Pregled ljepljive lozinke – 7 prednosti i 6 nedostataka ljepljive lozinke

Ljepljiva lozinka


Ljepljiva lozinka

https://www.stickypassword.com/

tl; dr

Vrhunski u odnosu na vrijednost s nekim zaista urednim prednostima, ne čudi Sticky Password je stigao na ovaj popis! S Stickyjem ćete pronaći nekoliko jedinstvenih značajki, što ih čini izvrsnim upraviteljem lozinki za one koji traže posao. Saznajte više.

Pregled ljepljivih lozinki – 7 profesionalaca & 6 nedostataka ljepljive lozinke

Zbog čega je Sticky Password tako sjajan? Što je s njima zbog kojih ljudi voštaju poetično u vezi sa softverom, zašto su ih Timovi vodiči, Cnet i Techradar tako ocijenili?

Da bismo to saznali, instalirali smo upravitelja lozinki u sve naše uređaje i koristili ga nekoliko dana kako bismo dobili dojam kako program stvarno funkcionira.

Također smo uzeli slobodu da ih lijepo sastavimo u vašu korist, tako da na jednom mjestu možete otkriti sve što trebate znati o ljepljivoj lozinci..

Sadržaj

Pros za ljepljivu lozinku

 1. Ukrcavanje je vrlo jednostavno!
 2. Računi aplikacija su dostupni!
 3. Sigurnosna kopija prijenosnih uređaja!
 4. Višestruka proširenja preglednika, uključujući Safari!
 5. Automatsko popunjavanje kreditne kartice & bankarski detalji!
 6. Sticky ima zaista uredne prednosti!
 7. Morate spasiti lanate!

Nedostaci ljepljive lozinke

 1. Nema podrške za chat uživo
 2. Sinkronizacija može biti spora
 3. Korisničko sučelje za stolnu aplikaciju treba raditi
 4. Nema generatora lozinki za mobilnu aplikaciju
 5. Može biti pretjerano ljubomoran i ne uspijeva raditi
 6. Nedostaju mu važne karakteristike

Ljepljivi plan lozinke & cijena

 • Pregled

Mogu li se ljepljivi ići “Toe-to-Toe” protiv divova industrije?

 • Ljepljiva lozinka VS NordPass
 • Ljepljiva lozinka VS Dashlane

Presuda

 • Treba li potražiti ljepljivu lozinku?

Upoznavanje ljepljive lozinke

Prilično sam siguran da su svi i njihove majke upoznati s poznatim antivirusom, AVG-om. Vjerovatno ste je koristili u prošlosti ili bar poznajete nekoga ko je ima.

Pa će vam biti drago znati da su većina rukovoditelja razine C u Sticky Lozinci napravljeni od bivših rukovoditelja AVG tehnologija, koji su istu razinu kvalitete i predanosti svojim zanatom prenijeli u Lamantine Software, tvrtku koja stoji iza Ljepljiva lozinka.

Lamantine softver osnovao je početkom 2001. godine Alex Tishchenko, sa svrhom stvaranja pogodnijeg postupka za ljude koji se kreću digitalnim svijetom – i s tom vizijom stvorena je Sticky Password.

Projektirano je za stvaranje, organiziranje & pojednostavite nečiji mrežni život dopuštajući korisniku da generira jedinstvene lozinke za omiljene web stranice, bez problema da ih zapamti.

Petr Bilek pridružio se kompaniji 2009. godine kao izvršni direktor, donoseći svoje poslovne smjene od tvrtke AVG kako bi pomogao Lamantine Software u širenju novih tržišta u svijetu.

Sticky Password od tada se pokazao uspješnim, poput vodećih sigurnosnih kompanija Kapersky Labs implementirajući svoju tehnologiju u vlastiti softver za upravljanje lozinkama tvrtke Kapersky.

Možemo li vjerovati ljepljivoj lozinki s našim podacima?

Ako vlada ili haker prekrši njihove servere, ostaju li naši privatni podaci privatni? Ovo su pitanja koja plijene većinu ljudi, posebno kada se prijavljuju za usluge koje uključuju njihove osobne podatke.

Dobra vijest je da se ljepljiva lozinka nalazi u Brnu, Češka.

Kako je to dobro za nas?

Dakle, evo posla – Češka nije dio 5 saveza za nadzor, 9 očiju ili 14 saveza za nadzor, što znači da ako bilo koja vlada iz bilo kojeg razloga želi poduzeti tvrtku da otkrije svoje korisničke podatke, Sticky lozinka im može samo dati prst i krenuti putem njihovog veselog puta.

Svako kršenje sigurnosti s ljepljivom lozinkom?

Nismo pronašli ništa u vezi s oštećenjima Stickyjevih poslužitelja i pretpostavljam da je to dobra vijest.

Bez obzira na to ako su poslužitelji probijeni, Sticky Password koristi zaštitu od nule-znanja, koja korisniku baca loptu upamtijući svoju glavnu lozinku. Oni neće zadržati tu lozinku, a podaci iz trezora ne mogu se pročitati bez te glavne lozinke.

Dakle, lopovima podataka praktično je nemoguće pročitati vaše podatke, čak i ako uspijeju nekako prekršiti ljepljive lozinke koje su značajno sigurne tvrđave.

Sad uz sve to, idemo na dio zbog kojeg ste zapravo došli ovdje – naše najdraže stvari o Sticky Lozinci!

7 stvari koje volimo zbog ljepljive lozinke

1. Ukrcavanje na brodu je vrlo jednostavno!

Kada je riječ o korištenju novih programa i softvera, jedan od najboljih načina na koji možete učiniti da se korisnik osjeća dobrodošlim je stvaranje jednostavnog ugrađenog sustava & razumljiv.

Ako imam problema s postavljanjem usluge na svom uređaju, možete se kladiti da će moj dojam s softverom postati kiseo, bez obzira koliko zapravo bio koristan.

Srećom, tvrtka je ukrcavanje Sticky-a u naše sustave postala vrlo povoljna.

Nakon što se prijavite za račun, od vas će se zatražiti da preuzmete i instalirate ljepljivu lozinku na svoj stroj.

ljepljiva lozinka korak po korak instalacija

Korak po korak, prikazat će se upute na zaslonu kako bi se osiguralo da se nikad ne izgubite.

Dok slijedite upute na zaslonu, stiže trenutak za otvaranje novog računa.

ljepljive upute za lozinku za otvaranje računa

Od vas će se tražiti da unesete svoju adresu e-pošte i svoju glavnu lozinku. To je izuzetno važno – NE gubite svoju glavnu lozinku! To je jedini ključ za otključavanje vašeg trezora i to je jedina lozinka koju softver ne pohranjuje.

ljepljive lozinke traži postavljanje glavne lozinke

Zato upotrijebite glavnu lozinku koju ćete pamtiti cijeli život ili nešto stvarno sigurno, zapišite je i držite pod ključem.

Jednom kada to malo riješite, Sticky će vas pitati želite li uključiti Cloud Sync tako da se vaši podaci stalno sinkroniziraju na svim uređajima ili samo lokalna Wi-Fi sinkronizacija.

ljepljiva sinkronizacija oblaka zaporki za dijeljenje lozinki na svim uređajima

Teoretski, lokalna Wi-Fi sinkronizacija sigurnija je jer vaši podaci nikada ne idu na Internet, a sinkronizirat će se samo ako postoji Wi-Fi veza.

Međutim, budući da Sticky koristi AES-256 enkripciju (više o tome kasnije), nitko ne bi mogao oteti vaše podatke tijekom mrežne sinkronizacije, tako da smo samo preferirali uključivanje Cloud Sync.

Ipak cijenimo mogućnost.

Sljedeći je korak stvar gdje će mi barem postati zanimljive – Sticky će automatski otkriti preglednike koje koristite i pitati želite li uvesti podatke za prijavu pohranjene u bazu podataka Sticky.

ljepljiva lozinka miješati se s web preglednicima

Trebate samo odabrati sve podatke preglednika koje želite uvesti i pritisnuti “Nastavi”, a Sticky će automatski učiniti posao za vas! Nema potrebe da se zabrljate, ulazite u Chromeove preglednike kako biste preuzeli CSV datoteke, a što ne!

To biste trebali učiniti do sada, ali Sticky će vas zamoliti da preuzmete proširenje preglednika kako biste njihov softver integrirali u svoje svakodnevne navike pregledavanja..

ljepljive lozinke od vas traže da instalirate proširenje Chrome pregledača

Nijedan od ovih procesa uopće nije kompliciran, a ljepljiv je većini teških dizanja za vas.

Sve što trebate učiniti je kliknuti „Dalje“. Ne treba reći da smo zahvalni na pogodnosti.

2. Računi aplikacija su dostupni!

Ovo je jedna značajka za koju nikad nisam znao da želim u upravitelju lozinki. Toliko smo se navikli da koristimo upravitelje lozinki u preglednicima da zaboravljamo da postoje aplikacije, a ponekad nam je potrebna naša prijava da bismo ih zapravo koristili..

Nebrojeno puta sam zaboravio podatke o prijavi preko Skypea (pribjegavajući pritiskanju gumba “Poništi lozinku” svaki put kada ga moram koristiti) i bio sam ugodno iznenađen kada je Sticky uspio pohraniti i primijeniti moje podatke i na aplikacijama..

Dodavanje aplikacija u Stickyjev sustav pokazalo se malo složenijim nego što bih želio jer sam trebao pronaći izvor exe-a, što je značilo da moram ići kopati u svom C pogonu da bih pronašao mjesto na kojem sam inicijalno instalirao program.

Dobra je stvar što je Sticky imao predviđanje da doda malo dugme da bi ovaj postupak bio puno lakši.

ljepljiva lozinka može pohraniti lozinke za druge aplikacije

Sve što trebate učiniti je upaliti program, otvoriti Sticky, povući taj mali gumb preko željenog programa i on će se automatski dodati u Sticky-ove račune aplikacija. Lako grašak!

Međutim, otkrili smo da je značajka App Računa pomalo iffy. Savršeno je funkcioniralo tako da je Skype automatski ispunio moje podatke za prijavu, ali nismo mogli otkriti kako da funkcionira sa mojim pokretačem Epic Games.

Zaobilazio sam je da prijeđem u App Accounts, kopiram svoje korisničko ime i lozinku i “Ctrl + V” u pokretač. Nije najelegantniji način da se stvari dovrše, ali bar neću morati stalno pritiskati “resetiranje lozinke” svaki put kad se želim prijaviti.

3. Sigurnosna kopija prijenosnih uređaja!

Hej, pogledajte, evo još jedne značajke za koju nikad nisam znao da mi treba!

Bilo je više puta da sam se morao prijaviti na web mjesto s javnog ili prijateljskog računala, samo da bih se facepalm jer sam shvatio da nemam pristup svom upravitelju lozinki na drugom računalu.

Će me izvući mobilnu verziju instaliranu na mom telefonu, tražiti moje podatke i ručno je upisati u preglednik poput degenerirane životinje.

Ljepljiva lozinka može stvoriti svoju prijenosnu verziju koja će se pohraniti u flash pogon, tako da je možete ponijeti sa sobom kamo god idete.

inačica prijenosne lozinke za prijenos

Kad priključite flash pogon na novo računalo, nećete trebati ni instalirati softver.

Trebate samo pronaći prijenosni Sticky Password.exe i pokrenuti ga, a imat ćete prijenosnu verziju programa na novom računalu s pristupom svim podacima i podacima.

Zgodno nije?

Samo obavezno ga iskopčajte prije napuštanja računala, ne želite da itko drugi nabacuje svoje prljave rukavice na vaše dragocjene prijave.

4. Višestruka proširenja preglednika, uključujući Safari!

Od veljače 2020. godine, 58,1% svih korisnika interneta upotrebljava Chrome kao svoj preglednik.

chrome ima 58,1% tržišnog udjela u pregledniku

(Izvor: w3counter.com)

Međutim, znači li to da ostatak svijeta koji ne upotrebljava Chrome (iz dobrog razloga, ali ući ćemo u to neki drugi put) ne bi trebao imati pristup pristojnom upravitelju lozinki?

U svijetu u kojem većina upravitelja lozinki SAMO ima proširenja preglednika za Chrome, Edge … a možda i Firefox, korisnici drugih nejasnih preglednika bit će sretni kad znaju da Sticky najvjerojatnije ima proširenja za preglednike!

Korisnici Safarija će vijest posebno dočekati. Budući da je preglednik s drugom najvišom popisom internetskih korisnika, nemamo pojma zašto većina upravitelja lozinki ne podržava Safari.

Evo popisa proširenja preglednika koji podržavaju ljepljivu lozinku:

 • Krom
 • Mozilla Firefox
 • Microsoft Edge
 • Internet Explorer
 • Opera**
 • Krom**
 • SeaMonkey **
 • Yandex **
 • Comodo Dragon **
 • Blijedi Mjesec **
 • Safari 12 ili noviji

** Podržana je samo 32-bitna inačica ovih preglednika.

5. Automatsko popunjavanje kreditne kartice & bankarski detalji!

Jedna od mnogih prednosti na koje moram paziti u upravitelju zaporki je da li imaju mogućnost spremanja osobnih podataka.

Zašto?

Pa, to je zato što … ja sam lijen Ne volim ispunjavati pojedinosti u obrascima za prijavu kad god se pretplatim na nešto novo ili izvršim internetsku kupovinu.

Ljepljiv dolazi s mogućnošću pohrane vaših osobnih podataka. Ali to mi nije najdraža stvar u vezi s ovom značajkom.

Najdraža stvar mi je mogućnost pohrane podataka o kreditnoj kartici i bankovnih podataka.

ljepljiva lozinka može pohraniti kreditne kartice i bankovne podatke

Bezbroj je slučajeva kad sam ugodno i udobno sjedio u svojoj stolici, priređivao svoju redovitu internetsku kupovinu, a zatim … morao sam proći kroz zamisao da ustanem kako bih posegnuo za kreditnom karticom.

Ok, to može biti malo pretjerivanje, ali ja sam lijen, sjećaš se? Ne volim ustajati. Kad bih mogao hranu dostaviti izravno na kauč, ja bih.

U svakom slučaju, odstupam. Ljepljivi pohranjuju vaše osobne podatke, brojeve kreditnih kartica i bankovne podatke, tako da bez obzira kupujete li na mreži ili se prijavljujete na novi forum, doslovno ne morate ništa raditi – Ljepljivo automatski ispunjava sve za vas.

6. Ljepljiv ima zaista uredne prednosti!

Upravitelj zaporki zaista ne treba puno raditi. Očekujem da će se samo sjetiti moje lozinke i stvoriti nove za mene, to je sve.

Kada upravitelj lozinki nadilazi te obveze da vam ponudi pogodnosti koje povećavaju kvalitetu vašeg digitalnog života, znate da je tvrtka briga za svoje korisnike.

Ljepljiva lozinka očito brine i pokazuje prednosti koje su implementirali u svoj sustav.

 • Neograničeni uređaji
  Za razliku od nekih drugih upravitelja lozinki, Sticky Password omogućuje korištenje softvera na svim svojim uređajima. Svi su također sinkronizirani, pa upišite lozinku na jednom uređaju, a sve ostalo se ažurira!
 • Sigurno dijeljenje lozinke
  Možete poslati svoje lozinke na adrese e-pošte i dopustiti primateljima ograničena prava (ne mogu uređivati) ili puna prava (mogu uređivati, mogu opozvati pristup) vašim lozinkama. Odobreno, morat će instalirati barem besplatnu verziju Sticky Password za upotrebu vaših prijava, ali to je korist koju mogu stvarno cijeniti.
 • Sigurnosna kopija u oblaku
  Sticky koristi sigurnosne kopije u oblaku, pa ako vam glavni PC umre, sve što trebate je samo nabaviti novo, instalirati Sticky Password i imat ćete sve podatke vraćene!
 • Sigurnost rubova
  Ne možete pokrenuti upravitelja zaporki bez da imate odgovarajuću sigurnost, a Sticky ima to s pikom.

  Oni implementiraju vojnu enkripciju AES-256 tako da se vaši podaci ne mogu presresti tijekom sinkronizacije. Dvofaktorska provjera autentičnosti (2FA) dostupna je ako je želite, pružajući vam dodatni sloj sigurnosti.

  Mobilna aplikacija koristi biometrijsko skeniranje, tako da nitko ne može pristupiti vašim lozinkama ako ne odreže palac.

  Najbolje od svega, šifriranje nulteg znanja – vaš sef ne može otvoriti bez svoje glavne lozinke, Nitko. Čak i ako vam lopovi podataka pošalju ruke, ne mogu ih čitati bez vaše glavne lozinke.

7. Dobivate spasiti manate!

U redu, tako da vam ovaj ne donosi nikakvu korist, ali to je razlog za koji smatramo da je dovoljno dobar da istaknemo – manate!

ljepljiva lozinka štedi lanate uz svaku prodanu licencu

Manate su nježna, ugrožena bića koja žive izvan vodenih biljaka u tropskim morima. Dali su im „morske krave“ nositeljice zbog svog nježnog raspoloženja i mirne prirode.

Oni su ujedno i jedno od najljepših morskih stvorenja koje ćete ikada vidjeti!

Lamantine Software (tvrtka koja stoji iza Sticky) usko surađuje s Spremi klub Manatees, nudeći im financijsku potporu kad god su u potrebi. Kako bi kontinuirano podržao klub, Lamantine Software zahtijeva sredstva – sredstva koja dobivaju prilikom kupnje premium računa Sticky Password!

Ukratko, kada kupujete premium račun, neizravno štedite manate!

Zabavna činjenica

Lamantine Softver je dobio ime Lementin, što je Manatee na francuskom!

6 Problemi sa ljepljivom lozinkom

Do sada se čini da je Sticky Password zaista dobar upravitelj lozinki, ali je li najbolji?

Ne mislimo tako, i evo zašto.

1. Nema podrške za chat uživo

U redu, da budemo fer, chat uživo uglavnom nije potreban s upraviteljima lozinki, ali stvarno bih cijenio ako bi se mogao implementirati.

Podrška putem e-pošte funkcionira u redu s timom koji vam se vrati u roku od 24 sata, ali ja osobno više volim podršku uživo u chatu zbog brzine.

2. Sinkronizacija može biti spora

Pri testiranju ostalih upravitelja lozinki sinkronizacija se odvija gotovo istovremeno.

Uz Sticky čini se da podaci nisu odmah ažurirani. Zapravo sam morao ručno sinkronizirati svoje uređaje za prijavu koja je unesena u aplikaciju za radnu površinu kako bi se prikazao u mobilnoj verziji.

To može biti jednokratno izdanje, može biti korisničko pitanje, ili može biti samo malo glitch.

3. Desktop aplikacijsko sučelje treba raditi

Iz nekog razloga, Sticky je odlučio sakriti neke važnije značajke aplikacije.

Tražio sam visoko i nisko za generator lozinki, samo da bih ga otkrio u padajućem izborniku u gornjem desnom kutu, umjesto da ga prikazuje na glavnom sučelju.

korisničko sučelje za ljepljivu lozinku za radnu površinu potrebno je preraditi

Iskreno, da nisam bolje znao, mislio bih da softver ne dolazi s generatorom lozinki.

Barem je istaknuto sadržano u proširenju preglednika.

Ljepljivi generator lozinki lako se vidi u proširenju preglednika

4. Nema generatora lozinki za mobilnu aplikaciju

Kada je riječ o mobilnim uređajima, imamo aplikacije na koje se često moramo prijavljivati, a ponekad bismo željeli promijeniti zaporku za te aplikacije.

Međutim, Sticky ne dolazi s generatorom mobilnih lozinki koji ruši naše snove o jednostavnoj promjeni lozinki za mobilne aplikacije u pokretu.

5. To može biti pretjerano ljubomoran i ne raditi

Čini se da Sticky može biti zaista prekomjeran u promjeni lozinki za vas … osim što to ne radi uvijek.

Sada ne znam je li to problem s mojim poslužiteljem e-pošte ili je problem sa Sticky-om, ali kad sam se pokušao prijaviti u jednu od svojih brojnih poruka e-pošte, služba me navela da promijenim zaporku.

Prije no što sam to znao, Sticky je preuzeo, stvorio lozinku i ispunio forme za mene.

“Oh”, pomislio sam u sebi, “to je stvarno prikladno.”

Jedino što se čini da se sada ne mogu prijaviti u svoju e-poštu.

Kao što rekoh, ne znam je li ovo problem s mojim poslužiteljem e-pošte ili se Sticky ne sjeća pravih lozinki, ali nadam se da je to jednokratni problem.

6. Nedostaju mu važne karakteristike

Da, Sticky uvodi mnoštvo značajki koje drugi upravitelji lozinki nemaju, naime Računi aplikacija i sigurnosna kopija prijenosnih uređaja, ali čini se da im nedostaje i mnoštvo drugih značajki, poput:

 • Mračno skeniranje na webu
  Sticky ne skenira tamni web da vidi jesu li vaše prijave ugrožene ili ne.
 • Kontakt za hitne slučajeve
  Ne možemo dozvoliti kontaktima ICE-a (u slučaju nužde) pristup našim lozinkama.
 • Sigurno dijeljenje bilješki
  Ne možemo sigurno dijeliti stvari poput WiFi lozinki.

Ljepljivi plan lozinke & Cijene: pregled

Ljepljiva lozinka ima 3 plana – besplatno, premijum i vijek trajanja – kako bi zadovoljili sve vrste potreba korisnika:

FreePremiumLifetime
# PasswordUnlimitedUnlimitedUnlimited
Automatska ispuna & LoginYesYesYes
Digitalni novčanikDa DA
Cloud SyncNoYesYes
Cloud BackupNoYesYes
Prioritetna podrškaNoYesYes
Cijena /mo$0$2.49*$159.99 (jednokratno)

* Prikazana cijena naplaćuje se godišnje; ukupno 29,99 USD / god.

Ljepljiva lozinka bez

Besplatni račun ljepljive lozinke zapravo je sasvim pristojan. Dobivate sve prednosti premium računa (u roku od 30 dana), osim prioritetne podrške, sinkronizacije i dijeljenja lozinke. Također nećete moći spasiti manate.

U skladu s tim, niste ograničeni na broj lozinki koje možete pohraniti, niti ste ograničeni na broj uređaja na koje možete instalirati softver. Jedini problem je što se ne sinkroniziraju, tako da ćete morati ručno unijeti zaporke na svojim uređajima barem jednom da se program sjeti.

Ljepljiva lozinka Premium

Ovdje se nalazi novac – doslovno i figurativno.

Sve su značajke otključane Premiumom i dobit ćete sinkronizaciju, sigurnosno kopiranje u oblaku, dijeljenje lozinke i premium podršku koja će odgovoriti na vaše e-poruke u roku od 24 sata. Premium će vam vratiti 29,99 USD za godinu dana.

Životni vijek ljepljive lozinke

Evo gdje se Sticky Password ističe među mnoštvom.

Za njihov životni račun morate samo odvojiti 199,99 USD 159,99 USD (uštedite 20% ako kupite sada!) I moći ćete uživati ​​u SVIM premium uslugama Sticky-a za LIFE!

Iako se ovo može činiti primamljivim, imajte na umu da postoji rizik da će vam tvrtka trgati, što će uzrokovati gubitak životnog računa. Međutim, šanse da se to dogodi poprilično su malene.

Kako se 1Password provodi protiv konkurencije?

U ovom dijelu ćemo vidjeti ima li Sticky Password potrebnih za ulazak u ring s velikim dečkima u upravljanju lozinkom. Usporedit ćemo ih s nekoliko natjecatelja, gledajući kako cijene cijene s obzirom na vrijednost, karakteristike, jednostavnost uporabe i sigurnost.

Ljepljiva lozinka VS NordPass

 • Vrijednost
  NordPass je jedan od upravitelja lozinki koje najviše volimo, ne samo zato što je tako jednostavno za korištenje, već je i vrlo pristupačan..

  Ljepljiva lozinka korisniku pruža stvarno dostupne cijene (slično kao kod NordPass-a) i oni imaju vjerovatno bolje značajke u odnosu na NordPass.

  Povrh toga, korisnici imaju mogućnost kupovine Stickyjevog životnog plana – 159,99 USD jednokratno plaćanje za životni pristup.

  Mislim da je ovdje sasvim jasno – ljepljiva lozinka daje bolju vrijednost.

 • upotrebljivost
  Za nas je jednostavnost upotrebe vrlo važna, jer ako se program osjeća bugo ili je previše strm krivulja učenja, nitko ga neće koristiti bez obzira koliko je dobar.

  Nažalost, Sticky Lozinka gubi ovu rundu jer je naše iskustvo korištenja njihove aplikacije bilo pomalo zapušteno, a Računi aplikacija ne rade uvijek ispravno i zahtijevaju da ručno sinkroniziramo uređaje.

  NordPass izvrsni UX-ovci uklanjaju olupine softverskog softvera Sticky Password.

 • Značajke
  NordPass je tako nova u industriji (nedavno lansirana krajem 2019.) da su jedva imali vremena za pokretanje značajki kvalitete.

  Njihove osnovne funkcije funkcioniraju vrlo dobro, ali od njih ne možete ništa više očekivati.

  Osnovne značajke ljepljive lozinke djeluju malo manje učinkovito u usporedbi s NordPassom, ali imaju jedinstvene funkcije, poput njihove prijenosne verzije i računa aplikacija.

  Ukratko, NordPass najbolje radi na osnovama, ali Sticky ima više mogućnosti.

  Kad se sve uzme u obzir, mislimo da su obojica prilično jednake u značajkama.

 • sigurnosti
  U pogledu sigurnosti, oba upravitelja lozinki nude NAJBOLJE sigurnosne mjere kako bi osigurali da su vaši podaci sigurni od hakera.

  2FA, AES256 enkripcija, biometrijsko skeniranje, kako se zove, oboje to imaju.

  Uparite ove sigurnosne mjere s arhitekturom nulta znanja i dobit ćete upravitelje lozinki sa sigurnošću sličnom tvrđavi.

  Oba su upravitelja lozinki jednako sjajna!

Ljepljiva lozinka VS Dashlane

 • Vrijednost
  Vrijednost se može odrediti pomoću dva faktora:
  dostupnost i pogodnosti koje se nude.

  Ako spominjemo prethodno, Dashlane ne pruža veliku vrijednost – prilično je prokleto skup u odnosu na Sticky.

  Međutim, ako ste tip koji vrijednost vidi u koristima, Dashlane će vam obrisati pod ljepljivim podom.

  Kako bi bili pošteni, obojica dobivaju bod – Dashlane za beneficije, ljepljiv za cijene.

 • upotrebljivost
  Dovoljno smo se žalili zbog činjenice da su Stickyjeve značajke malo gadljive, pa ćemo prestati gunđati o tome.

  Umjesto toga, usredotočit ćemo se na izvrsno korisničko sučelje tvrtke Dashlane.

  Prirodno je za upotrebu, prelijepo, uopće ne osjeća poteškoće i osjeća se premium.

  Nepotrebno je reći, Dashlane dobija ovo.

 • Značajke
  Kao vrhunski upravitelji lozinki, i Dashlane i Sticky osnove rade vrlo dobro.

  Međutim, ako govorimo strogo u smislu značajki, Sticky ne drži svijeću protiv Dashlane-a.

  Nedostaju značajke koje su nam zaista važne, poput skeniranja na tamnom webu, kontakata u hitnim slučajevima, dijeljenja sigurnih bilješki itd.

  Ukratko, Dashlane može učiniti više u odnosu na Sticky.

  Point ide prema Dashlaneu.

 • sigurnosti
  Kao vodeći upravitelji lozinki, oba igrača moraju osigurati da pruže najbolje sigurnosne mjere za svoje kupce, jer ne bismo očekivali ništa manje.

  Oba igrača su bila izvanredno uspješna koristeći najnovije tehnologije u sigurnosti u svojim sustavima, osiguravajući da naši podaci ostanu što sigurniji.

  Opet, to je izvlačenje – oboje imaju izvrsnu sigurnost!

Presuda: Ako biste trebali potražiti ljepljivu lozinku?

Mi Kao Ljepljiva lozinka.

Oni imaju stvarno dobre značajke koje bi drugi upravitelji lozinki trebali implementirati u svoje sustave, a to su prijenosna sigurnosna kopija uređaja, računi aplikacija i WiFi sinkronizacija..

Njihov je postupak ukrcavanja vrlo jednostavan, VOLIMO kako su automatski uvezli naše podatke iz preglednika i oni su lako brend s najvećim popisom proširenja preglednika do sada.

Uporaba je prilično jednostavna, ne zahtijeva nikakvu obuku.

Sve zvuči dobro i sve do sada, ali Sticky jednostavno nema ono što je potrebno da stvarno odete s vrhom do nogu s velikim dečacima.

Za premium upravitelja lozinki, Sticky se osjeća pomalo nepolirano. Korisničko sučelje treba malo raditi, sinkronizacija podataka čini se malo uspavano, a aplikacija za radnu površinu može se osjećati prekomjerno (što jadno nije uspjelo, ali to je strogo samo naše iskustvo).

Oni nemaju stvarne važne značajke, kao što je skeniranje na tamnom webu (koje skenira mrežu za vaše kompromitirane lozinke), ne možete dodati kontakte u hitnim situacijama u svoj sustav, a čini se da nema načina za dijeljenje sigurnih bilješki.

Srebrna obloga svega toga je da Sticky pruža veliku vrijednost svojom životnom cijenom – jednokratno plaćanje od samo 159,99 USD za uživanje u njihovim uslugama do kraja života (ili ostatak života tvrtke, ovisno što se dogodi prije).

Dakle, ako niste naljepnica za značajke i tražite upravitelj lozinki koji vam daje doista veliku vrijednost, Sticky je robna marka za vas (Manate ćete također uštedjeti pomoću Sticky!)

Ako vam je draže nešto s malo više dubine, možda biste trebali pokušati pogledati naš popis najboljih upravitelja lozinki.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map