L’amfitrió web més fàcil d’utilitzar mai? Una guia al tauler de control d’HostGator Cloud

L’allotjament web sol patir un gran problema:


Pobre experiència d’usuari.

Especialment per a principiants, pot ser complicat, desconcertant i frustrant conèixer els aspectes tècnics.

Això ho noteu més quan carregueu el “cPanel” estàndard que ve amb la majoria dels servidors web. Aquesta és la consola o el tauler de control que s’utilitza per gestionar el servidor i la configuració.

Ja sabeu del que estic parlant. La que sembla ser dissenyada a la dècada de 1990:

cPanel Old Design

Si sou un principiant a l’allotjament web, el tauler de control és un lloc desconcertant. No només és complicat l’idioma i l’argot, sinó que no hi ha cap lloc lògic per començar.

No ha arribat el temps un dels principals hostes web ha creat alguna cosa més actualitzada? Més fàcil d’utilitzar?

Introduïu HostGator Cloud

HostGator normalment és conegut pel seu allotjament compartit de pressupost. Però recentment ens hem posat mans al servei del nou servei d’allotjament en núvol.

L’actuació ens va esfondrar. Vam establir una lloc de prova i va supervisar la velocitat i el temps de funcionament de HostGator Cloud. Va registrar un temps de funcionament 100% i algunes de les velocitats més ràpides que hem provat aquí a Bitcatcha.

(Consulteu la nostra ressenya completa sobre el rendiment de HostGator Cloud.)

Però aquí hi ha el que ens va encantar al respecte: el nou quadre de comandament!

HostGator Cloud ha llençat el lleuger cPanel vell i l’ha substituït per un nou tauler de control i elegant i intuïtiu. Sembla així:

Disseny HostGator Cloud cPanel

Molt millor.

Oferta especial: 

Els lectors de Bitcatcha tenen un 30% de descompte en HostGator Cloud. Simplement introduïu “bitcatcha” al checkout de HostGator Cloud.

En aquesta publicació, recorrerem totes les funcions úniques i us ajudaran a conèixer una mica millor el tauler i el tauler de control d’HostGator..

A partir del cim

Hi ha dues parts al tauler de control d’HostGator Cloud. I ajuda a pensar en elles com a opcions principiants i avançades.

  1. Tauler de control de clients
    On gestionem les factures i la configuració general de l’amfitrió web. (Principiant).
  2. El Tauler de control
    On gestionem més configuració tècnica del servidor. (Intermedi – avançat)

Comencem amb el tauler de control del client.

Tauler de client d’HostGator Cloud

Pas 1: Inicieu la sessió

Pas 2: Edita i gestiona els detalls del compte

La primera pantalla és on editeu tots els detalls de compte i facturació habituals. També podeu canviar les vostres contrasenyes i preferències aquí.

Pàgina de configuració general

Però anem directament a la secció “hosting”. A diferència d’altres hostes, podeu configurar el vostre lloc web, gestionar la configuració i veure les vostres estadístiques directament des d’aquí.

Pàgina de configuració del lloc web

Pas 3: instal·leu WordPress i creeu un lloc web (amb un sol clic)

Els principiants segur que apreciaran la facilitat de crear un lloc web ràpid mitjançant HostGator. Comenceu a navegar a la pestanya “Tauler de comandament d’allotjament” i feu clic a “WordPress 1 Feu clic a Instal·lador”.

Instal·leu WordPress en 1 clic

Aquí, se us demanarà que escolliu el domini amb què voleu configurar WordPress.

Configura WordPress

Confirmeu el domini i introduïu els detalls de l’administrador. A continuació, toca “instal·la ara”.

Així doncs, tècnicament es tracta de dos clics, però no deixa de ser molt fàcil!

Ja teniu en funcionament un lloc web molt rudimentari. Tot el que heu de fer és seguir les indicacions per editar el disseny i afegir contingut.

Pas 4: vegeu els vostres servidors globals en acció

Amb el vostre lloc web allotjat ara a HostGator, podreu veure una captura de pantalla de les estadístiques del vostre host web. Passem a “rendiment del servidor”.

Configuració global del servidor

El primer que veieu és un mapa que mostra exactament on es basen els vostres centres de dades al món.

Amb HostGator Cloud, podeu veure que hi ha quatre servidors repartits arreu del món. (En un “amfitrió compartit” típic, obtindreu només una ubicació del servidor.) Vol dir que obtindreu velocitats de càrrega ràpides sense importar on estigui el vostre públic..

rendiment del servidor

Pas 5: Consulteu la captura de pantalla del vostre lloc web d’Analytics

També podeu obtenir una instantània ràpida dels usuaris i dels visitants del vostre lloc web. No substitueix cap detall Tauler de control de Google Analytics, però és fantàstic com a ràpida mirada.

Analítica de trànsit

Pas 6: utilitzeu massa recursos?

També podeu veure l’ús de la vostra CPU i RAM. Aquests marcadors senzills i fàcils de llegir us permeten saber si utilitzeu molts recursos. (Hem utilitzat molts amfitrions web diferents i confieu en nosaltres, aquesta informació no sempre és fàcil de trobar-la.)

HostGator Cloud suggereix intentar mantenir aquests dials per sota del 70%. A més, és possible que arribi el moment de fer les actualitzacions. Com podeu veure al nostre petit lloc de proves, ens trobem al 70%.

Superviseu l'ús de la vostra CPU i RAM

Pas 7: Fes una ullada als extres i gratuïtos afegits

HostGator Cloud també inclou uns quants complements addicionals que podeu desbloquejar aquí al tauler. En particular, publicitat gratuïta de 100 dòlars amb Bing i Google.

Afegits extres i regalies

Pas 8: crea un compte de correu electrònic

Configuració d’un correu electrònic per acompanyar el vostre lloc web (és a dir,. [correu electrònic protegit]) és sovint més complicat del que hauria de ser. Però no amb HostGator. Només cal fer clic a la pestanya de correu electrònic i, a continuació, fer clic a aquest botó massiu:

Creeu una adreça de correu electrònic

Introduïu el correu electrònic nou que vulgueu crear i afegiu una contrasenya. Estàs bé anar.

Pas 9: integra Google Analytics

Si voleu una visió més detallada del trànsit del vostre lloc web, podeu integrar Google Analytics aquí al tauler.

Integra Google Analytics

Pas 10: Gestioneu els fitxers i les carpetes

Aquí és on podeu carregar fitxers directament al servidor (per exemple, un fitxer zip amb tema de WordPress). És una mica més avançat, i és possible que els techies prefereixin gestionar-ho des del tauler de control complet. (Més informació sobre això més endavant)

Els principiants voldran mantenir-lo senzill i fer servir l’instal·lador de WordPress d’un clic que s’ha esmentat anteriorment.

Administrar fitxers i carpetes

Pas 11: afegiu dominis o subdominis nous

HostGator Cloud us ofereix una manera molt fàcil de crear dominis addon (per allotjar dominis addicionals des del vostre compte) i subdominis. Els subdominis són simplement URL que condueixen a diferents parts del vostre lloc web.

Sovint no veieu aquesta opció tan clara i senzilla com a HostGator.

Gestiona el nom de domini

Pas 12: si esteu executant una botiga en línia, desbloqueu el certificat SSL

HostGator Cloud us ofereix accés gratuït a un certificat SSL. (Aquest és un xifrat segur del vostre lloc; essencial per a botigues en línia o qualsevol persona que processi dades de clients).

Nota : 

Si esteu executant el paquet “Hatchling Cloud” (nivell d’entrada), haureu d’actualitzar a “Baby Cloud” o “Business Cloud” per accedir al certificat SSL..

Certificat SSL

Pas 13: actualitzeu la seguretat i retrocediu-la!

No hi ha res pitjor que deixar-se piratejat o perdre totes les dades del vostre lloc web. És per això que la seguretat i les còpies de seguretat es troben a la part superior de la llista de la informació bàsica per a l’amfitrió web.

El quadre de comandament d’HostGator facilita el control del control. Habiliteu la seguretat de SiteLock i HostGator buscarà de forma regular (i automàticament) programari maliciós. A continuació, activeu còpies de seguretat diàries per assegurar-vos que no perdeu mai la vostra feina.

Gestiona la seguretat del lloc web

El quadre de comandament d’HostGator és fantàstic perquè veieu la seguretat i les còpies de seguretat funcionant. És la tranquil·litat.

Pas 14: Envieu i feu el seguiment de les entrades de suport fàcilment

Quan utilitzeu un lloc web, heu de saber que hi ha un bon equip de suport. Per si alguna cosa va malament. El tauler HostGator té una manera senzilla i intuïtiva d’enviar un problema.

Enviar i fer el seguiment de l’entrada

Encara millor, enumera totes les vostres preguntes de suport obertes i anteriors, de manera que podeu fer el seguiment del progrés i perseguir-lo si cal.

Veredicte fins ara: Per tant, això cobreix tots els elements bàsics del tauler de clients d’HostGator Cloud. Com veieu, podeu gestionar totes les coses importants d’aquest senzill quadre de comandament. No calia jerga, ni coneixements tècnics.

HostGator ha fet un gran treball perquè l’experiència sigui el més fàcil d’utilitzar. Si sou un principiant o no voleu jugar amb les funcions avançades, podeu gestionar (pràcticament) tot des d’aquest tauler de clients únic.

Però, si voleu una mica més de control i un bon nombre de funcions avançades, voldreu carregar el cPanel. Fem una ullada.

HostGator Cloud Control Panel

El tauler de control d’HostGator conté la majoria de les funcions enumerades anteriorment, però també amplia les opcions per a usuaris més avançats.

Pas 1: comproveu les estadístiques de la barra lateral

Al costat dret, veuràs totes les estadístiques bàsiques d’un cop d’ull. Destaquen el tràfic web d’ahir, la setmana passada i el darrer mes.

estadístiques de trànsit

Després d’això, obtindreu una actualització de les vostres còpies de seguretat. Aquesta és una de les nostres funcions preferides del tauler de control, ja que et garanteix de forma instantània que el lloc web sigui segur.

còpia de seguretat

Pas 2: editeu el tema de WordPress i afegiu-hi complements

Tot el que necessiteu per dissenyar i millorar el vostre lloc web es troba aquí al tauler de control. A la part esquerra, veureu un bon nombre d’opcions que inclouen “temes”, “plugins” i un altre clic d’instal·lació..

Temes i complements de WordPress

Pas 3: Gestió avançada de fitxers

Vostè recordarà que hem parlat de la càrrega de fitxers al tauler de servei del client. Bé, aquí podeu explorar les funcions avançades.

Gestió avançada d’arxius

De nou, podeu pujar fitxers del lloc web (com un fitxer zip de tema de WordPress), així com fitxers de complement o imatges. També podeu utilitzar l’opció “privadesa del directori” per afegir una contrasenya a tots els fitxers. Ideal per a una seguretat addicional.

Si preferiu utilitzar un FTP (Protocol de transferència de fitxers) per transferir els fitxers al servidor de manera segura, també ho podeu fer. Podeu crear i categoritzar fàcilment els discos web (on s’emmagatzemen els vostres fitxers).

I, per últim, podeu fer còpies de seguretat de tots els fitxers del lloc web amb un sol clic.

Pas 4: Opcions avançades de bases de dades

La secció de bases de dades del tauler de control d’HostGator és predominantment per a usuaris avançats. Si només utilitzeu un bloc o un lloc web petit a través de WordPress, probablement no us haureu de preocupar per això.

(Tot el que heu de saber és que la base de dades és on s’emmagatzemen i recuperen tots els vostres fitxers i MySQL és el llenguatge de programació que s’utilitza per gestionar o editar la base de dades).

Opcions de base de dades

Però, per a usuaris avançats, el quadre de comandament d’HostGator us ofereix un accés senzill per canviar la configuració de la base de dades en funció de les vostres necessitats de programació.

Pas 5: Configuració avançada de correu electrònic

La configuració d’una adreça de correu electrònic senzilla al vostre amfitrió web es pot fer al tauler de control del client, tal com s’explica anteriorment. Tanmateix, si voleu ajustar la configuració, configurar filtres, respostes automàtiques i xifrar, aquí és on trobareu totes aquestes opcions.

Configuració del correu electrònic

També podeu utilitzar aquest espai per instal·lar “Suite G” que us permet integrar Gmail, calendaris compartits de Google i funcions de Google Drive al vostre lloc web. (Nota: normalment això comporta un cost addicional).

Pas 6: Aprofiteu encara més la vostra seguretat

A més de les funcions de seguretat d’HostGator estàndard, podeu ajustar la vostra configuració. En particular, podeu bloquejar adreces IP (per exemple, si una adreça IP en particular fa un correu brossa al vostre lloc web, per exemple).

eines de seguretat

També podeu bloquejar la connexió directa. Això és quan altres llocs mostren imatges o fitxers al seu lloc, utilitzant l’amplada de banda i recursos per fer-ho.

Finalment, els programadors avançats poden accedir a SSH (Secure Socket Shell), que us proporciona un mètode segur d’accés a un equip remot (si voleu carregar de manera segura fitxers que es troben en un altre lloc, per exemple).

Pas 7: instal·leu el vostre programa de llenguatge de programació preferit

Aquesta és una altra opció avançada per als programadors. Si voleu construir un lloc web amb Ruby on Rails, per exemple, podeu instal·lar el programari ràpidament per fer-ho.

Instal·leu el paquet de llenguatge de programació

També trobareu programari alternatiu a WordPress en aquesta secció, inclosos Weebly i Joomla.

Essencialment, proporciona als programadors i administradors web una gran quantitat d’opcions i flexibilitat per crear un lloc web en qualsevol idioma i utilitzar la arquitectura que els agradi..

Tauler de control de hosting HostGator Cloud: Verdict

BONUS: 

Els lectors de Bitcatcha tenen dret a un descompte del 30% en HostGator Cloud. Simplement introduïu “bitcatcha” al checkout de HostGator Cloud.

HostGator Cloud no és només ràpid i fiable, però és fàcil d’utilitzar. És possible que el seu tauler de control i el seu quadre de control siguin els més intuïtius i senzills que hem utilitzat mai.

I no han sacrificat cap funció tècnica ni avançada per fer-ho realitat.

Els usuaris de poder encara trobaran totes les eines de programació i control del servidor que desitgin. Però, al mateix temps, els principiants se sentiran molt més còmodes.

A continuació, llegiu la nostra ressenya en profunditat sobre el rendiment d’HostGator Cloud.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector