UK 2020: n 7 parasta VPN: ää (nopeus testattu!)

Vaikka sitä pidetään laajalti vapauden puolustajana ja siten demokraattisena maana, saattaa joillekin tulla yllätyksenä siitä, että valtio asettaa joitain laajoja rajoituksia Internetin vapaudelle ja että se on harjoittanut joukkovalvontatoimintaamme omia kansalaisia ​​vastaan.


Tutkiessani tätä artikkelia halusin rehellisesti uskoa, että Yhdistynyt kuningaskunta olisi parempi kuin muut maat, kuten Intia tai Indonesia, kun kyse on Internetin vapaudesta. Valitettavasti se näyttää samalta vanhalta, vain eri sijainnilta.

Hallituksen valvonnasta mielivaltaiseen päätöksentekoon behalvesta vaikuttaa siltä, ​​että Isossa-Britanniassa asuvat eivät ole paljon vapaampia verkossa kuin muut paikat. Annan näyttää sinulle miksi tarvitset VPN: tä täällä.

Contents

Sisällysluettelo

 • Yhdistynyt kuningaskunta säätelee pääsyä sisältöön Internetissä
 • Muutamia rajoituksia valvontavaltuuksille
 • Telcosin on säilytettävä käyttöhistoria
 • Internet-palveluntarjoajat lähettävät aktiivisesti varoituksia P2P-toiminnasta
 • VPN-verkot ovat edelleen laillisia Yhdistyneessä kuningaskunnassa
 • Mitä etsimme Ison-Britannian VPN: stä?

Ison-Britannian parhaat VPN: t

 1. NordVPN
 2. CyberGhost
 3. Surfshark
 4. ExpressVPN
 5. IPVanish
 6. TorGuard
 7. FastestVPN

Lopulliset ajatukset

 • Tarvitsenko todella VPN: tä Isossa-Britanniassa?

Yhdistynyt kuningaskunta säätelee pääsyä sisältöön Internetissä

Kuten niin monissa maissa ympäri maailmaa, huomasin, että Yhdistynyt kuningaskunta tekee kohtuullisen osan estääkseen maan käyttäjien sisältöä. He ovat kielletty pääsy monille verkkosivustoille suoraan Internet-palveluntarjoajiensa kautta.

Tämä tehdään suodatusohjelmalla, jota yleisesti käyttävät kaikki maan Internet-palveluntarjoajat. On kuitenkin olemassa vaihtoehto suodatusta kieltäytyminen, mikä tekee Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevien sivustojen estämisestä selvästi erilaisen kuin muissa maissa..

Jos haluat käyttää sisältöä, joka on oletuksena estetty jostakin syystä, voit valita sisällön suodattamisen kieltäytyminen! Vaikka se saattaa kuulostaa täydelliseltä sinulle, on huomattu, että suodattimen poistaminen voi lisätä tietoturvan haavoittuvuuksia.

Tällä hetkellä estetty sisältö sisältää; pornografia, huumeet, uhkapelit, verkkokiusaaminen ja paljon muuta luokkaa. Tämä on itse asiassa johtanut ilmiöön, joka tunnetaan nimellä “liiallisia estojaJoka on johtanut laillisten sivustojen estämiseen – kuten hyväntekeväisyysjärjestöjen järjestämät koulutussivustot lapsille!

Tässä on joitain esimerkkejä auttaaksesi sinua ymmärtämään, mikä sisältö kuuluu overlocked-luokkaan.

 • Sukupuolivalistus & terveys
 • Raiskauksen tukipalvelut & perheväkivalta
 • Itsemurhien ehkäisy
 • Huumeneuvonta

Muutamia rajoituksia valvontavaltuuksille

Toinen Snowden-tiedostoissa paljastettu pitkä hallitusten rikkomusten luettelo oli Yhdistynyt kuningaskunta harjoittaa laitonta valvontaa. Tiedostojen julkaisemisen jälkeen vuonna 2013 on ollut tiedossa, että Yhdistyneessä kuningaskunnassa oli useita joukkovalvontaohjelmia, jotka auttoivat keräämään, suodattamaan ja analysoimaan Internet-liikennettä.

Tähän sisältyy yritystoiminnan seuranta, tilannetta, jonka Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on äskettäin myös arvioinut laittomaksi. Suurempi kysymys päätöksessä oli se, että Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus ei asettanut suojatoimenpiteitä tällaisen tiedon keräämiseen käytettyjen menetelmien ympärille.

Euroopan ihmisoikeussopimuksen tuomiosta huolimatta Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus ei ole tuntenut kattuvansa ja tiedottaja sanoi, että hallitus harkitsee tuomiota huolellisesti. Lausuntoa voidaan tulkita oikeudelliseksi “ajattelemme sitä” pikemminkin kuin juridisen elimen päätöksen voimakkaaseksi vaatimukseksi toimia.

Iso veli tarkkailee edelleen.

Näiden tapahtumien jälkeen Yhdistynyt kuningaskunta antoi vuonna 2016 lainsäädännön, jonka nojalla se sai harjoittaa laillista valvontatoimintaa. Tutkimusvaltuuksista annettu laki (IP Act) tarkoittaa, että hallituksella on nyt laki puolellaan, kun se haluaa kerätä tietoja.

Telcosin on säilytettävä käyttöhistoria

IP-lain lisäksi on huomattava, että maan Internet-palveluntarjoajien on myös noudatettava tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Tämä tarkoittaa, että heidän on kerättävä ja säilytettävä tietoja käyttäjän toiminnasta, mukaan lukien selaimen historia jopa 12 kuukautta.

IPA-laki mallinnettiin DRIPA, jota pidettiin laitonta Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja muuallakin EU: ssa. Nämä tapaukset osoittavat, että Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus ei halua kunnioittaa käyttäjien yksityisyyttä ja että kaikki yritykset estää sitä keräämästä tietoja täytetään uudella lainsäädännöllä – laillisesti tai laittomasti.

Sivuseinä voidaan ajatella, että salaus olisi hyvä tapa kiertää näitä asioita loppukäyttäjän kannalta. Valitettavasti hallitus on ajatellut myös tätä ja IP-laki kattaa tämän säännöksen. Lain mukaan hallitus voi pakottaa yritykset purkamaan sisällön salauksen!

Onneksi tämä on yksi tärkeimmistä alueista, jolla VPN: t on suunniteltu huippuosaamiseen, mutta lisää siitä myöhemmin.

Internet-palveluntarjoajat lähettävät aktiivisesti varoituksia P2P-toiminnasta

Teollisuudessa, jonka arvo on lähes 300 miljardia dollaria ja nousee, on selvää, että elokuvateollisuus suhtautuu vakavasti suojelemaan heidän tekijänoikeuksiaan ja IP-osoitteitaan. Vaikka on osoitettu, että torrentit eivät todellakaan vaikuta lippujen myyntiin – ne vain poistavat valvonnan kirjoittajien käsistä.

Riippumatta syistä, elokuva- ja musiikkiyhtiöt ovat menneet globaaliin riehuaan ja lykänneet ihmisiä oikeusjuttuilla ympäri maailmaa. Isossa-Britanniassa heitä auttavat nyt Internet-palveluntarjoajat, jotka ovat viime vuosina käynnistäneet piratismia koskevia hälytyskampanjoita.

Internet-palveluntarjoajat Isossa-Britanniassa nyt Lähetä sähköposti-ilmoituksia käyttäjille, jotka väittävät käyttävän yhteyksiään merirosvojen sisältöön. Tämä tarkoittaa tietysti, että he seuraavat kaikkia käyttäjiensä tekemiä verkossa, elleivät he voi saada kiinni näitä lataajia.

Vaikka teoriassa tämä hälytysjärjestelmä on tarkoitettu vain tietyille käyttäjille, Yhdistyneellä kuningaskunnalla ei ole suppeaa kirjaa suodattimien oikein saamisesta, ja kaikki tästä aiheutuvat ongelmat asettavat todisteen siitä, että he eivät tehneet sitä käyttäjille.

Järjestelmä laajenee myös sovelluksiin, kuten Popcorn Time. Nyt tämä hälytysjärjestelmä on vain se – käyttäjien hälyttämiseksi. Ei ole olemassa nykyisiä täytäntöönpanotoimia tai muuten, mutta ei olisi vaikea siirtyä nykyisestä tilasta oikeudenkäyntiin.

VPN-verkot ovat edelleen laillisia Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Kuten monissa muissa maissa, VPN: n käyttö on laillista Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Nykyisessä oikeudenkäynnissä ei nimenomaisesti todeta, että et voi käyttää VPN-maata. Kuten yleensä, tiedä jälleen, että VPN: n käyttö ja VPN: n käyttö laittomiin tarkoituksiin ovat erillisiä aiheita.

Jos käytät VPN: tä laillisiin keinoihin, kuten henkilöllisyyden peittämiseen tai tietoturvaan, tietoturvan vuoksi, se on hienoa. VPN: n käyttämisestä laittoman tai laittoman toiminnan peittämiseen rangaistaan ​​edelleen voimassa olevista laeista. Jos jää kiinni.

Mitä etsimme Ison-Britannian VPN: stä?

paras VPN UK-käyttäjälle

Alla on 5 kriteeriä, joita käytämme parhaan VPN-luokituksen luomiseen Yhdistyneen kuningaskunnan lukijoille;

 1. yksityisyys & nimettömyys
 2. turvallisuus
 3. Geolokation huijaus
 4. P2P-tuki
 5. Nopeus & pysyvyys

1. Yksityisyys & nimettömyys

Kuten jo tiedät jo nyt, Yhdistynyt kuningaskunta ei todellakaan ole sellainen paikka, jossa haluat surffailla verkossa ilman VPN: tä, riippumatta siitä, oletko kansalainen vai vierailija maassa. Edellä jakamieni tekijöiden ja näiden asetusten rikkomisen vakavien seurausten vuoksi on hyvä idea keskittyä yksityisyyden ja nimettömyyden näkökohtiin, joita VPN tarjoaa käyttäjille Isossa-Britanniassa.

Kun sekä hallitus että yksityinen teollisuus työskentelevät yhdessä sekä seurata ja hallita liikennettä itsenäisesti, VPN: n on pystyttävä varmistamaan, että tietosi ja toimintasi voidaan pitää täsmälleen sellaisina kuin niiden pitäisi olla – yksityisiä.

Yksi parhaimmista tavoista varmistaa tämä on pitää silmällä VPN-verkot, joilla ei ole vain tiukat kirjautumattomuuskäytännöt, vaan jotka sijaitsevat myös maista, joissa tietojen säilytyslaki on heikompi. Tämä sulkee ehdottomasti pois maat viisi silmää ja neljätoista silmää toimivalta.

2. Turvallisuus

VPN-tietosuojalaatta on sama Isossa-Britanniassa toimiville käyttäjille kuin muuallakin. Ihanteellinen tasapaino on vain käyttäjän, käyttäjän tiedossa. Valitsetko 256-bittisen salauksen pienemmällä VPN-nopeudella tai oletko halukas laskemaan tämän palkin nopeuden lisäämiseksi?

Henkilökohtaisesti mielestäni Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoiden kannalta olisi parasta yrittää pitää salaus korkeana kahdesta pääasiallisesta syystä. Ensimmäinen on, että yksi keskusteltavana olevan tapauksen päähenkilöistä on Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus, jolla on todennäköisesti enemmän resursseja omistautuneiden salausten yrittämiseen rikkoa.

Toinen on se, että koska matalampi keskimääräinen Internet-nopeus maassa, voit turvallisesti pitää salausasteet mahdollisimman korkeina vaarantamatta saavutettavissa olevia enimmäisnopeuksia..

3. Geolokation huijaus

Normaalisti, kun puhumme sijainnin väärinkäyttämisestä, tarkoituksena olisi saada vaihtoehtoista sisältöä valtavirran tarjoajilta, kuten Netflix USA. Yhdistyneen kuningaskunnan käyttäjillä on kuitenkin paljon enemmän odotettavissa paikkatietojen väärentämisessä, koska on kirjaimellisesti paljon sivustoja, joihin he eivät pääse.

4. P2P-tuki

Yksi luokkista sivustoja, joille pääsy estetään Yhdistyneessä kuningaskunnassa, näyttää olevan torrent-sivustot. Tämä on jälleen yksi alue, josta VPN todella auttaisi. Tarkkaile VPN-verkkoja, kuten P2P-liikenteen ohjeita, jotka on selvästi määritelty palvelusehdoissaan, kuten NordVPN tai TorGuard.

5. Nopeus & pysyvyys

Keskimääräinen kiinteän verkon laajakaistanopeus on vain 55.88Mbps Yhdistyneessä kuningaskunnassa useimmissa VPN-verkoissa ei pitäisi olla nollaa ongelmaa, joka vastaa käyttäjien tarpeita. Matkapuhelimen nopeus on vielä alhaisempi keskimäärin 29,72 Mbit / s, joten Yhdistyneen kuningaskunnan VPN-verkkojen suurin huolenaihe ei varmasti ole nopeus.

Sijoitus: 7 parasta VPN: tä Iso-Britannialle

Euroalueella Yhdistynyt kuningaskunta on todennäköisesti niin pitkälle kuin pääsee minne fyysisesti olen, joten nopeuden täältä alueelle odotetaan vaikuttavan. Tämä perustuu silti etäisyyteen, koska 500 Mbps -linjani pystyy yleensä näyttämään melko hyvät nopeudet.

Kuten kaikissa VPN-testeissäni, ennen kuin arvioin niiden nopeutta, tuomitsen aina oman. Linjani on normaalisti lähellä 500 Mbit / s paikallisella palvelimella, mutta tämä muuttuu, kun vaihdin palvelimia sen sijainnin mukaan, missä ne ovat.

perustaso malesiassa ilman vpn: tä

(Katso koko lähtötason nopeustulos täältä)

Nopeuteni eivät yleensä poikkea niin paljon, kun niitä ei ole kytketty VPN-verkkoon. Tämä on erityisen tärkeää, kun muodostat yhteyden Aasian ja Tyynenmeren alueen palvelimiin. VPN-lisäykset tekevät silti enemmän tekijöitä kuin pelkän nopeuden, joten katsotaanpa miten ne vaikuttavat nopeuksiin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan näiden testien avulla.

Merkintä

 • Hinta perustuu valuuttakurssiin 1 USD = 0,81 GBP.
 • Näytetty hinta on alhaisin kunkin VPN-palveluntarjoajan saatavissa olevien suunnitelmien perusteella.

1. NordVPN

https://nordvpn.com/

NordVPN

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (GBP)

£ 2,81 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Ei kirjautumista
 • Tapa kytkin
 • Tukee 6 laitetta
 • 5 600+ palvelinta
 • Tupla-DNS

"Keskimääräisessä brittiläisessä kotona on useita aktiivisesti kytkettyjä laitteita – NordVPN: n avulla voit kytkeä jopa 6 laitetta yhteen tiliin."

VISIT VPN

NordVPN on vahva ensimmäinen paikka Ison-Britannian parhaan VPN: n luettelossa monista syistä. Yksi ensimmäisistä on, että ne sijaitsevat Panamassa, joka on myös hyvä paikka olla VPN: lle. Tämän lisäksi NordVPN: llä on erinomainen maine ja se on toinen VPN-palveluntarjoaja, jolla on valtava määrä palvelimia monissa maissa.

Heidän tiukka kirjautumattomuuskäytäntönsä yhdistyy 256-bittiseen sotilaallisen luokan salaukseen ja loistaviin hintasuunnitelmiin, jotka tarjoavat melkein kaikille kaupan, jota on vaikea vastustaa..

nordvpn nopeustesti uk

NordVPN Speed ​​Test UK – Lontoon palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

Kuten selvästi voit nähdä, huolimatta suuresta etäisyydestä täällä ja Isossa-Britanniassa, NordVPN pystyi näyttämään melko vahvaa suorituskykyä nopeudella lähes 140 Mbit / s. Tämä heidän palvelimissaan osoitettu lujuus on hyvä Yhdistyneessä kuningaskunnassa työskenteleville,

Mikä tekee heistä vielä houkuttelevampaa, on se, että ne eivät vain salli P2P-liikennettä, mutta niillä on erityisesti optimoidut palvelimet P2P-liikenteelle! Tämänkaltaisilla nopeuksilla voit torrent sydämesi sisältöön milloin tahansa.

Tutustu täydelliseen NordVPN-arvosteluomme saadaksesi selville, miksi se on # 1 VPN!

2. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com/

CyberGhost

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (GBP)

£ 2,21 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Tietojen pakkaus
 • Mainosten estäminen
 • Tukee 7 laitetta

"CyberGhost sijaitsee Romaniassa, ja sillä on vahva palvelin läsnäolo euroalueella."

VISIT VPN

CyberGhosties ovat tyytyväisiä heihin ja he ovat varmasti yrittäneet olla lantion ja toiveikas markkinoinnissaan. Tämä on toinen VPN-teollisuuden tunnetuimmista nimistä, ja olen iloinen voidessani kertoa, että niiden suorituskyky on parantunut harppauksin..

Noin vuosi sitten löysin CyberGhostin kamppailemaan verkon liikenteen kanssa ja olin melko pettynyt. Silti heidän verkko on räjähtänyt erittäin lyhyessä ajassa kirjaimellisesti lisäämällä tonni uusia palvelimia ja sijainteja.

Teollisuusveteraani, joka investoi niin voimakkaasti infrastruktuuriin, tarkoittaa vain kasvua, ja voin mielelläni todeta, että heidän palvelinkuormansa käsitellään nyt paljon paremmin. Tämä näkyy selvästi brittiläisten palvelimien tähtien suorituskyvyssä.

cyberhost-nopeustesti uk

CyberGhost Speed ​​Test UK – Lontoon palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

Huolimatta vahvasta läsnäolosta Isossa-Britanniassa, CyberGhostilla on strateginen läsnäolo myös muilla alueilla ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että vaikka he eivät ole maassa, johon etsit yhteydenpitoa, lähellä on varmasti ainakin yksi muu tukiasema.

Joka tapauksessa Yhdistyneen kuningaskunnan palvelimien nopeus havaittiin olevan yli 100 Mbit / s ja etäisyydelle on odotettavissa 166 ms: n viive. Enemmän kuin tarpeellista median suoratoistoon ja jopa lataamiseen.

Lisätietoja perusteellisessa analyysissamme CyberGhostista!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (GBP)

1,59 £ / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • CleanWeb
 • Ilmoitus & Seuraa estoa
 • Rajoittamaton laite
 • Whitelister
 • 1040+ palvelinta

"Jos se ei olisi heidän rajoitettua kokemustaan, Surfshark olisi paljon vakavampi kilpailija sijoitusluetteloissamme."

VISIT VPN

Huolimatta Englannin punnan vaihtokursseista se on edelleen vahva valuutta suhteessa muihin paikkoihin ympäri maailmaa. Tämä on erityisen merkittävää Surfsharkin tapauksessa, koska jo alhainen hinta lasketaan entisestään.

Surfshark on toistaiseksi osoittanut huomiota herättäviä suorituskyvyn vertailuarvoja ja on suuri suosikkimme. Valitettavasti ne ovat edelleen suhteellisen uusia markkinoilla, mikä saa meitä epäröimään ajamaan niitä edelleen.

Tie on silti pitkä ja kilpailu kovaa. Tämä on ehdottomasti tarkkailtava, varsinkin jos ne kasvavat edelleen nykyisellä tahdilla.

surfsharkin nopeustesti uk

Surfshark Speed ​​Test UK – Lontoon palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

Kotini on melko kaukana Yhdistyneestä kuningaskunnasta, mikä johtaa suurempaan viiveeseen. Se ei kuitenkaan ole estänyt Surfsharkia huijaamasta joitain vakavia esityshahmoja. Alkupään nopeudet jättävät vähän toivomisen varaa, mutta tärkeä nopeus on mitä tulee!

Tutustu perusteelliseen Surfshark-arvosteluomme saadaksesi selville, miksi se on yksi suosituimmista kohteista!

4. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (GBP)

£ 6,71 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Yksityisyydensuoja
 • 256-bittinen salaus
 • 148 VPN-sijainnit
 • 3 000+ palvelinta
 • Useita protokollia

"ExpressVPN: ssä on intuitiivisia, natiivi-VPN-sovelluksia, jotta jokainen Yhdistyneestä kuningaskunnasta on turvassa verkossa."

VISIT VPN

Siellä olevien lukuisten rajoitusten takia ei pitäisi olla yllättävää, että ExpressVPN näyttää asettaneen Yhdistyneelle kuningaskunnalle laajoja infrastruktuurikustannuksia. Yrityksellä on avainpalvelimia muutamilla alueilla Isossa-Britanniassa Berkshirestä Lontooseen.

Tämä VPN-palvelu tarjoaa keskimäärin erinomaisen monipuolisen palvelun huippunopeuksilta aina kattaviin sovelluksiin ja protokolliin – ihanteellinen turvallisuudelle, yksityisyydelle ja nimettömyys. Sen tietoturvaprotokollat ​​ovat myös nykyään luokkansa paras kuluttajakäytössä.

Olen testannut palvelun kattavasti, enkä epäröi suositella heitä parhaaksi VPN-palveluntarjoajaksi Yhdistyneen kuningaskunnan käyttäjille. ExpressVPN on vakaa ja sallii pääsyn myös monille muille laitteille.

expressvpn nopeustesti uk

ExpressVPN Speed ​​Test UK – Lontoon palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

Ideana siitä, kuinka hyvä se saa, vertailin oletuslinjanopeutta ilman VPN: tä ExpressVPN-katettuun testiin samaan sijaintiin. Kun ExpressVPN oli päällä ja liitettynä palvelimeen Isossa-Britanniassa, onnistuin näyttämään hyvän 117 Mbit / s alavirran.

Lue koko ExpressVPN-arvostelumme saadaksesi lisätietoja!

5. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com/

IPVanish

Nopeus

Hyvä

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 4/5Arvostelu 4/5Arvostelu 4/5Arvostelu 4/5

Hinta (GBP)

£ 2,62 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • 256-bittinen salaus
 • Rajoittamaton P2P
 • Tukee 10 laitetta

"IPVanish on nimi, josta vielä puhutaan, ja vaikka ne eivät olekaan listan kärjessä, ne osoittavat suosituksen arvoisia nopeuksia."

VISIT VPN

IPVanishin maine on pilaantunut aiemmin, emmekä voi sanoa, että se ei ollut heidän omaa syytä. Siitä lähtien se on kuitenkin tullut uuteen hallintaan – joka on pitänyt nenänsä toistaiseksi puhtaana.

Kun siirretään nämä tapaukset syrjään, ne pysyvät VPN-jättiläisenä kentällä ja ylpeilevät vaikuttavilla nopeuksilla. Onneksi sillä, että jos sinulla on valituksia niiden nopeudesta, et voi tehdä paljon, koska ne pakottavat 256-bittisen salauksen kaikille ilman poikkeusta.

ipvanish nopeustesti uk

IPVanish Speed ​​Test UK – Lontoon palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

Nopeasti, IPVanish onnistui pysymään tasalla jopa rajoitetumman UK-läsnäolonsa ansiosta. Onnistuin perustamaan loppupään nopeuden noin 60 Mbit / s, mikä on kunnollista heidän infrastruktuurilleen.

Kokeilijoille voit aina kokeilla alueen muita palvelimia, jotka saattavat antaa parempia tuloksia. Silti yhteys oli vakaa ja enemmän kuin tarpeeksi median suoratoistoon.

Katso täydellinen arvostelu IPVanishista saadaksesi lisätietoja!

6. TorGuard

https://torguard.net/

TorGuard

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (GBP)

£ 3,36 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Rakennettu P2P: lle
 • Stealth Proxy
 • Tukee 5 laitetta
 • Ilmoitus & Haittaohjelmien esto
 • Rajoittamaton kaistanleveys

"TorGuardin käyttö on ihana kokemus ja antaa henkilölle vakuuden, että heidän Internet-yhteys on todella turvallinen."

VISIT VPN

TorGuard-käyttöliittymä voi tuntua hiukan vanhentuneelta, kun se ensin kohdataan, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että ympärillä on yksi turvallisimmista VPN-palveluntarjoajista. Vaikka käyttäjän näkökulmasta ei ole paljon blingiä, suorituskyky on melko merkittävä.

TorGuardin ja monien kilpailijoiden välillä on yksi tärkeä ero siinä, että sen avulla voit valita minkä tyyppisen salauksen haluat. Tämä tarkoittaa, että P2P-käyttäjät voivat sulkea salauksen loven ja nauttia nopeammista torrentinopeuksista milloin tahansa!

Sen lisäksi TorGuardilla on monia muita lunastamisominaisuuksia, kuten vakaa nopeus, monialustainen kyky ja kyky ohittaa VPN-estäjät.

torguard nopeustesti uk

TorGuard Speed ​​Test UK – Lontoon palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

TorGuard täytti tietysti tietyt nopeusvaatimukset yhtenä Yhdistyneen kuningaskunnan parhaista VPN-verkoista. Tämä osoitti testituloksessani Lontoossa sijaitsevalta VPN-palvelimelta ja jälleen kerran, maan käyttäjien tulisi yleensä saada tämä nopeus muutamilla ongelmilla.

Ainoa haittapuoli on, että nuoremmille käyttäjille, jotka ovat tottuneet nykyaikaisten sovellusten tyyliin, TorGuard-käyttöliittymä näyttää jotain menneeltä.

Tutustu tarkemmin TorGuard-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja!

7. NopeinVPN

https://fastestvpn.com/

FastestVPN

Nopeus

Hyvä

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 4/5Arvostelu 4/5Arvostelu 4/5Arvostelu 4/5

Hinta (GBP)

£ 0.89 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • P2P optimoitu
 • Palvelinhyppy
 • Tukee 10 laitetta

"Yllättävä lisä luetteloomme, FastestVPN näyttää paremman suorituskyvyn kustannusten pienentämiseksi."

VISIT VPN

NopeinVPN ei ole nopein, mitä olen testannut, mutta se ei ole myöskään hitain. Itse asiassa, ellei heidän rajoitetun määrän palvelimia ja sijainteja ollut, uskallen sanoa, että he pystyisivät paremmin elämään nimensä puolesta.

Se tarjoaa erittäin rajoitetun määrän maita, joissa yhteyden loppuminen voi loppua verrattuna moniin ylimmän tason VPN-verkkoihin, mutta hinta on niinkin alhainen kuin 89 senttiä kuukaudessa. Heillä on myös P2P-optimoituja palvelimia, mikä tekee niistä hyviä myös tähän.

Sinun on myös otettava huomioon, että jopa heidän rajoitetun sijaintimääränsä avulla pystyt silti virtaamaan Netflix-sisältöä ainakin (vain joka tapauksessa Yhdysvaltojen alueelle, mutta siellä hyvät asiat ovat).

nopein vpn -testi uk

FastestVPN Speed ​​Test UK – Lontoon palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

83 Mbit / s on varmasti hyvä suorituskyky maksamasi hinnan suhteen, ja se on enemmän kuin tarpeeksi jopa 4k-sisällön suoratoistoon. Silti sinun on oltava tietoinen siitä, että kaikki FastestVPN-palvelimet eivät pysty suorittamaan yhtä hyvin kuin heidän UK-palvelimet.

Siirry FastestVPN-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja!

Viimeiset ajatukset: Tarvitsenko todella VPN: tä Isossa-Britanniassa?

Yhteenvetona, tässä on Ison-Britannian 3 parasta VPN:

NOPEUS

TURVALLISUUS & YKSITYISYYS

HINTA (GBP / MO)

NordVPN

Erinomainen

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

£ 2,81

VISIT VPN

CyberGhost

Erinomainen

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

£ 2.21

VISIT VPN

Surfshark

Erinomainen

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

£ 1.59

VISIT VPN

Mielestäni on vain yksi pahempaa asia kuin asuminen maassa, jossa Internetin sääntely on sortavaa, ja se on asuminen maassa, joka ei vain tee niin, vaan manipuloi lakia tukeakseen toimintaansa. Yllättäen Yhdistynyt kuningaskunta kuuluu jälkimmäiseen luokkaan.

Vaikka en sanoisi, että VPN-palvelun käyttäminen Yhdistyneessä kuningaskunnassa on erittäin kiireellistä tällä hetkellä, mielestäni on järkevää aloittaa joitain tutkintatoimenpiteitä. Ota aikaa valita sinulle sopiva VPN (toivon, että tämä ranking-luettelo auttaa), ennen kuin on liian myöhäistä.

Tarkoitan liian myöhään, että on selvää, että Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus pyrkii erittäin drakonisiin valvonta- ja valvontatoimenpiteisiin. Tällaisissa olosuhteissa eläminen voi olla stressaavaa, ja hyvä, luotettava VPN-palvelu voi tarjota mielenrauhan pitkälle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map