SiteGround VS Inmotion Hosting – 6 nøgleområder sammenlignet (serverhastighed inkluderet)

SiteGround


vs

Inmotion Hosting

SiteGround VS Inmotion Hosting – 6 nøgleområder sammenlignet (serverhastighed inkluderet)

tl; dr

Pris versus ydeevne – den gang, den gamle balance skalerer, når det kommer til det pittige af afgørende værdi. Men hvad sker der, når man lægger to industrivoldere mod hinanden?

I den bitre kamp om webhosting-rivaler, pit vi SiteGround mod Inmotion Hosting, og konkurrencen koger ned til møtrikker og bolte. Inmotion Hosting formår at få en uafgjort, men til sidst foretrækker jeg stadig SiteGround-fantastiske hastigheder.

SiteGround blev grundlagt i 2004 og bygger sig op gennem rækkerne og spiller i dag vært for over en million websteder i det, der er blevet en halsbranchen. Det er berømt for sin meget specielle hastighedsteknologi og tilbyder omfattende tjenester og merværdi-funktioner, der gør det til et ekstremt hårdt forslag at slå.

Inmotion Hosting har på den anden side været i branchen i en lidt længere periode siden 2001. Alligevel, som vores test har vist før, har en lang tand i branchen generelt ikke det samme som bedre produkter og tjenester – simpelthen en bedre tilbøjelighed til overlevelse.

Udsøgningssagen mellem disse to virksomheder i dag er imidlertid betydelig, da begge er ægte stamtavler. Dette betyder, at deres historie er ufortyndet uden overtagelser eller større udsalg for at ødelægge afstamningen for deres eksistens.

Med det i tankerne er det her, vi vil sammenligne i dag.

SiteGround VS Inmotion – Indholdsfortegnelse

 1. Planer og priser
 2. Nøglefunktioner
 3. Ydeevne – Serverplacering og hastighed
 4. Server Uptime
 5. Kundesupport – og hvad brugerne siger
 6. Brugergrænseflade – vi elsker cPanel!
 7. Hvad jeg elsker ved SiteGround
 8. Hvad jeg elsker ved Inmotion Hosting
 9. Endelige tanker

Bemærk

De to teststeder, der bruges i denne gennemgang, ejes og administreres af Bitcatcha. Begge SGUSHosted.com og IMHHosted.com er vært i deres respektive datacenter i USA.

Planer og priser

Lad os se de planer, disse to har for masserne og de prispoint, de kommer ind på;

SiteGroundInmotion Hosting

PRICEPRICE
StartUp / Start $ 3.95 $ 3.99 *
GrowBig / Power $ 3,95 $ 5,99 *
GoGeek / Pro $ 11,95 $ 13,99 *

RENEWALRENEWAL
StartUp / Start $ 9,95 $ 7,99
GrowBig / Power $ 14,95 $ 9,99
GoGeek / Pro $ 29,95 $ 15,99
Besøg

* Eksklusiv Inmotion-aftale til Bitcatcha-læser. Normal pris starter fra $ 6,39
** Vi bruger GrowBig af SiteGround og Power of Inmotion til at være vært for vores testwebsteder

Nøglefunktioner

SiteGround GrowBigInmotion Power
WebsitesUnlimited6
Space20 GB50 GB
BandwidthUnlimitedUnlimited
Site BuilderJaJa
DomainsUnlimited26
KontrolpanelcPanelcPanel
Gratis sikkerhedskopier Ja (dagligt) Ja (hver 36 time)
Gratis migreringJaJa
Gratis e-mail-kontiJaJa
Fuld funktioner

Som du kan se i prissammenligningerne, kommer Inmotion ind til en langt højere indgangspris i forhold til SiteGround. Dette modregnes dog mere end SiteGround’s fornyelsesomkostninger på længere sigt.

For planerne til sammenligning, lad os sige, at over en periode på 5 år (med 1 års første tilmeldingsperiode) ville de samlede ejendomsomkostninger være:

SiteGround
$ 5,95 + (4 x $ 14,95) = $ 65,75

Inmotion Hosting
$ 8,49 + (4 x 9,99) = $ 48,45

Det er en markant forskel, så medmindre du har til hensigt at flytte webhost, når den første tilmeldingskontrakt udløber, tilbyder Inmotion Hosting en langt større værdi med hensyn til pris.

Begge hostingudbydere tilbyder planer, der er ret solide og leveres med en god værditilvækst. Bemærk, at de begge også tilbyder gratis webmigrationstjenester (For SiteGround er gratis webstedsmigrering kun tilgængelig til GorwBig og højere plan.), Som jeg betragter som et fremragende overførselssted.

Jeg vil dog sige, at Inmotion Hosting har en lille kant her på grund af det fine udskrivning, i hvilket de udvider deres migrationstjenester til ikke kun at omfatte webstedsfiler og databaser, men de vil endda hjælpe med at overføre dine cPanel-indstillinger, domæneposter og endda e-mail-konti!

Inmotion Hosting-migration af websteder

SiteGround0

Inmotion Hosting1

Ydeevne – Serverplacering og hastighed

Server placering

SiteGround har støtte fra 5 separate datacentre spredt over hele kloden med et i USA, 3 i Europa og en placering i Asien, der serveres via Singapore. Dette er en meget strategisk spredning og giver god latenstid for deres kundesider.

Inmotion Hosting er på den anden side lidt mere undvigende over deres datacentre, idet de blot nævner, at de har “datacentre på begge kyster” – som vi antager ville være USAs øst og vest. De er dog overordentlig stolte af deres Los Angeles-datacentre.

Inmotion Hosting’s LA-datacenter er grønt

Det drager fordel af naturlig afkøling eller udeluftkølingsteknologi. Derved kan de reducere køleomkostningerne med næsten 70%, men endnu vigtigere reducere deres kulstofaftryk med mere end 2.000 ton om året. Sammenlignet med Inmotion Hosting ser SiteGrounds eneste påstand om ”grøn” berømmelse ud til at være plantning af et par hundrede træer tilbage i 2010.

Derudover har virksomheden også et partnerskab med non-profit Træer til fremtiden. Gennem dette initiativ hjælper Inmotion Hosting med at sørge for plantning af 5.000 træer i hele verden.

SiteGround-serverhastighed

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo

55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Bedømt A +; Gennemsnitlig. Hastighed: 138,1 ms
Se det fulde resultat

Inmotion Hosting-serverhastighed

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo

2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Bedømt A +; Gennemsnitlig. Hastighed: 171,9 ms
Se det fulde resultat

På trods af uoverensstemmelsen i placeringen af ​​datacentre, som de to hostingudbydere har, er disse fremragende timepræstationstiminger overalt. Faktisk er disse timinger temmelig svære at slå og meget betydningsfulde på delte webhostingrum.

Hvis du vil gå lidt dybere ned i hastighedspræstation, skal du være opmærksom på, at hver af dem har lidt noget ekstra, som de fleste værter ikke tilbyder – specialiserede hastighedsjusteringer (eller en række forskellige).

SiteGround udsætter en potent blanding af SSD, NGINX, SuperCacher, CDN, HTTP / 2 og PHP7. Kombineret hjælper hver af disse tommers fremadhastighedspræstation lige så lille smule mere for at give den en fordel i forhold til konkurrencen.

Inmotion Hosting sælger dog meget hårdt på det, det kaldes ‘Max Speed ​​Zone’. Der er imidlertid bare en lille, langvarig tvivl her i, hvordan virksomheden positionerer denne teknologi. Inmotion Hosting lægger udgangspunkt i, at mange konkurrenter overdrevent er afhængige af enkeltdatacentre, hvilket resulterer i potentielle negative hastighedsvirkninger.

I en sammenligning af et datacentre tilbyder Siteground imidlertid et langt bedre globalt overlay end Inmotion Hosting. Der tilføjes det faktum, at mange velrenommerede webhostingudbydere aldrig vil stole på enkeltdatacentre, og vi har en klage – det lyder simpelthen ikke rigtigt.

Alligevel kan der ikke argumenteres for resultaterne, og vi giver dem begge en op til fremragende hastighedsydelse.

SiteGround1

Inmotion Hosting1

Server Uptime

Inmotion Hosting viste en solid 100% oppetid i den seneste 30-dages overvågningsperiode, men jeg var lidt overrasket over, at der syntes at være en svag fejl i SiteGrounds 30-dages periode. Det er dog et lille dråbe i et stort hav, da jeg har overvåget denne vært i nogen tid nu, og den har generelt været solid. Selv med ujævnheden forblev oppetiden over 99,95%.

SiteGround oppetid

SiteGround Uptime

Inmotion Hosting oppetid

Inmotion Hosting Uptime

Det er her vi igen henleder opmærksomheden på responstiderne vist i graferne. SiteGround viser igen sin modstandsdygtighed med ensartede svar under 1.000 ms. At straffe SiteGround for en lille blip på en ubemærket rekord ville være lidt uretfærdig i mine øjne, og kombinere det med responstiden, jeg er villig til at give pointen til dem.

SiteGround1

Inmotion Hosting0

Kunde support

Som sædvanligt er dette igen et meget stærkt nøgleområde, som enhver, der leder efter hosting, skal være opmærksom på.

SiteGround kundeservice

Jeg har gennemgået det før og vil gøre det igen, SiteGround har fremragende kundeservice, og det er noget, jeg har testet og heldigvis blevet retfærdiggjort i flere gange allerede. Der er altid en risiko for, at ting glider lidt med årene, men dette er ikke et af de steder, hvor det sker.

Inmotion Hosting kundeservice

Inmotion Hosting siger med stolthed, at de tilbyder amerikansk-baseret teknologi, der hjælper kunder på tværs af flere kanaler, herunder telefon, chat, e-mail eller billettsystem. Systemet er omfattende og faktisk ud over hvad mange webhosts ville tilbyde.

Hvad brugerne siger om SiteGround

SiteGround-anmeldelser

Hvad brugerne siger om Inmotion Hosting

Inmotion Hosting Kundeanmeldelser

Som du kan se, har begge webværter stærke brugeranmeldelser til fordel for dem. Dette er sjældent i en verden af ​​webhosting, hvor brugere ofte er ekstremt overbevist om deres værter. At holde standarder på et niveau højt nok til at få positiv feedback er godt.

SiteGround1

Inmotion Hosting1

Brugergrænseflade

Selvom begge vores værter bruger cPanel, følte jeg stadig, at dette segment skulle overlades bare, så jeg kan minde alle om vigtigheden af ​​et godt kontrolpanel. Dette er dybest set din dør til din vært, og det er sandsynligt, at du vil tilbringe noget tid her.

cPanel er et fremragende og populært valg og giver begge værter en solid gevinst i interface. Det er kraftfuldt, praktisk, bredt distribueret og enkelt sagt, meget brugervenligt.

SiteGround1

Inmotion Hosting1

Hvad jeg elsker ved Siteground

SiteGround har altid været på min liste over de bedste værter, og det at køre gennem det igen er altid forfriskende. Det er en konstant højprester med en fremragende historie og til dato har jeg endnu ikke fundet mange rigtige konkurrenter til det.

I en nøddeskal;

 • Fremragende hastighed og stabilitet
 • Stor kundesupport
 • Bredt sortiment af produkter

Hvad jeg elsker ved Inmotion Hosting

Da jeg kørte Inmotion Hosting gennem strejken, gav det mig ganske behagelige overraskelser til tider. Dette er en stærk konkurrent til SiteGround og tilbyder både funktioner og ydeevne, der er konkurrencedygtige. Jeg kan især godt lide, at det ikke tilbyder vanvittige rabatter ved første gangs tilmeldinger, for for mig virker det bare lidt forkert.

I en nøddeskal;

 • Godt prispoint
 • Imponerende hastighed og stabilitet
 • Fremragende kundesupport

Afsluttende tanker

Dette var for mig personligt en meget vanskelig beslutning. Efter at have læst gennem min anmeldelse kan nogle af jer måske undre sig over, hvorfor jeg tildelte point til den ene vært, mens jeg priste funktionerne i den anden på samme tid.

Jeg vil være ærlig – ja, jeg elskede dem begge. Det er så meget vanskeligt at ikke kun finde en fantastisk hosting service, men en anden, der matcher den.

På trods af mit sidste antal af 4: 4, føler jeg, at jeg skylder det alle derude for at bryde slips – og jeg vil stadig gå med SiteGround. Frem for alt i slutningen af ​​dagen vil en af ​​de mest kritiske træk på dit websted være dens hastighed, og SiteGround har aldrig svigtet mig endnu.
Når du har tilføjet de andre faktorer, prikker de bare på kagen.

SiteGround

https://www.siteground.com
LÆS FULL ANMELDELSE
4

Inmotion Hosting

https://www.inmotionhosting.com
LÆS FULL ANMELDELSE
4

Tilbud til Bitcatcha-læsere

SiteGround: 60% rabat på webhosting (Fra $ 3,95 / mo).

Inmotion Hosting: Eksklusiv 50% rabat (Fra $ 3,99 / mo).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map