HostGator Review: Gatorin 9 plus ja 5 huonot puolet!

HostGator


HostGator

https://www.hostgator.com/

TL, dr

Vaikka suhteellisen nopea, kokeneet käyttäjät saattavat löytää HostGatorista puuttuvan ominaisuuksia. Jos kuitenkin etsit helppokäyttöistä ja helppokäyttöistä verkkopalvelupalvelua, HostGator saattaa olla juuri sinulle oikea palvelu! .

HostGator arvostelu: 9 plussat & 5 Gatorin haitat!

Seuraava kelvollisten verkkoisäntäluetteloidemme joukossa on aina suosittu HostGator, kaikkien niiden seksikkäin ja kirkkain näköinen web-isännöintipalvelu..

Heidän tiedetään olevan kauniita.

Heidän tiedetään olevan käyttäjäystävällisiä.

Mutta miten ‘Gator kestää muita teollisuuden jättiläisiä vastaan??

Merkintä

Käytämme 1 USD: n ja USD4.10: n vaihtokurssia kaikkiin listattuihin hintoihin.

Selvittääksemme, olemme lahjoittaneet syvämielisemme, pyytäneet siunauksia journalismin jumalilta ja tilattu HostGator’s Baby -suunnitelmalle tehdä joitakin vakavia testejä (testit, joita kukaan muu ei vaivautunut tekemään, kiitos paljon) juuri niin, että tiedät jos HostGator on oikea isäntä sinulle.

Testien tulokset ovat itse asiassa melko yllättäviä, mutta hyvät asiat tulevat niille, jotka odottavat, ja odota, että teet tuomion tämän arvioinnin lopussa.

Disclosure

Kaksi testisivustoamme ovat hgcloudhosted.com ja hgbabyhosted.com. Entistä isännöi HostGator Cloud Hatchling; kun taas jälkimmäistä isännöi HostGator Baby.

9 syytä, miksi HostGator on täydellinen malesialaisille

1. Nopea palvelimen vastausaika

Jos et ole vielä kuullut täältä Bitcatcha.com-sivustossa, pidämme todella siitä, että web-hosting on nopea. SUPER nopea.

Ja täällä HostGator kiinnitti huomioomme.

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo

32 ms36 ms221 ms221 ms139 ms

Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa

717 ms205 ms153 ms36 ms140 ms

Keskimääräinen nopeus: 190 ms – Katso koko tulos

Kun otetaan huomioon, että heillä on vain 2 datakeskusta (molemmat sijaitsevat Yhdysvalloissa mielessäsi), HostGator onnistui toimimaan todella hyvin Sao Paolossa, Sydneyssä ja Japanissa, ja niiden kaikkien vastausajat ovat alle 205 ms.

He menivät hyvin Singaporessa ja Lontoossa (221 ms), mikä tarkoittaa, että he toimivat hyvin meille Malesiassa, mutta he viivästyivät hieman Bangaloressa 717 ms: lla.

HostGator ansaitsi itselleen A meiltä, ​​sillä maailman keskiarvo oli 190 ms!

2. Palovammainen nopea sivustonlatausnopeus

Lukuun ottamatta PHP7.1 ja sisäänrakennettua Apache-pohjaista sisältöpakkausjärjestelmää, HostGatorilla ei oikeastaan ​​ole paljon hyötyä niistä.

He eivät käytä SSD-tallennustilaa (saatavana vain pilvipalvelun kanssa, boo!), NGINX-palvelinta ei ole määritetty tai erityisiä välimuistiominaisuuksia, kuten SiteGroundin supercacher … silti sivuston latausajat ovat erittäin nopeat!

Me käytimme webpagetest.org ja löi HGBabyHosted.com-testisivustomme HGCloudHosted.com -sivustomme vastaan, ja tässä ovat tulokset:

HostGator Baby WebPageTest.org Tulokset leveys =

Verkkosivun nopeustesti (HostGator Baby)

HostGator Cloud WebPageTest.org-tulokset

Verkkosivun nopeustesti (HostGator Cloud)

HostGatorin pilvipalvelu on yksi nopeimmista ja luotettavimmista verkkopalvelupalveluista, joita meillä on ollut ilo käyttää (tutustu arvosteluun täällä), joten sanotaan paljon, kun sanomme, että jaetun web-hosting-sivuston latausnopeus on melkein verrattavissa heidän pilvipalvelunsa!

Testitulosten mukaan jaetun isäntälaitteen latausnopeus on vain hiukan hitaampi kuin pilvisuunnitelman latausnopeus, ja se on aika pirun hämmästyttävää ottaen huomioon se tosiseikka, että pilvisuunnitelmaan kuuluu SSD, nopeudenparanntajat, käytännössä kaikki kellot ja pillit, joita maailmassa on tarjota.

Tarkista myös TTFB molempien testikohtien välillä – ero on merkityksetön!

Olemme varmoja, että pystymme pienentämään latausnopeutta entisestään ja puristamaan mahdollisimman paljon mehua HostGator Baby -suunnitelmasta hieman hienosäätöllä ja vaivalla.!

3. 99,9% taattu käyttöaika!

Seisokit voivat olla haitallisia sivustolle! Seurauksena on, että menetät potentiaalisen myynnin, ja mikä pahempaa – sivustosi putoaa Google-sijoituksissa, mikä tarkoittaa, että menetät kaikki ne pakkaset ensimmäisen sivun napsautukset, mikä puolestaan ​​aiheuttaa sinun menettää Enemmän myyntiä!

Joten, seisokit ovat todella iso ei ei-ala teollisuudessa, joten olemme iloisia siitä, että HostGatorin suunnitelmaan kuuluu Takuu 99,9%, Jos tämä ei onnistu, meille hyvitetään yhden kuukauden hyvitys, joka käytetään nykyisessä suunnitelmassamme.

HostGatorin maineella, että sillä on vankka käyttöaika, emme kuitenkaan usko, että meidän on koskaan käytettävä heidän luottojaan ollenkaan. Kun nämä kaikki on sanottu, on olemassa joitain takuuehtoja, joihin emme ole todella tyytyväisiä, mutta lisää siitä myöhemmin miinukset-osiossa.

Uptime huhtikuusta 2018 lähtien

100%

* HGBabyHosted.com (päivämääräkeskus: Yhdysvallat, suunnitelma: vauva)

Uptime tammikuusta 2017 lähtien

99,99%

* HGCloudHosted.com (Päivämäärä: Yhdysvallat, Suunnittelu: Hatchling Cloud)

4. Erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

En tiedä miksi, mutta useimpien siellä olevien verkkopalvelupalvelujen käyttöliittymä näyttää siltä, ​​että sen on suunnitellut 80-luvun joku, joka päätti kävellä töissä puolivälissä..

Sinun on napsautettava tuhat kertaa etsimällä tapaa saada aikaan jotain, ja ongelma pahenee, jos et ole perehtynyt ulkoasuun (siksi suosimme cPanelia – kaikki on siellä, missä sen pitäisi olla!)

Ei HostGator.

HostGator-käyttöliittymä

Kirkkaiden väriensä ansiosta he ovat ainoat, joiden käyttöliittymä on silmille todella miellyttävä eikä vain – he ovat tehneet erittäin helpon selata asiakkaan kirjautumissivua!

Kaikki on sijoitettu intuitiivisesti, kaikki tärkeät linkit ja painikkeet sijaitsevat paikoissa, jotka luonnollisesti kiinnittävät huomiota, joten koko kokemus on mahdollisimman käyttäjäystävällinen.

Tämä on erityisen tärkeää yritysomistajille, miksi? Koska kun olet liian kiireinen selvittämään, mikä painike tekee mitä ja minne mennä tekemään jotain, tuhlaat kallista aikaa, kun et hallinnoida yritystäsi, mikä tarkoittaa, että et ansaitse rahaa!

HostGatorin avulla voit helposti selata asiakkaan kirjautumistietoja ja perustaa sivustosi nopeasti, heidän UX-suunnittelijoidensa ansiosta!

5. Kickass Site Builder & 1 Napsauta Asennukset

Uskon, että voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että mukavuus ja nopeus ovat avainasemassa yrityksen omistajille, kun kyse on sivuston rakentamisesta.

HostGatorin sisäänrakennettu sivustorakentaja onnistuu tekemään molemmat, jolloin voit nopeasti valita mallin, mukauttaa sen sydämesi sisältöön ja saada sen valmiiksi menemään vain parissa tunnissa..

Heillä on todella ammattimaisia ​​teemoja, ja kun olet valinnut haluamasi, voit mukauttaa sen widgetien, ominaisuuksien, hakupalkkien tai minkä tahansa haluamasi kanssa.

HostGator Site Builder -mallit

Koko prosessi on nopea ja kätevä, ja testisivustomme perustamiseen kesti vain muutama tunti (meidän piti palauttaa se WordPressin varastossa kaikkiin nopeustestauksiin).

Haittapuoli on se, että sivustojen rakentajia ei yleensä optimoida nopeuteen, joten mukavuuden vuoksi on olemassa kompromissi!

Voit myös nauttia yhden napsautuksen asennuksista, mikä tekee suosikkisovellusten asentamisesta erittäin nopeaa ja uskomattoman kätevää! Tämän avulla voit nostaa sivustosi mahdollisimman nopeasti, joten pääset kirjaimellisesti liikkeelle ja saat nämä myyntimäärät ylöspäin!

HostGator 1 Napsauta Asenna

Sinun tarvitsee vain napsauttaa haluamaasi sovellusta, valita hakemisto, johon haluat asentaa sen, ja painaa asennuspainiketta – HostGator määrittää kaiken muun sinulle!

HostGator 1 Napsauta Asenna sovellukset

6. Erittäin reagoiva asiakaspalvelu

Jos sinulla on koskaan ollut epätoiveita siitä, että jotain menee pieleen sivustosi kanssa, koska ketään ei ole käytettävissä sinua auttamaan, arvostat todella reagoivaa ja vahvaa asiakaspalvelutiimiä.

Kokemuksemme HostGatorin asiakastuesta oli yleensä melko hyvä. Livechatin kautta meidän ei tarvinnut odottaa yli 3 minuuttia, jotta he voisivat vastata, ja koska ongelmamme olivat suhteellisen vähäisiä, he onnistuivat saamaan sivustomme takaisin verkkoon vain 15 minuutissa!

Kuitenkin juuri nyt, lipun lähettäminen ei ole mahdollista koska ilmeisesti he päivittävät lipunmyyntijärjestelmää, joten meidän on oltava täysin riippuvaisia ​​heidän live-chatistaan ​​tai meidän on soitettava.

Jos et halua puhua kenenkään kanssa, heillä on myös valtava arkisto tietopohjaartikkeleita, jotta voit yrittää korjata itsesi ongelmat!

Olemme tyytyväisiä heidän asiakaspalveluunsa toistaiseksi, buuuuut meillä on muutamia huolenaiheita siitä, kuinka taitavia he ovat, kun on kyse monimutkaisempien asioiden ratkaisemisesta, mitä me korostamme miinusosiossamme.

7. Rajoittamattomat / mittaamattomat resurssit!

Tiedätkö kuinka me malesialaiset rakastamme kaikkia asioita ilmaiseksi? No, jotkut ominaisuudet, jotka erottivat meidät jaetusta HostGatorista, ovat ilmaisia ​​ja mittaamattomia juttuja. Tässä on joitain suosikkeistamme:

Hanki tämä – voit isännöidä niin monta verkkotunnusta ja sähköpostiosoitetta kuin haluat HostGatorilla! Ei enää hätää siitä, että joudut päättämään, mitkä verkkotunnukset priorisoida, tai joudut maksamaan ylimääräisiä uusien henkilöiden sähköpostiosoitteista. Hyvin tulevaisuuden todiste!

Voit myös nauttia mittaamattomasta kaistanleveydestä ja levytilasta, mutta nämä rajoittuvat heidän TOS: n hyväksyttävään käyttöön. Niin kauan kuin et väärinkäytä järjestelmää (esimerkiksi tallenna varmuuskopioidesi varmuuskopioita järjestelmään) tai osallistu vertaisverkkojen tiedostojen jakamiseen, sinun pitäisi olla hyvä.

HostGator Rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys Term os -palvelu

8. Ilmainen omistettu IP (vain liiketoimintasuunnitelma)!!

Liiketoimintasuunnitelman avulla saat nauttia ILMAISEKSI omistautuneesta IP: stä ja miksi maan päällä tämä on tärkeää?

No kun käytät verkkokauppasivustoa, sinun on kiinnitettävä oma IP ja SSL, jotta asiakkaasi tiedot olisivat turvallisia! Se auttaa luomaan luottamusta asiakkaidesi ja sivustosi välillä, ja se on todella tärkeää, jos haluat toistaa yritystä heiltä!

Suurimman osan ihmisistä on maksettava tästä palvelusta (SiteGround veloittaa RM123: n vuodessa vain omistetusta IP: stä!), Joten saat sen ilmaiseksi HostGatorin liiketoimintasuunnitelmasta.!

Oikeudellinen IP tuo pöytään todella paljon etuja, mutta kerromme siitä lähitulevaisuudessa toisessa artikkelissa.

9. Jopa 60%: n alennus Bitcatcha Malesian lukijoille

Jos olet vielä aidalla, tämä saattaa vain auttaa sinua päättämään, haluatko isännöidä HostGatorin kanssa – olemme tavanneet hullu kaupan heidän kanssaan, yksinomaan lukijoillemme!

Lähtiessäsi näppäile “bitcatchaJa saat nauttia mahtavasta 60% alennus minkä tahansa jaetun ja jälleenmyyjän isäntäpakettisuunnitelman (vain alkuperäinen termi)!

Jos etsit sen sijaan pilvipalvelua, älä murehdi – sama koodi antaa sinulle 30% alennuksen heidän uusista pilvipalvelusuunnitelmista ja 40% kaikista heidän VPS-, omistettu- tai WordPress-suunnitelmista!

Merkintä

60% alennus koskee vain ensimmäistä laskua. Uusimisesta veloitetaan normaalihinta. . (Kuponkikoodi: bitcatcha)

Mitä et pidä HostGatorista

1. Pysyvien nopeusominaisuuksien puute

Vaikka HostGator toimii melko hyvin yksin, (A + -luokan saaminen meiltä ei ole helppoa!), Emme voi ihmetellä, kuinka parempia ne voivat olla, jos he olisivat yrittäneet sisällyttää joitain nopeusominaisuuksia, kuten NGINX-palvelin asennus- tai yhden napsautuksen järjestelmän optimoinnit!

Tällä hetkellä ainoa tapa optimoida ja puristaa kaikki mehut palvelimelta on muokata ja asentaa laajennuksia manuaalisesti. Tämä vie aikaa ja asiantuntemusta – jotain, joka useimmilla yritysomistajilla ei aina ole käsillä..

2. Shady Uptime -takuu

Joten he ovat antaneet meille 99% käytettävyyden takuun ja ovat todella yhdenmukaisia ​​käyttöaikaansa, mikä on epäilemättä erittäin hyvä.

MUTTA.

Mitä tosiasiallisesti tapahtuu, kun heidän käytettävyysaikaan putoaa alle 99%? Saako 1 kuukauden luotto luvatulla tavalla?

Vihje: kukaan ei tiedä.

HostGator varjoisa käyttöaikatakuu

Näet, heidän TOS: n mukaan, vaikka saamme yhden kuukauden hyvityksen paketeistamme, jos niiden käytettävyys putoaa alle 99,9%, luoton hyväksyminen on HostGatorin harkinnan mukaan.

Toisin sanoen, he voivat päättää olla kunnioittamatta takuuta, jos heistä tuntuu siltä.

Vaikka ymmärrämme, että HostGatorin on suojauduttava häikäilemättömiltä vaatimuksilta, yksinomainen harkintavalta luoton hyväksymisessä on vakavasti varjoisa ja tekee heidän takauksestaan ​​täysin epävarman..

3. Taidoton asiakaspalvelu

Okei, joten he ovat ansainneet evästepisteitä siitä, että ovat todella reagoivia, mutta olemme vakavasti epäilleet heidän tukihenkilöstön kykyä ratkaista vakavia ongelmia.

Aikaisemman kokemuksen perusteella näyttää siltä, ​​että heidän live-avunsa on ulkoistettu Intiaan (kuten useimpien EIG: n tapaan) tytäryhtiöt ovat) ja useimmiten he ovat melko hyödytöntä ratkaisemaan todellisia kysymyksiä.

Emme ole ainoat, jotka tuntevat samalla tavalla, katso nämä alla olevat kuvakaappaukset:

HostGator-käyttäjän arvostelut

Lisäksi emme pysty kirjoittamishetkellä lähettämään lippua, koska ilmeisesti he päivittävät lippujärjestelmäänsä. Halusimme soittaa heille, mutta meidän piti hypätä vanteiden läpi löytääksemme heidän tukipuhelinnumeronsa.

Vakavasti Hostgator, mitä te teette?

4. Asioiden myyminen kassalla

Tämä on toinen varjoisa käytäntö, josta emme ole liian onnellinen.

Kun olet ostopaikassa, HostGatorin intuitiivinen käyttöliittymä yrittää huijata sinut ostamaan kaikki sivutuotteet, joita et todella tarvitse..

Varmista, että etsit vaihtoehtojasi huolellisesti ja poista valinnat asioista, joita et halua, muuten saat maksaa ylimääräistä.

5. Vain 2 tietokeskusta

Kyllä, luit oikein – HostGatorilla on vain 2 datakeskusta ja molemmat sijaitsevat Yhdysvalloissa. Jos olet kauempana maassa ja ajattelee ostaa HostGator-tiliä, kannattaa ehkä tarkistaa tämä kuvakaappaus uudelleen nähdäksesi, onko vastausaika sinulle tarpeeksi nopea.

USA (W)Yhdysvallat (E)LontooSingaporeSao Paulo
32 ms36 ms221 ms221 ms139 ms

BangaloresydneyJapaniKanadaSaksa
717 ms205 ms153 ms36 ms140 ms

Missä yleisösi ovat??

Pahempaa on, että emme pääse valitsemaan, mitä tietokeskusta voimme käyttää, HostGator päättää sen automaattisesti meille!

Vain 2 tietokeskuksen omistus ei ole jo hienoa, mutta se ei anna asiakkaidesi valita, minkä tietokeskuksen kanssa he haluavat isännöidä, se on vain uncool.

Toki HostGatorilla on kansainvälisiä tytäryhtiöitä Aasian maissa, kuten Hostgator.in ja HostGator.sg, mutta ne ovat tunnettuja siitä, että heillä on todella huono palvelu, minkä vuoksi emme todellakaan halua isännöidä heidän kanssaan.

Isännöitsijä Malesiassa

Vaikka Hostgatorin tietokeskukset ovat todella kaukana Malesiasta, Singaporen solmumme antoi silti melko kunnollisia tuloksia 221 ms: n kohdalla, mikä tarkoittaa, että sivustomme nopeuksien pitäisi olla enemmän tai vähemmän samanlaisia.

He eivät selvästikään ole nopeinta verkkopalvelupalvelua kohdennettua Malesian asiakkaille, mutta he eivät ole myöskään huonoja. Hostgatorilla on myös tiettyjä etuja ja ominaisuuksia, jotka malesialaisista käyttäjistä saattavat olla mielenkiintoisia (esimerkiksi helppokäyttöinen käyttöliittymä), joten kaikki riippuu mieluummin.

Katso lisätietoja Malesian parhaiden web-hosting-luettelosta!

HostGatorin suunnitelmat ja ominaisuudet

Jaetut suunnitelmat

HostGatorin jaetuilla tileillä on 3 upeaa kokoa, joka sopii kaikkien tarpeisiin.

poikanen
Vauva
liiketoiminta

Verkkotunnukset sallittu
1
Rajoittamaton
Rajoittamaton

kaistanleveys
rajoittamaton
rajoittamaton
rajoittamaton

Ilmainen SSL
Joo
Joo
Joo

Ilmainen omistettu IP
Ei
Ei
Joo

Hinta
RM11,40 * / kk
RM16,32 * / kk
RM24,52 * / kk

* Erityinen johdantohinta 36 kuukauden tilausjaksolle.

Jos haluat ylläpitää vain yhtä sivustoa, jolla ei ole hienovaraista web-isännöintia, viistosuunnitelma toimii hienosti, mutta henkilökohtaisesti mielestämme on parempi aloittaa vauva-suunnitelman avulla. Se maksaa vain hieman yli dollarilla enemmän kuukaudessa, ja saat ylläpitämään niin monta verkkotunnusta kuin haluat!

Tietysti, jos asiat menee hyvin, voit aina halutessaan päivittää liiketoimintasuunnitelmaan ja nauttia kaikista sen yksinoikeuksista, kuten ilmaisesta SSL: stä, Dedicated IP- ja VoIP-puhelinpalveluista..

Kuten olemme jo aiemmin maininneet, nämä pienet ylimääräiset ylellisyydet todellakin vievät paljon matkaa tekemällä verkkokauppasivustosi näyttämään ylimääräiseltä!

Pilvipalvelu

Jos pilvipalvelu on enemmän sinun asiasi, voit valita seuraavista kolmesta vaihtoehdosta:

Hatchling Cloud
Vauvapilvi
Business Cloud

Verkkotunnukset sallittu
1
Rajoittamaton
Rajoittamaton

Muisti
2GB
4 gigatavua
6GB

CPU-ydin
2
4
6

Omistettu IP
Ei
Ei
Joo

Hinta
RM20,80 * / kk
RM26,94 * / kk
RM40,80 * / kk

* Erityinen johdantohinta 36 kuukauden tilausjaksolle.

Voit taas mennä haukkuvaan pilveen, jos todella haluat vähentää kustannuksia, mutta saat niin paljon enemmän Baby Cloudilla. Kuten jaetut isännöintisuunnitelmat, sinulla on myös mahdollisuus päivittää Business Cloud -suunnitelmaan, kun näet sen sopivaksi.

WordPress Cloud

Heillä on myös WordPress Cloud -suunnitelmat!

Käynnistin
standardi
liiketoiminta

Sivusto (t) sallittu
1
2
3

Käyntiä / kk
100k
200k
500k

varmuuskopiot
1GB
2GB
3GB

Laske teho
2x
2x
5x

Hinta
RM24,40 * / kk
RM32.60 * / kk
RM40,80 * / kk

* Erityinen johdantohinta 36 kuukauden tilausjaksolle.

Nyt nämä suunnitelmat eroavat täysin jaetuista ja pilvipalvelussuunnitelmista siinä mielessä, että ne on optimoitu WordPressille ja saat vastaanottaa enintään 3 sivustoa, jopa liiketoimintasuunnitelman kanssa.

Kuinka HostGator kestää kilpailut?

HostGator VS SiteGround – mikä on parempi WordPressille?

Emme voineet muuta kuin vertailla HostGatoria nykyiseen suosikkiverkkoihimme, SiteGroundiin, joten katsotaanpa ominaisuuksia, jotka jokaisella yrityksellä on tarjota.

HostGator
SiteGround

1-napsauta WP-asennukset
Joo
Ei

Esioptimoidut asetukset
Ei
SiteGround Optimizer

Omistetut nopeusominaisuudet
Ei
SuperCacher

Git-tuki
Ei
Joo

Uptime-takuu
kyseenalainen
Joo

Ilmainen SSL
Joo
Joo

Ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot
Ei
Joo

Tietokeskukset
2 (vain Yhdysvalloissa)
5 (3 alueella)

Kun sijoitetaan vierekkäin näin, on melko selvää, mikä web-hosting tarjoaa sinulle paremman vastineen rahalle suunnilleen samassa hintaluokassa.

HostGatorin WordPressin yhdellä napsautuksella suorittamat asennukset ovat mahtavia ja auttavat todella säästämään niin paljon aikaa, mutta SiteGround on ominaisuuksien yläpuolella..

Säästämme paljon enemmän aikaa SiteGroundin SG-optimoijalla ja Supercacherilla (sinun ei tarvitse muokata ja asentaa laajennuksia manuaalisesti). Niiden ilmaiset SSL- ja päivittäiset varmuuskopiot tuovat niin paljon arvoa suunnitelmaan!

Puhutaanko myös tietokeskuksista – HostGatorin 2 Yhdysvalloissa vs. SiteGroundin 5 jakautuneet 3 alueelle.

Vaikka HostGatorin palvelimen vasteajat ovat todella melko nopeat, kauempana olevat maat eivät ehkä pysty täysin nauttimaan mainostettuista nopeuksistaan ​​etäisyyden vuoksi.

SiteGround-palvelun avulla voit valita lähimmän sijaintisi datakeskuksen, mikä auttaa ehdottomasti palvelimen vasteaikaan.

Siitä huolimatta, siellä ei ole täydellistä verkkoisäntää. Jokaisella on plussa ja miinukset, jopa rakastetulla SiteGround-sivustolla (emme pidä siitä, kuinka kalliita heidän uusimisensa ovat saaneet – lue lisää täältä).

HostGatorin kanssa kompromissi heidän ominaisuuksien puuttumisen takia on heidän käyttäjäystävällinen käyttöliittymänsä ja erittäin matala lähtötason hinnoittelu. Sinun on vaikea löytää toinen tällainen käyttöliittymä heidän hintakohdastaan!

Merkintä

Tarkempi vertailu näiden kahden välillä on analyysi täällä – SiteGround VS HostGator.

HostGatorin sivustonrakentajan VS Inmotionin BoldGrid

Kuten olemme maininneet Inmotion Hosting -katsauksessa, heidän sisäänrakennettu BoldGrid-sivuston rakentaja on aika pirun mahtava.

HostGator-sivuston rakentaja

Sivun muokkaaminen HostGatorin Site Builder -sovelluksessa

Vaikka HostGatorin omat sivustojen rakentajat ovat todellakin erittäin hyviä ja helppokäyttöisiä, BoldGridillä ei ole mitään vastaan.

Jos etsit vain jotain kätevää ja saa sivustosi näyttämään hyvältä ilman mukautuksia, HostGatorin sivuston rakentaja tekee työn hienosti, mutta jos haluat monimutkaisempia säätöjä ja mukautettuja vaihtoehtoja, HostGator ei aio leikata sitä.

BoldGrid on hieman monimutkaisempi käyttää, mutta tarjoaa paljon enemmän räätälöinnin kannalta.

Heillä on enemmän työkaluja, joten voit suorittaa monimutkaisempia liikkeitä, ja mikä parasta, BoldGridillä suunnittelemaasi sivustoa sinun pitää pitää omassa, joten sivuston siirtämisen ei pitäisi olla ongelma, jos päätät muuttaa isäntiä!

Sinun tulisi kuitenkin muistaa, että BoldGrid on premium-web-rakentaja, joka toimitetaan ilmaiseksi Inmotion Hosting -sovelluksella, kun taas HostGatorin sivuston rakentaja on juuri se – ilmainen sivuston rakentaja.

Sillä mikä se on, HostGatorin ilmainen sivustojen rakentaja tekee työnsä hienosti.

Tuomio: Pitäisikö minun isännöidä HostGatorin kanssa?

Meidän on sanottava, että vaikka suhtautumme HostGatoriin hyvin, se ei todellakaan tee meistä tuntumaa. Ne näyttävät palvelevan isäntä-ja unohda -joukkoa, väestöryhmää, joka ei todellakaan välitä optimoinnista ja parannuksista.

Jos kuulut tähän luokkaan, HostGator on oikeastaan ​​täydellinen isäntä sinulle! Sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Ne ovat todella helppokäyttöisiä ja intuitiivisia – asenna vain, mukauta ja sinulla on hyvä mennä!

Jos olet kuitenkin sellainen, joka haluaa säätää, optimoida ja tehdä kaiken tarvittavan saadaksesi nopeimman mahdollisen hyödyn web-isännöinnistä, et ehkä pidä HostGatorista niin paljon. Meistä tuntuu, että he yrittävät viedä meiltä pois mahdollisimman paljon hallintaa vain, jotta he voivat varmistaa, että heidän järjestelmänsä toimivat ilman hikkaa – kuten edellä mainittiin, se on hieno muu kuin web-hosting-taitava joukko, mutta jos tiedät mitä olet tekemällä, tämä tuntuu melko rajoittavalta.

Mitä heiltä puuttuu ominaisuuksista, ne korvaavat käytön helppoudella. Heidän käyttöliittymänsä on vain niin intuitiivista ja helppokäyttöistä, olen varma, että isoäitini voi luoda yksinkertaisen sivuston HostGatorin avulla.

Nopeasti, meillä ei ole valituksia HostGatorin palvelimen vastausajoista. Ne ovat suhteellisen nopeita, kuten osoittavat ainutlaatuisen palvelimen nopeuden tarkistimen testitulokset.

Emme kuitenkaan pidä siitä, että heillä on vain 2 tietokeskusta (molemmat sijaitsevat Yhdysvalloissa), ja että he eivät salli meidän valita, minkä kanssa haluamme isännöidä.

Heidän on palkattava paremmin ammattitaitoisia ihmisiä tukiosastolleen (tai ehkä ei tee sitä alihankintana Intiaan), mutta kun luotto annetaan silloin, kun luoton määrä on, he ovat erittäin reagoivia.

Sen lisäksi luulen, että HostGatorin kanssa meillä on aika okei.

Avainominaisuudet

 • ✓ Mittaukseton levytila
 • ✓ mittaamaton kaistanleveys
 • ✓ Ilmainen SSL
 • ✓ SSH Access, CGI
 • ✓ PHP5, RoR, Python, Cron
 • ✓ 99,9%: n käyttöaikatakuu
 • ✓ 45 päivän rahat takaisin

Suositellaan

 • • verkkokauppa
 • • WordPress
 • • Foorumi
 • • Joomla, Drupal
 • • Yrityksen verkkosivusto
 • • Kaikkokokoinen verkkosivusto

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map