1Password Review – 7 előnye és 5 hátránya az 1Password használatának

1Password


1Password

https://1password.com/

tl; dr

Az 1Password a legmegbízhatóbb jelszókezelő, amelyet teszteltünk, és családtagjaik terén rengeteg értéket jelentenek az asztalhoz. Úgy néznek ki, hogy kicsit keltesek, és nagyon bosszantó hátrányokkal rendelkeznek, de még mindig nagyon szilárd választás! Tudj meg többet.

1Password Review – 7 profik & 5 hátránya az 1Password használatának

1Jelszó, hogy mindegyiket uralja, és a sötétben kösse őket.

Sajnos az emberek, nem tudtak ellenállni ennek a LOTR-referenciának.

Ha megkérdezte ezt a cikket, akkor valószínűleg fontolóra veszi egy 1Password-fiók megszerzését akár magadnak, akár családjának.

Nos, mivel azt a küldetést tettük, hogy világszerte felhatalmazza a kis- és nagyvállalkozásokat azokkal az eszközökkel, amelyekre szükség van az szédítő sikertörténet eléréséhez, magunkra vállaltuk, hogy készítsünk részletes áttekintést az 1Password-ról, és megosszuk veled gondolataikat egyről a leginkább jogosult jelszókezelők a városban.

De először is mi lenne egy kis bevezetés?

Tartalomjegyzék

Az 1Password előnyei

 1. Könnyű fedélzeten & beállít!
 2. Könnyedén importálja a jelszavakat!
 3. Szigorúbb biztonság 2-tényezős hitelesítéssel!
 4. Az 1Password rendelkezik Őrtoronyval!
 5. A kategóriák bőven vannak!
 6. Fiókmegosztás akár 5 felhasználóval!
 7. Az 1Password fantasztikus biztonsággal rendelkezik!

Hátrányai 1Password

 1. Az automatikus kitöltés nem olyan hatékony
 2. A felhasználói felület egy kicsit kelt
 3. Nem lehet megosztani a részleteket nem felhasználóval
 4. Nincs szabad terv
 5. Az összes jelszót nem lehet egyetlen kattintással frissíteni

1Padword Plan & Árazás

 • Személyes & Család
 • Csapat & Üzleti

Hogyan teljesít az 1Password a verseny ellen??

 • 1Password VS NordPass
 • 1Password VS Dashlane

Ítélet

 • Ha 1Password-t akar keresni??

1Password – egy kanadai óriás

Az 1Password-t a kanadai Torontóban alapították egészen 2005 júniusában társalapítóik által David Teare és Roustem Karimov. Senki sem tudja, mi történt a fejükben, amikor úgy döntöttek, hogy elindítják az AgileBits-et (amely a cég az 1Password kifejlesztésénél), ám biztosak vagyunk, hogy örülünk annak, hogy előrelátásuk szerint valami olyan hasznosat hoztak létre, mint ez a jelszókezelő.

Az 1Password már több mint 15 éve működik üzleti vállalkozásként a tengeren. Azt állítják, hogy az első naptól jövedelmezőnek bizonyultak, amit nagyon lenyűgözőnek találtunk, mert nem sok vállalat állítja, hogy elérte.

A vállalkozást is a hagyományos módon fejlesztették, egyik képzeletbeli kockázatitőke-finanszírozás sem, amelyet manapság a hipster cégek használnak szakálluk termesztésére..

2012-ben az 1Password hozta Jeff Shiner vezérigazgatói posztként, és segített a társaságnak mindössze 20 alkalmazottal növekedni, ma már több mint 174 alkalmazottal. Shiner az 1Password közvetlen fogyasztói üzleti modelljét is átvette, és szolgáltatásokat kezdett kínálni a vállalkozásoknak, ami a már jövedelmező vállalatnak még nagyobb sikert hozott.

Nemrégiben a vállalat úgy döntött, hogy nyitja meg kapuit a kockázatitőke-finanszírozás számára, jó 15 évvel azután, hogy megkezdték üzleti tevékenységüket.

Mint egy már sikeres vállalkozás, az újonc számok semmilyen előnyt nem jelentenek a cég számára, így all-in menték be és diadalmasnak tűntek, amikor egy édes 200 millió dollár az A sorozat finanszírozása az Accel vezetésével, a cég legnagyobb befektetéssel a finanszírozási körben.

Bízhat-e az 1Password az adatokban?

Tehát ha egy olyan vállalkozás, mint az Accel, elégségesen bízhat az 1Password-ban egy megfelelő finanszírozási részlettel, gondolja-e Ön, hogy ügyfeleinknek az 1Password-t bíznunk kell adatainkkal?

Biztosan gondolkodunk.

Az évek során rengeteg adat megsértése történt a technológiai óriások részéről, néhányukban akár be is létrehozott jelszókezelők, például a LastPass. Valójában a legtöbb jelszókezelő az évek során valamilyen típusú adatot megsértett.

Az 1Password az egyetlen olyan jelszókezelő, amellyel találkoztunk, akinek még soha nem sikerült megsértnie adatait.

Még ha valamelyiküknek sem sikerül sikeresen megszereznie az 1Password jelentős védekezését, akkor semmi esetre sem lesz képes elolvasni az Ön adatait azon biztonsági intézkedések miatt, amelyeket a vállalat az Ön adatainak védelme érdekében alkalmaz.

Erről később, ebben az áttekintésben dolgozunk.

Most nézzük meg, hogy az 1Password hogyan tudta megrázni a világot!

7 olyan szolgáltatás, amelyet szeretünk az 1Password-en

1. Könnyű fedélzeten & beállít!

Az 1Password megkönnyítette az új felhasználók számára a szoftverek feliratkozását, beállítását és használatát. Egyszer nem éreztük el magunkat a folyamatban.

A regisztráció után az 1Password felbukkanó képernyőn biztosítja a titkos kulcsát. Elragadja ezt a kódot biztonságosan, mert nem őriznek meg másolatot – ha elveszíti, akkor teljesen helyrehozhatatlan, és nem tudnak segíteni abban, hogy bejelentkezzen a fiókjába..

Az 1 jelszó titkos kulcsot jelent a bejelentkezéshez

Néhányan talán nem tudják, mi a teendő a titkos kulcsunkkal, és az 1Password elég elgondolkodtató, hogy ötleteket adjon a biztonságos tároláshoz..

Az 1password tanácsot ad a titkos kulcs tárolására

A fiók regisztrálása után látnia kell az 1Password felhasználói felületet. Ez egyszerű, érthető ahhoz, hogy a nagyközönség segítséget kérjen. A rendszer arra is felszólítja a telepítést, hogy telepítse az asztali alkalmazást.

Az 1password felszólítja az asztali alkalmazás telepítésére

A „Get the Apps” gombra kattintva egy oldalra jut, amelyen letöltheti az 1Password fájlt a számítógépéhez. Mivel Windows alapú számítógépet használok, rákattintottam az „1Password for Windows” elemre..

Az 1 jelszó alkalmazás elérhető a Windows Mac ios android rendszeren

Miután az exe fájlt letöltötte és elindította, a folytatáshoz be kell írnia a fő jelszavát.

1 jelszó bejelentkezés titkos kulccsal

Miután ezt rendezte, teljes hozzáféréssel kell rendelkeznie a páncéltermekhez és az 1Password összes szolgáltatásához. De egyelőre soha ne gondold ezt. Követjük a képernyőn megjelenő utasításokat, és letöltjük az alkalmazást az eszközökre.

1 jelszó beállítása befejeződött

Az alkalmazás telepítése Android-telefonra elég egyszerű volt a Play Áruházban. Az alkalmazás kérte a titkos kulcsot, amelyet túl lusta voltam a beolvasáshoz, ezért megpróbáltam beolvasni a telepítő kódot az alkalmazással, ami szerény véleményem szerint a legkényelmesebb módszer a dolgok elvégzéséhez..

Az 1 jelszó lehetővé teszi a QR-kód beolvasását a bejelentkezéshez

Az alkalmazás ezután megkérdezi, hogy szeretné-e bekapcsolni a biometrikus feloldást, az automatikus kitöltést és az akadálymentességet – nagyon javaslom, hogy engedje meg, hogy az 1Password mindezt megtegye, mivel ez javítja a teljes élményt.

Most, hogy ezt megtette, minden bejelentkezési és jelszójelét biztonságosan szinkronizálja az eszközök között! Hurrá!

2. Könnyedén importálja a jelszavakat!

A jelszavak és bejelentkezések importálása a tárolóba elég egyszerűnek bizonyult. Nem pontosan a gyermekek játékában, de ennek nem szabad gondot okoznia azok számára, akik számítógépet használtak az elmúlt öt évben.

Nincs oktatóprogram vagy bármilyen útmutató, ezért úgy döntöttünk, hogy fokozottabban lépünk fel, és megmutatjuk, hogyan történt.

Keresse meg nevét a jobb felső sarokban, kattintson, és megjelenik egy legördülő menü. Hit az „Import”.

Az 1Password megkérdezi, hogy válassza ki, melyik alkalmazásból importálja bejelentkezési adatait. E felülvizsgálat céljából a Chrome-val együtt jártunk, de nyugodtan kattintson a korábban használt alkalmazásra.

Az 1 jelszó különféle forrásokból importálhat adatokat

A „Chrome” -ra kattintás után a következő képernyővel találkoztunk.

Az 1password importálja a króm csv fájlt

Ez alapvetően azt jelenti, hogy CSV-adatait manuálisan kell letöltenie a Chrome-ból. Nem tudom, hogyan kell csinálni?

Ne aggódjon, megkaptuk a hátad.

Lásd az alábbi három kis gombot? Kattintson rá, és a legördülő menüben kattintson a „Beállítások” elemre..

1 Jelszó importálja az adatokat a krómból a beállításokra kattintással

Ezután nyomja meg a „Jelszavak” elemet, majd kattintson újra a három kis gombra, majd nyomja meg az „Jelszavak exportálása” elemet..

1 jelszó importálása az adatokból a chrome hit jelszóból

1 jelszó importálási adatok a chrome hit exportból

Ezután töltse le a CSV fájlt az asztalra. Keresse meg a fájlt, és húzza rá az 1Password felületre, és az 1Password végzi el a többi munka helyett.

1 jelszóadatok sikeres importálása

Gratulálunk, sikeresen importálta bejelentkezési adatait a rendszerbe! Mint már említettük, nem olyan egyszerű, mint egy teljesen automatizált importálási folyamat, de nem is pontosan a rakéta tudománya.

3. Szigorúbb biztonság 2-tényezős hitelesítéssel!

Az adatok biztonságának az egyik módja annak, hogy megvédjék az átlátszó csalóktól, a 2-tényezős hitelesítés (2FA) engedélyezése, különösen, ha olyan nagyon érzékeny webhelyekkel foglalkozik, mint például a mobiltelefonnal rendelkező banki portálok..

Örülünk, hogy felfedezhetjük, hogy a 2FA elérhető az 1Password programmal, de valamilyen okból nem pontosan tudják, hogyan kell beállítani..

Először be kell jelentkeznie az 1Password szolgáltatásba. Miután ezt megtette, lépjen a „Saját profilom” elemre, kattintson a „További műveletek”, majd a „Két faktor hitelesítés kezelése” elemre..

1A jelszó elérni a Profilomat, hogy megtalálja a 2FA-t

1A jelszó megérintette a További műveletek pontot, és keresse meg a 2FA beállítást

1A jelszó beolvasása a 2FA-hoz

Találja meg a „Set Up App” menüpontot, és egy QR-kóddal jelenik meg. Vizsgálja le ezt a kódot egy hitelesítő alkalmazással, például Google Authenticator.

Az 1 jelszó a hitelesítő alkalmazással állíthatja be a 2FA-t

A hitelesítő 6 számjegyű kódot kap Önnek. A folytatáshoz írja be ezt a kódot a következő képernyőn.

Ezután kész! A 2FA most beállítva az 1Password-fiókjához.

Az 1-es jelszó engedélyezve van

4. Az 1Password rendelkezik Őrtoronyval!

Olyan fantasztikus névvel, mint az Őrtorony, arra számíthat, hogy ez a szolgáltatás hihetetlenül jó … és nem okoz csalódást!

Az Őrtorony funkció alapvetően feltérképezi az internetet, hogy ellenőrizze, vajon az Ön bejelentkezései korábban nem voltak-e veszélyeztetve. Ha bejelentkezési adatait vagy jelszavait korábban megsértették, akkor ez érzékenynek tűnik, és felszólítást kap a jelszavak frissítésére..

Arról is tájékoztatni fogja, hogy a jelszavait újra felhasználták-e, nem biztonságos webhelyeken használták-e, vagy egyszerűen csak gyenge, akárcsak a bicepszet (még felemeled, tesó?).

Az 1 jelszó-figyelő torony ellenőrzi az információ sebezhetőségét

Noha ezt a funkciót végtelenül hasznosnak találtuk a veszélyeztetett adatok figyelmeztetésében, úgy gondoltuk, hogy ezek valamivel jobban segítenek az adatok megsértésének kijavításában. Azt szeretném, ha gyors lenne & az érzékeny újrafelhasználott bejelentkezési jelszavak egyszerű megváltoztatásának módja, de sajnos nincs.

Erről bővebben a hátrányok részben tárgyalunk.

5. Kategóriák Aplenty!

A jelszókezelő feladata az, hogy segítsen megjegyezni a bejelentkezési adatait, de ha úgy döntenek, hogy csinálnak egy kicsit extra, akkor több mint elégedettek lennénk a kiegészítő szolgáltatással..

Az 1Password túlmutatott egy jelszókezelőként. Kategóriákat adtak nekünk az összes személyes adatunk tárolására, így nem kell aggódnunk minden fontos dolog emlékezetének. Sőt, még jobb, hogy minden tárolt eszköz kényelmesen elérhető az Ön eszközén!

A bejelentkezéseken kívül a következőket kapja:

 • Biztonságos jegyzetek
  Itt jegyezhet fel minden olyan érzékeny adatot, amely nem illeszkedik másutt, és tartsa távol a kíváncsiságos szemtől. Olyan dolgokra nézünk, mint például a WiFi jelszava, a biztosítási adatok, a felesége születésnapja vagy a barátnő címe – mindezt biztonságos jegyzetekbe tegye, ahol könnyen elérhetőek, mégis biztonságban vannak.
 • Bankkártya adatok
  Ez megkönnyíti, gyorsabbá, kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi az online vásárlást. A jelszókezelő megszerzésének egyik fő célja (legalább számomra) a kényelem volt & az egész gyorsasága. A hitelkártya adatainak bevitele után a pénztári űrlapok automatikusan kitöltésre kerülnek számomra.

  Ez a fajta kényelem felbecsülhetetlen!

 • identitások
  Ismeri azokat a bosszantó személyes adatlapokat, amelyeket ki kell töltenie, amikor regisztrálsz egy szolgáltatásra? Mondjon búcsút erről, mert az 1Password mindent megtesz az Ön számára. Ismét kicsi kényelem, de nagyban hasznos.

6. Fiókmegosztás akár 5 felhasználóval!

A valódi megosztás gondoskodó, és az 1Password Families tervvel (amit használunk, amelyet szintén javasolunk, mivel ez a legjobb értéket nyújtja) megoszthatja az 1Password-t akár 4 másik felhasználóval is.

Az 1 jelszócsalád-család akár 5 felhasználót is megoszthat

Valójában csak a családtagokkal kell megosztanod, de nem értem, miért nem adhatsz egy extra kártyát barátjának születésnapi ajándékként vagy valami.

Ha aggódik azon emberek miatt, akikkel megosztja a fiókot, hogy hozzáférjenek a boltozataihoz, ne aggódjon.

Mindenkinek van hozzáférése a saját privát boltozatához és csak a saját privát boltozatához, így senki sem láthatja egymás jelszavait és bejelentkezési adatait. Biztonság garantálva, a biztonság fenntartva, mindenki boldog.

A fiókmegosztáson felül az 1Password felhasználható az összes eszközén. Beszélünk a laptopjáról, az asztalról, a munkaasztalról, az iPhoneról, a tartalék iPhoneról, a felső emeleti iPadről, a földszinti iPadről és a japán iPadről, amelyet csak a WC-re szántak.

Mindegyikük szinkronizálva van, tehát ha egyszer bejelentkezik egy eszközre, akkor az MINDEN eszközzel szinkronizálódik az édes édes kényelem érdekében.

7. Az 1Password fantasztikus biztonsággal rendelkezik!

Az 1Password éppen azért hozza ki a parkból lenyűgöző biztonsági intézkedéseivel. Komolyan gondolkodunk – az általuk felállított védelem révén szinte mindentől védve van. Lássuk.

 • 256 bites végpontok közötti titkosítás
  Ez a technológia gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy bárki is eltérítse az Ön adatait szállítás közben. Amikor szinkronizálja az 1Password-tárolót az eszközeivel, biztonságban marad, függetlenül attól, hogy WiFi-n vagy mobiltelefonon van-e.
 • Mesterjelszó titkos kulccsal kombinálva
  A fő jelszó a PBKDF2 kulcs megerősítését használja, ami lényegében megnehezíti valakinek a fő jelszó erőszakos kikényszerítését.

  Ráadásul az 1Password egy titkos 128 bites kulcsot használ az egyes eszközök védelmére, amelyet a készüléken és a vészhelyzeti készletben tárol. Ahogy a neve is sugallja, titkos. Te vagy az egyetlen, aki hozzáférhet hozzá, és az 1Passwords nem vezet nyilvántartást róla. Ügyeljen arra, hogy zár és kulcs alatt maradjon (a szerszám célja).

  Összességében ez az egyik leghatékonyabb módja az adatok biztonságának a rossz szándékú emberektől.

 • Automata zár
  Beállíthatja az 1Password automatikus zárolását, amikor a számítógép alvó üzemmódba kerül, vagy kiválasztott időközönként. Ez biztosítja, hogy senki sem tilthatja meg az eszközöket, és rosszul jelentkezhet be fiókjába, ha egy rövid szünetet hagy az asztalról..
 • Adathalász-védelem
  Tudod, hogy a búcsúzók nem tudnak félelmetes pontossággal újra létrehozni a webhelyeket egészen a domain névig, hogy megkérdezzék az Ön adatait?

  Lehet, hogy könnyű hiányolni az emberi szemmel, de soha nem bolondítja meg az 1 Jelszó. Csak azokra a webhelyekre jelentkezik be, amelyeket felismer, tehát ha egy nap a bejelentkezés nem működik, érdemes lehet gyanúsan fordulnia, és ellenőriznie, hogy valóban a kívánt webhely, amelybe be van jelentkezve..

 • Biometrikus hozzáférés a mobil eszközökhöz
  Az emberi ujjlenyomatok olyanok, mint a hópelyhek – soha nem ugyanaz. Ez azt jelenti, hogy ez az egyik leghatékonyabb biztonsági intézkedés, mivel valószínűtlen, hogy valaki másnak ugyanolyan ujjlenyomata van, mint ön (nos, hacsak nem klónoztak). Ebben az esetben nincs semmi igazán biztonságos most?

5 dolog, amire az 1 jelszó javítható

Eddig az 1Password nagyon jó … de nem elég, hogy vakon ajánljuk azt más jelszókezelők felett. Itt van miért.

1. Az automatikus kitöltés nem olyan hatékony

Más jelszókezelők, amelyeket áttekintettünk, az automatikus kitöltést valóban hatékonnyá tették. Ha van egy bejelentkezési űrlap, egy kis gomb jelenik meg közvetlenül az űrlap mellett, és egyszer csak rá kell kattintania, és az űrlap automatikusan kitöltődik. Szó szerint egy kattintásos folyamat. A következő dolog, amit tudsz, be van jelentkezve.

Az 1Password kissé másképp működik. Ha van egy bejelentkezési űrlap, akkor kattintson a böngésző jobb felső sarkában található kiterjesztés gombra. Ha ezt megtette, akkor rá kell kattintania a bejelentkezési adataira, majd be fog jelentkezni az Ön számára.

Ez lényegében háromlépéses folyamat – menjen jobbra a felső linkre, kattintson egyszer, másodszor kattintson rá. Ez nem nagy ügy, de potenciálisan sokkal kényelmesebb is lehet.

Pro tip: A „Ctrl + \” előhívja a kiterjesztést, amely automatikusan bejelentkezik. Ez lerövidíti a folyamatot egyetlen lépésre, de ez nem mindig működik.

2. A felhasználói felület egy kicsit keltezett

A felhasználói felület kezdeti benyomásai szerint ez kissé fékező.

Általában a navigációs ablaktábla a bal oldalon található, de az 1Password navigációs ablaka és funkciói mind a jobb oldalon vannak. A felület szintén kissé finomíthatatlan.

Az 1 jelszó navigációs ablaka a jobb oldalon található

Nem rendetlen, csak nem olyan tiszta vagy intuitív, mint a többi jelszókezelő, amelyet használunk.

Az asztali alkalmazás felhasználói felületén már megszokták a dolgokat, de mégis felhasználhat némi munkát, mivel még mindig kicsit keltezett.

Az 1 jelszó felhasználói felület keltezett

3. Nem lehet megosztani a részleteket nem-felhasználókkal

Ne feledje korábban, amikor azt mondtuk, hogy a megosztás gondos?

Az 1Password használatával jelszavait, biztonságos jegyzeteit és részleteit csak a platformon már szereplő emberekkel oszthatja meg. Semmilyen módon nem oszthatjuk meg ezeket a részleteket az előfizetéssel nem rendelkező emberekkel, és nincs gomb arra, hogy meghívjuk őket csatlakozni hozzánk..

Gyerünk 1Password, jobbat tudsz csinálni!

4. Nincs szabad terv

Ez közvetlenül kapcsolódik a 3. számú szabályhoz.

Ingyenes terv nélkül csak a biztonságos jegyzeteit csak azokra a személyekre oszthatja meg, akik már részt vesznek a tervben.

Ez a fajta szar, mert ha meg akarom osztani valakivel, aki NINCS az 1Password-en, és nem szándékozik feliratkozni, manuálisan kell lemásolnom a jelszót, megosztanom egy nem biztonságos módszerrel, majd megváltoztatnom a jelszavaimat kész vagyok.

Nagyon hatástalan, és a sorta kissé csiszolja a fogaskerekeimet.

5. Az összes jelszó nem frissíthető egyetlen kattintással

Ne felejtsd el kissé azt is, hogy az Őrtorony felismeri, hogy megsértette-e a jelszavakat? Ha alaposan megnézi, észreveszi, hogy számomra 72 érzékeny jelszó van.

Tudja, hogy milyen monumentális feladat számomra, hogy bejelentkezzek mind a 72 oldalra, csak a jelszó megváltoztatása érdekében? Az ehhez szükséges idővel és erőfeszítéssel nem leptem meg, hogy az emberek csak hagyják el azokat a bejelentkezéseket, amilyenek vannak, ami elsősorban meghiúsítja a biztonságos jelszókezelő célját..

Azt kívánjuk, hogy az 1Password biztosítson nekünk egy módot arra, hogy minden érzékeny jelszót egyetlen kattintással megváltoztassunk, de azt hiszem, élnünk kell azzal, amit kapunk.

1Padword Plan & Árazás

Az 1Password kétféle tervvel rendelkezik, az egyik a személyes & Család és egy másik a csapat számára & Üzleti.

Személyes & Család

1Password1Password Families
Korlátlan PasswordYesYes
2FAYesYes
Helyreállítsa a Jelszavakat Igen Igen
Account SharingNoUpto 5 felhasználó
Részletek megosztásaNemIgen (csak a felhasználók számára)
Ár / dollár2.99 $ 4.99

Csapat & Üzleti

TeamsBusiness
Admin ControlYesYes
2FAYesYes
Dokumentumtárolás1GB5GB
Egyéni biztonsági vezérlésNem
A TrackingNoYes módosítása
SupportEmail SupportVIP támogatás
Ár / Ft399.99.99

Hogyan teljesít az 1Password a verseny ellen??

Alapos áttekintést ígértünk nekünk, és ezt nem mondhatjuk pontosan úgy, hogy először összehasonlítjuk az 1Password-t a versennyel,?

1Password VS NordPass

 • Érték
  Az 1Password és a NordPass egyaránt nagy értéket képvisel a felhasználók számára.

  Úgy gondoljuk azonban, hogy ha valami értéket kellene választanunk, akkor az 1Password-rel járnánk.

  Lehet, hogy nem olyan könnyű használni, mint a NordPass-t, de több funkcióval rendelkeznek, és a felhasználók választhatják meg a Családok tervét, lehetővé téve számukra a fiók megosztását négy másik emberrel..

  Ennek ellenére, ha a NordPass elindítana egy hasonló tervet, és elkezdené további szolgáltatások bevezetését, akkor minden nap az 1Password-t választhatjuk nekik..

  Valami elfogult vagyunk abban, hogy milyen egyszerű a szoftverük használata.

 • használhatóságra
  Itt áll a NordPass az 1Password fölé.

  Annak hátránya, hogy az iparág egyik legrégebbi szolgáltatója, az igazán nehéz megváltoztatni az interfészt.

  Az 1Password felhasználói felülete úgy néz ki, hogy elakadt a 90-es években, és nagyon zavaró lehet a használata. Ha már megszokta, akkor a navigációnak nem szabad gondot okoznia, de a tanulási görbe meglehetősen meredek lehet.

  A NordPass előnye, hogy fiatal, és így fiatalabb felhasználói felületet hoz létre, aki tudja, hogyan kell létrehozni a modern közönségnek megfelelő UX-t..

  Interfészük tisztább, sokkal egyszerűbb átjárni, és minden szempontból jobb.

 • Jellemzők
  Az 1Password ismét jellemzői a NordPass verésének.

  Mint az egyik legrégibb szereplő a jelszógenerátor-iparban, az 1Passwordnek minden alkalommal szüksége van a szolgáltatások kifejlesztésére és a tökéletesítésre..

  Ez az egyik legátfogóbb, szolgáltatásban gazdag jelszókezelő programot eredményezi, amelyet örömmel használunk.

  A NordPass alapvetően még mindig gyerekcipőben jár, éppen 2019 végén indult be.

  Elegendő funkcióval rendelkeznek ahhoz, hogy prémium jelszókezelőnek nevezhessék, de erről szól. Az alapokat lefedték, de nem szabad túl sokat számítani tőlük.

 • Biztonság
  A biztonság az egyetlen dolog, amelyet a jelszókezelők nem tudnak felhasználni. Ha igen, elveszíti a közvélemény bizalmát, és nem lesznek képesek versenyezni az iparág vezetőivel.

  Az 1Password és a NordPass egyaránt megbizonyosodott arról, hogy rendszereiket a világ legmegfelelőbb biztonsági intézkedéseivel védik, így biztos lehet benne, hogy adatai biztonságban vannak velük.

  Ha ki kellett választanom, azt mondanám, hogy az 1Password biztonságosabb.

  Az eszközspecifikus titkos kulcsuk használata a rendszer további biztonsági szintjét növeli, és növeli a szoftverünkbe vetett bizalmunkat is..

1Password VS Dashlane

Dashlane az egyik legkedveltebb jelszókezelőnk a sok közül, amit kipróbáltunk. Csak tisztességes látni, hogy az 1Password mennyire árad az iparág egyik legjobbjának.

 • Érték
  Az értéket tekintve mindkét jelszókezelő különféle módon nyújtja azt.

  A Dashlane egyáltalán nem olcsó, de jobb funkciókkal, funkcionálisabb felhasználói felülettel látja el a felhasználókat … alapvetően minden szempontból jobb, és egyesek szerint ezt nagy értéknek tekintik..

  Az 1Password hozzáadott értéket képvisel az árképzés szempontjából, különös tekintettel a családi tervre.

  Lehet, hogy nem olyan sok, mint a Dashlane, és nem érzi magát annyira karcsúnak, de a családi terv csak 1 dollárba kerül személyenként, feltéve, ha sikerül négy másik embert találnia, aki megosztja veled a fiókot..

  Röviden: mindkettő értéket képvisel – ez csak attól függ, amit keres.

 • használhatóságra
  Egy szoftver csak annyira jó, mint a felhasználói felülete, mert ha senki sem tudja, hogyan kell használni a programot, akkor ugyanolyan jó, mint haszontalan, függetlenül attól, hogy milyen félelmetes valójában.

  Dashlane ebbe a kategóriába az 1Password segítségével törölte le a padlót, kiváló felhasználói felületükkel.

  Ez tiszta, modern, és teljesen természetesnek tűnik a használata.

  Az 1Password felhasználói felületét úgy érzi, mintha egy amatőr boomer tervezte volna.

  A pont Dashlane-hoz megy.

 • Jellemzők
  Mindkét jelszókezelő nagyon jól teljesíti az alapokat.

  A Dashlane több olyan funkcióval rendelkezik, amelyek egyedülállóak számukra, mint például egy automatikus jelszóváltó, egy ingyenes VPN és az identitás irányítópultja.

  Az 1Password egyetlen egyedi szolgáltatása az Őrtorony és a fiókmegosztás (csak a családok számára tervezhető), de úgy gondoljuk, hogy alapvető funkcióik erősebbek.

  Ha ki kellett választanom, azt mondanám, hogy Dashlane érte.

 • Biztonság
  A játék legidősebbjeként van néhány előnye, és az 1Password biztosan kihasználta tapasztalataikat.

  Mindkét jelszókezelő kiválóan biztonságos, de az 1Password egy lépéssel tovább halad az eszközspecifikus titkos kulcsukkal.

  Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megakadályozzuk az embereket, hogy behatoljanak a boltozatba, és határozottan inspirálja a rendszerbe vetett bizalmat.

  Az 1Password nyeri ezt a fordulót.

Döntés: Ha 1Password-t keres?

Az 1Password az egyik legnehezebb jelszókezelő, amelyet át kellett ítélnünk, mert valójában nagyon jó.

Nagyszerű eredményei, teljesen megbízható, még soha nem támadtak meg, és a legjobb biztonsági intézkedésekkel rendelkezünk, amelyeket eddig láthattunk egy jelszókezelőnél..

A beállítás nagyon egyszerű volt, és használata nagyon megkönnyített.

A legfontosabb funkciók, mint például a 2FA, az Őrtorony, a bőséges kategóriák és a korlátlan eszközszinkronizálás, voltak azon ritka dolgok közül, amelyeket valóban üdvözöltünk az életünkben, és most nagyon nehéz megélni anélkül, hogy.

Csak annyira, hogy mindennel, ami rendben van, rosszul lesz egy apró apró dolog.

Vegyük például az Őrtoronyt. Nagyon jó azt mondani, hogy vannak jelszóval sebezhető pontok, de nem kínál megoldást ezek kijavítására.

Biztonságos jegyzeteket, jelszavakat és bármit meg tudunk osztani, de csak azoknak az embereknek, akik már a platformon vannak. Nincs is lehetőség arra, hogy egyszerűen meghívja az embereket a platformon. A legrosszabb része az, hogy nincs ingyenes terv a barátok számára, így nem tudjuk biztonságosan megosztani velük ezeket a részleteket.

A böngésző-bővítmény automatikus kitöltése szintén kissé kevésbé hatékonyan működik, mint a verseny – három lépés megtétele az űrlapok automatikus kitöltése érdekében, összehasonlítva a verseny egyetlen kattintásával. A felhasználói felület egy kicsit keltezett, de mégis elég hatékony a használatához.

Mindent összerakva az 1Password egy kickass jelszókezelő, néhány rendszerrel a rendszerben. Az egyik legerősebb áruk az áruk lenne. A családi terv havi 4,99 dollárba kerül (évente számlázva), és megoszthatja azt 4 másik felhasználóval, ami azt jelenti, hogy havonta csak 1 dollárba kerül egy felhasználónként.

Ha olyan jelszókezelőt keres, amely működik és nagy értéket képvisel, akkor az 1Password kell az, amire érdemes lennie. Ha a Legjobb jelszókezelőt keresi, akkor érdemes lehet megnéznie a 2020-as legjobb jelszókezelő listát.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map