A malajziai weboldalak nyolc legjobb webtárhelyének felállítása (rangsorolva!)

A legjobb webhely házigazdájának vadászata kimerítő lehet. Különösen akkor, ha egy adott régiót, például Malajziát keres.


A webhelyek tele vannak zsargonnal és bonyolult számokkal. Mit jelent az egész? (!)

Ma átvágom a zajt, és megmutatom neked a malajziai webhelyek nyolc legjobb webhelyét.

A legfontosabb, hogy azokra a dolgokra fogok összpontosítani, amelyekben tényleg érdekel:

 • Sebesség
 • Megbízhatóság
 • Biztonság
 • Elhelyezkedés
 • Vevőszolgálat
 • Ár

Contents

A Bitcatcha sebességértékeléseinek megértése

 1. Világszerte a sebesség besorolása Mindegyik host sebességét rangsoroltuk a Bitcatcha egyedi kiszolgálósebesség-tesztelőjével. Rögzíti a nyolc helyszín válaszidejét a világ minden tájáról, és összehasonlítja az eredményt a Google ajánlásainak megfelelően válaszidő 200 ms. Az „A” besorolás 210 ms-nál gyorsabb.
 2. Átlagos sebesség Ázsiában Összeadtuk a webgazda válaszidejét Szingapúrból, Sydney-ből és Japánból – a Malajzia legközelebbi helyei – és kiszámoltuk az átlagot. Megmutatja, milyen gyorsan reagál a webgazda malajziai közönség számára.

Mit kell keresni egy webgazdaban

A legjobb webtárhely Malajziában

Első pillantásra a legtöbb internetes házigazda nagyon hasonlónak tűnik. De ha alaposan megnézed, akkor Hatalmas különbség van közöttük.

Ha Ön kezdő, akkor az egyik módja annak, hogy a web hostra gondoljon, mint a webhely motorja vagy alapjai. Erősnek, gyorsnak és megbízhatónak kell lennie. Tehát mikor elolvasta a listánkat, itt találja a főbb pontokat, amelyeket keres:

1. Sebesség

Ha azt szeretné, hogy webhelye gyorsan betöltődjön, elengedhetetlen egy jó internetes fogadó. Ne felejtsd el, ez a motorod. Gyors motort akarunk! A Google azt tanácsolja, hogy az internetes gazdaszervereknek 200 ms-en belül válaszoljon. A Bitcatcha-nál megmérjük a szerver sebességét, és minden hostnak pontszámot adunk A + -től D-ig.

2. Sebesség, ahol a közönség található

A szerver sebessége világszerte változik. Miért? Mivel az internetes házigazdák kiszolgálóikat a világ különböző részein találják meg. Tehát a webgazda rendkívül gyors lehet Malajziában, de lassú az Egyesült Államokban. Ha a közönség többnyire malajziai, válassza a gyors sebességű internetes házigazdát ebben a régióban. Ha a közönség globális, válasszon olyan hostot, amely a világ minden tájáról jól reagál. Ezért mutatja a Bitcatcha sebesség-ellenőrző szerver sebességét nyolc különböző helyről.

3. Uptime

Az „Uptime” százalékban van megadva, és megmondja, hogy a webes host szerverei milyen gyakran „működnek” vagy működnek. Olyan webgazdara van szüksége, amely a lehető legnagyobb rendelkezésre állással rendelkezik. Keressen legalább 99,8% -ot.

4. Biztonság

Keresse meg az erőteljes biztonsági hitelesítő adatokkal rendelkező webhelyet, hogy megvédje a csapkodástól. Különösen ideális egy automatikus frissítéssel és rosszindulatú programok beolvasásával foglalkozó webhely.

5.Ügyfélszolgálat

Ha valami baj van az Ön webhelyével, akkor jó tudni, hogy van valaki, aki segít neked. Keressen egy webhelyet, amely a 24/7/365 emberi ügyfélszolgálattal rendelkezik. Keresse meg a kívánt lehetőségeket is, legyen szó telefonos hozzáférésről, online csevegésről vagy jegyjegy-rendszerről.

6. Biztonsági mentések

Egy jó internetes fogadó automatikusan biztonsági másolatot készít webhelyéről. Csak abban az esetben.

7. Tárolás és sávszélesség

Ez alapvetően az, hogy mennyi adatot tárolhat a webhelyén (képek, tartalom stb.), És mekkora forgalom megengedett. A több általában jobb, de válassza a webhelyének megfelelő szintet. (azaz ha kis webhelyet üzemeltet, ne fizessen többet, mint amire szüksége van).

8. Ár

Az ár mindig figyelembe vesz. De ne feltétlenül válasszon a legolcsóbbért. Ez a végén további problémákat okozhat a jövőben. Válassza ki azt az árat, amely megadja a szükséges funkciókat (és egy kis helyet a növekedéshez).

Helyi vagy globális?

Ha malajziai webtárhelyet keres, akkor két lehetősége van.

 1. Válasszon egy kicsi, helyi gazdagépet szerverrel Malajziában
  (Ideális: malajziai közönséggel rendelkező weboldalak számára.) Egy helyi host nagyobb sebességet kínálhat a közönség számára. Előnyben részesítheti a helyi ügyfélszolgálatot is.
 2. Válasszon egy nagyobb, globális internetes hostot, amely a Malajziát fedi le
  (Ideális: globális közönséggel rendelkező malajziai webhelyekhez.) Ez nagy sebességet biztosít az egész világon. Lehet, hogy élvezheti a nagyobb cégek jobb technológiáját és biztonságát is.

Az alábbiakban mindkét lehetőséget megvizsgáljuk, így kiválaszthatja az Ön számára a megfelelő (globális vagy helyi) gazdagépet.

Helyezés: a legjobb malajziai webhelyeknek

jegyzet

Az összes felsorolt ​​árat 1 USD és 4,1 MYR közötti árfolyamon használjuk.

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Világsebesség-pontszám

A+

Sebesség Ázsiában

56 ms

Ár (MYR)

213,30 / év

Főbb jellemzők

 • 10 GB-os SSD tárhely
 • 10.000 látogatás / hónap
 • cPanel & SSH hozzáférés
 • Ingyenes Cloudflare CDN
 • Ingyenes napi mentés

"A legjobb sokoldalú a listán. Gyors (különösen Malajziában) és megfizethető."

A SiteGround az első számú választás a sebesség és az ár kombinációja szempontjából.

Sőt, még jobb, ha globális sebességgel nem fog feláldozni. A SiteGround A + besorolást kap a világ többi részén. Más szavakkal, Malajziában szupergyors, és másutt is gyors!

Sőt, még jobb, ha nem áldozik fel a sebesség a világ többi részén. A SiteGround A + besorolást kap a világ többi részén. Más szavakkal, Malajziában szupergyors, és másutt is gyors!

Még tovább gyorsíthatja a világméretű sebességet, ha engedélyezi a SiteGround ingyenes CDN funkcióját. A Cloudflare által üzemeltetett webhelyet a világ minden tájáról kiszolgálókra tárolja. Tehát nem számít a közönségnek, mindig kiszolgálják őket a leggyorsabb helyről.

A SiteGround szintén megfizethető. Az RM213-nál ez a szinte a legolcsóbb gazdagép a listán. És 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Nem csak ezt, de a SiteGround egy globális internetes host, amely több mint 500 000 webhelyet üzemeltet. Jó kezekben vagy. Naponta készít biztonsági másolatot is, így nem veszíti el az összes kemény munkáját. FYI, a Bitcatcha.com webhelyet a SiteGround szerverén tároljuk!

Mi nem jó a SiteGround-rel

 • Viszonylag magas megújítási ár a következő év szerződéséhez.

SiteGround működésben

Felhasználói beszámoló

Felállítottunk egy teszthelyet a SiteGround szingapúri szerverén. Követjük a szerver üzemidejét és a válaszadási sebességet. Mivel az első gazdaként a SiteGround tökéletesen teljesít.

2. Hostinger

https://www.hostinger.my/

Hostinger

Világsebesség-pontszám

A+

Sebesség Ázsiában

89 ms

Ár (MYR)

168,60 / év

Főbb jellemzők

 • Ingyenes domain név
 • Korlátlan tárhely
 • Korlátlan sávszélesség
 • hPanel
 • Lokális támogatás

"A kapott szolgáltatások maximális értéke. Nagyszerű ár is!"

A Hostinger az egyik gyorsabb webtárhely-szolgáltató, függetlenül attól, hogy hol helyezkedik el az ügyfelek. Világszerte átlaguk (szingapúri adatközpontjukból véve) szilárd A + értéket adtak nekik, és nagyon szellemes 88,7 ms-ot kaptak Ázsiában.

Legjobb részünk abban, hogy Szingapúrban a Hostinger lenyűgöző 5 ms-ot adott, ami azt jelenti, hogy a malajziai ügyfelek is megtapasztalják a szellemes válaszidejüket is!

Korlátlan tárhely, sávszélesség és e-mail, soha nem kell aggódnia, hogy többet fizet a szükséges erőforrásokért. A 99,9% -os rendelkezésre állási garanciájukkal is könnyedén pihenhet, és még többet takaríthat meg, mivel 1 ingyenes domain nevet kínálnak Önnek..

Ügyfélszolgálatuk az egyik legjobb tapasztalatunk, amelyet több mint 20 országban szolgálunk anyanyelvükön. Még azt is tervezik, hogy még többet fognak hozzáadni!

Mi nem jó a Hostingernél

 • Nincs ingyenes SSL
 • Nincs napi biztonsági másolat

Hostinger akcióban

3. A2 tárhely

https://www.a2hosting.sg/

A2 tárhely

Világsebesség-pontszám

A+

Sebesség Ázsiában

71 ms

Ár (MYR)

190,92 / év

Főbb jellemzők

 • Korlátlan SSD
 • Korlátlan sávszélesség
 • A2-re optimalizált WP
 • Ingyenes webhely-migráció
 • Bármikor pénz vissza

"A legjobb a WordPress-en futó kisvállalkozások és személyes webhelyek számára."

Környezetbarát internetes házigazda, nagy sebességgel Ázsiában (szingapúri adatközpontjának köszönhetően) és rengeteg életminőségi funkcióval, az A2 valóban rázta meg a világot, amikor sebességüket teszteltük.

Ha a délkelet-ázsiai régió körüli ügyfelekkel szeretne gondoskodni, az A2 valójában az egyik legjobb webgazda, amelyet megszerezhet (6 ms-ot Szingapúrból!).

Ha azonban úgy dönt, hogy globálisabb közönséget céloz meg, akkor ezt gond nélkül is megteheti; Az A2 átlagos világméretű 173,2 ms-os sebessége biztosítja a weboldal szalagos rakodási sebességét, függetlenül attól, hogy hol célozza meg az ügyfeleit.

A Swift tervhez olyan luxus sebességnövelő szolgáltatások listája került, mint az SSD tárolás, a PHP7 és az exkluzív A2 optimalizált WordPress alkalmazásuk. Az alkalmazás optimalizálja a WordPress webhelyet az Ön számára, így rengeteg időt takaríthat meg, és garantálja, hogy a lehető legnagyobb sebességet fogja elérni..

Noha a Swift-terv jó, amint van, javasoljuk a Turbo-tervet, ha megengedheti magának, hogy egy kissé beleboruljon. Ez hozzáférést biztosít a Turbo szerverekhez (20x gyorsabb, mint a szokásos szerverekhez)!

Erősen ajánlott webhely a régió számára (és azon túl is!)

Mi nem jó az A2 tárhelynél

 • Ha szerencsétlen, elég sokáig tarthat, amíg kapcsolódik az élő csevegőcsapathoz.

A2 tárhely akcióban

4. Exabiták

https://www.exabytes.my

exabájt

Világsebesség-pontszám

A+

Sebesség Ázsiában

74 ms

Ár (MYR)

269 ​​/ év

Főbb jellemzők

 • 50 GB lemezterület
 • 100 GB-os lemezátvitel
 • 99,5% Uptime Guar.
 • WordPress, Joomla
 • 24 × 7 e-mail támogatás

"Nagyon jó a malajziai közönség számára, de hiányzik a nagyobb házigazdák megbízhatósága."

Exabytes a legjobban értékelt helyi malajziai házigazda. A malajziai régióban található, magas a helyi sebesség szempontjából. Ideális, ha gyors és megfizethető internetes hostot akar egy ázsiai közönség számára.

99,5% -os rendelkezésre állással büszkélkedhet, ami nem olyan magas, mint általában ajánljuk, de mégis tiszteletreméltó.

Az Exabytes a WordPress számára lett optimalizálva, és egy kattintással telepíthető, így az új belépők számára egyszerű.

Mi nem jó az Exabytes-szel?

 • Az állásidő-garancia alacsonyabb, mint a 99,8% -os referenciaérték.
 • Nem olyan gyorsan globálisan.

5. Inmotion tárhely

https://www.inmotionhosting.com

Inmotion tárhely

Világsebesség-pontszám

A+

Sebesség Ázsiában

147 ms

Ár (MYR)

215 / év

Főbb jellemzők

 • Ingyenes domain név
 • Max Speed ​​Zones ™
 • Korlátlan transzfer
 • SSH hozzáférés
 • 24 × 7 amerikai támogatás

"Az Inmotion egy másik hatalmas globális webgazda. Valójában az Inmotion szolgáltatást használom saját webhelyeim üzemeltetésére."

Ha globális közönségre törekszel, ez az egyik leggyorsabb házigazda. A + pontszámot kap az egész világon.

Ázsiában 147 ms-os sebességgel nem a leggyorsabb házigazda a malajziai közönség számára, de továbbra is a Google 200 ms-os iránymutatásain belül van.

Korlátlan tárolással és sávszélességgel rendelkezik, így soha nem fog fizetni több forrást. Ezenkívül garantálja az üzemidő 99,9% -át, és minden nap biztonsági másolatot készít az adatokról.

Ügyfélszolgálatuk szintén remek. A 24/7-es telefonos támogatásért független A + besorolást kapott.

Mi nem jó az Inmotion Hosting szolgáltatással

 • Kissé lassabb reakcióidő Ázsiában, néhány házigazdához képest.

6. ServerFreak

https://www.web-hosting.net.my

ServerFreak

Világsebesség-pontszám

B

Sebesség Ázsiában

78 ms

Ár (MYR)

299 / év

Főbb jellemzők

 • 25 GB lemezterület
 • 100 GB-os lemezátvitel
 • 99% Uptime Guar.
 • 1 Ingyenes domain
 • 340+ Script

"Egy másik gyors és megfizethető malajziai webtárhely."

A ServerFreak a második helyi malajziai webhelyünk a listán. Ez csak egy töredékkel lassabb, mint a malajziai régió Exabytes-é, és a B-ra esik az egész világon.

A ServerFreak garantálja az üzemidő 99% -át. Ez ismét alacsonyabb, mint a referenciaérték, de nem okoz túl sok megszakítást. Míg a ServerFreak valamivel drágább, mint az Exabytes, 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kap, ami praktikus.

Mi nem jó a ServerFreak-rel

 • Az állásidő-garancia alacsonyabb, mint a referenciaérték 99,8%.
 • Lassabb a világ többi részén, mint a legtöbb nagyobb házigazda.

7. Shinjiru

https://www.shinjiru.com.my

Shinjiru

Világsebesség-pontszám

B

Sebesség Ázsiában

113 ms

Ár (MYR)

265 / év

Főbb jellemzők

 • 100 GB lemezterület
 • Nem mérlegelt transzfer
 • 1 Gbps Anti-DDoS védelem
 • R1Soft biztonsági mentés
 • Bitcoin elfogadva

"Biztonságos, névtelen webgazda viszonylag alacsony költséggel."

Shinjiru egy szilárd helyi malajziai webtárhely. Jó tárterülettel és sávszélességgel, valamint megfelelő sebességgel jön az ázsiai régióban és világszerte.

De Shinjiru egyedi értékesítési pontja a magánélet és a titoktartás. Valójában névtelenül beállíthatja a web hostot, hogy extra biztonságot nyújthasson. A Bitcoin segítségével is fizethet.

Mi nem jó Shinjiru-val

 • Malajziában nem olyan gyorsan, mint a többi helyi házigazda.

8. Sempoi tárhely

https://www.sempoihosting.com

Sempoi tárhely

Világsebesség-pontszám

A

Sebesség Ázsiában

226 ms

Ár (MYR)

500 / év

Főbb jellemzők

 • 10 GB-os lemezterület
 • 100 GB átvitel
 • Korlátlan domain
 • cPanel & Softaculous
 • Napi biztonsági mentés

"Malajziai internetes házigazda, amely nagyszerű, ha amerikai vagy globális közönsége van."

A Sempoi méltó választás, ha webhelyének világszerte közönsége van. A világszerte A-értéket kap, és különösen gyors az Egyesült Államokban.

De kérjük, vegye figyelembe, hogy a Sempoi szerverei Kanadában találhatók (a mintás webhelyeinken végzett teszteink szerint). Tehát ha webhelyének csak malajziai közönsége van, ez nem nagyszerű választás. A válaszok ideje a malajziai régióban lassabb, mint a listán szereplő összes többinél. 226 ms-on kívül esik a Google 200 ms-os referenciaértékein.

Mi nem jó Sempoival?

 • Rossz válaszidő a malajziai közönség számára.
 • Drágább, mint a listán szereplő sok más tervnél.

Ítélet

Ha olyan webhelyet keres, amely kezelni fogja a világ minden tájáról érkező forgalmat, válassza a SiteGround lehetőséget. Ez egy megalapozott, globális házigazda, kifogástalan üzemidővel és gyors válaszidővel a bolygó egész területén.

A még gyorsabb malajziai sebesség érdekében válassza a szingapúri adatbázist, amikor feliratkozik a SiteGround-re (a rendszer felszólítja a hely kiválasztására)..

És ha újabb pillantást szeretne kapni az öt legnagyobb malajziai webgazda számára, íme itt a praktikus táblázat:

A sebesség besorolása

AVG. SÜTÉS Ázsiaban

ÁR (MYR / ÉV)

SiteGround

A+

56 ms

213,30

Hostinger

A+

89 ms

168,60

A2 tárhely

A+

71 ms

190,92

exabájt

B

74 ms

269

A házigazda vadászat trükkös üzlet, ezért ha további kérdése van, kérjük, bátran küldjön üzenetet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map