Den 7 bedste VPN til Canada 2020 (Speed ​​Tested!)

Virtuelle private netværk (VPN’er) er designet til sikkerhed og privatliv, men skulle du virkelig bruge et? Svaret afhænger virkelig af det sted, du vil bruge internettet fra. Lande varierer i deres holdning til internetbrugere, så canadiere er nødt til at se på VPN’er?


I betragtning af dens nærhed til De Forenede Stater er det ikke meget underligt, at Canada har været på vej fast i lignende retninger om internetcensur. Faktisk har der i de sidste par år været foruroligende bevægelser fra den canadiske regering for at øge reguleringen af ​​internetbrugere.

I 2017 viste afgørelsen af ​​en sag fra Højesteret i Canada dette tydeligt – som Canada var enig i verdensomspændende internetcensur. Derudover vil brugere, der ønsker at deltage i P2P-fildeling, også blive undersøgt som håndhævelsesfirmaer mod piratkopiering bringe deres opmærksomhed til landet.

Hvis du er i Canada og begynder at bekymre dig om disse træk – har du ret til at være, da det er meget ægte.

Contents

Canadisk højesteretskendelse viser godkendelse af internetcensur

Selvom teknisk set ikke er relateret til VPN’er og internetbeskyttelse direkte, viser udviklingen i Canada i de sidste par år foruroligende tendenser. I 2017 godkendte en afgørelse fra Canadas højesteret om et virksomheds forsøg på at gøre det tvinge blokering af visse websteder.

Selv om dette var baseret på en meget specifik sag, viser det ikke, at retssystemet kan læne sig fast mod censurhandlinger i en eller anden form for anden. Afgørelsen berørte endda Google, da retten mente, at ‘Google var underlagt canadiske domstolers jurisdiktion i kraft af sin virksomhed i Canada.’

Beslutningen var bekymrende og udgør faren for at have indført en meget farlig præcedens i landet.

FairPlay Canada prøvede at blokere adgang til webstedet

Så sent som sidste år forsøgte en koalition af telekommunikations- og underholdningsfirmaer i Canada foreslå blokering af websteder som de hævdede var involveret i krænkelse af ophavsretten. Gruppen kaldes “FairPlay Canada”, som sigter mod dannelsen af ​​et organ dedikeret til at sende lister til websteder, der skal blokere til den canadiske radio-tv og telekommunikationskommission (CRTC).

Bedst af alt – koalitionen havde intet tilsyn, hvilket betyder, at de dybest set kunne gøre, hvad de ville. Flytningen skete, fordi gruppen brugte et ældgamalt argument bundet rundt om i verden i år, at ulovlig streaming af ophavsretligt beskyttede medier skader virksomheder.

Heldigvis blev dette åbenlyse forsøg på at få kontrol over internetcensur afvist sammen med meget kritik. Alligevel var grunden til, at det blev nægtet, simpelthen fordi CRTC hævdede, at lovgivningen om ophavsret ikke er inden for dens kontrol.

Dette er foruroligende, fordi grupper som FairPlay Canada muligvis kan få en sådan regulering vedtaget – hvis den finder den rette appelvej.

Canada har allerede hårde anti-pirateri-love

Lande over hele verden varierer med hensyn til håndhævelse af ophavsret. F.eks. Vil mange være opmærksomme på, at virksomheder ivrigt forfølger P2P-filopdelere med retssager i hånden. Canada er ikke anderledes i dette og har faktisk meget lignende juridiske retningslinjer om sagen.

Dette har tidligere ført til lukning af websteder, der ikke kun krænker ophavsret, men endda fungerer som aktiveringsmidler for nævnte overtrædelser. Disse elementer er alle ingredienser til et system, der er åbent for misbrug og misbrug, bestemt ikke et godt tegn for canadiere, der muligvis simpelthen prøver at nyde et internet uden restriktioner.

CSE mener, at det er over loven

Kommunikationssikkerhedsinstitutionen (CSE) er tidligere blevet anklaget for at have handlet ulovligt, når det kommer til overvågning i Canada. Den mest bemærkelsesværdige lejlighed blev afsløret i Snowden-lækagerne, da information om, at den udførte overvågningsaktiviteter uden en berettigelse i landet.

I dag CSE fortsætter med at udføre overvågningsaktiviteter i landet og siger, at det “kan vælge at føre journal over canadiernes private kommunikationer”. Dette resulterede i en lille hikke i 2015, da oplysninger om canadiere ved et uheld blev delt med de allierede. Ups.

Som Stephanie Carvin, en tidligere national sikkerhedsanalytiker med den canadiske regering har sagt “En af de vigtigste ting ved national sikkerhed er, at du har lov til at være en røvhul.”

VPN’er er stadig lovlige i Canada

Heldigvis er svaret på disse overvågnings mareridt og potentiel censur ikke så svært – Brug en VPN. Og endnu bedre er VPN’er lovlige i Canada.

De er allerede i udbredt brug, ikke kun inden for regeringen, men også i virksomheder og mange andre former. Der er dog et advarsel. Hvis du vælger at bruge en VPN, der er baseret i Canada, kan regeringen tvinge VPN-udbyderen til at frigive brugerdata, når det er nødvendigt.

Mens de fleste VPN’er hævder, at de ikke fører logfiler, skal du tage dette med en knivspids salt og holde øje med politikkerne vedrørende brugerlogfiler og andre data.

Hvad vi ser efter i en VPN til Canada

bedste VPN til Canada bruger

1. Privatliv og anonymitet

Med de mere indlysende horrorhistorier, som jeg har delt ovenfor frisk i dine sind, er det sandsynligvis et godt tidspunkt for mig at antyde, at det er en rigtig god idé at fokusere på privatlivets fred og anonymitet ved en VPN for brugere i Canada. Når både regeringen og privat industri kommer efter brugere, skal en VPN være i stand til at sikre, at dine data og aktiviteter kan holdes nøjagtigt, som de skal være – privat.

En af de bedste måder at sikre dette er at holde øje med VPN’er, der ikke kun har strenge politikker uden logning, men som også er baseret på lande, der er dårligere i deres lov om datalagring. Dette udelukker bestemt lande i EU fem øjne og fjorten øjne jurisdiktion.

2. Hastighed og stabilitet

Med en gennemsnitlig husholdningshastighed på 100 Mbps i Canada, skulle der ikke være et stort problem med VPN-hastigheder, da næsten alle top-niveau VPN-tjenesteudbydere burde være i stand til at styre denne benchmark.

Selvom det ikke rigtig er en placering med højeste prioritet for de fleste VPN-servere, er der en god grund til – dens nærhed til USA. Næsten alle VPN-tjenesteudbydere vil have mindst en, hvis ikke flere serverplaceringer i USA, som canadiere let kan få adgang til for en lav latensforbindelse.

3. Sikkerhed

Sikkerhedsområdet på VPN’er er det samme for canadiere overalt. Den ideelle balance er kun kendt for dig som bruger. Vælg du 256-bit-kryptering med risiko for lavere VPN-hastigheder, eller er du villig til at sænke den bjælke for øget hastighed?

Det aktuelle spørgsmål her er – giver X VPN-tjenesteudbyder dig valg af justerbare krypteringssatser? Det er sandsynligvis hvad du har brug for at spørge, om dette er et problem for dig.

4. Forfalskning af geolocation

På trods af at være en amerikansk nabo, får canadiere stadig ikke adgang til USA-begrænset Netflix-indhold. Dette er en af ​​grundene til, at brugere overalt i verden bruger VPN’er – til spoofing med geolocation. Heldigvis betyder nærheden også hurtig adgang til USA-baserede VPN’er, hvilket er fantastisk til streaming af Netflix.

Vær opmærksom på en, der dog understøtter Netflix-forbindelser, da mange ofte er blokeret af dem.

5. P2P support

Da der er øget indsats for at slå ned på fildeling på grund af krænkelser af ophavsret, ville det være en god ide at også bruge en VPN-forbindelse til det. Ikke alle VPN’er er gode med P2P, så en, der understøtter det bredt eller endda har P2P-optimerede servere, ville være godt.

Vær opmærksom på VPN’er, der har P2P-trafikretningslinjer, der klart er beskrevet i deres servicevilkår, f.eks. TorGuard eller NordVPN.

Bedste VPN’er til Canada

Som med alle mine VPN-tests bedømmer jeg altid min egen inden jeg bedømmer deres hastighed. Følgende er min faktiske bredbåndshastighed baseret på en servicelinje på 500 Mbps uden en VPN-forbindelse aktiv:

basishastighed i malaysia uden vpn (Canada)

(Se det fulde baselinehastighedstestresultat her)

Mens jeg er hjemmehørende i Malaysia, vil mine hastigheder have en tendens til at være stor ved at forbinde til nærliggende Asien-region VPN-servere og for det meste grad falde, når jeg opretter forbindelse til servere længere væk. Dette er en generel tommelfingerregel, da afstand spiller en rolle i linjekvaliteten, hvilket påvirker både hastighed og forsinkelse.

Som du kan se, en VPN-fri forbindelse til Canada netto mig en anstændig hastighed på 160 Mbps.

Bemærk

 1. Prisen er baseret på valutakursen på 1 USD = 1,41 CAD.
 2. Den viste pris er lavest baseret på planer, der er tilgængelige fra hver VPN-tjenesteudbyder.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (CAD)

4,89 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Ingen logfiler
 • Dræb kontakt
 • Understøtter 6 enheder

"Med sin slanke interface, stabile hastigheder og fantastiske prisplaner på længere sigt er Nord et fremragende valg for enhver VPN-bruger."

BESØG VPN

NordVPN har løbende forbedret sine tjenester, og 2019 var et meget spændende år for dem. I år evaluerede vi deres præstation igen, og det lykkedes dem at forbedre endnu mere med tidligere resultater.

Selv med en lille stigning i deres prisfastsættelse forbliver de ekstremt konkurrencedygtige og tilbyder det mest alvorlige bang-for-buck, som vi ser i dette meget udfordrende rum i dag.

De er et fremragende valg som bedste VPN for Canada på grund af mange grunde. En af de første er, at de har base i Panama, som også er et godt sted at være for VPN’er. Bortset fra det har NordVPN et stort omdømme og er en anden VPN-udbyder, der har et enormt antal servere i mange lande.

Deres strenge ikke-logningspolitik, 256-bit kryptering af militær kvalitet og gode prisplaner kombineres godt for at tilbyde næsten enhver en aftale, der er svær at modstå.

nordvpn hastighedstest Canada

NordVPN Speed ​​Test Canada – Vancouver Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Med en hastighed på 114 Mbps nedstrøms forbliver NordVPN som et af de øverste valg for denne region og forbliver øverst på vores anbefalede VPN’er til Canada-listen. Hvad der gør dem til et endnu mere attraktivt forslag er, at de ikke kun tillader P2P-trafik, men har specielt optimerede servere til det!

Læs vores dybdegående gennemgang af NordVPN for at lære, hvorfor det er Bitcatchas # 1 VPN!

2. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (CAD)

3.85 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Tilbyder datakomprimering
 • Annonceblokering
 • Understøtter 7 enheder

"CyberGhost har styrket sit tilbud og har forbedret sin samlede servicekvalitet meget."

BESØG VPN

CyberGhost er måske en af ​​de tjenester, der har den mest markante markedsføringsidentitet for alle de tjenester, vi har vurderet. Faktisk ser det ud til, at de har opbygget en ret kult efter takket være den hofte og optimale tone i deres markedsføring.

Dette er et andet af de mere kendte navne i VPN-branchen, og personligt har jeg varmet dem meget over tid. Jeg kører regelmæssigt performancetest og finder ud af, at CyberGhost er meget forbedret i løbet af første gang, jeg kom på det.

I dag føler jeg, at det faktisk er vokset tilstrækkeligt til, at det bevæger sig lidt op på min rangeringstige. Den bedste del af aftalen er, at trods alle de forbedringer, jeg har observeret, CyberGhost stadig har formået at holde priserne meget rimelige, så længe du forpligter dig til deres udvidede plan.

cyberghost hastighedstest Canada

CyberGhost-hastighedstest Canada – Montreal-server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Canadiere er nødt til at være opmærksom på, at de fleste CyberGhost-servere er i EU-zonen, men heldigvis har de en temmelig solid præstation både i USA og Canada. Dette giver dem en relativt bred base af appel til et globalt publikum.

Hvis du rejser og nødt til at besøge Asien-regionen ofte af en eller anden grund, er specifikke valg mere begrænset, men ydelsen er stadig, så længe du opretter forbindelse til de rigtige lande der (som Singapore).

Deres ekstreme ydeevne på Canada-baserede servere giver dem et solidt ben at stå på i disse placeringer.

Se vores fulde anmeldelse af CyberGhost for at lære mere!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (CAD)

2.80 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Multi-Hop-forbindelse
 • Understøtter mange platforme
 • Ingen logfiler

"Surfshark, der er frillsfri og konsistent i præstationer, gør sit navn som en stærk kommende udfordrer."

BESØG VPN

Surfshark er muligvis ny i virksomheden, der lige er kommet i spil sent i 2018, men det er kommet med et smell. Selvom det felt mindre end 1.000 servere i 60-ulige lande, lykkes det at tilbyde stærke og stabile forbindelser, som vist i vores hastighedstest.

De er også i stand til at håndtere P2P / torrents plus stille tilgængeligt multiregionindhold til filmstreamingwebsteder som Netflix. For mig er den hellige gral af Netflix indhold i USA, og jeg har fået min binge-fix fra Surfshark i det forgangne ​​år uden problemer overhovedet.

Surfshark tilbyder også denne service et fremragende prispoint på deres toårsplan. Hold øje med dette, folk, det kan være på vej op på vores lister, efterhånden som der går mere tid!

Lær mere om dets fremragende ved vores grundige gennemgang af Surfshark!

surfshark hastighedstest Canada

Surfshark Speed ​​Test Canada – Toronto Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

4. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Hastighed

godt

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (CAD)

11,71 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Offshore-beskyttelse af personlige oplysninger
 • Fuld 256-bit kryptering
 • 148 VPN-placeringer

"Denne VPN rangerer øverst på næsten alle vores lister på Bitcatcha, simpelthen fordi den tilbyder så god service på meget brede kriterier – sjældent for en VPN!"

BESØG VPN

En af de bedste VPN-tjenester, jeg nogensinde har testet, ExpressVPN har hidtil været et af mine bedste valg, uanset hvilket land jeg rangerer det for. Det har en massivt bred vifte af serverplaceringer og mange servere. Endnu bedre er det baseret på De Britiske Jomfruøer, som er slap i sine dataopbevaringslove.

Jeg har testet tjenesten udførligt og tøver ikke med at anbefale dem som den største VPN-tjenesteudbyder for canadiere. ExpressVPN er stabil og tillader også adgang på et godt udvalg af enheder.

expressvpn hastighedstest Canada

ExpressVPN Speed ​​Test Canada – Toronto Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Som en idé om, hvor godt det bliver, sammenlignede jeg min standardlinjehastighed uden en VPN med en ExpressVPN-dækket test til det samme sted. Med ExpressVPN tilsluttet og tilsluttet en server i Canada, formåede jeg en stærk 86 Mbps nedstrømshastighed, selvom uploadhastighederne var en smule skuffende.

Igen, noget at bemærke her er min faktiske afstand fra Canada, som er så vidt det sandsynligvis kan komme. Den ydelse, ExpressVPN handler om, er på niveau med kurset for dem samlet. Naturligvis, som tommelfingerregel, jo tættere VPN-serveren er, desto bedre er deres hastighed sandsynligvis for dig.

Læs vores komplette anmeldelse af ExpressVPN for at se, hvorfor det er et af vores top valg!

5. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 4 ud af 5Bedømt 4 ud af 5Bedømt 4 ud af 5Bedømt 4 ud af 5

Pris (CAD)

4.57 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Tvungen 256-bit kryptering
 • Ubegrænset P2P
 • Understøtter 10 enheder

"Fantastisk til Paranoid, men måske ikke vil være på toppen af ​​listen for Canada-baserede brugere. IPVanish er meget markedsført, men dårligt understøttet."

BESØG VPN

IPVanish har lidt hårdt i fortiden på grund af dets indblanding i visse… skal vi sige, uheldige hændelser. Dog bortset fra det, skal du være opmærksom på, at de er under ny ledelse, og forhåbentlig vil sådanne ting blive bare hastighedsdump i deres fortid.

Når de flytter disse hændelser til side, forbliver de en VPN-gigant i marken og kan prale af hastigheder, der er imponerende. Heldigvis for det, da hvis du har nogen klager over deres hastighed, er der ikke meget, du kan gøre, da de tvinger 256-bit-kryptering på alle uden undtagelse.

ipvanish hastighedstest Canada

IPVanish Speed ​​Test Canada – Ontario Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Som nævnt tilbyder IPVanish, hvad du synes om dem, nogle interessante hastigheder. Disse numre er bestemt i stand til at sætte dem på vores top VPN for Canada-liste. Med min placering i Malaysia og køre testen fra deres Canada-server, fik jeg en meget stærk hastighed på 121 Mbps.
Mærkeligt nok lider det ret lidt opstrøms, men jeg er temmelig sikker på, at det ikke er en højeste prioritet for de fleste af os.

Dette antyder godt for canadiere, der vil oprette forbindelse til servere i nærheden af ​​dem eller endda i det nabolande USA. Den ene største fejl her er i deres kundeservice, som ikke er så stor. Hvis du er fra et vestligt land og forventer en bestemt standard for støtte – er det her, at IPVanish falder under pari.

Læs vores dybdegående gennemgang af IPVanish for at finde ud af mere!

6. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

Pris (CAD)

5,87 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Bygget til P2P
 • TorGuard stealth proxy
 • Understøtter 5 forbindelser

"En af de bedste VPN’er til P2P-fildeling, TorGuard er simpelthen et must for alle P2P-brugere i Canada."

BESØG VPN

En af de vigtigste afgørende faktorer i TorGuards placering er, at det er en meget P2P-venlig VPN-tjenesteudbyder. Der er ikke meget bling på den brugervendte side, men det er bemærkelsesværdigt i ydelsen.

Der er en nøgleforskel mellem TorGuard og mange konkurrenter, idet det giver dig mulighed for at vælge, hvilket krypteringsniveau du foretrækker. Dette betyder, at for P2P-brugere kan du afvise kryptering et hak og nyde hurtigere torrenthastighed når som helst!

Bortset fra det har TorGuard mange andre indløsende egenskaber, såsom stabile hastigheder, multi-platform kapacitet og muligheden for at omgå VPN-blokkeringer. En ulempe er, at medmindre du glider ekstra ud til en privat IP, er brugen af ​​denne VPN med Netflix meget grim.

torguard hastighedstest Canada

TorGuard Speed ​​Test Canada – Toronto Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Som en af ​​de tre bedste bedste VPN’er for Canada opfyldte TorGuard naturligvis visse hastighedskrav. Dette viste i mit testresultat for det fra en Vancouver-baseret VPN-server, og igen skulle canadiere være i stand til at matche hastighedsforholdet med USA-baserede servere.

Den eneste ulempe er, at for yngre brugere, der er vant til den elegante moderne applikationer, vil TorGuard-interface se ud som noget fra fortiden.

Læs vores grundige analyse om TorGuard for mere information!

7. Hurtigste VPN

https://fastestvpn.com

FastestVPN

Hastighed

Fremragende

Sikkerhed & Privatliv

Bedømt 4 ud af 5Bedømt 4 ud af 5Bedømt 4 ud af 5Bedømt 4 ud af 5

Pris (CAD)

1.56 / mo

Funktion Højdepunkter

 • Optimerede servere til P2P
 • Tillader serverhopping
 • Understøtter 10 enheder

"FastestVPN har forsøgt hårdt på at leve op til sit navn og har gjort spring fremover i kvaliteten af ​​sin Canada-service."

BESØG VPN

FastestVPN har et hårdt navn at kæmpe for, og da jeg først prøvede det – det var ærligt ikke så varmt. Siden da har jeg evalueret deres service igen, og de har gjort en masse forbedringer i ydelsen.

Der tilføjes det faktum, at de også har formået at holde priserne ekstremt – det er kun $ 1,56 / mo på deres 3-årige plan. Selvom det er rigtigt, at FastestVPN-netværket ikke er så fantastisk, har canadiere ikke det problem lokalt, da deres servere her er meget stabile. De har også P2P-optimerede servere, hvilket gør dem også gode til det.

Den seneste iteration af deres tjeneste ser også ud til at have løst mange tidligere problemer, såsom hikke i tjenesten, når de forsøgte at bruge Netflix. Nu strømmer alt bare fersken og med disse hastigheder – det er underholdende.

fastestvpn hastighedstest Canada

HurtigsteVPN-hastighedstest Canada – Toronto Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Hastighederne på FastestVPN, når de var tilsluttet en Toronto-baseret server for mig, oversteg 200 Mbps. Det er ekstremt for et land, der bogstaveligt talt er over hele verden fra hvor jeg er, så der er ingen tvivl om, at det kan klare sig endnu bedre for canadiere.

Gå over til vores FastestVPN-gennemgang for at lære mere!

Har jeg virkelig brug for en VPN i Canada?

Da jeg først kom ind på dette emne, var jeg lidt forbeholdt, da jeg normalt fokuserer på bestemte områder i min interesse. Når jeg udforskede landskabet i Canada, blev jeg ganske bange for, hvad jeg fandt, og min første tanke var, at jeg positivt skulle anbefale vores venner noget til det marked.

Efter refleksion indså jeg, at scenariet afspilles i flere lande verden over på samme tid. Selv i min hjemmebase i Malaysia foretages der alarmerende træk mod øget censur og så videre.

Med det anbefaler jeg virkelig, at canadiere gør status over den aktuelle situation og seriøst overvejer at se på en af ​​VPN’erne på denne liste for at beskytte sig selv. Situationen verden over er dyster, mine venner, bedre sikker end undskyld.

For at sammenfatte, her er de top 3 VPN for Canada:

HASTIGHED

SIKKERHED & PRIVATLIV

PRICE / MO

NordVPN

Fremragende

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

CA $ 4,89

BESØG VPN

CyberGhost

Fremragende

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

CA $ 3,85

BESØG VPN

Surfshark

Fremragende

Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5Bedømt 5 ud af 5

CA $ 2,80

BESØG VPN

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map