Uuden-Seelannin 7 parasta VPN-verkkoa (testattu nopeus!)

Ollakseni rehellinen, kun ajatukseni VPN: n käytön tarpeesta Uudessa-Seelannissa tuli työpöydälleni, olin hiukan räikeä. Loppujen lopuksi se on yksi maailman maista, missä vapaus on arvostettu, ja Freedom House arvioi sen herättävän 98/100 heidän vapausasteikossaan.


Kuitenkin ajatukset siitä, mikä saattaa sijaita pinnan alla, saivat tutkimuksen ja varmasti riittävästi, kun aloin kaivaa, tuli luurankoja kaapista. No, jotkut heistä muutenkin. Uusi-Seelanti on laittoman hallituksen valvonnasta Yhdysvaltojen tiedustelupalvelun tarjoamiseen, sala-aluksen peittoalue – omia asukkaita vastaan.

Vaikka on totta, että siellä olevaa Internetiä ei tunneta sensuroituna, on edelleen huolestuttavaa, että Internet-seurannan lähteitä ei ole vain yksi, vaan useita. Vielä pahempaa on se, että hallitus ryhtyy toimiin, jotka osoittavat sen mielestä nämä toimet olevan välttämättömiä, ja siten laillistavat ne.

Onko Uusi-Seelannin asukkaiden aika etsiä oikeaa VPN-palvelua?

Contents

GCSB on toiminut lain ulkopuolella

Uuden-Seelannin sisäisen turvallisuuden osana kulkee hallituksen viestinnän tietoturvatoimisto (GCSB). Pelkästään tämä tosiseikka tekee siitä kuulostavan vähän synkkää ja muistuttaa kuvia Neuvostoliiton NKVD: stä tai vastaavasti pimeistä toimistoista.

Silti sen työn laajuus kuulostaa riittävän viattomalta paperilla ja se on puolustaa maan kansallista turvallisuutta tiedonkeruun ja -analyysin avulla. Valitettavasti kuten monien tiedustelupalvelujenkin, GCSB: n on tiedetty toimivan lain ulkopuolella.

Esimerkiksi tiedettiin, että se oli laittomasti vakoittanut Kim Dotcomia (Megauploadin perustaja), joka asui Uudessa-Seelannissa. Vielä pahempaa oli se, että tämän tapauksen vuoksi havaittiin, että GCSB ei ymmärtänyt omaa lakiaan ja seurasi myös 88 henkilön laittomuutta.

Lain mukaan GCSB ei saa vakoilla Uuden-Seelannin asukkaita. Kaikkien näiden asioiden yhdistämiseksi, kun GCSB oli väittänyt lopettaneen Kimin tarkkailutoiminnan, myöhemmin havaittiin, että heidän laitteidensa toiminta jatkui – hallinnoi tapaukseen osallistunut Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston (NSA) toiminta.

Tämä skenaario herättää muutamia kysymyksiä. Ensimmäinen on, että Uuden-Seelannin hallituksen virasto joko oli tietämätön oman maansa laeista tai päätti rikkoa niitä. Toiseksi, tuntui, että maan omien asukkaiden tietojen jakamisessa ulkomaisen viraston kanssa oli vähän vaivaa.

Uusi-Seelanti voi laillisesti vakoilla asukkaita

Uusi-Seelanti voi laillisesti vakoilla asukkaita

Edellä selostetun voidaan katsoa olevan vain seuraavan segmentin perusta, toisin sanoen toukokuussa 2013 hallitus teki muutoksia GCSB: n toimivaltaan liittyviin lakeihin antaen virastolle mahdollisuuden kerätä laillisesti tietoja kaikista uusiseelantilaisista.

GCSB sai myös välittää kaikki tai kaikki nämä tiedot muille viranomaisille, mikä tarkoittaa, että koko hallitus voi laillisesti saada haluamansa tiedon milloin tahansa. Huolimatta monien ryhmien, mukaan lukien NZ Law Society ja Ihmisoikeustuomioistuin, mielenosoituksista, laki lopulta annettiin, muuttaen Uuden-Seelannin käytännössä potentiaaliseksi poliisivaltioksi..

Huolimatta hallituksen vakuutuksista, että asukkaiden tukkuvalvontaa ei suoritettu, tosiasia kiistettiin osana Snowden-ilmoitukset.

Väitteet eteläisen ristin kaapeloinnista

Kaikki Internetissä oleva tieto kulkee joukon massiivisia datakaapeleita, jotka reititetään ympäri maailmaa. Uuden-Seelannin tärkein yhteyspiste on Southern Cross Cable. Vuodesta 2013 lähtien vakoilutoimistoihin on esitetty useita syytöksiä napsauttamalla eteläisen ristin kaapelia.

New Zealand Herald kertoi kerran, että Southern Cross Cable on aiemmin pyytänyt NSA: ta maksamaan heille Uuden-Seelannin Internet-toiminnan massaseurannasta. Vuonna 2014 väitettiin, että sieppauspisteet tehtiin kaapelissa. Uuden-Seelannin hallituksella on evätty kaikki tällaiset tapahtumat.

VPN-verkot ovat edelleen laillisia Uudessa-Seelannissa

Vaikka tämä saattaa olla perusteltu huolenaihe, on vain kourallinen maita ympäri maailmaa, joka on suoraan kieltänyt VPN-verkkojen käytön. Nämä ovat yleensä maita, joissa on drakonisempia lakeja, kuten Irak ja Pohjois-Korea. Jopa Kiina ja Venäjä ovat kieltäytyneet vain osittain.

Onneksi uusiseelantilaisille tai maan vierailijoille VPN: n käyttö on edelleen täysin laillista. Huomaa kuitenkin, että vaikka palvelu itsessään voi olla laillista, sen, mitä teet sillä, on myös oltava laillista.

Esimerkiksi, jos suoritat P2P-toimintoja ja lataa tekijänoikeuksien alaista kamaa sitten teknisesti olet edelleen vastuussa siitä. Se, mitä VPN tekee, on suojata nämä toiminnot. Tämän vuoksi ydin on joko käyttää VPN: ää tiukasti laillisiin toimintoihin tai löytää sellainen, jota Uuden-Seelannin hallitus ei voi pakottaa luovuttamaan käyttäjän aktiviteettitietoja..

Mitä etsimme Uuden-Seelannin VPN: stä

1. Yksityisyys ja nimettömyys

Koska selkeämpiä kauhutarinoita olen jakanut yllä mielessäsi, mielestäni on hyvä aika ehdottaa, että on todella hyvä idea keskittyä Uuden-Seelannin käyttäjien VPN: n yksityisyys- ja nimettömyysnäkökohtiin. Kun sekä hallitus että yksityinen teollisuus seuraavat käyttäjiä, VPN: n on pystyttävä varmistamaan, että tietosi ja toimintasi voidaan pitää tarkalleen niiden pitäisi olla – yksityisiä.

Yksi parhaimmista tavoista varmistaa tämä on pitää silmällä VPN-verkot, joilla ei ole vain tiukat kirjautumattomuuskäytännöt, vaan jotka sijaitsevat myös maista, joissa tietojen säilytyslaki on heikompi. Tämä sulkee ehdottomasti pois maat viisi silmää ja neljätoista silmää toimivalta.

2. Nopeus ja vakaus

Kanssa keskimääräinen kiinteän verkon laajakaistanopeus of 87,47 Mbit / s Uudessa-Seelannissa ei pitäisi olla suurta ongelmaa VPN: ien kanssa, koska melkein kaikkien ylimmän tason VPN-palveluntarjoajien pitäisi pystyä hallitsemaan tätä vertailuarvoa..

3. Turvallisuus

VPN-verkkojen suojapiiri on sama Uudessa-Seelannissa toimiville käyttäjille kuin muuallakin. Ihanteellinen tasapaino on vain käyttäjän, käyttäjän tiedossa. Valitsetko 256-bittisen salauksen pienemmällä VPN-nopeudella tai oletko halukas laskemaan tämän palkin nopeuden lisäämiseksi?

Kysymys tässä on – eikö X VPN -palvelun tarjoaja valita säädettävät salausnopeudet? Se on todennäköisesti mitä sinun täytyy kysyä, onko tämä asia sinulle.

4. Geolokation huijaus

Uudessa-Seelannissa olevat käyttäjät, jotka ovat toisella puolella maailmaa Yhdysvalloista, eivät pääse Yhdysvaltojen rajoittamaan Netflix-sisältöön. Tämä on yksi syy siihen, miksi käyttäjät ympäri maailmaa käyttävät VPN: ää – paikkatietojen väärentämiseen.

5. P2P-tuki

Tämä ei todellakaan ole Uuden-Seelannin VPN-käyttäjien prioriteetti, koska P2P: tä on tässä suuresti jätetty huomiotta. On kuitenkin aina hyvä saada erityisesti tietäen, että hallitus on alkamassa torjua tiettyjä asioita, kuten android-tv-laatikoita.

Tarkkaile VPN-verkkoja, joilla on P2P-liikennesäännöt palvelusehdoissaan selkeästi määriteltyjä, kuten TorGuard tai NordVPN.

Parhaat Uuden-Seelannin VPN: t

Ennen kuin tarkastelemme Uuden-Seelannin VPN-nopeustuloksia, huomaa, että Internet-palveluntarjoajan mainostama nopeus on 500Mbps. Tämä on kuitenkin teoreettista ja monet asiat vaikuttavat todelliseen nopeuteen, mukaan lukien palvelun laatu, etäisyys palvelimeen ja paljon muuta.

perustaso malesiassa ilman vpn: tä

(Katso koko perustason nopeustestitulos täältä)

Perustana suoritan nopeustesti paikalliselle palvelimelle linjani nykyisen laadun mittaamiseksi. Tämä on meille hiukan tarkempi vertailu, jotta voimme nähdä, mikä muu saattaa vaikuttaa VPN: n suorituskykyyn, kun testaan ​​erilaisia ​​tuotemerkkejä.

Koska fyysinen sijaintini on Malesiassa, saan yleensä paremmat nopeudet yhteyksiin testi- tai VPN-palvelimiin ympäri Aasian Tyynenmeren aluetta. Jos muodostan yhteyden esimerkiksi Pohjois-Amerikan palvelimeen, nopeudet ovat yleensä hitaampia mukana olevan etäisyyden vuoksi.

Merkintä

 1. Hinta perustuu valuuttakurssiin 1 USD = 1,68 NZD.
 2. Näytetty hinta on alhaisin kunkin VPN-palveluntarjoajan saatavissa olevien suunnitelmien perusteella.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (NZD)

5,86 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Ei lokit
 • Tapa kytkin
 • Tukee 6 laitetta

"NordVPN on yhdistelmä monia hyviä asioita – vakaa suorituskyky, kohtuulliset hinnat ja pelkkä käyttäjäystävällisyys."

VISIT VPN

NordVPN on vahva ensimmäinen paikka Uuden-Seelannin parhaan VPN-luettelossamme monista syistä. Yksi ensimmäisistä on, että ne sijaitsevat Panamassa, joka on myös hyvä paikka olla VPN: lle. Tämän lisäksi NordVPN: llä on erinomainen maine ja se on toinen VPN-palveluntarjoaja, jolla on valtava määrä palvelimia monissa maissa.

Heidän tiukka kirjautumattomuuskäytäntönsä yhdistyy 256-bittiseen sotilaallisen luokan salaukseen ja loistaviin hintasuunnitelmiin, jotka tarjoavat melkein kaikille kaupan, jota on vaikea vastustaa. Ehkä vakuuttavin argumentti NordVPN: lle on kuitenkin niiden erinomainen peittoalue, joka kattaa yli 5000 palvelinta ympäri maailmaa.

nordvpn nopeustesti uusi seelanti

NordVPN Speed ​​Test Uusi-Seelanti – Auckland Server
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Voimakkaalla 133 Mbit / s nopeudella alavirtaan näemme varmasti NordVPN-verkon laadun Uudessa-Seelannissa. Sivuhuomautuksena, useimmat pienemmät VPN: t eivät edes häiritsisi maallista läsnäoloa täällä ja luottaisivat Australian palvelimiin suorittaakseen työn.

Tutustu perusteelliseen arvosteluun NordVPN: stä saadaksesi selville, miksi se on Bitcatcha’s # 1 VPN!

2. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (NZD)

4,62 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Tarjoaa tietojen pakkaamista
 • Mainosten estäminen
 • Tukee 7 laitetta

"CyberGhost on parantunut harppauksin ja jos he pitävät tämän ajan tasalla, se on pian # 1 VPN ympäri."

VISIT VPN

CyberGhost on havainnut valtavan suorituskyvyn nousun viimeisen vuoden aikana. Nopeudet ovat ampuneet katon läpi mahdollisesti palvelimien valtavan määrän seurauksena. Tiesitkö, että CyberGhost-palvelimia on nyt yli 90 maassa ympäri maailmaa? Se on käytännössä puolet kaikista olemassa olevista maista!

Lisää siihen heidän erittäin tyylikäs ja erottuva markkinointi ja sinulla on niin lähellä voittajaa kuin mahdollista. Tiedän, että olen todella vakuuttunut siitä, kuinka he ovat tehneet myöhään. Varmasti nämä parannukset antavat tunnustusta jo vakiintuneelle nimelleen VPN-teollisuudessa.

Uusille Zelanderille CyberGhost-liittymän pitäisi olla ei-braineri, koska heillä on jo niin vahva paikallinen suorituskyky. Sen pitäisi toimia vahvana osoittimena siitä, mitä on tulossa, jos muodostat yhteyden muualle.

cyberhost-nopeustesti uusi-seelanti

CyberGhost Speed ​​Test Uusi-Seelanti – Auckland-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Vaikka suurin osa heidän palvelimistaan ​​oli aiemmin voimakkaasti klusteroitu EU-alueen ympärille, heidän vakavasta laajentumisesta on hyötynyt Aasian ja Tyynenmeren reunalle. Kattavuus ja nopeudet ovat parantuneet paljon hyvin lyhyessä ajassa.

Todiste oli upeaa 178 Mbit / s nopeutta, jonka onnistuimme saavuttamaan Auckland-pohjaisella palvelimella. Ylävirrat olivat hiukan rajoitetumpia, mutta olkaamme rehellisiä – kuka välittää siitä.

Katso täydellinen arvostelu CyberGhostista, miksi se on yksi suosituimmista kohteista!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (NZD)

3,34 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Multi-Hop-yhteys
 • Tukee monia alustoja
 • Ei lokit

"Surfshark on hieno ja suorituskykyinen, ja sen nimi on vahva tuleva kilpailija."

VISIT VPN

Surfshark on erinomainen valinta uusiseelantilaisille parista syystä. Toisin kuin monet VPN-palveluntarjoajat, siinä korostetaan yhtä suuresti Australasian alueen palvelimia kuin pelkkää Yhdysvaltojen ja EU: n keskittymistä. Tämä tarkoittaa, että sinulla on enemmän palvelimia lähempänä kotimaatasi odottaaksesi.

Koska se on uusi, on myös toivoa, että se ei turhauta palveluaan tarjoamalla ei-toivottuja lisäominaisuuksia. Tämän vuoksi se on keskittynyt tarjoamaan erinomaista ydinpalvelua, joka perustuu johdonmukaisuuteen ja turvallisuuteen ja pyöristää sen kokonaistehokkuudessa.

Sillä hintakohdassa, johon Surfshark tulee, tämä tekee siitä helposti yhden Uuden-Seelannin kolmen parhaan joukosta. Ei todellakaan ole mitään, mikä voi kiistellä hienoista hinnoista ja erinomaisesta suorituskyvystä. Jotta nousettaisiin riveissä hieman, Surfsharkin on tehtävä vain vähän enemmän aikaa luottamuksen lisäämiseen käyttäjien kanssa – niin näemme, mihin se johtaa heidät!

surfshark speed test uusi-seelanti

Surfshark Speed ​​Test Uusi-Seelanti – Auckland-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Surfshark, joka kuuluu Uuden-Seelannin kolmen parhaan VPN: n joukkoon, täyttää nopeusvaatimukset erittäin hyvin. Paras asia tässä VPN-palvelussa ei ole uskomattoman nopea nopeus, mutta hyvät nopeudet kautta linjan – riippumatta siitä, minkä palvelimen valitset.

Ehkä ainoa pieni haittapuoli on se, että huolimatta P2P: n tukemisesta heidän palvelimillaan, tiedostojen jakamisen suorituskyky ei todellakaan näytä kovinkaan hyvältä huolimatta hyvästä nopeudesta.

Lue lisää sen erinomaisuudesta perusteellisessa Surfsharkin arvosteluissa!

4. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (NZD)

13,98 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Yksityisyyden suoja offshore-alueella
 • Täysi 256-bittinen salaus
 • 148 VPN-sijaintia

"ExpressVPN on vakaa teollisuus, ja niiden suorituskyky NZ-nopeustesteissä varmasti vahvistaa uskoamme niihin!"

VISIT VPN

Yksi parhaimmista VPN-palveluista, jonka olen koskaan testannut, ExpressVPN on toistaiseksi ollut suosituin valinta riippumatta siitä, mihin maahan sen parhaiten luokittelen. Sillä on valtavasti laaja valikoima palvelinpaikkoja ja monia palvelimia. Vielä parempi, se perustuu Ison-Britannian Neitsytsaarten alueelta, joka on tietojen säilytyslakeissaan rento.

Olen testannut palvelun kattavasti, enkä epäröi suositella heitä uusien seelantilaisten parhaaksi VPN-palveluntarjoajaksi. ExpressVPN on vakaa ja sallii pääsyn myös monille muille laitteille.

expressvpn nopeustesti uusi seelanti

ExpressVPN Speed ​​Test Uusi-Seelanti – Auckland-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Ideana siitä, kuinka hyvä se saa, vertailin oletuslinjanopeutta ilman VPN: tä ExpressVPN-katettuun testiin samaan sijaintiin. Kun ExpressVPN oli päällä ja liitettynä palvelimeen Uudessa-Seelannissa, onnistuin osoittamaan tasaista 76Mbps: n alavirran nopeutta.

Lue täydellinen arvostelu ExpressVPN: stä saadaksesi lisätietoja!

5. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (NZD)

8,38 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Rakennettu P2P: lle
 • TorGuard-varkauden välityspalvelin
 • Tukee 5 liitäntää

"Yksi parhaimmista VPN-tiedostoista P2P-tiedostojen jakamiseen, TorGuard on yksinkertaisesti pakollinen kaikille P2P-käyttäjille Uudessa-Seelannissa."

VISIT VPN

Yksi tärkeimmistä ratkaisevista tekijöistä TorGuardin sijoittelussa on, että se on erittäin P2P-ystävällinen VPN-palveluntarjoaja. Käyttäjäpuolelta ei ole paljon blingiä, mutta suorituskyky on huomattavaa.

TorGuardin ja monien kilpailijoiden välillä on yksi tärkeä ero siinä, että sen avulla voit valita minkä tyyppisen salauksen haluat. Tämä tarkoittaa, että P2P-käyttäjät voivat sulkea salauksen loven ja nauttia nopeammista torrentinopeuksista milloin tahansa!

Sen lisäksi TorGuardilla on monia muita lunastamisominaisuuksia, kuten vakaa nopeus, monialustainen kyky ja kyky ohittaa VPN-estäjät. Haittapuoli on, että ellet haeta ylimääräistä asuin-IP: lle, tämän VPN: n käyttö Netflixin kanssa on erittäin haisevaa.

torguard speed test Uusi-Seelanti

TorGuard Speed ​​Test Uusi-Seelanti – Uusi Plymouth-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

TorGuard, joka on yksi Uuden-Seelannin kolmesta parhaasta VPN: stä, täytti tietyt nopeusvaatimukset. Tämä osoitti Auckland-pohjaisen VPN-palvelimen testituloksessani, ja New Zelanders on myös lähellä Aussie-naapureidensa palvelimia.

Ainoa haittapuoli on, että nuoremmille käyttäjille, jotka ovat tottuneet nykyaikaisten sovellusten tyyliin, TorGuard-käyttöliittymä näyttää dinosauruselta, joka nousee sumusta ruokojen kautta.

Lue tarkka analyysi TorGuardista saadaksesi lisätietoja!

6. IPVanish

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Nopeus

Hyvä

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 4/5Arvostelu 4/5Arvostelu 4/5Arvostelu 4/5

Hinta (NZD)

5,46 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Pakko 256-bittinen salaus
 • Rajoittamaton P2P
 • Tukee 10 laitetta

"Suuri paranoidille, mutta ei ehkä ole uusien seelantilaisten käyttäjien luettelon kärjessä. IPVanishia markkinoidaan erittäin hyvin, mutta sitä tuetaan heikosti.."

VISIT VPN

IPVanish on ollut markkinoilla jonkin aikaa, ja sillä on uskollinen seuraajien virta. Valitettavasti, vaikka olemme huomanneet sen erinomaisuutta tietyissä paikoissa, Australia – Uusi-Seelanti-alue ei näytä hyvältä paikalta faneilleen.

Aikaisemmin yritystä on katettu myös kiistoihin käyttäjälokkien käsittelystä, mutta toivomme, että uusien omistajien kanssa siitä on tullut menneisyyttä. Kun siirretään nämä tapaukset sivuun, ne pysyvät VPN-jättiläisenä kentällä ja (enimmäkseen) ylpeilevät melko kohtuullisilla nopeuksilla.

Onneksi sillä, että jos sinulla on valituksia niiden nopeudesta, et voi tehdä paljon, koska ne pakottavat 256-bittisen salauksen kaikille ilman poikkeusta. Vaikka se ei kuulosta hyvältä asiasta, se on, koska voit laskea tietoturvallisuusasetuksia.

ipvanish speed test Uusi-Seelanti

IPVanish Speed ​​Test New Zealand – Uusi Plymouth-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Nopeuden suhteen minun on sanottava, että 66 Mbit / s ei ole kauhean nopeuden saavuttaminen, mutta se ei oikeastaan ​​ole myöskään mitä odotin. Palveltuaan markkinoita niin kauan olin odottanut heidän parantavan suorituskykyään kaikkialla eikä vain ydinpaikoissa.

Silti nopeudet ovat erittäin hyödyllisiä ja hyviä melkein kaikille paitsi nopeille latauksille. Jos kyllästyt näiltä nopeuksilta, yritä muodostaa yhteys lähellä oleviin paikkoihin, esimerkiksi Singapore tai Australia.

Lue tarkempi kuvaus IPVanishista!

7. NopeinVPN

https://fastestvpn.com

FastestVPN

Nopeus

oikeudenmukainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 4/5Arvostelu 4/5Arvostelu 4/5Arvostelu 4/5

Hinta (NZD)

1,86 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Optimoidut palvelimet P2P: lle
 • Mahdollistaa palvelimen hyppäämisen
 • Tukee 10 laitetta

"NopeintaVPN: ää on parannettu, mutta niiden Uuden-Seelannin palvelimet eivät loista niin hyvin kuin odotettiin."

VISIT VPN

Kun tapasin ensimmäisen kerran FastestVPN: n, heidän nimensä rohkea lausunto oli epäonnistunut, koska he olivat melko kaukana siitä. Nykyään palvelu on uudistettu huomattavasti ja huolimatta huonosta sovelluskokemuksesta, sillä on kohtuulliset nopeudet.

Valitettavasti heidän suorituskykynsä Uuden-Seelannin alueella ei ole paras, mitä se voi tarjota, ja jos haluat houkutella enemmän irti, suosittelen kokeilemaan maapallon ulkopuolella olevaa palvelinta – ehkä Australiassa.

Silti hinnalla, joka on lähes yhtä alhainen kuin koskaan saa (ilmainen ei lasketa!), He tarjoavat tarjouksen, jota on vaikea vastustaa. Heidän rajoitetumpi verkko voi olla käytettävissä vain niinkin vähän kuin 2 dollaria / kuukausi, mikä on todella jotain.

nopein vpn nopeus australia vpn päällä

Nopein testinopeus Australia – Sydney-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Nopeudet nopeimmalla VPN: llä, kun yhteys minuun on Australia-pohjainen palvelin, ylittivät 15 Mbit / s. Se on hyvä määrä, mutta kaukana tämän listan parhaimpien kilpailijoiden tarjoamasta nopeudesta.

Ainakin perusasiat ovat pelissä – hyvä salaus, pääsy Netflix USA -sisältöön sekä tavalliset tietosuojastandardit.

Siirry FastestVPN-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja!

Tarvitsenko todella VPN: tä Uudessa-Seelannissa?

Tämä on todella hankala kysymys, johon nyt vastata. Suuri osa siitä, mitä Uuden-Seelannin Internet-vapaudesta on ollut niin kiistanalaista, on kiistanalainen. Uskon kuitenkin vakaasti sananvälityksen, että ilman savua ei ole savua.

Vielä huonompi kuin tietämättömyys on tyytyväisyys, ja ainakin on ollut joitain erittäin epäilyttäviä tapauksia. Otetaan esimerkiksi Uuden-Seelannin hallitus, joka antaa niin laajat valtuudet GCSB: lle.

Teknisesti ei ole paljon syytä siihen, että keskimääräinen Joe haluaa käyttää VPN-palvelua Uudessa-Seelannissa, mutta minusta tuntuu, että se vain hieroi minua väärin tapaan tietää, että joku saattaa lukea kaikkea mitä lähetän tietäen Jokainen napsautin Internetiä ja pahempaa. Miksi kukaan olisi ok sen kanssa, on minusta kauempana, vaikka väittäisit, että asiaa ei ole, jos ei ole mitään piilottaa.

Joten, vaikka en usko, että VPN-verkko on ehdottoman välttämätöntä Uudessa-Seelannissa, se tekisi minusta silti paremman tunteen, jos käyttäisin sitä, kun olin siellä. Sinänsä suosittelen käyttämään sitä myös, jos oleskelet siellä!

Yhteenvetona, tässä on Uuden-Seelannin 3 parasta VPN:

NOPEUS

TURVALLISUUS & YKSITYISYYS

HINTA / MO

NordVPN

Erinomainen

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

NZ $ 5,86

VISIT VPN

CyberGhost

Erinomainen

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

NZ $ 4,62

Surfshark

Erinomainen

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

NZ $ 3,34

VISIT VPN

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map