El vostre lloc web és prou ràpid? 5 maneres diferents de mesurar-ho exactament

Sabeu la rapidesa que té el vostre lloc web?


És una pregunta que em va fer un error durant molt de temps.

Al meu darrer missatge, vaig explicar com un lloc web lent pot perjudicar els vostres números i vendes de visitants. Vaig mostrar-vos com Amazon perdria uns sorprenents 1.600 milions de dòlars en cas que es reduís la velocitat!

La velocitat del lloc web és realment important!

La cosa és que hi ha molts revisors de velocitat del lloc web en línia. Però la majoria només us diuen una cosa: el temps que triga a carregar tot el lloc web, des del principi fins al final.

La qual cosa no us permetrà conèixer de debò el que passa. Hi ha moltes capes que condicionen la velocitat general del vostre lloc web. Has de fer zoom sobre cadascun d’ells i veure què passa.

Tenint en compte això, he recopilat una llista de les millors eines per comprovar la velocitat de cada capa del vostre lloc web. Però primer, una petita lectura de fons …

Un desglossament ràpid de la velocitat del lloc web

Abans d’enganxar-nos a les eines que podeu utilitzar per comprovar la velocitat, hem d’entendre una mica més al respecte.

La velocitat del lloc web depèn d’una gran varietat de factors. Determinada simplement, hi ha dues parts principals:

a. La velocitat del vostre servidor

La velocitat del vostre servidor és el vostre motor. Són els fonaments del vostre lloc web.

Es determina segons el rendiment i la ubicació del vostre amfitrió web.

Tal com esperava, voleu que el vostre motor sigui el més ràpid possible. Penseu-hi com un cotxe de Fórmula 1. Podeu ajustar la carrosseria tant com vulgueu en un cotxe F1. Però, sense la velocitat bàsica del motor, perdreu la carrera!

És el mateix amb el vostre lloc web.

La primera velocitat del servidor principal és la primera cosa de la llista.

b. Carrega totes les dades (imatges, disseny web, codi, connectors, suports)

La segona part de la velocitat del lloc web és tota la resta. Són totes les dades que el vostre lloc web ha de carregar i mostrar als visitants.

Com us podeu imaginar, si el vostre lloc està farcit d’imatges enormes, codi complicat i disseny intrincat, triguen molt a carregar-ho tot..

Com que hi ha tants factors que afecten la velocitat de càrrega del lloc web, el millor és utilitzar diverses eines diferents per mesurar la velocitat.

El vostre verificador de velocitat mitjà de lloc web, per exemple, us podria dir que el vostre lloc es carrega en tres segons. Però això no ajuda a identificar els problemes.

Per tant, comencem comprovant la velocitat del motor. La velocitat del vostre servidor.

1. Comprobador de velocitat del servidor Bitcatcha

Controlador de velocitat del servidor Bitcatcha

La primera eina consisteix en comprovar la velocitat del motor. Es tracta d’assegurar-nos que aquestes bases siguin el més fortes possibles.

El nostre verificador de velocitat del servidor Bitcatcha només mesura el temps de resposta del servidor. Us mostrarem una indicació clara de la velocitat de funcionament del motor.

Ho fem fent ping al vostre servidor de vuit llocs diferents del món i mesurant el temps de resposta. Aleshores, mostrarem un desglossament mitjà.

Quin és un bon resultat?

Un servidor ràpid i sensible retornarà una puntuació B + al gràfic de velocitat del servidor Bitcatcha. Qualsevol cosa inferior, i hi ha definitivament lloc per millorar.

Google ha dit que busquen un temps de resposta del servidor de 200 ms, per la qual cosa cal que ho hàgiu de fer!

Quan cerqueu una velocitat supersònica, comenceu sempre amb el motor. Comença amb la velocitat del servidor.

> Comproveu ara la velocitat del vostre servidor

2. Google Page Insights

Durant anys, Google ha deixat molt clar que la velocitat és important.

“Aquí a Google, estem obsessionats amb la velocitat. Els llocs més ràpids creen usuaris feliços. “

L’augment de la velocitat de càrrega del lloc web millora l’experiència dels usuaris, sinó que ajuda a mantenir la vostra classificació a Google.

Per sort, Google no us deixa a les fosques sobre la velocitat del vostre lloc. Van crear una eina poc brillant anomenada Informació de la pàgina. Mesura la velocitat general del vostre lloc web, però es descompon en parts poc exigents.

Tot el que heu de fer és posar l’adreça del vostre lloc web a la barra de títol i deixar que la maquinària funcioni. A continuació, Google us proporciona una puntuació sobre 100 per a la velocitat global de l’escriptori i el mòbil.

També us donaran un desglossament complet de totes les coses que alenteixen el vostre lloc amb una llista prioritzada. Aquí s’explica quan es torna al lloc web del New York Times a Page Insights.

Google Page Insights

Com veieu, The New York Times podria accelerar el seu lloc web en permetre la compressió i utilitzar la memòria cau del navegador de manera més eficaç. També hi ha una gran quantitat de petites modificacions del codi.

> Proveu ara les visions de pàgina

3. WhichLoadsFaster.com

Alguna vegada us heu preguntat si el vostre lloc web és més ràpid que els vostres competidors?

WhichLoadsFaster.com és una gran eina que posa dos llocs web els uns contra els altres. És una manera fantàstica de mesurar la vostra velocitat contra un rival!

Mirem alguns dels majors competidors d’Internet i vegeu qui en guanya.

Apple davant Adobe
Guanyador: Adobe

Apple davant Adobe

Google vs Bing
Guanyador: Bing

Google vs Bing

Facebook vs Twitter
Guanyador: Facebook

Facebook vs Twitter

Whichloadsfaster.com utilitza el seu propi navegador per provar les velocitats, de manera que els resultats tenen un marge d’error. Cada ubicació i velocitat del navegador són diferents. El millor és no prendre-ho massa seriosament. Però, és una divertida indicació de la rapidesa amb què es compara el vostre lloc amb els altres.

> Proveu WhichLoadsFaster.com

4. Impacte de càrrega

Tot el que us he mostrat fins ara mesura la resposta del vostre lloc web al seu nivell actual.

Però, i si de sobte vas rebre una allau de visitants? I si 100.000 persones baixessin al vostre lloc alhora? Si publiqueu una gran campanya publicitària o lanceu un producte, això podria passar. I cal estar preparat per això!

Quan molta gent arriba al vostre lloc web alhora, inevitablement s’alenteix.

Impacte de càrrega simula milers de persones que accedeixen al vostre lloc i, a continuació, prova la seva resposta. Amb quina velocitat respondria el vostre lloc amb el pes d’una inundació de trànsit?

El programari imita el trànsit real enviant pings de 10 ubicacions diferents, diferents xarxes mòbils i navegadors. Si comenceu a veure pics de trànsit més grans al vostre lloc, és hora de fer servir la càrrega Impact per veure si la vostra configuració actual pot gestionar-la.

> Proveu ara Load Impact

5. Pingdom

Pingdom és una solució tecnològica global per a desenvolupadors, però té una eina perfecta quan es tracta de velocitat del lloc web. Desactiva el temps de càrrega segons cada element del lloc. Et mostra exactament quines imatges, codi o Javascript et redueixen.

Assenyala els problemes destacant els elements del lloc web que triguen més a carregar-se.

Significa que podeu trobar fàcilment els infractors de forma ràpida i senzilla i reduir-los a la vostra pàgina. Aquí es mostra el desglossament de Facebook:

Pingdom

> Proveu Pingdom ara

Els propietaris de llocs web més experimentats utilitzen conjuntament aquestes eines. La velocitat del lloc web té molts nivells i factors diferents. Cal mesurar-les per separat.

Proveu-les tot i mesurau la velocitat del vostre lloc web des de tots els angles, de dalt a baix.

Com sempre, estic aquí per ajudar-me i m’agradaria escoltar els vostres pensaments sobre la velocitat del lloc web!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector