“Com atraig els clients?” Els primers 7 passos per promocionar la vostra botiga Shopify (La guia completa de Shopify part 4)

Ha estat breu i dolç, però la nostra guia Shopify de quatre parts arriba al final amb aquesta guia per promocionar una botiga Shopify!


Aquesta darrera secció és la part més difícil, però també és la més gratificant.

Fins ara, teníem la vostra botiga en línia, afegim alguns productes i l’hem suplementat amb les funcions avançades de Shopify. Només ens queda atreure alguns clients!

com promocionar-comprar

Si comenceu des de zero, aquest procés sol ser un procés lent. Aquests primers clients sempre són els més difícils de trobar i es poden sentir frustrants.

Amb aquests 7 trucs assassins, farem que les coses s’acceleriran i aconseguirem que els visitants puguin anar al vostre lloc web.

Accepta la nostra guia completa de Shopify

 • Primera part: Com configurar una botiga Shopify en tan sols 19 minuts
 • Part 2: 11 Funcions de Shopify que augmentaran les vostres vendes
 • Tercera part: Shopify SEO: 9 elements bàsics per millorar el rànquing de Google de la vostra botiga
 • 4a part: “Com atraig els clients ??” Els primers 7 passos per promocionar la vostra botiga Shopify
 • Shopify és per a vostè? Llegiu la nostra crítica detallada de Shopify

1. Connecta amb “influencers”

És complicat saber per on començar quan promocioneu la vostra botiga en línia. Els blogs i l’actualització de les xarxes socials poden tenir sentit quan tingueu un públic reduït.

Per això, poso “connexió amb els influents” al número 1. Els “Influents” són persones o llocs web amb un gran seguiment en línia. Una piulada o publicació d’Instagram sobre els vostres productes pot enviar una inundació de trànsit al vostre lloc web i crear aquest públic inicial.

Vegeu com publica aquest influencer de moda sobre un producte Express Runway:

shopify-influencers-exemple

En alguns casos, els influencers cobraran una tarifa per promocionar el vostre producte. Per als influents amb més d’un milió de seguidors, aquesta taxa pot estendre’s fins a desenes de milers de dòlars.

Bviament, la majoria de nosaltres no tenim 10 milions de dòlars més al voltant! Però preneu el lloc de moda Bachlr com a exemple. Van passar de zero a 20.000 visitants de la botiga demanant als influencers d’Instagram que promocionessin els seus productes.

Feu una llista d’influents al vostre nínxol i envieu-los un correu electrònic amable (i potser un producte gratuït!)

2. Construeix un públic d’Instagram

Normalment, recomanaria una presència de tots els mitjans socials. Però, si acabeu de començar, proveu tots els vostres esforços a Instagram.

Per què? Perquè els usuaris d’Instagram ho són més compromès, més actiu i més sensible a marques que Facebook o Twitter.

Exemple d’instagram de Shopify

(font de la imatge)

Personalment, crec que Facebook arriba a un punt de sobresaturació amb el màrqueting. A més, el seu algorisme impedeix arribar a tota la vostra audiència sense pagar-ne (més endavant).

D’altra banda, Instagram us permet arribar a una audiència molt més gran i podeu utilitzar el botó “comprar ara” al costat de cada publicació. Perfecte per als propietaris de botigues en línia!

Proveu de publicar imatges impressionants dels vostres productes i, a continuació, feu-ne el següent interactuant amb els usuaris d’Instagram al vostre nínxol.

Volen més? Per què Instagram és la millor xarxa social per als minoristes en línia

3. Construeix una llista de correu electrònic i envia butlletins periòdics

Neil Patel va dir que és millor quan va dir: “De tots els canals que vaig provar com a comercialitzador, el correu electrònic els supera de forma contínua.”

El màrqueting per correu electrònic és la millor manera d’aconseguir clients repetits i impulsar les vendes contínuament. Al cap i a la fi, els usuaris de la vostra llista de correu electrònic són els vostres clients més compromesos. Ells són els més propensos a comprar!

Exemple de correu electrònic d’Asos

Comença per recopilar les adreces de correu electrònic de qualsevol persona que compra un producte. A continuació, afegiu un formulari d’inscripció al vostre lloc per capturar els clients que no estiguin prou a punt per comprar de vosaltres.

Volen més? Proveu les nostres sèries de sis parts sobre màrqueting per correu electrònic

4. Escriu Contingut Fantàstic al Blog de Shopify

Si no us convenç el poder dels blocs, feu una ullada aquesta infografia. L’estadística més important és aquesta:

El 61% de les persones han comprat alguna cosa en base a un bloc.

És el contingut que pot tenir els propietaris de botigues en línia. No només això, sinó que les botigues d’aquest bloc aconsegueixen un 97% més d’enllaços entrants (fonamental per al vostre rànquing de Google).

Escriure contingut ajuda a atreure nous clients. T’ajuda a connectar-te amb ells i a créixer una afinitat de marca. El més important és que els pugueu adreçar cap a la venda.

Comença per comprometre’s amb una publicació a la setmana que ressonarà amb el públic objectiu. Potser és una revisió de producte, una publicació d’aproximació o un article de llista.

Volen més?
– 18 maneres fàcils de crear una estratègia de contingut que condueix el trànsit
– 1.000 paraules en una hora: com fer un blog difícil & Ràpid

5. Incorporeu una mica de diners a la publicitat de Facebook

Totes les tècniques fins ara són efectives, però tenen una cosa en comú: són lentes.

Els blogs, les xarxes socials i la connexió amb els influencers necessiten temps. Si voleu trànsit ràpid, la publicitat és la solució ràpida que esteu cercant.

(font de la imatge)

Els anuncis de Facebook són senzills i efectius. El seu algorisme permet orientar-se a un públic increïblement nínxol mitjançant la ubicació, l’edat i els interessos personals. És la millor manera de posar els vostres productes davant dels vostres clients objectiu.

Intenta experimentar primer una petita quantitat de diners. Tireu les especificacions d’imatges, còpia i audiència fins que comenceu a veure una taxa de conversió forta. A continuació, augmenta la despesa.

Volen més? Els secrets per a una tarifa de clic més gran als vostres anuncis de Facebook

6. No oblidis el món real!

Amb Shopify, podeu portar la vostra botiga al món real. Tot el que necessiteu és el lector de targetes “Punt de venda” de Shopify.

shopify-pos

Ara, podeu assistir als mercats i posar els vostres productes davant dels clients físics. Per què no demaneu a la vostra boutique local que emmagatzemi alguns dels vostres productes també?

Deixa cartells, fullets i fulletons a la ciutat on els pugui veure el públic objectiu. Organitzeu manifestacions o esdeveniments a les vostres cafeteries locals. Obteniu contingut creatiu i proactiu sobre el vostre màrqueting.

Volen més? 7 coses que no feu per comercialitzar la vostra botiga al món real

7. Llançar una venda

Tothom adora una venda. Pregunteu a Amazon qui en va fer 3,75 mil milions de dòlars el cap de setmana del Black Friday!

Les vendes funcionen perquè donen als clients una sensació d’urgència. La gent no vol perdre’s cap oferta, i saben que la venda no tindrà una durada.

És una manera excel·lent de convertir aquells clients que no estaven prou a comprar per vosaltres. Es tracta de posar aquells primers compradors al cinturó.

Podeu utilitzar les funcions avançades de Shopify per descomptar productes a la botiga. A continuació, intenteu promocionar la venda mitjançant anuncis de Facebook.

Volen més? “Guardo 1.000 dòlars en el meu temps lliure”: com el propietari d’una botiga de moda està fent una petita fortuna en línia

Pensaments finals …

Shopify és la manera més ràpida de convertir en realitat el vostre somni de fer funcionar una botiga en línia. Pot semblar desconcertant, però la recollireu ràpidament. Comença ara a Shopify.

Avisa’m si ja utilitza Shopify als comentaris que es mostren a continuació. O, si teniu més preguntes, estaré encantat de respondre-les.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map