Gusto Review – 11 plussa ja 3 miinusta Gusto Payrollilla

Gusto Palkanlaskenta


nautinto

https://gusto.com/

TL, dr

Gusto on yksi parhaimmista pilvipalkkaohjelmista, joita meillä on ollut ilo käyttää. Harmi, että he palvelevat tällä hetkellä vain yhdysvaltalaisia ​​yrityksiä.
Lue lisää.

Gusto-arvostelu – 11 plus & 3 Miinukset Gusto Payroll

Jos olet pienyrityksen omistaja, ymmärrät yrityksen johtamisen vaikeudet ilman minkäänlaista palkkajärjestelmää..

Hyvä asia, jonka kompasit tälle sivulle, koska teemme arvostelua yhdelle markkinoiden dynaamisimmista palkkajärjestelmistä – Gusto.

Ennen kuin pääset tutustumaan tämän katsauksen lihaan ja perunoihin, kerromme sinulle pienen tarinan Gustosta ja kuinka se muutti yritysten omistajien elämää kaikkialla.

Sisällysluettelo

Hyödyt Gusto

 1. Gusto on erittäin kaunis!
 2. Palkanlaskenta on uskomattoman helppoa Gusto-palvelun avulla!
 3. Voit suorittaa 4 palkkatyyppiä!
 4. Gusto voi ajaa autopilotilla!
 5. Palkanlaskenta raportoi kaikki yhdellä näytöllä!
 6. Peruuta palkkasumma helposti!
 7. Gustolla on kaikkien käyttöoikeuksien demo-tili!
 8. Gustolla on Team Insights!
 9. HR-mallit ylenpalttisesti!
 10. Gusto on nopea!
 11. Gusto palkitsee sinut!

Miinukset Gusto

 1. Gusto on vain Yhdysvalloissa toimiva palvelu
 2. Gusto on tyyris
 3. Gustolla ei ole mobiilisovellusta

Gusto’s Plan & hinnoittelu

 • Yleiskatsaus

tuomio

 • Pitäisikö sinun mennä Gustoon?

Gusto-tarina

Oli vuosi 2012, ja Gotye oli joku jokainen todella tiesi.

Nuori yritys nimeltä ZenPayroll päätti siirtyä… pilvipalkkayritykseen – ei evästettä sinulle, jos arvasit sen. Kalifornian sydämessä toiminut yritys saavutti suosion nopeasti, ja ansaitsi heille tarpeeksi asiakkaita aloittamaan palvelut Floridassa, New Yorkissa ja Texasissa muutaman kuukauden kuluessa siitä, kun he avasivat ovensa..

Hieman yli vuodessa ZenPayrollin palvelut tulivat niin suosittuiksi, että he ilmoittivat saavansa 100 miljoonaa dollaria vuosittain. Vuoteen 2015 mennessä ZenPayroll oli käynnistänyt palvelunsa tuen kaikissa 50 Yhdysvaltain osavaltiossa, ja siitä tuli virallisesti nimeltään Gusto (joka nimimerkinnän päättäjä ansaitsee mainostamisen!).

Myöhemmin vuoden aikana yritys sai 60 miljoonan dollarin sarjan B – rahoitusta (johtaja CapitalG, aiemmin tunnettu nimellä Google Capital). Jos tämä ei ole tarpeeksi vaikuttavaa, hyvät ihmiset onnistuivat hankkimaan uuden 50 miljoonan dollarin rahoituksen joulukuun 2015 aikana, nostaen heidät osaksi kolmea pilkkukerhoa – yritystä, jonka arvo on mahtava miljardi dollaria.!

Vaikuttaa siltä, ​​että mikään ei voi pysäyttää Gusto-kastikejuntaa, koska ne vain kasvaa ja kasvaa. Heinäkuussa 2019 Gusto nosti toisen 200 miljoonaa dollaria rahoitusta, tehokkaasti antamalla heille arvion 3,8 miljardia dollaria!

Sopiiko Gusto pienyritykseesi?

Gusto maalaa hyvin kauniin kuvan itsestään heidän tarinansa suhteen, mutta te ja minä molemmat tiedämme, että se ei ole todella tärkeää asiakkaille.

Sillä ei ole väliä, onko he rahoja miljoonia. Ei ole väliä, toimivatko heidän järjestelmänsä uusimmalla, parhaalla, huippuluokan infrastruktuurilla.

On todella tärkeää, onko Guston palkkasovellus oikein sopiva yrityksellesi:

 • Toteutuvatko he lupauksensa??
 • Onko hienojakoisia hijinkejä, joista meidän on oltava tietoisia?
 • Miltä tuntuu todella käyttää Gustoa?

Itse asiassa ainoa syy, jonka olet lukenut tähän mennessä, koska haluat tietää, onko Gusto todella hyvä sinulle.

No, olemme luvanneet sinulle perusteellisen arvion ja toimitamme sen.

Annamme sinulle läpi joitain asioita, joita rakastamme Gustoa kohtaan, ja muutamia asioita, joiden mielestämme niitä voisi parantaa. Olemme ehdottomasti perusteellisia, valitsemalla kaiken läpi ja varmistamalla, että tiedät kaiken mitä tarvitset ohjelmistosta.

Tiimimme ylpeästi antaa pienille yrityksille mahdollisuuden. Tämä tarkoittaa, että arvostelut ovat mahdollisimman puolueettomia, jotta teet oikeat valinnat pienyrityksellesi.

Lyhyyden vuoksi siirrytään eteenpäin siihen, mitä pidämme Gustosta!

11 asiaa, joista pidämme Gustosta

1. Gusto on erittäin kaunis!

Olemme kokeillut kohtuullista palkanlaskentaohjelmia, ja toistaiseksi mikään ei ole lähellä Guston hyvin suunniteltua käyttöliittymää.

gusto-palkkasummalla on kaunis käyttöliittymä

UI-tiimi kaatoi paljon rakkautta ja vaivaa rakentaakseen Guston upeaan käyttöliittymään, ja se näyttää.

Käyttöliittymä näyttää niin ystävälliseltä ja helppokäyttöiseltä, se on melkein… “sovellus” kuten. Tiedät, kuten helppokäyttöinen sovellus iOS: lle. Yksi katse ja tiedät mihin napsautat ja mikä menee mihin, sinun ei tarvitse selata ympäriinsä yrittääksesi nähdä, toimivatko asiat.

Se on suunniteltu niin hyvin, että käytännössä ei tarvita koulutusta ohjelmiston käytön oppimiseksi. Kirjaudu sisään ja huomaat, että se vain toimii!

Kaikella on paikka ja kaikki on siististi paikoillaan.

Lähes jokaisella sivulla, jolla laskeudut, on miellyttävän näköinen doodle. Nämä doodles ovat virkistäviä ja rehellisesti, ne saavat sydämeni laulamaan joka kerta kun katson yhtä.

gusto palkkahallinnossa on mukavia logoja

Se varmasti rikkoo palkanlaskennan monotoniaa!

Jotkut saattavat sanoa, että kauniilla käyttöliittymällä on vain pinnallinen, mutta mielestämme se on tärkeää. Tämän tyyppinen hybridi-palkka- / henkilöstöohjelma on tarkoitettu käytettäväksi päivittäin, eikä kukaan tykkää katsella sovellusta, jolla on ruma tai tylsä ​​näköinen käyttöliittymä joka päivä.

Ainakin Gusto kanssa saamme nauttia näkymästä!

2. Palkanlaskennan suorittaminen on uskomattoman helppoa Guston kanssa!

Olemme havainneet palkkaohjelmia, jotka edellyttävät meiltä koulutuksen suorittamista ennen sovelluksen tehokasta käyttöä.

Vihasimme ehdottomasti tätä järjestelmää, koska se, että joudumme osallistumaan koulutusohjelman oppimiseen ohjelman käyttämiseen, on tuskaa, ja se on aluksi erittäin tehotonta. Ei auta siitä, että koulutusvideot, jotka meidän on pitänyt käydä läpi, näyttivät siltä, ​​että ne oli luonut erityisen taitamaton YouTuber.

Joka tapauksessa, kun käytät Gusto Payroll -palvelua, et kohtaa mitään tätä hölynpölyä.

Kun olet kirjoittanut henkilökohtaiset ja yritystietosi, voit hypätä suoraan sisään ja aloittaa palkanlaskun.

Palkanlaskenta suoritetaan 4 helpossa vaiheessa:

 1. Laske tuntia
 2. Laske vapaa-aika
 3. Arvostelu & lähetä palkkalaskelma
 4. Vahvista palkkalaskelma

Vaihe 1 – Laske tuntia

Tämän laskeminen on erittäin helppoa, koska sinun ei oikeastaan ​​tarvitse tehdä mitään laskelmia. Kaikki on etukäteen laskettu, kun näppäilet työntekijän tiedot asennuksen aikana.

gusto palkanlaskenta ensimmäinen askel laskea tuntia

Nyt sinun tarvitsee vain säätää työntekijän työaikaa vastaavasti, ja numerot heijastuvat automaattisesti ruudulle.

Jos työntekijöillesi maksetaan bonuksia tai palkkioita, se on yhtä helppoa kuin napsauttaa lisätuloja -ruutua ja näppäillä numero.

Vaihe 2 – Laske aika pois

gusto palkanlaskennan toinen askel laske vapaa aika

Seuraavaksi sinun on vain kirjoitettava työntekijän vapaa-aika ja sairastunnit tähän kohtaan. Melko itsestään selvä.

Vaihe 3 – tarkistaminen & Lähetä palkkalaskelma

Sitten sinut viedään palkanlaskennan näyttöön.

gusto palkanlaskenta palkkalaskelma

Tämä prosessi on hyvin yksinkertainen. Sinulle näytetään täydellinen luettelo yrityksesi kustannuksista. Sinun tehtäväsi on vain varmistaa, että näytössä olevat numerot ovat oikeat.

gusto palkanlaskennan avulla voit nähdä, mitä verotetaan ja veloitetaan

Sinulla on mahdollisuus nähdä, mitä verotetaan ja veloitetaan. On myös mahdollisuus nähdä, mitä työntekijät ansaitsivat.

Kun olet tyytyväinen numeroihin, sinun tarvitsee vain painaa Lähetä.

Vaihe 4 – Vahvista palkkasumma

Viimeiseksi vahvista palkkalaskelman toimittaminen ja olet suorittanut kuukauden palkanlaskennan!

gusto palkanlasku vahvistaa palkanlaskennan toimittamisen

Helppoa kuin heinän teko.

3. Voit suorittaa 4 palkkatyyppiä!

Vaikka useimmissa palkkaohjelmissa on mahdollisuus suorittaa vain yhden tyyppisiä palkanlaskentoja, Gusto on riittävän eteenpäin suuntautuva, jotta sinulla on mahdollisuus suorittaa 4 palkkatyyppiä!

gusto-palkanlaskennan avulla voit suorittaa 4 palkkaa

Tavallisen palkanlaskennan lisäksi voit suorittaa myös bonus-, työkierron- ja irtisanomispalkkaa. Tämä antaa sinulle joustavuuden suorittaa sesongin ulkopuolisia palkkalistoja tarpeen mukaan, mikä on mielestämme varsin mielenkiintoinen.

Bonuspalkka

Kuten nimestä voi päätellä, voit maksaa bonuksia henkilöstöllesi, jos he saavuttavat tietyt välitavoitteet, määräajat tai tavoitteet. Huomaa, että Bonus Palkanlaskenta on suoritettu ylimääräinen pidätysaste 22%.

Kuten tavallinen palkkasumma, myös järjestelmää on helppo käyttää. Näppäile vain numerot vastaaviin ruutuihin ja olet valmis!

gusto-palkkasummalla on bonuspalkkavaihtoehto

Työkierron ulkopuolinen palkanlaskenta

Työkierron ulkopuolisten palkkalistojen on tarkoitus suorittaa lisämaksuja henkilöstölle normaalin palkanlaskennan ulkopuolella. Se on oikeastaan ​​melko samanlainen kuin Bonus Payroll, paitsi että ulkopuolinen palkkalaskenta käyttää samaa pidätysprosenttia, vähennyksiä ja tavanomaisissa palkkalistoissa suoritettuja maksuja.

gusto-palkanlaskennassa on pois käytöstä palkanlaskentavaihtoehto

Irtisanominen Palkanlaskenta

Jos sinulla on koskaan ollut epätoiveita jonkun ampumisesta, tiedät, että joudut suorittamaan irtisanotun henkilöstön terminaalipalkan. Gusto-ohjelmassa tämä on tarpeeksi yksinkertainen.

Kun siirryt irtisanomispalkan sivulle, sinulle näytetään luettelo työntekijöistäsi. Napsauta sitä, jonka haluat erottaa, ja ponnahdusikkuna vahvistaa, haluatko erottaa tämän työntekijän. Jos haluat suorittaa irtisanomispalkan, napsauta oikeaa painiketta ja mene eteenpäin ja irtisanoa työntekijä.

gusto-palkkalistoilla on irtisanomispalkkavaihtoehto

Sitten sinut johdetaan takaisin työntekijän sivulle. Täällä sinun on napsautettava “Suorita palkkahallinta”.

gusto-palkkalistoilla on irtisanomispalkkavaihtoehto

Kun olet tehnyt sen, joudut suorittamaan palkanlaskennan normaalisti, paitsi irtisanottu työntekijä. Aika suoraviivaista tavaraa.

Kun olet valmis tämän kanssa, sinua kehotetaan tulostamaan työntekijän shekki (irtisanotuille työntekijöille ei ole suoraa hyvitystä).

gusto palkanlaskentatarkistus

Kun olet suorittanut tämän, olet valmis! Onnittelut, olet irtisanonut työntekijän onnistuneesti ja suorittanut irtisanomisen palkanlaskennan! Hei hei Hannah!

gusto palkanlaskennan työntekijän irtisanominen

4. Gusto voi ajaa autopilotilla!

Pienyritysten omistajina meillä on yleensä mielessämme paljon asioita, eikä maailmassa ole koskaan tarpeeksi aikaa kaikkien tehtävien suorittamiseen.

Joskus olemme niin kiireisiä, että unohdamme vahingossa palkkalaskennan ajankohdan ja ryöstämme sen suorittamiseksi, jättämättä huomioimaan kaikki muut päivittäiset tehtävät (työntekijöidemme on saatava palkka riippumatta siitä, eikö?)

Siksi rakastamme tätä ominaisuutta niin paljon. Kun asetamme Gusto suorittamaan Autopilotin, voimme poistaa itsemme yhtälöstä ja keskittyä muihin huomion vaativaan liiketoiminnan osa-alueisiin, kun taas Gusto tekee kaiken työn.

Niin kauan kuin kaikkien työntekijöiden suorat talletusmaksut on määritetty, Gusto suorittaa palkanlaskun automaattisesti päivää ennen määräaikaa, ja sinulle lähetetään sähköposti-ilmoitus heti, kun he tekevät. Sinulle on annettu 24 tuntia aikaa tehdä haluamasi muutokset tai jopa peruuttaa palkkalaskelma ennen sen lukitsemista.

Erittäin kätevä ominaisuus, josta emme voi elää ilman!

gusto-palkkalistoilla on automaattiohjaus-tila

Jos haluat ottaa käyttöön automaattiohjauksen, siirry vain Asetukset-välilehteen, napsauta Palkanlaskenta ja napsauta Muokkaa-painiketta kohdassa Palkanlasku AutoPilotissa. Ota se käyttöön siellä ja Gusto lajittelee kaiken muun sinulle!

5. Palkanlaskenta raportoi kaikki yhdellä näytöllä!

Raportit ovat tärkeitä. Ne sisältävät arvokasta tietoa yrityksestäsi riippumatta siitä, meneekö yritykselle hyvin vai ei, ja jos olet mustassa asemassa.

Palkkaraporttien on oltava yksityiskohtaisia ​​ja kattavia, jotta tiedät kuinka paljon rahaa yrityksen tarvitsee toimiakseen kuukausittain. Gusto-ohjelmassa se ei ole ollenkaan ongelma, etenkin heidän yksityiskohtaisen täydellisten kassavaatimusten raporttinsa kanssa, joka on saatavana palkanlaskennan jälkeen.

gusto palkanlaskennalla on täysi kassavaroitusraportti

Vaikuttava innit? Jos se ei ole tarpeeksi yksityiskohtainen sinulle, Gusto sai selkänsä.

gusto palkanlaskennalla on palkkapäiväraportti

He voivat luoda palkkaraporttiraportin, joka erittelee kaikki kulut ja kertoo tarkalleen missä rahasi menevät, kuinka paljon työntekijät ansaitsevat ja summat, jotka menevät suoraan hallituksen kassaan.

Nämä ovat vain esimerkkejä. Gusto pystyy tuottamaan kaikenlaisia ​​raportteja, jotta voit analysoida ne sydämesi toiveiden mukaan:

 • Palkanlaskentapäiväkirja
 • Hyötyraportti
 • Vuosittainen raportti
 • Työntekijöiden yhteenveto
 • Tietoja urakoitsijalle
 • Urakoitsijan maksut
 • Pankkitapahtumat
 • Aika pois tasapainot
 • Aikakatkaisupyynnöt
 • Viraston maksut
 • Palkanlaskut ennen Gustoa

6. Peruuta palkkasumma helposti!

Olemme vain ihmisiä, ja virheitä tapahtuu riippumatta siitä, kuinka varovaisia ​​yritämme olla.

Joskus se tapahtuu palkanlaskennan aikana ja siitä tulee siitä valtava päänsärky, koska palkanlaskennan peruuttaminen voi olla tuska tietyissä palkkaohjelmissa …

Annoimme valtavan helpotuksen huolestuttaessa, kun huomasimme, että Gusto-palkkasumman peruuttaminen oli tosiasiallisesti melko yksinkertaista, kunhan toimitettua palkkalaskelmaa ei ole vielä käsitelty.

gusto palkanlaskenta mahdollistaa palkanlaskun peruuttamisen

Sinun tarvitsee vain siirtyä Raportit-välilehdelle, napsauttaa Palkanlaskentahistoriaa ja löytää tapa peruuttaa -painike peruuttaaksesi palkanlaskennan. Melko helppoa, etkö usko?

Jos et näe peruutuspainiketta, se tarkoittaa, että palkanlaskenta on käsitelty. Nyt, jos huomasit virheen palkanlaskennassa sen jälkeen, kun se on käsitelty, älä murehdi, koska se voidaan silti peruuttaa, vaikkakin hieman vaikeampaa.

Sinun on otettava yhteyttä Guston asiakaspalveluun, jotta nähdään, mitä he voivat tehdä palkanlaskennan kääntämisessä tai puhua vaihtoehdoista, joilla sinun on selvitettävä ongelma..

Heidän live chat -tiiminsä on erittäin reagoiva ja auttaa mielellään sinua enemmän. Gusto-asiakaspalvelun aukioloajat alkavat maanantaista perjantaihin klo 18.00–17.00 PST, joten jos kiinnität heidät, kun he ovat poissa työstä, he varmasti lähettävät sinulle vastauksen sähköpostiisi, kun he palaavat takaisin toimisto.

Vaihtoehtoisesti voit ottaa heihin yhteyttä myös kautta sähköposti tai puhelimitse (415-930-4532).

7. Gustolla on kaikkien käyttöoikeuksien demo-tili!

Henkilökohtaisesti heidän demo-tilinsä saatavuus teki Gustosta entistäkin vaikuttavamman minulle.

Pidin leikkiä numeroilla, testata kaiken ja sekoittaa sydämeni sisältöön pelkäämättä sotkua. Itse asiassa olen huomannut, kuinka käyttäjäystävällinen Gusto todella on.

gusto palkkahallinnon täysi käyttöesitys

Periaatteessa sinulle annetaan täysi käyttöoikeus kaikkiin Guston palkkajärjestelmiin demotilillä, paitsi että käyttäjän tiedot päivitetään päivittäin, joten mitään ei tallenneta. Se on loistava tapa ottaa mukaan uusia käyttäjiä antamalla heille tunteen ohjelmasta!

Linkki esittelytiliin ei ole helpointa löytää, joten olemme ottaneet vapauden linkittää se täällä avuksesi. Tarkista se ja älä pelkää sekoittaa sitä!

8. Gustolla on Team Insights!

Työntekijöiden onnellisuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joilla varmistetaan menestys kaikille yrityksille.

Ongelmana on, että suurin osa työntekijöistä ei halua puhua julkisesti, kun he ovat tyytymättömiä pelkääessään vaikutuksia. Vaikka selkeää viestintää yritämme rohkaista yrityksiä johtaessamme, vertaispaineet ovat olemassa ja useimmiten julkisessa ympäristössä työntekijöiltä saamasi vastaukset ovat vinossa, jotta ne eivät näytä huonoilta kollegoidensa edessä..

Gusto’s Team Insights antaa sinun lähettää kyselyjä, jotta työntekijäsi voivat yksityisesti arvioida onnellisuustasojaan sopivaksi katsomallaan tavalla, jolloin voit mitata työntekijöiden kokonaismoraalia ja ryhtyä toimiin korjataksesi mahdolliset moraali-ongelmat.

gusto-palkkasummalla on tiimimallia

Kun Team Insights on otettu käyttöön, Gusto lähettää työntekijöilleen kerran kuukaudessa sähköpostitse kysymyksiä erilaisista aiheista, jotka liittyvät työhösi, josta voit valita. Voit myös muokata kysymystä, jos haluat.

Gusto on toiminut hyvin eteenpäin!

9. HR-mallit ylenpalttisesti!

Mielestäni tähän mennessä on melko selvää, että Gusto on upea palkkasovellus, jonka ominaisuudet on suunniteltu nimenomaan tekemään elämästä käyttäjilleen paljon helpompaa.

Ne voivat pysähtyä sinne ja ihmiset ovat onnellinen, mutta se ei riitä Guston joukkueelle. He eivät lepää ennen kuin ovat tehneet kaiken voitavansa tehdäksemme elämästämme mahdollisimman helppoa!

Yksi tapa, jolla he ovat saavuttaneet tämän, on HR-mallien avulla.

Sinun ei enää tarvitse tuhlata aikaa ja kuluttaa aivoasi huolellisesti kirjoittamalla HR-asiakirjoja. Gusto-mallissa on pitkä luettelo malleista, jotta voit helposti täyttää yksityiskohdat ja tehdä asioista viralliset niin nopeasti kuin haluat.

Heillä on malleja kaikenlaisille HR-asiakirjoille, NDA: sta ja verolomakkeista asiakirjojen vuokraamiseen. Jos osaat ajatella sitä, heillä todennäköisesti on se.

gusto-palkkalistoilla on runsaasti HR-malleja

Nämä mallit ovat niin käteviä ja ajankäytöksiä, emme voi kuvitella, millainen elämä oli ennen kuin meillä oli niitä #truestory.

10. Gusto on nopea!

Yksi SaaS-palveluiden tärkeimmistä kielloista on kyvyttömyys olla niin nopea kuin käyttäjän haluaisi heidän olevan. Kun ohjelman lataaminen vie aikaa, se ärsyttää käyttäjää, joskus turhautumiseen.

Meillä ei ole oikeita resursseja arvioida, kuinka nopea Gusto-järjestelmä todella on, mutta kerron sinulle yhden asian – ohjelmaa käyttäessään kukaan meistä ei huomannut nopeutta, kunnes melkein unohdimme sen.

Se on hyvä asia, koska se tarkoittaa, että Gusto-kokemus oli niin saumaton, ettemme koskaan huomanneet, olisiko mitään hidastumisia. Ainoa osa, jossa oli jonkin verran viivettä, oli, kun Gusto laski palkanlaskentaa, mutta se on odotettavissa.

Teimme joitain nopeustestejä palvelimen nopeuden tarkistimellamme, ja heidän palvelimensa tulokset olivat aika pirun hämmästyttäviä!

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo

23 ms 76 ms 140 ms 172 ms 180 ms

Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa

226 ms 139 ms 106 ms 68 ms 163 ms

Keskimääräinen nopeus: 129,3 ms – Katso koko tulos

Sanomattakin on selvää, että olimme aika tyytyväisiä Guston nopeuteen.

11. Gusto palkitsee sinut!

Ei usein maksaa pilvipohjaisista ohjelmistoista, vain saadaksesi selville, että he ovat suunnitelleet tapoja palkita sinua takaisin ostostasi.!

Se ei ole valtava summa, mutta edut ovat etuja. Se ehdottomasti kirkastaa aikamme nähdä, että Gusto on yritys, joka löytää tapoja antaa takaisin asiakkailleen.

Periaatteessa kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on ohjata ystäväsi Gusto Payrollille.

gusto palkkahallinnolla on lähetysohjelma

Napsauta vain hallintapaneelissa ”Viittaukset”, niin sinut lähetetään viittaussivulle. Näppäile ystäväsi sähköpostiosoite, jotta Gusto voi lähettää heille lennossa olevan sähköpostiviestin. Jos ystäväsi ilmoittautuu Gustoon ja suorittaa palkanlaskentaa, Gusto väittää palkitsevansa sinut ja lähettämäsi ystäväsi 100 dollarilla!

Ennen kuin olet innostunut liiasta, Gusto ei anna sinulle 100 dollaria käteistä – sen sijaan sinä ja ystäväsi saat 100 dollarin Amazon-lahjakortin!

gusto palkkasumma palkitsee Amazonin lahjakortin lähettämisestä

Se ei ole niin hyvä kuin kylmä kova raha, mutta hei, sinun täytyy ostaa jotain 100 dollarin arvoista Amazonista ilmaiseksi!

3 asiaa, joita Gusto tarvitsee parantaakseen

Palkkahallintopalveluna ei ole epäilystäkään siitä, että Gusto on erinomainen. Heistä on kuitenkin joitain asioita, jotka toivomme olevan hieman erilaisia.

1. Gusto on vain Yhdysvalloissa toimiva palvelu

Pahoittelemme kaikkia teitä, jotka lukevat tätä Yhdysvaltojen ulkopuolella. Gusto saattaa olla juuri sopiva pienyrityksellesi, mutta se, että kyseessä on vain Yhdysvalloissa toimiva palvelu, tekee siitä hyödytöntä kenelle tahansa Yhdysvaltojen ulkopuolella..

Et voi edes huijata sijaintiasi VPN: n kautta palvelun kirjautumiseen, koska Gusto vaatii Yhdysvaltojen pankkitiliä järjestelmän perustamiseen.

Jos sinulla on Yhdysvaltain tili, sinulla on onnea. Voit käyttää sitä, mikä on väitetysti paras palkkalaskentajärjestelmä, jota olemme tähän mennessä nähneet.

Muuten… kova onni-kaveri, sinun on etsittävä muualta.

Hitto, onnekkaat amerikkalaiset!

2. Gusto on tyyris

Gusto asettaa itsensä ohjelmaan, joka soveltuu parhaiten pienille yrityksille, mutta rehellisesti sanottuna niiden hinnat eivät heijasta heidän asemaansa.

Heidän täydellisen suunnitelmansa (suosituin) kanssa joudut maksamaan perushinnan 39 dollaria kuukaudessa. Tämän lisäksi joudut haastamaan ylimääräiset 12 dollaria kuukaudessa / pää. Olettaen, että sinulla on 10 työntekijää (mukaan lukien itse), se on jo 390 dollaria kuukaudessa!

Nyt, kun tarkastellaan tätä kustannusten kannalta, 390 dollaria kuukaudessa voi olla melko kallista. Mutta jos muutat näkökulmaa vähän, 390 dollaria kuukaudessa voidaan pitää kohtuullisena, koska sen käyttö on niin helppoa, sinun ei tarvitse palkata toimihenkilöä tai ulkopuolista toimistoa palkkahallinnon suorittamiseksi joka kuukausi.

3. Gustolla ei ole mobiilisovellusta

Gustolla on monia toimintoja ja jotkut niistä vaativat pomon tai esimiehen hyväksynnän. Otetaan esimerkiksi työntekijän vapaa-aika.

Kun työntekijä pyytää lomaa Gusto-portaalin kautta, saat sähköposti-ilmoituksen, jossa kehotetaan hyväksymään pyyntö. Se on helppoa, jos olet toimistossa, mutta olettaen, että olet poissa lomalla tai liikematkalla, se tekee elämästä paljon helpompaa, jos meillä olisi sovellus puhelimissamme, jotta voimme heti ampua heti hyväksymään pyynnöt.

Voimme tosiasiallisesti kirjautua Gustoon puhelimen selaimillamme, mutta mielestämme se on enemmän kiertotapa kuin todellinen ratkaisu.

Gusto’s Plan & Hinnoittelu: Yleiskatsaus

Gusto suunnittelee kolmea tasoa – Core, Complete ja Concierge.

CoreCompleteConcierge
Hinta / kuukausi * 39 dollaria 39 dollaria 149 dollaria
Ajan seurantaEiKylläKyllä
Tarjous & OnboardNoYesYes
Pro HR SupportNoNoYes

* Näytetty hinta on perushinta, ilman työntekijöiden lisäyskustannuksia.

Core-suunnitelma on edullisin, ja se tarjoaa sinulle vain Guston palkkajärjestelmän perusominaisuudet.

Täydellinen suunnitelma on kaikkein hyvin pyöristetty, ja siinä on muun muassa ajan seuranta, työntekijöiden mukanaolo ja muut henkilöstöedut.

Concierge-suunnitelma on kaikkein dekadenttisin suunnitelma kaikista, ja siinä on täydet palkanlaskenta- ja HR-toiminnot. Heillä on myös sertifioidut HR-ammattilaiset soittaessasi ja oma resurssikeskus.

Tuomio: Pitäisikö sinun mennä Gustoon?

Gusto on todellakin yksi parhaimmista pilvipalkkaohjelmistoista, jota meillä on ollut ilo käyttää. Sillä on runsaasti etuja palkanlaskennalle ja HR-eduille, jotka ratkaisevat suurimman osan HR-päänsärkyistäsi yhdellä napin painalluksella.

Käyttöliittymä on fantastinen ja erittäin miellyttävä silmille, mikä on tärkeää sovellukselle, jota yritysten on käytettävä päivittäin (etenkin HR-ominaisuuksissa).

Palkanlaskenta on automatisoitu, mikä poistaa kokonaan tarpeen huomioomme palkkaviikolla (tallenna numeroiden vahvistamiseen).

Niille teistä, jotka kukoistavat raportteja, Gusto tarjoaa runsaasti niitä. He ovat myös heittäneet erittäin kattavan luettelon hyvistä HR-malleista.

Lyhyesti sanottuna, Gusto on tehnyt kaiken voitavansa, jotta palkanlaskenta olisi mahdollisimman sujuvaa ja tehdä pienyritysten omistajien elämästä niin mukavaa kuin mahdollista.

On pahaa, että niitä ei ole vielä laajennettu maailmanlaajuisesti, koska olemme melko varmoja, että niiden ominaisuudet hyödyttävät monia pienyritysten omistajia ympäri maailmaa.

Gusto: lla ilmoitamme ylpeänä, että Gusto ansaitsee kaksi peukkua meiltä kaikilta Bitcatchassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector