7 najboljih VPN-a za Novi Zeland 2020. (testirano brzinom!)

Da budem iskren kad mi je pomisao na potrebu za upotrebom VPN-a na Novom Zelandu naišla na moj stol, pomalo sam zaplakao. Uostalom, to je jedna od zemalja svijeta u kojoj sloboda je visoko ocijenjena, s Freedom Houseom ocjenjuju da je to ljestvica 98/100 na njihovoj ljestvici slobode.


Ipak razmišljanja o tome što se može nalaziti ispod površine potaknula su neka istraživanja i zasigurno dovoljno, kad sam započela s kopanjem, došli su kosturi u ormar. Pa, neke od njih svejedno. Od ilegalnog državnog nadzora do davanja podataka američkim obavještajnim agencijama, Novi Zeland je središte tajnih aktivnosti – protiv vlastitih stanovnika.

Iako je istina da Internet tamo nije poznat kako bi bio cenzuriran, i dalje je zabrinjavajuće postojanje ne samo jednog, već i više izvora internetskog nadzora. Još je gore činjenica da vlada čini poteze koji ukazuju da smatra da su ove aktivnosti neophodne, te ih stoga legalizira.

Je li vrijeme da stanovnici Novog Zelanda potraže pravu VPN uslugu?

Contents

GCSB djelovao je izvan zakona

Vladin biro za sigurnost komunikacija (GCSB) ono što prolazi kao unutarnja granica sigurnosti Novog Zelanda. Sama ta činjenica zvuči pomalo zlobno i prisjeća se slike sovjetskog NKVD-a ili sličnih mračnih agencija.

Ipak, opseg njegovog rada na papiru zvuči dovoljno nevinim, a to je da brani nacionalnu sigurnost zemlje prikupljanjem i analizom informacija. Nažalost, kao i kod mnogih obavještajnih agencija, zna se da GCSB radi izvan zakona.

Na primjer, znalo se da je ilegalno špijunirao Kim Dotcom (osnivač Megaupload-a) koji je živio na Novom Zelandu. Još je gore bilo činjenica da je zbog ovog slučaja otkriveno da je GCSB nisam razumio svoj vlastiti zakon i kao rezultat toga je ilegalno špijunirao 88 ljudi.

Prema zakonu, GCSB ne smije špijunirati stanovnike Novog Zelanda. Kako bi se složila sva ta pitanja, nakon što je GCSB tvrdio da je zaustavio nadzorne aktivnosti na Kimu, kasnije je to otkriveno njihova je oprema nastavila s radom – kojim upravlja američka Agencija za nacionalnu sigurnost (NSA) koja je bila uključena u slučaj.

Ovaj scenarij postavlja nekoliko pitanja. Prvi je da se novozelandska vladina agencija ili nije znala o zakonima svoje zemlje ili odlučila prekršiti ih. Drugo, činilo se da postoji mala zabrinutost u dijeljenju obavještajnih podataka o vlastitom stanovništvu zemlje sa stranom agencijom.

Novi Zeland može legalno špijunirati stanovnike

Novi Zeland može legalno špijunirati stanovnike

Ovo što je gore opisano može se uzeti samo kao osnova za sljedeći segment, a to je da je vlada u svibnju 2013. donijela izmjene zakona koji se odnose na ovlasti GCSB-a, omogućavajući agenciji da legalno prikupljati informacije od svih Novozelanđana.

GCSB bi također mogao prenijeti bilo koje ili sve ove informacije na drugi vladin odjel, što znači da bi cijela vlada mogla legalno dobiti bilo koji podatak koji je želio u bilo kojem trenutku. Unatoč prosvjedima mnogih frakcija, uključujući Pravno društvo NZ i Tribunal za ljudska prava, zakon je na kraju usvojen, čime se Novi Zeland pretvorio u potencijalnu policijsku državu.

Usprkos uvjeravanjima vlade da se veletrgovački nadzor nad stanovnicima ne provodi, činjenica je osporena kao dio sporazuma Snježne objave.

Navodi o južnom presjeku kabela

Svi podaci na Internetu teku kroz niz ogromnih podatkovnih kabela koji se provode kroz različite točke diljem svijeta. Glavna kontaktna točka Novog Zelanda je Southern Cross Cable. Od 2013. godine postoje razne optužbe špijunskih agencija ulazeći u kabel Južnog križa.

Novozelandski Herald jednom je izvijestio da je Southern Cross Cable u prošlosti tražio od NSA-e da im plati za masovni nadzor internetskih aktivnosti Novog Zelanda. U 2014. godini iznesene su optužbe da presretanja bodova rađeni su na kablu. Vlada Novog Zelanda ima odbijen bilo koje takve pojave.

VPN-ovi su i dalje legalni na Novom Zelandu

Iako ovo može predstavljati legitimnu zabrinutost, samo je nekoliko zemalja širom svijeta koje su izričito zabranile upotrebu VPN-ova. To su obično zemlje s drakonskim zakonima poput Iraka i Sjeverne Koreje. Čak su i Kina i Rusija izvršile samo djelomične zabrane.

Srećom za Novozelanđane ili posjetitelje zemlje, korištenje VPN-a još uvijek je savršeno legalno. Međutim, imajte na umu da, iako sama usluga može biti legalna, ono što radite na njoj također mora biti legalno.

Na primjer, ako obavljate P2P aktivnosti i preuzmite stvari zaštićene autorskim pravima onda tehnički još uvijek za to odgovarate. Ono što VPN čini jest štititi te aktivnosti. Suština je, bilo, ili koristiti VPN za strogo pravne radnje ili pronaći onaj koji novozelandska vlada ne može primorati da predaje zapisnike o aktivnostima korisnika..

Što tražimo u VPN-u za Novi Zeland

1. Privatnost i anonimnost

S očiglednijim horor pričama koje sam vam podijelio iznad svježih u mislima, vjerojatno je dobro vrijeme da vam napišem da je zaista dobra ideja usredotočiti se na aspekte privatnosti i anonimnosti VPN-a za korisnike na Novom Zelandu. S vladom i privatnom industrijom koji dolaze nakon korisnika, VPN mora biti u mogućnosti osigurati da se vaši podaci i aktivnosti čuvaju točno onako kako trebaju biti – privatni.

Jedan od najboljih načina da se to osigura jest paziti na VPN-ove koji ne samo da imaju stroge politike zapisivanja bez dnevnika, već se temelje i na onim zemljama koje su lakse u zakonima o zadržavanju podataka. To sigurno isključuje zemlje iz regije pet očiju i četrnaest očiju nadležnost.

2. Brzina i stabilnost

Sa prosječna brzina širokopojasne mreže bez fiksne mreže od 87,47 Mbps na Novom Zelandu ne bi trebao postojati veliki problem s VPN-ovima, jer bi gotovo svi najviši pružatelji VPN usluga trebali biti u mogućnosti upravljati ovom referentnom vrijednošću.

3. Sigurnost

Sigurnosna spirala na VPN-ovima ista je za korisnike sa Novog Zelanda kao i bilo gdje drugdje. Idealna ravnoteža poznata je samo vama, kao korisniku. Odlučite li se za 256-bitnu enkripciju uz rizik nižih VPN brzina ili ste voljni spustiti tu traku radi povećane brzine?

Ovdje je pitanje – da li vam pružatelj X VPN usluga odabire mogućnost podešavanja brzine šifriranja? To je vjerojatno ono što trebate pitati je li to problem za vas.

4. Geolokacijsko krivotvorenje

Budući da su iz SAD-a s druge strane svijeta, korisnici sa sjedištem na Novom Zelandu nemaju pristup sadržaju Netflix-a koji je ograničen u SAD. To je jedan od razloga zašto korisnici diljem svijeta koriste VPN-ove – za podmetanje geolokacijama.

5. P2P podrška

Ovo zaista nije prioritet za VPN korisnike na Novom Zelandu jer je P2P ovdje uglavnom zanemaren. Međutim, uvijek je dobro imati posebno uz saznanje da vlada počinje s rušenjem određenih stvari poput android tv kutija.

Pazite na VPN-ove koji su u svojim uslugama jasno istaknuti P2P prometne smjernice, poput TorGuarda ili NordVPN-a..

Najbolji VPN-ovi za Novi Zeland

Prije nego što pogledamo rezultate brzine VPN-a za Novi Zeland, imajte na umu da je moja brzina koju oglašava ISP iznosi 500Mbps. Međutim, ovo je teoretski i mnoge stvari utječu na stvarnu brzinu, uključujući kvalitetu usluge, udaljenost do poslužitelja i još mnogo toga.

osnovna brzina u Maleziji bez vpn

(Potpuni rezultat ispitivanja brzine početne brzine pogledajte ovdje)

Kao osnovna vrijednost, provodim test brzine na lokalnom poslužitelju kako bih utvrdio trenutnu kvalitetu svoje linije. Ovo će nam poslužiti kao nešto preciznija usporedba da vidimo što još može utjecati na performanse VPN-a dok testiram razne marke.

Zbog svoje fizičke lokacije u Maleziji normalno postižem bolje brzine spajanja s testnim ili VPN poslužiteljima širom Azijsko-pacifičke regije. Ako bih se, primjerice, trebao povezati s poslužiteljem iz Sjeverne Amerike, brzine će obično biti sporije zbog prijeđene udaljenosti.

Bilješka

 1. Cijena se temelji na tečaju valute 1 USD = 1,68 NZD.
 2. Prikazana cijena je najniža na temelju planova dostupnih kod svakog davatelja VPN usluga.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Ubrzati

izvrstan

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

Cijena (NZD)

5.86 / mj

Istaknuti dijelovi

 • Nema trupaca
 • Ubojiti prekidač
 • Podržava 6 uređaja

"NordVPN je kombinacija mnogih dobrih stvari – stabilnih performansi, razumnih cijena i čiste korisnosti."

POSJETITE VPN

NordVPN zauzima čvrsto prvo mjesto na našoj listi VPN-a za Novi Zeland iz više razloga. Jedna od prvih je da su sa sjedištem u Panami, što je također dobro mjesto za VPN-ove. Pored toga, NordVPN ima reputaciju sterlinga i drugi je VPN dobavljač koji ima ogroman broj poslužitelja u mnogim zemljama.

Njihova stroga politika nezapisivanja kombinira se s 256-bitnim vojnim šifriranjem i velikim cjenovnim planovima ponuditi gotovo svakome poslu kojem je teško odoljeti. Možda je najuvjerljiviji argument za NordVPN, iako je njihovo izvrsno područje pokrivanja koje se proteže na preko 5000 servera širom svijeta.

nordvpn test brzine novi Zeland

NordVPN test brzine Novi Zeland – Auckland Server
(Pogledajte rezultat ispitivanja pune brzine)

Sa snažnom brzinom od 133 Mbps nizvodno, sigurno vidimo kvalitetu NordVPN mreže na Novom Zelandu. Kao sporednu napomenu, većina manjih VPN-a se čak ne bi zamarala prisutnošću u zemlji i oslanjala se na poslužitelje u Australiji kako bi obavili posao.

Pročitajte naš detaljni pregled NordVPN-a da biste saznali zašto je Bitcatcha # 1 VPN!

2. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Ubrzati

izvrstan

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

Cijena (NZD)

4,62 / mj

Istaknuti dijelovi

 • Nudi sažimanje podataka
 • Blokiranje oglasa
 • Podržava 7 uređaja

"CyberGhost se poboljšao skokovima i granicama, a ako im ovo bude nastavljeno, uskoro će postati # 1 VPN."

POSJETITE VPN

CyberGhost je vidio ogroman porast performansi u posljednjih godinu dana. Brzina je pucala kroz krov, vjerojatno kao rezultat velikog broja poslužitelja koje sada imaju. Jeste li znali da se CyberGhost serveri sada nalaze u preko 90 zemalja širom svijeta? To je gotovo polovica svih postojećih zemalja!

Dodajte tome njihov vrlo napredan i prepoznatljiv marketing i imat ćete što bliže dobitniku. Znam da sam zasigurno impresioniran time što su učinili u kasno doba. Svakako, ta poboljšanja zaslužuju već utvrđeno ime u VPN industriji.

Za Nove Zelanderse, pretplata na CyberGhost trebala bi biti neaktivna jer oni već imaju tako snažne lokalne rezultate. To bi trebalo služiti kao snažan pokazatelj onoga što treba doći ako se uopće povežete bilo gdje drugdje.

cyberhost test brzine novi zeland

CyberGhost test brzine Novi Zeland – Auckland Server
(Pogledajte rezultat ispitivanja pune brzine)

Iako je većina njihovih poslužitelja u prošlosti bila visoko grupirana oko zone EU-a, ozbiljna ekspanzija kroz koju su prošli pogodovala je azijsko-pacifičkom obodu. Pokrivenost i brzine znatno su poboljšane u vrlo kratkom vremenu.

Dokaz tome su bile nevjerojatne brzine od 178 Mbps koju smo uspjeli postići dok smo bili na poslužitelju sa sjedištem u Aucklandu. Uzvodni tokovi bili su malo ograničeniji, ali budimo iskreni – koga briga za to.

Pogledajte našu cjelovitu recenziju o CyberGhostu i provjerite zašto je to jedan od naših najboljih izbora!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Ubrzati

izvrstan

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

Cijena (NZD)

3.34 / mj

Istaknuti dijelovi

 • Multi-Hop veza
 • Podržava mnoge platforme
 • Nema trupaca

"Surfshark je bez nabora i dosljedan u izvedbi, a svoje ime postaje snažni nadolazeći kandidat."

POSJETITE VPN

Surfshark je zbog nekoliko razloga odličan izbor za Novozelanđane. Za razliku od mnogih davatelja VPN usluga, on posvećuje jednak naglasak poslužiteljima u Australijskoj regiji, a ne čist fokus SAD-a. To znači da ćete imati više poslužitelja bliže matičnoj zemlji kojima ćete se radovati.

Budući da je nov, nadamo se da neće pružiti prekomjernu uslugu nudeći neželjene dodatne značajke. To ga čini vrlo usredotočenim na pružanje izvrsne temeljne usluge izgrađene na dosljednosti i sigurnosti, što zaokružuje ukupne performanse.

Što se tiče cijene koju Surfshark dolazi, ovo ga čini lako jednim od najboljih 3 na Novom Zelandu. Zapravo nema ničega što bi se moglo raspravljati sa sjajnim cijenama i vrhunskim performansama. Da se malo povećate u redovima, sve što treba učiniti Surfshark je staviti malo više vremena za izgradnju povjerenja kod svojih korisnika – tada ćemo vidjeti kamo ih vodi.!

surfshark test brzine novi Zeland

Surfshark test brzine Novi Zeland – Auckland Server
(Pogledajte rezultat ispitivanja pune brzine)

Kao jedan od tri najbolja VPN-a za Novi Zeland, Surfshark vrlo dobro udovoljava zahtjevima za brzinu. Najbolja stvar u ovoj VPN usluzi nisu velike brzine, već dobre brzine na sve strane – bez obzira koji poslužitelj odaberete.

Možda je jedina manja strana što, unatoč tome što podržavaju P2P na njihovim poslužiteljima, performanse u razmjeni datoteka zapravo ne izgledaju toliko uspješno, unatoč dobrim ukupnim brzinama.

Saznajte više o njegovoj izvrsnosti u našem temeljnom pregledu na Surfsharku!

4. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Ubrzati

izvrstan

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

Cijena (NZD)

13.98 / mj

Istaknuti dijelovi

 • Zaštita privatnosti na moru
 • Potpuna 256-bitna enkripcija
 • 148 VPN lokacija

"ExpressVPN je zastoj u industriji i njihov učinak na našim NZ testovima brzine zasigurno potkrepljuje našu vjeru u njih!"

POSJETITE VPN

Jedna od najboljih VPN usluga koje sam ikada testirao, ExpressVPN je do sada bio moj najbolji izbor bez obzira u koju zemlju sam svrstao. Raspolaže s širokim rasponom lokacija servera i mnogim poslužiteljima. Još bolje, zasnovan je na Britanskim Djevičanskim otocima, koji je slab u svojim zakonima o zadržavanju podataka.

Sveobuhvatno sam testirao uslugu i ne oklijevam ih preporučiti kao najboljeg pružatelja VPN usluga za Novozelanđane. ExpressVPN je stabilan i omogućuje pristup i na dobrom rasponu uređaja.

expressvpn test brzine novi Zeland

ExpressVPN test brzine Novi Zeland – Auckland Server
(Pogledajte rezultat ispitivanja pune brzine)

Kao ideju o tome koliko je dobra, uspoređivala sam zadanu brzinu linije bez VPN-a s testom pokrivenim ExpressVPN-om na istoj lokaciji. Kad je ExpressVPN uključen i spojen na poslužitelj na Novom Zelandu, uspio sam pokazati solidnu brzinu od 76Mbps nizvodno.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju na ExpressVPN-u da biste saznali više!

5. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Ubrzati

izvrstan

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

Cijena (NZD)

8.38 / mj

Istaknuti dijelovi

 • Izgrađeno za P2P
 • TorGuard prikrivajući proxy
 • Podržava 5 veza

"Jedan od najboljih VPN-ova za dijeljenje datoteka P2P, TorGuard je jednostavno neophodan za sve korisnike P2P-a na Novom Zelandu."

POSJETITE VPN

Jedan od najvažnijih odlučujućih čimbenika u smještaju tvrtke TorGuard jest taj što je to vrlo velik P2P pružatelj VPN usluga. Nema puno blinga na korisničkoj strani, ali je izvanredan u performansama.

Postoji jedna ključna razlika između TorGuarda i mnogih konkurenata u tome što vam omogućuje da odaberete razinu šifriranja koju preferirate. To znači da za korisnike P2P-a možete odbiti šifriranje zarez i uživati ​​u većim brzinama bujice u bilo kojem trenutku!

Osim toga, TorGuard ima i mnoge druge otkupne kvalitete, poput stabilnih brzina, mogućnosti multi-platforme i mogućnosti zaobići VPN blokatore. Loša strana je da, ako ne izdvojite dodatni za rezidencijalni IP, upotreba ovog VPN-a s Netflixom je vrlo neprilična..

torguard test brzine novi zeland

TorGuard test brzine Novi Zeland – novi Plymouth server
(Pogledajte rezultat ispitivanja pune brzine)

Kao jedan od tri najbolja VPN-a za Novi Zeland, TorGuard je, naravno, ispunio određene zahtjeve za brzinu. To je pokazalo moj testni rezultat za njega sa VPN poslužitelja sa sjedištem u Aucklandu, a New Zelanders također imaju neposrednu blizinu do poslužitelja svojih susjeda Aussie.

Jedina je mana to što će za mlađe korisnike koji su navikli na elegantnost modernih aplikacija, TorGuard sučelje izgledati poput dinosaura koji će izaći iz magle kroz trske.

Pročitajte našu temeljitu analizu na TorGuardu za više informacija!

6. IPVanish

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Ubrzati

Dobro

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 4 od 5Ocijenjeno 4 od 5Ocijenjeno 4 od 5Ocijenjeno 4 od 5

Cijena (NZD)

5,46 / mj

Istaknuti dijelovi

 • Prisilno 256-bitno šifriranje
 • Neograničeno P2P
 • Podržava 10 uređaja

"Izvrsno za Paranoid, ali možda neće biti na vrhu popisa za korisnike sa sjedištem u Novom Zelandu, IPVanish je visokotrživi, ​​ali slabo podržava."

POSJETITE VPN

IPVanish je na tržištu već neko vrijeme i ima lojalan niz sljedbenika. Nažalost, iako smo primijetili njegovu izvrsnost na nekim lokacijama, regija Australija – Novi Zeland ne čini se dobro mjesto za njihove fanove.

U prošlosti je tvrtka bila suočena s kontroverzom oko rukovanja korisničkim zapisnicima, ali s novim se vlasnicima nadamo da je to postala prošlost. Premještajući te incidente u stranu, oni ostaju VPN gigant na terenu i (uglavnom) se hvale brzinom koja je prilično pristojna.

Srećom zbog toga, ako imate bilo kakvih pritužbi na njihovu brzinu, ne možete ništa učiniti jer oni prisiljavaju 256-bitnu enkripciju na sve ljude bez iznimke. Iako to ne zvuči kao dobra stvar, zapravo je to jer možete nesvjesno spustiti svoje sigurnosne postavke.

ipvanish test brzine novi Zeland

IPVanish test brzine Novi Zeland – novi Plymouth poslužitelj
(Pogledajte rezultat ispitivanja pune brzine)

Moram reći da brzina brzine 66 Mbps nije nevjerojatna brzina, ali nije ni ono što sam očekivao. Služio bih tržištu toliko dugo, očekivao bih da će poboljšati njihove performanse u cijeloj industriji, a ne samo u središnjim mjestima.

Ipak, brzine su vrlo korisne i dobre za gotovo sve, osim što preuzimaju velike brzine. Ako se umorite od tih brzina, pokušajte se povezati s obližnjim lokacijama dobrom brzinom, poput Singapura ili Australije.

Pročitajte našu detaljnu recenziju na IPVanish-u da biste saznali više!

7. NajbržeVPN

https://fastestvpn.com

FastestVPN

Ubrzati

Pravedan

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 4 od 5Ocijenjeno 4 od 5Ocijenjeno 4 od 5Ocijenjeno 4 od 5

Cijena (NZD)

1,86 / mj

Istaknuti dijelovi

 • Optimizirani poslužitelji za P2P
 • Omogućuje skakanje poslužitelja
 • Podržava 10 uređaja

"Najbrži VPN je poboljšan, ali njihovi novozelandski poslužitelji ne blistaju onako kako se očekuje."

POSJETITE VPN

Kad sam prvi put naišao na FastestVPN, hrabra izjava njihova imena bila je nesretna jer su bili prilično daleko od nje. Danas je usluga mnogo obnovljena i usprkos patnji zbog lošeg iskustva s aplikacijama, ima pristojnu brzinu.

Nažalost, njihova izvedba na području Novog Zelanda nije najbolje što se može ponuditi, a ako želite više zaraditi na tome, preporučam da isprobate inozemni poslužitelj – možda u Australiji.

Ipak, s cijenom koja je gotovo toliko niska koliko je ikad dobio (besplatan ne broji!), Nude prijedlog kojem je teško odoljeti. Njihova ograničena mreža može vam biti dostupna za manje od 2 USD / mjesečno, što je zaista nešto.

najbrža australska brzina vpn na

Najbrži test brzine u Australiji – Sydney Server
(Pogledajte rezultat ispitivanja pune brzine)

Brzina na FastestVPN kad sam spojena na poslužitelj sa sjedištem u Australiji za mene je veća od 15 Mbps. To je pristojan broj, ali daleko od blistavih brzina koje nude top natjecatelji na ovoj listi.

Barem su osnove u igri – dobra enkripcija, pristup Netflix SAD sadržaju, kao i uobičajeni standardi privatnosti.

Prijeđite na našu najbržu recenziju za više informacija!

Treba li mi zaista VPN na Novom Zelandu?

Ovo je stvarno teško pitanje sada odgovoriti. Mnogo toga što je toliko sporno o internetskoj slobodi na Novom Zelandu je sporno. Međutim, čvrsto vjerujem u izreku da nema vatre bez požara.

Još gore od neznanja je saučešće, a barem su postojali slučajevi koji su vrlo sumnjivi. Uzmimo za primjer da je novozelandska vlada dala tako široke ovlasti GCSB-u.

Tehnički gledano, nema mnogo razloga da prosječni Joe želi koristiti VPN uslugu na Novom Zelandu, ali moj osjećaj je da mi jednostavno ruši pogrešan način da znam da netko možda čita sve što mi pošalje, znajući svaki gumb koji kliknem na Internetu i još gore. Zašto bi itko bio u redu s tim je izvan mene, čak i ako tvrdite da nema problema ako nema što sakriti.

Iako mislim da VPN na Novom Zelandu nije apsolutno potreban, ipak bi se osjećalo bolje kad bih ga koristio dok sam bio tamo. Kao takav, preporučio bih da je koristite i ako ostanete tamo!

Za ponovno sakupljanje, evo tri najbolje VPN mreže za Novi Zeland:

UBRZATI

SIGURNOST & PRIVATNOST

CIJENA / MO

NordVPN

izvrstan

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

NZ $ 5.86

POSJETITE VPN

CyberGhost

izvrstan

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

NZ $ 4,62

Surfshark

izvrstan

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

NZ $ 3,34

POSJETITE VPN

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector