Megéri-e a pCloud Lifetime előfizetés? Olvassa el vásárlás előtt!

Ha ezt olvassa, akkor ez valószínűleg azt jelenti, hogy megismerkedett barátom Sam pCloud véleményével, és komolyan fontolgatja, hogy egy fiókkal kezeli magát..


Nem vagyunk meglepve. A PCloud kipróbált és bevizsgált terméket vesz, és fejlesztésekkel teljesen kifújja a vízből, így a verseny komoly port eszik a nyomán..

Ha tíz évvel ezelőtt azt mondta nekem, hogy bármelyik eszközzel biztonságosan hozzáférhetek fájljaimhoz a világ bármely pontjáról, 2 TB tárhellyel, a 30 napos fájlkövetés miatt vissza tudom csinálni egy elrontott fájlt. és egy gombnyomással együttműködve másokkal, a földre köptem, hevesen megráztam magam ököllel, és azzal vádolom, hogy önelégtelen hazug.

Szerencsére nem találkoztunk tíz évvel ezelőtt, vagy meg kellett volna ennem a szavaimat.

A pCloud mindent elárul, amit a termék mond, és még sok más – lehetőséget adtak nekünk, hogy fizetjünk egy LIFETIME előfizetést, ami azt jelenti, hogy csak egy rögzített áron élvezhetjük a pCloud számla minden előnyét..

A helyzet az, hogy a pCloud életre szóló előfizetése valóban megéri? Találjuk ki.

Miért került elő a pCloud az egész életen át tartó tervvel??

pCloud Lifetime előfizetés

Az éves előfizetési terv valójában több pCloud hosszú távú nyereséget fog elérni, tehát mit nyer a vállalat, ha lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy csak egyszer fizetjenek az életre szóló tervért?

Őszintén szólva, nem tudjuk.

Úgy gondoljuk, hogy a pCloud egy csomó fiatal, előre gondolkodó egyénből áll, akik valójában változtatni akarnak a világban, ahelyett, hogy profitot jelentenek.

Reálisan a pCloud továbbra is üzlet, és az üzleti vállalkozásoknak a profit maximalizálása érdekében kell működniük. A legjobb feltételezésünk az, hogy mivel a pCloud viszonylag ismeretlen a piacon (a Dropboxhoz képest) & Google Drive), ezek a tervek új felhasználókat vonzanak és piaci részesedést szereznek. Ha ez igaz, akkor működik – vettem magamnak egy tervet.

Azt is gyanítják, hogy az egész életen át tartó előfizetési terveik megvásárlásának lehetősége nem állandó, ezért a legjobb tanácsunk az lenne, ha megszerezzük, amíg még!

Mi határozza meg az „életre szóló előfizetést”?

Azt hiszem, mindannyian tudjuk, hogy bármi, amit neked kapnak „az életért”, valójában nem az élet. Valamelyikét ástuk a TOS-ban, és rájöttünk, hogy az „életre” meghatározása valójában 99 év, vagy amelyik rövidebb..

Csak 99 év

Ez egy csavarkulcsot von be azon terveimbe, hogy ezt a számlát családi unokájuknak unokáimnak továbbadom, ám azt hiszem, hogy a 99 év (vagy halál, attól függően, hogy melyik következik be) elég tisztességes ügy..

pCloud Élethosszig tartó előfizetés – Tervek & Árazás

500GB2TBFamily
Storage500GB2,000GB2,000GB
Felhasználó száma11Up – 5
Éves ár $ 47.88 $ 95.88N / A
Élettartama $ 175 $ 350 $ 500
Megtakarítási $ 64.40 * – $ 129,40 * N / A

* A megtakarítások azon a feltételezésen alapulnak, amely szerint Ön feliratkozott egy éves tervre, és azt öt évig megtartotta.

A pCloud egész évi előfizetése dráganak tűnhet, mivel nagy összegű összeget kell fizetnie előre, így megérthetjük, hogy egyes emberek miért választották inkább az éves tervüket.

Úgy gondoljuk azonban, hogy ez kicsit olyan, mint a lízing vagy ingatlanvásárlás; az éves terv olyan, mint a lízing (kevesebbet fizet, de az ingatlan soha nem a birtokodban van), míg az egész életen át tartó előfizetés olyan, mint a vásárlás (ha az ár megfelelő, és tetszik, miért nem?)

Különben is, néhány számot összeroppantunk, hogy megtudjuk. Nézze meg az alábbiakat.

pCloud Premium 500GB

A pCloud prémium programja évente 47,88 dollárba kerül, míg az élettartama 175 dollárba kerül egyszeri fizetéssel. Feltételezve, hogy öt évig megtartja az éves tervet, akkor már kifizetett volna 239,40 dollárt, ami már messze meghaladja a pCloud élettartama előfizetési tervét..

Megtakarítása 5 év alatt, ha a Premium 500 GB-os élettartam-tervért fizet: 64,40 USD

pCloud Premium Plus 2TB

Ilyen módon a Premium Plus 2TB csomag évi 95,88 dollárba kerül, szemben az egész életen át tartó előfizetéssel, 350 dollárral. Tegyük fel is, hogy tegyük meg a tervet 5 évig. Az éves tervvel már 479,40 dollárt köhögött volna meg, miközben csak az egész évi előfizetésért 350 dollárt kell fizetnie..

Megtakarítása 5 év alatt, ha a Premium Plus 2TB élettartam-tervért fizet: 129,40 USD

pCloud Family

A pCloud családi terve csak életre szóló előfizetéssel érhető el, de mivel lehetővé teszi, hogy 5 felhasználó megosszon 1 fiókot, akkor a családi tervet fogjuk használni az 5 önálló éves prémium, 500 GB-os terv ellen.

A családi terv 500 dollárba fog kerülni, miközben minden prémium terv 47,88 dollárt x 5, ami évente összesen 239,40 dollárt jelent! Öt év alatt ez az 1,197 dollár őrizetbe kerül, ami valamilyen oknál fogva kissé mérges lesz.

Megtakarítása 5 év alatt, ha fizet a Családéleti tervért: 697 USD

Ezekkel a számokkal azt hiszem, hogy elég biztonságos azt mondani, hogy bár az Élethosszig tartó előfizetéseknek érzésük lehet, hogy többet fizetnek (a magas egyszeri fizetés miatt), valójában sokkal kevesebbet fizetnek, és több értéket kapnak, mint az éves terveket. Ha hosszú távon szeretne ragaszkodni a pCloud-hoz, akkor javasoljuk, hogy vásároljon egyet az életre szóló tervek közül.

Kiegészítő szolgáltatás – pCloud Crypto Lifetime

pCloud Crypto Lifetime

Mindannyian egyetértünk abban, hogy a fájlbiztonság fontos, de érdemes-e fizetni? Végül is, a fájloink már biztonságban vannak a pCloud szerverein.

Már használják az AES TLS / SSL 256 bites titkosítást, így ha a fájlokat a szerver felé tartva elfogják, bárki is megragadta, az kulcshoz nem fér hozzá..

Miért lenne szükségünk még a pCloud Crypto-ra?

Látja, a pCloud szervereire feltöltött fájlok az AES titkosítást élvezhetik a felfelé haladva, és senki sem érheti meg ezeket a fájlokat, de ha egyszer megérkeznek a szerverekre, a fájlok visszatérnek eredeti formájukba. Bár a fájlok továbbra is biztonságban vannak, a pCloud munkatársai láthatják, amit feltöltöttek.

A pCloud Crypto további biztonsági réteget hoz létre azáltal, hogy egyedi kulcsot hoz létre az Ön számára, így csak a kulccsal rendelkező személy férhet hozzá ezekhez a fájlokhoz, és mindenki számára biztonságban tarthatja őket, beleértve a pCloudot is..

Hipotetikusan, ha a titkos kormány adatait feltöltötte a pCloudba, és egyes terrorista szervezetek fizikailag eltérítik hivatalukat, akkor arra kényszeríthetik a pCloud-ot, hogy adja át az Ön által feltöltött adatokat, és ezeket az információkat felhasználja a világ uralmához. Így van, a világ pokolra megy, és ez a te hibád, haver.

A pCloud kriptográfia segítségével, még akkor is, ha a leghírhedtebb terroristák a pCloudot lassítják, nem férhetnek hozzá a szuper érzékeny magán kormányzati adatokhoz, és megmentetted volna a világot a pokolba való meneküléstől, tehát most már hősként üdvözölték.

Egyébként beszéljünk a költségekről.

A pCloud Crypto évi 47,88 dollárba kerül, míg az élethosszig tartó előfizetés csak 125 dollárba kerül. Öt év alatt 114,40 dollárt takarított volna meg. Ha megkapod a pCloud Crypto-t, tedd magadnak egy szívességet, és keress az egész életen át tartó változatot. Ennél sokkal többet takarít meg.

jegyzet

A titkosítás egy kiegészítő szolgáltatás, amelyet meg kell vásárolni a felhőalapú tároló tetején. Mondja el, ha 2TB-os élettartamú tárolást akar teljes élettartamú titkosítással. A költség 350 USD + 125 $ = 475 USD.

Mi lehet baj

Amint Sam az áttekintésében megemlítette, valójában nincs sok hátránya a pCloud kiváló szolgáltatásainak. Van néhány aggályunk, amelyekről alább beszélünk.

1. Mi lenne, ha egy másik cég vásárol a pCloud-on??

Nem valószínű, hogy megtörténik, de továbbra is érvényes aggodalomra ad okot.

A pCloud-on keresztül (ami egyébként kiemelkedő) hívtuk fel a támogatási csoportot, hogy megjegyzéseket tegyünk, és garantálták nekünk, hogy nem a társaságot akarják eladni, hanem minden élettartamra vonatkozó beszámolót tiszteletben tartanak, ha valaki úgy dönt, hogy a jövőben vállalkozásuk felett vásárol.

Szeretnénk azonban biztosak lenni abban, hogy áttekintettük a TOS-okat, de sajnos nem találtunk semmit ehhez kapcsolódóan.

Elismerték, hogy a TOS-ban nem volt erre szakirodalom, de ha ez a gondolat valóban kellemetlenséget okozott, mindig választhatunk az éves tervük iránt. Egyetértenünk kell.

2. Mi lenne, ha nincs elég tárhely?

A 2 TB tárterület jelenleg nagyon soknak tűnhet, de a fájlméretek gyorsan növekednek. 5 év múlva a 2 TB nem elég. Frissítik-e a fiókjainkat, amikor az idő eljön, vagy több tárhelyet kellene vásárolnunk?

Mi van, ha a pCloud úgy dönt, hogy a jövőben 5 TB-os fiókot hoz létre? Szeretnénk frissíteni erre azáltal, hogy csak fizetjük a különbözetet, de nézzük meg a dolgok helyzetét (a teljes élettartamra szóló előfizetési árat meg kell fizetni akkor is, ha évente éves számlát tartottál). mintha többet kellene kiraknunk.

3. Lehetséges költségek – Mi lenne, ha valami jobb jönne be?

Ó, a FOMO (a hiányozástól való félelem) ebben erős.

A pCloud összes élettartama előfizetési terve kiválóan értékes, de nézzünk szembe a tényekkel – a 175 USD nem olcsó. Látom az embereket, akik úgy döntnek, hogy évente fizetnek, csak azért, mert nincsenek 175 dolláros előrefizetésük, de én eltérítek.

Arra gondolok, hogy annyit fizetünk egy számlaért, és 6 hónap elteltével ha valami más cég úgy dönt, hogy olyan kiváló terméket hoz létre, amely kevesebbet fizet, úgy éreznénk, hogy kiszolgálták a a bot rövid vége.

Végül fizetnünk kell az új, kiváló termékért (azon felül, amit már fizetettünk a pCloud-ban), ha szolgáltatásaikat akarjuk használni, és ez sok!

Végső gondolatok – Remek fel vagy le?

Oké, itt vannak a gondolataink – a pCloud Élet-előfizetése félelmetes. A költségmegtakarítás túl nagy ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk. Az 500 GB-os élettartam-tervvel 64,40 USD-t takaríthat meg, szemben az 5 éves éves számlával történő fizetéssel (a megtakarítás csak növekszik a 2 TB-os és a Family tervvel).

Persze, van néhány érvényes aggályunk (a jövőbeli tárolás hiánya, alternatív költségek, a félelem, hogy a pCloud leáll, mielőtt felhasználnánk az Életre szóló előnyeinket), de váljunk valóra; aggodalmaink érvényesek, de valószínűtlen, hogy ezek megtörténnek.

Ha ez tényleg zavar téged, akkor mindig szabadon járhat az éves tervvel, és frissítheti, mihelyt biztonságosabbnak érzi magát.

Tehát mindenki nevében, a Bitcatcha.com oldalán, két hüvelykujjával adom ki a pCloud Lifetime előfizetési tervét. Szerezd meg, mielőtt okosabbak lennének, és eldöntenék, hogy húzzák a tervet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map