Malesian verkkosivustojen 8 parasta verkkosivustoa 2020 (Ranked!)

Paras verkkosivuston isäntä voi olla uuvuttavaa. Varsinkin jos etsit tiettyä aluetta, kuten Malesia.


Sivustot ovat täynnä ammattikieltä ja monimutkaisia ​​lukuja. Mitä se kaikki tarkoittaa? (!)

Tänään poistan melun ja näytän sinulle kahdeksan parasta malesialaisten verkkosivustojen isäntää.

Tärkeintä on, että keskityn asioihin, joista todella välität:

 • Nopeus
 • Luotettavuus
 • turvallisuus
 • Sijainti
 • Asiakaspalvelu
 • Hinta

Contents

Bitcatcha-nopeusarvostelujen ymmärtäminen

 1. Maailmanlaajuinen nopeusluokitus Olemme luokitelleet jokaisen isännän nopeuden käyttämällä Bitcatcha-palvelimen ainutlaatuista palvelimen nopeustesteria. Se tallentaa vastausajan kahdeksasta sijainnista ympäri maailmaa ja vertaa tulosta Googlen suosittelemiin vasteaika 200 ms. A-luokitus on mikä tahansa nopeampi kuin 210 ms.
 2. Keskimääräinen nopeus Aasiassa Olemme yhdistäneet web-isäntän vastausajat Singaporesta, Sydneystä ja Japanista – Malesian lähimmät sijainnit – ja laskeneet keskiarvon. Se osoittaa kuinka nopeasti verkkoisäntä vastaa Malesian yleisölle.

Mitä etsiä verkkoisäntältä

Paras Web-hosting Malesia

Ensinnäkin useimmat verkkoisäntäkoneet näyttävät melko samanlaisilta. Mutta kun tarkastellaan tarkkaan, niiden välillä on valtava ero.

Jos olet aloittelija, yksi tapa ajatella verkkoisäntääsi on verkkosivustosi moottori tai perusta. Sen on oltava vahvaa, nopeaa ja luotettavaa. Joten kun luet luettelomme, tässä on tärkeimmät kohdat, joita etsit:

1. Nopeus

Hyvä verkkoisäntä on välttämätöntä, jos haluat verkkosivustosi latautuvan nopeasti. Tämä on moottori, muista. Haluamme nopean moottorin! Google suosittaa, että verkkoisäntäpalvelimien on vastattava 200 ms: n sisällä. Bitcatchassa mitataan palvelimen nopeutta ja annamme jokaiselle isäntälle pistemäärä A +: sta D: ään.

2. Nopeus missä yleisösi on

Palvelimen nopeus vaihtelee ympäri maailmaa. Miksi? Koska verkkoisäntälaitteet etsivät palvelimiaan eri puolilla maailmaa. Joten verkkoisäntäsi voi olla erittäin nopea Malesiassa, mutta hidas Yhdysvalloissa. Jos yleisösi on enimmäkseen malesialaista, valitse verkkosivusto, jolla on nopea nopeus kyseisellä alueella. Jos yleisösi on globaalia, valitse isäntä, joka vastaa hyvin kaikkialla maailmassa. Siksi Bitcatcha-nopeuden tarkistin näyttää palvelimen nopeuden kahdeksasta eri paikasta.

3. Päällä

”Uptime” mitataan prosenttimäärällä ja se kertoo kuinka usein web-isäntäpalvelimet ovat “ylös” tai toimivat. Haluat verkkopalvelun, jolla on mahdollisimman suuri käytettävyys. Etsi vähintään 99,8%.

4. Turvallisuus

Etsi verkkoisäntä, jolla on vahvat tietoturvatiedot, jotta se pysyisi turvassa hakkereilta. Erityisesti verkkoisäntä, jossa on automaattiset päivitykset ja haittaohjelmien tarkistus, on ihanteellinen.

5.Asiakaspalvelu

Jos jotain menee pieleen verkkosivustossasi, on hyvä tietää, että on joku, joka auttaa sinua. Etsi verkkoisäntä, jolla on 24/7/365 ihmisen asiakaspalvelu. Etsi myös haluamasi vaihtoehdot, olipa kyse sitten puhelimen käytöstä, online-chatista tai lippujärjestelmästä.

6. Varmuuskopiot

Hyvä verkkoisäntä pitää automaattiset varmuuskopiot verkkosivustostasi. Varmuuden vuoksi.

7. Tallennustila ja kaistanleveys

Tämä tarkoittaa periaatteessa sitä, kuinka paljon tietoa voit tallentaa verkkosivustoosi (kuvia, sisältöä jne.) Ja kuinka paljon liikennettä sinulle sallitaan. Lisää on yleensä parempi, mutta valitse sivustollesi sopiva taso. (ts. jos sinulla on pieni verkkosivusto, älä maksa enemmän kuin tarvitset).

8. Hinta

Hinta tulee aina olemaan huomio. Mutta älä välttämättä sovi halvimpaan. Se voi lopulta aiheuttaa sinulle lisää ongelmia tulevaisuudessa. Valitse hinta, joka antaa tarvitsemasi ominaisuudet (ja vähän tilaa kasvaa).

Paikallinen tai globaali?

Jos etsit malesialaista web-hosting-palvelua, sinulla on kaksi vaihtoehtoa.

 1. Valitse pieni, paikallinen isäntä, jolla on palvelimet Malesiassa
  (Ihanteellinen: verkkosivustoille, joissa on malesialaista yleisöä.) Paikallinen isäntä voi tarjota nopeamman nopeuden alueen yleisölle. Voit myös pitää parempana paikallista asiakaspalvelutiimiä.
 2. Valitse suurempi, maailmanlaajuinen web-isäntä, joka kattaa Malesian
  (Ihanteellinen: Malesialaisille verkkosivustoille, joilla on globaali yleisö.) Tämä antaa sinulle nopeuden kaikkialla maailmassa. Saatat myös nauttia paremmasta tekniikasta ja turvallisuudesta suuremmilta yrityksiltä.

Tarkastelemme molempia vaihtoehtoja alla, joten voit valita sinulle sopivan isäntä (globaalin tai paikallisen).

Sijoitus: Malesian parhaiden verkkosivustojen parhaimmat Web-palvelimet

Merkintä

Käytämme vaihtokurssia 1 USD – 4,1 MYR kaikissa luetelluissa hinnoissa.

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Aasiassa

56 ms

Hinta (MYR)

213,30 / vuosi

Avainominaisuudet

 • 10 Gt: n SSD-tallennustila
 • 10 000 käyntiä kuukaudessa
 • cPanel & SSH-yhteys
 • Ilmainen Cloudflare CDN
 • Ilmainen päivittäinen varmuuskopio

"Luettelon paras moniarvoinen henkilö. Nopea (etenkin Malesiassa) ja edullinen."

SiteGround on ykkösvalintamme nopeuden ja hinnan yhdistelmästä.

Parempaa vielä, et uhraa nopeutta maailmanlaajuisesti. SiteGround saa A + -luokituksen muualla maailmassa. Toisin sanoen se on erittäin nopea Malesiassa, ja se on nopea myös muualla!

Parempaa vielä, et uhraa nopeutta muualla maailmassa. SiteGround saa A + -luokituksen muualla maailmassa. Toisin sanoen se on erittäin nopea Malesiassa, ja se on nopea myös muualla!

Voit kiihdyttää maailmanlaajuista nopeutta entisestään ottamalla käyttöön SiteGroundin ilmaisen CDN-toiminnon. Cloudflaren käyttämä, se tallentaa verkkosivustosi paikallisesti palvelimille ympäri maailmaa. Joten riippumatta missä yleisösi on, he saavat palvelun aina nopeimmasta sijainnista.

SiteGround on myös edullinen. RM213: lla se on (melkein) luettelon halvin isäntä. Ja mukana tulee 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Paitsi, että myös SiteGround on maailmanlaajuinen verkkoisäntä, jolla on yli 500 000 verkkosivustoa. Olet hyvissä käsissä. Saat myös päivittäisiä varmuuskopioita, joten et menetä kovaa työtäsi. FYI, isännöimme tätä verkkosivustoa Bitcatcha.com SiteGroundin palvelimella!

Mikä ei ole hyvä SiteGroundin kanssa

 • Suhteellisen korkea uusintahinta seuraavan vuoden sopimukselle.

SiteGround toiminnassa

Käyttäjän suositus

Olemme perustaneet testisivuston SiteGroundin Singapore-palvelimelle. Seuraamme palvelimen käytettävyyttä sekä vastausnopeutta. Ensimmäisenä isäntänämme SiteGround toimii hyvin.

2. Hostinger

https://www.hostinger.my/

Hostinger

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Aasiassa

89 ms

Hinta (MYR)

168,60 / vuosi

Avainominaisuudet

 • Ilmainen verkkotunnus
 • Rajoittamaton tallennustila
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • hPanel
 • Paikallinen tuki

"Maksimi arvo vastaanotetuille ominaisuuksille. Hyvä hinta myös!"

Hostinger on yksi nopeimmista web-hosting-yrityksistä siellä riippumatta siitä, missä asiakkaasi sijaitsevat. Heidän maailmanlaajuiset keskiarvot (otettu Singaporen datakeskuksesta) antoivat heille vankan A + -arvon, ja he ovat antaneet Aasiassa erittäin nopean 88,7 ms: n.

Paras osa mielestämme on, että Singaporessa Hostinger sijoitti uskomattoman 5 ms: n, mikä tarkoittaa, että Malesian asiakkaasi saavat kokea myös komeat vastausajat!

Rajoittamattoman tallennustilan, kaistanleveyden ja sähköpostin ansiosta sinun ei tarvitse koskaan huolehtia maksamasta enemmän resursseista, joita saatat tarvita. Voit myös levätä helposti niiden 99,9%: n käyttöaikatakuun myötä, ja säästät vielä enemmän, koska he tarjoavat sinulle yhden ilmaisen verkkotunnuksen.

Heidän asiakastuki on yksi parhaimmista kokemuksistamme, ja se palvelee yli 20 maata heidän äidinkielellään. Heillä on jopa suunnitelmia lisätä lisää!

Mikä ei ole hyvä Hostingerin kanssa

 • Ei ilmaista SSL: tä
 • Ei päivittäisiä varmuuskopioita

Hostinger toiminnassa

3. A2-hosting

https://www.a2hosting.sg/

A2-hosting

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Aasiassa

71 ms

Hinta (MYR)

190,92 / vuosi

Avainominaisuudet

 • Rajoittamaton SSD
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • A2 optimoitu WP
 • Sivustojen vapaa siirto
 • Milloin tahansa rahaa takaisin

"Paras pienille yrityksille ja henkilökohtaisille sivustoille, jotka käyttävät WordPressiä."

Ympäristöystävällinen web-isäntä, jossa Aasian mahtavat nopeudet (Singaporen tietokeskuksensa ansiosta) ja runsaasti elämänlaatuominaisuuksia, A2 todella ravisutti maailmaa, kun testasimme heidän nopeuttaan.

Jos haluat palvella Kaakkois-Aasian alueen asiakkaita, A2 on oikeastaan ​​yksi parhaimmista saatavissa olevista verkkoisäntäpalveluista (6 ms tunnistettua Singaporesta!).

Jos kuitenkin päätät kohdistaa globaalimpaan yleisöön, voit tehdä sen ilman huolta; A2: n keskimääräinen maailmanlaajuinen nopeus (173,2 ms) varmistaa sivustosi nopeat lastausnopeudet riippumatta siitä, missä kohdeasiakkaasi ovat.

Swift-suunnitelmassa oli luettelo ylellisyyttä nopeutta parantavista ominaisuuksista, kuten SSD-tallennustila, PHP7 ja niiden ainutlaatuinen A2-optimoitu WordPress-sovellus. Sovellus optimoi WordPress-sivustosi puolestasi, mikä säästää kokonaan aikaa ja varmistaa, että saat parhaat mahdolliset nopeudet.

Vaikka Swift-suunnitelma on hyvä sellaisenaan, suosittelemme Turbo-suunnitelmaa, jos sinulla on varaa hieroa vähän. Tämä antaa sinulle pääsyn heidän Turbo-palvelimiinsa (20x nopeammin kuin tavallisissa palvelimissa)!

Erittäin suositeltava web-isäntä alueelle (ja sen ulkopuolelle!)

Mikä ei ole hyvä A2 Hosting -palvelun kanssa

 • Jos epäonnistut, yhteydenotto heidän live-chat-tiimiin voi viedä paljon aikaa.

A2 ylläpito toiminnassa

4. Exabytes

https://www.exabytes.my

eksatavua

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Aasiassa

74 ms

Hinta (MYR)

269 ​​/ vuosi

Avainominaisuudet

 • 50 Gt levytilaa
 • 100 Gt levysiirto
 • 99,5% Uptime Guar.
 • WordPress, Joomla
 • 24 × 7 sähköpostituki

"Erinomainen paikallisille malesialaisille yleisöille, mutta puuttuu suurempien isäntien luotettavuus."

Exabytes on arvostetuin paikallinen malesialainen isäntämme. Malesian alueelle sijoittuen, se on erittäin paikallinen nopeus. On ihanteellista, jos haluat nopeaa ja edullista verkkoisäntää aasialaiselle yleisölle.

Se tarjoaa 99,5% käyttöajan, joka ei ole niin korkea kuin yleensä suosittelemme, mutta se on silti kunnioitettava.

Exabytes on optimoitu WordPressiin, ja sen asennus yhdellä napsautuksella on helppoa uusille tulokkaille.

Mikä ei ole hyvä Exabytesin kanssa

 • Uptime-takuu on alhaisempi kuin vertailuindeksimme 99,8%.
 • Ei niin nopeasti maailmanlaajuisesti.

5. Inmotion-hosting

https://www.inmotionhosting.com

Inmotion-hosting

Maailman nopeuspiste

+

Nopeus Aasiassa

147 ms

Hinta (MYR)

215 / vuosi

Avainominaisuudet

 • Ilmainen verkkotunnus
 • Max Speed ​​Zones ™
 • Rajoittamaton siirto
 • SSH-yhteys
 • 24 × 7 Yhdysvaltain tuki

"Inmotion on toinen tehokas globaali verkkoisäntä. Itse asiassa käytän Inmotionia omien sivustojen ylläpitämiseen."

Jos tavoitteena on maailmanlaajuinen yleisö, tämä on yksi nopeimmista isännästä siellä. Se antaa A + -arvon kaikkialla maailmassa.

Aasian 147 ms: n nopeudella se ei ole nopein isäntä Malesian yleisölle, mutta se on silti Googlen 200 ms: n ohjeiden mukainen.

Sen mukana tulee rajoittamaton tallennustila ja kaistaleveys, joten et koskaan maksa maksaa enemmän resursseja. Se takaa myös 99,9% käytettävyyden ja varmuuskopioi tietosi joka päivä.

Heidän asiakastuensa on huippuluokkaa. Se sai riippumattoman A + -luokituksen heidän 24/7 -puhelutukistaan.

Mikä ei ole hyvä Inmotion Hosting -palvelun kanssa

 • Aasian hiukan hitaammat vastausajat verrattuna joihinkin isäntiin.

6. ServerFreak

https://www.web-hosting.net.my

ServerFreak

Maailman nopeuspiste

B

Nopeus Aasiassa

78 ms

Hinta (MYR)

299 / vuosi

Avainominaisuudet

 • 25 Gt levytilaa
 • 100 Gt levysiirto
 • 99% Uptime Guar.
 • 1 ilmainen verkkotunnus
 • 340+ Käsikirjoitus

"Toinen nopea ja edullinen Malesian verkkoisäntä."

ServerFreak on luettelossamme toinen paikallinen Malesian verkkoisäntä. Se on vain murto-osa hitaampi kuin Malesian alueen Exabytes, ja se sijoittuu B: ksi ympäri maailmaa.

ServerFreak takaa 99% käytettävyyden. Tämä on jälleen vertailuarvoamme alhaisempi, mutta se ei aiheuta liikaa keskeytyksiä. Vaikka ServerFreak on hiukan kalliimpi kuin Exabytes, saat 30 päivän rahat takaisin -takuun, joka on kätevä.

Mikä ei ole hyvä ServerFreakin kanssa

 • Uptime-takuu on alhaisempi kuin vertailuindeksimme 99,8%.
 • Hitaampaa muualla maailmassa kuin useimmat suuret isännät.

7. Shinjiru

https://www.shinjiru.com.my

Shinjiru

Maailman nopeuspiste

B

Nopeus Aasiassa

113 ms

Hinta (MYR)

265 / vuosi

Avainominaisuudet

 • 100 Gt levytilaa
 • Arvioimaton siirto
 • 1 Gbps Anti-DDoS -suojaus
 • R1Soft varmuuskopio
 • Bitcoin hyväksytty

"Suojattu, tuntematon verkkoisäntä suhteellisen edulliseen hintaan."

Shinjiru on vankka paikallinen malesialainen verkkoisäntä. Sen mukana tulee runsas tallennus ja kaistaleveys, samoin kuin kohtuulliset nopeudet Aasian alueella ja muualla maailmassa.

Mutta Shinjirun ainutlaatuinen myyntikohta on sen yksityisyys ja luottamuksellisuus. Itse asiassa voit määrittää verkkoisäntäsi nimettömästi antaaksesi sinulle ylimääräisen suojaustason. Voit jopa maksaa Bitcoinilla.

Mikä ei ole hyvä Shinjirun kanssa

 • Ei niin nopeasti Malesiassa kuin muut paikalliset isännät.

8. Sempoi-hosting

https://www.sempoihosting.com

Sempoi-hosting

Maailman nopeuspiste

Nopeus Aasiassa

226 ms

Hinta (MYR)

500 / vuosi

Avainominaisuudet

 • 10 Gt levytilaa
 • 100 Gt siirto
 • Rajoittamaton verkkotunnukset
 • cPanel & Softaculous
 • Päivittäinen varmuuskopio

"Malesialainen verkkoisäntä, joka on hienoa, jos sinulla on yhdysvaltalainen tai maailmanlaajuinen yleisö."

Sempoi on arvokas vaihtoehto, jos verkkosivustollasi on maailmanlaajuinen yleisö. Se pisteyttää A: n ympäri maailmaa, ja se on erityisen nopea Yhdysvalloissa.

Mutta huomaa, että Sempoin palvelimet sijaitsevat Kanadassa (näytteillä olevilla verkkosivustoilla suoritettujen testien mukaan). Joten jos verkkosivustollasi on vain malesialainen yleisö, se ei ole loistava valinta. Vastausajat Malesian alueella ovat hitaampia kuin kaikki muut tässä luettelossa. 226 ms: n nopeudella se on Googlen 200 ms: n viitearvon ulkopuolella.

Mikä ei ole hyvä Sempoin kanssa

 • Huono vastausaika Malesian yleisölle.
 • Kalliimpi kuin monet muut luettelossa olevat suunnitelmat.

tuomio

Jos etsit verkkoisäntää, joka käsittelee liikennettä ympäri maailmaa, valitse SiteGround. Se on vakiintunut, maailmanlaajuinen isäntä, jolla on moitteeton käytettävyys ja nopea vastausaika ympäri planeettaa.

Jos haluat vielä nopeampaa Malesiassa, valitse Singapore-tietokanta kirjautumalla SiteGroundiin (sinua pyydetään valitsemaan sijainti).

Ja jos haluat uuden katsauksen Malesian viiden parhaan verkkoisäntämme joukkoon, tässä on kätevä taulukko:

Nopeuden arviointi

AVG. NOPEUS AASISSA

HINTA (MYR / VUOSI)

SiteGround

+

56 ms

213,30

Hostinger

+

89 ms

168,60

A2-hosting

+

71 ms

190,92

eksatavua

B

74 ms

269

Isäntämetsästys on hankala yritys, joten jos sinulla on lisäkysymyksiä, lähetä meille viesti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map