SiteGround VS Inmotion tárhely – 6 kulcsterület összehasonlítva (a kiszolgáló sebességét is tartalmazza)

SiteGround


vs

Inmotion tárhely

SiteGround VS Inmotion tárhely – 6 kulcsterület összehasonlítva (a kiszolgáló sebességét is tartalmazza)

tl; dr

Ár és teljesítmény – az idősebb mérlegek, amikor az érték meghatározásának gonosz szemcséjére kerül sor. De mi történik, ha két iparági csapást egymás ellen rabolsz?

A web hosting riválisok keserű csatájában a SiteGround-et legyőzzük az Inmotion Hosting ellen, és a verseny az anyákhoz és csavarokhoz vezet. Az Inmotion Hostingnak sikerül kihúznia a dolgot, de végül még mindig inkább a SiteGround fantasztikus sebességeit szeretem.

A 2004-ben alapított és a ranglétrán felépülő SiteGround ma több mint egymillió webhelynek ad otthont a válsággondolt iparágban. Híre van a különleges sebességű technológiájáról, és széles körű szolgáltatásokat és hozzáadott értékű szolgáltatásokat kínál, amelyek rendkívül kemény javaslatot tesznek a legyőzésre.

Az Inmotion Hosting viszont kissé hosszabb ideig, 2001 óta működik az üzletben. Mégis, amint a teszteink korábban bebizonyultak, az iparban a hosszú fogak általában nem jelentik a jobb termékeket és szolgáltatásokat – egyszerűen jobb vágyakozik a túlélésre.

A két társaság között jelenleg fennálló teszt eshetősége azonban jelentős, mivel mindkettő valódi törzskönyv. Ez azt jelenti, hogy történelemük nem oldódik, nincs átvétel vagy jelentős eladás, hogy megtörjék létezésük vonalát.

Ezt szem előtt tartva íme, amit összehasonlítunk ma.

SiteGround VS Inmotion – Tartalomjegyzék

 1. Tervek és árképzés
 2. Főbb jellemzők
 3. Teljesítmény – Szerver elhelyezkedése és sebessége
 4. Szerver Uptime
 5. Ügyfélszolgálat – és amit a felhasználók mondnak
 6. Felhasználói felület – szeretjük a cPanelt!
 7. Amit szeretek a SiteGround-en
 8. Amit szeretek az Inmotion Hosting szolgáltatásban
 9. Végső gondolatok

jegyzet

Az ebben a felülvizsgálatban alkalmazott két teszthely a Bitcatcha tulajdonában van és kezeli. Mindkét SGUSHosted.com és IMHHosted.com az Egyesült Államokban található adatközpontban tárolódnak.

Tervek és árképzés

Nézzük meg azokat a terveket, amelyeket ezek a kettő a tömegekkel és az árpontokkal érkeznek;

SiteGroundInmotion tárhely

PRICEPRICE
Indítás / indítás 3,95 USD 3,99 USD *
GrowBig / Power 3,95 USD 5,99 USD *
GoGeek / Pro 11,95 USD 13,99 USD *

RENEWALRENEWAL
Indítás / indítás 9,95 USD 7,99 USD
GrowBig / Power 14,95 USD 9,99 USD
GoGeek / Pro 29,95 USD 15,99 USD
Látogatás

* Exkluzív Inmotion üzlet a Bitcatcha olvasó számára. A rendes ár 6,39 USD-tól kezdődik
** A SiteGround GrowBig-et és az Inmotion Power-et használjuk a teszthelyek fogadására

Főbb jellemzők

SiteGround GrowBigInmotion teljesítmény
WebsitesUnlimited6
Space20 GB50 GB
BandwidthUnlimitedUnlimited
Site BuilderYesYes
DomainsUnlimited26
VezérlőpultcPanelcPanel
Ingyenes biztonsági másolat Igen (naponta) Igen (36 óránként)
Ingyenes MigrationYesYes
Ingyenes e-mail fiókokIgen Igen
Teljes szolgáltatások

Mint látható az ár-összehasonlításokból, az Inmotion sokkal magasabb belépési költségekkel jár, mint a SiteGround. Ezt azonban inkább ellensúlyozza a SiteGround hosszabb távú megújítási költségei.

Összehasonlítva a terveket, mondjuk, hogy egy ötéves időszakban (egyéves regisztrációs időszakkal) a tulajdonos teljes költsége a következő lenne:

SiteGround
5,95 USD + (4 x 14,95 USD) = 65,75 USD

Inmotion tárhely
8,49 USD + (4 x 9,99) = 48,45 USD

Ez jelentős különbség, tehát ha az eredeti regisztrációs szerződés lejártát követően nem szándékozik webtárhelyeket költöztetni, az Inmotion Hosting az ár szempontjából sokkal nagyobb értéket kínál.

Mindkét hosting szolgáltató meglehetősen szilárd és kedvező hozzáadott értéket képviselő terveket kínál. Ne feledje, hogy mindkettő ingyenes internetes migrációs szolgáltatásokat kínál (a SiteGround számára az ingyenes webhely-migráció csak a GorwBig és magasabb szintű csomagok esetén érhető el.), Amelyet kiváló átviteli pontnak tartok.

Azt mondanám azonban, hogy az Inmotion Hostingnak itt van egy kis előnye, mivel a finom nyomtatás miatt kiterjesztik migrációs szolgáltatásaikat, nemcsak a webhelyfájlokat és az adatbázisokat, hanem még a cPanel-beállítások, a domain-nyilvántartások és akár az e-mail fiókok átvitelét is segítik.!

Az Inmotion Hosting weboldal migrációja

SiteGround0

Inmotion hosting1

Teljesítmény – Szerver elhelyezkedése és sebessége

Szerver helye

A SiteGround öt külön adatközpontot támogat, amelyek az egész világon elterjedtek, az egyik az Egyesült Államokban, 3 Európában és egy ázsiai helyszín Szingapúron keresztül található. Ez egy nagyon stratégiai elterjedés, és jó késést kínál ügyfeleik webhelyein.

Az Inmotion Hosting viszont kissé megnehezíti az adatközpontokat, egyszerűen megemlítve, hogy mindkét parton vannak „adatközpontok” – feltételezzük, hogy az Egyesült Államok keleti és nyugati területei lennének. Rendkívül büszkék vannak Los Angeles-i adatközpontjukra.

Az Inmotion Hosting LA adatközpontja zöld

Kihasználja a természetes hűtés, vagy a külső hűtés technológiáját. Ennek révén közel 70% -kal csökkenthetik a hűtési költségeket, de ennél is fontosabb, hogy évente több mint 2000 tonnával csökkentsék szén-dioxid-kibocsátásukat. Az Inmotion Hostinghoz képest a SiteGround kizárólag a „zöld” hírnévre vonatkozó állítása úgy tűnik, hogy néhány száz fát ültettek vissza 2010-ben..

Ezen felül a társaság partnerségi viszonyban áll nonprofit szervezettel is A jövő fái. E kezdeményezés révén az Inmotion Hosting 5000 fának az egész világon történő ültetését segíti elő.

A SiteGround kiszolgáló sebessége

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo

55 ms 3 ms 92 ms 223 ms 139 ms

Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország

380 ms 226 ms 148 ms 12 ms 103 ms

Névleges A +; Átl. Sebesség: 138,1 ms
Lásd a teljes eredményt

Inmotion tárhely szerver sebessége

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo

2 ms 53 ms 322 ms 178 ms 172 ms

Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország

514 ms 153 ms 109 ms 67 ms 149 ms

Névleges A +; Átl. Sebesség: 171,9 ms
Lásd a teljes eredményt

Annak ellenére, hogy a két tárhely-szolgáltató eltérő az adatközpontok elhelyezkedésében, ezek kiváló sebességű teljesítmény-időzítéseket tartalmaznak. Valójában ezeket az időzítéseket nagyon nehéz legyőzni, és nagyon jelentősek a megosztott webtárhely-területeken.

Ahhoz, hogy egy kissé mélyebben bele tudjon lépni a sebességhatékonyságba, vegye figyelembe, hogy mindegyiknek van egy kis extra extra dolga, amelyet a legtöbb házigazda nem kínál – speciális sebességmérés (vagy különféle).

A SiteGround az SSD, NGINX, SuperCacher, CDN, HTTP / 2 és PHP7 hatékony keverékét telepíti. Ezek együttesen elősegítik az inch előrehaladási sebesség elérését, még ennél is apróbb, hogy előnyt biztosítson a verseny felett.

Az Inmotion Hosting azonban nagyon keményen eladja az úgynevezett „maximális sebességű zónát”. Itt azonban csak egy apró tartós kétség merül fel azzal kapcsolatban, ahogyan a vállalat pozicionálja ezt a technológiát. Az Inmotion Hosting feltételezi, hogy sok versenytárs túlzottan támaszkodik az egyetlen adatközpontra, ami potenciális negatív sebességhatásokat eredményezhet.

Az adatközpontok összehasonlításában azonban a Siteground sokkal jobb globális fedvényt kínál, mint az Inmotion Hosting. Ehhez hozzá kell adni azt a tényt, hogy sok jó hírű web hosting szolgáltató soha nem támaszkodna egyetlen adatközpontra, és kérdésünk van – egyszerűen nem hangzik jól.

Az eredményekkel azonban nem lehet vitatkozni, és mindkettőt fel fogjuk adni a kiváló sebességű teljesítményért.

SiteGround1

Inmotion hosting1

Szerver Uptime

Az Inmotion Hosting szilárd 100% -os rendelkezésre állást mutatott a legutóbbi 30 napos megfigyelési időszak alatt, de kissé meglepődtem, hogy a SiteGround 30 napos periódusában enyhe eltérés látszik. Ez egy apró csepp egy nagy óceánban, mivel egy ideje figyeltem ezt a házigazdát, és általában szilárd volt. Még a dudorral is, az uptime 99,95% felett maradt.

SiteGround üzemidő

SiteGround Uptime

Inmotion tárhely rendelkezésre állása

Inmotion Hosting Uptime

Itt ismét felhívjuk a figyelmet a grafikonokon bemutatott válaszidőkre. A SiteGround ismét megmutatja ellenálló képességét az állandó, 1000 ms-nál alacsonyabb válaszokkal. Kicsit tisztességtelen lenne büntetni a SiteGround-t egy nem megfelelő nyilvántartás egy apró pillanatáért, és ezt a válaszidővel kombinálva hajlandó vagyok pontot adni nekik.

SiteGround1

Inmotion Hosting0

Vevőszolgálat

Mint általában, ez ismét egy nagyon erős kulcsfontosságú terület, amelyre mindenkinek, aki otthont keres, oda kell figyelnie.

SiteGround ügyfélszolgálat

Korábban felülvizsgáltam és újra megteszem. A SiteGround kiváló ügyfélszolgálatot nyújt, és ezt teszteltem, és szerencsére már többször igazoltam. Mindig fennáll annak a veszélye, hogy a dolgok kissé megcsúsznak az évek során, de ez nem egy a helyek között, ahol ez megtörténik.

Inmotion Hosting ügyfélszolgálat

Az Inmotion Hosting büszkén állítja, hogy amerikai alapú technológiát kínálnak, amely több csatornán, többek között telefonon, csevegőn, e-mailben vagy jegyrendszeren keresztül segít az ügyfeleknek. A rendszer átfogó, és valójában túlmutat azon, amit sok webtárhely kínálna.

Amit a felhasználók mondnak a SiteGround-ról

SiteGround vevői vélemények

Amit a felhasználók mondnak az Inmotion Hostingról

Inmotion hosting ügyfelek véleménye

Mint láthatja, mindkét internetes házigazda erőteljes felhasználói véleményt kapott számukra. Ez ritka a webtárhely világában, ahol a felhasználók gyakran rendkívül megbecsültek házigazdáikat. Jó, ha a szabványokat olyan magas szinten tartják, hogy pozitív visszajelzéseket kapjanak.

SiteGround1

Inmotion hosting1

Felhasználói felület

Bár mindkét házigazdánk használja a cPanelt, még mindig úgy éreztem, hogy ezt a szegmenst egyszerűen be kell hagyni, hogy mindenkinek emlékeztethessem a jó vezérlőpanel fontosságát. Alapvetően ez a bejárat a házigazda felé, és valószínű, hogy itt tölt egy kis időt.

A cPanel kiváló és népszerű választás, amely mindkét házigazdánk számára szilárd nyereséget jelent a felületen. Nagy teljesítményű, kényelmes, széles körben elosztott és egyszerűen fogalmazva, nagyon felhasználóbarát.

SiteGround1

Inmotion hosting1

Amit szeretek a webhelyről

A SiteGround mindig is a legfontosabb házigazdák listáján maradt, és az ismét futás mindig frissítő. Állandóan kiváló előadóművész, kiváló történelemmel és a mai napig, még nem találtam sok valódi versenytársat ehhez.

Dióhéjban;

 • Kiváló sebesség és stabilitás
 • Nagyszerű ügyfélszolgálat
 • Széles termékskála

Amit szeretek az Inmotion Hosting szolgáltatásban

Ahogy az Inmotion Hosting rendszert futtattam a kesztyűn keresztül, ez időnként elég kellemes meglepetéseket okozott. Ez egy erős versenyző a SiteGround számára, és versenyképes tulajdonságokkal és teljesítménnyel is rendelkezik. Különösen tetszik, hogy nem kínál őrült kedvezményeket az első bejelentkezéshez, mert számomra ez kicsit rossznak tűnik.

Dióhéjban;

 • Jó ár
 • Lenyűgöző sebesség és stabilitás
 • Kiváló ügyfélszolgálat

Végső gondolatok

Személy szerint ez nagyon nehéz döntés volt. Miután elolvastam az áttekintést, néhányan kíváncsi lehet, hogy miért adtam pontokat egy hostnak, miközben ugyanakkor a másik jellemzőit dicsértem.

Őszinte leszek – igen, szerettem mindkettőt. Nagyon nehéz nemcsak egy fantasztikus tárhelyszolgáltatást megtalálni, hanem egy másikt is.

Annak ellenére, hogy az utolsó 4: 4-es eredménymértékem is volt, úgy érzem, hogy mindenkinek tartozom, hogy megszakítom a nyakkendőt – és továbbra is a SiteGround-rel megyek. Mindenekelőtt a nap végén a webhely egyik legkritikusabb tulajdonsága lesz a sebesség, és a SiteGround még soha nem engedte meg,.
Miután hozzáadta a többi tényezőt, csak jegesednek a tortán.

SiteGround

https://www.siteground.com
Olvassa el a teljes áttekintést
4

Inmotion tárhely

https://www.inmotionhosting.com
Olvassa el a teljes áttekintést
4

Ajánlatok a Bitcatcha olvasók számára

SiteGround: 60% kedvezmény a webtárhelyről (3,95 USD / hó).

Inmotion tárhely: Exkluzív 50% kedvezmény (3,99 USD / hó).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector