Kaikki mitä sinun on tiedettävä Sitegroundin SuperCacherista ja kuinka se nopeuttaa sivustosi 4X: n mukaan

Ennen kuin aloitamme artikkelin, anna minun puhua siitä sanomalla, että ymmärrämme, kuinka teknisistä artikkeleista voi tulla melko hämmentävä (ja ehkä hieman tylsä) kaiken kyseessä olevan žargonin ja teknisten ominaisuuksien kanssa.


Joten olemme päättäneet kirjoittaa tämän tavalla, joka on mahdollisimman suoraviivainen auttaaksesi sinua, loppukäyttäjää, ymmärtämään lisää SiteGround SuperCacherista (Huomaa: SiteGround on paras Webhosting täällä Bitcatchassa) ja optimoimaan sivustosi ilman kaikkea sekava tech -puhe.

Mikä on välimuisti & kuinka se nopeuttaa verkkosivustoja

Mikä tarkalleen on välimuisti?

Tiedät, kuinka jotkut ihmiset optimoivat työpöydän tai keittiön pitämällä eniten käytettyjä työkaluja helposti saavutettavissa tai sopivissa paikoissa nopeamman työnkulun luomiseksi?

Välimuisti tekee juuri sen.

Se tallentaa tietoja RAM-muistiin, niin että kun seuraavan kerran käyt samalla sivustolla, se vetää tietoja muistiin tallennetuista tiedoista, optimoi sivustosi näyttöprosessin, jolloin pääset minne haluatkin mennä ja nähdä mitä täytyy nähdä paljon nopeammin kuin tavallisesti.

Kuinka välimuistiinpano vaikuttaa meihin?

Suurin osa päivittäin vierailevista sivustoista optimoi sivuston välimuistilla, mutta olemme kaikki tottuneet siihen, emme edes tiedä, että se siellä on.

Esimerkiksi mene eteenpäin ja avaa uusi välilehti ja lataa sitten suosikkisivustosi. Se latautuu todennäköisesti alle viidessä sekunnissa, ja kaikki tämän ansiosta kaikki välimuistissa olevat tiedot antavat.

Kuvittele nyt, jos meidän on odotettava yli 12 sekuntia ladataksesi sivu. Se on pieni haitta, mutta tällä välittömän tyydytyksen aikakaudella se on PITKÄ aika.

Kuinka nopeus voi vaikuttaa yritykseesi

Tavallinen käyttäjä odottaa sivuston latautuvan kokonaan alle 2 sekunnissa. 3 sekuntia, ja he ajattelevat sen olevan liian hidas. Onko mitään enemmän kuin 4? Ihmiset todennäköisesti vain menettävät kiinnostuksensa ja siirtyvät uudelle sivustolle.

Nopeus on niin tärkeä verkkokaupoille, että jos Amazonin kaltaisten verkkokaupojen jättiläisten sivusto hidastuisi vain yhdellä sekunnilla, ne menettäisivät noin 116 000 dollaria minuutissa! Mieti nyt, kuinka paljon potentiaalista myyntiä olet menettänyt nopeuden puutteen vuoksi. Ruoka ajatukselle eh?

SiteGround SuperCacher 101

SiteGround SuperCacher selitetty

Sitegroundin SuperCacher väittää parantavansa sivuston latausaikoja huomattavasti 4x. Se lisää myös sivustojesi osumien lukumäärää jopa 100: een kertaa, käyttämällä 3 erilaista välimuistimenetelmää sivustosi optimoimiseksi, jotka kaikki ovat riittävän helppoja soveltaa.

Eri välimuistivaihtoehdot toimivat eri tavoin optimoimalla erilaisia ​​sivustoja, joten katsotaanpa yksityiskohtaisesti vaihtoehtoja, joiden avulla voit päättää, mikä on sinulle parhaiten!

Staattinen välimuisti

TL; DR

Sivustokentän staattinen välimuisti:

 1. Optimoi sisällön toimituksen loppukäyttäjälle
 2. Antaa hitaille sivustoille merkittävän nopeuden lisäyksen
 3. Lisää sivuston kykyä käsitellä enemmän osumia
 4. On täydellinen monipuolinen kaikenlaisille sivustoille.

Sitegroundin staattinen välimuisti tallentaa sivustosi kaikki staattiset tiedot (mukaan lukien kuvat, CSS-tiedostot ja Javascript-tiedostot) palvelimen RAM-muistiin SSD: n sijaan, joten kävijät lataavat sisältösi suoraan välimuistista.

Sisältösi on toimitettu paljon nopeammin ja tarjoaa kävijöille saumattoman kokemuksen sivustosi selaamisessa, koska RAM: n latausajat ovat korkeammat kuin SSD: n.

Staattinen välimuisti myös tyhjentää ja uusii tietosi automaattisesti 3 tunnin välein, joten jos sivustollesi tehdään muutoksia, ne päivitetään automaattisesti ilman vaivaa.

Dynaaminen välimuisti

TL; DR

Dynaaminen välimuisti:

 1. Ihanteellinen Joomla-, WordPress- ja Drupal-sivustoille
 2. Dynaamisen välimuistin ottaminen käyttöön automaattisesti staattisen välimuistin.
 3. Toimii käsi kädessä staattisen välimuistin kanssa.
 4. Parantaa huomattavasti sivuston suorituskykyä ja nopeutta

Aivan kuten nimensä perusteella, dynaaminen välimuisti luo periaatteessa useita kopioita sivustosi dynaamisesta sisällöstä. Tiedot tallennetaan sitten palvelimen RAM: iin, ja se toimii käsi kädessä Staattisen välimuistin kanssa.

Ensimmäinen henkilö, joka käy äskettäin huuhdelussa sivustossa dynaamisella välimuistilla, lataa sivuston koko sisällön palvelintietokannasta, mutta kaikkien seuraavien kävijöiden tiedot ladataan palvelimen RAM-muistista, mikä on paljon nopeampaa.

Kun kyse on tietojen huuhtelemisesta, sinun on tehtävä se manuaalisesti. Se on itse asiassa melko helppoa tehdä, mutta se on vielä yksi vaihe, joka suoritetaan päivitettäessä sivustoasi.

Voit käyttää dynaamista välimuistia Joomlan, WordPressin kanssa & Drupal. (WordPress-sivustolle SiteGround-omaisuus dynaaminen välimuistin laajennus on esiasennettu. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on aktivoida se WordPress-järjestelmänvalvojan alueella.)

Memcache-vaihtoehto

TL; DR

memcache:

 1. On paras vaihtoehto, jos sinulla on verkkokauppa, joka riippuu tietokantakyselyistä
 2. Parantaa nopeutta merkittävästi käyttämällä tallennettuja RAM-tietoja vastaamaan tietokantapuheluihin
 3. Toimii WordPressin, Magennon, Mediawikin, Drupalin ja Joomlan kanssa!
 4. Ei automaattista huuhtelua

Memcache on itse asiassa Sitegroundin oma kuuluisa mainetta Memcache-järjestelmä, rakennettu käsittelemään verkkosivustoja, jotka luottavat suuresti tietokantakyselyihin. Se toimii tallentamalla tietoja ja esineitä Siteground-palvelimen RAM-muistiin, nopeuttamalla tietokantapyyntöjä, sovellusliittymäpyyntöjä ja sivun renderointia.

Lyhyesti sanottuna, RAM-muistista lähetettyjä tietoja käytetään tietokantapuhelujen toteuttamiseen vähentämällä todellisen tietokannan kyselykertojen lukumäärää. Jos ylläpidät verkkokauppaa, Memcache voi olla paras vaihtoehto sinulle.

Kun palvelu on otettu käyttöön, syntyy uusi Memcache-prosessi, jota voit hallita Cpanelissa.

Memcachella ei ole automaattista tietojen huuhtelua, joten sinun on muistettava se tehdä se, kun teet muutoksia sivustoosi.

Meitä on isäntä!

Olemme itse isännöineet testisivustoamme SiteGroundin kanssa heidän GrowBig-suunnitelmassaan, testaamalla nopeutta staattisen välimuistin, dynaamisen välimuistin ja Memcachen avulla. Tulokset ovat odotetut, ilmiömäisiä.

Kohteessa testisivustomme, jota isännöimme SiteGroundin Singaporen datakeskuksessa, käytimme GTmetrix lastausnopeuden mittaamiseksi. Asetamme testauspalvelinalueellemme Vancouver, Kanada ja selaimeen Chromen. Asetus pysyy samana molemmissa testeissä SuperCacherin ollessa päällä ja ilman.

SuperCacher Review: verkkosivuston testaus supercacherilla ja ilman

Lopputulos

SuperCacherin ollessa päällä testipaikka latautuu 1,8 sekunnissa; sama sivusto latautuu 3 sekunnissa ilman. Se on 40% ero!

* P / S: Kun SiteGround on todistettu nopeudella ja luotettavuudella, isännöimme tätä verkkosivustoa, bitcatcha.com myös SiteGround Cloudissa.!

Kuinka ottaa SuperCacher käyttöön ja saada nopeutta

SuperCacherin käynnistäminen sivustollesi on itse asiassa melko helppoa. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä on varmistaa, että olet asentanut oikeat laajennukset järjestelmällesi (Siteground tarjoaa sinulle opetusohjelman), mene Cpaneliin -> SuperCacher ja kytke haluamasi välimuistivaihtoehto päälle!

Etsi SuperCacher cPanelista

Vaihe 1: Etsi SuperCacher cPanelista

Ota välimuisti käyttöön erilaisella kytkimellä

Vaihe 2: Ota välimuisti käyttöön erilaisella kytkimellä.

SiteGround SuperCacher on ratkaisevan tärkeä verkkosivustosi nopeudelle

Tutkittuaan suorituskyvyn päivityksiä ja massiivisia nopeudenkorotuksia SuperCacherin avulla, mielestäni jokaisen yrityksen omistajan tulisi sallia se sivustoilleen.

Verkkokauppiaat ovat hankala joukko, ja jos et pysty tyydyttämään heidän tarpeitaan riittävän nopeasti, he unohtavat sinut ja vievät käteisensä muualle.

Aiemmin mainitsin, että Amazonin kaltaiset jättiläiset menettävät 116 000 dollaria minuutissa, jos heidän sivustoaan hidastaa vain sekunti.

Vaikka emme pysty täsmällisesti määrittämään, kuinka paljon enemmän myynnistä saat aikaan, kun SiteGround SuperCacher on käytössä, voimme ainakin varmasti sanoa, että sinulla on todennäköisesti enemmän palautusasiakkaita, jos sivustosi on nopea, luotettava ja pystyy käsittelemään paine – ja juuri siihen SiteGroundin SuperCacher on rakennettu.

Joten mene eteenpäin ja ota SuperCacher käyttöön sivustossasi nyt. Se ei maksa sinulle ylimääräistä, mutta sinulla on kaikki hyötyä siitä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map