5 Components del lloc web obligatori per a llocs de comerç electrònic

Una forta presència en línia ajudarà a gairebé qualsevol negoci. Però per a un negoci de comerç electrònic, un lloc web ben pensat és una necessitat.


El vostre lloc de comerç electrònic és com un aparador. És possible que la vostra botiga estigui plena de tresors amagats i valuosos, però si està embullada, desordenada i bruta, pocs seran prou valents per aventurar-se.

Tot i que alguns poden prosperar a la caça i els encanten passar hores buscant els mercats de puces per aquest petit talonet perfecte, la majoria de la gent no té el temps, sobretot si compren en línia.

La majoria passarà simplement a l’espai net, organitzat i fàcil de navegar al costat. El mateix s’aplica al món virtual.

La clau és fer que sense esforços la gent trobe el que busquen al vostre lloc i assegureu-vos que és fàcil fer negocis amb vosaltres. No fes que ningú treballi de valent, només es desanimaran i passaran ràpidament. Al cap i a la fi, és probable que hi hagi una altra botiga a només un clic.

# 1: promociona la teva pàgina d’inici

Les primeres impressions compten; i en cap lloc això no és més evident que en línia. Si no és una marca ben establerta, és possible que la primera introducció que el client potencial tingui de la vostra pàgina d’inici sigui la vostra primera.

Si teniu un aparador físic, dediqueu molt de temps a que la façana sembli bonica i que les finestres tinguin un estil adequat per atreure les persones que hi caminen perquè hi entrin i que es vegin. El mateix hauria de ser cert per a la pàgina d’inici.

La vostra pàgina d’inici és el lloc on voleu animar els visitants a tenir un aspecte més profund: ja sigui que investigueu els vostres productes, feu clic a la vostra pàgina o aprengueu què us fa marcar el vostre bloc..

En primer lloc, la pàgina d’inici ha de transmetre clarament de què tracteu. Hauríeu de tenir una marca clara i facilitar als vostres clients potencials descobrir què venen.

També cal tenir una navegació clara. Aquest és el punt de partida per al vostre client, per la qual cosa voleu facilitar que puguin trobar allò que buscaven. La vostra casella de cerca ha de ser frontal i central, per la qual cosa és obvi.

El disseny de la pàgina d’inici pot recórrer un llarg camí per aspirar les persones al vostre lloc o desactivar-les. Podeu afegir una mica d’interès amb la fotografia atractiva i altres visuals, però manteniu-la senzilla i neta.

També voleu facilitar que els clients llancin articles al seu carretó de la compra virtual, fins i tot des de la pàgina d’inici. Per tant, proposa els teus millors productes, igual que als aparadors. Teniu enllaços als vostres productes més populars i teniu una secció de venda independent. Ja sabeu que tothom adora un acord.

No tingueu por de fer-vos personal. Podeu realitzar una experiència personalitzada del client mitjançant coses com ara la ubicació, les pàgines vistes, les compres passades, el dispositiu que s’utilitza, les paraules clau, etc., de manera que el vostre client sent que el vostre lloc s’adapta a les seves necessitats..

Amazon és l’amo de fer recomanacions rellevants. Si alguna vegada heu comprat alguna cosa d’Amazon, no heu rebut sens dubte una gran quantitat de suggeriments a la pàgina d’inici: si es tracta d’imatges sorprenents de “articles relacionats amb articles que heu vist”, articles “inspirats en la vostra història de navegació, ”O“ més elements a considerar ”.

amazon-homepage-exemple

A continuació, es mostren alguns extres addicionals a la pàgina d’inici:

Enllaça a les vostres preguntes freqüents, de manera que un client nou pot esbrinar fàcilment les vostres polítiques de devolució, quins pagaments accepteu, garanties i quant temps hauran d’esperar per enviar la seva comanda.
• Tenir botons de compartició social aprofitar la publicitat gratuïta del boca a boca.
• Pantalla enviament gratuït, o bé la vostra tarifa plana, si això és el que oferiu.
• Penseu en utilitzar xat en directe programari.
• Mostrar el vostre número de telèfon i una ubicació física si en teniu per millorar la vostra credibilitat i confiança.

# 2 Construeix confiança amb la teva pàgina sobre nosaltres

Si us agrada Target o Nordstrom, probablement la gent ha sentit a parlar. Fins i tot poden visitar les vostres botigues físiques. Però, i si sou exclusivament un negoci de comerç electrònic sense aparador físic? És possible que els clients nous no sàpiguen res de vostè i es preocupin de realitzar una compra per part vostra.

Introduïu la pàgina sobre. La vostra pàgina sobre és la possibilitat de crear confiança amb clients potencials i alleujar els seus temors. Voleu que el vostre client participe amb els diners, així que heu de comunicar-los que sou legítims. Necessiten tenir fe que arribarà el seu ordre.

Per començar, feu que la vostra pàgina sigui fàcil de trobar. Teniu un enllaç des de la pàgina d’inici. No us emprengueu massa amb el que l’anomeneu. Utilitzeu una cosa així com Sobre Nosaltres, o Conegueu l’equip per deixar-ho clar.

La pàgina de cerca és la que podeu explicar la vostra història, però recordeu-ne la informació sobre el client. Utilitzeu la vostra pròpia veu i sigueu coherents amb la resta del vostre lloc web. Expliqueu què feu i per què.

Endavant i infon una mica de personalitat. Presenteu qui és l’equip. Fes-ho divertit afegint equips interessants, com ara el director de màrqueting que és un àvid surfista en el seu temps lliure o que el responsable del magatzem creixi roses guanyadores de premis. Mantingueu-lo real i feu-los saber que sou humans. Ajuda a incloure fotos reals (no en stock genèriques) o, fins i tot, un vídeo perquè sigui interessant.

Per descomptat, la vostra pàgina sobre això no és realment. És un lloc fantàstic per fer saber als vostres clients què podeu fer per ells. Centreu-vos en com podeu resoldre els seus problemes.

No oblideu que sigui més fàcil per a les persones que es posin en contacte amb vosaltres. La informació de contacte ha de trobar-se a diverses ubicacions del vostre lloc web, inclosa la vostra pàgina sobre.

De la mateixa manera que amb tot el vostre contingut, no oblideu actualitzar la vostra pàgina sovint. Mantingueu-lo actual i viu. Feu que els vostres clients coneguin aquest nou client en calent o el vostre últim disseny. Podeu incloure testimonis de clients seleccionats i enllaços a premis. Però no vagis a bord.

# 3 Facilita la càrrega dels carros de la compra

Imagineu-vos que un client arriba a una botiga de queviures i que ha de buscar un carro de la compra per posar-hi la seva mercaderia. Hi ha una raó per la qual les botigues posen els carros davant i al centre just a l’entrada. El mateix s’aplica al lloc web de comerç electrònic.

shopping-cart-bitcatcha

Tot ha de ser intuïtiu per als vostres clients. Eviteu que els vostres botons es posin a la cistella / la caixa. També és útil incloure imatges del producte seleccionat al carretó.

No és estrany que Apple arribi a tots els punts principals amb el seu carretó de compres virtual. Com podeu veure a la pantalla de sota, el carret és senzill, però transmet clarament tota la informació important.

Hi ha imatges dels articles. El preu és a l’alça, inclòs l’impost sobre les vendes i els enviaments. Fins i tot hi ha una línia que us permetrà saber quan podeu esperar el vostre paquet (enviament gratuït de dos dies a les comandes realitzades a les 5 de la tarda). I el botó de sortida de color verd brillant només demana que es faci clic.

Cistell de compres Bitcatcha-apple-apple

Per descomptat, el fet de proporcionar carros de compra accessibles és només el començament. Tot i que el vostre client ha llençat alguns articles al carretó de la compra, no és el moment per emocionar-se. BI Intelligence calcula que l’any passat es van deixar sense reclamar mercaderies per valor de quatre bilions de dòlars.

Els compradors no els agraden les sorpreses i tampoc aprecien les barreres. eMarketer va trobar això El 28% dels compradors no han finalitzat la compra a causa dels costos d’enviament. Un altre El 23% va abandonar la seva mercaderia perquè no volia fer cap compte d’usuari nou per completar la compra.

Fes que sigui més fàcil per als teus clients. No els feu registrar-vos per alguna cosa. Feu-los una visita com a convidat i, després, doneu-los l’opció de crear un compte al final.

A més, proporciona-li moltes opcions de pagament. A més d’acceptar targetes de crèdit, deixa’ls utilitzar PayPal o GoogleWallet, de manera que només poden connectar una contrasenya en lloc d’haver de buscar la seva cartera..

Però no us desespereu si els clients no marxen de seguida. No tothom que introdueixi articles al seu carretó de la compra preveu comprar-los immediatament. Per a alguns, un carretó de la compra és gairebé com una llista de desitjos. Segur, pot ser que tinguin interessos en comprar, però no estan prou preparats per disparar el disparador.

Una cistella de compra “persistent” permet que les persones puguin introduir articles al seu carro de la compra i tornar dies després, i encara hi ha aquells articles. No han de tornar a cercar els articles, cosa que els facilita la compra.

Només tenir algú que posi articles en un carretó pot ser tota una victòria. Amb aquest moviment, heu capturat tot tipus d’informació. Ja sabeu quines coses els interessen. Podeu tornar a retractar aquests compradors amb missatges de correu electrònic després d’haver abandonat el vostre lloc..

I si els articles encara queden en aquest carretó de compres persistent quan tornen, us haureu molt més fàcil acabar la compra.

# 4 Porta més visitants amb el teu bloc

És possible que tingueu productes meravellosos que a moltes persones els agradaria tenir, però si ningú visita el vostre lloc, no es podran moure dels vostres prestatges. Totes les empreses de comerç electrònic necessiten trànsit al seu lloc per realitzar la venda.

Però, com atrau nous visitants al vostre lloc? Bé, una forma efectiva és un bloc.

Potser estàs pensant. Odio escriure. Però els blocs són una de les millors maneres de construir la vostra audiència, augmentar la participació i generar trànsit al vostre lloc.

contingut del bloc-

Els blocs són una bonança amb finalitats de SEO. En publicar de forma constant missatges de bloc nous mostra que el vostre lloc s’està actualitzant. I els motors de cerca prendran nota. Fins i tot podeu crear el vostre contingut al voltant de determinades paraules clau, atraient més visitants. Només tenir més pàgines al vostre lloc us donarà un impuls de SEO.

Un bloc és una manera de crear contingut convincent davant d’una pàgina de producte, cosa que farà que sigui més probable que la gent el comparteixi a les xarxes socials.

El bloc de blogs és una manera de distingir-vos com a autoritat del vostre camp, no allà on feu cap venda. Està bé interjectar coses sobre la vostra empresa, però no ho fa tot. Un bloc és on podeu oferir solucions als problemes dels vostres clients i respondre a les seves preguntes més exigents.

Si teniu pèrdues sobre quins temes tractareu al vostre bloc, aquí hi ha algunes idees per donar-vos un tret de sortida:

Tutorials pràctics. Feu saber als vostres clients potencials com poden utilitzar els vostres productes per facilitar-vos la vida.
Publica informació sobre esdeveniments que el vostre públic objectiu estaria interessat.
• Feu saber al vostre públic sobre un venda pròxima per tal de poder emmagatzemar els seus productes.
Parla sobre novetats de la indústria de manera que podeu configurar-vos com a font directa.
• Descriviu com estan elaborats els vostres productes. A darrere les càmeres la gira pot ser emocionant.

Sigui quin sigui el que escrigueu, busqueu un angle interessant i no us centreu només en la vostra empresa. Si proporcioneu alguna cosa de valor, aviat us enviaran informació al vostre lloc web per obtenir més informació i esperem fer una compra.

# 5 Utilitzeu les Opinions dels clients per augmentar la vostra credibilitat

Per tots els nostres valents i suposats atreviments, a la majoria de nosaltres no ens agrada ser els primers a provar alguna cosa. Preferim sentir parlar de com va anar primer una altra persona. El mateix s’aplica a realitzar una compra en línia. Els vostres clients volen saber que altres han passat abans i com van ser les seves experiències.

star-reviews-bitcatcha

Les revisions poden garantir als vostres clients potencials la garantia de que sou l’oferta real i, de fet, obtindran el que van ordenar i s’ajustaran a les seves necessitats. iPerceptions van trobar que El 63% dels clients tenen més probabilitats de comprar un lloc que té ressenyes dels usuaris. I Reevoo va trobar que les revisions produeixen una mitjana 18% de pujada en vendes.

I les revisions ni tan sols han de ser positives per donar-vos un ascensor. Fins i tot les males ressenyes tenen avantatges. Una combinació de ressenyes positives i negatives pot augmentar el vostre factor de confiança. Si totes les revisions del vostre lloc són brillants, la gent es preguntarà si són falses.

A continuació es detallen algunes maneres d’atraure comentaris:

Utilitzeu proveïdors de revisió de tercers M’agrada Reevoo o Bazaarvoice. Autentifiquen les compres perquè els vostres clients sàpiguen que les opinions han estat escrites per gent real.
Enviar correu electrònic a clients després d’una compra i demaneu-los que deixin una revisió. Es tracta d’una tàctica que solen fer servir els venedors de tercers d’Amazon.
Oferir incentius. Es necessita temps per elaborar una ressenya, per què no donar la possibilitat al teu revisor de guanyar un premi.

Les revisions també proporcionen contingut únic per al vostre lloc, que beneficia el vostre SEO. A més de tenir comentaris directament al vostre lloc també us ajuda a fer cerques de paraules clau. Qui no ha connectat el “nom del producte + la revisió” al quadre de cerca quan busca un article?

El vostre lloc web és només el començament

El vostre lloc web no està al buit. Una forta presència en línia és només el començament. Heu de transmetre el que heu iniciat al vostre lloc a les interaccions amb els clients del món real. Això vol dir oferir sempre un excel·lent servei al client fent un seguiment, lliurament de productes que la gent vulgui i complint les vostres promeses.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map