3-те най-добри строители на уебсайтове 2020 Класирана – (Тествана скорост на сайта!)

Създателите на уебсайтове са изключително полезни инструменти, тъй като позволяват на тези, които нямат технически познания, шанс да създадат свои собствени уебсайтове. Това може да се направи бързо и лесно с толкова малко усилия, колкото използването на текстов процесор.


За малайзийците особено добра бонус точка е, че цените обикновено са малко повече от това, което бихте платили за уеб хостинг на първо място.

Contents

Преодоляване на локализацията

Най-голямата пречка за преодоляване на малайзийските собственици на уебсайтове е преодоляването на мисленето на локализацията. След като преминете граничната бариера, ще откриете, че има хиляди опции за уеб хостинг, достъпни по целия свят – предлагайки продукти, които са по-добри, по-бързи или дори по-евтини от това, което намирате на местно ниво.

По същия начин светът на създателите на уебсайтове днес има свой набор от предизвикателства.

В миналото много хора ги използваха за бързо изграждане на уебсайтове. И все пак днес оспорваните се насочиха повече към фронта на електронната търговия. Благодарение на възрастта на дигиталната търговия, без граници е бумът и дори малките предприятия могат да се конкурират на международната сцена.

Вместо да харчат за аутсорсинг, малкият бизнес има възможност да разшири възможностите си самостоятелно – благодарение на инструменти като създателите на уебсайтове с активирана електронна търговия. Сега можете не само да създавате уебсайтове, но да ги превръщате в пълноценни онлайн магазини, в някои случаи дори и с пълен контрол на инвентара.

Имайки предвид това, знаете ли какви са вашите нужди, както и какви са на разположение за вас на глобалната сцена? Има много фактори, които може да се наложи да вземете предвид, вариращи от цена до уникални функции.

Работещо минало Малайзийският ринггит

Всъщност няма начин да се каже това хубаво, но просто е факт, че живеем в Малайзия и си правим сделки в Ринггит. Ringgit е доста слаб спрямо щатския долар и психически, когато правим конверсия, крайната цена на задграничните услуги изроди много от нас.

Но по отношение на уебсайтовете, особено на уебсайтовете, създадени с търговска цел, не забравяйте, че можете също да разширите бизнеса си извън нашите граници. Като работим и печелим отвъдморски валути, ние можем по принцип да отречем трудния курс на конверсия и вместо това да изтеглим щатски долари.

Предизвикателство за наличието на местни ресурси

Има няколко местни уеб хостинг компании, които са фокусирани върху бизнеса тук, но няма реално образувание, което да осигурява персонализиран уебсайт за създаване на местни пазари. Да, някои компании като Exabytes предлагат съставител на уебсайтове, но ако някога сте изпробвали тези сравнително, повечето са по-кратки.

Създателите на уебсайтове са скъпи за проектиране и трябва да бъдат тествани задълбочено. Поради това, освен ако не бъдат продадени на глобална основа, разходите стават твърде прекомерни за поддръжка на всеки един отделен пазар.

Има и повече ограничения, след като изградите всичко до ниво на държава, особено ако обмисляте специфики като регламентиране на жилищата за данни и специфични за отделните държави данъци. Поради това е по-добре да се работи с представянето и характеристиките на глобален партньор.

Скъпи или неквалифицирани разработчици

След като наблюдавах процеса на разработване на уебсайтове на няколко компании тук, за съжаление станах твърде наясно с предизвикателствата. От хиляди фрийлансъри, които търсят своите стоки до професионални компании за уеб разработки, които таксуват прекомерни такси, вашият уебсайт може да струва по-малко от може би RM300 чак до над 80 000 RM, в зависимост от това с кого работите и от какво се нуждаете.

Най-болезнената част от всичко това е, че работите с много малко налични познания на общността на разработчиците. Намирането на подходящото приспособление може да се превърне в предизвикателство и в края на деня се срещате с дори половин дузина, така че да можете да кажете, че сте изпълнили „дължимата си проверка“, в случай че нещо се обърка.

Вместо да преминете през всичко това с множество въпросителни във въздуха, защо да не обмислите използването на силата на създателя на уебсайт? Да, ако системата ви е прекалено сложна, може да се нуждаете от помощ, но много създатели на уебсайтове са силно управлявани от общността, което означава, че има помощ.

Освен това ще можете да имате пълен контрол над всички промени в процеса на разработка лесно, тъй като всичко е много модулно.

Най-лесната опция за направете сам

Въпреки че използването на WordPress и получаването на собствен хостинг може да бъде жизнеспособна опция, създателите на уебсайтове все още са по-лесен вариант. Овладяването на WordPress може да отнеме известно време и множеството налични плъгини не са непременно най-доброто качество. Намирането на най-добрия уеб хостинг ще бъде още едно начинание, което ще отнеме време, изследвания и, разбира се, пари.

За бързото разработване на сайтове все още няма нищо, което да се сравнява с повечето от тези специалисти за създаване на уебсайтове. Става още по-добре, когато вземете предвид факта, че те идват с хостинг и като цяло всички останали инструменти, които ще ви трябва за бързо изграждане на уебсайта ви.

Най-добрите ни три разработчици на уебсайтове за Малайзия през 2020 г. са ветерани в играта и са доказали, че могат да поддържат всичко от отделни малки сайтове до масивни корпоративни акаунти. Преди всичко друго, нека обсъдим как класираме сайтовете.

Как избираме най-добрите строители на уебсайтове за Малайзия

най-добрият уебсайт Малайзия

Проблемът с оценката на създателите на уебсайтове е, че въпреки че основната предпоставка за всеки е една и съща, всички те имат свои собствени фокусни точки. По принцип потребителите имат и свои специфични нужди, така че е по-въпрос да се върнем към основите и какво има по-голям смисъл от гледна точка на полезността.

Ако се върнем към основите, има общи параметри, от които (харесва или не) всички строители на уебсайтове се нуждаят, за да влязат дори крака си във вратата. След като това се вземе предвид от гледна точка на потребителя, ние също така оценяваме колко съвместими са тези функции с глобални изисквания, например мобилна скорост.

И накрая, има „забележителните екстри“, които са склонни да играят ключова разлика. Това са функции, които е трудно да се намерят другаде или по друг начин помагат на марката да се открои.

1. Скорост

Скоростта е жизнената сила на всеки уебсайт, от личен блог до масивен онлайн магазин. То засяга толкова много неща, че просто трябва да бъде едно от основните изисквания във всеки хост. Създателите на уебсайтове не само ви помагат да създавате вашите уебсайтове, но и действат като вашата хостинг платформа – влияят върху скоростта на вашия уеб сайт.

2. Лесна употреба

Инструментът е толкова полезен, колкото и способността му да се притежава. Най-мощният създател на уебсайтове в света е безполезен, ако не е достатъчно удобен за използване, за да се използва без прекалено голяма крива на обучение. В идеалния случай той трябва да предлага основни функции в разработването на уебсайтове, но да бъде толкова лесен за използване, че инструкциите не трябва да са необходими.

3. Мобилна поддръжка

Светът е мобилен и дори търсачки като Google поставят по-голям фокус върху мобилността. Създателите на уебсайтове трябва най-малкото да могат да ви предложат възможността да направите уебсайта си мобилен.

4. Функции за електронна търговия

Един от най-важните елементи на един онлайн магазин е възможността за обработка на транзакции. В крайна сметка без тях няма истинска електронна търговия, нали? И все пак не цялата обработка на транзакции е еднаква и те идват на различни разходи за собственика на сайта.

5. Забележителни екстри

Не всички нужди на сайта са равни и като такива често има коренно различни функции, които човек предлага над друг, които го отличават.

С това, нека да разгледаме топ 5 на строителите на уебсайтове за Малайзия от 2020 г..

Класиран: 5-те най-добри строители на уебсайтове за малайзийци

Забележка

 1. Всички изброени цени са базирани на въвеждаща цена на 12-месечен договор.
 2. Използваме валутен курс от 1 USD до 4,1 MYR за всички изброени цени.

1. Wix

https://www.wix.com

Wix

Световна скоростна оценка

А+

Обща класация

Цена (MYR)

18.45 / месец

Основни функции

 • Много шаблони
 • Страхотен мобилен редактор
 • Широка наличност на приложения на трети страни
 • Много полезни екстри

"Wix е смел, красив и с много функции – точно това, което трябва да бъде съвременният създател на уебсайтове."

Доклад за скоростта на сървъра на Wix

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло
38 мс12 ms119 мс240 мс148 мс
Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия
510 ms173 мс122 мс26 ms111 ms

Средна скорост: 149,9 ms – Вижте пълния резултат

 • Wix сайтовете са бързи
 • Сред всички създатели на уебсайтове, които разгледах, Wix има най-добрите скоростни показатели сред тях. Вярно, това може да не е вашето основно внимание, но бих предложил друго. След като намерите страхотен създател на уебсайтове – трябва да можете да хоствате бърз сайт там. Бавният сайт в крайна сметка ще се отрази по някакъв или друг начин на вашите продажби.

 • Мощен мобилен редактор
 • Като строител на уебсайтове, Wix има фантастичен интерфейс за плъзгане и пускане, но там, където наистина впечатлява, е това, което нарича неговият мобилен редактор. Малайзийците просто са влюбени в мобилните устройства и така са и всички останали по света. Мобилният редактор на Wix ви позволява да променяте мобилната версия на вашия сайт – точно до това да показва различно оформление в сравнение с пълния сайт. Това е много полезно и на днешния пазар е най-добрата точка за продажба на Wix.

 • Пазарът на приложения е много полезен
 • Освен стандартните функции, които предлага, Wix се предлага с пазар, който ви позволява да правите всички неща, които може да искате или имате нужда. Добавете или премахнете ги, за да дадете на сайта си различни функции и ще установите, че можете да имате много пъргав и процъфтяващ онлайн бизнес.

 • Страхотни маркетингови възможности
 • Изграждането на вашия сайт е само половината от проблема – как ще привлечете хората към него. Със SEO Management, вграден в тъканта на Wix, това решава голяма част от проблема. SEO често е един от най-трудните аспекти на хостинг на сайт, с който се сблъскват новите собственици – и дори много ветерани. С Wix? Е, просто кликнете върху Wix SEO Wix и ще се ръководите от стъпките, за да го направите.

The Downside: Вашият сайт е заседнал с Wix

Като се има предвид колко мощен е Wix, не е изненадващо, че той ревностно охранява клиентите си. Ако сте създали вашия сайт с Wix, не можете да преместите бизнеса си на друго място лесно. Wix не позволява на клиентите да експортират своите уебсайтове, така че по същество или стартирате наново, или останете с Wix.

Wix в действие

 • Прочетете нашия задълбочен преглед на Wix.

2. Шофирайте

https://www.shopify.com

Shopify

Световна скоростна оценка

° С+

Обща класация

Цена (MYR)

118.90 / мес

Основни функции

 • Невероятни маркетингови инструменти
 • Достъп до приложения на трети страни
 • Продайте на множество платформи
 • Подкрепа на Общността

"Повече за онлайн магазина, отколкото само за обикновените уебсайтове, Shopify е електронната търговия, готова за работа."

Когато става въпрос за строителите на уебсайтове за електронна търговия, Shopify е много повече от средната ви мечка. Подкрепяйки над 600 000 търговци днес, Shopify предлага широка гама от инструменти, които са специално проектирани с оглед на онлайн магазините. Бързо изградената му технология, комбинирана с тези инструменти, предлага на клиентите едно гише решение да станат търговец на електронна търговия.

 • Страхотно преживяване на борда
 • Вместо да ви оставя да се гмурнете в играта за изграждане на сайтове на сляпо, Shopify ви води вдясно от самото начало. Предлагайки интелигентен процес за изграждане на сайт, на който помагате, като отговорите на няколко въпроса, ви дава нещо за работа. След като сте там, тогава можете да разгледате всички инструменти, които има за вашето свободно време.

 • Голямо разнообразие от приложения на трети страни
 • Shopify ви дава достъп до много приложения на трети страни, които могат да работят с вашия онлайн магазин. Въпреки че не са направени от Shopify себе си, те са одобрени за използване в платформата. Това означава, че можете много бързо и лесно да разширите функционалността на вашия онлайн магазин. Приложенията им са изчерпателни и обхващат всичко – от стандартните създатели на бюлетини до управлението на борсите и / или връщанията.

 • Възможност за крос-платформа
 • Да продавате онлайн чрез магазин, който притежавате, е едно, но достатъчно ли е? Благодарение на Shopify можете да продавате чрез множество канали. От точка на продажби чак до Facebook, достигнете до клиенти като никога досега!

 • Комбинирайте онлайн с офлайн
 • За тези, които вече продават чрез магазини за тухли и хоросани, Shopify има опция за вас просто да разширите този бизнес онлайн. Пълната им възможност за интеграция ви помага да обедините инвентара си и да контролирате всичките си канали за продажба едновременно – дори от физическия магазин.

  Надолу: Прекалено скъпо

  От чисто локална гледна точка не мога да отрека това – цените на Shopify са много трудни за преглъщане. Предлаганите тук функции обаче интегрират голяма част от това, което би трябвало да доплатите за друго място и го прави много добре.

  Шофирайте в действие

  • Прочетете нашето задълбочено ревю на Shopify.

  3. Weebly

  https://www.weebly.com

  Weebly

  Световна скоростна оценка

  А

  Обща класация

  Цена (MYR)

  20.50 / месец

  Основни функции

  • влача & спад редактор
  • Интегрирано SEO
  • Оловно улавяне
  • Пазар на приложения

  "Weebly е универсален и изграден с оглед на нуждите на бързия строител на сайтове."

  Weebly може да започне от 5 долара на месец, но има малък улов. Тази цена не важи за сайтовете за електронна търговия. Ако искате да стартирате онлайн магазин, ще трябва да се регистрирате в Weebly в един от неговите планове с по-висока цена, които започват от $ 12 на месец.

  Доклад за скоростта на Weebly

  САЩ (W)
  САЩ (E)
  Лондон
  Сингапур
  Сао Пауло
  12 ms55 ms152 ms174 мс181 мс
  Бангалор
  Сидни
  Япония
  Канада
  Германия
  293 мс169 мс103 ms60 ms149 мс

  Средна скорост: 134.8 ms – Вижте пълния резултат

  • Страхотен редактор с много функции
  • С 35 шаблона в стабилността си, можете да започнете бързо в Weebly. Това е област, в която този строител на уебсайтове наистина блести. Терминът „плъзгане и пускане“ е много буквален и можете да използвате това, за да добавите почти всичко към вашия сайт. От прости текстови блокове до сложни мултимедийни медии – всичко е там.

  • Чувствителен и напълно мобилен
  • С основната функция е мобилната отзивчивост на техните сайтове, казвам, че Weebly е отишъл много над и отвъд в тази област. Освен мобилен редактор, те имат цялостно мобилно приложение, за да се възползват и неговите потребители. Приложението е толкова мощно, че на практика можете да изградите вашия сайт от мобилното си устройство.

  • Страхотен център за приложения
  • Тук отпадат начинаещите в строителите на уебсайтове и шампиони като Weebly блестят. Той ви предлага не само неговите собствени функции, но и чертите на тон от други разработчици. Разширете функционалността на вашия сайт с добавъчни инструменти, покриващи масивен пазар за електронна търговия. Налице е всичко – от проста анализация до напреднал маркетинг.

  • Бонус екстри
  • Малайзийците просто обичат безплатни и това е, което идва с всеки план на Weebly. Всички платени планове идват безплатен домейн. На тяхната App Marketplace също има много безплатни приложения, които предлагат фантастични функции като MarketGoo, която ви предоставя безплатни отчети за SEO анализ на вашия сайт.

  The Downside: Скоростта е малко мъглява

  Въпреки че Weebly успя да постигне висока A оценка като цяло в нашия тест за скорост на BitCatcha, ние бяхме обезпокоени, че степента на реакция е добра за американските сайтове, но отпада още повече. За малайзийските сайтове, насочени към местния трафик, това не е идеално, но ако искате да се погрижите за международния трафик, това е добре.

  Weebly в действие

  • Прочетете нашия задълбочен преглед на Weebly.

  4. Квадратна зона

  https://www.squarespace.com/

  Squarespace

  Световна скоростна оценка

  А

  Обща класация

  Цена (MYR)

  49.20 / месец

  Основни функции

  • Приятелска електронна търговия
  • Над 60 дизайнерски шаблона
  • Мобилен оптимизиран
  • Теми с възможност за гореща замяна

  "Squarespeace е на цена, за да отговаря на много среден пазар, но възможностите му надхвърлят."

  С начална цена от $ 12 на месец Squarespace със сигурност не е най-евтиният в този списък. Въпреки това, той се представя изключително добре и е чудесен ресурс за някой, който иска всичко необходимо за създаване на професионално изглеждащ сайт на едно място.

  Доклад за скоростта на сървъра на квадрат

  САЩ (W)
  САЩ (E)
  Лондон
  Сингапур
  Сао Пауло
  39 мс26 ms95 мс210 мс130 мс
  Бангалор
  Сидни
  Япония
  Канада
  Германия
  306 ms248 мс151 ms45 мс89 ms

  Средна скорост: 133.9 ms – Вижте пълния резултат

  • Страхотно изпълнение в Азия
  • Малайзийците ще бъдат особено щастливи да научат, че сайтовете на Squarespace се представят също толкова добре от всеки ъгъл на земното кълбо. Скоростта беше, разбира се, малко по-бавна от тестовете от базирани в САЩ сървъри, но като цяло 151мм от Япония не е нищо за чихане при.

  • Отличен стартов избор
  • Едно от най-привлекателните неща за създателите на уебсайтове е не само възможността да се създават сайтове с по-малко усилия, но и да се работи бързо. С над 60 дизайнерски шаблона, с които да започнете, можете да се обзаложите, че ще ударите земята, изпълнявана със Squarespace.

  • Плъзнете и пуснете добротата
  • Squarespace има не само интерфейса за плъзгане и пускане, който е ключов за изграждането на течен сайт, но можете да персонализирате точното местоположение на елементите. Това ви осигурява страхотен контрол над вашия уебсайт и значително се различава от създателите на уебсайтове, които ограничават местоположението на елементите ви до определени „блокове“, които са предварително зададени.

  Долната страна: Плаща се докрай

  Въпреки че можете да се регистрирате за безплатен акаунт с Squarespace, тук няма безплатна храна. Всички сайтове, които са изградени, трябва да преобразуват в плащащи акаунти, преди да можете да започнете да използвате тези сайтове. Ако не преобразувате в разплащателна сметка, вашият сайт ще изтече след известно време, което го прави безполезен. Споменах ли също, че започва от 12 долара на месец? Доста такса, след като го превърнете в малайзийски Ringgit.

  Квадратно пространство в действие

  • Прочетете нашия задълбочен преглед на Squarespace.

  5. BoldGrid

  https://www.boldgrid.com

  BoldGrid

  Световна скоростна оценка

  А+

  Обща класация

  Цена (MYR)

  20.50 / месец

  Основни функции

  • влача & спад редактор
  • Изградена за WordPress
  • Работи на облачен хост
  • Приятелски за мобилни устройства

  "Феновете на WordPress вече могат да създават, за да угодят благодарение на BoldGrid и неговия пакет с инструменти."

  Марката BoldGrid има известна свобода на пазара за създаване на уебсайтове, но не беше нещо, което активно попадна на моя радар. Със сигурност не е успял да се класира в петте най-добри производители на уебсайтове по отношение на пазарен дял.

  Доклад за скоростта на сървъра BoldGrid

  САЩ (W)
  САЩ (E)
  Лондон
  Сингапур
  Сао Пауло
  2 мс58 ms232 мс360 ms167 мс
  Бангалор
  Сидни
  Япония
  Канада
  Германия
  279 мс160 ms114 ms73 ms149 мс

  Средна скорост: 159,4 ms – Вижте пълния резултат

  • Изграден на WordPress
  • Що се отнася до създателите на уебсайтове, тези, на които попаднах досега, са или самостоятелни системи, които идват с хостинг като Wix, или специализирани създатели на страници, които се включват в съществуващи инсталации, като напр. Elementor. BoldGrid е създаден и интегриран с WordPress, като ви дава създател на уебсайтове за влачене и пускане с пълен достъп до цялата екосистема на WordPress.

  • Работи в облачен хостинг
  • При това, което е 5 долара на месец, BoldGrid предлага и отлична цена за уеб сайтове, които се стартират, защото са базирани на облака. Получавате свой собствен малък парче облачен хостинг, който предлага отлична производителност за повече от конкурентни цени.

  • Мигриращи сайтове
  • За разлика от Wix, който ревниво пази своите тайни или други производители на уебсайтове на трети страни, можете лесно да преместите вашия сайт далеч от BoldGrid. Това се връща към факта, че те по същество са изградени за WordPress и работят по същия начин.

  • Налични са безплатни акаунти
  • Както WordPress е безплатен, така и използването на основния BoldGrid builder. Всъщност можете да създадете пълен сайт, работещ в този облачен акаунт, без никаква инвестиция, освен може би малко от вашето време. Недостатъкът е, че безплатните акаунти не могат да използват премиум приставки и са принудени да носят малко BoldGrid брандиране.

  The Downside: Леко сложен

  Бих казал, че BoldGrid все още трябва да се използва от някой, който е поне малко запознат с WordPress. Тъй като работи с WordPress, потребителите не са изолирани от други нужди на сайта, като плъгини, персонализиране на сайта и други специфични за WordPress нужди. Самият BoldGrid интерфейс е само малка част от това, което може да се окаже трудно за работа на абсолютно новаците.

  За кои строители на уебсайтове трябва да отида?

  Както споменах по-рано, най-голямата пречка за преодоляване в контекста на малайзийските сайтове са локализациите. Да, това означава местоположение и, следователно, цена. Също така често се изкушаваме да работим с местни компании, защото те са достъпни за нас.

  Това трябва да се преодолее, ако искаме да се състезаваме на глобалната сцена. Работата с отдалечен партньор, независимо дали са компания тук в страната или извън нашите граници, не трябва да бъде предизвикателство. Вместо това ви призовавам да погледнете миналото и за промяна, да ги сравните по характеристики и характеристики.

  Ценообразуването с онлайн компании също често е в щатски долари и това не е много за нас заради обменния курс към малайзийския Ringgit. Не забравяйте обаче, че ние също ще продаваме в международен план и ще печелим в същите щатски долари. Това би трябвало малко да намали разликата.

  В крайна сметка, печеленето на тези долари означава, че се състезавате с всички останали по света – в бързината, функционалността, достъпа и още хиляди точки. Намерете добър партньор, който може да направи това с вас и ще прочистите пътя към успешен бизнес.

  Нека резюмираме нашите най-добри 3 избрани хоста за малайзийски уебсайтове:

  SPEED

  СЪХРАНЕНИЕ

  ЦЕНА (MYR / MO)

  Wix

  А+

  500MB

  18.45

  Shopify

  ° С+

  неограничен

  118,90

  Weebly

  А

  500MB

  20.50

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map