A VyprVPN áttekintése: 6 előnye és 3 hátránya a VyprVPN használatának

VyprVPN


VyprVPN

https://www.vyprvpn.com/

tl; dr

A VyprVPN a Golden Frog fejlesztők tulajdonában van, akik a magánélet erős támogatói & a fogyasztók biztonsága. Ez a VPN szolgáltatás már több mint két évtizede van jelen a piacon, és egyértelműen elismert márka. Előadása azonban kérdéseket vet fel arra vonatkozóan, hogy a szükséges infrastruktúrára összpontosította-e a szükséges összpontosítást.

VyprVPN áttekintés: 6 profik & 3 Hátrányok a VyprVPN használatában

A VyprVPN már jó ideje a piacon. Ez egy svájci székhelyű Golden Frog nevű társasághoz tartozik, amelynek úgy tűnik, hogy teljes egészében a magánéletre koncentrál & biztonsági piac – a VPN tartalmazza.

Eddig teljesen normálisnak hangzik. Érdekes fordulat van azonban az Arany Béka háttérében. Az alapítók nyilvánvalóan megtudták, hogy az NSA rejtett felügyeletet folytat az AT-n&T hálózatok. Amikor erre a hatóságok figyelmét felhívta, figyelmen kívül hagyták. Az incidens mindazonáltal érdekes volt (olvassa el többet a 641a szoba).

Tartalomjegyzék

A VyprVPN előnyei

 1. Erős biztonság & magánélet!
  • Szilárd naplózási politika
  • Nincs DNS & A WebRTC szivárog
  • Fokozott védelmet kínál
  • Saját tulajdonú & működtetett szerverek
  • Saját kaméleon protokoll
  • Speciális kill kapcsolóval érkezik
  • Székhely: Svájc
 2. Jó a szolgáltatások feloldásának & oldalak!
  • A legfontosabb Netflix régiókkal működik
  • A BBC iPlayer a VyprVPN-vel is együttműködik
 3. A VyprVPN alkalmazás könnyen kezelhető!
  • Modernizált kialakítás
  • Több platformon elérhető
 4. Átfogó ügyfélszolgálatot kínál!
 5. Torrenting megengedett!
 6. 30 napos pénzvisszafizetési garancia!

Hátrányai a VyprVPN

 1. Korlátozott szerver, széles hálózat
 2. Közepes sebesség
 3. Lassú csatlakozási idő

Alsó vonal

 • Fizetek a VyprVPN-ért?

Emiatt az Golden Frog alapítói úgy döntöttek, hogy elkezdenek egy küldetést az Internet felhasználók védelme érdekében. A társaságot 1994-ben Svájcban alapították, és azóta teljes gőzzel halad előre.

Ezen a ponton a VyprVPN az egyik alapvető alkalmazás, amelyet a Golden Frog épített és karbantartott, amely nyilvánosan elérhető.

jegyzet

A VyprVPN két fő változata van, és közelebbről megvizsgáljuk a fogyasztói verziót (a másik jobban igazodik az üzleti felhasználókhoz).

6 dolog, amit szeretünk a VyprVPN-ről

1. Erős biztonság & Magánélet!

1.1 Nem érvényes naplózási politika

A nem naplózási politika talán az egyetlen legfontosabb dokumentum, amelyet a VPN-szolgáltatónak szerepelnie kell a készletében. Ez alapvetően a VPN által a felhasználók számára biztosított biztosíték a felhasználók adatainak kezelése és a magánélet védelme érdekében.

Egyes szolgáltatókkal ellentétben a VyprVPN weboldalak fekete-fehér formájában világosan megfogalmazták a nem-naplózási politikájukat. Ugyancsak nem túl hosszú műszaki leírás, hanem valami, amit bárki valószínűleg elolvasta és megérthet.

A lényeg: „Nem naplózunk olyan információkat, amelyek felhasználhatók lenne az Ön azonosítására, és nem őrizünk meg semmi olyan információt, amely a kapcsolat után merül fel a kijelentkezés után”.

1.2 Nincs DNS & WebRTC szivárgások

A DNS szivárgásteszt nagyon egyszerű és mégis szükséges. Alapvetően annak biztosítása, hogy a valódi DNS-t ne veszélyeztesse. Látogatás olyan webhelyen, mint DNS szivárgásteszt segíthet Önnek ezen információk gyors és ingyenes biztosításában.

A vyprvpn szingapúri szerveren keresztül csatlakozik

Csatlakozás egy szingapúri VyprVPN szerverhez nulla szivárgású DNS-t mutatott.

Hasonlóképpen a mi WebRTC teszt azt is megerősítette, hogy a VyprVPN biztonságos volt. A WebRTC tesztek általában sokkal több információt tartalmaznak, ezért csak figyeljen a származási ország zászlójeleire, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azok nem jelennek meg a listán.

1.3 Fokozott védelmet kínál

Sok más jó VPN-hez hasonlóan a VyprVPN rendelkezik saját biztonságos DNS-rendszerrel is, amelyet előrejelzés szerint VyprDNS-nek hívnak. Ezt a földről felfelé fejlesztette és állította fel az Arany Béka. A VyprDNS-t úgy tervezték, hogy egy „nulla tudás” rendszer legyen, ami azt jelenti, hogy biztosítja az Ön személyes adatait.

A vyprvpn kapcsolat biztonságos

A VyprDNS egy privát, biztonságos DNS-rendszer a VyprVPN felhasználók számára.

Az alkalmazott DNS-rendszer szintén segít megkerülni a cenzúrát, amelyet sok országban az ISP szintjén valósítanak meg. A VyprDNS privát és nem nyitott a nagyközönség számára – csak a VyprVPN felhasználók használhatják.

1.4 Önálló & Működtetett szerverek

Az egyik dolog, ami a VyprVPN-t kiemelte többek között, az, hogy azt állítja, hogy „a [sic] VPN szervereink tulajdonosa, mérnöke és kezelése”. Ez azt jelenti, hogy bár ők bérelhetnek helyet és sávszélességet az adatközpontokból a világ minden tájáról, a VPN-rendszer integritása magas.

Noha ez a józan észnek tűnhet, ha figyelembe vesszük az iparágot, amelyben vannak, nem minden VPN-szolgáltató megy ilyen hosszúra. Valójában vannak olyanok, akikről ismert, hogy már korábban harmadik fél szolgáltatóival működnek együtt, és megpróbálták átengedni a felelősséget, amikor a biztonság valamilyen módon veszélybe került..

1.5 Saját kaméleon protokoll

Nincs sok olyan VPN-szolgáltató, akik jó okkal hoznak létre saját biztonságos protokollokat. Hihetetlenül nehéz, és az erőforrások, amelyekre rá kellene fordítaniuk, óriási lennének. Ez sok idő és pénz, nem csak az R-re&D, de még fenntartani is.

A vyprvpn kaméleon protokoll a vpn kapcsolatot felismerhetetlenné teszi

Amit VyprVPN tett a Chameleon protokolljukkal, az csak egy kis fordulat hozzáadása. Alapjául az OpenVPN 256 bites titkosításra támaszkodik, de az átvitel előtt becsavarja a csomagokat, hogy nehezebben tudják felismerni a VPN-azonosítókat..

Az Arany Béka szerint ez sokkal jobbá teszi a kaméleont azokban az országokban, amelyekről ismert, hogy rendkívül VPN-barátságtalanok, például Kínában, Oroszországban vagy Iránban..

1.6 Speciális gyilkos kapcsolóval érkezik

Szinte kudarc nélkül a VPN-k alkalmazásukkal együtt tartalmaznak egy kill kapcsolót is. A megszakító kapcsoló olyan funkció, amely megakadályozhatja az adatok bejutását vagy kimentését az eszközéből, ha a VPN-alagút valamilyen módon le van állítva, például szolgáltatáskimaradás vagy kapcsolat kiesése esetén..

Míg a kill kapcsolókat általában az alkalmazás és a rendszer szintjén találják meg, addig a VyprVPN egy lépéssel tovább lépett fel, és a LAN szintjén is tartalmaz egy megsemmisítést. Ez lehetővé teszi az összes blokkolását, beleértve a LAN forgalmat, ha a VPN-kapcsolat problémája van.

1.7 Székhely: Svájc

A VyprVPN be van építve Svájcba, amely kiváló hír a felhasználók számára bárhol. A svájci kormányról ismert, hogy a világ egyik legjobb adatvédelmi törvényével rendelkezik (emlékszel arra a nagyszerű svájci bankrendszerre?).

Ez azt jelenti, hogy a VyprVPN nemcsak szabadon védi magánéletét, hanem sok esetben a svájci törvények kötelezik erre! A VPN-szolgáltatók számára nincs édesebb környezet.

2. Jó a feloldó szolgáltatások feloldásakor & Sites!

2.1 A legfontosabb Netflix régiókkal működik

Mivel egy hatalmas Netflix disznóm (munkára és személyesen egyaránt) a VPN-vel kapcsolatban az egyik legfontosabb dolog számomra az, hogy meg tudják kerülni a Netflix VPN-kkel szembeni vonzódását. Mint sokan talán tudják, a Netflix és néhány más streaming szolgáltatás a földrajzi helyzet alapján feloldja a tartalmat.

Ez nem egy szándékos tömeges csalás, hanem egyszerűen az, ahogyan az engedélyeztetés működik. Sajnos mindenki ugyanolyan összeget számol fel (nagyjából). Ezért úgy érzem, hogy ugyanolyan mennyiségű finomságot kellene beszerezni, ezért a Netflix VPN-re összpontosítom.

A vyprvpn lehetővé teszi a netflix elérését a régiótól függetlenül

A jó hír az, hogy a Netflix USA együttműködik a VyprVPN-vel, és tovább tudtam közvetíteni a Netflix USA tartalmát. Ennek ellenére van néhány figyelmeztetés – egyet, amelyet később a sebességről szóló szakaszban tárgyalok.

Sajnos, bár a Netflix USA-nak rengeteg tartalma van (több, mint a világ többi részén), nem rendelkezik MINDEN Netflix-tartalommal. Például a “Ronny Chieng – Nemzetközi hallgató” nézegetni akartam, és ez csak Ausztráliában volt elérhető.

Nem tudtam elkerülni az ausztrál régió blokkját a Netflix segítségével, nem számít, milyen VyprVPN szervereket használtam. Frusztráló és bosszantó volt. A helyzet tehát nem olyan, amely valószínűleg megismétlődik, mivel az idő nagy részét a Netflix-re kötik az amerikai tartalomra..

Az ügyfélszolgálattal kapcsolatban tájékoztatták arról, hogy a VyprVPN jelenleg csak korlátozott számú Netflix régióval működik, ideértve Kanadát, Németországot, Egyesült Királyságot és az Egyesült Államokat..

2.2 A BBC iPlayer a VyprVPN-vel is működik

Noha az Egyesült Királyságon kívül nem különösebben ismert, a BBC ingyenes streaming szolgáltatással rendelkezik. De regisztrálnia kell erre (csak el kell hamisítania az Egyesült Királyság címét), és akkor ingyenesen nézheti meg.

streaming BBC iPlayer ingyen a VyprVPN segítségével

Az iBBC adatfolyam ingyen villog a VyprVPN segítségével.

A lényeg az, hogy olyan VPN-re van szüksége, amelynek valójában szervere van az Egyesült Királyságban, vagy nem fog működni. A VyprVPN elvégzi a munkát, és eddig nincsenek problémám az iPlayerrel.

3. A VyprVPN alkalmazás könnyen kezelhető!

A VyprVPN Windows alkalmazást nagyon könnyű telepíteni és a szellő egyszerű. Úgy működik, mint bármely más Windows alkalmazás, és zökkenőmentesen működik a környezetben.

3.1 Modernizált kialakítás

Indításkor az alkalmazás főképernyője megjeleníti az Ön valós helyét, valamint a szolgáltatáshoz való kapcsolódási állapotát. Van egy sáv, amely megmutatja az utoljára csatlakoztatott helyet. Ha először indítja el, akkor azt egy „Leggyorsabb szerver” gomb váltja fel.

vyprvpn Windows alkalmazás nagyszerű

A VyprVPN Windows App különféle képernyői.

Az alkalmazás egyképernyős, azaz azt a kis képernyőterületet fogja látni, amelyet nagyításkor elfoglal. A lapokra vagy az opciómenükre kattintva egyszerűen ugyanazon alkalmazási felületet használva átkerül az adott területre.

3.2 Elérhető többplatformos

Minden VyprVPN előfizetéssel akár öt eszközt is csatlakoztathat egyszerre. Számos módja van az eszközök csatlakoztatásához, attól függően, hogy mit használ. A legtöbb háztartás manapság különféle készülékekkel futhat egyszerre.

Például vannak olyan alkalmazások a mainstream Windows és Linux eszközökhöz, valamint a mobil platformon, mint az iOS és az Android. A VyprVPN Android alapú tévékhez és néhány útválasztóhoz is elérhető.

Egy dolog, amit meg kell jegyeznünk, hogy a VyprVPN úgy tűnik, hogy nem rendelkezik külön támogatással olyan speciális alkalmazásokhoz, mint például a Kodi és a Roku, vagy akár a Firestick. Ez olyasmi, amelyet érdemes tudnia, mielőtt feliratkozik velük.

4. Átfogó ügyfélszolgálatot kínál!

Az elkötelezett élő ügyfélszolgálatnak köszönhetően könnyű kapcsolatba lépni a VyprVPN ügyfélszolgálatával. Küldtem nekik egy kérdést, és szinte azonnal (10 másodpercen belül) válaszoltak. Ami az ügyfélszolgálatot illeti, ez a csúcskategória.

A vyprvpn ügyfélszolgálat egyszerű és gyors

A VyprVPN ügyfélszolgálat gyors volt & hatékony.

Úgy találtam, hogy nagyon udvarias ügyfélszolgálati képviselőjük szintén ismeri a kézműves munkáját, és ha szükséges, hasznos linkeket kínál. Gyorsan tudott a helyes irányba mutatni olyan kérdésekre, amelyek átfogóbb válaszokat igényelnek.

Ez a következő ponthoz vezet, amely a tudásbázisuk. A VyprVPN egy nagyon tisztességes könyvtárat kínál azok számára, akik nem szeretik az élő segítségnyújtást. Az itt található cikkek jól kidolgozott, naprakészek és átfogóak.

5. Megengedett a torrenting!

A P2P jól működik a VyprVPN-vel, bár szem előtt kell tartania, hogy a sebességet általában a VPN-szerver korlátozza. Általában ez rendben van, de ha az alábbiakban elolvassa a sebességről szóló szakaszt, akkor rájössz, hogy a torrenting általában problémát jelenthet, mert a szolgáltató nem rendelkezik sebességgel.

A P2P jól működik a VyprVPN-rel

A patakok azonban konzisztensek voltak és normálisan viselkedtek. Valójában megfigyeltem, hogy a kapcsolatok szinte az összes torrentnél a szokásosnál gyorsabban felbukkantak. Egyes szolgáltatókkal ellentétben a VyprVPN nem korlátozza Önt meghatározott kiszolgálókra a torrent számára.

6. 30 napos pénz-visszafizetési garancia!

Szeretem azokat a szolgáltatásokat, amelyek pénz-visszafizetési garanciákat kínálnak. Ez azt mutatja, hogy szolgáltatásaikban elég magabiztosak, hogy még a türelmi idő alatt is vevők maradnak. A VyprVPN minden felhasználó számára 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Hidd el, ez több, mint ahhoz, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az Ön által használt szolgáltatás megfelelő az Ön számára – mindaddig, amíg aktívan használja. Mindenkinek, aki VPN-t szeretne, azt ajánlom, hogy hagyja be a vásárlás után, mivel ez a leggyorsabb módszer, amellyel megtudhatja, hogy az Ön számára megfelelő-e..

Ezzel teljes munkaidőben megtapasztalhatja, és a későbbiekben később kiderülnek a kis hibák. Ezután eldöntheti, hogy képes-e élni ezekkel a kérdésekkel, ahelyett, hogy szenvedne az egész előfizetése alatt.

Amit nem szeretünk a VyprVPN-ről

1. Korlátozott kiszolgálók, széles hálózat

Valószínűleg a kiszolgálók beállításának szabványainak köszönhetően a VyprVPN hálózatának szerényebb hálózata van, mint manapság sok más csúcstechnikai szolgáltatónak. Körülbelül 700 szervernél ez messze elmarad a NordVPN-től (5800+) vagy akár az újszülött Surfsharktól (800+)..

Ennek a korlátozott számú szervernek is nagy területet kell kiszolgálnia, mivel a VyprVPN a világ 66 országában rendelkezik velük. Ez még az Észak-Amerikán belüli több webhely kiszámítását sem jelenti, ahol szerverei is vannak.

Összességében ez a beállítás aggasztja szervereik azon képességét, hogy nehéz terheket viseljenek, és ez potenciálisan befolyásolhatja a VyprVPN által nyújtott szolgáltatás minőségét..

2. Közepes sebesség

A legnagyobb erőfeszítéseim és az ügyfélszolgálat kedves segítése ellenére nagyon csalódott voltam a VyprVPN sebességein. Ez nem azt jelenti, hogy a sebesség szörnyű volt, de összehasonlítva sok csúcsminőségű szolgáltatással, amelyet kipróbáltam – hiányzik.

vyprvpn kiindulási sebesség vpn nélkül

Kiindulási sebesség VPN nélkül.

Mindent kiindulva egy 500 Mbps sebességet futtatom az internetszolgáltatómtól, amelyen keresztül általában teljes sebességet kapok..

VyprVPN sebességteszt – USA

Csatlakozva egy amerikai székhelyű VyprVPN szerverhez, először kissé nyugtalanító voltam, mivel a tesztelt sebességek szörnyűek voltak. A kiszolgálók többszöri megváltoztatása után végre sikerült kihasználnom a 37Mbps sebességet.

vyprvpn sebességteszt az amerikai vpn ki

VyprVPN sebességteszt US – VPN ki
(Lásd a teljes eredményt)

vyprvpn sebességteszt az USA vpn-n

A VyprVPN sebességteszt US – VPN bekapcsolva
(Lásd a teljes eredményt)

Ez elég gyors szinte bármihez, még egy kis szerény letöltéshez is, ha van extra ideje. Sajnos ez nem a norma, és a tisztességes sebesség elérése érdekében el kell végeznie a szervercserét.

VyprVPN sebességteszt – Európa (Németország szerver)

Az euróövezeti sebességtesztre Németországot választottam, mivel az közelebb van a fizikai helyzethez és jó infrastruktúrával rendelkezik.

vyprvpn sebességteszt európa vpn ki

A VyprVPN sebességteszt Európában – a VPN ki van kapcsolva
(Lásd a teljes eredményt)

vyprvpn sebességteszt európa vpn be

A VyprVPN sebességteszt Európában – VPN be
(Lásd a teljes eredményt)

Az itt levő sebesség sokkal jobb volt, annak ellenére, hogy a kapcsolat furcsán megnőtt késése. Ennek ellenére nem túl nagy részét okozta a VyprVPN.

VyprVPN sebességteszt – Ázsia (szingapúri szerver)

A fizikai tartózkodási helyem Malajziában van, de általában nem tesztelnek itt, mivel nyilvánvalóan az itt szereplő VPN szolgáltatók valamilyen oknál fogva nem nagyszerű kiszolgálókat használnak. Az ázsiai térség sebességének tesztelésére egy szingapúri VPN szervert használtam, amely rendszerint kiváló sebességgel rendelkezik.

vyprvpn sebességteszt Ázsia vpn ki

VyprVPN sebességteszt Ázsia – VPN ki van kapcsolva
(Lásd a teljes eredményt)

vyprvpn sebesség teszt asia vpn be

VyprVPN sebességteszt Ázsia – VPN be
(Lásd a teljes eredményt)

Ezúttal nagyon meglepett, hogy a VyperVPN óráját csak 50 páratlan sebességgel láttam. Még akkor is, ha aktív VPN van, egy szingapúri kiszolgálón általában 100Mbps-ot meghaladok. Az ügyfélszolgálat alapvetően azt mondta nekem, hogy indítsam újra a modemet és használjam az IKEv2-et, ami nem igazán oldotta meg az alapkérdést – miért teljesített ennyire gyenge (viszonylag) itt?

VyprVPN sebességteszt – Közel-Kelet (Szaúd-Arábia szerver)

Afrika-alapú szerverek nélkül úgy döntöttem, hogy teszteltem a VyprVPN-t a térségben egy közép-keleti kiszolgálóval Szaúd-Arábiában..

vyprvpn sebességteszt közel-keleti vpn ki

VyprVPN sebességteszt Közel-Keleten – a VPN ki van kapcsolva
(Lásd a teljes eredményt)

vyprvpn sebességteszt közel-keleti vpn be

VyprVPN sebességteszt Közel-Keleten – VPN be
(Lásd a teljes eredményt)

A sebességek ismét felhasználhatók voltak, de nem voltak nagyok, bár meglepődtem a bemutatott jó ping sebességektől.

VyprVPN sebességteszt – Ausztrália

vyprvpn sebességteszt Ausztrália vpn ki

VyprVPN sebességteszt Ausztráliában – a VPN ki van kapcsolva
(Lásd a teljes eredményt)

vyprvpn sebességteszt Ausztrália vpn be

VyprVPN sebességteszt Ausztráliában – VPN be
(Lásd a teljes eredményt)

A szingapúrihoz hasonlóan az ausztráliai VyprVPN szerverek ismét megmutatták azt a gyenge teljesítményt, amelyet oly sok helyről figyeltem meg..

Sebességteszt következtetése – Nem félelmetes

Ezzel a sebesség-tesztelési készlettel (és néhány más elemmel), amelyet előttem ülve, és az ügyfélszolgálattal folytatott csevegésemmel kombinálva az egyetlen lehetséges következtetésem, hogy a sebesség-bölcsesség miatt a VyprVPN egyszerűen nem olyan nagy.

Egy olyan régóta a piacon működő szolgáltató számára ez egy kicsit meglepő. Csak két lehetőséget tudok levonni, az egyik az, hogy VPN-jük a jelenlegi globális világjárvány miatt nagy terhelésen megy keresztül. A második az, hogy nem léptek fel az idővel, és szükség esetén frissítették szervereiket.

Mindent egybevetve egy szolgáltató szomorú előadása, amely régóta kiváló hírnevét képviseli.

3. Lassú csatlakozási idő

Bár nem voltam elégedett a VyprVPN sebességgel, ez nem pontosan ugyanaz. Amikor az alkalmazásban van, bármilyen szerverhez történő csatlakozás eltart egy ideig. Nem azt mondom, hogy perc vagyok, de csak annyira hosszú, hogy bosszantó legyen.

Időzítettem néhány szerverhez történő csatlakoztatást, és átlagosan kb. 3–5 másodperc volt. Bár ez rövid időn belül hangzik, amikor kapcsolatba vár, hidd el, ennyire lassan érzi magát.

A lényeg: Fizetni fogok a VyprVPN-ről?

Havi 2,50 dollártól kezdve, ha feliratkozik egy kétéves tervre, a VyprVPN nem minden bizonnyal a legdrágább. Sajnos ez nem teszi őket a legolcsóbbá. A szomorú igazság az, hogy hasonlóan a VyprVPN-hez, minden máshoz hasonlóan ez az árképzés is csak közepes.

Noha igaz, hogy ügyfélszolgálatuk nagyon lenyűgöző, összességében úgy érzem, hogy a VpyrVPN csak alig elfogadható szolgáltatás. Lehet, hogy a múltban jobb napokon számoltak be, de ma úgy érzik, hogy csak part mennek.

Új szolgáltatók jelennek meg, és közülük néhányuk kiváló teljesítményt nyújt. Noha az idő múlásával még látni kell, lehet-e ez fenntartani, az mégis jobb, mint az egyik felé nézni, amelyről úgy tűnik, hogy feladta.

Ha korlátozott lehetőségeim lennének, akkor igen, a VyprVPN-t választottam. De ezen az áron ma jobban tudok csinálni, és te is. Ennek ellenére továbbra is gondtalan szolgáltatás lesz, amely megbízható (és sok éves szolgálata során ilyennek bizonyult).

Nézze meg a legjobb VPN-listánkat, és fedezze fel más kiváló alternatívákat!

Főbb jellemzők

 • ✓ Nincs naplózás
 • ✓ VyprDNS
 • ✓ Használjon legfeljebb 5 eszközt
 • ✓ Erős adatvédelem & Biztonság
 • ✓ Saját szolgáltatók

Ajánlott

 • • Biztonsági tudatos felhasználó
 • • Egyszerű & Erőteljes felhasználói felület
 • • Filmek streamingje
 • • A Geo-Block megkerülése

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map