Преглед на хостинг на инмоции: 9-те плюса и 3 минуса (тествана скорост на сървъра – 170 ms!)

Хостинг на инмоции


Contents

Хостинг на инмоции

https://www.inmotionhosting.com/

TL; р

Inmotion хостинг е един от най-добрите хостове, които някога сме имали удоволствието да използваме. Въпреки че им липсват определени функции за повишаване на скоростта (няма NGINX в споделените планове) и имат само 2 центъра за данни, базирани в САЩ, скоростта на реакцията на сървъра им е безумно бърза!

Те също имат страхотен екип за поддръжка, достатъчно търпелив и знаещ, за да се справят с всичките ни въпроси. Inmotion хостинг получава два палца от нас! .

Преглед на хостинг на инмоции: 9-те плюса & 3 минуса (тествана скорост на сървъра – 170 ms!)

Жалко е, че много малко хора извън пазарна ниша са запознати с името „Inmotion хостинг“.

Те със сигурност не са толкова известни като Hostinger или SiteGround, но Inmotion хостинг определено е един от най-недооценените скъпоценни камъни там.

Независимата американска компания съществува от 2001 г., а впечатляващите им услуги и продукти са отражение на компания, която се учи от опит и се превърна в един от най-добрите домакини в мрежата днес.

Bitcatcha.com всъщност беше хостван с Inmotion хостинг и открихме, че това е един от най-добрите избори, които сме правили в кариерата си.

Оттогава сме преминали към SiteGround Cloud (не можем да се наречем експерти в уеб хостинга, ако не експериментираме с други уеб хостове!) И докато те са нашият любим уеб хост в момента, нашето сладко сладко изживяване с Инмоцията винаги ни караше да се чудим дали са поддържали звездната си услуга.

Отзиви за хостинг на инмоции

Затова решихме, че е достатъчно.

Няма смисъл да напомняме за миналото.

Влязохме в стария си акаунт за хостинг на Inmotion, създадохме тестов сайт и отидохме в града с него, само за да видим как те държат, тъй като за последно бяхме домакини с тях, и момче о момче, не съжалявахме за това.

Тествахме за бързина, разгледахме техните характеристики, говорихме с поддръжката на клиентите им и оценихме общата им лесна употреба – и бяхме приятно доволни от резултатите!

Както винаги, ние създадохме списък на плюсовете и минусите въз основа на нашите открития, само за да можете сами да прецените дали хостингът на инмоции е най-добрият уеб хост за вашия сайт за електронна търговия.

Забележка

Тестовият сайт, който използваме в този преглед, е imhhosted.com. Той е хостван с Inmotion Hosting Power Plan в техния център за данни на Западното крайбрежие.

9 неща, които обичаме за хостинг на инмоции (все пак!)

1. Хостингът на инмоции е МНОГО БЪРЗО!

Създадохме тестов сайт (https://imhhosted.com/) използвайки плана за захранване на Inmotion хостинг и използвахме нашата собствена уникална проверка на скоростта на сървъра, за да открием времената на реакция на хостинг на Inmotion, когато се пинг от няколко места по целия свят, и резултатите напълно ни взривиха!

САЩ (W)
САЩ (E)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло

2 мс53 ms322 ms178 мс172 мс

Бангалор
Сидни
Япония
Канада
Германия

514 ms153 ms109 мс67 мс149 мс

Средна скорост: 171,9 ms – Вижте пълния резултат

Пинговете от запад и изток на САЩ бяха най-добрите, съответно отбелязвайки 2 ms и 53 ms всеки, което ги прави превъзходни, ако насочвате към американската аудитория.

Те също се справиха много добре и от другите места, като показаха много малка латентност при пинг от Сингапур (178 ms), Сао Паоло (172 ms), Сидни (153 ms) и Япония (109 ms).

Единственото място, на което Inmotion хостингът не се справи твърде добре, беше в Бангалор, с 514 ms. Не е изненадващо предвид разстоянието.

Със средна стойност от 172 ms в световен мащаб, Inmotion хостингът е много бърз и класира солиден A +. Те доста добре покриват международната аудитория, така че няма да се налага да се притеснявате за времето за реакция на сървъра, освен ако не насочвате към индийската аудитория (В този случай вижте най-добрия уеб хостинг за Индия.)

Също така извършихме TTFB тест, използвайки webpagetest.org и резултатите бяха доста приятни за нас.

Време на инмоция до първи байт Резултат от теста

Този тест беше направен при инсталиране на склад с WordPress, без никакви конфигурации или оптимизации на скоростта. TTFB беше наистина бърз при 0,466 s, а Inmotion хостинг вкара най-вече A в параметрите за оценка на webpagetest.org, като получи само F за компресиране на прехвърляне и кеширане на статично съдържание. Резултатите се потвърждават допълнително и от обширните тестове, направени през WebHostingSecretRevealed.

Тези F лесно могат да бъдат превърнати в A като просто инсталирате няколко приставки за повишаване на скоростта, като W3 Total Cache.

2. Функции, които значително подобряват SPEED!

Ние сме го казвали преди и ще го кажем отново: скоростта е кралска. Сайтът с бавно зареждане директно корелира с липсата на продажби и никой не иска това!

Ако уеб-домакинът може да ни предостави функции, които могат да намалят скоростта на зареждане на нашия сайт, те ще имат букви от бисквитки, които насилствено се преместват надолу по гърлото. Inmotion хостинг има повече от няколко функции за повишаване на скоростта, което прави точно това. Ето някои, които открихме, че си струва да споменем:

Центрове за данни в Max Speed ​​Zone ™

Inmotion хостинг стратегически постави техните центрове за данни точно до точките за обмен на Интернет на източното и западното крайбрежие на Америка. Това го прави идеален за сайтове за електронна търговия, насочени към американската аудитория, но стратегическото им местоположение също така помага на сървърите им да реагират по-бързо на заявки от други страни, осигурявайки бързи времена за реакция в световен мащаб!

Надничайки

Те също се обединиха с доставчици на интернет услуги по целия свят и пиърсинг обмена за създаване на директни връзки за данни, което драстично намалява скоростта на зареждане на данни. Вместо да пренасочва вашите данни през множество различни мрежи, peering работи, като директно ви свързва с най-близкия партньор, което води до много по-бързи реакции и скорост на зареждане! Научете повече за надникването тук и тук

Inmotion хостинг с надничане

Ултра бързо SSD съхранение

Някои уеб хостове там все още съхраняват данни за традиционните твърди дискове. Ако ми дадат опции за съхранение на твърд диск, ще ги върна веднага към тях. Не искаме онези старинни твърди твърди дискове от юрската ера с всичките им движещи се части. Искаме ултра секси красиво направени SSD дискове, създадени да задоволят нашата похот към скорост. Ето защо обичаме, че Inmotion хостингът използва SSD съхранение; практически намалява скоростите на натоварване с 40%!

3. 99,9% гаранция за ненавременна работа

Гаранцията за необичайно време е нещо, което искате да търсите в уеб хост. 1 минута престой може да не изглежда много в голямата схема на нещата, но изобилието от 1 минута престой се добавя и ще стигне до момент, в който сайтът ви няма значение за Google.

В интерес на истината, ако сайтът ви е прекъснат през повечето време, той по принцип не съществува от Google. Хората, които търсят вашите сайтове, ще получат резултати за подобни сайтове, а това ще ви струва загуби при потенциални продажби.

Inmotion хостинг предоставя на клиентите си от бизнес класа гаранция за 99,99% продължителност, която ще получите кредити за един месец в акаунта ви, ако някога спаднат под този номер.

Разбира се DDoS атаките или прекъсванията на услуги, причинени от персонализирани скриптове, не отговарят на условията за кредити, но е хубаво да знаете, че Inmotion хостинг е достатъчно уверен в своите услуги, за да предостави гаранцията за непрекъснатост на първо място.

Вижте тук SLA за хостинг на Inmotion хостинг.

В момента проследяваме продължителността на нашия тестов сайт с uptimerobot.com и към този момент на писане, продължителността на работа е 99,99%. Продължителността на сайта се проследява непрекъснато и данните се показват по-долу, така че можете да се убедите дали гаранцията за продължаване на хостинга на Inmotion изпълнява обещанията си.

Време от април 2018 г.

100%

* Този брояч се актуализира постоянно

4. BoldGrid – Включен Premium Site Builder

Никой не харесва безплатни създатели на сайтове, който идва с уеб хостинг план. Те са супер ограничаващи и техните дизайнерски шаблони обикновено изглеждат като мрачен край на мръсен автобус.

BoldGrid обаче е съвсем различен звяр.

Това всъщност е създател на PREMIUM сайт (който повечето хора с радост ще плащат), който е изграден на върха на WordPress, така че ще се насладите на пълната гъвкавост на WordPress, без всички сложности!

Неговият потребителски интерфейс е такава мечта за използване и е чудесно интуитивен. Хората с нулев опит в кодирането могат практически да създадат свои собствени WordPress сайтове за по-малко от час с помощта на своя супер лесен за използване редактор за плъзгане и пускане.

Те дори имат предварително изградени персонализирани теми, ако предпочитате да ги използвате вместо тях.

BoldGrid Site Builder

Дори и да сте опитен уеб дизайнер, ще откриете, че BoldGrid има своите предимства.

Той оптимизира работния процес, като ви позволява да работите по-бързо и да създавате по-динамични сайтове, а също така можете да запазите любимите си зареждания, които да се използват като шаблони за други сайтове!

Едно от най-добрите бонуси на BoldGrid според моето скромно мнение е, че притежавате пълна собственост върху уебсайта, който сте изградили с помощта на тяхната система, при което други създатели на сайтове не ви дават пълна собственост за вашите сайтове.

BoldGrid обикновено струва 60 долара годишно, но се предлага БЕЗПЛАТНО с споделените бизнес планове на Inmotion Hosting. Най-добрите неща в живота наистина са безплатни!

Вижте това видео за повече информация относно Boldgrid.

5. Безплатни домейни

Никой не обича да бъде никел и помрачен за нищо, но често може да се чувства така, когато създаваме уебсайтове. Трябва да плащаме за уеб хостинг, да плащаме допълнително за функции, които искаме, да платим на някой, който да проектира сайта, да плащаме за изображенията, които дизайнерът на сайта би използвал – списъкът никога не завършва.

Ето защо бяхме над луната с решението на Inmotion хостинг да включи безплатен домейн (на стойност 14,99 долара) с всичките им споделени бизнес планове. Домейнът всъщност е безплатен само за една година, но фактът, че той е безплатен, наистина прави разлика в удовлетвореността на клиентите.

Ако вече имате съществуващ домейн, който бихте предпочели да използвате, Inmotion хостингът дори ще ви предостави кредити, така че можете да прехвърляте домейна си бързо и без суетене.

6. Безплатен SSL, Автоматично архивиране & Защита от хакове

Бизнес плановете на Inmotion хостинг се доставят със страхотен набор от функции за защита, които помагат да се защити сайтът ви от всякакви непредвидени атаки. Доста е готино, защото можете да си починете лесно и да се концентрирате върху вашия бизнес или създаване на съдържание, без да се притеснявате за някое от тези неща.

Комплектът за сигурност се състои от:

Безплатен SSL

Inmotion хостингът предоставя БЕЗПЛАТЕН SSL чрез cPanel, подписан от Comodo, една от най-доверените SSL марки в бранша. Само с няколко кликвания на мишката можете да активирате „https“ във вашия уебсайт.

За нас това е адски страхотно, защото Chrome ще започне да маркира сайтове без SSL като „не е сигурно“ скоро. А удобството за активиране на безплатния SSL е просто непобедимо.

Защита от хак

Inmotion хостинг използва вътрешен инструмент, наречен Patchman, който търси уязвимостите във вашия сайт и го закърпва, преди хакове да се случат. Това е чудесен превантивен инструмент, за да имате безплатно и е отлична функция за сайтове за електронна търговия!

Безплатно автоматично архивиране

Можете ли да си представите колко досадно би било да трябва да архивирате ръчно данните си? Какво се случва, ако случайно забравите да извършите архивиране в деня, в който вашите данни решат да изчезнат?

Inmotion хостинг ни помага да решим този проблем, като автоматизираме процеса за нас. Не е нужно да се притесняваме за архивирането, тъй като тяхната система го прави за нас, което ни позволява да се съсредоточим върху бизнес аспекта на нещата.

Възстановяването на данни също е супер лесно. Само 1 щракване е всичко необходимо, за да възстановите сайта си до предишния. Ако не знаете как да го направите, просто проверете с техния отличен екип на живо – те ще бъдат повече от щастливи да го направят за вас.

DDoS защита

DDoS защитата на Inmotion хостинг е вградена в инфраструктурата и се осигурява от Corero, една от водещите марки в киберсигурността.

Те предлагат DDoS защита в реално време чрез техния подход “първа линия на защита”, който инспектира трафика и блокира атаките в реално време – с други думи, те защитават вашия сайт, без да прекъсват действителния потребителски трафик!

Прочетете DDoS защитата на Corero над тук.

7. Поддръжка на 24/7 САЩ

Бизнесът за електронна търговия работи 24/7, а добрият уеб хост трябва да има и поддръжка 24/7, за да коригира всички проблеми, независимо от времето.

Екипът за поддръжка на Inmotion хостинг винаги е бил отзивчив, знаещ и опитен, винаги е готов търпеливо да ни помогне при каквито и проблеми да срещнем. (И те са на 100% от САЩ!)

С тях можете да се свържете чрез чат на живо, Skype или ако се чувствате особено чат чрез специалния им телефонен номер за поддръжка.

Нашите собствени преживявания с тях винаги са били много приятни, решавайки проблемите ни без никакви фрустрации. Те ще отговорят на всички въпроси ви търпеливо и професионално, без значение колко глупави са те.

Inmotion хостинг отзивчив екип за поддръжка

8. 90-дневна гаранция за връщане на парите & Безплатна миграция на уебсайтове

Това е ОГРОМНО Повечето уеб-домакини осигуряват продължително или частично възстановяване в рамките на 30 дни или 60 дни. Inmotion хостинг е достатъчно уверен в своите услуги, че предлагат ПЪЛНО възстановяване в рамките на 90 дни, нещо, което вярвам, че никоя друга уеб хостинг компания не е направила преди!

Те също така ще сортират нашия трансфер на вашия сайт за вас напълно безплатно, без никакъв престой и затова няма да ви се налага да издърпате косата си, притеснявайки се, че ще нарушите сайта си..

В крайна сметка, ако не сте доволни от хостинг на инмоции, просто се откажете в рамките на периода за безплатен преглед и ще получите парите си обратно без зададени въпроси!

9. 56% изключителна отстъпка за четец на Bitcatcha

Inmotion хостинг 56% изключителна отстъпка за читателите на Bitcatcha

Всички обичат да получават повече стойност за парите си, нали? За щастие на вас, успяхме да постигнем ЕКСКЛУЗИВНА ОТСТЪПКА с Inmotion хостинг, което ви дава 56% отстъпка от техния бизнес план, което намалява цената до едва $ 3,49 на месец (план за стартиране)!

Това не е всичко, ако търсите първокласен хостинг на WordPress, ще се радвате да знаете, че имаме план за WP-1000 на Inmotion с 37% отстъпка, което ще намали цената до едва 4,99 долара на месец.

В сравнение с началния WordPress хостинг план на Bluehost, който струва прекалено 39,99 долара (вие дори не получавате повече функции – повече за това в Inmotion VS Bluehost), смятаме, че очевидно ще получите повече удар за вашия долар с нашата партньорска връзка по-долу!

Неща, които не харесваме относно хостинга на инмоции

1. Iffy Check Out Process

Това е само малка пречка, но все пак това е нещо, което сме досадни – Процесът на проверка на хостинг на Inmotion може да бъде болка. Няма ясни индикации какво да правите или къде да натиснете.

Те са една от малкото компании, които все още практикуват ръчно обаждане за потвърждение за нови потребители. Това може да е доста обезпокоително, но е и функция за защита. Дали това е добро или лошо нещо зависи от потребителя.

Процесът на напускане също е наистина бавен. Бързо търсене разкри, че някои потребители също се сблъскват с проблеми при завършване на продажбата, като някои хора изпитват изчакване, докато други просто не могат да завършат процеса.

Ако мислите да се абонирате, направете си бележка и бъдете готови – бъдете търпеливи и продажбата в крайна сметка ще продължи.

2. Няма азиатски център за данни

Докато Max Speed ​​Zone ™ на хостинг на Inmotion ™ е оптимизиран за глобален обсег и работи наистина добре, но някак си разбират, че техните центрове за данни се намират само в Америка.

Намирам се в Югоизточна Азия и макар сървърите на Inmotion хостинг изглежда да реагират доста добре, пинсирани от Сингапур при 178 ms, това може потенциално да бъде толкова по-бързо за нашите клиенти да заредят нашия сайт, ако само те имат център за данни, разположен в Азия.

3. Не NGINX

NGINX е супер популярен сървър, създаден сред повечето уеб хостове поради приноса си към масовото намаляване на скоростите на зареждане на сайтове и сме доста разочаровани, че Inmotion хостинг не го е приложил в своите споделени хостинг планове (предлага се само с техните WordPress хостинг опции).

Въпреки това направихме малко копаене и открихме, че тестват и преглеждат съвместимостта на NGINX с техните споделени сървъри и евентуално може напълно да преминат от Apache.

Ще бъде страхотно за собствениците на малък и среден бизнес, когато го правят (скоростите за зареждане на сайтове намаляват значително с NGINX!), Но към този момент на писане изглежда като пропусната възможност.

Планове за хостинг на инмоции & Характеристика

Бизнес хостинг

Ако търсите споделен бизнес хостинг за малки фирми или сайтове за електронна търговия, имате три възможности:

LaunchPowerPro
Цена /mo$3.99*$4.99*$7.49*
Подновяване $ 7.99 $ 9.99 $ 15.99
DomainFREEFREEFREE
Брой разрешени сайтове26 Без ограничения
Дисково пространствоUnlimitedUnlimitedUnlimited
BandwidthUnlimitedUnlimitedUnlimited
Брой на EmailUnlimitedUnlimitedUnlimited
SpeedNormal2X4X
Security SuiteIncludedIncludedIncluded

* Цена за 12-месечен абонамент. Прилага се 56% изключителна отстъпка.

Нашият тестов сайт е хостван в Power Power план, защото искахме да хостваме няколко домейна и този план ни дава повече от достатъчно свобода и ресурси, за да направим всичко, което искаме да направим. Всъщност ние хостваме други партньорски сайтове с този акаунт и все още не сме срещали никакви хълцания в услугата.

Това, което не е съвсем ясно в уебсайта на Inmotion хостинг, е разликата между 2х производителност в Power Power план и 8x Performance в Pro план. Изкопахме и това открихме

CPU% (C) Физична памет
Launch40% 1GB
Power80% 2GB
Pro100% 4GB

Физическата памет, разпределена за професионалните планове, е буквално 4 пъти от плана за стартиране, което означава, че хостът може да изпълнява програмите, от които се нуждаете на вашия сайт, по-ефективно, което директно се превежда на по-бързи скорости на зареждане, ако сайтът ви изисква такива видове ресурси.

Ако сте на оградата между Power and Pro план, правилото тук е винаги да стартирате малки и да надграждате, докато растете. Inmotion хостинг разполага с пълен набор от услуги, които да се погрижат за всяка нужда. Така че просто изберете план с ресурсите, които смятате, че ще ви трябват – ако откриете, че се нуждаете от повече, винаги ще имате възможност да надстроите!

Освен това ще получите изключителна 56% отстъпка, когато използвате нашата партньорска връзка, така че не забравяйте да я използвате!

VPS

За агенции, дистрибутори или разработчици можете да изберете между два VPS плана, които да отговарят на вашите нужди. Тези планове идват от NGINX сървър, създаден и други плюсови предимства, които ви дават права за самохвалство, когато се общувате с тези, които знаят. Вижте всички функции на VPS тук.

управляван vps и самостоятелно управляван vps хостинг

Управляван хостинг на WordPress

Ако обаче търсите най-доброто от най-добрите, най-луксозните и упадъчни хостинг планове наоколо, не търсете повече от управлявания WordPress хостинг на Inmotion. Те са оптимизирани, за да ви дадат най-добрите възможни скорости с NGINX, SSD, PHP7 и разширено кеширане.

Ще се насладите и на управлявана сигурност и управлявани актуализации, което означава, че буквално няма да се налага да се притеснявате за едно нещо, тъй като управляваният WordPress хостинг на Inmotion подрежда всичко за вас.

Очевидно е, че с премиум функции идват премия цена – бъдете готови да се грижите за тези предимства! Вижте техните цени тук.

Как инмоцията се задържа срещу състезанията?

inmotion VS Siteground: Кое е по-бързо?

Както споменахме преди, Bitcatcha.com беше хостван с Inmotion хостинг преди да преминем към CloudGround Cloud и голяма част от решението за превключване се основаваше на превъзходната скорост на SiteGround по това време (това беше преди 2 години).

Време за отговор на сървъра: 172 ms VS 138 ms

За този тест за скорост създадохме два уебсайта – един с Inmotion Hosting Power Plan и един с SiteGround GrowBig. Поставихме нашите два тестови сайта чрез нашата интензивна проверка на скоростта на сървъра, за да видим кой уеб хост е по-бърз по отношение на времето за реакция и резултатите ни изненадаха.

Inmotion PowerSiteGround GrowBig
Местоположение на сървъраLos AngelesChicago
US (W) 2 ms55 ms
US (E) 53 ms3 ms
Лондон322 ms92 ms
Сингапур178 ms223 ms
Сао Пауло172 ms139 ms
Bangalore514 ms380 ms
Сидни153 ms226 ms
Япония109 ms148 ms
Canada67 ms12 ms
Германия149 ms103 ms
Средно по света171.9 ms138.1 ms
Пълни резултати

Inmotion хостинг наистина впечатли със средния за света 172 ms, което им печели класация A + от bitcatcha.com!

От тези резултати е много ясно, че сайтовете с американска аудитория ще се възползват най-много от пламтящите си бързи скорости поради своите 2 центрове за данни, разположени в Америка, но пинговете от останалия свят също се върнаха сравнително бързо (предимно под 180 ms) така че бизнеса с международна публика все още може да се наслаждава на по-бързи от препоръчителните скорости с Inmotion хостинг!

Резултатите на SiteGround са доста сходни с Inmotion хостинг, със средна скорост в световен мащаб от 138 ms, което също получава класиране от A+.

Разгледахме по-подробни сравнения на техните сървъри в SiteGround VS Inmotion хостинг. Проверете това.

Местоположение на центъра за данни: 2 VS 5

Хостингът за инмоции има само 2 центрове за данни (източно и западно от САЩ), стратегически разположени за максимално покритие в целия свят. Въпреки че центровете за данни на Inmotion Hosting са доста бързи по целия свят, SiteGround има 5 центъра за данни, разпределени в 3 региона – това ви позволява да изберете центъра за данни, най-близо до местоположението на вашата целева аудитория, като гарантирате възможно най-бързите скорости на зареждане за тях (и както всички знаем, колкото по-бързо сайтът ви зарежда, толкова повече продажби можете потенциално да направите!).

Функции за повишаване на скоростта

Що се отнася до софтуера за повишаване на скоростта, както PowerGig на SiteGround, така и планът за захранване на Inmotion хостинга поддържа PHP7, но изглежда, че SiteGround има предимство с включването на популярния NGINX сървър, известен със своята скорост. SiteGround също има предимството със собствения си SuperCacher, усъвършенствана кешираща система, която ви позволява да увеличите пъти за зареждане на сайта до 4 пъти по-бързо!

Inmotion хостингът всъщност има високоефективни SSD дискове, оптимизирани със създаден NGINX сървър, но изглежда, че тези функции са налични само с техните хостинг планове WordPress.

Git & постановка

Тези от вас, които се радват на характеристики на качеството на живот като GIT или постановка, ще се разочаровате, че Inmotion хостингът не предлага нито една от тези функции. Малко е разочароващо, имайки предвид, че SiteGround може да предложи повече на приблизително една и съща цена.

Забележка

Inmotion хостинг предлага Git & Посещение в техния Premium WordPress хостинг, който започва от $ 4,99 / месец. .

Inmotion VS Bluehost като хостинг на WordPress

След това представихме чисто новия план за хостинг на WordPress хостинг на Inmotion хостинг спрямо сезонния WordPress хостинг план на Bluehost на Bluehost.

Първото нещо, което забелязахме веднага след прилепа, беше цената – планът за WP-1000S на Inmotion хостинг е само 9,99 щ.д. 37% отстъпка, 6,99 долара само месечно, спрямо WP стандарта на Bluehost със страхотни 19,99 долара на месец. Когато поставихме функциите един до друг, открихме, че огромната разлика в цената наистина не е оправдана.

Inmotion HostingBluehost
Уводна цена $ 6,99 * /mo$19.99* / мес
Подновяване $ 9.99 /mo$39.99 / мес
Поддържани уебсайтове1 неограничено
Дисково пространство40GB30GB
Безплатни имейл акаунти неограничено
SSD StorageYesNo
Безплатна миграция на уебсайтове Да
Безплатни автоматизирани резервни копия Да
Max Speed ​​Zone ™ YesNo
Безплатни рекламни кредити $ 150 $ 0
Гаранция за връщане на парите90 дни30 дни
Сценична среда Да, не
Автоматични актуализации с RollbackYesNo
Безплатни SSLYesYes
Premium Site BuilderYesNo
NGINXYesNo

* Цена за 12-месечен абонамент.

Единственото предимство, което Bluehost на пръв поглед има пред хостинг на Inmotion е, че те позволяват 100 милиона посещения на месец, в сравнение с 20 000 посещения на Inmotion хостинг месечно.

Освен всичко това, просто няма смисъл да хоствате с Bluehost. WordPress хостингът на Inmotion ни предоставя толкова много основни функции на половин цена (SSD, поетапни, автоматични актуализации, създаване на страници, миграция на сайтове … списъкът продължава), които правят плана на Bluehost да изглежда наистина остарял.

Разглеждайки само функциите, ясно е, че WP-1000S на Inmotion хостинг е логичният избор, който трябва да направите, ако мислите да получите хостинг на Premium WordPress.

Присъда: Трябва ли да хоствам с Inmotion хостинг?

Ние сме много щастливи от Inmotion хостинг!

Скоростта им се подобри през последния път, когато ги тествахме и ни изненада. Техните 2 центрове за данни се използват ефективно за покриване на международна аудитория, без да се нарушава времето за зареждане и те дори отбелязват по-бързи тестове за скорост от любимия ни хост, SiteGround!

Професионалистите силно превишават минусите (честно казано, ние нитрихме – всъщност имахме проблеми да се опитаме да измислим минуси!) И обичаме дългия им списък от функции.

Тяхното SSD съхранение е огромно теглене. Хвърлете в техните други бонуси (неограничени имейли, без престой на сайтове за престой, безплатни приложения, неограничена честотна лента и др.).

Плановете им са съотношение цена / качество с надеждно време за работа и обслужване на клиентите.

Няма значение дали насочвате към конкретна държава или международна аудитория – просто разберете дали сървърите на Изток или Запад са по-добри за вашата целева аудитория и гледайте как вашите данни се пренасят на екраните на вашите клиенти в рекордно кратко време.

10/10 бих препоръчал!

Основни функции

 • ✓ Безплатно име на домейн
 • ✓ Неограничено пространство на диска
 • ✓ Неограничен трансфер на данни
 • ✓ Max Speed ​​Zone ™
 • ✓ Включен SSD
 • ✓ Поддържа се SSH достъп
 • ✓ 24 × 7 американска поддръжка
 • ✓ 90-дневно връщане на парите

Препоръчва се за

 • • е-търговия
 • • WordPress
 • • Форум
 • • CMS (Joomla, Drupal)
 • • Уебсайт със среден размер
 • • Бизнес уебсайт

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map