Kuinka perustaa online-liiketoiminta (& 6 aloittelijaystävällistä liikeideaa)

Jos olet ajatellut verkkoyrityksen perustamista, olet laskeutunut oikealle sivustolle. Täällä käydään läpi kaikki parhaat käytännöt pitääksesi online-liiketoimintasi yllä ja toimitaan, vaiheet, jotka sinun on suoritettava yrityksesi laillistamiseksi, ja ehkä heittää sinulle pari liikeideaa, kun olemme siinä.


Internetin käyttäminen yrityksen johtamiseen

Verkon luominen todella on yksi parhaista asioista, joita meille koskaan on tapahtunut. Se on muuttanut elämäntyyliämme liikkumisesta (Google Maps vs. perinteiset kartat + ohjeiden pyytäminen) siihen, miten etsimme suosituksia (online-arvostelut vs. suusanallisesti). Se on myös tehnyt verkkoyrityksen johtamisen helpommaksi kuin koskaan.

Koska nopea laajakaista on saatavana useimmissa paikoissa ympäri maailmaa, voimme toimia vapaasti kotimme mukavuudesta tai jopa siemaillen mai-tais -tapahtumaa trooppisessa paratiisissa (kunhan WiFi on tietysti saatavana).

Yksi kauneimmista asioista verkkoyrityksissä on, että markkinat eivät ole rajoittuneet vain maasi. Unelmoi suuria. Internetin avulla voit myydä tuotteitasi maailmanlaajuisesti!

Miksi useimmat verkkoyritykset menevät vatsaan

Asiat eivät ole koskaan niin yksinkertaisia ​​kuin miltä näyttää. Vaikka Internetin mukavuudet ja edut tuovat elämäämme, huomaat, että monet ihmiset ovat edelleen epäonnistuneita rakentamaan liiketoimintaansa digitaalisesti. Tämä johtuu siitä, että suurin osa ihmisistä ei yksinkertaisesti osaa luoda, markkinoida ja myydä tuotteitaan digitaalisessa tilassa.

Sähköisen kaupankäynnin alustan perustaminen uusimmalle tuotteellesi ilman suunnitelmaa ja pelkästään sen myyntiin luominen on kuin yksisuuntaisen lipun ostaminen seuraavalta junaan epäonnistumiseen.

Parhaat käytännöt ja vinkit verkkoyrityksille

Tämän artikkelin avulla käsittelemme joitain asioita, jotka sinun on tehtävä varmistaaksesi online-liiketoiminnan menestys. Kuka tietää? Jos sinulla on riittävästi pysyvyyttä ja ripaus onnea, saatat jopa lyödä sen suureksi ja muuttaa yrityksesi seuraavaksi mahtavaksi yksisarviseksi käynnistykseksi!

Riippumatta siitä, oletko alan eläinlääkäri vai nuori, silmämääräinen yrittäjä, olemme varmoja siitä, että löydät seuraavat vinkit erittäin hyödyllisistä, jotta merkitset tämän sivun kirjanmerkkeihin, jotta ne ovat helppo käyttää tulevaisuudessa.

Jos haluat lisää päivityksiä ja pienyritysten hakkereita, tilaa myös uutiskirje.

Hyvä on, tarpeeksi häpeämätöntä omaa markkinointia, jatkakaamme artikkelin kanssa!

Kuinka perustaa online-liiketoiminta

Vaihe 1: tarjoa ratkaisuja olemassa oleviin ongelmiin

Ongelmat ovat mahdollisuuksia. Jotkut ongelmat voivat yksinkertaisesti olla haitta jollekin, kun taas toiset saattavat olla suoraan vaikeuttavia. Tunnistamalla ongelmat ja luomalla tuotteen / palvelun, joka ratkaisee ongelman, luot ratkaisun, jota markkinat jo tarvitsevat. Tämä on varma tapa parantaa mahdollisuuksiasi luoda menestyvä yritys.

Vaikka et olisikaan ratkaisemaan ongelmia, yrityksesi hyötyy suuresti pelkästään tunnistamalla asiakkaidesi ongelmat. Voit korjata ongelmat, joita et tiennyt, että olet, ja rohkaista siksi asiakkaiden toistuvia vierailuja.

Voit tehdä tämän:

 • Vierailevat foorumeilla, jotka liittyvät tuotteeseesi / palveluusi.
  Lukemalla tietoja siitä, mitä ihmiset valittavat tai ovat tyytymättömiä, saat arvokkaita tietoja heidän ongelmistaan ​​ja siitä, mitä he yrittävät saavuttaa. Jotkut suosituimmista foorumeista, joissa voit käydä, ovat Reddit ja Bizwarriors. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Facebookia ja liittyä nichesi kannalta tärkeisiin ryhmiin! Saat sieltä paljon oivalluksia.
 • Vieraileva Quora
  Quora voi olla arvokas voimavara sinulle kerätä oivalluksia. Sillä on yli 200 miljoonaa kuukausittaista ainutlaatuista käyttäjää, kaikki etsivät ratkaisuja ongelmiinsa.
 • Avainsanatutkimuksen tekeminen
  Avainsanatutkimus auttaa sinua löytämään avainsanat, joita käyttäjät etsivät. Ota mukaan muutama avainsana, joita ihmiset etsivät, mutta joilla ei ole paljon kilpailua. Tämä paljastaa ratkaisut, joita ihmiset haluavat.
 • Katso kilpailu
  Käy kilpailijan verkkosivustoilla nähdäksesi mitä he tekevät oikein. Voit nähdä, millaisia ​​ratkaisuja ne tarjoavat markkinoille, ja sitten voit “innovoida” sieltä. (Vain niin, että tiedät, kun sanon ”innovaatio”, tarkoitan kopiointia ja parantamista.)

Vaihe 2: kirjoita myytäväksi

Hyvän kopion kirjoittaminen on yksi tehokkaimmista tavoista kasvattaa myyntiäsi. Opi peruskirjoitustekniikoita tai palkkaa hyvä copywriter (pidä mielessä, että hyvä kirjoittaja ei tee hyvästä copywriterista. Ne ovat täysin erilaisia ​​taitoja).

Hyvä copywriter tietää, mihin sijoittaa hyvä toimintakehotuspainike. He osaavat kirjoittaa jännittäviä otsikoita, jotka ovat lyhyitä, mutta riittävän tehokkaita pitämään yleisön huomion, ohjaamalla heidät vaihe vaiheelta kassasivulle. He myyvät asiantuntevasti ristiinmyynnin jälkeen, kun asiakkaat ovat maksaneet, ja saavat heidät tuntemaan olonsa hyväksi.

Tässä on joitain ohjeita, joilla voit kirjoittaa vakuuttavan kopion:

 • Pidä otsikot lyhyinä ja suloisina.
 • Kirjoita digitaaliseen joukkoon. Heillä on todella lyhyt huomioväli.
 • Älä käytä monimutkaisia ​​sanoja tai kieltä.
 • Kirjoita tarkoitusta varten.
 • Käytä ostajan matkaa. On osoittautunut toimivaksi syystä!

Jos haluat lisätietoja, lue perusteellinen artikkeli web-sivuston sisällön kirjoittamisesta.

Vaihe 3: Luo premium-sivusto

Kun joku kompastuu pienyrityksen verkkosivustolle, sinulla on vähemmän kuin 5 sekuntia tehdäksesi hyvä vaikutelma. Amatöörilaiselta näyttävä sivusto ei tarkalleen herätä ihmisten luottamusta, ja kun he sanovat bye bye, he sanovat yleensä bye bye bye.

Kiinnitä huomiota käyttöliittymään (UI) ja käyttökokemukseen (UX).

 • Onko käyttöliittymässäsi helppo selata?
 • Vastaavatko sivusi riittävän nopeasti?
 • Onko kopio vaikea lukea tällä taustalla?
 • Mikä on arvoehdotuksesi?
 • Sivuston läpi käyminen antaa asiakkaillesi miellyttävän kokemuksen?
 • Ostaa juttuja sivustostasi todella helppoa?

Ajattele verkkosivustosi fyysisessä kaupassa. Et halua ostaa kaupasta, joka näyttää siltä, ​​että se on edessä huumeiden huumeita koskeville kaupoille. Tutustu tähän artikkeliin ja suunnittele myymälä, joka saa asiakkaasi tuntemaan pudottavan taikinaa.

Vaihe 4: Vakiinnuta itsesi alansa asiantuntijaksi

Tämä vinkki koskee sekä online- että offline-yrityksiä. Huomaa, kuinka olet tekemässä ostoksesi tietävältä kuulolta myyjältä, kun olet ostamassa jotain?

Sama käsite koskee verkkoyrityksiä.

Kun olet kuulokas, luottavainen ja arvovaltainen, ihmisillä on taipumus luottaa sinuun ja ostaa mitä tahansa suositellut.

Sinun ei tarvitse edes tietää kaikkea mitä tuotteessasi on, sinun on tiedettävä enemmän kuin asiakkaasi ja kuinka he voivat hyötyä siitä. Tarjoa heille arvokasta sisältöä ja kirjoita ilmaisia ​​vinkkejä (aivan kuten tämä artikkeli). Varmista vain linkki aina takaisin sivustoosi, jotta kappaleitasi lukevat ihmiset tietävät mistä se tulee.

Voit myös:

 • Kirjoita artikkeleita (avainsanatutkimuksen perusteella).
 • Luo videoita (jos kirjoittaminen ei ole sinulle).
 • Vastaa kysymykseen Quorassa.
 • Kirjoita keskisuurille.
 • Osallistu asiaankuuluville foorumeille.

Vaihe 5: Sähköpostimarkkinoinnin vipuvaikutus

Älä aliarvioi sähköpostimarkkinoinnin voimaa. Kun joku antaa sinulle sähköpostiosoitteen, he antavat sinulle lähinnä suoran viestintäyhteyden.

Sinun ei tarvitse huolehtia mainonnasta, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että viestisi eksyttää sosiaalisen median mainosten meriin.

Kun asiakkaasi antavat sinulle sähköpostiosoitteensa, se tarkoittaa, että olet jo tarjonnut heille jotain, jonka he pitivät arvokkaana, ja luotat luottamukseen sinuun. Tämän ansiosta uusien tuotteiden markkinointi heille on paljon helpompaa!

Joten luo opt-in-luettelo sivustosi uutiskirjeeseen. Sinulla on vain kaikki kaikkea hyötyä hyödyntämällä sähköpostimarkkinointia!

Jos tarvitset lisää sähköpostimarkkinointivinkkejä, kiinnitä huomiota näihin artikkeleihin. Seuraa heitä uskonnollisesti ja olet asiantuntija sähköpostimarkkinoinnissa nopeasti!

Vaihe 6: Myy nykyisille asiakkaillesi

Ensimmäisen myynnin hankkiminen kävijöiltä on luultavasti vaikein osa myyntiä. Kun annat heille pakottavan syyn aluksi rahojen jakamiseen, mahtava 36% heistä on valmis ostamaan tuotteita sinulta uudestaan.

Ehdota tuotteita tai palveluita, jotka täydentävät alkuperäistä ostoaan. Luo kanta-asiakasohjelmia tai alennuskoodeja, jotka he voivat lunastaa seuraavan oston yhteydessä. Tarjoa “Kiitos” tarjous heille kassalle.

Anna heille elinikäinen palkkio, ja he ovat elinikäisiä asiakkaitasi.

Palkkioista puhuttaessa tässä on vähän jotain, joka auttaa sinua myyntiin.

BONUS: Aloittelijaystävälliset online-liiketoimintaideat

Tässä luetellaan muutamia liikeideoita, joihin voimme uskoa pienellä vaivalla.

1. Käynnistä tytäryhtiömarkkinoinnin verkkosivusto

Älä sormita nenääsi tytäryhtiömarkkinoinnissa – mukaan Awin.com, sen ennustetaan olevan 6,8 miljardia dollaria teollisuudenalalle vuoteen 2020 mennessä, ja sen kasvu on 10% vuotta aiemmasta.

Tee tutkimuksesi käymällä niche-foorumeillasi, tutustu käyttäjän ongelmiin quora- ja reddit-sovelluksissa samalla kun tee avainsanatutkimuksia. Muista, että haluat tarjota ratkaisuja olemassa oleviin ongelmiin.

Kun olet selvittänyt ongelmat, joita aiot ratkaista, on aika luoda sisältöä. Kirjoita oppaita. Anna arvokasta tietoa, anna ihmisille syy käydä sivustollasi. Kirjoita myydäksesi ja hyödyntääksesi ostajan matkaa.

Merkintä

Haluat rekisteröidä itsesi kustantajaksi tytäryhtiöverkostoissa, kuten Shareasale. Etsi laadukkaita tuotteita tai tuotemerkkejä, joiden kanssa haluat liittää tuotemerkkisi.

Sisällön luomisen aikana sinun on myös luotava verkkosivustosi. Ota huomioon käyttöliittymä- ja UX-suunnittelu ja luo ammattimainen sivusto, joka tuntuu tarpeeksi yksinkertaiselta selataksesi.

Sinun on myös markkinoitava tytäryhtiömarkkinointisi verkkosivustoasi tai muuten kukaan ei tiedä, että sitä on olemassa. Kirjoita artikkeleita tai vierasblogia muille sivustoille, jotta voit luoda linkin itseesi. Osallistu foorumeihin ja vastaa Quoraa koskeviin kysymyksiin. Vakiinnuta itsesi alansa asiantuntijaksi.

Sinun on myös luotava “kirjaudu” -sivu uutiskirjeellesi sähköpostimarkkinointia varten. Ihmiset, jotka antavat sinulle sähköpostiosoitteesi, antavat sinulle luvan ottaa suoraan yhteyttä heihin, joten muista hyödyntää sähköpostimarkkinointia hyödyntääksesi heitä takaisin verkkosivustollesi.!

Älä unohda, että myynti on avainasemassa pitäessäsi online-yritystäsi mustalla tasolla. Lisää sisältöä sisäisiin linkkeihin, jotka liittyvät toisiinsa, lisätäksesi aikaa, jonka ihmiset viettävät sivustollesi. Mitä enemmän aikaa vietät sivustossasi, sitä todennäköisemmin myyt.

Voit myös kokeilla kättäsi lyijyn luomisessa. Se on pohjimmiltaan sama asia kuin tytäryhtiömarkkinointi, paitsi että keräät merkkejä tuotemerkkien johdosta. Kohdista markkinarakoja, kuten luottokorttiyhtiöt, pankkitoiminta, fintech, ja ota yhteyttä merkkeihin keskustelemaan pay per sign -mallista.

Nyt on pidettävä mielessä monia asioita, jos haluat verkkosivustosi menestyvän, mutta yksi asia, jota en voi sanoa tarpeeksi stressaavan, on tämä – varmista, että verkkosivustosi on NOPEA tai et saa paljon kävijöitä.

Tutkimme ja koonnimme luettelon nopeimmista web-palvelimista täällä. Yksityiskohtaisempi verkkosivustojen rakennusopas on täällä.

2. Aloita blogi

Vaikka blogi ja verkkosivusto ovat samankaltaisia, ne eivät todellakaan ole samoja. Verkkosivusto luo pääasiassa staattista sisältöä, kun taas blogia päivitetään jatkuvasti ja se on luonteeltaan henkilökohtaisempaa.

Vaikka ihmisiä voidaan houkutella verkkosivuston sisältöön, bloggaajien persoonallisuus voidaan houkutella ihmisiin.

Kun blogisi on riittävän suuri seuraa, voit ansaita sen myymällä mainostilaa, kirjoittamalla sponsoroituja viestejä, tarjoamalla ihmisille konsultointipalveluita ja jopa sisaryhtiömarkkinoinnilla.

Itse asiassa on melko harva bloggaaja, joka on muuttanut bloginsa menestyviksi pieniksi online-yrityksiksi.

Tim Ferris ei tarvitse esittelyä suositussa 4 tunnin työviikkoblogissansa, kun taas Amy Song hallitsee muodin markkinarakoa.

Yksi suosikkialustoistamme blogin luomiseen on WordPress, helppokäyttöinen sivustojen rakentaja, joka on täydellinen bloggaajille. Jos tämä on asia, jota olet tutkinut, kannattaa tutustua tähän artikkeliin.

Muista tarjota ratkaisuja olemassa oleviin ongelmiin, kirjoittaa myydäksesi, rakentaa premium-sivusto, osoittautua asiantuntijaksi, hyödyntää sähköpostimarkkinointia ja aina UPSELL!

3. Aloita verkkokauppa

Verkkokaupoissa kuten Amazon suosio kasvaa joka päivä, sillä ei ole tarvetta hyödyntää mainetta ja myydä tuotteitasi heidän myymälässään.

Mutta jos haluat rakentaa pitkäaikaisen, menestyvän tuotemerkin, haluat ehkä perustaa oman verkkokaupan liiketoiminnan sen sijaan.

Älä ymmärrä minua, Amazonissa tuotteiden myymisessä ei ole mitään vikaa (jopa suuret tuotemerkit tekevät sen). Se on vain, että uutena boutique-tuotemerkkinä kilpailet satojen, ellei tuhansien ihmisten kanssa, jotka myyvät samanlaisia ​​tuotteita näillä alustoilla.

Kun luot oman verkkokaupan, voit mukauttaa sitä ja sijoittaa brändisi tavalla, joka erottaa sen kilpailusta. Yksi parhaista tavoista päästä alkuun on Shopify.

Se on tehty verkkokauppaa varten, helppokäyttöinen ja siinä on uskomattomia markkinointityökaluja!

Voit myös kokeilla dropshippingia. Se on yksi suosituimmista liiketoimintamalleista, koska tuskin aiheutat mitään kustannuksia. Tuotteet toimitetaan tavarantoimittajan varastossa, ja ne lähetetään vasta, kun saat tilauksen. Ole vain varovainen ja hanki itsellesi hyvä toimittaja, koska huono ja huono palvelu vain vahingoittavat tuotemerkkiäsi.

Sinun on panostettava markkinointiin varmistamalla, että tuotteesi saavat riittävästi näyttöaikaa. Muista vain pitää mielessä kuusi parhainta käytäntöämme, ja yrityksesi pitäisi kestää ajankoe.

4. Aloita luova suunnitteluyritys

Digitaalista visuaalista taidetta tarvitaan aina ja vaikka siellä on ilmaisia ​​ohjelmia, ihmiset mieluummin maksavat ammattilaisille saadakseen taideteoksensa heidän puolestaan. He ymmärtävät, että taiteilija tuottaa työn, ei työkaluja.

Voit harkita erikoistumista logosuunnitteluun, verkkosivustojen suunnitteluun tai jopa erikoistua yleiseen graafiseen suunnitteluun.

Anna nimi itsellesi jakamalla arvokkaita suunnitteluvinkkejä foorumeilla, kuten Quora, tai sosiaalisen median ympäristöissäsi olevien ihmisten kanssa. Älä ole huolissasi taitojen jakamisesta tai salaisuuksien luovuttamisesta.

Youtuben avulla ihmiset voivat helposti oppia kaiken tarvitsemansa, mutta he haluavat silti mieluummin maksaa ammattilaiselle saadaksesi asiat ammattimaisesti.

Muista, anna arvoa ja saat enemmän vastinetta!

5. Aloita studio tai tuotantotyyppinen yritys

Kuva- ja videotuotannon kysyntä on korkeampaa kuin koskaan digitaalisen / sosiaalisen median mainonnan ansiosta. Se on mielenkiintoinen, kiinnostava ja mikä tärkeintä, sen piti muuntaa.

Voit perustaa studion, joka keskittyy kuvantuotantoon, retusointiin, videotuotantoon tai ehkä keskittyä pelkästään digitaalisten tuotteiden, kuten puhelimen taustakuvien, luomiseen.

Voit sitten joko myydä palvelusi mainostoimistoille, lähettää arkistovideoita kalustoille Shutterstock tai Musta laatikko, tai rekisteröidä jotain Samsungin kehittäjäohjelma ja luoda teemoja myytäväksi heidän galaksien kokoonpanossa.

Mikä parasta, voit skaalata yrityksesi helposti palkkaamalla freelancereita! Huomaa, että jos onnistut löytämään hyvän freelancerin, pidät heistä kiinni, kuten elämäsi riippuu siitä. Luotettavia freelancereita on vaikea löytää, ja jos törmäät yhteen, palkitse heidät hyvin!

6. Luo verkko-oppimisohjelma

Online-opetusohjelmat ovat raivoa nykyään. Ne ovat halpoja, informatiivisia ja tarjoavat hyvän arvon sekä kuluttajalle että luojalle. Mikä parasta, luo ohjelma kerran, ja se tuottaa passiivisia tuloja!

Luo yritys, joka kiertää verkko-oppimisohjelmia. Tuotta arvokkaita oppaita ja tietoja, lähetä Udemy-kaltaiselle e-oppimisalustalle ja sinulla on sarja tuotteita, jotka eivät koskaan vanhene!

Viimeinen musings

Tässä on pieni yhteenveto asioista, joita voimme tehdä varmistaaksemme, että pieni online-yrityksesi kukoistaa kuin miekkakala, joka majesteettisesti hyppää vedestä (se näyttää paremmalta hidastetussa kuvassa).

 1. Tarjoa ratkaisuja olemassa oleviin ongelmiin
  Löydä asiakkaidesi kipupisteet ja ratkaise ne.
 2. Kirjoita myydä
  Kukaan ei halua lukea, joten varmista, että kopiosi on kirjoitettu MYYTÄ!
 3. Luo sivusto, joka tuntuu erinomaiselta
  Ei ole väliä, jos myyt märkää perunaa tai suunnittelijakäsilaukkua, sinun on varmistettava, että myymäläsi näyttää hyvältä.
 4. Vakiinnuta itsesi alansa asiantuntijaksi
  Tarjoa asiakkaillesi arvoa tietosi avulla, ja he palkitsevat sinulle elinikäisen arvon.
 5. Sähköpostimarkkinoinnin vaikutus
  Se on suora viestintälinja asiakkaillesi. Hyödynnä sitä, mutta kohtele sitä kunnioittavasti.
 6. Myy nykyisille asiakkaillesi
  Jos he ostivat sinulta aiemmin, he ostavat sinulta uudestaan. Sinun on vain annettava heille syy ostaa.

Siellä se on. 6 vankkaa vaihetta pitämään pienyrityksesi mustalla tasolla. Varmista joko sitoutuminen muistiin tai merkki itsellesi näiden vinkkien avulla. Eräänä päivänä katsot takaisin menestykseesi ja kiitos Googlelle, että kompasit tämän taivaan lähettämän kirjoituksen yli.

Joka tapauksessa, jos sinulla on kysymyksiä, joihin haluat meidän vastaavan, pudota meille vain viesti tai sähköposti. Vastaamme varmasti niin pian kuin mahdollista. Mene nyt ja näytä maailmalle, mitä säännölliset päivittäiset pienyrittäjät kykenevät saavuttamaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector