SiteGround vs Bluehost – Miért gondoljuk, miért kellene elmennie a SiteGround segítségével

SiteGround


vs

Bluehost

SiteGround vs Bluehost – Miért gondoljuk, miért kellene elmennie a SiteGround segítségével

tl; dr

Ismét két jól bevált nevet vizsgáltunk a tárhely-üzletágban. A SiteGround, mert jól ismerjük, és bízom benne, hogy ez jó referenciaértékként szolgál, amellyel összehasonlíthatjuk más hosting cégeket..

A Bluehost erőteljes ajánlatának látszó harcban ez utóbbi sajnos tényezők kombinációja miatt elhúzódott, köztük a felhasználói panaszok és a holdingtársaság, az EIG kevésbé csillagszerű hírneve miatt. Összességében az eredmények nagymértékben támaszkodnak a SiteGround javára.

A több mint két évtizedes tárhely-üzletágban a SiteGround alulról felfelé építtette hírnevét. Manapság ez a félelmetes vállalat több mint egymillió domain-ot tárol a világszerte szétszórt helyszíneken.

Kiemelt kínálatai között a sebesség-technológia, valamint az automatikus WordPress-frissítések, a gyakori biztonsági másolatok, az ingyenes SSL Titkosítsuk az SSL-t, Mindegyik könnyen kezelhető a cPanel segítségével, a SiteGround kétségtelenül az egyik webes tárhely királya.

Összehasonlításképpen, a Bluehost ma EIG társaság, annak ellenére, hogy addig is üzleti vállalkozással rendelkezett, amíg a SiteGround volt. Az EIG hagyományosan nem technológiai vállalat, hanem alapvető stratégiája a hosting cégek megszerzésében rejlik.

Az EIG a korábbi tulajdonos katasztrofális bevezetése után vette át a Bluehostot CPU fojtószelep, ami a házigazdától származó webhelyek napi órákig tartó befagyasztását eredményezi.

Íme, amit összehasonlítunk ma

 1. Tervek és árképzés
 2. Főbb jellemzők – A SiteGround INGYENES webhelyátadásokat kínál!
 3. Teljesítmény – Szerver hely, sebesség és Uptime
 4. Ügyfélszolgálat és a felhasználók véleménye
 5. Felhasználói felület
 6. Amit szeretek a SiteGround-ről
 7. Amit szeretek a Bluehost-ről
 8. Végső gondolatok

jegyzet

Az ebben a felülvizsgálatban alkalmazott két teszthely a Bitcatcha tulajdonában van és kezeli. Az SGUSHosted.com és a BHHosted.com egyaránt a megfelelő adatközpontban található, az USA-ban.

Tervek és árképzés

A legtöbb webtárhely legalapvetőbb feltételezése két alapterület körül fordul: árazásuk és funkcióik. Nézzük meg, hogy ezeknek a kettőnek miként vannak egymás mellett az ár és a főbb jellemzők szempontjából;

SiteGroundBluehost

INTRO PRICEINTRO ÁR
StartUp / Basic 3,95 USD 2,95 USD
GrowBig / Plus 5,95 USD 5,95 USD
GoGeek / Prime 11,95 USD 5,95 USD

RENEWALRENEWAL
StartUp / Basic 9,95 USD 7,99 USD
GrowBig / Plus 14,95 USD 10,99 USD
GoGeek / Prime 29,95 USD 14,99 USD
Látogatás

Főbb jellemzők

SiteGround GrowBigBluehost Plus
WebsitesUnlimitedUnlimited
Space20 GBUnmetered
BandwidthUnlimitedUnmetered
Site BuilderYesYes
DomainsUnlimitedUnlimited
VezérlőpultcPanelEnhanced cPanel
Ingyenes biztonsági másolat Igen (napi) Nem
Ingyenes MigrationYesNo
Ingyenes e-mail fiókokIgen Igen
Teljes szolgáltatások

Amint a táblázatokból kitűnik, a Bluehost Plus tervet, amely 5,95 dolláros bevezető ajánlat mellett fut, összehasonlítják a SiteGround középszintű megosztott tárhelytervével. Néhány kulcsfontosságú területen a SiteGround felülmúlja a Bluehost-ot, kivéve a tárolóhelyet.

Ez kissé szokatlannak tűnik, mivel a legtöbb webtárhely-szolgáltató számára a tárhely ára szinte elhanyagolható, ám valószínűleg a SiteGround berendezéseinek optimalizálása miatt a sebességtechnikájuk miatt.

Személyesen, Nagyon szeretem az összes kibővített funkciót, amelyet a SiteGround kínál a korlátlan tárhely helyett. A szabad migráció itt valódi GEM, mivel ezt nem sok host-szolgáltató kínálja ingyenesen.

SiteGround Site Transfer

A Siteground azt is mondja:

„A fedélzeti szolgáltatásunk részeként ingyenes weboldalátvitelt biztosítunk cégünk első napja óta. Jelenleg havonta több mint 3000 migrációs kérelmet kapunk. A felhalmozott tapasztalatok óriásiak, és fogadhat el, hogy csapatunk felismerte és megoldotta (szinte) az esetleges problémákat, amelyek a weboldalátvitel során jelentkezhetnek. ”

Tudjon meg többet az ingyenes webhelyátvitelről.

A Bluehost díjai a webhelyek áttelepítéséért

A múltban többször is találkoztam ezzel a helyzettel, és azok számára, akik ezt nem kínálják ingyen, szörnyű sokat számítanak fel, 100 dollártól kezdve és a legalapvetőbb webhelyeknél!

Valójában a Bluehost óriási 149,99 dollárt számít fel az Ön webhelyének átruházásáért. Semmi esetre sem fogom kitölteni az ilyen készpénzt.

149,99 USD a helyszín átutalására

SiteGround1

Bluehost0

Teljesítmény – Szerver hely, sebesség és Uptime

Szerver helye

A SiteGround nagyon jó eloszlással rendelkezik az adatközpontok számára három kontinensen. Van egy székhelye az USA-ban (Chicago), három Európában (London, Amszterdam, Milánó) és egy Ázsiában (Szingapúr). Ezek a helyek stratégiai jellegűek és kiváló sebességet kínálnak a SiteGround ügyfeleknek hostolási tervükben.

A Bluehost több helyen is támaszkodik: az Egyesült Államokban (Utah), Európában (London) és Ázsiában (Mumbai és Hong Kong).

A SiteGround kiszolgáló sebessége

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo

55 ms 3 ms 92 ms 223 ms 139 ms

Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország

380 ms 226 ms 148 ms 12 ms 103 ms

Névleges A +; Átl. Sebesség: 138,1 ms
(Lásd a teljes eredményt)

A SiteGround nyilvánvalóan erős az Egyesült Államokban, bár az európai szolgáltatások szintén rendkívül gyorsak.

A fizikai szervertől való távolság miatt kissé késik a szingapúri helyiség (a teszthelyet a Chicagói adatközpontban tároljuk). Ezt úgy látszik ellensúlyozni, hogy az Óceánia, beleértve Ausztráliát is, nyilvánvalóan parcellán áll, ami jónak bizonyul más ázsiai területeken.

A Bluehost szerver sebessége

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo

23 ms 78 ms 183 ms 93 ms 164 ms

Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország

330 ms 168 ms 125 ms 92 ms 174 ms

A besorolású; Átl. Sebesség: 153 ms
(Lásd a teljes eredményt)

A Bluehost sok helyen gyors kiszolgálói válaszidőket is mutat, ám úgy tűnik, hogy Európában kissé szenved. A nyaki és nyak közötti összehasonlítások között nem feltétlenül lehet sok különbség e kettő között. Ezt azonban láthatjuk A SiteGround szerverek sokkal stabilabb időzítést kínálnak mint a Bluehost az egész táblán.

SiteGround1

Bluehost1

üzemidő

Örömmel mondhatom, hogy mindkét házigazda számára az üzemidő nem tűnik komoly aggodalomnak. Egy 30 napos időszak alatt mindkettő 100% -os rendelkezésre állást mutatott, ami nagyon jó.

Ha nem ismeri az üzemidőt, a legtöbb házigazda legalább 99 százalékot kínál, és akár néhány perc alatt is jelentős hatással lehet erre a számra..

SiteGround üzemidő

SiteGround üzemidő

Bluehost üzemidő

Bluehost üzemidő

A uptimerobotnak azonban van egy hozzáadott eleme, amelyet sok ember felügyel, mivel alapvetõen azt a célt szolgálja, hogy megmutatja… az idõt. Ha figyelembe veszi az egyes képek grafikonjait, ezek megmutatják a szerver által megjelenített tipikus válaszidőket.

Bár mindkettő 100% -kal büszkélkedhet, a Bluehost válaszideje jelentősen elmarad a SiteGround-tól. Ez az egyik jelentős dolog, amelyről úgy gondolom, hogy alapvető tényezők, amelyek befolyásolják a házigazda értékelését.

SiteGround1

Bluehost0

Vevőszolgálat

Az egyik legfontosabb dolog az internetes házigazdával való kapcsolattartásban – és ezt nem tudom elég hangsúlyozni – az ügyfélszolgálat.

Még akkor is, ha alkalmi felhasználó vagy, és képzelje el, hogy csak egyszer kell segítségre szorulnia, a nem reagáló vagy hiányos támogató személyzettel való foglalkozás rendkívül bosszantó lehet..

És hidd el, valószínűleg sokkal inkább szüksége lesz segítségre, mint várnád. A leállás idejétől a szerver csatlakoztathatóságáig és biztonságáig a kulcsfontosságú kapcsolat a gazdagéppel a támogatási személyzetükön keresztül zajlik. Semmi sem fontosabb, mint egy gyorsan és hatékonyan reagáló támogató csoport.

Szóval, mit kapott ez a két óriás számunkra a támogatás szempontjából??

SiteGround ügyfélszolgálat

Rendkívül örülök annak, hogy a SiteGround teljes támogatást nyújt, és 365 napos élő csevegési szolgáltatásokat, jegykezelő rendszert és még egy számot is felkínál, amelyre segítségre lehet hívni. Néhány élő csevegéssel kapcsolatos korábbi tapasztalatok alapján megkönnyebbülten sóhajtottam, amikor válaszoltam az üzenetre 10 másodpercen belül. Korábban voltak olyan esetek, amikor olyan sokáig vártam, hogy azt gondoltam, hogy a csevegőrendszer meghibásodott!

Bluehost ügyfélszolgálat

A telepítés hasonló a Bluehost ügyfélszolgálatánál, és noha nem tartottam itt sokáig, még mindig kissé érzem a támogatást. Ez visszatér arra a tényre, hogy a Bluehost egy EIG társaság, amelyről oly sok negatív dolgot hallottam.

Valójában a kérdés csak az előző összehasonlító áttekintésem során merült fel, amelyről itt olvashat – SiteGround VS Hostgator.

A kulcsfontosságú válság akkor jön be, amikor a nyilvánosságnak ideje áttekinteni szolgáltatásaikat. Itt van, hogy mélyebben ásunk a színfalak mögött, és megtudjuk, mi valójában mi.

Amit a felhasználók mondnak a SiteGround-ról

SiteGround felhasználók véleménye

Amit a felhasználók mondnak a Bluehostról

Vegyes érzelmek a Bluehost-on

Mint láthatja, vegyes érzelmek vannak a Bluehost esetében, ami miatt aggódni kell. Az a probléma, hogy nem tudunk stabil szolgáltatást nyújtani az ügyfeleknek, ezt figyelembe kell venni.

Valójában többször is voltak olyan esetek, amikor a felhasználók a közösségi médiába fordultak, hogy felkavarják a számukra nyújtott alacsony szintű ügyfélszolgálatot:

Twitter vélemény a Bluehostról

SiteGround1

Bluehost0

Felhasználói felület

Azoknak, akiknek új lehet a web hosting, a host felhasználói fiókok szempontjából két szempont van a „felhasználói felület” kifejezésnél..

Az első az interfész a web host fiókkal, amely sokkal tágabb képet nyújt a használt szolgáltatásokról. A másik a vezérlőpult, amelynek célja a webtárhely-terv működésének kezelése.

Ez utóbbi kritikusabb, mivel itt tölti idejének és erőfeszítéseinek nagy részét. A SiteGround és a Bluehost egyaránt kínál cPanel-et, bár kissé bőrű, hogy egy kicsit egyedi legyen.

(Balra: SiteGround; Jobbra: Bluehost)

cPanel nagyszerű választás, mivel rendkívül felhasználóbarát módot kínál a felhasználók számára webhelyeik kezelésére. Ez is egy nagyon általános felület, ami azt jelenti, hogy ha segítségre van szüksége, ez csak egy kőhajítás.

Bár a Bluehost a cPanel továbbfejlesztett változatát kínálja, őszinte legyek, úgy érzem, hogy inkább egyszerűsített verzió. Igaz, ez jó az első internetes host vásárlók számára, de hosszú távon úgy érzem, hogy nagyobb rugalmasságot kínál a SiteGround kínálata.

A webhely fejlesztésénél való érzés nem tart rettentően hosszú időt. Ahogy haladsz, rájössz, hogy a további funkciókhoz való hozzáférés nagyon jó dolog, különösen mivel ez azt jelenti, hogy nem kell olyan gyakran felvennie a kapcsolatot a házigazda ügyfélszolgálatával..

SiteGround1

Bluehost0

Amit szeretek a webhelyről

Rengeteg tapasztalat, páratlan teljesítmény és lenyűgöző teljesítmény. Ezek a kiemelkedések a SiteGround fejét és vállát a verseny fölé helyezik a megosztott webtárhely-kínálat szempontjából. A sebességtechnikára vonatkozó állításaikat nehéz legyőzni, még akkor is, ha valamivel magasabb áron jelennek meg.

Dióhéjban;

 • Kiváló tulajdonságok
 • Jó hírnév
 • Stabil sebesség
 • Erős ügyfélszolgálat

Amit szeretek a Bluehost-ről

Mit mondhatnék? Szívó vagyok az alacsony árak és az illeszkedő nyak és a nyaka számára, nincs összehasonlítás a SiteGrounds megosztott webhely-elosztási tervei és a Bluehosts között. Egy webtárhely-szolgáltató számára, még akkor is, ha csak a kezdeti regisztrációs időszakra szól, a Bluehostnak piszkos olcsó tervei vannak, és nehezen fogja megkísérelni találni olcsóbb árakat..

Annak ellenére, hogy tudom, vannak panaszok és rossz vélemények is, az árszint ellenállhatatlan. De ez csak én vagyok, mert én vagyok el deapo, aki valójában nem a legjobban használja az oldalaimat.

 • Erõs árpont
 • Tisztességes tulajdonságok
 • Jól megalapozott szolgáltatás

Végső gondolatok

Igen, vannak olyan dolgok, amelyeket szeretek az egyes házigazdák által kínált kérdésekben, sajnos személyes szerelmem az alsó ár mellett, tényleg nem tagadhatom, hogy a SiteGround jobb oldalt kínál.

A tervekben szereplő tulajdonságok mellett az igazi ütköző az a rossz hírnév, amely az EIG-t követi körül, mint egy kutya a sarkán, mindennap elcsúszva.

Mint mondják, a bizonyíték a pudingban van, és a nyilvánosság is beszélt. Ez hozzájárul a SiteGround kitűnő hírnevéhez, és nem teszi az agyad le, hogy ők a bajnokok.

SiteGround

https://www.siteground.com
Olvassa el a teljes áttekintést
5

Bluehost

https://www.bluehost.com
Olvassa el a teljes áttekintést
1

Tegyen ajánlatot a Bitcatcha olvasóinak

SiteGround: 60% kedvezmény a webtárhelyen (3,95 USD / hó).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector