7 najboljih VPN-a za UK 2020 (testirano brzinom!)

Iako se široko shvaća kao prvak za slobodu, a samim tim i demokratska zemlja, nekima može biti iznenađenje da postoje široka ograničenja koja zemlja postavlja na slobodu Interneta i da provodi naše aktivnosti masovnog nadzora nad svojim vlastitim narodom.


Tijekom istraživanja za ovaj članak iskreno sam želio vjerovati da će Velika Britanija biti bolja od ostalih zemalja poput Indije ili Indonezije, gdje je sloboda Interneta u pitanju. Nažalost, čini se kao ista stara, samo drugačija lokacija.

Od državnog nadzora do proizvoljnog odlučivanja o ponašanju, čini se da stanovnici u Velikoj Britaniji nisu puno slobodniji na mreži od ostalih mjesta. Dopustite da vam pokažem zašto vam ovdje treba VPN.

Contents

Sadržaj

 • Velika Britanija regulira pristup sadržaju na Internetu
 • Nekoliko ograničenja ovlasti za nadzor
 • Telcos mora zadržati povijest upotrebe
 • ISP-ovi aktivno šalju upozorenja o P2P aktivnostima
 • VPN-ovi su i dalje legalni u Velikoj Britaniji
 • Što tražimo u VPN-u za Veliku Britaniju?

Najbolji VPN-ovi za Ujedinjeno Kraljevstvo

 1. NordVPN
 2. CyberGhost
 3. Surfshark
 4. ExpressVPN
 5. IPVanish
 6. TorGuard
 7. FastestVPN

Završne misli

 • Trebam li zaista VPN u Velikoj Britaniji?

Velika Britanija regulira pristup sadržaju na Internetu

Kao iu mnogim zemljama širom svijeta, otkrio sam da Velika Britanija čini pravi udio blokiranja sadržaja od strane korisnika u zemlji. Oni su zabranjen pristup nizu web stranica izravno od njihovih davatelja internetskih usluga (ISP-ovi).

To se postiže korištenjem programa filtriranja koji općenito koriste svi davatelji internetskih usluga u zemlji. Međutim, postoji mogućnost isključivanja filtriranja zbog čega se blokiranje web lokacija u Velikoj Britaniji razlikuje od ostalih zemalja.

Ako želite pristupiti sadržaju koji je iz bilo kojeg razloga blokiran prema zadanim postavkama, možete to učiniti isključenje filtriranja sadržaja! Iako to možda zvuči savršeno za vas, primijećeno je da uklanjanje tog filtra može dovesti do povećanih ranjivosti u sigurnosti podataka.

U ovom trenutku se blokirani sadržaji uključuju; pornografija, droga, kockanje, internetsko maltretiranje i još puno kategorija. To je zapravo dovelo do pojave poznate kao “overblocking“Što je dovelo do blokiranja zakonitih web lokacija – poput dobrotvornih obrazovnih web mjesta za djecu!

Evo nekoliko primjera koji će vam pomoći da shvatite koji sadržaj spada u kategoriju blokiranih blokova.

 • Spolni odgoj & zdravlje
 • Usluge podrške za silovanje & obiteljsko zlostavljanje
 • Prevencija samoubojstava
 • Savjeti o lijekovima

Nekoliko ograničenja ovlasti za nadzor

Još jedan od dugih popisa državnih prekršaja otkrivenih u Snowdenovim dosjeima bio je to UK vrši nezakonit nadzor. Otkako su datoteke objavljene u 2013. godini, poznato je da je Velika Britanija imala nekoliko programa za nadzor skupno koji su pomogli prikupiti, filtrirati i analizirati internetski promet.

To je uključivalo praćenje aktivnosti poduzeća, situaciju koja je u posljednje vrijeme Europski sud za ljudska prava (ECHR) također ocijenio nezakonitom. Veće pitanje presude bilo je to što vlada Velike Britanije nije postavila mjere zaštite oko metoda korištenja ovih podataka.

Unatoč presudi EKLJP-a, vlada Velike Britanije izgledala je kao da se ne kaje, glasnogovornica je rekla da će vlada “pažljivo razmotriti” presudu. Izjava se može tumačiti kao pravni „razmislit ćemo o tome“, a ne kao čvrsti zahtjev za postupanjem po pravnom tijelu.

Veliki brat još uvijek gleda.

Nakon ovih incidenata, Velika Britanija je 2016. godine donijela zakonodavstvo koje mu omogućava zakonito obavljanje nadzornih aktivnosti. Poznat i kao Zakon o istražnim ovlastima (Zakon o IP-u), to znači da vlada sada ima zakon na svojoj strani kad želi prikupiti bilo kakve informacije.

Telcos mora zadržati povijest upotrebe

Dalje prema Zakonu o intelektualnom vlasništvu, valja napomenuti da ISP-ovi u zemlji moraju biti u skladu i sa zakonima o zadržavanju podataka. To znači da moraju prikupljati i čuvati podatke o korisničkoj aktivnosti, uključujući povijest preglednika do 12 mjeseci.

IPA zakon je napravljen po uzoru DRIPA, koja je u Velikoj Britaniji, kao i ostatku EU, već bila protuzakonita. Ovi slučajevi pokazuju da vlada u Velikoj Britaniji nije voljna poštovati privatnost korisnika i da će svaki pokušaj sprečavanja prikupljanja podataka biti u skladu s novim zakonima – zakonski ili nezakonito..

S druge strane, moglo bi se pomisliti da bi šifriranje bio dobar način rješavanja ovih problema sa stajališta krajnjeg korisnika. Nažalost, i Vlada je to razmislila i Zakon o intelektualnom vlasništvu pokriva ovu odredbu. Po zakonu, vlada može natjerati tvrtke na dešifriranje sadržaja!

Srećom, ovo je jedno od glavnih područja u kojima su VPN zamišljeni, ali o tome kasnije.

ISP-ovi aktivno šalju upozorenja o P2P aktivnostima

U industriji koja vrijedi blizu 300 milijardi dolara i raste, očito je da se filmska industrija ozbiljno bavi zaštitom svojih autorskih prava i IP-ova. Iako se pokazalo da bujice zapravo ne utječu na prodaju karata – jednostavno uklanjaju kontrolu iz ruku autora.

Bez obzira na njihove razloge, filmske i glazbene tvrtke postale su globalna divljačka šansa za pojedince širom svijeta. U Velikoj Britaniji sada im pomažu davatelji internetskih usluga koji su posljednjih godina započeli kampanje upozoravanja o piratstvu.

ISP-ovi u Velikoj Britaniji sada šaljite obavijesti e-poštom onim svojim korisnicima koji svoje veze navodno koriste za gusarske sadržaje. To naravno znači da nadgledaju sve što njihovi korisnici rade na mreži, a ako ne, ne mogu uhvatiti ove preuzimače.

Iako je teoretski, ovaj sustav upozorenja namijenjen je samo određenim korisnicima, Ujedinjeno Kraljevstvo nema evidenciju o ispravnosti filtera i bilo koji problem koji proizlazi iz toga stavit će na snagu dokaz da to nisu učinili korisnicima..

Sustav će se proširiti i na aplikacije poput Popcorn Time. Sada je ovaj sustav upozorenja upravo to – upozoriti korisnike. Ne postoje trenutne izvršne radnje ili na neki drugi način, ali ne bi bilo teško napredovati od trenutnog stanja do parnice.

VPN-ovi su i dalje legalni u Velikoj Britaniji

Kao iu mnogim drugim zemljama, upotreba VPN-a u Velikoj Britaniji je legalna. Ne postoji trenutni sudski spor izričito koji kaže da ne možete koristiti VPN u zemlji. Opet, kao i obično, imajte na umu da su upotreba VPN-a i upotreba VPN-a u nezakonite svrhe odvojena pitanja.

Ako koristite VPN za zakonita sredstva, poput maskiranja identiteta ili sigurnosti iz potrebe za dodatnom sigurnošću, to je u redu. Upotreba VPN-a u svrhu maskiranja nezakonitih ili ilegalnih aktivnosti i dalje se kažnjava bilo kojim zakonom koji se primjenjuje. Ako te uhvate.

Što tražimo u VPN-u za Veliku Britaniju?

najbolji VPN za korisnika u Velikoj Britaniji

Ispod je 5 kriterija koji koristimo za rangiranje najboljeg VPN-a za čitatelje iz Velike Britanije;

 1. Privatnost & Anonimnost
 2. sigurnosti
 3. Zemljopisno podmetanje
 4. P2P podrška
 5. Ubrzati & Stabilnost

1. Privatnost & Anonimnost

Kao što do sad možete shvatiti, Ujedinjeno Kraljevstvo zaista nije mjesto na kojem želite surfati mrežom bez upotrebe VPN-a, bilo da ste državljanin ili posjetitelj te zemlje. Zbog gore spomenutih čimbenika i ozbiljnosti posljedica kršenja tih propisa, dobra je ideja usredotočiti se na aspekte privatnosti i anonimnosti koje VPN nudi korisnicima u Velikoj Britaniji..

Budući da i vlada i privatna industrija rade zajedno, kao i neovisno za praćenje i kontrolu prometa, VPN mora biti u mogućnosti osigurati da se vaši podaci i aktivnosti čuvaju točno onako kako trebaju biti – privatni.

Jedan od najboljih načina da se to osigura jest paziti na VPN-ove koji ne samo da imaju stroge politike zapisivanja bez dnevnika, već se temelje i na onim zemljama koje su lakse u zakonima o zadržavanju podataka. To sigurno isključuje zemlje iz regije pet očiju i četrnaest očiju nadležnost.

2. Sigurnost

Sigurnosna spirala na VPN-ovima ista je za korisnike sa sjedištem u Velikoj Britaniji kao i bilo gdje drugdje. Idealna ravnoteža poznata je samo vama, kao korisniku. Odlučite li se za 256-bitnu enkripciju uz rizik nižih VPN brzina ili ste voljni spustiti tu traku radi povećane brzine?

Osobno smatram da bi za tržište u Velikoj Britaniji bilo najbolje pokušati i zadržati visoku razinu enkripcije iz dva glavna razloga. Prvi je da je jedan od glavnih uloga u slučaju o kojem razgovaramo vlada Velike Britanije, koji će vjerojatno imati više resursa posvećenih pokušaju probijanja bilo kakvog šifriranja na koje se nađe..

Drugo je da, zbog nižih prosječnih brzina interneta u zemlji, sigurno ćete održavati razinu šifriranja što je više moguće bez ugrožavanja ukupnih postignutih maksimalnih brzina..

3. Geolokacijsko podmetanje

Kada govorimo o podmetanju geolokacije, to bi bilo s ciljem pristupa alternativnim sadržajima od glavnih pružatelja usluga kao što je Netflix US. Međutim, korisnici u Velikoj Britaniji imaju puno više čemu da se raduju podmetanju geolokacije budući da doslovno postoji mnoštvo web lokacija kojima ne mogu pristupiti.

4. P2P podrška

Čini se da su jedna od kategorija web-mjesta koja su blokirana u Velikoj Britaniji bujica. Opet, ovo je još jedno područje u kojem bi VPN zaista mogao pomoći. Pazite na VPN-ove koji su u svojim uslugama jasno istaknuti P2P prometne smjernice, poput NordVPN ili TorGuard.

5. brzina & Stabilnost

Sa prosječnom fiksnom širokopojasnom brzinom od samo 55.88Mbps u Velikoj Britaniji bi većina VPN-a trebala imati nula problema koje odgovaraju potrebama korisnika. Brzina mobilnih uređaja još je niža u prosjeku od 29.72Mbps, tako da glavna briga VPN-ova u Velikoj Britaniji sigurno neće biti brzina.

Ocjena: 7 najboljih VPN-a za Veliku Britaniju

U Eurozoni je Velika Britanija najdalje što se tiče mjesta na kojem se fizički nalazim, pa se očekuje da će brzine odavde do regije pogoditi. Ipak, ovo se temelji na udaljenosti s obzirom da moja linija od 500 Mbps obično može pokazati prilično dobre brzine.

Kao i kod svih mojih VPN testova, prije procjene njihove brzine uvijek prosudim svoje. Moja se linija na lokalnom poslužitelju obično kreće do 500 Mbps, ali to se mijenja kad mijenjam poslužitelje ovisno o lokaciji na kojoj se nalazite.

osnovna brzina u Maleziji bez vpn

(Pogledajte potpuni rezultat početne brzine ovdje)

Moje brzine obično neće toliko odstupati ako nisam spojen na VPN, a to je osobito pri povezivanju na poslužitelje u azijsko-pacifičkoj regiji. Ipak, VPN-ovi dodaju više faktora nego jednostavno brzinu, pa pogledajmo kako utječu na brzinu u Velikoj Britaniji ovim testovima.

Bilješka

 • Cijena se temelji na tečaju valute 1 USD = 0,81 GBP.
 • Prikazana cijena je najniža na temelju planova dostupnih kod svakog davatelja VPN usluga.

1. NordVPN

https://nordvpn.com/

NordVPN

Ubrzati

izvrstan

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

Cijena (GBP)

£ 2.81 / mj

Istaknuti dijelovi

 • Nema zapisnika
 • Ubojiti prekidač
 • Podržava 6 uređaja
 • 5.600+ Poslužitelji
 • Dvostruki DNS

"Prosječni britanski dom ima više aktivnih povezanih uređaja – s NordVPN-om možete na jedan račun spojiti do 6 uređaja."

POSJETITE VPN

NordVPN zauzima čvrsto prvo mjesto na našoj najboljoj VPN na UK listi iz više razloga. Jedna od prvih je da su sa sjedištem u Panami, što je također dobro mjesto za VPN-ove. Pored toga, NordVPN ima reputaciju sterlinga i drugi je VPN dobavljač koji ima ogroman broj poslužitelja u mnogim zemljama.

Njihova stroga politika zapisivanja bez dnevnika kombinira se s 256-bitnim vojnim šifriranjem i velikim cjenovnim planovima ponuditi gotovo svakome poslu kojem je teško odoljeti..

nordvpn test brzine uk

NordVPN test brzine UK – London Server
(Pogledajte rezultat testa pune brzine ovdje)

Kao što jasno možete vidjeti, usprkos velikoj udaljenosti između ovdje i Ujedinjenog Kraljevstva, NordVPN je mogao pokazati prilično snažne performanse, blizu 140 Mbps. Ta snaga koju su pokazali na njihovim poslužiteljima je dobra i za one u Velikoj Britaniji,

Ono što ih čini još atraktivnijima je to što oni ne dopuštaju samo P2P promet, već imaju posebno optimizirane servere za P2P promet! Ovakvim brzinama možete u bilo kojem trenutku bujiti sadržaj svog srca.

Pogledajte našu cjelovitu NordVPN recenziju da biste saznali zašto je naša # 1 VPN!

2. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com/

CyberGhost

Ubrzati

izvrstan

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

Cijena (GBP)

£ 2.21 / mj

Istaknuti dijelovi

 • Kompresija podataka
 • Blokiranje oglasa
 • Podržava 7 uređaja

"CyberGhost ima sjedište u Rumunjskoj i ima snažnu prisutnost poslužitelja u euro regiji."

POSJETITE VPN

CyberGhosties su zadovoljni s njima i sigurno su se trudili biti hip i optimistični u svom marketingu. Ovo je još jedno od poznatijih imena u VPN industriji i drago mi je što mogu izvijestiti da su poboljšali performanse u skokovima i razmacima.

Prije otprilike godinu dana zatekao sam CyberGhost kako se bori s prometom na svojoj mreži i bio sam prilično razočaran. Ipak, u vrlo kratkom vremenu njihova je mreža doslovno eksplodirala s dodatkom tone novih poslužitelja i lokacija.

Veteran iz industrije koji toliko intenzivno ulaže u infrastrukturu znači samo rast, i ja sam sretan što mogu reći da je učitavanje njihovih poslužitelja sada mnogo bolje. To se jasno može vidjeti u zvjezdanim performansama na britanskim poslužiteljima.

cyberhost test brzine uk

CyberGhost test brzine UK – London Server
(Pogledajte rezultat testa pune brzine ovdje)

Unatoč snažnoj prisutnosti u Velikoj Britaniji, CyberGhost ima stratešku prisutnost i u ostalim područjima širom svijeta. To znači da, čak i ako nisu u zemlji s kojom se želite povezati, sigurno postoji barem još jedna pristupna točka u blizini.

U svakom slučaju, za mene je zabilježena brzina na UK serverima s preko 100 Mbps, a za daljinu je za očekivati ​​latenciju od 166 ms. Više nego dovoljno za strujanje medija, pa čak i za preuzimanje.

Saznajte više u našoj temeljitoj analizi CyberGhosta!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Ubrzati

izvrstan

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

Cijena (GBP)

£ 1,59 / mo

Istaknuti dijelovi

 • CleanWeb
 • Oglas & Praćenje blokade
 • Neograničen uređaj
 • Whitelister
 • 1040+ poslužitelja

"Da nije bilo njihovog ograničenog broja, Surfshark bi bio puno ozbiljniji konkurent na našim rang listama."

POSJETITE VPN

Unatoč teškim tečajevima britanske funte, i dalje je snažna valuta u odnosu na druga mjesta širom svijeta. To je posebno značajno u slučaju Surfsharka jer se ionako niska cijena još više spušta.

Surfshark je do sada pokazao uspješne ocjene performansi i veliki je naš favorit. Nažalost, oni su još uvijek relativno novi na tržištu, što nas čini da se ustručavamo pokrenuti ih dalje.

Ipak, put je dug i konkurencija žestoka. Ovo je definitivno jedno na koje morate pripaziti, pogotovo ako se oni i dalje razvijaju trenutnim tempom.

surfshark test brzine uk

Surfshark test brzine UK – London Server
(Pogledajte rezultat testa pune brzine ovdje)

Moja matična baza prilično je udaljena od Velike Britanije, što rezultira većom kašnjenjem. To, međutim, nije zaustavilo Surfshark da uspostavi neke ozbiljne brojke performansi. Uzvodne brzine ostavljaju malo željenu, ali važna je brzina ono što dolazi!

Pogledajte naš detaljni pregled Surfsharka da biste saznali zašto je to jedan od naših najboljih izbora!

4. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN

Ubrzati

izvrstan

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

Cijena (GBP)

£ 6.71 / mj

Istaknuti dijelovi

 • Zaštita privatnosti
 • 256-bitna enkripcija
 • 148 VPN lokacija
 • 3.000+ poslužitelja
 • Višestruki protokol

"ExpressVPN ima intuitivne, izvorne VPN aplikacije, kako bi se svi iz Velike Britanije zaštitili na mreži."

POSJETITE VPN

Zbog brojnih tamošnjih ograničenja, ne treba čuditi da je čini se da je ExpressVPN za Veliku Britaniju postavio velike infrastrukturne olakšice. Tvrtka ima ključne servere u nekoliko područja širom Velike Britanije, u rasponu od Berkshira do Londona.

U prosjeku, ova VPN usluga nudi izvrsnu sveobuhvatnu uslugu od vrhunskih brzina pa sve do sveobuhvatnih aplikacija i protokola – što je idealno za sigurnost, privatnost i anonimnost. Njegovi sigurnosni protokoli ujedno su i najbolji u klasi za potrošačku upotrebu koji postoje.

Sveobuhvatno sam testirao uslugu i ne oklijevam ih preporučiti kao najboljeg pružatelja VPN usluga za korisnike u Velikoj Britaniji. ExpressVPN je stabilan i omogućuje pristup i na dobrom rasponu uređaja.

expressvpn test brzine uk

ExpressVPN test brzine UK – London Server
(Pogledajte rezultat testa pune brzine ovdje)

Kao ideju o tome koliko je dobra, uspoređivala sam zadanu brzinu linije bez VPN-a s testom pokrivenim ExpressVPN-om na istoj lokaciji. Kad je ExpressVPN uključen i spojen na poslužitelj u Velikoj Britaniji, uspio sam pokazati dobrih 117 Mbps nizvodne brzine.

Pročitajte naš cijeli ExpressVPN pregled da biste saznali više!

5. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com/

IPVanish

Ubrzati

Dobro

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 4 od 5Ocijenjeno 4 od 5Ocijenjeno 4 od 5Ocijenjeno 4 od 5

Cijena (GBP)

£ 2.62 / mj

Istaknuti dijelovi

 • 256-bitna enkripcija
 • Neograničeno P2P
 • Podržava 10 uređaja

"IPVanish je ime o kojem se još uvijek govori, i iako nije na vrhu popisa, pokazuje brzine vrijedne nekih preporuka."

POSJETITE VPN

U prošlosti je ugled IPVanisha bio zamršen i ne možemo reći da nije bila njihova krivnja. Međutim, od tada je zapao u novu upravu – koja je za sada čistila nos.

Premještajući te incidente u stranu, oni ostaju VPN gigant na terenu i mogu pohvaliti impresivne brzine. Srećom zbog toga, ako imate bilo kakvih pritužbi na njihovu brzinu, ne možete učiniti ništa jer oni prisiljavaju 256-bitnu enkripciju na sve bez izuzetka.

ipvanish test brzine uk

IPVanish test brzine UK – London Server
(Pogledajte rezultat testa pune brzine ovdje)

IPVanish brzinom pretraživanja uspio je ostati ukorak čak i sa svojom ograničenom prisutnošću u Velikoj Britaniji. Uspio sam uspostaviti nizvodnu brzinu od oko 60 Mbps koja je pristojna za njihovu tamošnju infrastrukturu.

Za one koji su spremni eksperimentirati, uvijek možete isprobati druge poslužitelje u regiji koji mogu dati bolje rezultate. Ipak, veza je bila stabilna i više nego dovoljna za strujanje medija.

Pogledajte našu cjelovitu recenziju na IPVanish-u za više informacija!

6. TorGuard

https://torguard.net/

TorGuard

Ubrzati

izvrstan

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

Cijena (GBP)

£ 3,36 / mj

Istaknuti dijelovi

 • Izgrađeno za P2P
 • Stealth proxy
 • Podržava 5 uređaja
 • Oglas & Blokada zlonamjernog softvera
 • Neograničena propusnost

"Korištenje TorGuarda izvrsno je iskustvo i pruža sigurnost da je njihova internetska veza uistinu sigurna."

POSJETITE VPN

TorGuard sučelje može se činiti malo datiranim kada se prvi put susreće, ali nema sumnje da postoji jedan od najsigurnijih pružatelja VPN usluga. Iako nije puno gužve na strani prema korisniku, izvedba je prilično zapažena.

Postoji jedna ključna razlika između TorGuarda i mnogih konkurenata u tome što vam omogućuje da odaberete razinu šifriranja koju preferirate. To znači da za korisnike P2P-a možete odbiti šifriranje zarez i uživati ​​u većim brzinama bujice u bilo kojem trenutku!

Osim toga, TorGuard ima i mnoge druge otkupne kvalitete, poput stabilnih brzina, mogućnosti multi-platforme i mogućnosti zaobilaženja VPN blokera..

torguard test brzine uk

TorGuardov test brzine UK – London Server
(Pogledajte rezultat testa pune brzine ovdje)

Kao jedan od najboljih VPN-ova za Veliku Britaniju, TorGuard je, naravno, ispunio određene zahtjeve za brzinu. To je pokazalo u mom rezultatu testa za to sa VPN poslužitelja sa sjedištem u Londonu, a opet, korisnici u zemlji općenito bi trebali postići tu brzinu s nekoliko problema.

Jedina je mana što će za mlađe korisnike koji su navikli na elegantnost modernih aplikacija, TorGuard sučelje izgledati kao nešto iz prošlosti.

Slobodno pogledajte detaljni pregled TorGuarda kako biste saznali više!

7. NajbržeVPN

https://fastestvpn.com/

FastestVPN

Ubrzati

Dobro

sigurnosti & Privatnost

Ocijenjeno 4 od 5Ocijenjeno 4 od 5Ocijenjeno 4 od 5Ocijenjeno 4 od 5

Cijena (GBP)

£ 0,89 / mj

Istaknuti dijelovi

 • P2P Optimizirano
 • Skakanje poslužitelja
 • Podržava 10 uređaja

"Iznenađujući dodatak našem popisu, FastestVPN pokazuje poboljšane performanse za sitne troškove."

POSJETITE VPN

Najbrži VPN nije najbrži koji sam testirao, ali nije ni najsporiji. Zapravo, da nije bilo njihovog ograničenog broja poslužitelja i lokacija, usuđujem se reći da bi mogli bolje iskoristiti svoje ime.

Nudi vrlo ograničen broj zemalja u kojima možete uspostaviti vezu u odnosu na mnoge vrhunske VPN-ove, ali po cijenama od čak 89 centi mjesečno to je krađa. Također imaju i poslužitelje optimizirane za P2P, što im čini i dobro za to.

Također trebate uzeti u obzir da ćete i s ograničenim brojem lokacija i dalje biti u mogućnosti tok Netflix sadržaja (barem samo za američku regiju, ali tu su dobre stvari).

najbrži test brzine uk

Najbrži test brzine u VPN UK – London Server
(Pogledajte rezultat testa pune brzine ovdje)

83 Mbps sigurno je dobra izvedba za cijenu koju plaćate i više je nego dovoljna za ravnomjerno strujanje 4k sadržaja. Ipak, morate biti svjesni da neće svi poslužitelji FastestVPN moći da rade jednako dobro kao što to rade njihovi UK server..

Prijeđite na našu najbržu recenziju za više informacija!

Završne misli: Da li mi zaista treba VPN u Velikoj Britaniji?

Za ponovni izračun, evo tri najbolje VPN-ove za Veliku Britaniju:

UBRZATI

SIGURNOST & PRIVATNOST

CIJENA (GBP / MO)

NordVPN

izvrstan

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

£ 2,81

POSJETITE VPN

CyberGhost

izvrstan

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

£ 2,21

POSJETITE VPN

Surfshark

izvrstan

Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5Ocijenjeno 5 od 5

£ 1,59

POSJETITE VPN

Po mom mišljenju postoji samo jedna stvar gora od života u zemlji s opresivnom internetskom regulacijom i to živjeti u onoj koja to ne samo čini, već i manipulira zakonom da bi podržala svoje aktivnosti. Začudo, UK spada u potonju kategoriju.

Iako vam ne bih rekao da je od najveće hitnosti da u ovom trenutku koristite VPN uslugu u Velikoj Britaniji, mislim da je razborito započeti neke istraživačke mjere. Uzmite vremena da odaberete pravi VPN za vas (nadam se da ovaj popis rangira pomaže) prije nego što bude prekasno.

Do prekasno, ono što mislim je da je očito da se vlada u Velikoj Britaniji naginje vrlo drakonskim mjerama nadzora i kontrole. Život u takvim uvjetima može biti stresan, a dobra, pouzdana VPN usluga može pružiti dug put do pružanja mira.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map