De 11 højeste konvertering af tilmeldingsformularer (The Definitive Email Marketing Guide Del 1)

At oprette en e-mail-liste er den mest vigtige ting, du kan gøre for din online forretning.


Jeg siger ikke det let. Når alt kommer til alt ved jeg, hvor vigtige sociale medier, SEO og andre digitale marketingtricks kan være.

Men ingen af ​​dem kommer tæt på e-mail-kraften.

De højeste konvertering af tilmeldingsformularer

E-mail-marketing vender tilbage $ 38 for hver $ 1 brugt. Det kører 174% flere konverteringer end sociale medier og skaber 40 gange flere kunder end Facebook og Twitter tilsammen.

Det skal være din at samle e-mail-adresser og konvertere abonnenter nummer et prioriteret. Men det er ikke let.

Hvordan kommer du i gang? Hvordan overtaler du folk til at aflevere deres e-mail-adresse? Og hvordan bruger du det til at sælge produkter? Denne serie fører dig gennem hele processen fra at fange så mange e-mails som muligt til at negle din emnelinje.

Inden vi kommer i gang, er her to vigtige kilder til baggrundslæsning:

En mailchimp-tutorial til at styre dem alle – Dette forklarer mekanikken ved at oprette en e-mail-liste og sende dit første nyhedsbrev.

Sådan opretter du en uimodståelig blymagnet – En ‘blymagnet’ er den fortryllende gave, du vil tilbyde i bytte for en e-mail-adresse. Det kan være en e-bog, en rapport eller en gratis prøveversion. Du har brug for en dejlig til at lokke i mange abonnenter.

Med denne info låst inde, lad os starte med det vigtigste trin: opbygning af din e-mail-liste. I del 1 viser jeg dig de mest effektive tilmeldingsformularer derude, og hvor du kan placere dem på dit websted for ultimativ konverteringskraft.

Lad os hoppe lige ind.

Afhentning af vores definitive e-mail-marketingvejledning

 • Del 1: De 11 højeste konverteringsformularer til konvertering
 • Del 2: Opdatering af indhold – den hurtigste måde til flere abonnenter
 • Del 3: Øg engagement & indtægter med en e-mail-velkomstserie
 • Del 4: 19 enkle tricks for at få en 40% open open rate
 • Del 5: Den perfekte emnelinje: 18 tricks til at sømme det
 • Del 6: Fungerer din e-mail-marketing? 14 vigtige målinger at måle

1. Pop-up til Lightbox

Jeg begynder med den mest kontroversielle mulighed: pop-up-lightboxen. Hvis du hyppigt blogger digital marketing regelmæssigt, har du bestemt set en af ​​disse.

Lightbox-pop-up

Årsagen til at de konverterer så godt er, at det er umuligt at gå glip af dem. Resten af ​​skærmen bliver mørk, og tilmeldingsformen dominerer skærmen. 100% af dine besøgende ser det. Det fjerner alle mulige distraktioner og fokuserer besøgende på en ting: tilmelding.

Template Monster øgede angiveligt deres abonnenter med 600% da de begyndte at bruge en. Deres konverteringsfrekvens sprang fra 0,4% til 2,4%!

Pro tip: Pop-up-lightboxen er ikke altid effektiv. Det kan irritere nye besøgende, der ikke engang havde en chance for at læse dit indhold. Prøv at placere en timer på pop op-vinduet, så besøgende har mulighed for at gennemse først.

Sådan installeres det: OptinMonster er en af ​​mine foretrukne e-mail-capture-tjenester, og de hjælper dig med at designe og installere en lightbox-pop-up. MailChimp har også en lignende funktion.

2. Splash-siden, alias Feature Box

I lighed med pop-up-lightboxen dominerer en ‘splash page’ eller ‘funktionsboks’ hele skærmen og fokuserer besøgende på et enkelt mål. Igen ser du ofte dette på blogs med digital marketing. Det ser sådan ud:

Backlinko-splashside

Det overtager den øverste halvdel af skærmen fuldstændigt, så det er den første ting, som enhver besøgende ser. Typisk ruller du derefter ned for at finde indholdet herunder.

Et websted rapporterede om en 51,7% stigning hos abonnenter natten over ved hjælp af dette trick, så det fungerer bestemt. Det store spørgsmål er, om det kommer på bekostning af brugeroplevelse.

Nogle besøgende foretrækker at udforske dit websted og dit indhold, inden de indtaster en e-mail-adresse, så hold øje med din analyse for at se, om funktionsfeltet har nogen negativ indvirkning.

Sådan installeres det: PlugMatter har bygget et simpelt plugin, der ikke kræver nogen kodning for at implementere. De kan også prale af en 200% stigning i abonnenter, selvom jeg ikke har testet det personligt.

3. Tilmeldingsboksen til sidebjælken

Sidepanelet er det naturlige hjemsted for tilmeldingsformularen. Websteder har brugt denne placering i årevis. Og der er en god grund til det: det fungerer!

sidefelt tilmeldingsboks

Besøgende forventer at se det der, så hvis nogen ønsker at tilmelde sig, er det det første sted, de vil gå til.

Neil Patel – en af ​​de mest succesrige digitale marketingfolk på planeten – bruger FEM tilmeldingsformularer (eller tilmeldingslinks) i sin blogsidefelt.

Sådan installeres det: Hvis du bruger Mailchimp, gør de det lede dig gennem processen, og viser dig, hvordan du implementerer den nødvendige kode.

4. Tilslutningsboksen for exit-intention

Dette er en genial idé, der serverer en pop-up- eller splash-side lige før en besøgende går for at forlade din side. Det er en sidste-grøft påmindelse om at tilmelde dig, før de går.

udgangs hensigt tilbud

Det afbryder ikke brugeroplevelsen, fordi din bruger allerede forlader. Softwaren sporer markørens bevægelse og viser pop-up- eller splash-siden, ligesom din besøgende skal til at lukke fanen. Social Media Examiner brugte ‘exit-intention technology’ til at føje 95.000 abonnenter til deres liste.

Det er især nyttigt til e-handelswebsteder. Lad os sige, at din kunde har en indkøbsvogn fuld af produkter, men glemmer den og går til at forlade dit websted. En simpel pop-up kan minde dem og tilskynde dem til at tilmelde sig.

form for forsæt med udgang

Sådan installeres det: Igen, OptinMonster er en af ​​de bedste tjenester derude. Det er meget tilpasselig og super ligetil.

5. Rullefeltet

Indtil videre har vi set en masse ‘indgribende’ modeller. Pop-ups og splash sider er magtfulde, men de kan have en negativ effekt på brugeroplevelsen.

Hvis du leder efter noget lidt mere subtilt, kan du prøve ‘rullefeltet’ eller ‘glide ind’. Det er en mindre pop-up, der glider til visning, normalt i nederste højre hjørne af skærmen. Det skjuler ikke indholdet eller afbryder brugeroplevelsen.

Rullefelt

Endnu bedre kan du planlægge at boksen glider ind, når den besøgende har rullet en bestemt afstand ned på skærmen. Det venter, indtil en besøgende viser interesse for dit websted, når de er halvvejs gennem en blog eller indholdsside. På det tidspunkt kan en besøgende være overbevist nok til at tilmelde sig.

Sådan installeres det: Det SumoMe-app er et enkelt og pænt plugin, der fungerer godt.

6. En skræddersyet destinationsside

Alle ovennævnte tricks bruger tilmeldingsformularer, der flyder ind og omkring dit hovedwebsted eller indhold. Men hvad med at oprette en hel destinationsside dedikeret til at fange e-mails?

Landingsside

Jeg kan godt lide at bruge Facebook-annoncer til at føre masser af trafik til en destinationsside. På den side opretter jeg overbevisende indhold, der inspirerer og overbeviser folk til at indsende deres e-mail-adresse.

Startsider er deres egen videnskab, så tjek min guide til optimering af destinationssiden for at lære, hvordan du øger konverteringer.

Sådan installeres det: Leadpages er den bedste oprettelse af destinationssiden, men du kan også bruge en gratis destinationsside plugin på WordPress.

7. Efter et blogindlæg

Du kan huske, at jeg for nylig skrev en artikel om, hvordan ingen virkelig læser online. Faktisk klarer mindre end 20% af folk sig til slutningen af ​​et blogindlæg … Så hvorfor skulle jeg foreslå at lægge en tilmeldingsformular der?

Nå, de få mennesker, der gør det til slutningen af ​​dit blogindlæg, er superengagerede. De læser hvert ord lige til slutningen. Det er en, du bestemt ønsker på din e-mail-liste! Og det er nogen, der er meget mere tilbøjelige til at abonnere – de nød tydeligvis dit indhold.

Som denne graf (høflighed af Slate.com) viser, at det meste af dit websteds engagement (dvs. tidsforbrug til læsning, klik, tilmeldinger osv.) sker under folden. Der er muligvis færre besøgende i dette område, men de der gør det er meget mere aktive og derfor mere tilbøjelige til at abonnere. Sørg for at give dem chancen.

Forlovelsesvarmekort

Sådan installeres det: De mest enkle tilmeldingsformularer fungerer her. MailChimp, AWeber og alle de bedste e-mail-udbydere leder dig gennem processen.

8. En ‘indholdsopgradering’ under blogindlægget

Opdateringen af ​​”indhold” er sandsynligvis den nyeste form for e-mail-indspilning, der flyder rundt om den digitale marketingblogosfære. Det er også en af ​​de mest magtfulde derude.

Backlink regner med dem øgede deres konverteringsfrekvens med 785% med dette ene lille trick. Så hvordan fungerer det?

Det er simpelthen en ‘opgradering’, der er skræddersyet til et specifikt blogindlæg eller et stykke indhold. Sådan ser det ud i naturen:

indholdsopgradering

Dette er et øjeblik, jeg bruger på Bitcatcha i et blogindlæg om landingssider. Bemærk, hvordan den ‘blymagnet’, jeg tilbyder, er yderst specifik for det, der findes i blogindlægget. Det ‘opgraderer’ indholdet.

Det er mere specifikt end f.eks. En e-bog eller rapport, så det er meget mere sandsynligt, at besøgende henter den og abonnerer. Du kan oprette fem eller seks af disse mindre ‘opgraderinger’ og placere dem på dine toppresterende blogindlæg.

Det er ikke påtrængende, det er meget relevant for det, du læser, og det giver ekstra værdi.

Sådan installeres det: Denne er lidt vanskeligere at konfigurere, hvorfor ‘del 2′ i denne serie fokuserer specifikt på opsætningen af ​​’indholdsopgradering’.

9. Hello Bar

‘Hello Bar’ er et smukt lille design, der til enhver tid flyder øverst på dit websted. Det giver en konstant påmindelse om at abonnere, uanset hvor besøgende er på dit websted.

hej bar

Derek Halpern på Social Triggers fanget 1.000 ekstra e-mails på 30 dage ved hjælp af denne ene plugin. Det smukke ved det er, at det ikke er påtrængende eller invasivt. Det er bare der for dine besøgende, når de er klar til at forpligte sig.

Pro tip: Konverteringsfrekvensen for Hellobar er meget afhængig af den kopi, du bruger. Der er kun en lille plads at lege med, så vælg din ordlyd omhyggeligt, og test, test, test, indtil du finder den højeste konverteringsindstilling.

Sådan installeres det: Start ved Hellobar.com og følg trinnene for at installere det.

10. ‘Indholdsporten’

Dette trick er en risikabel manøvre, men det er stadig værd at tjekke ud. ‘Indholdsporten’ skjuler dine blogs eller videoer bag en tilmeldingsformular. Med andre ord kan besøgende ikke få adgang til den, før de afleverer deres e-mail-adresse.

Content Gate i NYTimes

Det bruges af nogle af de større navne i udgivelsen, som The New York Times og Financial Times. Disse sider giver dig ofte mulighed for at læse fire eller fem artikler, inden du smækker døren. På det tidspunkt håber webstedet, at du er tilstrækkelig fascineret til at indtaste din e-mail-adresse.

Mens det fungerer for de største sider, skal du være forsigtig med at bruge denne teknik for stærkt på dit eget websted. Det kan have den modsatte effekt og blot køre besøgende væk.

Pro tip: Prøv at bruge en ‘indholdsport’ til dit allerbedste, premium-indhold, som adgang til artikler i lang form, videoer eller rapporter. Få brugeren til at føle, at de får en oplevelse bag kulisserne.

Sådan installeres det: En plugin kaldet ‘Før og efterGiver dig mulighed for at skjule indhold bag en ‘gate’.

11. Yderligere steder til tilmelding af e-mail

Din ‘Om’ side er sandsynligvis en af ​​dine mest populære ‘stedsegrønne’ sider. Tjek din analyse og se selv. Der kommer tusinder af nye besøgende for at finde ud af mere om dig, så det er den perfekte mulighed for at fange nogle e-mails.

Med nogle smarte ordlyd, et fantastisk billede og en overbevisende ‘blymagnet’, får du nysgerrige nye besøgende her hver gang.

Et andet godt sted er din sidefod. Kun dine mest engagerede og fascinerede besøgende finder sig ved sidefoden. Folk vil instinktivt rulle her for at finde ud af mere information. Dette er mennesker, du vil fange, så gå ikke glip af muligheden!

Disse vil ikke være dine højeste konverterende tilmeldingspladser, men du vil feje et par strejfere, og hver lille tæller!

Men stop ikke bare på dit websted. Tænke ud af boksen. Placer tilmeldingsformularer eller links på dine sociale medieplatforme, og tilføj en til din e-mail-signatur.

Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn er alle områder med høj trafik, der kan tilføje hundreder af abonnenter til din liste. Og tænk bare på, hvor mange e-mails du sender en dag med din underskrift i. Gå ikke glip af disse muligheder.

Sådan installeres det: Tilføj enkle links i din signatur og sociale medier bios og brug en enkel MailChimp form til din sidefod og ‘om’ sider.

Det bringer os til slutningen af ​​del 1, folkens. Nu ved du nøjagtigt, hvilke tilmeldingsformularer du skal bruge på dit websted, og hvor du skal placere dem.

Eksperimenter med de forskellige muligheder, og find de højeste konverteringsløsninger til dig.

I den anden del af vores serie går vi i dybden med en af ​​de mest effektive teknikker – indholdsopdateringer – den hurtigste måde til flere abonnenter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map