Els 3 millors constructors de llocs web 2020 (amb la velocitat del lloc provada!)

Els creadors de llocs web són eines extremadament útils, ja que permeten que aquells amb poca o cap experiència tècnica tinguin la possibilitat de construir els seus propis llocs web. Es pot fer de manera ràpida i senzilla amb un esforç tan petit com utilitzar un processador de textos.


Per als malesians, un punt molt bo és que els preus solen ser poc més del que pagaries per allotjament web en primer lloc.

Contents

Superació de la localització

El principal obstacle que cal superar per als propietaris de llocs web de Malàisia és superar la mentalitat de la localització. Un cop superada la barrera de la frontera, descobrireu que hi ha milers d’opcions d’allotjament web disponibles a tot el món, que ofereixen productes millors, més ràpids o fins i tot més barats que el que trobeu a nivell local..

De la mateixa manera, el món dels creadors de llocs web té avui el seu propi conjunt de reptes.

En el passat, moltes persones les utilitzaven per crear llocs web ràpidament. Però avui en dia el repte ha avançat més cap al front de comerç electrònic. Gràcies a l’era del digital, el comerç sense fronteres està en auge i fins i tot les petites empreses poden competir en l’escenari internacional.

En lloc de gastar en la subcontractació, les petites empreses tenen l’opció d’ampliar les seves capacitats per si soles, gràcies a eines com ara comerç electrònic habilitat per a creadors de llocs web. Ara no només podeu crear llocs web, sinó convertir-los en botigues en línia completes, en alguns casos fins i tot amb un control complet d’inventaris.

Tenint en compte això, saps quines són les teves necessitats i quines estan disponibles per a tu en l’àmbit global? Hi ha molts factors que haureu de tenir en compte, que van des del preu fins a totes les funcions úniques.

Treballant al capdavant The Ringgit de Malàisia

Realment no hi ha una manera de dir-ho bé, sinó que és simplement un fet que vivim a Malàisia i transaccionem a Ringgit. El Ringgit és bastant feble respecte al dòlar nord-americà i mentalment, quan fem una conversió, el preu final dels serveis a l’estranger ens frega a molts de nosaltres..

Tanmateix, quant a llocs web, especialment llocs web construïts amb finalitat comercial, recordeu que també podeu ampliar el vostre negoci fora de les nostres fronteres. Treballant i guanyant monedes a l’estranger, bàsicament, podem negar el difícil tipus de conversió i, en canvi, tirar dòlars nord-americans.

Desafiar la disponibilitat de recursos locals

Hi ha diverses empreses locals d’allotjament web centrades en el negoci aquí, però no hi ha una entitat real que proporcioni un creador de llocs web personalitzat per al mercat local. Sí, algunes empreses com Exabytes ofereixen creadors de llocs web, però si els heu provat comparativament, la majoria es quedaran.

Els constructors de llocs web són costosos de dissenyar i han de provar-se de forma extensiva. Per això, a menys que es venin de forma global, el cost esdevé massa prohibitiu per a qualsevol suport del mercat nacional.

També hi ha més limitacions una vegada que ho construïu tot a nivell de país, sobretot si teniu en compte aspectes específics, com ara les regulacions d’habitatge de dades i els impostos específics del país. Per això, és millor treballar amb el rendiment i les característiques d’un soci global.

Desenvolupadors cars o no qualificats

Després d’haver supervisat el procés de desenvolupament de llocs web de diverses empreses, malauradament he estat massa conscient dels reptes. Des de milers d’autònoms que es dediquen a les seves empreses fins a empreses professionals de desenvolupament web que cobren taxes exorbitants, el vostre lloc web podria costar com a mínim RM300 fins a més de RM80.000, depenent de qui treballeu i de què necessiteu..

La part més dolorosa de tot això és que treballeu amb molt pocs coneixements disponibles de la comunitat de desenvolupadors. Trobar la forma adequada pot convertir-se en un repte i, al final, trobareu una mitja dotzena fins i tot simplement perquè pugueu dir que heu realitzat la vostra “diligència deguda” en cas que alguna cosa vagi malament..

En comptes de passar tot això amb múltiples signes d’interrogació a l’aire, per què no contemplar l’ús del poder d’un creador de llocs web? Sí, si el vostre sistema és massa complex, potser necessiteu ajuda, però molts constructors de llocs web tenen una elevada importància de la comunitat, és a dir, hi ha ajuda disponible.

També podreu tenir un control complet sobre els canvis en el procés de desenvolupament fàcilment, ja que tot és molt modular.

Opció més fàcil de bricolatge

Tot i que utilitzar WordPress i aconseguir el vostre propi allotjament pot ser una opció viable, els constructors de llocs web encara són una opció més fàcil. Dominar WordPress pot trigar una estona i els nombrosos plugins disponibles no són necessàriament de millor qualitat. Trobar el millor allotjament web serà un altre esforç que necessitarà temps, recerca i, per descomptat, diners.

Per al desenvolupament ràpid de llocs, encara no hi ha res que es compare amb la majoria d’aquests creadors de llocs web específics per a propòsits. És encara millor quan teniu en compte el fet que inclouen allotjament i, en general, totes les altres eines que necessiteu per crear ràpidament el vostre lloc web..

Els nostres principals tres creadors de llocs web per a Malàisia el 2020 són veterans del joc i han demostrat ser capaços de donar suport des de petits llocs individuals fins a comptes corporatius massius. Tot i això, abans de res, parlem de com classifiquem els llocs.

Com triem els millors constructors de llocs web per a Malàisia

millor Malàisia constructor de llocs web

El problema a l’hora d’avaluar els constructors de llocs web és que, tot i que la premissa bàsica de cadascun és la mateixa, tots tenen els seus punts focals. En general, els usuaris també tenen les seves pròpies necessitats específiques, per la qual cosa es tracta de tornar a les novetats bàsiques i és que té més sentit des del punt de vista de la utilitat.

Si parlem de bàsics, hi ha paràmetres generals que necessiten (o no) tots els creadors de llocs web que necessiten fins i tot posar el peu a la porta. Una vegada que es tingui en compte des del punt de vista de l’usuari, també es comprova la compatibilitat d’aquestes funcions amb els requisits globals, per exemple, la velocitat de mòbil.

Finalment, hi ha els “Extres notables” que solen marcar la diferència. Es tracta de funcions difícils de trobar en un altre lloc o que ajuden a una marca a destacar.

1. Velocitat

La velocitat és el punt de vida de qualsevol lloc web, des d’un bloc personal fins a una gran botiga en línia. Afecta tantes coses que simplement ha de ser un dels requisits clau en qualsevol host. Els creadors de llocs web no només us ajuden a crear els vostres llocs web, sinó que també actuen com la vostra plataforma d’allotjament, que afecta la velocitat del vostre lloc web.

2. Facilitat d’ús

Una eina només és útil com la seva capacitat de manejar. El creador de llocs web més potent del món no serveix de res si no és prou fàcil d’utilitzar per utilitzar-lo sense massa corba d’aprenentatge. L’ideal seria que ofereixi funcions principals en el desenvolupament de llocs web, però sigui tan senzill d’utilitzar que les instruccions no haurien de ser necessàries.

3. Suport mòbil

El món s’ha convertit en mòbils i fins i tot motors de cerca com Google es concentren més en l’amabilitat mòbil. Els creadors de llocs web haurien de ser capaços d’oferir la possibilitat de fer que el vostre lloc web sigui mòbil.

4. Funcions de comerç electrònic

Un dels elements més importants d’una botiga en línia és la capacitat de processar transaccions. Al cap i a la fi, sense ells no hi ha comerç electrònic real, oi? No obstant això, no tot el processament de transaccions és igual, i comporten diversos costos per al propietari del lloc.

5. Extres notables

No totes les necessitats del lloc són igualitàries i, com a tal, hi ha sovint funcions subtils i diferents que les distingeixen.

Amb això, repassem els 5 primers creadors de llocs web per a Malàisia del 2020.

Classificat: els 5 millors constructors de llocs web de Malàisia

Nota

 1. Tots els preus enumerats es basen en el preu de presentació del contracte de 12 mesos.
 2. Utilitzem un tipus d’intercanvi d’1 USD a 4,1 MYR per a tots els preus enumerats.

1. Wix

https://www.wix.com

Wix

Puntuació mundial de velocitat

A+

Qualificació global

Preu (MYR)

18.45 / dilluns

Característiques clau

 • Un munt de plantilles
 • Gran editor mòbil
 • Disponibilitat d’aplicacions extensa per a tercers
 • Molts extres útils

"Wix és agosarat, bonic i amb funcions, com hauria de ser un creador de llocs web moderns."

Informe de velocitat del servidor Wix

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
38 ms12 ms119 ms240 ms148 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
510 ms173 ms122 ms26 ms111 ms

Velocitat mitjana: 149,9 ms – Veure el resultat complet

 • Els llocs Wix són ràpids
 • Entre tots els creadors de llocs web que vaig revisar, Wix té de molt el millor rendiment de velocitat. És cert que aquesta no és la vostra consideració clau, però us suggeriria el contrari. Un cop hàgiu trobat un gran creador de llocs web, heu de poder allotjar-hi un lloc ràpid. Un lloc lent afectarà en última instància les vostres vendes d’alguna manera o altra.

 • Potent editor de mòbil
 • Com a creador de llocs web, Wix té una fantàstica interfície d’arrossegament, però on realment impressiona és el que anomena el seu editor mòbil. Els malaius simplement estan enamorats dels dispositius mòbils i també ho són tots els altres del món. L’editor de mòbils de Wix us permet modificar la versió per a mòbils del vostre lloc, fins que mostri un disseny diferent respecte al lloc complet. Això és molt útil i en el mercat actual és un punt de venda més destacat per a Wix.

 • El mercat de les aplicacions és molt útil
 • A més de les funcions estàndard que ofereix, Wix inclou un mercat que us permet fer totes les coses que podeu desitjar o necessitar. Afegiu-los o traieu-los per proporcionar-li diverses funcions al vostre lloc i trobareu que podeu tenir un negoci en línia molt àgil i pròsper..

 • Grans capacitats de màrqueting
 • La creació del vostre lloc només és la meitat del problema: com atraureu la gent cap a ell. Amb la gestió de SEO integrada al teixit de Wix, això soluciona una gran part del problema. El SEO és sovint un dels aspectes més difícils d’acollir un lloc al qual s’enfronten els nous propietaris, i fins i tot molts veterans. Amb Wix? Bé, només cal que feu clic al seu Wix SEO Wix i se us guiarà amb els passos perquè aquest funcioni.

L’inconvenient: el vostre lloc està enganxat amb Wix

Tenint en compte la importància de Wix, no és estrany que protegeixi gelosament els seus clients. Si heu creat el vostre lloc amb Wix, no podreu moure el vostre negoci en un altre lloc fàcilment. Wix no permet als clients exportar els seus llocs web, per la qual cosa es pot començar de nou o quedar-se a Wix.

Wix en acció

 • Llegiu la nostra ressenya a fons de Wix.

2. Shopify

https://www.shopify.com

Shopify

Puntuació mundial de velocitat

C+

Qualificació global

Preu (MYR)

118,90 / mes

Característiques clau

 • Eines de màrqueting sorprenents
 • Accediu a aplicacions de tercers
 • Ven en diverses plataformes
 • Suport comunitari

"Shopify és un comerç electrònic a punt per començar."

Quan es tracta de constructors de llocs web de comerç electrònic, Shopify és molt més que el vostre baixista mitjà. Amb suport a més de 600.000 comerciants actualment, Shopify ofereix una àmplia gamma d’eines especialment dissenyades tenint en compte les botigues en línia. La seva tecnologia de ràpida creació combinada amb aquestes eines ofereixen als clients una solució única per convertir-se en comerciant de comerç electrònic.

 • Gran experiència a bord
 • En lloc de simplement permetre’t capbussar-se en el joc de construcció de llocs a cegues, Shopify us guiarà des del principi. Oferint un procés intel·ligent de creació de llocs que us ajudarà responent a algunes preguntes, us permetrà treballar. Un cop hi esteu, podreu explorar totes les eines que tingueu a la vostra disposició.

 • Àmplia varietat d’aplicacions de tercers
 • Shopify us ofereix accés a moltes aplicacions de tercers que poden treballar amb la vostra botiga en línia. Tot i que els mateixos Shopify no els fan, estan homologats per a la seva utilització a la plataforma. Això significa que pot estendre molt fàcilment i fàcilment la funcionalitat de la vostra botiga en línia. Les seves aplicacions són àmplies i cobreixen tot, des de creadors de butlletins estàndards fins a gestionar intercanvis i / o devolucions.

 • Capacitat multiplataforma
 • Vendre en línia a través d’una botiga que posseeixes és una cosa, però n’hi ha prou? Gràcies a Shopify es pot vendre a través de diversos canals. Des del punt de venda fins a Facebook, poseu-vos en contacte amb clients com mai abans!

 • Combina en línia amb fora de línia
 • Per a aquells que ja venen a través de botigues de maó i morter, Shopify té una opció per simplement estendre aquest negoci en línia. La seva completa integració us ajuda a combinar el vostre inventari i controlar tots els vostres canals de venda a la vegada, fins i tot des de la botiga física.

  L’inconvenient: Massa car

  Per un punt de vista purament local, no ho puc negar: els preus de Shopify són molt difícils d’empassar. Tanmateix, les funcions que s’ofereixen aquí integren gran part del que hauríeu de pagar més per altres llocs i ho fa molt bé.

  Compra en acció

  • Llegiu la nostra crítica detallada de Shopify.

  3. Weebly

  https://www.weebly.com

  Weebly

  Puntuació mundial de velocitat

  A

  Qualificació global

  Preu (MYR)

  20,50 / mes

  Característiques clau

  • Arrossegueu & editor de caigudes
  • SEO integrat
  • Captura de plom
  • Marketplace de les aplicacions

  "Weebly és versàtil i està construït tenint en compte les necessitats del ràpid constructor de llocs."

  Weebly pot començar des de fins a 5 dòlars al mes, però hi ha una petita captura. Aquest preu no s’aplica als llocs de comerç electrònic. Si voleu administrar una botiga en línia, haureu de comprar a Weebly un dels seus plans a preus més elevats, que comencen a partir de 12 dòlars al mes..

  Informe de velocitat pesant

  EUA (W)
  EUA (E)
  Londres
  Singapur
  Sao Paulo
  12 ms55 ms152 ms174 ms181 ms
  Bangalore
  Sydney
  Japó
  Canadà
  Alemanya
  293 ms169 ms103 ms60 ms149 ms

  Velocitat mitjana: 134,8 ms – Veure el resultat complet

  • Un gran editor ple de funcions
  • Amb 35 plantilles estables, podeu començar ràpidament a Weebly. Aquest és un àmbit en el qual realment brilla aquest fabricant de llocs web. El terme “arrossegar i deixar anar” és molt literal i podeu utilitzar-ho per afegir gairebé qualsevol cosa al vostre lloc. Des de blocs de text simples fins a suports complexos rics: tot hi és.

  • Sensible i totalment mòbil
  • Com que la funció bàsica és la resposta mòbil dels seus llocs, dic que Weebly ha anat molt més enllà en aquest àmbit. A part d’un editor de mòbils, tenen una aplicació mòbil completa per beneficiar els seus usuaris també. L’aplicació és tan potent que pràcticament es pot construir el vostre lloc des del dispositiu mòbil.

  • Excel·lent centre d’aplicacions
  • Aquí és on surten els principiants dels creadors de llocs web i brillen campions com Weebly. No us ofereix només les seves pròpies funcions, sinó també les funcions d’una gran quantitat d’altres desenvolupadors. Amplieu la funcionalitat del vostre lloc amb eines addicionals que cobreixen un gran mercat de comerç electrònic. Hi ha tot, des d’analítiques simples fins a màrqueting avançat disponible.

  • Extres de bonificació
  • Els malaius simplement els encanten els regalets i això és el que ve amb cada pla Weebly. Tots els plans de pagament tenen un domini gratuït. També hi ha moltes aplicacions gratuïtes al seu App Marketplace que ofereixen funcions fantàstiques, com MarketGoo, que us proporciona informes gratuïts d’anàlisi de SEO al vostre lloc..

  L’inconvenient: la velocitat és una mica guanyadora

  Tot i que Weebly va assolir una bona valoració general en el nostre test de velocitat BitCatcha, ens va preocupar que els índexs de resposta siguin bons per als llocs dels Estats Units, però deixen d’allunyar-se. Per als llocs de Malàisia orientats al trànsit local això no és ideal, però si busqueu atendre el trànsit internacional, està bé.

  Weebly en acció

  • Llegiu la nostra ressenya a fons de Weebly.

  4. Espai

  https://www.squarespace.com/

  Espai d’espai

  Puntuació mundial de velocitat

  A

  Qualificació global

  Preu (MYR)

  49,20 / mes

  Característiques clau

  • Comerç electrònic amigable
  • Més de 60 plantilles de dissenyadors
  • Mobile optimitzat
  • Temes intercanviables en calent

  "Squarespeace té un preu adequat per a un mercat molt intermedi, però les seves capacitats s’estenen molt més enllà."

  Amb un punt de preu inicial de 12 dòlars mensuals, Squarespace certament no és el més barat d’aquesta llista. Tot i així, funciona excel·lentment i és un gran recurs per a algú que desitgi tot el que necessita per crear un lloc d’aspecte professional en un mateix lloc.

  Informe de velocitat del servidor de l’espai

  EUA (W)
  EUA (E)
  Londres
  Singapur
  Sao Paulo
  39 ms26 ms95 ms210 ms130 ms
  Bangalore
  Sydney
  Japó
  Canadà
  Alemanya
  306 ms248 ms151 ms45 ms89 ms

  Velocitat mitjana: 133,9 ms – Veure el resultat complet

  • Gran rendiment d’Àsia
  • Els malaisians estaran especialment contents d’aprendre que els llocs de Squarespace funcionen igual de des de qualsevol racó del planeta. Per descomptat, la velocitat era lleugerament més baixa que les proves dels servidors basats en Estats Units, però, a 151ms de Japó, no es pot esternudar res..

  • Excel·lents opcions d’inici
  • Una de les coses més atractives sobre els creadors de llocs web no és només la possibilitat de crear llocs amb menys esforç, sinó també començar ràpidament. Amb més de 60 plantilles de dissenyadors per començar, podeu apostar perquè arribareu al terreny que funciona amb Squarespace.

  • Arrossegueu i deixeu anar la bondat
  • Squarespace no només té aquesta interfície d’arrossegar i deixar anar com a clau per a una experiència de creació de llocs fluids, sinó que també podeu personalitzar la ubicació exacta dels elements. Això us proporciona un gran control sobre el vostre lloc web i és molt diferent dels creadors de llocs web que limiten les ubicacions dels vostres elements a alguns “blocs” predefinits.

  L’inconvenient: es paga de tot

  Tot i que podeu registrar-vos per un compte gratuït amb Squarespace, no hi ha cap dinar gratuït aquí. Tots els llocs que es creen s’han de convertir en comptes de pagament abans de poder començar a utilitzar aquests llocs. Si no us convertiu en un compte de pagament, el vostre lloc caducarà al cap d’un temps, deixant-lo inútil. També he esmentat que a partir de 12 dòlars al mes? Bastant una tarifa un cop l’hagueu convertit en Ringgit de Malàisia.

  Espai en acció

  • Llegiu la nostra ressenya a fons d’Espai.

  5. BoldGrid

  https://www.boldgrid.com

  BoldGrid

  Puntuació mundial de velocitat

  A+

  Qualificació global

  Preu (MYR)

  20,50 / mes

  Característiques clau

  • Arrossegueu & editor de caigudes
  • Creat per a WordPress
  • Funciona amb l’amfitrió del núvol
  • Mobile friendly

  "Els aficionats a WordPress ja es poden crear gràcies a BoldGrid i al seu paquet d’eines."

  La marca BoldGrid té una mica de marge al mercat de creadors de llocs web, però no ha estat una cosa que hagi topat activament amb el meu radar. Certament no ha aconseguit situar-se entre els cinc primers fabricants de llocs web quota de mercat.

  Informe de velocitat del servidor BoldGrid

  EUA (W)
  EUA (E)
  Londres
  Singapur
  Sao Paulo
  2 ms58 ms232 ms360 ms167 ms
  Bangalore
  Sydney
  Japó
  Canadà
  Alemanya
  279 ms160 ms114 ms73 ms149 ms

  Velocitat mitjana: 159,4 ms – Veure el resultat complet

  • Construït en WordPress
  • Quan es tracta de creadors de llocs web, els que he trobat fins ara són sistemes autònoms que inclouen allotjament com Wix o constructors de pàgines dedicades que es connecten a instal·lacions existents, com ara Elementor. BoldGrid està dissenyat per integrar-se amb WordPress, oferint-vos un creador de llocs web d’arrossegament amb accés complet a tot l’ecosistema de WordPress..

  • Funciona amb allotjament en núvol
  • Amb un preu de 5 dòlars al mes, BoldGrid ofereix un excel·lent preu de preu per als llocs web perquè funcionin ja que es basen en el núvol. Obteniu la vostra petita porció d’allotjament de núvol que ofereix un rendiment excel·lent per a preus més que competitius.

  • Llocs migrables
  • A diferència de Wix, que protegeix gelosament els seus secrets o altres constructors de llocs web de tercers, podeu allunyar el vostre lloc fàcilment de BoldGrid. Això es tradueix en el fet que fonamentalment s’han creat per a WordPress i funcionen de la mateixa manera.

  • Comptes gratuïts disponibles
  • De la mateixa manera que WordPress és gratuït, també ho és l’ús del bàsic creador de BoldGrid. De fet, podeu crear un lloc complet amb aquest compte Cloud sense cap inversió, excepte potser una mica del vostre temps. L’avantatge és que els comptes gratuïts no poden fer servir plugins premium i es veuen obligats a portar una mica de marca BoldGrid.

  L’inconvenient: Una mica complex

  Diria que BoldGrid encara ha de ser utilitzat per algú que estigui almenys poc familiaritzat amb WordPress. Com que funciona amb WordPress, els usuaris no estan aïllats d’altres necessitats del lloc com ara plugins, personalització de llocs i altres necessitats específiques de WordPress. La interfície de BoldGrid només és una petita part, la qual cosa pot ser difícil per a treballar amb els novells absoluts.

  Per quins creadors de llocs web he d’anar?

  Com he comentat anteriorment, el major obstacle a superar en el context dels llocs de Malàisia són les localitzacions. Sí, això significa ubicació i, per tant, preu. Sovint també tenim la temptació de treballar amb empreses locals perquè són accessibles a nosaltres.

  Cal superar-ho si hem de competir a l’escenari global. Treballar amb un soci remot, ja siguin una empresa aquí al país o fora de les nostres fronteres, no hauria de ser un repte. En el seu lloc, us insto a mirar el passat i a un canvi, comparar-los en termes de funcions i rendiment.

  El preu de les empreses en línia també sol estar en dòlars americans i això no és fantàstic per a nosaltres a causa del tipus de conversió a Ringgit de Malàisia. Tanmateix, recordeu que també vendrem internacionalment i guanyarem en els mateixos dòlars americans. Això ha d’ajudar a reduir una mica la bretxa.

  En definitiva, guanyar aquests dòlars significa que competiu amb tots els altres del món: velocitat, funcionalitat, accés i mil punts més. Trobeu un bon soci que ho pugui fer amb vosaltres i netegeu el camí cap a un negoci amb èxit.

  Anem a recopilar les nostres 3 millors opcions d’amfitrió per a llocs web de Malàisia:

  VELOCITAT

  EMMAGATZEMATGE

  PREU (MYR / MO)

  Wix

  A+

  500MB

  18.45

  Shopify

  C+

  Il·limitat

  118,90

  Weebly

  A

  500MB

  20.50

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map