Gusto pregled – 11 prednosti i 3 nedostatka Gusto plaće

Gusto plaće


ukus

https://gusto.com/

tl; dr

Gusto je jedan od najboljih programa plaće u oblaku koji smo imali zadovoljstvo koristiti. Šteta što trenutno služe samo američkim tvrtkama.
Saznajte više.

Gusto pregled – 11 pros & 3 kontra Gusto plaće

Ako ste vlasnik male tvrtke, shvatit ćete probleme u vođenju tvrtke bez da imate nekakav sustav plaća.

Dobra stvar na koju ste naišli na ovu stranicu, jer radimo pregled jednog od najdinamičnijih sustava plaća na tržištu na tržištu – Gusto.

Prije nego što nađemo u mesu i krumpiru ovog pregleda, predstavit ćemo vam malu priču o Gustu i kako je on promijenio život vlasnika tvrtki posvuda.

Sadržaj

Profesionalci Gusto

 1. Gusto je vrlo lijep!
 2. Voditi obračun plaća s Gusto je nevjerojatno jednostavno!
 3. Možete pokrenuti 4 vrste plaće!
 4. Gusto može raditi na autopilotu!
 5. Izvješća o plaćama sve na jednom zaslonu!
 6. Jednostavno otkažite plaće!
 7. Gusto ima demo račun sa svim pristupom!
 8. Gusto ima Team Insights!
 9. Predlošci ljudskih resursa su u izobilju!
 10. Gusto je brz!
 11. Gusto vas nagrađuje!

Protiv Gustoa

 1. Gusto je usluga samo u SAD-u
 2. Gusto je skupo
 3. Gusto nema mobilnu aplikaciju

Gustaov plan & cijena

 • Pregled

Presuda

 • Treba li ići za Gusto?

Priča o Gusto

Bila je to 2012 Gotye bio netko koga su zapravo svi poznavali.

Mlada tvrtka zvana ZenPayroll odlučila je krenuti u… posao s platnim spiskom u oblaku – nema kolačića za vas ako to pogodite. Poslujući u srcu Kalifornije, tvrtka je brzo stekla popularnost i zaradila im dovoljno klijenata za pokretanje svojih usluga na Floridi, New Yorku i Teksasu u roku od nekoliko mjeseci nakon što su otvorili svoja vrata.

U nešto više od godinu dana, usluge ZenPayroll-a postale su toliko popularne da su najavili da primaju 100 milijuna dolara plaćanja godišnje. Do 2015. godine ZenPayroll je pokrenuo podršku za svoje usluge u svih 50 država SAD-a, a službeno je postao poznat kao Gusto (onaj tko se odluči na promjenu imena zaslužuje promociju!).

Kasnije te godine tvrtka je osigurala 60 milijuna dolara u seriji B financiranja (vodila ga CapitalG, prethodno poznat kao Google Capital). Ako to nije dovoljno impresivno, dobri ljudi su uspjeli prikupiti dodatnih 50 milijuna dolara tijekom prosinca 2015., povećavši ih kao dio tri zapovjedničkog kluba – tvrtke koja se vredi nevjerojatnih milijardu dolara!

Čini se kao da ništa ne može zaustaviti gravitacijski vlak Gusto jer oni samo nastavljaju rasti i rasti. Gusto je od srpnja 2019. podigao još jedan 200 milijuna dolara financiranja, dajući im učinkovito 3,8 milijardi američkih dolara!

Odgovara li Gusto vašoj maloj tvrtki?

Gusto slika vrlo lijepu sliku sebe kada je u pitanju njihova priča, ali i ja i ja znamo da to kupcima i nije baš bitno..

Nije važno jesu li milijuni zaradili sredstva. Nije važno da li njihov sustav radi na najnovijoj, najvećoj, vrhunskoj infrastrukturi.

Ono što je doista važno jest je li Gustova aplikacija za plaće zapravo pravi pogodnost za vašu tvrtku:

 • Ispunjavaju li svoja obećanja?
 • Postoje li sitnice s finim tiskom kojih moramo biti svjesni?
 • Kakav je osjećaj zapravo koristiti Gusto?

Zapravo, jedini razlog što ste vjerojatno pročitali do sada, jer želite znati je li Gusto zaista dobar za vas.

Pa, obećali smo vam temeljit pregled i dostavit ćemo da ćemo.

Prenijet ćemo vam neke stvari koje volimo o Gustu i nekoliko stvari za koje mislimo da bi mogle poboljšati. Bit ćemo apsolutno temeljiti, provlačeći se kroz sve i osiguravamo da znate sve što trebate o softveru.

Naš se tim ponosi osnaživanjem malih poduzeća. To znači da su naše recenzije što je moguće neutralnije, tako da donosite pravi izbor za svoju malu tvrtku.

Prijenosimo, radi kratkoće, prijeđite na ono što volimo u Gustu!

11 stvari koje volimo o Gustu

1. Gusto je vrlo lijep!

Pokušali smo prilično malo aplikacija za plaću i do sada se ništa ne približi Gustovom dobro osmišljenom sučelju.

gusto plaće ima prekrasno korisničko sučelje

UI tim uložio je mnogo ljubavi i truda u izgradnju Gustovog divnog sučelja i to pokazuje.

Sučelje izgleda tako prijateljski i jednostavno za upotrebu, gotovo da je … poput “aplikacije”. Znate, poput aplikacije koja se lako koristi za iOS. Jedan pogled i znat ćete gdje treba kliknuti i što ide kamo, nema potrebe za naletom pokušavajući vidjeti da li stvari funkcioniraju.

To je tako dobro planirano da praktički nije potrebna obuka za učenje softvera. Prijavite se i vidjet ćete da to jednostavno djeluje!

Za sve ima mjesta i sve je uredno na svom mjestu.

Gotovo svaka stranica na koju pristanete imat će ugodan izgled doodle-a. Ovi doodlei su osvježavajući i iskreno, čine mi srce pjevati svaki put kad ga pogledam.

gusto platne liste imaju lijepe doodles

Svakako razbija monotoniju vođenja plaća!

Neki bi mogli reći da je lijepo sučelje samo površno, ali smatramo da je važno. Hibridni program plaće / HR poput ovog trebao bi se svakodnevno koristiti, a nitko ne voli svakodnevno gledati aplikaciju s ružnim ili dosadnim sučeljem.

Barem s Gustom, uživamo u pogledu!

2. Voditi plaću s Gusto je nevjerojatno jednostavno!

Naišli smo na programe plaće koji zahtijevaju da prođemo obuku prije nego što možemo učinkovito koristiti aplikaciju.

Apsolutno smo mrzili taj sustav jer je boraviti u treningu kako bi naučili koristiti program je bol i za početak je užasno neučinkovito. Ne pomaže li to što su videozapisi s treninga kroz koje smo morali proći izgledali kao da ih je stvorio posebno netalentirani YouTuber.

U svakom slučaju, kada koristite Gusto plaću, naići ćete na nijednu glupost.

Nakon što upišete svoje osobne podatke i podatke o tvrtki, možete odmah uskočiti i lako započeti s plaćanjem.

Plaće se obavljaju u 4 jednostavna koraka:

 1. Izračunajte sate
 2. Izračunajte slobodno vrijeme
 3. Pregled & predati platne liste
 4. Potvrdite platni spisak

1. korak – izračunajte sate

Izračunati ovo je vrlo jednostavno, jer zapravo uopće ne morate raditi nikakve proračune. Sve se unaprijed izračunava za vas kad unesete detalje o zaposlenicima tijekom postavljanja.

gusto plaće prvi korak izračunati sate

Sve što sada trebate učiniti je prilagoditi sate zaposlenika u skladu s tim i brojevi će se automatski prikazati na zaslonu.

Ako su zaposlenici dužni primiti bonuse ili provizije, to je jednostavno kao kliknuti na okvir za dodatnu zaradu i upisati broj.

2. korak – izračunajte isključeno vrijeme

gusto plaće drugi korak izračunati slobodno vrijeme

Zatim morate samo unijeti slobodne dane i bolesne sate u ovom odjeljku. Sasvim samorazumljivo.

3. korak – pregled & Predajte platni spisak

Tada ćete biti preusmjereni na ekran za pregled plaća.

gusto payroll pregled platne liste

Ovaj je postupak vrlo jednostavan. Prikazat će vam se potpuni popis troškova vaše tvrtke. Vaš će posao biti samo da provjerite jesu li brojevi na ekranu točni.

gusto plaće omogućuju vam da vidite što se oporezuje i zadužuje

Imat ćete mogućnost vidjeti samo ono što se oporezuje i zadužuje. Također postoji mogućnost da vidite samo što su vaši zaposlenici zaradili.

Nakon što ste sretni s brojevima, sve što trebate učiniti je pritisnuti “Pošalji”.

Korak 4 – Potvrdite platni spisak

Na kraju, potvrdite prijavu plaća i gotovi ste obračun za mjesec!

gusto payroll potvrda predaje platne liste

Lako graškasto limunsko ljuto.

3. Možete pokrenuti 4 vrste plaće!

Iako većina programa za plaće ima samo mogućnost 1 vrste plaće, Gusto je dovoljno napredan i omogućuje vam pokretanje 4 vrste plaća!

gusto payroll omogućuje vam pokretanje 4 vrste plaća

Osim regularne platne liste, možete pokrenuti i Bonus, Off-Cycle i Prekid plaćanja. To vam daje fleksibilnost za pokretanje izvan sezonskih obračuna ako se ukaže potreba, što se nama činilo prilično zanimljivim.

Bonus platni spisak

Kao što ime govori, možete plaćati bonus osoblju ako postignu određene prekretnice, rokove ili ciljeve. Imajte na umu da plaćanju bonus plaća podliježu dopunska stopa odbitka od 22%.

Baš kao i kod redovnih plata, sustav se vrlo lako pokreće. Samo unesite brojeve u odgovarajuće okvire i gotovi ste!

gusto payroll ima mogućnost bonus platne liste

Plaće izvan ciklusa

Plaće izvan ciklusa namijenjene su dodatnom plaćanju zaposlenicima izvan redovnih platnih lista. Zapravo je vrlo sličan Bonus platnom spisku, s tim što se izvan obračuna plaća koriste ista stopa odbitka, odbitci i doprinosi u redovnim platnim spiskovima.

gusto payroll ima opciju plaćenog ciklusa izvan ciklusa

Raskid platne liste

Ako ste ikada imali nezadovoljstvo otpuštanjem nekoga, znat ćete da morate pokrenuti terminal za plaćanje otpuštenog osoblja. S Gustom je ovo dovoljno jednostavno.

Kada prijeđete na stranicu Prekid plaće, prikazat će vam se popis zaposlenika. Kliknite onu koju trebate otpustiti i pojavit će se skočni prozor koji će potvrditi želite li otpustiti ovog zaposlenika. Ako želite pokrenuti Prekid plaće, kliknite na ispravan gumb i nastavite i otpustite zaposlenika.

gusto payroll ima mogućnost prestanka plaće

Nakon toga ćete se vratiti na stranicu zaposlenika. Ovdje ćete morati kliknuti na “Pokreni raskid platne liste”.

gusto payroll ima mogućnost prestanka plaće

Nakon što to učinite, morat ćete voditi platne spiskove kao i obično, osim otpuštenog zaposlenika. Prilično jednostavne stvari.

Kada završite s tim, od vas će se zatražiti da ispisujete ček zaposlenika (izravni kredit nije dostupan za otpuštene zaposlenike).

gusto platni ispis čeka

Nakon što to dovršite, gotovi ste! Čestitamo, uspješno ste otpustili zaposlenika i pokrenuli platne liste za otkaz! Zbogom Hana!

otkaz zaposlenika s plaćama

4. Gusto se može pokretati na autopilotu!

Kao vlasnici malih poduzeća, imamo tendenciju da nam se puno toga čini na umu i nikad nema dovoljno vremena na svijetu da bismo obavili sve svoje zadatke.

Ponekad smo toliko zauzeti da slučajno zaboravimo kada je vrijeme za plaće i pokušavamo ga pokrenuti, zanemarujući sve ostale dnevne zadatke (zaposlenici moraju biti plaćeni bez obzira na sve, zar ne?)

Zbog toga toliko volimo ovu značajku Kad Gusto postavimo na pokretanje automatskog pilota, možemo se ukloniti iz jednadžbe i usredotočiti se na druge aspekte poslovanja koji zahtijevaju našu pažnju, dok Gusto radi sav posao umjesto nas.

Sve dok su postavljena izravna plaćanja svih depozita, Gusto će automatski voditi platni spisak 1 dan prije roka, a nakon e-pošte dobit ćete obavijest e-poštom. Daju vam 24 sata da izvršite bilo kakve promjene koje želite ili čak otkažete platni spisak prije nego što je on zaključan.

Izuzetno prikladna značajka bez koje ne možemo živjeti!

gusto plaće ima način autopilota

Da biste omogućili autopilot, jednostavno prijeđite na karticu Postavke, pritisnite plaću i kliknite Uredi pod Plaćom na AutoPilotu. Omogućite tamo i Gusto će poredati sve ostalo za vas!

5. Izvješća o plaćama sve na jednom zaslonu!

Izvještaji su važni. Sadrže dragocjene podatke o vašoj tvrtki, bez obzira na to je li ili ne i ako ste u crnom.

Izvješća o platnim spiskovima moraju biti detaljna i sveobuhvatna kako biste znali koliko gotovine treba poduzeće raditi svakog mjeseca. S Gustom to uopće nije problem, posebno s njihovim detaljnim izvješćem o potpunom gotovinskom stanju koji je dostupan nakon pokretanja platne liste.

gusto platni spisak ima cjelovito izvješće o novčanim potrebama

Impresivan innit? Ako to nije dovoljno detaljno za vas, Gusto vam je vratio leđa.

gusto payroll ima izvješće o reviziji dnevnica

Mogu generirati Izvještaj o platnom spisku koji ruši sve troškove i točno vam kaže gdje ide vaš novac, koliko zarađuju vaši zaposlenici i iznose koji idu izravno u vladine blagajne..

Ovo su samo primjeri. Gusto ima mogućnost generiranja svih vrsta izvještaja kako biste ih mogli analizirati prema želji srca:

 • Dnevnik obračuna plaća
 • Izvješće o beneficijama
 • Izvještaj iz godine u godinu
 • Sažetak zaposlenika
 • Informacije o izvođaču
 • Plaćanja izvođača
 • Bankovne transakcije
 • Time Off Balance
 • Vrijeme isključenog zahtjeva
 • Agencijske isplate
 • Plaće prije Gustoa

6. Jednostavno otkažite plaće!

Mi smo samo ljudi i bez obzira koliko se trudili biti, greške se događaju.

Ponekad se to događa tijekom platne liste i tada postaje velika glavobolja jer otkazivanje platne liste može predstavljati bol s određenim programima plaća…

Izbacili smo veliki uzdah olakšanja kada smo otkrili da je poništavanje platne liste s Gustom zapravo prilično jednostavno, sve dok poslana platna lista još nije obrađena..

gusto payroll omogućuje otkazivanje platne liste

Sve što trebate učiniti je otići na karticu Izvješća, pritisnuti Povijest plaća i pronaći put do gumba za otkazivanje da biste poništili platnu listu. Vrlo jednostavno, zar ne mislite?

Ako ne vidite gumb za otkazivanje, to znači da je obračun za obradu obrađen. Ako ste primijetili pogrešku u platnoj listi nakon obrade, ne brinite, jer se još uvijek može obrnuti, iako malo problematičnije.

Morat ćete se obratiti Gustovom timu za brigu o kupcima da vidite što mogu učiniti s vraćanjem platne liste ili razgovarati o mogućnostima koje morate riješiti.

Njihov tim za chat uživo odgovara i više je nego sretan što vam može pomoći. Gustovi časovi podrške traju od ponedjeljka – petka 6:00 – 17:00 PST, tako da ako ih uhvatite kad ne rade, sigurno će vam poslati e-poštu s odgovorom na vaš upit nakon povratka u ured.

Možete ih kontaktirati i putem e ili telefon (415-930-4532).

7. Gusto ima demo račun sa svim pristupom!

Osobno mi je dostupnost njihovog demo računa učinila Gusto još impresivnijim.

Mogla sam se igrati s brojevima, testirati sve i zabrljati se oko mog srca bez ikakvog straha da ću se upariti. Zapravo sam otkrio koliko je zapravo Gusto Gusto.

gusto plaće pun pristup pristupu

U osnovi vam je omogućen potpuni pristup svim Gustoovim platnim sustavima s demo računom, osim što se pojedinosti o korisniku svakodnevno osvježavaju, tako da ništa nije spremljeno. To je sjajan način da se novi korisnici pridruže dopuštajući im da se osjećaju kao program!

Veza do demo računa nije najlakša za pronalaženje, tako da smo iskoristili slobodu da je povežemo ovdje radi vaše udobnosti. Provjerite i nemojte se bojati zabrljati s tim!

8. Gusto ima Team Insights!

Sreća zaposlenika jedan je od najvažnijih elemenata za osiguravanje uspjeha bilo koje tvrtke.

Problem je u tome što većina zaposlenika ne voli javno govoriti kada su nezadovoljni zbog straha od posljedica. Iako je jasna komunikacija nešto što pokušavamo potaknuti dok vodimo svoje tvrtke, pritisak vršnjaka postoji i češće nego ne, odgovori koje ćete dobiti od zaposlenika u javnom okruženju iskriviti će se kako ne bi izgledali loše pred kolegama..

Gustovi timski uvidi omogućuju vam slanje anketa, kako bi zaposlenici mogli privatno ocjenjivati ​​nivoe svoje sreće, koliko mogu smatrati prikladnim, omogućavajući vam da procijenite ukupni moral zaposlenika i poduzmete korake za popravljanje svih problema s moralom..

gusto platni spisak ima uvide tima

Nakon što su omogućeni Team Insights, Gusto će jednom mjesečno slati svoje zaposlenike s pitanjima iz različitih tema u vezi s radom iz kojeg možete birati. Ako želite, možete i urediti pitanje.

Gusto vrlo napredna funkcija!

9. HR Predlošci u izobilju!

Mislim da je do sada prilično jasno da je Gusto fantastična aplikacija za plaće, sa značajkama dizajniranim posebno kako bi život učinio mnogo praktičnijim za njihove korisnike.

Tamo se mogu zaustaviti i ljudi će biti sretni, ali to nije dovoljno za tim u Gustu. Neće se odmarati dok ne učine sve što mogu kako bi nam olakšali život!

Jedan od načina na koji su to postigli je putem HR predložaka.

Više ne morate gubiti vrijeme i iscrpljivati ​​mozak pažljivo kucajući dokumente povezane s HR. Gusto dolazi s dugačkim popisom predložaka, tako da možete lako popuniti detalje i učiniti stvari službenim onoliko brzo koliko želite.

Imaju predloge za sve vrste dokumenata vezanih uz HR, od NDA-ova i poreznih obrazaca do zapošljavanja dokumenata. Ako možete misliti, oni to vjerojatno imaju.

gusto plaće ima puno HR predložaka

Ti su predlošci tako prikladni i takvi su vremenski uslovi, ne možemo zamisliti kakav je bio život prije nego što smo ih imali #trustory.

10. Gusto je brz!

Jedna od glavnih osnova SaaS usluga je nemogućnost da budu toliko brzi koliko ih korisnik želi. Kad je programu potrebno vrijeme za učitavanje, to iritira korisnika, ponekad do točke frustracije.

Nemamo prave resurse za procjenu brzine Gustovog sustava, ali reći ću vam jedno – dok koristimo program, nitko od nas nije primijetio brzinu, dok gotovo nismo zaboravili na njega.

To je dobra stvar, jer znači da je Gusto doživljaj bio tako bešavan, da nikada nismo primijetili da li je išta usporilo. Jedini dio kašnjenja bio je kada je Gusto izračunavao platne liste, ali to je za očekivati.

Napravili smo neke brzinske testove pomoću naše provjere brzine poslužitelja, a njihovi rezultati na poslužitelju bili su prilično vraški nevjerojatni!

SAD (W)
KORISTITI)
London
Singapur
Sao Paulo

23 ms76 ms140 ms172 ms180 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Kanada
Njemačka

226 ms139 ms106 ms68 ms163 ms

Prosječna brzina: 129,3 ms – Pogledajte puni rezultat

Nepotrebno je reći, bili smo prilično zadovoljni Gustovom brzinom.

11. Gusto vas nagrađuje!

Ne plaćate često softver u oblaku, samo kako biste saznali da su osmislili načine kako da vam nagradite kupnju!

To nije velika svota, ali koristi su koristi. Definitivno nam uljepšava dan kada vidimo da je Gusto tvrtka koja pronalazi načine kako da se vrati svojim kupcima.

U osnovi, sve što morate učiniti je uputiti svoje prijatelje na Gusto plaću.

gusto platni spisak ima program preporuke

Na nadzornoj ploči samo kliknite “Preporuke” i bit ćete poslani na stranicu preporuka. Unesite e-poštu svog prijatelja kako bi Gusto mogao poslati e-poštu ukrcavanja. Ako se vaš prijatelj prijavi u Gusto i vodi platnu listu, Gusto tvrdi da ćete nagraditi vas i vašeg prijatelja sa 100 USD!

Prije nego što se pretjerano uzbudite, Gusto vam neće dati 100 dolara u gotovini – radije, vi i vaš prijatelj dobit ćete poklon karticu Amazon u iznosu od 100 dolara!

gusto nagradu za plaćanje amazonsku poklon karticu za preporuku

Nije dobro kao hladna tvrda gotovina, ali hej, možete besplatno kupiti Amazonu u vrijednosti od 100 dolara!

3 stvari trebaju poboljšati

Kao usluga obračuna plaća, nema sumnje da je Gusto izvrstan. Međutim, postoje neke stvari o njima za koje bismo željeli da su malo drugačije.

1. Gusto je usluga samo u SAD-u

Ispričavamo se svima vama koji ovo čitate izvan SAD-a. Gusto je možda baš pogodan za vašu malu tvrtku, ali činjenica da su usluge namijenjene samo SAD-u jednostavno čini besmislenim za one izvan SAD-a.

Ne možete čak ni lažirati svoju lokaciju putem VPN-a da biste se prijavili na uslugu, jer za postavljanje sustava Gusto potreban je američki bankovni račun..

Ako vam se desi da imate račun u SAD-u, imate sreće. Moći ćete koristiti najvjerojatnije najbolji sustav plaća koji smo dosad vidjeli.

U suprotnom … prijatelju s puno sreće, morat ćete potražiti drugdje.

Prokletstvo, sretni Amerikanci!

2. Gusto je skup

Gusto se pozicioniraju kao softver koji je najprikladniji za mala poduzeća, ali iskreno, njihove cijene ne odražavaju njihov položaj.

Uz njihov kompletan plan (najpopularniji) morat ćete plaćati osnovnu cijenu od 39 USD mjesečno. Uz to, morate izdvojiti dodatnih 12 dolara mjesečno po glavi. Ako pretpostavimo da imate 10 zaposlenih (uključujući vas), to je već 390 USD mjesečno!

Sada, gledajući to sa stanovišta troškova, 390 dolara mjesečno može biti poprilično skupo. No, ako malo pomaknete perspektivu, 390 USD mjesečno može se smatrati razumnim, budući da je to tako jednostavno za upotrebu, nećete trebati zaposliti službenika ili vanjsku agenciju koja će svaki mjesec voditi platne spiskove..

3. Gusto nema mobilnu aplikaciju

Gusto ima mnogo funkcija, a za neke su potrebne odobrenje šefa ili upravitelja. Uzmimo za primjer slobodan radnik.

Kada zaposlenik zatraži vrijeme odmora putem Gusto portala, dobit ćete obavijest e-poštom u kojoj vas poziva da odobrite taj zahtjev. To se lako postiže ako ste u uredu, ali pod pretpostavkom da ste daleko na odmoru ili u poslovnom putovanju, život će vam biti puno lakši ako imamo aplikaciju na svojim telefonima i odmah možemo pokrenuti odobrenje tih zahtjeva.

U Gusto se zapravo možemo prijaviti putem svojih preglednika telefona, ali smatramo da je to više zaobilaženje nego stvarno rješenje.

Gustaov plan & Cijene: pregled

Gustovi planovi dolaze u 3 razine – Core, Complete i Concierge.

CoreCompleteConcierge
Cijena / mjesec * 39 USD 39 $ 149
Praćenje vremenaNoYesYes
Ponuda & OnboardNoYesYes
Pro HR podrškaNoNoYes

* Prikazana cijena je za osnovnu cijenu, ne uključuje troškove dodavanja zaposlenika.

Osnovni plan je najpristupačniji, nudi vam samo osnovne značajke Gustovog sustava plaća.

Kompletan plan je onaj koji je najviše zaokružen, a ima značajke poput praćenja vremena, ukrcaja zaposlenika i ostalih HR prednosti.

Concierge plan je najsadržajniji plan od svih, s potpunom plaćom i HR funkcijama. Oni također imaju ovjerene HR profesionalce na vašu uslugu i poseban resursni centar.

Presuda: Treba li ići za Gusto?

Gusto je zaista jedan od najboljih softvera za plaću u oblaku koji smo imali zadovoljstvo koristiti. Ima obilje pogodnosti za plaće i HR pogodnosti koje će riješiti većinu vaših HR glavobolja jednim klikom na gumb.

UI je fantastičan i vrlo ugodan za oko, što je važno za aplikaciju koju će tvrtke morati svakodnevno koristiti (posebno za HR značajke).

Plaće su automatizirane što u potpunosti uklanja potrebu za našom pažnjom tijekom tjedna plaća (osim za potvrdu brojeva).

Za one od vas koji uspijevaju u izvještajima, Gusto nudi obilje takvih. Uključili su i vrlo opsežan popis predložaka HR-a radi dobre mjere.

Ukratko, Gusto je učinio sve što može kako bi platne liste bile što glađe i da bi život vlasnika malih poduzeća bio što udobniji.

Šteta što se još nisu proširili na globalnoj razini, jer prilično smo sigurni da će njihove osobine biti od koristi mnogim vlasnicima malih tvrtki širom svijeta..

S gustom ponosno izjavljujemo da Gusto zaslužuje dva palca gore od svih nas u Bitcatcha!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map