SiteGround vs Bluehost – Miksi meidän mielestämme sinun pitäisi mennä SiteGroundin kanssa

SiteGround


vs

Bluehost

SiteGround vs Bluehost – Miksi meidän mielestämme sinun pitäisi mennä SiteGroundin kanssa

TL, dr

Jälleen kerran tarkastelimme kahta vakiintunutta nimeä hosting-liiketoiminnassa. SiteGround, koska olemme perehtyneet niihin, ja olen vakuuttunut siitä, että se toimii hyvänä vertailukohteena, jota voimme verrata muihin hosting-yrityksiin.

Taistelussa Bluehostin vahvan tarjouksen vastaisesti viimeksi mainittua vedettiin valitettavasti useiden tekijöiden, muun muassa käyttäjän valitusten ja holdingyhtiön, EIG: n, matalamman maineen takia, seurauksena. Kaiken kaikkiaan tulokset nojaavat voimakkaasti SiteGroundin hyväksi.

Yli kahden vuosikymmenen ajan isännöintiliiketoiminnassa SiteGround on rakentanut mainetta alhaalta ylöspäin. Nykyään tämä valtava yritys isännöi yli miljoona verkkotunnusta ympäri maailmaa hajallaan olevien sijaintien kautta.

Huomionarvoista tarjousten joukossa on nopeustekniikka ja automaattiset WordPress-päivitykset, usein tehdyt varmuuskopiot, ilmainen SSL osoitteesta Salatkoon SSL, kaikki helposti hallittavissa cPanelin kautta, SiteGround on epäilemättä yksi web-hosting-areenan kuninkaista.

Vertailun vuoksi, Bluehost on tänään EIG-yritys, huolimatta siitä, että hän on toiminut liiketoiminnassa niin kauan kuin SiteGround on ollut. EIG ei ole perinteisesti teknologiayritys, vaan sen ydinstrategia on isännöintiyritysten hankinnassa.

EIG otti Bluehostin haltuunsa entisen omistajansa tuhoisan johdannon jälkeen Prosessorin kuristus, joka päättyi isännöimien verkkosivustojen jäädyttämiseen tuntikausia päivässä.

Täällä vertaamme tänään

 1. Suunnitelmat ja hinnoittelu
 2. Tärkeimmät ominaisuudet – SiteGround tarjoaa ILMAISET sivustonsiirrot!
 3. Suorituskyky – palvelimen sijainti, nopeus ja käyttöaika
 4. Asiakastuki ja mitä käyttäjät sanovat
 5. Käyttöliittymä
 6. Mitä rakastan SiteGround-sivustosta
 7. Mitä rakastan Bluehostista
 8. Lopulliset ajatukset

Merkintä

Kaksi tässä katsauksessa käytettyä testisivustoa on Bitcatcha: n omistama ja hallinnoima. Sekä SGUSHosted.com että BHHosted.com isännöidään vastaavassa datakeskuksessa Yhdysvalloissa.

Suunnitelmat ja hinnoittelu

Useimpien verkkoisäntäyritysten perusajatus kääntyy kahden ydinalueen, niiden hinnoittelun ja ominaisuuksien, ympärille. Katsotaanpa mitä näillä kahdella on rinnakkain hinnan ja joidenkin keskeisten ominaisuuksien suhteen;

SiteGroundBluehost

INTRO PRICEINTRO -HINTA
Käynnistys / perus 3,95 dollaria 2,95 dollaria
GrowBig / Plus 5,95 dollaria 5,95 dollaria
GoGeek / Prime 11,95 dollaria 5,95 dollaria

RENEWALRENEWAL
Käynnistys / perus 9,95 dollaria 7,99 dollaria
GrowBig / Plus 14,95 dollaria 10,99 dollaria
GoGeek / Prime 29,95 dollaria 14,99 dollaria
Vierailla

Avainominaisuudet

SiteGround GrowBigBluehost Plus
WebsitesUnlimitedUnlimited
Space20 GBUnmetered
BandwidthUnlimitedUnmetered
Sivuston rakentajaKyllä
DomainsUnlimitedUnlimited
Ohjauspaneeli cPanelEnhanced cPanel
Ilmaiset varmuuskopiotKyllä (päivittäin) Ei
Ilmainen siirtoKyllä Ei
Ilmaiset sähköpostitilitKylläKyllä
Täydelliset ominaisuudet

Kuten kaavioiden mukaan on todettu, Bluehost Plus -suunnitelmaa, jonka esittelytarjous on 5,95 dollaria, verrataan SiteGroundin keskitason keskitetylle jaettuun hosting-suunnitelmaan. Joillakin avainalueilla SiteGround ylittää Bluehostin, paitsi säilytystilassa.

Tämä vaikuttaa hiukan epätavalliselta, koska tallennustilan hinta on melkein vähäinen useimmille web-hosting-yrityksille tänään, mutta se johtuu todennäköisesti SiteGroundin laitteiden optimoinnista niiden nopeustekniikan vuoksi.

Henkilökohtaisesti, Pidän parempana kaikkia laajennettuja toimintoja, joita SiteGround tarjoaa eikä rajoittamatonta tallennustilaa. Vapaa siirto on täällä tosissaan GEM, koska monet palveluntarjoajat eivät tarjoa tätä ilmaiseksi.

SiteGround-sivuston siirto

Siteground sanoo myös:

”Tarjoamme ilmaisia ​​verkkosivustojen siirtoja osana onboarding-palveluamme yrityksen ensimmäisestä päivästä lähtien. Tällä hetkellä saamme yli 3000 siirtopyyntöä kuukaudessa. Kerätty kokemus on valtava, ja voit panostaa, että joukkueemme on törmännyt ja ratkaissut (melkein) kaikki mahdolliset ongelmat, jotka voivat ilmetä verkkosivuston siirron aikana. ”

Lisätietoja ilmaisesta verkkosivustojen siirrosta.

Bluehost -maksut sivuston siirtymiä varten

Olen kohdannut tämän tilanteen enemmän kuin muutaman kerran aikaisemmin, ja niille, jotka eivät tarjoa tätä ilmaiseksi, he veloittavat myös hirveän paljon, alkaen 100 dollaria tai enemmän, kaikkein perussivustoille!

Itse asiassa Bluehost haluaa veloittaa mahtavia 149,99 dollaria verkkosivustosi siirtämisestä. Ei millään tavoin aion haastaa sellaista rahaa.

149,99 dollaria sivuston siirrosta

SiteGround1

Bluehost0

Suorituskyky – palvelimen sijainti, nopeus ja käyttöaika

Palvelimen sijainti

SiteGround on levittänyt tietokeskuksilleen erittäin hyvän sijainnin kolmella mantereella. Sillä on yksi sijainti Yhdysvalloissa (Chicago), kolme Euroopassa (Lontoo, Amsterdam, Milano) ja yksi Aasiassa (Singapore). Nämä sijainnit ovat strategisia ja tarjoavat SiteGround-asiakkaille erinomaisen nopeuden isännöintisuunnitelmissaan.

Bluehost luottaa myös useisiin sijaintipaikkoihin, Yhdysvaltoihin (Utah), Eurooppaan (Lontoo) ja Aasiaan (Mumbai ja Hong Kong)..

SiteGround-palvelimen nopeus

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo

55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms

Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa

380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Arvioitu A +; Keskim. Nopeus: 138,1 ms
(Katso koko tulos)

SiteGroundilla on selvästi vahvuutensa Yhdysvalloissa, vaikka myös Eurooppa-palvelut ovat huomattavan nopeita.

Singaporen sijainnissa on pieni viive, koska etäisyys sen fyysisestä palvelimesta on (testisivustomme sijaitsee heidän Chicagon datakeskuksessa). Tätä näyttää kompensoivan nopea, että Oseania, mukaan lukien Australia, on ilmeisesti tasa-arvoisella tasolla, mikä on hyvä muille Aasian alueille.

Bluehost-palvelimen nopeus

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo

23 ms78 ms183 ms93 ms164 ms

Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa

330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Arvioitu A; Keskim. Nopeus: 153 ms
(Katso koko tulos)

Bluehost näyttää myös nopeat palvelinvastausajat monissa paikoissa, mutta Eurooppa näyttää kärsivän hiukan. Niska-niska-vertailussa näiden kahden välillä ei ehkä ole paljon ilmeistä eroa. Voimme kuitenkin nähdä sen SiteGround-palvelimet tarjoavat paljon vakaampia ajoituksia kuin Bluehost kautta linjan.

SiteGround1

Bluehost1

Käyttöaste

Olen iloinen voidessani todeta, että molemmille isännille käyttöaika ei näytä olevan suuri huolenaihe. Yli 30 päivän ajan molemmat ovat osoittaneet käyttöaikaa 100 prosenttia, mikä on erittäin hyvä.

Jos et ole perehtynyt käyttöaikaan, useimmat isännät tarjoavat vähintään 99 prosenttia ja jopa muutamalla minuutilla alas voi olla merkittävä vaikutus tähän numeroon.

SiteGround käyttöaika

SiteGround käyttöaika

Bluehost käyttöaika

Bluehost käyttöaika

Uptimerobottiin on kuitenkin lisätty elementti, jota monet ihmiset valvovat, koska sen tarkoituksena on pohjimmiltaan näyttää … hyvin, aikaa. Jos otat huomioon jokaisen kuvan kaaviot, ne osoittavat palvelimien tyypilliset vastausajat.

Vaikka molemmat ylpeyttävät sataprosenttisesti käyttöaikaa, Bluehostin vastausaika on huomattavasti jäljessä SiteGroundista. Tämä on yksi merkittävistä asioista, jotka mielestäni ovat taustalla olevia tekijöitä, jotka vaikuttavat isännän arvosteluihin.

SiteGround1

Bluehost0

Asiakaspalvelu

Yksi tärkeimmistä asioista suhteessa web-isäntään – en voi korostaa tätä tarpeeksi – on heidän asiakastuensa.

Vaikka olet rento käyttäjä ja kuvittelet tarvitsevan apua vain kerran pitkään, reagoimattoman tai puutteellisen tukihenkilöstön kanssa tekeminen voi olla erittäin raivostuttavaa.

Ja usko minua, tarvitset todennäköisesti heidän apuaan paljon useammin kuin odotat. Asioista, kuten seisokkeista, palvelinyhteyteen ja tietoturvaan, tärkein yhteys isäntään tapahtuu heidän tukihenkilöstönsä kautta. Mikään ei ole tärkeämpää kuin tukitiimi, joka vastaa nopeasti ja tehokkaasti.

Joten, mitä nämä kaksi jättiläistä ovat saaneet meiltä tuen suhteen?

SiteGround-asiakaspalvelu

Olen erittäin iloinen voidessani todeta, että SiteGround tarjoaa koko tuen ja tarjoaa 365 päivän live-chat-palvelut, lippujärjestelmän ja jopa numeron, johon voit soittaa apua. Saatuaan kokemuksia joihinkin live-keskusteluihin sain heti helpotuksen, kun viestiini vastattiin 10 sekunnin sisällä. Aikaisemmin on ollut tilanteita, jolloin minua odotettiin niin kauan, että ajattelin, että chat-järjestelmä oli rikki!

Bluehost-asiakaspalvelu

Asennukset ovat samanlaiset Bluehostin asiakaspalvelussa ja vaikka minua ei pidetty täällä kauan, tunnen silti hieman valitettavasti heidän tukeaan. Tämä palautuu tosiasiaan, että Bluehost on EIG-yritys, josta olen kuullut niin monia kielteisiä asioita.

Itse asiassa kysymys tuli esiin juuri edellisessä vertailukatsauksessani, josta voit lukea täältä – SiteGround VS Hostgator.

Tärkeä kriisi tulee, kun yleisön on kuitenkin aika tarkistaa palvelunsa. Se on täällä, kun kaivaamme syvemmälle kohtauksen taakse ja selvittää, mikä oikeastaan ​​on mitä.

Mitä käyttäjät sanovat SiteGroundista

SiteGround-käyttäjien mielipide

Mitä käyttäjät sanovat Bluehostista

Sekalaisia ​​tunteita Bluehostilla

Kuten näette, Bluehostin kohdalla on sekavia tunteita, joista on huolehdittava. Joten pysty tarjoamaan vakaata palveluvirtaa asiakkaille on ongelma, ja tämä on otettava huomioon.

Itse asiassa on ollut useita kertoja, jolloin käyttäjät ovat siirtyneet sosiaaliseen mediaan miettiäkseen heille tarjotun heikon asiakaspalvelun ja palvelujen heikkoa tasoa:

Twitter-mielipide Bluehostista

SiteGround1

Bluehost0

Käyttöliittymä

Niille teistä, jotka saattavat olla uusia web-hosting-palveluita, käsitteellä ‘käyttöliittymä’ on kaksi näkökohtaa, kun kyse on isäntätileistä..

Ensimmäinen käyttöliittymäsi web-isäntätiliin, joka on paljon laajempi kuva käyttämistäsi palveluista. Toinen on ohjauspaneeli, joka on tarkoitettu käsittelemään web-hosting-suunnitelmasi toimintoja.

Jälkimmäinen on kriittisempi, koska tässä vietät suurimman osan ajasta ja vaivaa. Sekä SiteGround että Bluehost tarjoavat cPanelin, vaikkakin hiukan päällystetyn, jotta se näyttäisi hiukan ainutlaatuiselta.

(Vasen: SiteGround; Oikea: Bluehost)

cPanel on loistava valinta, koska se tarjoaa käyttäjille erittäin käyttäjäystävällisen tavan hallita verkkosivustojaan. Se on myös erittäin yleinen käyttöliittymä, mikä tarkoittaa, että jos tarvitset apua, se on vain kivenheiton päässä.

Vaikka Bluehost tarjoaa niin kutsuttua cPanelin parannettua versiota, tunnen totta puhuen, että se on enemmän kuin yksinkertaistettu versio. Totta, tämä on hyvä ensimmäistä kertaa Web-isäntä ostajille, mutta pitkällä aikavälillä minusta tuntuu, että SiteGroundin tarjouksessa on enemmän joustavuutta.

Web-sivuston kehittämisen tunteminen ei vie uskomattoman pitkää aikaa. Mendessäsi huomaat, että pääsy lisätoimintoihin on erittäin hyvä asia, varsinkin kun se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tavoittaa isäntän asiakaspalvelun henkilökuntaa niin usein.

SiteGround1

Bluehost0

Mitä rakastan Sitegroundista

Tonnia kokemusta, virheetön kokemus ja vaikuttava esitys. Nämä tärkeimmät kohokohdat tekevät SiteGround-asemasta pään ja hartioiden kilpailun yläpuolelle suhteessa jaettuihin web-hosting-palveluihin. Heidän väitteensä nopeustekniikasta on vaikea voittaa, vaikka hinta olisikin hieman korkeampi.

Pähkinänkuoressa;

 • Erinomaiset ominaisuudet
 • Hyvä maine
 • Vakaa nopeus
 • Vahva asiakaspalvelu

Mitä rakastan Bluehostista

Mitä voin sanoa? Olen alhaisten hintojen ja sopivan kaulan nyrkkeilijä, SiteGroundsin jaettujen web-hosting-suunnitelmien ja Bluehosts-ohjelmien vertailua ei ole. Webhosting-palveluntarjoajalle, vaikka kyseessä olisi vain alkuperäinen rekisteröintijakso, Bluehostilla on likaa halpoja suunnitelmia, ja sinun on kova painos löytää monia halvemmalla hinnoiteltuja.

Vaikka tiedän, että siellä on valituksia ja huonoja arvosteluja, hintaveto on vastustamaton. Mutta se on vain minua, koska olen hellinpoika, joka ei oikeastaan ​​käytä sivustojani suuressa osassa mitään.

 • Vahva hintakohta
 • Ihmisarvoiset ominaisuudet
 • Vakiintunut palvelu

Lopulliset ajatukset

Kyllä, on asioita, joita rakastan siitä, mitä kukin isäntä tarjoaa, valitettavasti henkilökohtainen rakkauteni alhaisimpaan hintaan, en todellakaan voi kieltää sitä, että SiteGround tarjoaa paremman tarjouksen.

Suunnitelmiin sisältyvien ominaisuuksien lisäksi todellinen kicker on huono maine, joka seuraa EIG: tä kuin koira kantapäällä, nipistämällä koko ajan.

Kuten sanotaan, todiste on vanukassa ja myös yleisö on puhunut. Tämä lisäsi SiteGroundin erinomaista mainetta tekemällä siitä, ettei heillä ole käytännöllistä keskustelua siitä, että he ovat mestarit.

SiteGround

https://www.siteground.com
LUE TÄYSKATSAUS
5

Bluehost

https://www.bluehost.com
LUE TÄYSKATSAUS
1

Tarjous Bitcatcha-lukijoille

SiteGround: 60% alennus web-hosting-palvelusta (alk. 3,95 dollaria kuukaudessa).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map