21 Cal tenir complements de WordPress per a un lloc de comerç electrònic

WordPress sovint ha estat la plataforma d’elecció per a moltes empreses que busquen començar a construir la seva pròpia botiga en línia. Una part d’això es deu als extensos plugins que WordPress ha d’oferir.


Tant si us n’adoneu com si no, escollir el complement de comerç electrònic adequat per al vostre lloc web de WordPress és absolutament crucial per al vostre negoci si voleu crear més oportunitats de creixement i benefici..

Entre els milers de plugins que hi ha actualment a WordPress, el restringim fins a 20 dels complements obligatoris de WordPress per a un lloc web de comerç electrònic.!

Les funcions que heu de buscar en un complement de WordPress

Una cerca ràpida d’un complement de comerç electrònic a WordPress us netejarà centenars de resultats. Per a principiants i nous propietaris de llocs web, pot ser una mica aclaparador intentar trobar el connector perfecte per al vostre lloc web.

Aquí és el cas, no hi ha cap complement perfecte, ja que alguns poden tenir les característiques essencials que voldríeu, mentre que d’altres no.

Per exemple, si el vostre lloc web ven principalment productes digitals com música, podcasts, llibres electrònics digitals, etc., potser necessiteu un complement de comerç electrònic especialitzat en la venda de productes digitals. Per contra, si veniu productes físics, necessiteu un complement de comerç electrònic que inclogui funcions com ara la gestió d’inventaris i d’inventaris..

Altres factors que cal tenir en compte són els complements que admeten les passarel·les de pagament de manera predeterminada i la possibilitat d’afegir-ne més. També heu de comprovar si el complement de comerç electrònic inclou temes de WordPress compatibles entre ells.

Bàsicament, heu de saber quins seran els objectius del vostre negoci en línia per saber quines funcions i plugins necessitareu instal·lar..

Els requisits per executar un lloc web de comerç electrònic

No és cap secret que el lloc web de comerç electrònic sol tenir recursos. Per això, és important que optis el millor allotjament de WordPress que s’ajusti al vostre pressupost.

Aquells que busquen una opció assequible poden començar per llocs d’allotjament com Inmotion Hosting o SiteGround. SiteGround, en concret, ofereix plans optimitzats per a llocs web de comerç electrònic amb funcions com ara Certificats SSL per a pagaments segurs, una IP dedicada i una línia de suport dedicada.

Si teniu el pressupost i voleu obtenir el millor rendiment, podeu consultar Kinsta que s’especialitza en el lloc web de comerç electrònic de WordPress..

A més, si encara no ho heu fet, heu de decidir un nom de domini al lloc web de comerç electrònic. Si necessiteu ajuda, podeu utilitzar una generador de noms de domini per algunes idees.

Un cop tingueu el lloc web correcte, és el moment de revisar-los Plugin de WordPress heu de tenir la vostra empresa de comerç electrònic!

20 Plugin WordPress imprescindible

1. WooCommerce

WooCommerce

Probablement el complement més popular de comerç electrònic de WordPress, WooCommerce és un excel·lent complement per crear la teva botiga digital des de zero a WordPress.

Des que Automattic (l’equip de l’allotjament de blocs de WordPress.com) els va adquirir el 2015, WooCommerce ha afegit més temes i funcions optimitzades per a un lloc web de WordPress d’eCommerce.

2. WPForms

WPForms

És important que qualsevol propietari de l’empresa tingui una forma de contactar amb els clients en cas que tingueu comentaris o dubtes. WPForms és un complement que us permet configurar un formulari de contacte ràpidament a WordPress amb una interfície amigable per als principiants.

Usant el seu arrossegament & Si us plau, podeu crear formularis de contacte, formularis de comanda, formularis de pagament, formularis de subscripció per correu electrònic i molt més que amb només uns clics.

Per aquells que desitgin opcions i funcionalitats més avançades, podeu registrar-vos a la versió Pro, que ofereix més opcions i funcions de personalització.

3. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster, un popular programari d’optimització del percentatge de conversions, l’ajuda a convertir els visitants que abandonen els llocs web i els demana que siguin subscrits de correu electrònic. També és un excel·lent complement si voleu crear la vostra llista de subscripcions de correu electrònic i augmentar la vostra informació amb els vostres clients lleials.

4. Veeqo

Veeqo

Veeqo és una de les millors opcions per tenir cura de tots els vostres Gestió d’inventaris de WooCommerce necessitats. El programari és una solució de comerç electrònic integral en un que us permet gestionar les vostres botigues de WooCommerce, així com d’altres canals com eBay, Amazon i Etsy des d’una sola plataforma..

Mitjançant Veeqo podeu gestionar comandes, mantenir l’inventari sincronitzat en temps real, editar fitxes de productes, comprar de proveïdors, gestionar la vostra recollida, envasat i enviament i molt més..

El programari ajuda els minoristes a evitar les existències fora de les existències i la venda, creant un negoci més eficient i eficient.

5. Galeria Envira

Galeria Envira

Per a les botigues en línia, tenir una galeria és molt important per mostrar els vostres productes als vostres clients. Tot i que WordPress us permet crear una galeria d’imatges sense la necessitat de tenir cap complement, no deixa de ser bastant bàsic.

Envira Gallery us ajuda a crear una galeria sensible i bonica a WordPress. Amb el connector, podeu configurar diverses galeries, crear àlbums, obrir imatges a les finestres emergents de la llum i molt més.

6. SEO enorme

SEO de Yoast

Antigament coneguda com WordPress SEO per Yoast, SEO de Yoast és un popular plugin de WordPress que optimitza el vostre lloc web per als motors de cerca i millora la visibilitat del vostre lloc web per a públics clau.

El connector inclou moltes funcions més enllà d’afegir metaetiquetes per ajudar-vos a millorar el rànquing de SEO del vostre lloc web. Si no coneixeu els termes de SEO, pot costar-vos un temps. Per sort, la seva interfície és fàcil d’utilitzar i fàcil d’utilitzar.

7. BackupBuddy

BackupBuddy

La seguretat és absolutament important per a qualsevol empresa, doblement per a un lloc web de comerç electrònic. Una forma fiable de seguretat és tenir llest una còpia de seguretat en cas de perdre totes les dades del vostre client per un error de maquinari o un atac als servidors del vostre host..

El primer que cal fer és configurar una còpia de seguretat del vostre lloc web i us recomanem que l’utilitzeu BackupBuddy ja que no només són fiables, sinó també fàcils d’instal·lar i de restaurar el lloc web de WordPress.

Millor encara, emmagatzeneu la vostra còpia de seguretat a l’emmagatzematge en núvol fora del lloc per obtenir una capa de protecció addicional. BackupBuddy proporciona les comoditats per configurar les coses fàcilment.

8. Ecwid

Ecwid

Quan es tracta de fer compres en una botiga en línia, tenir una pàgina de check-out professional i senzilla ajudarà a millorar les vostres possibilitats.

El Ecwid El complement WordPress crea pàgines de compra força senzilles que inclouen totes les funcions necessàries per a un lloc web de comerç electrònic. Ells també assistència a més de 40 passarel·les de pagaments internacionals opcions, integració d’enviament en temps real i 45 idiomes.

9. MemberPress

MemberPress

Amb MemberPress, podeu crear una opció d’adhesió per al vostre lloc web de comerç electrònic mitjançant un dels millors complements de membres disponibles de WordPress.

Creeu subscripcions especials i contingut exclusiu per als vostres membres per atreure altres usuaris a registrar-se. Una cosa fantàstica sobre MemberPress és que també són compatibles amb tot tipus de passarel·les de pagament i amb complements de botigues en línia com ara WooCommerce.

10. JigoShop

JigoShop

Voleu començar la vostra botiga en línia i necessiteu una solució instantània? JigoShop El complement de WordPress us permet fer-ho, ja que tenen totes les opcions necessàries, haureu de crear un lloc web de comerç electrònic complet.

Podeu fer pagaments amb PayPal, carregar tots els vostres productes, utilitzar Skrill / Moneybookers sense haver d’instal·lar cap eina externa o addicional. També ofereixen extensions premium que podeu utilitzar al lloc web de WordPress.

11. Comerç electrònic WP

Comerç electrònic WP

Comerç electrònic WP és una solució ideal per a empreses que necessiten un senzill i complet complement de comerç electrònic a WordPress. Mitjançant aquest complement, podeu crear la vostra botiga en línia des de zero per vendre productes, serveis digitals o físics, o fins i tot crear un lloc de membres.

Podeu personalitzar el complement de la manera que vulgueu mitjançant CSS i HTML. La gestió de les vostres comandes i catàlegs es pot fer amb les seves potents eines integrades.

12. Descàrregues digitals fàcils

Descàrregues digitals fàcils

Si només us heu centrat a vendre productes digitals, aleshores Descàrregues digitals fàcils és un excel·lent complement que funciona bé amb els llocs web de comerç electrònic de WordPress.

És un connector fàcil d’utilitzar que inclou moltes extensions per a diferents passarel·les de pagament, plataformes i serveis. Si bé funcionen amb qualsevol tema de WordPress, Easy Digital Download també té els seus propis bells temes que estan construïts específicament per al connector.

13. Shopify Connect per a WooCommerce

Shopify Connect per a WooCommerce

Una de les plataformes de comerç electrònic més ràpid, Shopify és més que una plataforma, és una solució tot-en-una, sense problemes i fàcil d’utilitzar.

Amb Shopify Connect per a WooCommerce, ja podeu connectar tots dos sistemes Shopify i WooCommerce junts. Tindràs els avantatges de WordPress, com ara flexibilitat i personalització. Al mateix temps, podeu vendre directament a plataformes de xarxes socials com Facebook i Pinterest amb connexions de Shopify.

14. LearnDash

LearnDash

LearnDash és un excel·lent complement LMS (Learning Management System) que podeu utilitzar per crear i vendre cursos digitals al vostre lloc web de WordPress. És excel·lent per a les persones que vulguin iniciar un lloc web de tutoria o ensenyar temes especialitzats, com ara màrqueting digital o tècniques de xarxes socials.

Podeu crear lliçons, preguntes, tasques i molt més fàcilment i ràpidament per crear els vostres cursos en línia mitjançant un creador de cursos d’arrossegament i desplegament fàcil d’utilitzar..

15. Preguntes freqüents ràpides i fàcils

Preguntes freqüents ràpides i fàcils

Per a alguns llocs web de comerç electrònic, tenir una secció de preguntes freqüents sempre que publiqueu un nou producte o servei serà útil si els vostres clients no coneixen el producte en si..

Preguntes freqüents ràpides i fàcils continua al seu nom, permetent afegir pàgines de preguntes freqüents de manera relativament ràpida i senzilla. Si afegeix la secció de preguntes freqüents, també es pot reduir l’assistència del client i millorar la conversió, de manera que és sens dubte un bon complement.

16. Contacte constant

Contacte constant

Un altre excel·lent complement de comerç electrònic per crear una llista de correu electrònic i enviar correus electrònics als vostres subscriptors és el complement Constant Contact per a WordPress.

Com a una de les plataformes més primerenques per utilitzar, podeu tenir el vostre màrqueting de correu electrònic en funcionament en molt poc temps mitjançant la seva configuració fàcil i ràpida. A més, amb eines integrades per crear formularis de registre i la possibilitat de treballar amb eines de generació de plom com OptinMonster, sens dubte és un complement que necessiteu.

17. Monstres d’Ispectes

MonsterInsights

El seguiment de les vostres analítiques és una manera fantàstica d’entendre el que funciona per al vostre públic. MonsterInsights us permet connectar-vos amb Google Analytics per obtenir més informació sobre els vostres visitants fent un seguiment d’on venien i què fan al vostre lloc web.

Tot i que el connector és lliure d’utilitzar, les seves funcions avançades requeriran que adquiriu la seva versió Pro, que us proporcionarà més informació i opcions per personalitzar les vostres dades..

18. Heroi CSS

CSS Hero

Els temes de WordPress es basen en CSS per l’aspecte visual del vostre lloc web. Per canviar o personalitzar el tema, heu de ser capaç de fer-ho en CSS. I aprendre’n pot costar molt de temps.

Amb CSS Hero, podeu personalitzar el vostre tema de WordPress sense haver d’escriure una sola línia de codi. Tot el que heu de fer és només instal·lar el complement de WordPress i podeu començar a personalitzar els vostres temes immediatament.

O bé, si això és molt per a vostè, sempre pots anar a buscar temes de WordPress premium.

19. MaxCDN

Un CDN (xarxa de distribució de contingut) ajuda a carregar més ràpidament les imatges i altre contingut estàtic al vostre lloc web per als usuaris. Per als llocs web de comerç electrònic, tenir pàgines de càrrega ràpida és absolutament important per a l’experiència de l’usuari.

Un complement CDN fiable, MaxCDN funciona i s’integra fàcilment amb WordPress per ajudar a fer que el vostre lloc web es carregui encara més ràpidament sense haver de passar a una nova empresa d’allotjament. A més, és molt fàcil d’instal·lar i començar!

20. SEMRush

Al mercat de comerç electrònic, sempre és una bona idea fer un seguiment del funcionament dels vostres competidors. Amb SEMRush, podeu comprovar la classificació dels vostres competidors, juntament amb les paraules clau pagades i el trànsit orgànic.

Amb aquesta informació, podeu crear i optimitzar el vostre propi contingut i estratègia de màrqueting de manera efectiva per avançar en la competència.

21. Plugin de compte enrere del producte

Compte enrere del producte

Una bona manera d’incrementar les vendes és posar els vostres productes a la venda per un temps limitat. Plugin de WordPress del compte enrere del producte us permet crear fàcilment una opció de compte enrere del producte a la vostra botiga en línia i animar els clients a realitzar aquestes ofertes abans que desapareguin.

És una eina senzilla i eficaç que podeu utilitzar per augmentar les vendes del lloc web de comerç electrònic. A més, funciona molt bé amb WooCommerce.

Embolicar

Així que hi teniu, 21 complements de WordPress que necessiteu per a un lloc web de comerç electrònic. Té algun altre complement que creus que hauríem d’incloure? Feu-nos-ho saber.

Tens un lloc web però necessites ajuda per crear la teva presència en línia? A continuació, fes una ullada a la nostra fantàstica guia per aprofitar la presència en línia!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map