirem al check out.

Aleshores, espera: acaben d’afegir 5 dòlars d’enviament. És una quantitat reduïda, però canvia tota la psicologia de la compra. És una altra barrera que només pot allunyar la gent.

enviament gratuït

Proveu d’afegir l’entrega gratuïta a tot, i indiqueu el cost del lliurament als vostres productes. Sabem que això farà que les coses resultin una mica complicades per a vosaltres i per als vostres comptes, però hi ha maneres d’ajudar-vos.

7. Reduïu el nombre de productes a la pantalla

El sentit comú ens diu vendre el màxim de productes possibles. Al cap i a la fi, tothom adora la tria, no?

La veritat és realment diferent. Quan els clients s’enfronten a molts productes, acostumen a escollir cap d’ells. Estan atabalats i no poden decidir-se.

Quan només hi ha una petita selecció d’opcions, els resulta més fàcil triar.

Alguns experts de la Universitat de Stanford Prova això en una botiga de melmelades. Quan van oferir als clients menys opcions de sabors de melmelada, les vendes van augmentar.

pocs productes es converteixen millor

Feu un full del llibre d’Apple aquí. Podeu comptar el nombre de productes que venen de dues mans. I són l’empresa minorista més gran del món. Infern, són la companyia més gran del món (pel que fa al mercat).

8. Creu escassetat

Tots ens avergonyim de no trobar-nos una oferta o oferta fantàstica. Si dius que els clients només tenen un estoc limitat, és molt més probable que el comprin.

Segons un estudi recent, aquest truc va augmentar la taxa de conversió d’un comerciant en un sorprenent 332%.

Si dius als clients que l’oferta finalitza en 6 minuts i 18 segons, es dirigirà al botó “comprar”. I ràpid.

Boohoo: escassetat

Aquest és simple psicologia. I tampoc no ha de ser cert. No obstant això, segur que augmentarà el vostre percentatge de conversions. Odiem perdre’ns una gran quantitat. El FOMO és real!

9. Una crida magnètica a l’acció

Una trucada a acció és el botó més important del vostre lloc web. És el botó “comprar” o el “registre”.

És el botó de conversió.

El vostre objectiu és aconseguir que el major nombre de persones sigui possible per fer-hi clic. Per tant, ha de ser magnètic. Hi ha un parell de regles a seguir quan es tracta de CTAs:

  1. Fes-ne un color negreta
  2. Dóna-li un munt d’espai clar perquè cridi l’atenció
  3. Utilitzeu còpia urgent

M’agrada especialment l’exemple següent, que segueix les tres regles i afegeix una mica més “desagradable” per tal d’eliminar l’ansietat del client.

Manly Goods: crida a l'acció

És de color verd brillant i demana atenció. Hi ha molt espai clar per cridar l’atenció i té una sensació d’urgència; “Començar”. Però el millor és aquell petit xop, “Uneix-te a 1.000 homes ja registrats”. (Fins i tot puc perdonar l’apassionant ús de l’apòstrof).

Incorpora proves socials (com hem parlat abans) i treu aquesta sensació de risc o precaució.

10. Netegeu la proposta de valor

Probablement la vostra proposta de valor sigui el factor més important dels percentatges de conversions. També és el més difícil de sortir bé.

Mai abans ho heu sentit a parlar? Aquí hi ha una proposta de valor en acció, cortesia de “Square”:

Proposta de valor quadrat

Segons la meva opinió, és una de les millors propostes de valor del web.

Una opció de valor és una combinació de còpia, imatges i un CTA que capta tota la vostra empresa en un segon parcial.

Vegem l’exemple anterior. La combinació de paraules i imatge és tan deliciosa i senzilla, que saps immediatament què fa i per què la necessites. I només cal mirar aquest CTA: “Obteniu el vostre lector de targetes gratuït”. Haurien d’ensenyar això a l’escola de màrqueting.

Si podeu dir als clients qui sou i per què haurien de comprar de vosaltres en menys d’un segon, el vostre percentatge de conversions es mostrarà pel terrat.

Consell tip

Veure Alex Osterwalder parla sobre el disseny de la proposta de valor perfecte.[/ ressaltar]

11. Personalització

Els clients són més propensos a comprar de vosaltres si se senten valorats i entesos. Anticipa els productes que els agraden i els converteix una vegada i una altra.

Tots sabem que Amazon és brillant. Us mostren bobines d’elements personalitzats en funció del vostre historial de navegació i compres anteriors. Construeix confiança i reforça la relació amb els clients.

Asos també ho fa amb un rodet destacat anomenat “També us pot agradar …” Segons el vostre historial de compres, recopilen una llista de productes i productes relacionats. Se sent personal, de manera que els clients són molt més propensos a prémer el botó “comprar”.

Articles relacionats amb Asos

Si utilitzeu WooCommerce per alimentar la vostra botiga, podeu utilitzar el botó “extensió de l’historial de clients supervisar les compres dels clients i oferir suggeriments personalitzats.

12. Deixeu de vendre els detalls, vengueu els avantatges

Si voleu una raó per la qual Apple ven més productes que els seus competidors, aquí teniu el motiu. Aquesta és la pàgina de venda de Dell:

sobrecàrrega d’informació

Sobrecàrrega d’informació!!

Estan intentant vendre el producte publicant les seves funcions i especificacions.

Ara, mirem la pàgina de venda d’Apple:

Apple: pàgina de vendes

Ni una sola estadística a la vista. No venen la informació, sinó que venen els avantatges. Estan mostrant com us ajudarà el seu producte vostè sigues més creatiu. És inspirador.

(També és senzill, amb una proposta de valor excel·lent).

Deixeu de descriure els vostres productes i comenceu a mostrar als clients com canviarà la seva vida.

13. Simplifiqueu el vostre disseny web. Eliminar les distraccions

El vostre lloc web té un únic objectiu: vendre productes.

Tot el que sigui és només una distracció. Desfer-se’n.

Una de les coses més difícils de fer per qualsevol empresari és simplificar el seu producte, negoci o lloc web. Tot sembla així imprescindible, dret? Però és hora de ser valents i fer talls al lloc.

Aquí teniu el lloc web de Beats. Venen més auriculars que qualsevol altra empresa del planeta.

Beats: senzillesa

Notareu que no hi pot fer pràcticament cap clic sobre ells, tret dels propis productes. No hi ha res que us distregui de l’exploració i, finalment, de la compra.

Internet està dissenyat per a la distracció. Ens perdem en els forats de conill i contingut. Quan es tracta de la pàgina de vendes, assegureu-vos que només hi hagi una sortida. El botó de compra!

14. Mostra el producte en acció

Les imatges que feu servir al lloc són increïblement importants. No és cap secret que les belles imatges venguin productes. Als clients els agrada veure tots els detalls en alta definició abans de comprar. Redueix el risc i augmenta el desig!

Tanmateix, per obtenir un percentatge de conversions més alt, podeu anar un pas més enllà. Mostra el producte en acció.

Vés el valor Pro prop

Aquí teniu una càmera GoPro al seu entorn natural. Ni tan sols heu de veure una imatge de la càmera en si mateixa, però en voleu una!

Asos ho fa encara millor mostrant una passarel·la de la seva roba. És una manera molt millor de veure com s’adapta la seva roba que un parell d’imatges editades amb cura.

y6dk3asos - passarel·la

15. Una bona venda de ol

És el truc més antic del llibre minorista, però funciona com un encant.

Asos - vendes

Les vendes inspiren urgència i donen a la gent un motiu encara més gran per fer clic al botó “comprar”. Evidentment, no podeu fer vendes les 24 hores del dia, sinó que podreu girar quines existències i articles que estan a la venda.

Potser podríeu posar tota la roba d’home a la venda durant una setmana. A continuació, la roba de totes les dones. Després només calçat. Seguiu girant i sempre tindreu alguna cosa a la venda, enviant el vostre percentatge de conversió alt.

16. Prova A / B

Teniu en compte dos grans titulars, però no sabeu quin és més efectiu?

O potser estàs intentant triar entre dos colors diferents per a la teva crida a l’acció.

En lloc d’endevinar o triar a cegues, executeu una prova A / B per esbrinar-la de Segur quina funciona millor. Una prova A / B proporciona una opció per a la meitat dels vostres visitants i una altra opció per a les altres.

Qualsevol que converteixi el millor és el vostre guanyador. A continuació, podeu implementar-ho a tot el lloc.

Comenceu a fer-ho amb totes les decisions importants i reduireu el percentatge de conversions de manera important. Ràpidament us adonareu que cada aspecte petit del vostre lloc té una incidència en les vostres vendes. Voleu provar-ho tot!

Armar amb aquests 16 megafons, podeu augmentar les vendes sense gastar ni un cèntim en màrqueting addicional.

Tens alguna pregunta, idea o opinió? Informeu-me als comentaris i estaré encantat de respondre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector